aha

nu ska jag krydda mitt extrema tråkliv med nån film. jag hatar egentligen filmer. det tar för lång tid att titta färdigt på dom.

men jag är allstå lite irriterad över hela min familj. dom gör inget för att jag ska ha roligt.

tråkliv

helt seriöst.
det var så här jag levde innan allstå.
jag satt fastklistrad vid en data. det finns inte så mycket att göra i ett helt tomt kycklingryd.

jag ville promenera en stund,men det går inte heller eftersom det regnar titt som tätt.

jag får bädda ner mig med en bra film och sedan sova.

100 decibel typ

jag tror att jag är allergisk mot min pappas snarkningar. han ligger här och sover gott och snarkar högt. allstå det låter hemskt. typ som att han kvävs. jag har nästan lust att slänga nån kudde på honom för att han ska skärpa sig.

alltid samma visa, innan när jag bodde hemma, det är natt och jag vaknar av hans snarkningar. förbannad öppnar jag dörren och säger åt mamma att ruska på pappa när han snarkar. och hon säger att hon inte hör något. men hon tar tag om hans näsa och täpper till den och så vaknar han alldeles livrädd.

hihi.

snart trycker jag in ett äpple i hans mun.

jag äger rättigheterna

jag stör mig lite på att min bror vill ha datan. nu är det jag som sitter och då vill jag inte bli störd.
han har inte lärt sig detta än.

Deno: ska du sitta länge?
Jag: ja

en timma senare.

Deno: hur länge ska du sitta?
Jag: länge

och nyss.

Deno: men hallå nu har du suttit aslänge!
Jag: ja.
Deno: när ska jag få köra lite data?
Jag: när jag har tröttnat
Deno: men mag-
Jag: se så, gå iväg nu. jag ropar när jag är klar.

att han aldrig lär sig. när det är jag som sitter vid datan så är det JAG som sitter vid datan.

utförsäljning

ni som har läst denna blogg kanske har någon aning om hur många gånger jag har snackat skit om folket på Nova Raja, typ om alla bonnepresentationer jag har läst, alla utvikningsbrudars bilder och deras tuttar samt alla patetiska snubbar.

ett av mina främsta intressen som sagt. och så har jag ju hävdat alltför många gånger att jag borde bli sponsrad eftersom jag är så bra på att nämna nova raja i varje hat-inlägg.

and guess what, mina böner har besvarats. 

en snäll själ förbarmade sig över mina klaganden och bestämde sig för att rätta till detta.nu är jag VIP. woho. guldram och hela kitet.

och det allra, allra bästa är ju att jag får snoka hur mycket som helst nu och ingen kommer att se att jag gör det, eftersom jag har en fin liten anonymknapp intryckt. HAHA. det är ju fan det bästa.

ja ja.

utvik nästa.
image701

bloggterrorn fortsätter

jag tror jag har något språkprogram inbyggt i mitt huvud, som jag inte kan stänga av.
jag kan bara inte sluta stör mig på alla bloggar som har stavfel. och nu snackar vi inte om tolvåringar, utan typ tjugoåringar.

var fasen var ni när alla vi andra satt och läste böcker och lärde oss att skriva?
man ser ju direkt om nogot ser fellstavat ut väll?

en 1432:a sak som jag stör mig på med människor och deras bloggare, är de bloggar som skriver ihop hela sin text i ett fett inlägg. man orkar inte ens läsa när man bara se en massa bokstäver, punkter överallt och inga mellanrum.

och så får jag inte glömma bort ett av mina absolut favvosaker med inlägg, och det är när bloggare väljer att centrera hela inlägget.
 
det är, för det första; SVÅRT att läsa och ansträngande för ögat. det är inte för inget som ex tidningar använder sig av en viss layout, allt för att underlätta läsningen för läsaren. med andra ord; ni underlättar INTE läsningen. 

och för det andra; det är fult med inlägg som är helt blurriga. det är inte snyggt att hålla på med olika storlekar, textstilar, understrykningar och allt vad det heter i ett och samma inlägg. 
sånt gör bara fjortisar och andra okunniga människor.

det är en hård värld vi lever i.

jävla abortmotståndare

vad jag hatar er.

jag är arg. jag måste få i mig mat och lugna ner mig lite.

AAAAAAAAJ

Jag är SÅ trött.

dessutom slog jag i lilltån så hårt så jag verkligen tror att mitt hjärta stannade i några sekunder.

hejdå bajsisar, sov gott. jag ska fan det.

midsommaraftonsbilder är ett långt ord

det här är bilder från midsommarafton som jag, irma och elma firade i jönköping hos någon av irmas kompisar.
det var skoj. mycket folk och jag kände bara kajsa, förutom de två brudarna som jag kom med.

haha, men det var skojigt. jag, irma och elma tog överdrivet många bilder på oss tre, de andra människorna var inte så snygga, så det blev inte så jättemånga på dom.

