chatroulette


jag och iman körde chatroulette för någon vecka sedan. det var spännande. iman var tveksam till en början, men jag lyckades övertala honom. vi körde burkstyle på det hela.

obs. det är inga kulhål i väggen bakom oss, utan bara hål från en hylla som fallit ner.

out comes the sun - down -down -down everybody falling down

det här med rubriker är inte det lättaste.
sparar det till sist.

idag kan JAG officiellt hävda att det är vår. folk som påstod sig se vårtecken i februari hatar jag lite. jag förstår ärligt talat inte folk som inte kan njuta av varje årstid som den är. ok, jag är inte den första som ställer mig i pulkakön när den första snön faller och jepp, jag gnäller över snön då och då, men att konstant längta efter våren i typ januari är bara fel och irriterande. det värsta är att dessa människor som ser sig i vårkläder i ett snöigt februari är samma människor som redan i augusti längtar efter vintern.
helst av allt skulle jag vilja ha sommar året om eftersom jag inte tycker om någon av de andra vårstiderna, men nu är det faktiskt så att jag inte kan få bestämma allt, därför får jag väl samsas med verkligheten så som den är.

förstår ni hur jag menar?

anywhoes: idag är det vår! med det sagt: jag hade på mig vårjackan. det var lite amazing. vårjacka blandad med vinterhalsduk, SÅ varmt är det inte än. sorry sofa, men det verkligen fortfarande för kallt för att bara ha på sig balleskor och tunna sockor. mina bosniska fötter är inte riktigt redo än. vill inte att mina äggstockar och njurar ska börja strejka, farmors tjat har gjort sitt kan jag säga.

nu börjar jag bli hungrig.


också i SOLO


glömde infoga den här artikeln som jag också har skrivit för senaste SOLO.

*vill ej att min mamma ska läsa det här*

ute i nya solo


just det ja, det var det här jag skulle nämna. i senaste numret av SOLO (den med LC på omslaget) kan ni läsa den här artikeln som jag har skrivit. det går tyvärr inte att stå och smygläsa tidningen i affären då den är inpackad eftersom present ingår haha. dessutom kan ni även hitta en relationssida som jag har författat.

gonatt

dags att sova hörrni. ny dag, nya tag. imorgon börjar ekonomijournalistiken. jag försöker vara positiv till kursen. imorgon får ni resultatet.

baaaaaaack on track

allstå seriöst, jag sitter med världens stördaste pojkvän just nu som skriker när han kollar på fotboll. men han skriker åt mig för att JAG råkar störa hans "fotbollsfrid" eftersom jag lyssnar på min musik. kul att beviset på att killar inte kan göra två saker samtidigt sitter rakt framför mig.

MEN det var inte så här jag ville återuppliva bloggen, ville egentligen skriva något om mig och beklaga mig för att jag har varit borta. men by this time så känner ni väl till när jag försvinner och när jag är tillbaka. andra dagen av bloggfri-veckan kände jag mig som världens uslaste människa men det släppte ju tredje dagen tack och lov.

skratta inte åt mig, men jag lyssnar på back to the 80ths med aqua. haha, ok skrattar lite själv åt det, men den är så härlig den låten. blir glad av "gunget".

det är snart en vecka sedan jag kom tillbaka till kalmar och vad ska jag säga förutom BUHU?? BUHU för att kalmar är så jävla litet, BUHU för att jag går i skolan igen, BUHU för att livet verkar mindre kul, BUHU för att man bor i en liten city där H&M uppdateras en gång i veckan.

så ja, en vecka här i kalmar allstå. lyssnar på manboy nu och tänker på tiden i Sthlm hehe. fan vad bra låten är!! *totalt hjärntvättad av den komersiella musikindustrin*
*bryr mig inte*
*MAAAN MAAANBOY U CAN CALL ME MANBOY, I DONT CARE I'LL SHOW U HOW TO LOVE*

orkar ej skriva om kalmar längre. lets focus on happier things. like my new parfum. bara för att jag provade den när jag var i sthlm så var jag tvungen att beställa den nu när jag kom hem. kommer alltid förknippa chloe med sthlm och mitt lilla liv där. räknade lite snabbt och kom fram till att en milliliter av den här parfymen (som är 30 ml) kostar drygt 18 kronor. ett sprut kostar allstå 18 spänn!! sinnessjukt. känner mig jävligt dyr i den om man säger så. sån är jag. förknippar väldigt många parfymer med händelser. har ibland varit tvungen att plocka bort parfymer som har påmint om ex, vet inte varför men jävligt pyskoligiskt det där hos mig.


