svi bivsi hladni frajeri

kom precis från lidl. jag tror jag har funnit aida en snubbe så att hon slipper springa efter albaner hela tiden. she's got a thääääng för dom verkar det som. nä skojar bara, inte så farligt. kosovoalbaner är ändå riktigt heta, antigen asheta eller asfula. jag hade en thäng för albaner i mina yngre dar, rättare sagt i 14årsåldern, då var jag pirrig i magen pga en. min pappa gjorde det mesta för att få mig på andra tankar. det funkade...sådär va.
 
anywho, jag var som sagt på lidl, så märker jag att snubben som jobbar där typ "förföljer" mig. fast han förföljde inte mig, jag tror bara sånt hela tiden, men han gick iaf mellan hyllorna och ändå var det lite sådär skumt, för han tittade lite mellan hyllorna så som jag brukar göra. jag trodde först att han ville gå fram till mig för att säga att dom stänger eller något liknande, och jag blir alltid osäker när det gäller sånt haha, så jag skyndar mig på. han måste ha märkt att jag var en potentiell BKS:are, jag såg det på honom iaf. så snackade jag i tel med ajdin medan jag stod i kassan, men jag sa inget till snubben, vi snackade inget. och när jag håller på och packar ner grejerna så kommer hans föräldrar och ställer sig i kassan och hans mamma säger skämtsamt på bosniska typ strula inte till det med priserna nu igen och båda skrattar och han tittar på mig och jag skrattar också, vad ska man annars göra  *bondingtime*. ska försöka luska ut om han är singel eller ej och ta tag i det här med qaidis.

nu ska jag äta frukost

fejsan allstå. det kvittar vilket bosniskt namn jag facebook:ar, jag får ändå alltid upp minst fyra gemensamma vänner med personerna. alla känner verkligen alla, eller alla känner någon som känner någon som känner mig.jag fejsbook:ade ett random namn och får upp fem gemensamma vänner och ingen av vännerna känner varandra. två av dem bor i gbg, en i norrköping och en som är helt otippad (hur känner DOM varandra??!) har bott i holland men bor nu i bosnien. allstå gud vad sjukt. bosnien är verkligen litet.


rich bitch

vi fick typ goodiebags på palace. lite olika grejer, lite godis, tunna mentos-flipflops, nån film, hopprep och lite annat också. kvällen turned out to be skoj och annorlunda. det ena ledde till det andra men det började igår.

gårdagen var skojig. det började med ett försovningssamtal från krissan som bad mig skriva ut hennes porträtt också och lämna in. tanken var att vi skulle plugga för- och eftermidddagen till omtentan på fredag, men jag lyckades övertala en ångestdrabbad aida och en inte så svårövertalad ida till att gå på stan istället. där mötte vi upp krissan och gick och fikade i ett spökhus typ. gammaldags charm har jag aldrig förstått mig på och aida tyckte det var creepy med de konstiga tavlorna som hängde på väggarna. spökhus goes fikaställe, mittemot indiska ni vet.

fan vad dyrt det var också, man blir så lätt snål när man är van vid "normala priser", en HALVmacka för 18 spänn, är det logiskt?? nä jag tycker inte det. den var inte ens ordenligt gjord, en tjock klick smör i mitten, konstig ost och ett salladsblad nonchalant slängt över det hela. på tal om priser förresten, allstå en klippning här i kalmar kostar inte under 350 spänn!! på ett ställe kostade det 440spänn, klipper dom med guldsax eller vad är grejen? förlåt jag fattar verkligen inte det. i lund klippte jag mig för 260 och kostade det över 300 så var det DYRT. nu måste man plötsligt omvärdera värdet på en jävla en-centimeters klippning. finns det någon som klipper svart? eller känner någon som gör det?

nu har min granne kollat färdigt på filmen verkar det som.

iaf så gick vi på stan efter fikat. jag och aida köpte varsin kappa på H&M, jag lämnade tillbaka gräddbakelseklänningen och köpte en asfin kort volangkjol på håem, så STOLTA inköp. mm och så var helgen gjord typ haha. vid fyra stack vi hem, helt döda alla fyra. sov en stund och sedan vid sju kom kriss och aida och hämtade mig, vi mötte upp ida och stack iväg käkade och gick sedan och såg twiligt. alla verkar älska filmen, men jag fastnade inte särskilt och han som spelar huvudsnubben är inte snygg. jag lovar dom castade honom för rollen bara för att han hade så fyrkantig överkäke, han har ju typ sju tänder in a row som en vampyr, medan vi andra har en mer "rundare" överkäke, fattar ni hur jag menar eller? ibland blev det verkligen skitcheesy och vi fyra hade svårt för att hålla oss för skratt ibland. jag och krissan satt och skrattade halvhögt då och då, men ORKA ta filmens handling så seriöst.

efter det var ingen trött, så vi stack till studentpuben. många från klassen var där. kul att träffa J och A. det händer verkligen fööör ofta att jag blir överraskad över att se att folk från klassen verkar ha ett liv, man är så van vid att bara se dem i skolan. men det var verkligen skojigt att träffa dudesen.

i hörnet satt ett gäng, och det fanns några dudes som såg ut som potentiella bosnier. en av dom gick fram till mig och undrade om jag var ifrån jajce. är inte det lite sjukt? han kände igen mig och vi snackade en stund. blev medbjudna på förferre för ikväll.

det blev en heldag med brudarna, tur att vi eh... gillar att hänga med varandra och att vi inte hänger med varandra bara för att liksom haha.

och nu sitter jag här, fyran har börjat sända tecknad film och jag är helt körd i huvvet. godnatt.

allstå lampan på bordet säger typ....ALLT. men skoj har vi det.

aidas arbetsstövlar.

nämen oj peppade dom ser ut. fast jag krävde alldeles för mycket attention och dom tröttnadet till slut, därav minerna.

vi ser ut som turister!! alla fyra hade likadan h&mpåsar också haha.

sluta2

egentligen skulle jag kunna gå och lägga mig nu, men min granne kollar på film och det hörs ner till mig och jag är sugen på att knacka i taket men eftersom min mopp är av har jag inget att knacka med i. men den är nog slut om en halvtimma eller så.

sluta

jag ska sova en stund nu och min granne håller precis på att borra.

the beckhamboys


allstå bara genom att titta på den här bilden så kan jag säga att framtidens nya sexsymbol är romeo, mittenpojken, beckham. ja, jag vet att det är lite sjukt att säga något sådant, he is just a kid *peddovibbar*, men DÄR, där har ni honom framtida hjärtekrossaren, playern, drogmissbrukaren! skitsnygg unge om jag får säga det själv. brooklyn ser för töntig och tappad ut liksom och cruz ser ut som en minigris. romeo en perfekt kombination av både posh och dejjvan. mycket fint.

we started nothing

skönt nu när porträttet är färdig, det var den iofs vid tolv, det var länge sedan jag var färdig med något så här tidigt, brukar annars sitta med det på natten vid 3. kul att A också är nöjd. och jag är nöjd med hans också. känner mig lite opepp på att behöva gå upp tidigt imorgon för att lämna in, ska väl sova snart. är rätt trött faktiskt och rätt tråkig just nu.


tekst

sitter fortfarande med personporträttet. allstå det var svårare än vad jag trodde att det skulle vara. jag vill att det ska bli bra speciellt eftersom det handlar om en person i klassen och för att vi kommer att ha ex.seminarium om texterna på måndag. hade ju varit tusen gånger lättare om det var om någon okänd människa som ingen i klassen känner. men jag är faktiskt lite förväntansfull, både på texten som A kommer att läsa och texten som han har skrivit om mig. spännande ju =)

jag har iaf kommmit halvvägs och jag väger vartenda lilla ord, blir helt manisk när jag ska skriva något "seriöst", det är ju ändå seriösare än bloggen. jag har funnit mitt sätt att skriva på liksom, och det är det är det här halvfjantiga sättet jag skriver på här i bloggen, men jag kan inte skriva så nu, så det blir lite tråkigt, fast å andra sidan är det rätt sjyst att kunna variera sig lite. jaja lite tjat om text. men jag ÄLSKAR text, speciellt den som är skriven på ett sätt som lockar mig in i läsningen lätt och obehindrat.

ska fixa lite middag nu.

update: det är INTE okej att använda sig av smilies i texten!! dom ska helst hålla sig till i msnrutorna och mobilen. jag var lite väääl avslappanad medan jag skrev inlägget.

the hills: 3 personer jag inte tycker om

följande person stör jag mig på just nu. en liten lista samt motivering.

1. Spencer
hur kan man inte hata spencer? finns det ärligt talat någon människa som helt ärligt kan säga att han är en sjyst typ? jag tror inte det. han är en manupulativ idiot vars främsta intresse är han själv. slår man upp ordet egoistisk hittar man en bild av honom. han är elak mot heidi och behandlar henne som en piece of trash. heidi å andra sidan är HJÄRNTVÄTTAD och svag nog att inte se allt detta, men om alla hennes vänner, syster och mamma är EMOT honom så borde det väl säga rätt mycket. jag hatar spencer varje gång jag har sett ett avsnitt av the hills. han är dryg och kall och jag skulle egentligen kunna skriva ett hatinlägg bara om honom, men jag pallar inte.

2. Lo
åh, en svag människa helt enkelt. hon är inte svag-svag på det där viset så att man tycker synd om henne (som ex heidi) utan hon är elakt-svag. beter sig som en bitch mot audrina och fjäskar för lauren heeela tiden. jag stör mig asmycket på personer som är medvetet elaka mot någon för då känner dom sig starka, medan dom innerst inne är så svaga, varför skulle hon annars alltid hålla med om alla lauren säger typ? allstå nä, lo kan kickas från serien hon också, ingen hade saknat henne ändå.