         

när man bor litet är allt stort

förra veckan vågade jag mig ut i Kycklingryd. det var lite läskigt måste jag nog erkänna. sedan jag flyttade från kycklingryd till lund har jag drabbats av fetingångest varje gång jag åker till K. 
jag tror att det är människorna som skrämmer mig. alla känner alla och alla känner till allt om alla. hihi.
ja ja, jobbigt som fan, men så är det.

men samtidigt är det ju mysigt att känna till alla femton människor som bor här.

med irma, som beskyddare, promenerade vi runt där. det tog tio minuter att promenera genom staden. vi käkade glass, som tog oss, utan att överdriva det minsta, en kvart att välja ut. träffade även på hamdo som vi snackade med.

och vid Q8 träffar man på hela gänget typ. alla har antagit ett vuxet utseende. sjukt. men det var kul som fasen. kändes lite som att gå på högstadiet, och ibland kan man sakna den tiden ibland. 
det var ändå så jäkligt härliga sommrar vi hade. hängde vid skolan hela tiden och spanade på boys. snackade skit, åkte inlines, cyklade överallt och fantiserade om allt möjligt.
nostalgi igen här känner jag.

och vad som är sjukt just nu, är att jag lyssnar på P3, och att det precis NU går en låt som påminner mig så mycket om vår klassresa till Prag. sjukt.

    
killarna spelar basket - glassss  - vedran, dejan, irma, ajniz och dejan - och jag och världens bästa irma

bilder

113361-685
det här är min kära fot och mina kära haremsbyxor som jag köpte på marknaden i madrid. jag tycker dom är asheta. båda sakerna sitter i bilen på väg HEM från lund, hem till kycklingryd.
mamma tyckte dom var snygga.
pappa undrade vad det var jag hade på mig.
han är inte så insatt i det här med kläder.
113361-686
outfitbild typ.
nä men här degar jag i min kära säng hemma. mycket fina kläd- och smutshögar i hela rummet. men så är det när man har en pedantisk mamma. förresten min sparkossa har mist ena örat under flytten. stackaren.
113361-684
suck. nostalgi över den här bilden. imorgon är det två veckor sedan den togs. här är jag på väg till herkan (HERK PERK) i mina nya sandaler. jävligt heta och väldigt plågsamma. den som vet var jag bor och var herkan ligger har då lite koll på hur mycket jag led under den promenaden.
saken är den att jag fortfarande har skoskavSÅR. men ändå fylls jag av värme när jag ser den här bilden. mina kära sandaler.
plågsamt heta, bokstavligt talat.


skitigt hår

mitt hår är så skitigt att risken finns att jag får löneavdrag om jag visar mig på jobbet imorgon.

image683

böckerna var min räddning

allstå nu måste folk lära sig att stava.

ändå stavas med Ä, och inte E.
herregud.

endå. haha. man måste ju nästan vara ordblind om man inte ser att det ser fel ut.
LÄS BÖCKER people.

ett liv i kylskåpet

jag tror inte att jag har något liv när jag är hemma.
det  händer mer på jobbet.

mina naglar är för jävliga. jag borde verkligen måla dom.

ma ja. pa ja.

det händer inte så mycket här hemma. och ändå gör det det. vi ska till jönköping nu och spana in affärerna på A6. shoppiiing. fast det blir nog inte så mycket shopping eftersom min fantasi är rätt slut.
och jag är rätt slut. är assömnig.

hade en skitkonstig dröm. jag drömde att adisa ringde mig mitt i natten och hon snyftade jättemycket, kunde inte få fram ett enda ord, och jag upprepade hela tiden ANDAS adisa, du måste ANDAS, nu andas vi tillsammans, in genom näsan  UUUUUUUM.
och adisa kunde inte säga något, det var lite läskigt, så jag fick gissa mig till vad det var. och det första jag sa var har du fått in det där långbenta krypet i ditt rum igen? sedan bröts linjen bara och pappa väckte mig.

så nu undrar jag; adisa är du alive?

idag

hade precis fint besök; elma och irma kom förbi och snackade lite. jag var i pyjamas och hade precis gått upp. men irma är ju van vid att se mig i pyjamas, så för henne var det nog ingen större surprise.
vi satt och snackade skolminnen. alla sjuka grejer vi hade gjort under högstadiet. och det är rätt många. elma tyckte nog att vi var lite jobbiga haha.

och nu står pappa utaför och grillar. aaaaaaaah grillad kyckling, finns det något godare?

smekmånaden i madrid

ok. bara så att ni är beredda nu. sidan kommer säkert att ladda en evighet pga av mitt upplagda album med madridbilderna från min och nicoles smekmånad. ska försöka sammanfatta det viktigaste haha.