men ska bara berätta en till sak. det är så att jag var varit lite smådeppig när jag kom tillbaka hit, kallar det för london-syndromet, dvs man har varit i en storstad och återvänder till sin håla=man blir unhappy och sad. jag har sagt att jag har den här veckan ut på mig att "deppa" sen är det fan dags att ta tag i vardagen, vare sig jag vill det eller inte.

nu ska jag göra mig iordning och sedan ska jag och fotbollsnörden ut och dega på nått uteställe med hans pals.

plåtning och gymnasiekompis

är faktiskt lite stressad eftersom jag måste hinna skriva färdigt en artikel innan jag drar.

jag kan inte riktigt lägga upp bilderna från igår, inte ens backstagebilderna utan ni får vänta tills de har hamnat i tidningen. jag fick bära sex olika outfits som Annika hade plockat ihop och Niklas Dahlskog knäppte korten. nu är jag så där att jag känner mig bekväm med mig själv och jag tycker att bilderna såg bra ut när jag såg dom på datan, men det är fasktiskt ändå en helt annan grej att se sig själv i tidningen. ALLSTÅ, kommer ju garanterat vara nervös innan i alla fall.

en liten bild bjuder jag på. hoppas inte annika surar på mig

det positiva var att jag inte alls var nervös, beror nog på att jag träffade honom någon dag innan och var med på en annan plåtning, som hjälp, inte som modell (vet inte varför jag skulle behöva påpeka det för ni fattar det nog ändå). jag blir lite nervös eftersom jag ser likadan ut på alla sex bilderna, samma smile och rätt lika poser. jag tillhör den skaran som inte ser lika bra ut på bild om jag inte ler.

efter plåtningen drog jag vidare mot stan och mötte upp Albin! min favvoabs. han var min bästa kompis under gymnasieåren. så mycket som vi skrattade i  varandras sällskap, det är sjukt. så vi hängde lite på hans boulebar och stack sedan till världens mysigaste fik här i stockholm, cafe 66 eller 60 nått sånt heter det. vi hängde hela dagen igår och hängde några timmar på åhlens, fikade och provade roliga kepsar. låter tråkigt, men fan vad kul vi hade det!

lax- och spenatpaj! mmmm. skitgod bit, man kände verkligen laxen till skillnad från felix fattiga micropajer.

Albin hade fått glasögon och hans egna beskrivning: – Jag ser ut som en ritkig peddo i dom här glasögonen. min kommentar: – HAHA, ja det gör du faktiskt!

och här är dom beryktade glasögonen i äkta peddostyle.


surt

asså orkar fan inte med blogg.se, skrev ett långt inlägg om världens gulligaste syskonpar som jag såg idag och precis när jag ska publicera så loggas jag ut och kan inte göra det. hatar cybervärlden lite extra mycket idag.

leggings


har köpt väldigt skojiga leggings på bik bok, eller va fasen säger jag, jag menar ju sexiga leggings! vet ej varför, men tänker på lady gaga när jag ser dom.

okej ska blogga imorgon om dagen som var idag, som förmodligen var den roligaste dagen i stockholm sedan jag kom hit.

nu måste jag fasen sova, ska upp tidigt imorgon igen. gonatt.

IHIHIHI

ASSSÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA ON HYPE JUST NU!!!!

GUD VILKEN KUL DAG DET HAR VARIT IDAG!!!!

JA DET ÄR KANYE WEST CAPS-LOCKSYNDROM ÖVER HELA DET HÄR INLÄGGET MEN DET FÅR DET VARA!!!!

egopego

snodde Ks plats idag och passade på att ta lite photobooth pics. det är så här jag ser ut i håret nu för tiden. fast bilden ljuger lite faktiskt, för den är snäppet ljusare och mer koppar än vad den är i verkligheten. jag älskar koppar/guldiga nyanser, måste verkligen bara fixa utväxten också och sen är jag färdig.

men fasen allstå, det är assvårt att avgöra om jag ser ut så här i verkligheten, för ljuset faller så olika på olika bilder och dessutom så är jag blind för min egen färg, tror också att det är lite gulstick i bilden här eftersom jag ser rätt så gul ut i fejjan.


men imorgon så ska jag iaf göra ett litet photoshoot för solo. ska visa upp lite outfits. nu snackar vi inte om modellande för det kan jag inte utan det enda som gäller för mig är att stå rakt upp och ner och se glad ut. i think. ni får se resultatet i ett framtida nummer.

nu ska jag sova. gonatt.

tjenis helgen

okej nu räcker det verkligen på riktigt med trista inlägg. dagen är underbar idag, det småsnöade i morse men nu är det sol och solen går inte ner förrän 18.