3. Lauren
det här var kanske lite oväntat va? saken är den (vad seriös jag låter haha) att jag under de senaste avsnitten faktiskt har börjat störa mig på lauren, men gav henne ännu en chans to prove herself. nu har jag dock definitiv vandrat över till den andra sidan. det som stör mig med lauren är att hon är så bossig och krävande. hon kräver så mycket av sina tjejkompisar men hon  själv kan bete sig lite som hon vill. ex nån gång när hon och audrina var osams pga Lo (who else), så fattade inte lauren det utan skyllde allt på audrina, hon är också manupulativ och lyckas alltid på något sätt få sina vänner skyldiga och skuldmedvetna trots att det egentligen är hon som gör fel. alla ska dansa efter hennes pipa typ, därför har hon blivit jävligt irriterande. nej jag orkar inte med lauren och hennes jag-är-så-mycket-bättre-än-alla-andra-attityd.

jepp det var det.

urinvägen under construction

det här med urinvägsinfektionen, jag vill verkligen bli kvitt det, men eftersom den sitter i både psykiskt och fysiskt så känns det lättare om jag delar bördan med er, så kan vi alla tycka synd om mig, åtminstone medan vi läser det här inlägget.

i helgen började jag drabbas av detta helvete, och jag visste direkt vad det var ba oh no not again. det är tydligen lättare att få UVI (nu använder jag förkortningar för jag orkar inte skriva ut det varje gång) när man har haft det innan. problemet med allt det här var att det var en olämplig tid att få uvi eftersom det var lördag kväll i kycklingryd. inget är ju öppet så man får strpit se. jag hatar att behöva strpit se (hur säger man strpit se på svenski? typ hålla ut kanske?), det värsta jag vet, speciellt när man har självmordstankar varje gång man kissar. det bränns och det känns som att det är en flod av eld som kommer ut ur muttan. så sitter man där och hatar det mesta. man får till och med tårar i ögonen!! sinnessjukt. inte för att man är ledsen utan för att det gör så helvetesont och man pressar med strålen men det kommer helt enkelt inte ut mycket kiss. så torkar man sig och tvättar händerna och sedan så känner man att man måste kissa IGEN och det kommer inte ut mycket den här gången heller. onödig, men nödvändig procedur. elaka bakterier som ställer till det.

i alla fall så nämnde jag detta för mamma (vem annars liksom? kände mig fett ömklig) och inom loppet av typ en minut så hade hon fixat fram tjocka strumpor, täcken att vira in sig med och té. alla mammor är verkligen supermammor, supereffektiva och påhittiga. teet hon fixade var någon specialte som hon hade köpt i bosnien via mormor, men som hjälpte vid uvi. den heter uvin chaj om det är någon som är intresserad, men varken hon eller jag kunde komma på översättningen av namnet så jag vet inte vad det heter på svenska. MEN det konstiga är att teet hjälpte! jag drack säkert en liter den kvällen, men den hjälpte.

för tillfället iaf, och så igår så SAMMA skit igen. FAAAAAAAAAAN hatade halva världen, kul att pinka blod. ja blod. man är typ inte ens skärrad längre nu när man har mensat sönder sig i ett x antal år *tuff*. jag kom även på att jag hade tabletter kvar från förra läkningsperioden då jag hade uvi. jag sparar tabletter som blir över, IFALL man skulle komma att behöva dom igen. har pencilin kvar sedan jag hade svinkoppor också haha mysigt mysigt.

anywhore jag började käka tabletterna och det har blivit bättre, men jag måste ha fler tabletter. och idag ställde jag klockan på väckning, ringde helt nyvaken och förstörd till ungdomsmottagningen och värsta mysiga lilla tanten svarade i andra sidan av luren. hon hade en sån där mormors-röst. en sådan som som går klädd i stickade koftor och drar ner glasögonen ner över näsan när hon pratar med en. så jag nämnde detta för henne och hon ba a men lilla hjärtat då kan jag tänka mig att det gör ont... mmm...*en suck fylld av medlidande*, så snackade vi på lite och hon nämnde att dom inte skriver ut recept på ungdomsmottagningen och att jag måste ringa till vårdcentralen blabla. hon hann säkert säga "lilla hjärtat" tio gånger medan vi pratade, typ hennes standardreplik. men mysig var hon.

ok en lång historia haha.

så det sket ju sig med ung.mott. ringde istället vårdcentralen och hon som svarade var i princip likadan ("mhmm.. kan tänka mig att det gör ont mhmmm"), och så typ tvingade hon mig nästan att ringa akutjouren eller något sådant, jag ba nä men allstå det är inte SÅ kris, hon ba jo men hörru, du MÅSTE ringa, och undrade varför jag inte hade ringt tidigare. och jag skäms över att jag inte tar sånt här på allvar så jag drog med en fet lögn och sa att de här dagarna i skolan har varit otroooligt hektiska och även obligatoriska och att jag därför inte har kunnat smita undan haha. men iaf så hade hon lagt fram en plan och hon ba antigen så ringer du akutjouren eller så ringer du imorrn kl 8, ska vi säga så? *brysk röst*. jag pep något till svar. så imorrn ska jag ringa. ifall jag inte försover mig haha. nä fy hemsk jag är. min mutta ska bli FRISSSSSK.

jag fixar även naglarna, samtidigt som jag bloggar

risken är att det här blir en "idag har jag..."-blogg om det fortsätter i den här slöa takten med bloggupdejtesen. just nu håller jag på med att renskriva mina anteckningar från dagens intervju med en kille från klassen. vi skulle intervjua varandra för att sedan skriva personporträtt. intervjuerna flöt på riktigt bra, både han och jag snackade på. det är rätt intressant hur mycket man kan få reda på om en människa på så kort tid, så både han och jag hade väl tur med att få intervjua varandra. hoppas verkligen att det här personporträttet jag kommer att göra lyckas fånga A på rätt sätt. inte bra om han de kommande 2,5  åren hatar mig annars haha.

annars så har jag varit lite på stan med I. han skulle klippa sig. medan den libanesiska frisören (han såg ut som en libb: liten, stylad och jack&jones jeans anno -06)  klippte honom så degade jag i väntarstolen med en elle i famnen. det var en flashig lokal, den som ligger i kvasten, så central och tillgänglig = bra frisör. dock klippte han sakta och nästan lite osäkert, flaxade väl mycket med fingrarna i i:s hår, eller så var det kanske för att i satt och såg lite butter ut *kinkig kund*.
jag hittade en volangklänning på ginavagina som jag inte pallade att prova, orka dra av sig alla fyra tröjor, långkalsonger, jeans och tre par strumpor liksom, men den såg söt ut så jag köpte den. hemma såg jag ut som en gräddbakelse, i promise!! inte så smickrande så den kommer att lämnas tillbaka.

på tal om inget [på the voice nu] brandys nya låt är ju bra ju! jag har aldrig tyckt speciellt mycket om henne. gillade henne bara under moesha tiden, sen när hon dessutom hade lyckats köra över någon människa för några år sedan så började jag smyghata henne.

godnatt igen då

nu ska jag sova. haha.

badboyzzz

många killar säger att tjejer enbart vill ha badboys. jag har hört det typ 789 gånger, och det är speciellt de killar som inte anser sig vara badboys som säger det, sådana som anser sig vara snälla (de ÄR snälla) och lite mer "lugnare" än de andra boysen. alla har olika definationer av en badboy men min defination lyder: en kille som är i ständig behov av uppmärksamhet, som gör det mesta för att få bekräftelse. han har rätt kass självkänsla och dras till brudar som är sjysta och naiva nog att ge dem det mesta, allt för att de själva (dudesen allstå) ska må bra, sen att de trampar sönder tjejen/tjejerna i fråga kvittar mer eller mindre.

de snälla killarna menar också att tjejer gärna vill "ta hand om" badboys och "göra om" dem till snälla killar, typ någon slags modersinstinkt över det hela, very flummigt tycker jag. jag vet att det finns brudar som mer än gärna tar hand om allt och alla och speciellt killar som har hamnat snett och det jag undrar är hur fasen pallar man??

hur fasen pallar man att ta hand om någon mer än nödvändigt? orka ha pyskon hängades hos sig, behöva oroa sig eller tycka synd om någon dude för att han pga sin uppväxt mobbade sönder halva klassen, smygrökte bakom skolan, och även idag beter sig som ett svin och DESSUTOM trycker ner den tjejen som uppenbarligen verkar vara den enda som bryr sig? *en som aldrig kommer att bli kurator*. jag skulle aldrig palla med en badboy, inte nog med att jag ska orka med mina egna psykbrott så ska jag även utstå en annan människas?? öh, jag tror inte det va.

jag har inte tid till att tampas med jobbiga killar och jag har absolut inte tid till att leka mamma, de ska vara så normala som möjligt vid starten. jag orkar inte springa efter någon dude och jag orkar inte vara den som sitter hemma och oroar mig för vad han nu kommer att hitta på, jag orkar inte heller leka förståndig och psykolog så jag förstår verkligen inte charmen med badboys. de verkar bara allmänt retarded och jobbiga.


like the way i do

omg (inte ens värt att capslock:a omg:adet), jag gick upp för knappt en timma sedan. nickade till under greysavsnittet och längtade tills det skulle sluta så att jag kunde sova. somnade vid halv sju. vaknade av att en brud sjöng i det där talent-programmet som går på fyran. lite seg nu allstå.

det är lite tråkigt (för min del iaf) att jag aldrig berättar vad vi håller på med i skolan så tjaaa lite kommer nu. idag hade vi låtsas-presskonferens och därefter skulle vi skriva ihop en artikel baserat på de frågor som ställdes och det som sas under presskonferensen. det gick bra med det. ett par exempel togs sedan upp på föreläsningen och vi gick igenom dem.

imorgon ska jag göra en intervju med en kille från klassen, ett personporträtt, som ska lämnas in på fredag. utöver det ska vi göra ytterligare en intervju och ett platsreportage, allt ska lämnas in nästa vecka och samma vecka har jag även omtenta i bild, form & webb-kursen. så det är en hel del i skolan nu.

okej, nu ska jag tvätta håret. kommer ändå inte att somna än.

