the sound of violence

heeej blöggen. länge sen man hängde här. det känns som att jag har missat mycket, var inne på mtvs sida precis och skulle kolla hills när jag såg att enrique och christina augilera hade kommit ut med nya videos. man missar verkligen mycket när man inte har mtv på teven.

jag har typ tusen bilder att ladda upp så jag vet inte om jag pallar det verkligen, om jag orkar kanske, finns säkert någon människa där ute som vill se hot piiiiccccz, eller jag kan nog räkna upp fem pers iaf.

idag började vår nya kurs som heter "att intervjua och skriva", verkar en skojig kurs och läraren är bra också. det gör ju typ rätt...mycket.

det enda som stör just nu är att min blogg fortfarande inte har repat sig. känns lite jobbigt faktiskt eftersom jag hade en ide om att kopiera alla inlägg in i ett worddokument och ha det som någon slags dagbok som jag kan ha när jag blir gammal och grå ifall bloggen skulle cepa sig. vilket den har gjort. skithelvete. ok, jag lät lite aggro nu, men jag är bara hungrig.

Kommentarer
Postat av: Amanda

tack! saknar dig & gymnasiet med, blir nästan ledsen ibland när jag tänker på det. buhu-



men du, jag bor i jönköping nu! ska du hem nåt i jul? då kan vi väl ses? skitlängesen nu.. det måste varit förra året när jag var på väg hem från linköping och kom förbi dej en sväng.. kom att tänka på när vi var på ikea en gång med, det var kul ju. hittade en gammal bild på oss i bilddagboken med från när vi var där..



hoppas du har det bra! puss

2008-11-11 @ 06:54:22
URL: http://mandy.blogg.se/
Postat av: Atena

ja, det va det! (: btw, give me your msn så vi kan planera en dejt ^^

2008-11-11 @ 11:46:39
URL: http://feereshte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0