helgen har varit underbart skön och jag har bara vilat. i lördags åkte jag och soraya och shoppade, gick runt på skärholmens galleria. herregud har nog aldrig sett så många invandrare samlade på en och samma ställe. hej släktträff. det var konstigt på något sätt. här där jag bor finns det knappt invanders, jag ser liksom inga! exponeras knappt för invandring varken här eller i kalmar. och nu ba jettemonga.

vi shoppade knappt nånting, satt och hängde på donken en stund och trängdes med små somalieflickor. på tal om somalier, allstå jag såg en så vacker tjej för någon vecka sen. hon måste ha varit somalie, hon var nätt, kort och väldigt proportionell och alla ba: YEAH för det är så en somalie ser ut. sorry för den omedvetna generaliseringen. hon hade helsvarta kläder på sig och en sjal invirad i en låg knutturban och en perfekt make, ljusbrun hy, fylliga läppar med mörkrosa läppglans, långa, svarta ögonfransar och perfekta kindben. jag skämdes så mycket som jag stirrade. hon stod bakom mig i kassakön och jag vände mig om flera gånger för att titta. hon måste ha känt sig utstirrad, men hon var en så vacker skapelse.
ok nog om henne. tillbaka till min helg.

på kvällen hängde jag hos kriss och aidå, vi kollade på melodifestivalen. intressant vinnare. trodde verkligen att antigen salem eller manboy skulle vinna. en trevlig kväll, kan inte ens skriva ut ämnen som behandlas varje gång vi ses. alltid lika intressant.

i söndags fick jag min tredje frisörtid av soraya. hittils har hon klippt mig två gånger och slingat mig en gång. första gången toppade hon igenom hela mitt hår, no more kluvna hårtoppar, hon klippte mig i mer än en timma. i fredags var jag på salongen och där klippte hon upp det rejält. mitt hår har blivit så bortskämt! vet ej hur jag ska orka med det när jag kommer tillbaka till 2nd hometown.
så i söndags slingade hon mig. och jag har inga riktigt bra bilder som visar nyansen, men först kände jag mig iaf lite väl kopprig, och andra dagen trivdes jag i färgen. det är nästan samma sak som innan, bara lite mer koppar och lite mer ljust. det är schnyggt. mmåste bara färga utväxten också och sen är mitt hår i toppform.

MMMMM, älskar persisk mat. först hade jag lite svårt för maten, dvs i somras när jag hälsade på för första gången, men nu är jag helt van. har ätit så många roliga rätter som jag verkligen inte kan namnet på tyvärr. det är alltid en massa ris, knasiga såser och yogurt. allt är smakrikt och MMMM. kul att jag avslutar stycket med samma stavelser som jag började med.

okej vi kör på matchande toffles. S vill aldrig vara med på bild så vi tar en fotoutfit istället.

men gud, orka vara glad liksom. här sitter jag och ser ut som en folierobot. fin va?

fick en specialsydd skrubbvante från iran av S! haha, häftigt va? dom är megahårda och skrubbar rejält, behövs knappt någon salt. även om jag också fick någon typ av "stenar" som man gnider på handsken för att sedan skrubba sig. dom stenarna är gjorda av getfett och salt, om jag nu har förstått det rätt, och man är len som en persika efter ett bad. det här är ju så ekologiskt som det bara kan bli.

nu fortsätter jobbet här, och jag är så sömnig, men en timma kvar sen ska jag hem och RAKA benen. ni får reda på varför sen.

tjenis depp

jag kan inte låta bli att påpeka skillnader i att leva här i sthlm och kalmar. man är så mycket mer fri här och levande. allt känns mer tillgängligt och lätt och anonymt. innerst inne vill jag inte tillbaka till lilla kalmar och till skolan. jag kan inte peppa mig själv till sista året i höst. jag vet verkligen när jag når min egen gräns och att det då kvittar med pepp, för fasen allså trean (sista året) är fan inte kul. bara jag tänker på c-uppsatsen och vilka knasiga handledare och examinatorer som finns på skolan så blir jag nedstämd.

tack och lov att vi har ett sommarlov innan dess, som jag i år vägrar spendera i kalmar. risken finns annars att jag på riktigt hoppar av skolan och gör nått drastiskt. typ flyttar utomlands. ehhhhh lockande? JAAAA. vill ha lite maltastyle på mitt liv.

okej enough med gnäll men på riktigt, vet fasen inte hur jag ska klara mig i höst. vill ej tänka på det nu heller iofs. vill bara muta varenda lärare så att jag får godkänt i allt och att jag sedan kan sticka och leva mitt liv.

salma hayek


älskar salma hayek! en av världens sexigaste kvinnor.