- äntligen, sa gert fylking

well well, sista dagen i kycklingryd idag. tetka, farmor och ajla var och hälsade på tidigare idag. jag har packat lite och mamma har packat ner matlådor åt mig och farmor hade med sig pita haha.

jag trodde först att jag hade drömt det för det lät för bra för att vara sant. jag låg nämligen och sov när pappa kom in i rummet och skulle "väcka" mig (dömt att misslyckas liksom) så pratade han nånting om fotboll (?) och sedan sa han att nästa gång jag kom hem till jullovet så skulle vi kolla på en ny data åt mig. WOHOOO. jag mumlade nått till svar *otacksamt barn* och fortsatte sova. kan ni fatta att jag inom en snar framtid kommer att slippa min ur-led-spacetangent som ibland vill göra mellanrum och ibland inte, slippa att datan däckar ca 2 gånger om dagen av ren utmattning och slippa allt annat som är jobbigt med den just nu. men jag uppskattar den här lilla parveln, den har ändå hängt med i ett par år nu och ändå är den mig trogen, sviker då och då, men ändå trogen, har fortfarande inte gett upp helt och hållet, ta i trä *knack knack på skrivbordet*

hata små samhällen

[oj hittade här ett inlägg som jag aldrig publicerade idag pga av att mamma kom in och skulle kiss and makeup, så den glömdes bort men här är den. rätt långt men jag var upprörd som sagt]

helvetsskit jag hatar den här fula bonnhålan som inte har en endaste affär och inte en endaste park och inte ett endaste café (konditoriet räknas fan INTE!!!!!) och inte en endaste något, inte ens människor som promenerar på gatorna. depressive på riktigt, man sitter bara inomhus och äter. jag har bara ätit sedan jag kom, skitkul verkligen. not. typ tröstäter morotskaka, sarmu och kupus konstant.

jag vet  inte hur jag klarade av att bo här i 5,5 månader, jag hade inte klarat av en endaste dag till utöver de där månaderna, jag vet hur jävla pyskiskt instabil jag blev efter bara en månad i våras haha, kunde typ sitta och stirra på datan dag ut och dag in och natt in och natt ut och under tiden hann det bli vår och sommar och mamma och pappa hann säkert anmärka 87439 gånger att jag BARA sitter vid datan. tur att man hade den säger jag bara, tur att jag hade den.

(allstå en parantes här, jag blame:ar inte mina päräntz för att vi hamnade här i kycklingryd, herregud. vi var ju så jävla lost som man kunde vara efter att ha kommit från kriget,och inte för att Jajce är en HUGE stad men det är en riktigt fin charshija,så dom var ju också lite ovana vid att degrederas från en stad med fylld med människor till en håla med i princip noll invånare. im just sayin att mina barn aldrig ska behöva bo och dela en stad med 5tusen pers utan med lite fler än så)

jag vet att det finns människor som gillar att bo i små hålor och samhällen men jag gör inte det. jag hatar den här fula osocialiteten som ligger som ett fett, grått moln över hela kycklingryd. jag hatar att inte kunna gå ut och ta en promenad utan att folk anmärker att man nu har gått förbi dem fyra gånger medan de satt och käkade pizza på akropolis. promenadsträckorna är inte så långa som ni kanske har fattat.
jag hatar att man inte bara kan gå ut och ta en fika, fastän jag hatar ordet fika, det låter SÅÅÅ ja jag vet inte, men jag gillar det inte, gillar mer uttrycket "ta en kaffe" fast jag inte ens dricker kaffe. jag hatar att de enda människor man träffar på är en massa gummor och gubbar som är ute på sina lördagspromenader. inga unga människor här inte, och är de unga så är de verkligen unga eller så är det sånna tonåringar som inte pallar att flytta härifrån. ja listan kan göras lång *hatisk_tjej 22*

jag kommer aldrig att bosätta mig i en stad med mindre än 50tusen invånare (grannkommunerna inte inkluderade), mina barn ska inte växa upp med trångsynta bönder, utan med coola och många olika kids-typer med massa olika ursprung och färger. de ska kunna gå på stan utan att jag ska behöva skjutsa dom överallt och till närliggande storstäder (orka haha) och de ska kunna ha tillgång till en massa olika cafeer och fritidsgårdar så att de slipper bara sitta på sitt rum med datan i knät. de ska ha närmare till världen där utanför, finns inget, INGET, värre än kids som växer upp i småbyar och är rädda för allt utanför ens egna gård (med en km till närmaste granne). sedan när dem kommer ut i verkligheten så hatar de mångfalden och det mesta och i ren protest åker de runt i fula epatraktorer och käkar korv på Q8. guddddd jag döööör. jag är verkligen ANTI allt som har med småsamhällen att göra, bara jag tänker på byarna runt omkring här ex klevshult eller hörle (man hör på namnen att det är BYAR) så mår jag ILLA haha.


fixaråååå!!!!!!!!!!!!!!

jag är fasen allstå fortfarande irriterad över att de inte har fixat min blogg. man kan inte bläddra tillbaka i den och det måste jag kunna göra om jag ska kunna kopiera över alla inlägg i word. låter lite lätt handikappat kanske man jag MÅSTE ha allt nersparat.

och på tal om inget *nämner sådär i förbifarten* så har jag drabbats av urinvägsinfektion. im dying man.

ipredbajset

mamma om ipred:
- men nu måste jag hinna ladda ner musik innan lagen går igenom *stressad på rösten*

min mamma är mer anti-ipred än vad jag är nästan.

jag är en asshole

jag tar tillbaka allt ont jag har tänkt om min mamma!! hon är bäst, allstå tro det eller ej, men hon är bäst. jag är en bitch. det är INTE okej att neka sin mamma pussar, hon kom och krävde lite pussar och kramar för att bli sams och jag ba helt kallt nä jag vill inte *gnällig unge*, men hon tjatade om att vi skulle bli sams så jag pussade henne en gång hon ba det var lite oengagerat, jag vill ha en RIKTIG puss, så pussade jag igen och samma sak, och igen. allstå fatta, orka dalta med sin dotter som är 22 bast, nånting är lite fel när man måste hålla på så.

till slut så blev vi sams, vi bondade över ett par fotografier som jag höll på att scanna in och hon blev lite tårögd och jag smälter när jag ser mamma sådan så då gav jag henne en riktig puss och kram. jag fattar egentligen inte att jag kan vara så djävulsk mot min mamma, hon som har burit mig i nio månader, som har stått ut med spyor, tjockhet, bristningar på magen samt en jobbig förlossning allt för att få mig. fyfasen. nä hörrni mommas rullllllllezzzzzzz!!

nu ska jag klippa henne. hörs lejter.

vems är felet?

a men asbra, nu är jag halvosams med mamma också! greeatttt. jag lever verkligen upp till den där myten om besvärliga tonåringar fast jag inte ens är tonåring längre. hon menar att det är mitt fel att vi inte åkte för att jag försov mig, hon ville åka. jag och andra sidan menar att det är hennes fel att vi inte åkte eftersom hon aldrig väckte mig och hade hon verkligen velat åka så gärna så hade hon kommit upp och kollat läget med mig typ så att jag inte ligger och försover mig. hon sa att hon var trött på att behöva "väcka mig till liv" varje gång jag var tvungen att gå upp och att jag var 20 år gammal (fattar inte varför hon avrundar neråt) dvs gammal nog att kunna gå upp själv.

igår var vi sams, men jag luuuvvviieeeluuuv her ändå trots att hon är en bitch ibland.


tyck synd om mig

det är klart att planerna skiter sig. det blev ingen jönköping och a6 för mig idag. pappa blev inte förkyld men han hade planerat bowling och middag med några arbetskompisar så han kunde inte skjutsa, men så kom han med den brilijanta ideén att mamma och jag skulle ta tåget in till jkpg. okej, det hade i såfall inte varit första gången jag åkt in till jkpg men jag hatar verkligen att ta tåget. så mutti och jag skulle ta tåget vid typ 20 över 12 idag, alla gick upp förutom mig, men jag vaknade vid halv 11 och tänkte att jag sover till 11 och går upp då.

nästa jag hör är när deno säger att klockan är snart 12. JAHAPPPPP. och mamma ba oj jag märkte inte att klockan var så mycket ba whooooopssss. men va faaaaasen jag var typ sjukt sugen på att shoppa och pilla på plagg och annat krafs och okej jag har mig själv att skylla för att jag har superkass gå-upp-disciplin men hon kunde väl tagit sig en titt på klockan åtminstone EN gång?? hon lever efter sin egna klocka for real, hon typ tror alltid att klockan är mer/mindre än vad den är och sedan inser hon att hon är för sen/för tidig, sen för det mesta. ingen shopping för mig. snyft. 

haha jag märker typ att jag fortfarande är lite upprörd över det här.