men ja ja, vi tar det from the beginning. micke var gullig och skjutsade mig, nicole, nicoles miniväska och min opraktiska megaväska, som nicole fick trängas med i baksätet, till sturup. det gick megafint att hitta runt och vi kom inte bort någonstans.

flygresan var helt ok. jag hade turen att få sitta mellan nicole och en schletsexig kopia av johnny depp. han sov rätt mycket och jag satt med öppen mun och stirrade på honom. jodå, det var ett par hetingar på planet.

en tunnelbanestation på väg in till madrid från flygplatsen. min hjärna var rejält skarp och snabb. vet ni vilken flagga jag syftar på? så jäkla synd att den blev utbytt, för den var hetare innan.

förvånansvärt hittade vi jättelätt i madrid. efter att vi hade hittat vårt hostel och gjort en av ägarna upprörd, gick vi ut för att hitta mat. äh, tänkte vi, vi kör lite lundamat, och hittade därmed ett falafelställe. gött. 
vårt kära hostel var hundra gånger renare och fräschare än vad jag hade föreställt mig. trodde nog att jag skulle hitta kackerlackor lite överallt, men dom bestarna syntes inte till någonstans som tur var.
 
     
korren - vardagsrummet - utsikten från vårt rum

   
falafelpåverkad - n slappar i vårt fina och färgglada rum - god morrrrrrrron
      
dagen efter gick vi för att kolla in den berömda marknaden, rastro, ett enormt område med massa stånd (hihi). skitmycket att se och fynda. man fick pruta aset av sig. det var så jäkla mycket folk och trängsel, men allt möjligt såldes verkligen. vi köpte med oss lite småkrafs.

     
gatumusikanter - rastro marknaden - och samma gata, efter att alla hade packat ihop. det är obeskrivligt stort, tar upp ett helt bostadsområde.
     
nicole posar en snubbe. och så posar hon med mig också. gatan nedanför oss, där vi bodde, fanns det en ching-chong affär där vi två hängde konstant. man kunde hittta allt möjligt, bla friterade bläckfiskar. mysigt. vi körde på säkra kort istället; cola, kex och zdenka

en kväll var vi ute och partade med snubbarna vi lärde känna på hostelet. eller rättare sagt, jag kände igen Luca och Ricardo eftersom de flög med samma flyg som vi. mitt megaminne. och så visar det sig att dom bor på samma ställe som vi också. vi var ute på en massa pubar, eller vad man nu ska kalla det (kafici), och festade loss.
     
alla dagar var egentligen shoppingdagar, men måndagen var den officiella shoppingdagen då vi gick i alla affärer. madrids skoutbud är ENORMT. det går inte att välja bland alla snygga som finns. klädutbudet är som i sverige, fast mer att välja mellan. nicole och jag gick in i en affär av en slump nästan, sedan var vi fast. det är lite sjukt att vi senare återkom till den affären fem gånger. och gick alltid ut med en påse. man blir fan knäpp av allt man kan handla.
vi ruinerade oss totalt.

    
snubbarna har vi redan nämnt, hur odiskreta de är. gubben som står bakom mig är ett riktigt bra exempel. vi fattade fasen inte hur alla spanjorskor står ut. det är helt SJUKT. snubbarna har en hög testestoronhalt.
på den andra bilden satt jag och nicole i en minipark och tog kort när en buss åkte förbi, proppad med snubbar som vinkade åt oss och mimade åt nicole att ta kort på dom också. helt ofattbart. haha. allstå seriöst. ok. enough om snubbar.

vår kulturdag bestod av besök på Pradomuseet och den största parken i Madrid, Retiro. helt underbar park. ENORM. så jäkla mysig och massor med grönt och färglada blommor, vackra fontäner och sexiga statyer. vi två åkte även en liten båttur i en damm typ haha. 

      
nicole leker koala. och dom här träden var klippta som njurar. typ megastora njurar. det var rätt absurt, det kändes som att man var en dvärg i ett jätteland. allt var enormt i parken, men allt var också verkligen så himla vackert. nästan så att man blev tårögd typ.

    
här står nicole framför det som tidigare, på 1600-talet, var ingången till madrid. mycket fint, applåder. och jag är i parken där jag leker rocky. högst upp på toppen, i kistan, ligger någon gammal kung och sover gött.
nicole demonstrerar storleken på minicolaflaskorna.

     
så var det dags att gå på toa - och nicole hittade det som vi så länge letat efter, att dömma av hennes ansiktsuttryck så verkar det här vara vår favvoaffär. - plaza mayor - och jag står utanför ingången till den kungliga trädgården.
 