lite tankar om kollektivtrafiken

sitter på min praktik just nu och spånar ideer inför en artikel jag ska skriva. jag har vant mig så mycket vid att gå hit varje dag och sitta vid min plats, skriva, intervjua osv. tänk att jag har varit här i snart fyra hela veckor. tiden går så fruktansvärt snabbt. och jag har vant mig så himla mycket vid mina extra-päron och "mitt" rum. på något konstigt sätt känns det som att jag alltid har varit här.

den snabbaste utvecklingen är den som pågår mellan mig och tunnelbanan. jag har alltid varit en sådan som oroar mig för kollektivtrafik, är alltid orolig för att hoppa på fel buss/tåg, oroat mig för om bussen stannar på rätt station osv. det har hänt flera gånger att jag har hoppat på fel nummer eller station, men nu så ba tjenis tunnelbanan här står du och väntar på mig!

och det här trodde jag aldrig om mig själv: att jag skulle börja störa mig på folk på tunnelbanan.
för det första; så har jag blivit den där människan som springer till tåget när jag ser den. tidigare tänkte jag "äh men det är bara två minuters väntetid på nästa ändå" och så stressade jag aldrig.

för det andra; jag förstod mig inte på folk som stressade runt på stationerna, som sprang för att hinna till anslutande tåg eller som stressade i trappan. men nu ba MOVE BITCHES IM ON MY WAY!!! har ej tid att lunka bakom ännu en gubbe/gumma.

för det tredje; har ej tid att stå i rulltrappan, stör mig på folk som står mitt i trappen när dom vet att det hela tiden kommer nya springande människor, stör mig på alla kids som skriker på tunnelbanan, stör mig på folk som inte flyttar sig in mot fönstret på tåget när platsen där blir ledig…och ja, listan kan göras längre än så he he.

vill ej vara den här människan som stör mig på folk. har ju aldrig gjort det innan. men nu förstår jag alla som jag inte förstod tidigare.
idag satt jag på mitt säte (klistrad mot fönstret) när det kom in en tant.  hon sätter sig mittemot mig och plockar upp en metrotidning från golvet som ligger vid mina fötter, som jag inte ens har sett. och ÄVEN OM jag hade sett den så hade jag inte tagit upp den oavsett. min mamma har lärt mig att inte plocka upp grejer från golvet för det är smutsigt and yeah vill ej ha baciller på mig. när hon hade tagit upp tidningen så tittade hon menande på mig som att det var jag som gjort mig skyldig till nedskräpningen. asssså ORKAR EJ med folk som ska leka pekpinnar. okej, no big deal men ändå.

platsar in i min personliga bok

den här konversationen är en av mina hundra minnesvärda konversationer som jag har haft med vänner. och den är fasen fortfarande rolig. för den som förstår.

yester-me, yester-you, yesterday

just nu känns det som att jag skulle behöva sova i 34 timmar för att känna mig pigg. idag har det varit en sinnessjukt trött dag. det här känslan som sköljer över mig är obeskrivlig, trötthet blandat med tankar och mycket annat.

jag funderar på kräsenhet och hur mycket man egentligen får kräva av folk i ens närhet? det som jag ser som normalt är kanske för mycket för någon annan? och när är det för lite? när ska man nöja sig? jag vet, det är inte upp till er att svara på det. det här är bara tankar som letar efter lite ro i hjärnan men som inte verkar hitta den.

kanske är det brist på sömn, kanske är det berättelser man har fått ta del av, kanske är det något helt annat som gör mig ledsen idag. men ikväll vill jag bara gråta för hela världen; för alla ofrivilligt ensamma människor, för alla med brustna hjärtan, för alla som inte mår bra, för alla som är olyckliga av olika anledningar, för alla som tampas med något jobbigt.

jag vill egentligen inte avsluta det här inlägget med så mycket "depp", även om tillfällig deppighet är en allra högst normal känsla som varken ska förminskas eller förstoras. men vi kan väl säga att låten i rubriken är en bra låt.


shantel - disko partizani


om ni gillar balkaninspirerad musik så är det här något för er. det är en tysk dude med rötterna i rumänien som blandar balkanmusik med elektromusik. gud, är kass på genre allmänt, men ni förstår nog hur jag menar ändå tror jag. spotifya upp honom för en balkanförfest.

det finns riktigt bra låtar som man blir glad av, folk från balkan kommer känna igen flera av hans songz. och andra icke-balkanmänniskor kommer också att gilla.