- näää vi är trötta

i onsdags firade vi som sagt ida, hon fyllde 19 (aldrig hade jag trott att jag skulle umgås med -89or på ett mer privat plan) och vi var satt hos henne och käkade tårta. jag, soffan, krissan och qaida gick ihop och köpte fyra fina glas till henne samt en flaska julmust. just julmusten var tänkt som ett skämt eftersom ida-ska-du-inte-åka-hem-i-jul??!!! *hysterisk ton* är värsta julfanatikern som inte riktigt kan ta in det faktum att inte ALLA firar jul, så då är det klart att vi driver lite med henne. lilla idis bjöd på skitgod tårta, resten av kvällen satt vi fan och garvade konstant, spanade på facebook (allstå fb har blivit en huvudingrediens i ens liv) och degade allmänt liksom.

både jag och krissan var aströtta, eller jag talar för mig själv, jag var död, slösade all min energi på kalaset och sedan när de andra tjejerna stack till bistro och jag och krissan gick hemmåt så var jag helt slut. jag var upplagd för deg men inte party så jag och krissan stack hem till mig istället. iman joinade oss och så satt vi där och degade i ett par timmar. hann käka sharon och leka gissa artisten. det låg jävligt jämnt mellan iman och kriss (14-14) men iman tog sista låten och vann därmed hela tävlingen. vid halv 2 stack krissan och jag däckade. vi hade även lite teorier om huruvida vi skulle skolka dagen efter eller gå på föreläsningen. trodde nog att vi skulle få lite skit från aida om vi skolkade, för då kunde vi lika gärna ha hängt och festat med dom, men den uppläxningen uteblev haha.

sms från krissan 01:55
nu är jag i trygghet! :) vi hörs imorn om eventuellt skolk! puss och sov gott!

dagen efter
sms till aida från mig 08:07
aidic jag är astrött o pallar inte att gå på förel ska du gå?

sms från aida 08:09
nej jag tror inte det bara senare för att lämna in papret ska sova nu

sms till krissan från mig 08:10
hej jag e astrött jag vet inte om jag pallar att gå haha ska du gå?

sms från krissan 08:11
nää....sova!!

och så var saken biff.

vid 10 ringde iman för att jävlas och låtsades att han ringde från statistiska centralbyrån eller något sådant. och man låtsas ju alltid vara pigg på rösten fastän man rycktes ur sömnen för ett par sekunder sedan. jobbigt. samma sak när pappa ringde vid 12, jag ljög till och med (hann inte tänka, munnen var snabbare) och sa att jag precis hade varit på föreläsning och han lät sådär lite halvt misstänksam eftersom jag lät fööör nyvaken. ja det var den lilla morgonen.

jag och krissan hade en liten photoshoot och här är resultatet.

krissans min är priceless på den här bilden, så jävla caught in the moment med att vara sig själv typ haha.

hahaha den här bilden är fan också klockren (vilket käckt ord!!), jag och krissan skrattade säkert åt den i ett par minuter. hälften av alla bilderna var ungefär så här. krissans feja och för det mesta 1/3 av min.

allstå han ser snällare ut i verkligheten.


mamma och agnes

haha precis när jag är på g med ett blögginlägg så fungerar inte sidan, så blir jag faktiskt lite "lättad", typ jag "slipper" blogga även om det rent teoretiskt och praktiskt och rationellt och pyskiskt och fysiskt och etc INGEN som tvingar mig att göra det, men my brain är lite ur balans och därför blir det lätt att jag låser mig vid vissa tankar. men anywhore så funderar jag på om jag ska ta det kronologiskt, dvs börja med det som hände sist jag bloggade eller bara köra på? hm..? *monolog på G*

ja men vi kör på från det senaste tycker jag, men jag måste bara slinka (slinka? är inte det samma sak som slyna? flika in heter det kanske?) in med en lite halvkul grej som egentligen är vardag för mig och min bror. jag, mamma och deno satt idag och diskuterade idol och så började jag nynna på agnes nya låt on and on and on blablabla *trudellutt* och mamma ba vad sjunger hon den där Agnesa egentligen? jag ba [och så sjöng jag lite] och hon ba jag sjunger alltid Ano Nano. jag ba jaha..okej, ingen nyhet liksom haha. mamma kan ingen engelska, likt  typ 95% av alla bosniska föräldrar födda på 60talet haha, så de flesta improviserar en alldeles egen engelsk språkgren som låter ungefär så som min mamma låter när hon sjunger.

hem

snart så åker jag hem!! det ska bli spännande.

godmorgon

nu är jag vaken!! ja, jag sket i föreläsningen.

ja volim samo sebeee

igår var första gången på länge då jag la mig kl 21. jag orkade inte mer så jag somnade direkt typ. det var skönt och så men jag vaknade trött ändå. ibland känns det som att jag skulle behöva sova så länge som det bara gick.

kom precis hem. vi fyra tjejer gick på stan och letade present till ida och sedan käkade vi pizza. jag käkar aldrig pizza såvida jag inte är i sällskap, har aldrig ritkigt fattat vad det är som är så speciellt med pizza faktiskt. vissa käkar det en gång i veckan, hur orkar man liksom? 

är lite stressad nu eftersom jag måste packa och lite sånt, hinna till ica och köpa tidning som jag kan ha på tåget *myssss*. älskar verkligen att köpa tidningar för att sedan "spara" dom till rätt tillfälle, när den ligger på bordet men jag vet att jag bara får läsa den på tåget. och lukten av papper......aaahhhh.

ikväll ska vi fira ida och går väl på bistro sen. men jag är såååå not partypepp haha, kommer nog säkert komma senare får vi hoppas på. annars har jag alltid krissan som stöd.


snart 13

papret är färdigt och nu sitter jag och väntar på att mina potatisar (polutice) ska bli färdiga, så ska jag kolla på oceans twelve och efter det sova. skulle kunna lägga mig nu och somna men jag måste kolla på filmen, påbörjade lite idag men orkade inte kolla hela. allstå jag längtar till skolan imorgon, inte kul att sitta hemma hela dagen men jag har mig själv att skylla haha.


konsten att drömma

jag pallade inte ens att snegla på greysavsnittet utan däckade direkt, men jag satte mobilen på väckning vid halv ett. när den ringde tog jag upp den och såg att jag hade ett meddelande från aida, vad jag inte fattade var att det just var ett meddelande och inte ett samtal så jag stressade för att svara, "tryckte upp" luren och sa HALO flera gånger, sen HALO AIDA JAG ÄR HEMMA!!, tills jag insåg att det var larmet som hade tjutit. jag var liksom vaken men ändå inte, så jag vände mig mot sängen för jag trodde att I satt där och säger ba varför svarade du inte? *fattar noll* och sätter mig upp i soffan och försöker "samla tankarna" säkert i en minut och först DÅ slår det mig att inget är på riktigt och så däckar jag igen.

will & grace på fyran nu. jag ÄLSKAR den serien. världens roligaste. har i vanliga fall assvårt för "roliga" serier där man hör publiksskratt i bakgrunden, har inte sett ett endaste friendsavsnitt, tycker inte att that 70ths show är så kul och likaså med de andra serierna, förutom will&grace. i l-o-v-e.

znark

jag är nästan färdig med mitt paper och jag har även hunnit duscha, funderar på om jag ska gå och föna håret och lägga mig och sova en stund. det här är lite sjukt att jag har sabbat min dygnsrytm de senaste veckorna. men idag så tar jag en liten nap och sedan går jag och lägger mig 20 ikväll och sover natten igenom. är sjukt seg nu, det är när tröttheten börjar smyga sig på och man börjar få ont i benen och hjärtklappning och hela kitet. jaha, nä nu ska jag lägga mig och kolla greys och däcka en stund.

poshtovani slushatelji

jag är störd som inte sover, men jag kunde inte somna. och jag kan fortfarande inte somna. har ätit frulle nu och tänkte kanske sova, men jag blir stressad av tanken på att jag måste skriva paper och gå på föreläsning. föreläsningen känns dock liiiiiiiite avlägsen. ah herregud nu är jag trött. man kanske kunde duscha? det här börjar allt mer likna en monolog. nämen va fasen, vad gör man så här dags när man inte kan sova men borde verkligen göra det?

update1: känner lite nu att jag inte kan hålla på och publicera tusen korta inlägg med tre minuters mellanrum så jag fortsätter skriva här. det är mycket jag måste fixa, tänkte faktiskt börja packa idag, för jag kommer inte hinna det på onsdagen iom att det är skola och sedan ska vi fira lilla ida som fyller år. allstå det är mycket grejer som jag måste göra (upprepar jag mig nu?) men det enda jag kan tänka på är shopping. jag vill bara shoppa. A6 på lördag ako bog da HAHAHA . WOOOOHOOOO. hoppas jag inte tar ut lyckan i förskott, pappa måste hålla sig frisk och så, inga hastiga rörelser som på något sätt kan äventyra hans hälsa (han blir förkyld så lätt), inte den här helgen för han måste kunna skjutsa mig till jönköping!

update2: men vafasen är detta?? engla är inte upp än! jag trodde hon postade inlägg som brevbäraren postade morgontidningen. nähörrni jag blir lite besviken på lilla engla. saknar hennes to-do-list. komigen engla. waaaaaaakeee uppp.

outfit


förresten, pallar inte att lägga upp alla bilderna från helgen nu, gör det imorrn, men lägger upp den här där jag har antagit en stirrmin, men skit i den, focus on the dress thank you very much, eller rättare sagt lakanet. jag fick ihop det till en riktigt fin klänning, knyt under titsen (empireskuren) och så enaxlad där jag tvinnade lakanet till ett "rep" som sträckte sig ner över ryggen och knöts samman med bandet. och jag hade typ inte heller några majooooor problem med klänningen heller. tills jag såg en bild där jag bjussar på 1/3 nipple.

