halloweenbilder

fan vad kass jag har varit på att blogga ju. tråkigt värre. så jag updejtar er lite med bilder från de två senaste veckorna. det här är bilderna från halloween, för två helger sedan. den helgen trodde vi skulle bli något helt annat än vad det blev. vi hade planerat att festa på korsnäbben hos V. jag och aida var inte utklädda men edina var det. vi hade väl inte något speciellt mål med festkvällen, men alla tre var superfestsugna, ni vet när det kommer sån där känsla och man vill bara hoppa och dansa och skratta, ungefär så var det. 

på korsnäbben var det en huuuuge halloweenfest, alla var utklädda till roliga grejer. lite folk man kände igen, kallsnackade lite (varför är man alltid så bra på att kallsnacka när man är partypepp?) och sedan drog vi till V. där var det inte riktigt som vi hade tänkt oss, vi stormade in och alla som satt där inne hade det mer mysigt, drack vin och spelade spel haha. så vi ba ah...vi...fortsätter...nog. så syns vi ute istället baj baj! en liten böring känsla smög sig in och så var vi liiiite opepp, ba va fan ska vi göra nu. det enda vi kunde göra var att sticka till mig och det var typ det bästa som hände.

vi hällde upp vin, lyssnade på halid, dino, svedalinke, hanka paldum och hari på högsta volym. vrålade till varenda låt och satt och var nostalgiska och tacksamma över detta lilla tremanna-bosniska-sällskap. efter ett glas vin blir man lätt  nästan tårögd över allt, stämningen, musiken och sällskapet. allt var så bosniskt, sådär äkta bosniskt, ni vet när man känner att nu kan fan världen gå under bara jag har dom här brudarna vid min sida som förstår bosniska och halid i högtalarna *bosznie4evah*.  jebiga mina bosniekänslor tar över SÅÅÅ lätt *knäpper med fingrarna*

anywho, L och E kom förbi och joinade oss mitt i vår lilla fest. dock är vi inte så dryga att vi låter dem lyssna på okänd musik för länge, hatar fan själv när jag måste lyssna på musik jag inte känner till så väl *plågsamt*, så efter lite bosnisk trams bytte vi till engelsk trams och lyssnade på spice girls och brittan. haha det var typ lika kul. så sjukt kul med hemmafester, jag har blivit en sån som tycker det är härligare att stanna inne och samlas ett gäng än ett gå ut. någon stund därefter kom även D och E och till slut joinade tre snubbar oss också. mitt i det hela började det spåra ut (för mig haha), alla andra stack till palace och kåren och jag däckade i princip och uppmärksamma människor som läser bloggen vet vad som hände resten av natten. ja det var väl det, inte tänkte jag skriva värsta berättelsen nu men haha, nu blev det så.

lite pics.

Kommentarer
Postat av: amila

det är ju linn. mohaha

2008-11-15 @ 10:06:08
URL: http://alima.blogg.se/
Postat av: Magza

haha men känner du henne eller? coolt ju :) festa med oss nån gång!

2008-11-15 @ 14:16:51
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0