godmorgon söndag


denna soliga söndagsförmiddag ligger jag i sängen och dricker te från iran. sorayas sis skickade med ett stort gult paket från iran som anlände i veckan. i paketet låg det bland annat påsar fyllda med pistagenötter, pistagenötter penslade med citron (så att den syrliga smaken kommer fram när käkar dom), andra gröna "nötter" som används i matlagning och en tespih. och det här teet. som har en rik smak och är långt ifrån de blaskiga sorterna som kommer i tepåsar. micket gott.

hela den här paketincidenten påminner mig väldigt mycket om krigsstiden och hur viktigt det är att värna om sin egen kultur. jag vet, två skilda saker och hur kan dom ha något med varandra att göra?

jag hade tappat räkningen på hur många paket min mamma har skickat ner till min mormor i bosnien via kompisens kompis kusin och hans lastbil/kombi/buss åren 94-98. vilken ciganizacija det var. ibland kom inte ens paketen fram. ibland fastnade de i tullen i Österreich och där var det kört. österrikarna var kända för sin "hårdhet". efter att man hade förklarat fred i Bosnien -95 så var dem som värst. men vilken jävla lycka det var om de gula kartongerna kom fram. och vilken jävla kärlek det var i dom paketen.

nu pratar vi om tiden då telefonerna fortfarande var stenålders och då telefonlinjerna var utslagna i hela bosnien, kommunikationen var långt ifrån regelbunden om man säger så. tänk då att få ett paket som är "ihopsnickrat" av ens dotter, hon hade rört vid varenda sak som fanns där i. hade man tur kunde man även ibland känna doften av mamma och sverige.

nu skickar inte paket längre. men varje gång familjen kommer från bosnien kommer vi med fler saker än vad vi hade när vi åkte dit. mormor packar ner valnötter, egengjort sylt av plommon från hennes trädgård, mormors egna pasta (omach), kamomillte, nyponte, te för alla världens smärtor, och annan mat som inte är så lätt att hitta här i sverige. här snackar vi ekologiskt! allt annat är verkligen bara bull, hoppas ni är medvetna om det när ni handlar i affärer där ute. även de "snellaste" bönderna fuskar.

och då får jag känna av bosnien även när jag är i sverige och långt ifrån allt. och det är nog så för soraya också.

nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys

jaaaa!! älskar fredagsmys. älskar fredagar allmänt

lady gaga & beyonce

det här måste vara snyggaste videon på länge......vill se dom två tillsammans i en film.


brunettmagda och blondinbella (not fyndigt, i know)


ja, idag var jag, tillsammans med två rara tjejer från FRIDA-redaktionen på bellas och tyras presslunch. imorgon kör ju deras liveshow igång så det var ju passande. allt hölls i sturegallerian och det tog lite tid att hitta rätt. en del "bloggkändisar" var på plats, och amir (ni vet kissies on/off best buddie) är verkligen enorm, ko medjed ozbiljno!

jag intervjuade bella, bara en kort liten intervju, som knappt kommer vara en stor del av tidningen, men kul att uppmärksamma ändå. justja, hamnade även en snutt på blondinbellas blogg.

efteråt var det dags för redaktionsarbete och jag intervjuade även en tjej för en grej. när det började närma sig slutet på arbetsdagen drog jag, J och K iväg för ett pr-event. stadium presenterade vårens nyheter och vi stod och käkade äppelpaj. älskar all mat som det bjuds på på olika pr-jippon.

vi fick med oss ett par sneakers från adidas också.

hm, känns som att dom är sju gånger snyggare i verkligheten. dom var helt enkelt inte fotogenique.

håller på att däcka totalt nu. måste fan sova. hejdå. *stressad*

pusssss

hallå, vill inte skryta eller så, men idag är jag en musikpryl rikare! jag har snackat om att köpa en mp3spelare hur länge som helst, vi snackar om tjatat hål i öronen på den man jag bor med. allstå inte på att han ska köpa, utan att jag behöver köpa. men indirekt faller väl nitlotten på honom.

när jag kom hem idag hade jag (efter många om och men med budmannen) en alldeles egen ipod! HIIHIHIH. ungefär så fnittrig kände jag mig. men det är ju omöjligt att spela ut alla känslor man har inom sig.

äntligen så får jag lyssna på musik som peppar mig på morgonen och ÄNTLIGEN slipper jag hata på alla människor på tunnelbanan som sitter med sina kassa hörlurar och agerar högtalare åt alla andra i dennes närhet. VARFÖR kan inte folk kolla med sina kompisar om de har kassa hörlurar? jag brukar alltid göra ett hörtest innan jag vrider upp volymen. om jag har en av mina kafanske dagar vafasen ska då någon gammal tant stå ut med haris dzinovics mörka stämma när det egentligen bara är jag som vill lyssna och festa inombords? not fair.

heeeej ipöddis! love u redan, måste bara lära mig att hantera dig.

och eftersom iman inte är här för att ta emot en fet kyss så får han en bild tillägnad sig själv, och mig, naturligtvis. om ni undrar varför imans mun ser lite "oföreberedd" ut så kan det bero på att den här kyssen togs i farten, dvs vi skulle testa den där kamerafunktionen som fångar många rörelser samtidigt.