godnatt på riktigt nu.


turn off the light

alltså måste bara blogga en sista gång för ikväll. det är nämligen så att jag har ett problem. det problemet sitter i huvudet och gör att jag faktiskt inte kan skriva som jag brukar kunna i vanliga fall. på senare tid har jag blivit tråkigare och skrivit allt mer sällan. eller tråkig och tråkig, vissa tycker nog att jag är tråkig no matter what och hur jag än skriver, men JAG personligen känner att jag har blivit fett böring. och egentligen så har jag inga direkta förklaringar till det mer än att jag har en bromskloss i hjärnan som hindrar mig från att skriva och ju mer jag verkligen vill skriva så går.det.bara.inte.

detta gäller inte bara bloggen utan påverkar även skolan tyvärr. sjyst att sitta på kassan i konsum bara för att man var retarded i huvudet och inte kunde discplinera sig när man var yngre. jag stör mig verkligen på den här egenskapen eller vad man nu ska kalla det, för så här var jag inte innan. så ex när jag har känt ba nu vill jag blogga så är det som att tangenterna och mina fingrar är varandras motpoler, de dras inte till det varandra, tvärtom, och därför så sitter jag där och våndas över att jag kanske har tappat blogglusten.

allstå det låter nästan drygt, som att jag talar till en stor massa läsare haha, jag gör inte det, men tjaaaaaaa ni få anhängare vill kanske ändå ha en liten förklaring till varför jag är som jag är just nu. sen är det också så att jag verkligen aldrig blir paranoid över vilka som läser, men ibland slår det mig att folk jag "ogillar" kanske läser. och varför ska dom få veta vad som händer mig och i mitt liv? men å andra sidan så bjuder jag på det och bryr mig ärligt talat inte så mycket heller om vad folk kommer att tycka eller tänka oavsett vad jag skriver eller gör. jag har trots allt bara ett liv och tänker leva det exakt så som jag vill leva det. haha, hm kände här att jag går från ett ämne till ett annat, men allstå u get my point tror jag. eller nej, fel, jag get:ar inte heller min poäng helt, det finns nog ingen sådan i det här inlägget haha.

men ni fattar va?
bra bra.

horor och strumpor

well yeeeah jag borde sova men jag sitter här och slöskriver på mitt paper som ska in på onsdag. har även hunnit äta ca ett kilo clementiner, ligger dom mitt framför ögonen på mig så är det klart att jag äter tills det tar stopp, eller slut, vem ska annars äta dom LIKSOM?? jag älskar verkligen att överdramatisera användingen av ordet "liksom", det måste verkligen vara det näst bästa utfyllnadsordet (det bästa är ju "typ").

idag hittade jag ett par lårhöga strumpor. tänkte först att det är lite hoochie mama över det, men det gäller allstå att kombinera det rätt flickor, så att man inte misstas för ett extraknäck på gatan nedanför. HAHA på tal om gatan nedanför, kom just att tänka på hororna på malta och horgatan i gzira. så jävla läskigt att gå förbi där, har gått där själv endast en gång och någon gång med nicole. men så himla äckligt när brudarna satt på trappen eller vilade med huvudet i händerna över fönsterbrädan och såg sådär lagom uttråkade ut *pepp jobb. not* och bara väntade på att någon äckelgubbe skulle svänga förbi och hosta upp cashen. allstå FYYYfan vad supermegaäckligt *ptuj ptuj ptuj*. och trots att vår mäklare upplyste oss om att inte gå på horgatan så vad är det första vi gör när vi kommer till gzira för andra gången? jo går på horgatan mitt i natten. sköööjigt. helt lost var vi. hade man otur kunde snubbar stanna och spana in en medans man gick, de gled förbi med bilem sådär i gå-fart jämsides med en. mysigt.

anywhooo, hur kom jag in på det här nu? just det lårhöga strumpor (over-knee), fasen vad fina dom är. typ svartgrårandiga, lite avril lavigne, och jag VET att alla har sånna men jag faller för grupptrycket this time och dessutom så är det mycket billigare att köpa over-knees än att köpa olika leggingsar för att kunna variera sig. och på tal om leggings och strumpbyxor; allstå fan vad dyra strumpisar är nu för tiden! har jag missat något eller har dom alltid kostat 120 spänn (på åhlens iofs)? men även gina, 100 spänn (99 för att vara exakt)? lägger jag till 200 spänn så kan jag lika gärna köpa nya jeans typ.

okej, jag har inte skrivit så mycket på papret, funderar på att gå och lägga mig istället och göra det färdigt imorrn.

toni braxton - you´re makin me high


ÅHH!! haha , jag dör lite varje gång jag hör den här låten. den är såå gammal och alla måste ha hört den någon gång i sitt liv. kul typ att man var en liten unge när den kom ut, man nynnade till den och sjöng på sin låtsasengelska utan att ha en ENDASTE aning om vad hon sjöng om (som med de flesta låtar på den tiden. vad fan handlade låten om liksom?? *nyfiken kid*). internet och alla translatorsprogram var bara en dröm på den tiden. tur att man är lite smartare idag. den här låten och unbreak my heart är nostalgi på hög nivå.

sugrubrik

jag käkade frukost precis. två äggmackor. mellan tuggorna funderade jag på vad jag egentligen åt. allstå jag åt ägg. ÄGGGG!! fyfasen vad äckligt. typ eventuella kycklingfoster.

nu ska jag plugga och sedan gå ner på stan. eller om jag ska gå ner på stan nu och plugga sedan? det är så mycket jag måste fixa den här veckan. yes yes nu måste jag sätta igång.

hihi

fetma är det mest löjliga i-landsproblemet som finns. när andra länder rapporterar om och har problem med bombningar och korruption så rapporterar tv4 om fetman. det känns tryggt att det faktiskt inte finns värre problem än så i sverige. faktiskt.

one step too far

jag börjar tro på riktigt nu att datan gör så att jag får ont i magen.

ah, blev helt sjukt tagen av oliver dragojevic nu när en låt kom.

har legat i sängen nu med datan i knät i typ.... en för lång stund, kunde lika gärna ha legat och sovit men internet är uppenbarligen ett verkligen intressant sällskap. det blåser verkligen jättemycket ute, dundrar och blåser samtidigt, funderade först på om det var mina grannar som flyttade sina möbler men jag tvekar nu. mer typ träden som partajar loss där ute, slog mig vilken tur jag har som ändå bor "ovanför" träden så ifall det skulle blåsa så pass hårt så skulle jag inte få in något träd i fönstret. allstå det låter verkligen som att någon dunkar sönder något ute på gatan. skumt.

jag FRÖS ihjäl när jag cyklade hem. allstå blir jag inte förkyld efter det här så är jag superwoman som klarar av allt. det var verkligen så att jag trodde att jag skulle spy på grund av kylan, ni vet när man blir sådär flåsig och torr i halsen och det känns som att lungorna är fyllda med is? tyyyyyyyp SÅ var det. överlevde dock men sitter fortfarande i raggisar och jumper. hemskt att vintern är här.

kvällen var kul. partyt allstå. för det mesta kändes det som mellanstadiedisco. liten sal (men ändå lagom), en sal mitt ute i nån bonnehåla, allstå tänk typ när man själv hyr lokal för att fira mammas 50årsdag *IOGT-NTO lokal*, lagom mycket folk och allmänt skoj. jag lyckades verkligen se ut som en rysk hora på varenda foto. det var sminket och det svarta håret som verkligen förstärkte intrycket.

jag bokade precis en biljett hem. på torsdag åker jag. det ska bli så skönt, få lite distans till kalmar. kycklingryd är lite som ingenmansland, en slags vilopaus från livet i övrigt och jag har verkligen väntat på det rätta tillfället då jag känner att jag saknar det (har inte gjort det sedan jag flyttade hit) men nu vill jag bara åka och mysa med min familj och äta mammas mat och ha en väntande pappa på stationen i värnamo. aaaaaahhhh. mys.

nä nu ska jag nog sova. gud så trött jag är. hejdå.


back to black

Ah stress!!! och jag har precis lackat naglarna så jag är ännu mer slinkig på tangenterna. ikväll är det "fyllan i villan", en huge fest för alla medienissar och temat är filmkaraktärer, så alla kommer att vara utklädda, asskoj ju. anywho jag ska vara cleopatra *uuuu*. fattar inte ens att jag sitter här och bloggar eftersom jag verkligen, verkligen är stressad. måste sminka mig (det tar tid eftersom jag måste sminka mig som jag inte sminkar mig annars), sätta dit perren (lite trixigt det med) och vira in mig i mitt lakan (jävligt trixigt!!!). vet inte hur lakanet kommer att hålla eftersom man lyckas binda det på samma sätt EN gång och sedan får man aldrig till det på samma sätt igen. men först makeup och sedan resten. aaaaah spännande.


hedjå

godnatt för helvete.

radiotjänsten

HAHHA jag älskar verkligen radiotjänstens "reklamer". speciellt den här när dom börjar sjunga i matbutiken. spola fram till 00:25, då börjar den.

idag

oj klockan är redan ett. jag har varit uppe sedan 11 och tvättat. det är verkligen psyskiskt renande att köra igång tvättmaskinerna. det är en massa smågrejer som jag måste hinna med idag. läsa lite ur krags bok och eventuellt påbörja på papret, dammsuga, fixa min peruk, duscha, handla bröd och en eventuell träff med brudarna.