PUSSSS! i love you assy! min lilla krusboll!

okej ska sluta med sånt här. hatar det själv.

tunnelbanespan

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00176/14140611_176422b.jpg
i förra veckan spanade jag in linda skugge när hon gick förbi mig på perrongen och idag satt den här mannen mitt emot mig på tunnelbanan. satt en stund och klurade på var jag kände igen honom från.
sen kom jag på det. otto sjöberg, fd chefred på expressen. han hade en roligt randig mössa på sig.

al green - tired of being alone

vi kan väl säga så här: alla dagens artister (kanye och lil wayne var de enda jag kom att tänka på?) som förvränger sönder sina röster kan ta sig i röven.

kungen

jag sitter på jobbet och lyssnar på låtar från lejonkungenmusikalen, och jag blir så emotional. kommer att tänka på när jag var där och såg den. och dessutom sitter jag och researchar om volontärarbete och ba SNYFT. känner mig väldigt lipig så att säga.

oscarsgalans klänningar

innan jag sätter igång med att jobba seriöst så tänkte jag att vi skulle snacka lite om oscarsgalan.
miley cyrus liam hemsworth elton john 04
miley cyrus var en av oscarsgalans bäst klädda. älskar klänningen, älskar att allt går i ton mot hennes hy och hår. mejken är perfekt! den satinguldiga överdelen och pärlregnet som faller ner från midjan. ÄLSKAR! det enda dåliga är hennes hållning och att bandet runt midjan stryper åt lite för hårt.
10/10
sandra bullock 2010 oscars best actress 08boring. den här klänningen kommer man inte att komma ihåg som en av de mest unika/speciella/vackra/etc. osmickrande färg för en mörk snygging. hade velat se en starkare färg som inte smälter in med hennes hudton. tråkig och typisk sandra-frissa. kommer ni komma ihåg den här klänningen? nä, exakt. kommer ni ihåg när halle berry tog emot en oscar och hennes klänning? precis.
4/10
mo nique wins supporting 2010 oscars 01vilken karriär hon har gjort! mo'nique såg riktigt stilig ut. älskar den blå nyansen mot hennes chokladbruna hy. älskar hennes ögonbryn och hennes ansiktshy i för övrigt. draperingen på klänningen är smickrand för hennes kroppsform, det enda som jag inte gillar är urringningen, tråkig skärning, snyggare med u- eller v-skärning på henne. minus för buketten i håret.
8/10
demi moore oscars 2010 red carpet 05boooo-ring. vissa färger passar man helt enkelt i även om det är en fin färg. snygg klänning som inte kommer fram ordentligt på demi. kanske om den hade varit i grönt eller rött. tråkig frisyr. va fan demman, shape up se inte så osäker ut!
5/10
cameron diaz 2010 oscars red carpet 02jag älskar verkligen cameron diaz i jeans och linne eller i korta, tighta fodral, men inte i  långa tråkiga klänningar. den här mossiga klänningen gör noll för hennes kropp. sad but true.
4/10jake gyllenhaal 2010 oscars 03min andra favvo! maggie gyllenhaal, vad fin hon är hörrni! gillar att hon går emot typiska balklänningar och klär sig i något som ser ut som plockat från en thaibutik. klänningen är jättesmickrande och ramar in hela hennes kropp fint. hade velat ha en högre knut i håret på henne och större örhängen, hon ser lite väl naken ut upptill. vacker!
9/10kristen stewart 2010 oscars 02asså orka ens bjuda in den här tråkmånsen. hennes personlighet är så.....personlighetslös. och det avspeglar sig i hela hennes beteende och klädstil tyvärr. hon ser obekväm ut i allt förutom converse och jeans. nä, tråkigt rakt igenom. inga smycken, tråkig mejk och tråkig frisyr. ett ord för att beskriva henne: grått.
1/10george clooney 2010 oscars 02georgie.........vad fan har hänt?? din frisyr är inte så fördelaktig för ditt ansikte och din ålder så att säga. hans tjej är lite väl matchy-matchy med sin klänning, väska och sjal.
4/10jennifer lopez oscars 2010 red carpet 05tsunamin 2010. vad är det för jättevåg som sticker ut ur höften på j.lo? sjukt ful. ser ut om att hon har dragit ett sofföverdrag över sig själv.
1/10 (ettan är för mejken och håret)penelope cruz 2010 oscars red carpet 05jag brukar gilla penelopes festoutfits men den här är inte så smickrande för hennes kroppsform heller. hon ser helt rak ut. har svårt för överdelar som ser ut att "sticka ut" från bysten (tänk carries vivianne westwood brudklänning, usch). hon kunde ha varit så mycket snyggare ut med tajtare klänning och utsläppt hår. snygg färg på klänningen dock.
7/10
charlize theron 2010 oscars 01
inte ens charlize ser glad ut över sina två exta påsydda bröst. not snyggt. hon ser ut som en isstaty. annars en fin klänning.
5/10
nicole richie joel madden 2010 oscars red carpet 03
jag brukar älska nicole richie när hon är i långklänningar med bohemisk touch över det hela, men här är det bara tråkigt. jag gillar inte klänningen helt, det är för mörkt och drar ner nicole lite. brighter colors gör mer för henne. hon är en av få som har nagellack, älskar mörka nagellack, hennes ring och lilla väska.
6/10
vanessa hudgens vf party 10
här är en som passar i svart! håret och hyn är viktiga för att det ska bli perfekt att matcha med black dress. är lite anti halsband på så djupa urringningar, tycker det är bättre att hålla det cleant. gillar vanessa här faktiskt. men gillar zac efron lite mer he he.
7/10