halloweenbilder

fan vad kass jag har varit på att blogga ju. tråkigt värre. så jag updejtar er lite med bilder från de två senaste veckorna. det här är bilderna från halloween, för två helger sedan. den helgen trodde vi skulle bli något helt annat än vad det blev. vi hade planerat att festa på korsnäbben hos V. jag och aida var inte utklädda men edina var det. vi hade väl inte något speciellt mål med festkvällen, men alla tre var superfestsugna, ni vet när det kommer sån där känsla och man vill bara hoppa och dansa och skratta, ungefär så var det. 

på korsnäbben var det en huuuuge halloweenfest, alla var utklädda till roliga grejer. lite folk man kände igen, kallsnackade lite (varför är man alltid så bra på att kallsnacka när man är partypepp?) och sedan drog vi till V. där var det inte riktigt som vi hade tänkt oss, vi stormade in och alla som satt där inne hade det mer mysigt, drack vin och spelade spel haha. så vi ba ah...vi...fortsätter...nog. så syns vi ute istället baj baj! en liten böring känsla smög sig in och så var vi liiiite opepp, ba va fan ska vi göra nu. det enda vi kunde göra var att sticka till mig och det var typ det bästa som hände.

vi hällde upp vin, lyssnade på halid, dino, svedalinke, hanka paldum och hari på högsta volym. vrålade till varenda låt och satt och var nostalgiska och tacksamma över detta lilla tremanna-bosniska-sällskap. efter ett glas vin blir man lätt  nästan tårögd över allt, stämningen, musiken och sällskapet. allt var så bosniskt, sådär äkta bosniskt, ni vet när man känner att nu kan fan världen gå under bara jag har dom här brudarna vid min sida som förstår bosniska och halid i högtalarna *bosznie4evah*.  jebiga mina bosniekänslor tar över SÅÅÅ lätt *knäpper med fingrarna*

anywho, L och E kom förbi och joinade oss mitt i vår lilla fest. dock är vi inte så dryga att vi låter dem lyssna på okänd musik för länge, hatar fan själv när jag måste lyssna på musik jag inte känner till så väl *plågsamt*, så efter lite bosnisk trams bytte vi till engelsk trams och lyssnade på spice girls och brittan. haha det var typ lika kul. så sjukt kul med hemmafester, jag har blivit en sån som tycker det är härligare att stanna inne och samlas ett gäng än ett gå ut. någon stund därefter kom även D och E och till slut joinade tre snubbar oss också. mitt i det hela började det spåra ut (för mig haha), alla andra stack till palace och kåren och jag däckade i princip och uppmärksamma människor som läser bloggen vet vad som hände resten av natten. ja det var väl det, inte tänkte jag skriva värsta berättelsen nu men haha, nu blev det så.

lite pics.

njuzfläsh

klockan är två men än är jag inte trött, skulle nog kunna somna men det här med att slita sig ifrån datan är typ assvårt. därför sitter jag på msn och fejsan tills jag verkligen INTE orkar mer. jag tappar nästan blogglusten när jag har långa naglar, känns tufft att klappra på tangenterna och fingrarna slinker hela tiden och borrar in sig under tangentknapparna så jag sliter alltid bort någon knapp då och då. pallar liksom inte ens chatta på msn utförligt, för att inte snacka om att skriva sms! jag tror att jag är en av få människor som verkligen inte gillar att knappa på telefonen, alla som tidigare har blivit förolämpade över att jag inte svarar direkt och snabbt eller svarar alls vet by this time att sms inte är my thääng.

allstå fan vad tråkigt tvutbudet är så här dags på kvällen. nu har jag bara standardkanalerna så det är inte så konstigt men tänk på folk som jobbar nattskift, kommer hem och ska käka och måste kolla på svts rullande nyheter med den där tråkiga blåa eller gröna bakgrunden. betalar man licensen så ska det väl ändå erbjudas lite sjysta program även nattetid?

på tal om svts nyheter, nu är det sydnytt, och lund var med. kände igen mårtenstorget direkt och ba det är ju lund!! *lycka*

keep on movin

jag vaknade precis efter att ha sovit sedan klockan åtta. vid kvart över nio ringde aida. då tyckte jag att det var asbra att hon väckte mig för det var dags att gå upp liksom. så frågar hon mig ba sover du maggie? jag ba nääääää *förnekelse* jag låg och öh....tittade på bröllopsform. varför ljuger man alltid om att man inte alls låg och sov när man låg som en död stock och snarkade sekunden innan telefonen ringde?? jag ljuger alltid eftersom jag tror att människor tycker att jag är konstig fast det inte är det minsta konstigt egentligen.

anywho hon ba aha men du jag behöver hjälp med photoshop och så blev jag plötsligt superskärpt och hjälpte tills hon kom på hur man skulle göra. jag minns inte ens hur och när vi la på för direkt därefter så däckade jag direkt och sov fram tills att telefonen ringde vid 23 igen. härlig kväll.

rich girl

hej horor och hallickar. jag är på ett rätt inte så glatt humör. skolan idag var skojig. vi skulle låtsas intervjua/agera intervjuperson och spela upp framför klassen. jag spelade en äldre man och klassen verkade tycka att jag var rolig. inte ofta jag är det faktiskt men nu har jag kanske hittat min grej. håller på och lagar mat samtidigt. kom hem idag och hittade ett askul meddelande från kalmarhem där dem säger att hyran kommer att höjas från och med januari. SÅ pissigt. hata kalmarhem 4ever. så jag är lite sur och mycket trött. men ska käka nu och bli lite gladare.

katarina

min idol katarina wennstam på kvällsöppet nu!! hon är såå bra. i löv her verkligen.

nytt inlägg

nu har jag suttit i soffan i exakt 1,5 timmar och stirrat. börjar känna först nu att jag är någorlunda utvilad, men ändå är jag astrött. jag är på crvena jabuka-humör, det känns liksom rätt nu. och jag saknar min familj, det är dags att åka hem nu. jag har inte varit hemma sedan jag flyttade.... (ÅHHH nu ringde pappa haha) ...till Kalmar. jag vill typ åka nu. det känns som att det behövs för jag känner mig lite lipig och "nere". okej inte nere, eller jo nere fan, jag känner mig nere på grund av lite olika anledningar och jag kan inte blogga om det och jag vill inte prata om det så jag tar det med mig själv istället och fortsätter sakna kycklingryd.

the sound of violence

heeej blöggen. länge sen man hängde här. det känns som att jag har missat mycket, var inne på mtvs sida precis och skulle kolla hills när jag såg att enrique och christina augilera hade kommit ut med nya videos. man missar verkligen mycket när man inte har mtv på teven.

jag har typ tusen bilder att ladda upp så jag vet inte om jag pallar det verkligen, om jag orkar kanske, finns säkert någon människa där ute som vill se hot piiiiccccz, eller jag kan nog räkna upp fem pers iaf.

idag började vår nya kurs som heter "att intervjua och skriva", verkar en skojig kurs och läraren är bra också. det gör ju typ rätt...mycket.

det enda som stör just nu är att min blogg fortfarande inte har repat sig. känns lite jobbigt faktiskt eftersom jag hade en ide om att kopiera alla inlägg in i ett worddokument och ha det som någon slags dagbok som jag kan ha när jag blir gammal och grå ifall bloggen skulle cepa sig. vilket den har gjort. skithelvete. ok, jag lät lite aggro nu, men jag är bara hungrig.

gotovo je gotovo

ingen fin kväll. sitter här med mensvärk *myyyyyyyys. not* och en tenta (har svårt för att skriva detta nu haha) som jag inte kommer att göra. jag har inte pluggat tillräckligt och jag pallar inte gå dit och göra ett s.k halvhjärtat försök eftersom jag vet att jag kommer att misslyckas. jag har verkligen varit omotiverad och bajsig när det gäller den här tentan. ja ja inte mycket att göra åt det nu, ska gråta en skvätt ikväll men sedan så är det bara att fortsätta som vanligt.

men faaaaaan. allstå jag är så långt ifrån att vara ett bra exempel när det gäller studier och sånt haha. vill man ha ett bra exempel så kan man prata med den magdan som gick i gymnasiet, där kan man snacka om disciplin.

anywho jag satt och käkade lite pita (sirnica yuuummmieee), det som blev över av middagen. mitt i en tugga känner jag att det smakar lite sött, men jag fortsätter att äta, tänker inte mer på det. efter ett par tuggor så ba det smakar verkligen vanilj, nått är fel med min pita!! men typ dum som jag är så fortsätter jag käka och till slut så kommer jag på att jag käkat upp pitan tillsammans med tuggummit jag hade i munnen. bra bra. 

nä fan nu blev jag lite depp pga tentan igen. AHH. ok. eh imorrn så börjar mitt nya liv. eller nä, på måndag börjar mitt nya duktiga pluggliv. hejdå.


kilos och sånt

ja jag borde sitta och plugga men jag är dum i huvudet så typ ja, jag bloggar lite. 

nu kommer säkert någon straffa mig för att jag säger det här, speciellt eftersom jag verkligen inte bryr mig om vad folk väger och så, men hur fasen kan frida fahrman få ihop det till att hon väger 60-62 kilo?? jag är så onödig när jag drar upp det där för jag hatar verkligen all viktfixering, alla brudar som gnäller om hur de måste gå ner 8 kilo och etc etc. allt ligger verkligen inte i utseende, saken är den att jag inte ens bryr mig hur mycket hon väger, men det är lite som att jag skulle säga att jag väger 55 när vi alla vet att jag inte gör det 

ja, jag vet att man kan vara större och väga mindre, att allt beror på allt ben i kroppen väger och blabla men ärligt 60 kg ser inte ut så där!! 60kg ser ut som nicole, jag outar dig här för att du är SCHNYGGGG haha. för att återgå till frida och nicole...det är, så att säga, liiiiiiiiiiite skillnad mellan dom kropparna trots att båda väger 60. skumt. fridas skelett väger kanske aslite who knows. jag dömer som sagt inte någon, jag väger typ 65 kg tror jag, så det är MER troligt att frida också gör det. men vad fan gör det vad man väger, så länge som man är frisk och glad. vi har en kropp som vi lever med hela vårt liv och det gäller att ta hand om den och vara stolt över den oavsett om man är en tunnis eller en rundis. herååå.

hfsäahikxhlsöfnvbhföfh

GUDGDUGDUGUGDU. det är sällan jag får oanik men nu DÖÖÖÖR jag,på rille. mitt hjärta är typ slut och hjärnan däckade för länge sen. äaoihdäadäas ååååååååååååååååååh helevetesjävlaskit. jag kan typ inget. jag rä usel och dålgi och jag lider av tillfällig dyslexi ser jag nu.