det var allt från mig. nu är det nog dags att vara lite seriös också.

joshua jackson

joshua jackson diane kruger chanel charles finch madeo 01


asså, vad snygg han har blivit *ignorerar tandpetaren jämte honom* no more babyface här inte.

nattbio och mus

det blev en kort dag på stan idag. jag fastnade som vanligt i det stora parfymeriet på Åhlens och det är som himlen för mig. jag och min näsa är bästa kompisar när det gäller parfymer. parfymer är verkligen något jag älskar och min näsa är känslig för alla dofter, är bra på att känna igen folks parfymer. men anywho, har inte testat cleans parfymer, men tänkte att jag skulle köpa en nu när jag har provluktat på alla. fastnade inte för originaldoften när den precis hade kommit ut och allt var överhypat, men nu har jag hittat min bland de typ 15 olika sorterna.

fastnade även på MUS och hittade så trevliga saker. måste köpa ett rouge och ett brunt glittereyeliner, vill typ IMORRN. vill för evigt bo i stockholm, staden där man alltid kan hitta något i shoppingväg! he he.

vi ska gå på bio ikväll och se alice i underlandet 3d. nattbio. säger jävligt mycket om hur mycket min kropp pallar av. hoppas jag inte däckar.

just ja, är ute efter en sjyst ansiktsspray, är det någon som kan rekomendera någon?
http://www.dancewithshadows.com/movies/wp-content/uploads/2008/09/johnny-depp-mad-hatter.jpg
okej tar en snygg bild på deppan!


helgish

snart är det dags för helg. herregud, tröttaste dagen idag, like evurrrr! har skrivit på min intervju och den är väl färdig.

ASSÅÅÅÅÅÅÅ känner mig som fjortis när jag capslockar ord ibland, men däckar seriöst med huvudet i tangentbordet snart. förresten, klockan är halv fem och jag ska snart iväg med min iman och ta en runda på stan. tanken är att han ska hitta en present till sin mamma. jag har redan fixat min, men eh skriver inte ut vad det är. vet inte om hon läser bloggen så ofta och så noggrant.

soraya är så rolig. den här konversationen utspelade sig för några dagar sedan när vi kollade på american idol. medan en av killarna har sin audition säger soraya
S – han liknar en risk
M – en risk?
S – ja! en risk
M – heter han det i förnamn?
S  – nej nej, allstå- *tar sig för huvudet*
M – men det finns ingen skådis som heter så, varken i förnamn eller i efternamn, kanske rick?
S – nej, nej, allstå en från rissland
M –JAHA, en ryss

och det är så här flera dagar i veckan haha. jag skrattar väldigt mycket med henne. och det är väl positvt.
nu ska jag snart sticka, ska förbättra mitt rouge sen drar jag.

de svenska hollywoodfruarna

i onsdags så var jag på grand och intervjuade hollywoodfruarna. AHHH. först var jag asnervös, precis innan jag skulle in, men sedan släppte det. de tre satt i varsitt rum och sedan fick pressen tjugo minuter var med varje. Den första jag intervjuade var Lena Jolton. plastikoperationer har plötsligt fått en helt ny innebörd kan jag ju säga. jag gav henne en komplimang och sedan var hon typ kär i mig. nä men kanske inte riktigt, men nära. när mina tjugo minuter var slut med henne fick jag gå in i ett annat rum där päivi hacker satt och till slut fick jag prata med maria montazami. de tre plus en annan kvinna kommer att vara med i den senaste säsongen av de svenska hollywoodfruarna som börjar sändas någon gång i nästa vecka.

intervjuerna kommer i ett framtida solo-nummer.

lena jolton

maria montezami

päivi hacker

alla tre var verkligen jättetrevliga och pratsamma. mest kanske lena. fast medan jag satt där och lyssnade på dom så funderade jag över hur många operationer dom hade gjort. det var svårt att låta bli. med deras överoperade ansikten och kroppar framför mig så uppskattade jag att jag var så ung och inte hade gjort något med min kropp. och jag säger det, de flesta (typ alla) operationer/restylanebehandlingar/botox ser bra ut på bild (ex vissa bloggerskor) men herregud i verkligheten är det en heeelt annan grej. man vill inte operera sig eller göra något när man ser dom. jag är inte emot operationer/förbättringar så länge man gör det med måtta och för sin egen skull, men man skulle nästan behöva lite opererade människor i sin närhet för att uppskatta sig själv. det låter lite motsägesfullt när de flesta som är opererade ser "bra" ut, men det är bara på BILD. verkligheten är lite mer ugly och lite mer plastig.

en vanlig torsdag som kändes som en fredag.

gjorde en intervju med johnossi idag. ni vet dom där två grabbarna. jag hade inte så mycket aning, var tvungen att wikipedia och googla fram lite info om dom.

jobbade idag till fem, det är det iofs varje dag. stack till tunnelbanan och hoppade av på t-centralen och hängde en stund i affärerna runt sergels torg. köpte en kavaj och en bok om princess Diana på bokrean.

allstå, ursäkta för alla torra inlägg men jag hinner fasen inte reflektera över mitt liv, inte nu med det här tempot som jag håller. jag är så trött och så "van" vid allt. inget är liksom förvånande längre. det tar inte lång tid att vänja sig vid en ny stad och på sätt och vis känns det som att jag har varit här länge.

ikväll kom även iman så nu är vi fyra här här i huset :)

noodles canoodles

helgen som har varit

helgen har varit rolig. herregud oroade mig lite för hur helgerna skulle bli, speciellt min första helg i sthlm då jag bor hos familjen H. man vill ju inte vara i vägen på något sätt eller inkränkta för mycket på deras egna fritid men det har gått bra! än så länge har dom inte kickat ut mig.

fredagen var sjukt behövlig. jag var så trött efter jobbet och jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde i fredags. tror nog att jag bara tog det lungan. jag vet fase inte vad jag gjorde i fredags! hej minnesförlust. lördagen kommer jag dock ihåg. blev väckt av sorayis, käkade frulle och sedan körde vi iväg till gallerian i sollentuna. vi gick runt där och shoppade och det var skitmysigt. jag har noll stop nr det  gäller att handla. vet hur mycket shoppingen i kalmar suger så jag passar på. därefter tog vi en lång fikapaus innan vi körde vidare och storhandlade på coop. på kvällen kollade vi på melodifestivalen och ni vet ju vad jag tyckte om artisterna. hoppas varje dag på att neo kommer in på spotify, men det gör han inte. inte än iaf.

det här superfräscha shoppingcentret såg ut som något man hittar i dubai. det var verkligen flådigt med alla palmer och grönska. tvingade soraya att posa

jag posade frivilligt och ser ut som en osäker flicka. köpte en alldeles underbar cremefärgad oversizead tröja på vila (to much modebloggsspråk men var tvungen att ge en rättvis bild av tröjan).


i söndags var jag på middag hos min pappas barndomskompis och hans familj. lekte med deras lilla dotter medan miniatyrbebisen gnydde hela tiden. asså. vill ej ha barn än. fick verkligen inblick i hur krävande det är. kommer med all sannolikhet inte drömma någon preggodröm på länge.

i måndags, efter praktiken, träffade jag min fina nicole! käkade med henne på/i kungshallen och sedan tog vi en lång fika. tänk att jag tidigare har hängt med henne typ varje dag. gick vi inte till skolan (i lund) så hängde vi på stan och i malmö. och vi har dessutom bott tillsammans. vi har en låååång historia tillsammans :D

thaimat


pussss pååå!!



gamen

jag är verkligen trött idag. orkar inte skriva mer. försöker hålla mig vaken men borde ha gått och lagt mig för länge sen. det har varit en jättebra helg och en bra start på veckan! bloggar väl mer imorgon om jag orkar.

ursäkta gamposen, men det är trots allt det jag är: en GAM. obs, på skämt allstå. det är en av mina hundra smeknamn.

RSS 2.0