är så stressad så  nicole: jag hann inte riknga upp dig idag flåt, men jag ringer imorrn om jag är vid liv.

och den där fyllan i villan grejen som ska betalas FATTAR jag inte hur man gör. har tetsta allt och ändå är det säert bara nått simpelt fel men jag är blind.

och dessutom är bloggen halvdöd den med, kan dom inte fixa det här.

och annika: FÖRLÅT du är min kompis trots att jag inte skickar tillbaka det där smskedjebrevet du skickade till mig. är så stressad och annika det där är ändå INTE på riktigt haha.

jag är såååå tröttt och jag vill hoppa från min balkong NUUUUUUUUUU.

test


funkarenurå?

shaaaaaaajn oooonnn

nämennämen, my fejj iz back däruppe iaf. bakgrunden och dom andra smågrejerna likaså, men bilderna är fortfarande på vift. kanske hittar dom hem, kanske inte.

jag har rätt mycket ny musik nerladdad på datan, jag tror att det var dixie som tog hand om detta i lördags. massa typ clublåtar och många nederländska (??) låtar haha. lite kul ju, kanske borde man låta datan cirkulera runt bland folk så att de laddar ner musik åt en.

men fan vad trött jag är då. okej ska vädra lite och få in lite O2. känner mig fett osocial också, pratar typ med mig själv via bloggen. på tal om osocial och det här, det är typ inte kul att ha tentavecka, roligare att gå i skolan trots att jag hatar att gå upp tidigt.

gimme some drugzzzz määäään

gud jag är så opepp på den här tentan. jag tror inte ens att det handlar om lathet, det handlar verkligen bara om att vissa grejer är så självklara och enkla som man läser och just därför fastnar dom inte. känns nästan som att det är lättare när man har något obegripligt framför sig som man måste klura ut och DÅ fastnar det. att sitta och läsa powerpointsen är som att läsa en skvallertidning, bara att det inte är lika kul. ok vet inte riktigt hur jag fick det där till en skvallertidning men jag tänkte något i stil med att många grejer är så självklara i dom typen av tidningarna att man inte ens orkar läsa artiklarna utan kollar bara på bilderna, samma sak med PPsen. typ.

nämen jag var så pepp på förra tentan, satt lite varje dag för att det var kul, och nu sitter jag här sista dagen (det är torsdag nu haha) och har knappt börjat på den här bild, form och webbtentan. dessutom är jag redan körd på examinationen vi hade i måndags. gick efter två timmar efter att bara ha gjort 1/3 av uppgifterna. jag var SÅ trött så att jag verkligen inte ens hade energi till att övertala mig själv att stanna för att inte snacka om att sitta där och knappa koder. så jag gick. och ringde mamma för att beklaga mig lite haha.

jämt när jag har failat något och berättat det för mina föräldrar så blir dom aldrig sådär SUPERbesvikna, eller dom blir inte ens besvikna mer typ "ledsna" för min skull, men det som är så skönt med dom är att dom inte ens tillåter mig själv att vara besviken eller ledsen över något sådant, pappa säger alltid att hälsan är det viktigaste och att allt annat "kvittar" mer eller mindre. och han har rätt, han har sagt det så många gånger nu att jag typ har det som livsmotto *deepak chopra*. så haha, känns som att jag ursäktar det här med plugg va? njäh det gör jag nog inte, försöker snarare få upp peppet lite haha. aaaahhhh nu börjar jag bli sömnig.



bloggensuger.se

men fan vad kass bloggen ser ut att vara. jag fattar ingenting, jag har inte ändrat något. inga bilder syns heller. är det någon mer som inte har bilder på sin blogg? adisa, din blogg funkar inte heller? VAD HÄNDER? panik. närå.


glitter in the air

a men det var väl tur det va att det bara är fel på blogg.se och inte min design. märker nu att jag inte kommer in på fler bloggar. jag borde verkligen, verkligen plugga men håller på och däckar här och datan likaså. det stör mig som fasen när ljudet försvinner bara sådär.

jag kommer på mig själv alldeles för ofta med att sitta och längta till helgen. hoppas det blir sköööööjigt. eller det måste det bli. tjejkväll på fredag förhoppningsvis och lördagskvällen kommer att bosnifieras rejält *halleluja*, det är sevdahkväll på söderport så där hittar ni oss med andra gamlingar som diggar moj dilbere lika mycket som jag gör. nä men vet ärligt talat inte hur det blir, vet bara att jag och edina planerade för den här helgen första natten som jag tillbringade hos henne. känns som att det är en antigen-eller feeling över det här, antigen så blir det bra eller så blir det dåligt, finns inget mellan, MEN jag måste få i mig den obligatoriska bosniska dosen vare sig det blir på söderport eller förfest med halid och gänget hos mig.


cp

vad har hänt med min design? ser det inte lite skumt ut?

anywho känns som att det är söndag idag. tenta på fredag och jag har precis börjat läsa, sitter här med nudlar på tangenterna och mens i lilla lisan. var tvungen att spana almenackan, trodde först att jag höll på att förblöda för det var inte länge sen jag hade mens, trodde jag, men tiden går visst snabbt när man har kul *snopen flicka*. så sjukt opepp. nu kommer jag vara hög på ipren de kommande dagarna och blääääääääääähhhhhhhhhhhhh:ig.


en liten serie

haha jag kollade min kamera nu, jag hade tagit två bilder under lördagskvällen och typ tjugo på söndagsmorgonen. hade en liten photoshoot. av de drygt  tjugo bilderna var 19 av dem med stängda eller halvöppna ögon. det var typ OMÖJLIGT att hålla ögonen öppna när blixten small till. onödigt att ta kort egentligen, men jag ville bara kolla läget, hur jag såg ut och så haha.

typ alla bilderna såg ut som den första. förstår inte varför jag plågade mig själv egentligen. helt mosig och nikakva. på andra bilden anstränger jag mig verkligen, lyckas nääästan men inte helt  och på tredje bilden försvann nacken av all ansträngning.

goooomorrrrrron.

bajs2

jag var visst lite blööööögggsugen. känner att jag måste blogga om helgen också innan jag hinner glömma bort det mesta.

allstå fatta vilken bra tid vi lever i då vi har bilder, internet och hela köret? då vi kan titta tillbaka på allt skoj vi har varit med om. ja, jag vet att fotografiet har varit med länge, men då tog man typ ett kort i månaden och det var det, nu kan man ta hundra bilder varje kväll. tänk hur tråkigt det måste ha varit innan? min pappa brukar säga att på hans tid då det inte fanns datorer så var man ute istället och sparkade boll (haha låter så tattigt att säga "sparka boll" men whatevs, dom hade säkert bara sånna tygbollar ändå ha ha) och umgicks med kompisar. 

då tänker jag, för det första: jag hatar fotboll och för det andra: okej på sommaren då är man ute mer liksom pga vädret, men vad skulle man göra under vintern? ligga inlåst i huset. och tänk här i sverige, sommaren kommer ju först i juli, skoj att spendera ett halvår av sitt liv med att glo i väggen eller klippa pappersdockor. not. jag föredrar nog 2tusentalet ändå. allt är så bekvämt. och visst vi blir säkert tjockare pga it-samhället, har nog aldrig varit så tjocka nånsin, men ORKA leva på stenåldern och hugga ved i 45graders kyla.

slutsatsen är att jag hatar xhtml.

hata

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATA.

jag är så trött på den här xtmlskiten, hatar den. och jag är trött och typ grinig och har skitigt hår och allt är liksom ba-hajs *buhä*. jag hatar att känna mig dum i huvudet och nu gör jag faktiskt det. allstå gud vad allt är skumt. haha.

xhtml

efterfest........not. nu ska jag sova. heråå.

enough is enough

nu är mina grannar på g igen. tur för mig att jag inte sover, jag är för pigg för att sova. jag har faktiskt skrivit ett klagobrev till dom som jag kommer klistra upp på deras ytterdörr. dom får ta det som dom vill men jag vill inte bli väckt mitt i natten.

en utförlig rapport

jag tror att det är ungefär samma sak att vara bakis som att vara gravid; men spyr sönder sig själv och man är sugen på bara viss typ av mat. som tur är så bär man inte på något foster när man är bakis. orka bli tjock och få bristningar över hela magen. nä, nu var jag lite neggo, mina modersinstinkter kommer säkert att väckas till liv inom en snar framtid. fast iofs så väcktes dom lite idag när jag var tvungen att ta hand om mig själv på morgonen. förlåt det här ska inte förvandlas till en fylleblogg, speciellt eftersom jag själv är emot överdriven alkoholkonsumtion och jobbiga, skrikiga och fulla människor, men igår var jag en sådan, bara att jag var råäcklig och stackars, stackars den personen som var med mig igår (tack för att du stannade kvar!). jag började tappa räkningen av spyorna efter den fjärde spyattacken typ.
 
så vaknade jag idag och halvstönade fram typ tio ÅHHH:n. jag kan bara tänka mig vad min under-mig-granne tänkte. tyvärr hann jag inte längre än så med ångesten för jag var tvungen att gå upp och kräkas igen *ÄCKLIGT i know*. allstå ni kan sluta läsa nu ni som är äckelmagade, ni borde ha slutat för länge sen förresten men det här är värt att dokumenteras så att jag vet till nästa gång, för det här ska fan inte upprepas igen. så stapplade jag tillbaka till soffan och bara blotta synen av alla flarrorna på bordet och glasen fick mig att må illa igen, så jag städade undan lite snabbt och la mig på soffan.

nyhetsmorgon på fyran började och så var det en brud där som skulle tillaga en amerikansk frukost med typ flottiga pannkakor och dounuts och jag ville bara SPY när jag såg allt det där, så jag gick och spydde. la mig igen och tänkte att det kanske är bra att få i sig lite mat, men allt kändes äckligt och fuj, det enda som lockade var soppa, sån nudelsoppa ni vet. käkade typ pyttelite och tänkte att den satt fint. fem minuter senare får toan besök av mig igen *stammis*. en timma senare när jag verkligen tror att thats it nästa gång kräks jag upp tarmarna så sköljer illamåendet över mig igen!!! *DÖÖÖÖÖR*
 
nä fyfasen, moget att få sin första rejäla fjortisfylla när man är 22 bast. jag tror att pappa också fick sin första fylla när han var 22, har för mig att han har berättat det. ok anywho. brukar verkligen aldrig bli bakis (förmodligen för att jag inte dricker så mycket eller för att jag har sjysta gener) men idag, jag tror att jag dog lite. jag kände mig även rätt smal idag, typ knappt någon mage. wohooo. det var någon som sa att man måste försöka se något positivt även i allt de negativa, så tjaa, lite pepp var det att se sig själv i profil.

okej nu ska jag plugga, men kommer förmodligen blögga bara för att jag inte "får" det.

piss

ojdå det var nästan exakt 12 timmar sedan jag käkade. jag mår fortfarande så pissigt.

bläh

herregud jag skulle aldrig palla att vara bulimiker!!!! *död*

eller "bullemi" som aida uttalar det.

AÖKSHÄA

PARTYYYYY HOSSSS MIIIIIIIIIGG. MA SEVDAH ROCKKKSSS

hejdå

nämen ojojoj jag hinner kanske posta iväg ett inlägg innan jag sticker. rätt häftigtoch unikt att vara färdig i tid för en gångs skull. väntar på att eddie och qaidis ska ringa så att vi kan sticka. jag är inte utklädd det minsta typ men tack vare mitt hår skulle man nästan kunna tro det. jag ser ut som en docka som har stuckit fingrarna i elkontakten. håret tar priset iaf, det är enormt och burrigt och jag kan gömma hela min fejja i det. känns rätt skönt eftersom jag känner mig slightly osocial just nu. och strumpbyxorna sitter åt så jävla hårt så att jag får enorma lovehandles, känns sådär, jag kommer bli tvungen att avleda uppmärmäksamheten ifrån dem hela kvällen, dessutom har ögonfransarna på ena ögat klumpat ihop sig helt och hållet. BAJS. finns det värre saker än när man festfixar sig och så sabbas allt pga antigen fransarna, håret eller foundation? fan vad opepp man blir på direkten, jag måste känna mig vrålhet (inombords allstå) innan jag går ut ur lägenheten annars är partykvällen sabbad. känner mig rätt ytlig, men så här är det för alla det vet jag! jag har snackat med så pass många brudar att jag kan styrka detta påstående.

jahapp. när har dom tänkt ringa mig? ok ska sänka musiken lite också.

sos

någon måste ha somnat med mat på spisen här i min korre eftersom det luktar sjukt illa i hela korridoren och inne i min lägenhet. BLÄÄÄÄ. fuj, det luktar typ ko kad prekipi mlijeko. riktigt omysigt och nu kommer jag vara livrädd för mina grannar också. och jag har typ ingen sån isoleringslist runt dörren heller så det drar i dörren och allt kommer in til mig.

det luktar inte gott.

jag kommer se ut som en mer oskyldig frenchmaid ikväll. kör på svarta strumpisar och vit klänning. allstå jag tycker inte om anspelningen, men kanske är det bara jag som överdriver, för att minska på detta så skiter jag i svarta nya pumpsen som fortfarande inte har gått sin premiärvisning. jobbigt värre va. men nästa vecka.

men jag har ett väldigt fint tips till alla som repar sönder sina strumpbyxor (detta kör alltid jag på och det är bra), ta på er tunna vantar och dra på er sedan strumbyxorna. det funkar asbra och man gör inte en endaste repa. hata när nageln fastnar.

tjocko

fan vad opepp jag är på att gå ut och festa i kylan. sjukt opepp. vill bara sitta i mörkret här i min eremitlya och kolla OTH och bli tjock av det vita jävla brödet jag var tvungen att köpa bara för att de inte hade mörkt bröd.

blött hår och sånt

jahapp. allstå jag har säkert sagt det ett par gånger, men jag hatar verkligen vintern. det är så oinspirerande med vinter och kyla. jag vet inte ens hur jag ska klä mig nu, nakna fötter i pumps är lite väääl kallt? fast efter ett glas vin är det inte lika farligt.

men ÄNDÅ, jag har bosniska gener som gör att jag fryser och måste sova i underlinne och pyjamas under vintern och vara rädd om min rygg och äggstockar för annars blir jag förkyld och får urinvägsinfektion på kuppen, så att trippa runt i linne som inte är instoppat i byxorna gör att det blir drag i hela kroppen och därmed kommer jag ligga som död imorgon. ja jag hatar verkligen vintern.
 
jag vill också vara svensk och kunna gå ut med blött hår i -30graders kyla men ändå inte ens bli det minsta förkyld, men NÄHEEE det går inte för då åker jag på diarrée (hur fan stavas diarree??) och hela förkylningsgrejen, därmed måste vartenda litet hårstrå på mitt huvud vara TORRT. jag kommer ihåg hur farmor jagade mig med hårfönen när jag kom hem med blött hår efter badet i skolan, hon förfasades alltid över hur svenska barn kunde springa runt med blött hår, de kunde ju åka på hjärninflammation och snett ansikte (pga drag) och hela köret. men nu är dom svenska barnen tåliga som fan och jag är inte det.

halloween och sånt

djesssshimaboouuuna?

klockan är fyra men det har redan börjat bli mörkt. vad har jag då hunnit göra på fyra timmar? jo jag har hunnit äta frukost, mani- och pedikyr, kollat ett OTH avsnitt, pratat med mamma och pratat med eddie om kvällens planer. jag är rätt ineffektiv när vintern börjar närma sig. allt tar en evighet att göra speciellt när jag vet att jag inte behöver gå ut ur huset (som man måste när det är sommar). ikväll ska vi på halloweenförfest hos V och sedan blir det väl antigen kåren eller palace. jag är så pass tråkig att jag inte klär ut mig, har typ inga roliga grejer här i kalmar, inga fjantiga smycken eller 90-talskläder. böööring i knöw. jag får blinga till mig med glitter istället. jag kan rentav klä ut mig till en glitterburk. det är det närmsta årets halloween jag kan komma.


crvena jabuka i love you

meine bosnische görls har suttit här hela kvällen och de åkte nyss. vi satt och spanade film (savrseni krug) och var bittra över kriget och drömde om livet innan kriget. suck. man lyckas verkligen glida in på det ämnet SÅ ofta, man hade nästan kunnat kalla oss för nostalgiker om det inte vore för att kriget inte är så mycket att vara skönt nostalgisk över.

anywho mitt i filmtittandet ringde min lilla pannika mig och istället för att höra hennes röst så hörde jag Zeras röst och massa skrik från konserten (i gbg). fan vad deppig jag blev på direkten, fasen vad jag hade velat vara där, det kände så nära. obeskrivlig känsla och jag blev avundsjuk på riktigt, på alla som var där och JAG var inte där, JAG som är typ en av de största fansen (enligt mig och kanske några andra), allstå fan vad ont det gör nu när jag sitter här. det gör ont på rille när jag vet att jag kunde ha varit där men inte var det *snopet fan*.

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN så ont i magen gör det. sorry för långa svordomen men den satt fint där den satt. fyfan för sakmuzika också, YOU SUUUCKKKK!!!! you suck. när privata klubbar måste börja ta in artister då vet man att något är fel (inget fel egentligen, men ni fattar), när det är suckmuzika som bör ta in vettig musik in i sverige. allstå blir sjukt sne på hela jävla bonneverksamheten som förmodligen (=100%) sköts av bönder. BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNDERRRRRRRRR. yes bönder. ma hela musikbranschen är sne på balkan, allt är snett. åhhhhhhhhhhh JAG borde ha varit på konserten. JAG är mer värd som fan (engelska fan allstå) än femtio pers tillsammans som var där "bara för att vara där". det kommer att ta lite tid att komma över detta faktiskt.

ooooooveee ruke sto me milijuuu su hladne, oci gladneeee, vise ne poznajem taj lik, i taj sjaj u oku sto ga nosis draga, to nije ljubav, vec samo jeftini trik.


RSS 2.0