  
promenad - kungahuset - vila - och dvärgar

     
sista kvällen käkade vi på plaza mayor. och vi hade en jättetrevlig kypare haha - och här är vi på flygplatsen. det var trötthet på hög nivå, eftersom vi inte hade sovit ett piss den natten. jag fick för mig att jag skulle vattna blomman eftersom den såg så vissen ut, och istället för att säga blomman sa jag ge mig vattnet, jag ska bara vattna bananen.
bananen visade sig vara en platsblomma och jag hade hällt ut en halv flaska vatten i den.

brorsan hämtade upp oss. trötta men glada kom vi sedan fram till vår kära lund.

tick tack

tittade på klockan då den var 14:23 och trodde att den skulle vara 18:23. så trött är jag. så trött att jag längtar fram tiden fyra timmar.

gäsp.

dessutom tog det en evighet att lägga upp alla madridbilder. jag ska ta en liten vilopaus nu och så får jag göra ett inlägg av dom.


sex långa ben

känner mig tvungen att hälsa alla godmorgon trots att det är och har varit en jobbig morgon.
jag hatar dom där morgnarna när man inte vet vad man ska ha på sig, det är inte något problem i sig, men när nästan alla kläderna ligger i smutskorgen blir jag lite stressad.

jag hittade ingen hårsnodd och höll på att bli galen, fick därför rota i alla ouppackade lådor och blev irriterad över att jag inte hade fixat allt.

dessutom hade jag en stor och äcklig fluga i mitt rum, en högljudd sådan som lät ZZZZZZ när den flög runt där. jag hade endast tortyrfantasier i huvudet och hade helst av allt velat fånga flugan och plocka bort benen på den. långsamt och plågsamt. bara för att liksom.

bara för att jag var så irriterad.
och jag har ont i magen. och jag jkdfhöksfösf. cepe.

därför skippar jag radiotjänsten

dom lyssnar på P3. just nu är det justin och det är bra.
annars stör jag mig verkligen på att dom snackar så mycket på radion.
give me kommersiella radiokanaler!

testing

jag har tråkigt.

jag har kul.

jag bara testar.


jag och paris

lund. tack!

hihi. skämt åsido. eller inte. jag vill ha min heliga tystnad, och den är långt ifrån helig här hemma. alla pratar med mig. det är jag lite ovan vid. och undrar hur jag har det och om det är något jag vill ha.
den här "bortskämdhets"-fasen håller i någon dag till, sedan kommer den andra fasen då de fortfarande daltar med mig hit och dit för att till slut fastna på den tredje och sista "en av oss"-fasen där jag behandlas som vem som helst av familjemedlemmarna.

det är en sådär rolig fas, minst rolig för att jag inte får den uppmärksamhet jag vill ha, men mest bra för att dom lämnar mig i fred.

härligt.

jag minns inte att jag har varit så här sömnig så här dags på länge. orkar fan inte ens noppa brynen. imorgon kommer jag förmodligen att kallas frida av människorna på jobbet.
jag ska allstå jobba imorrn.
den här kroppen är inte gjord för arbete.


inte så home alone

jeah. nu är jag hemma. sitter och skriver vid familjens äckeltangentbord som jag inte är helt van vid. dessutom är den full med smulor. det sköna är att den är trådlös så jag kan lika gärna sitta i soffan och slappa.

det känns lite konstigt att vara hemma. känns mer som att jag är hemma över helgen och ska hem till lund snart igen. och jag bara gäspar. tur att jag laddade ner serier, så att jag har något att göra här.

mamma och jag var och omplanterade mina blommor. härligt. nu kan dom växa igen.

lite, mer, mycket

päronen kommer snart. och jag blev lite lättad över att de sa, när de ringde, att de hade lite mer än en timma kvar att åka. jag behöver den här lilla timman till att ta farväl av min megamysiga lägenhet som jag totalt har förälskat mig i. så är det.

det regnar ute. och regn är inte lika med mys för mig, utan det är lika med depp. har solen tagit semester eller vad är det med den?

ok. nu ska jag packa ner kläderna. jag tror helt seriöst nu att min stackars pappas huvudvärk kommer att slå till när han ser alla klädhögar.

stress stress nu.

i bogove, i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave

jag pallar fan inte av tystnaden. har höjt volymen rejält här. skiter i mina äckelgrannar, hoppas att varenda en vaknar och bankar sönder min dörr pga av oljudet.. parni valjak är på g. värsta sorgmusiken, men det får det vara.
det får det faktiskt vara.

jag sjunger också. sån lite klagande röst. avskedsrösten brukar jag kalla den. när man låter lite extra gäll på rösten och när den inte riktigt bär.

nu ska jag klämma en finne och sedan är det dags att packa lite.

i love madrid

give me somee madriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!

aaaaaaaaah. madrid, madrid, madrid!
i love staden. så jäkla skön. image628

ge mig peeeeeepp

jag slår på stort idag. den sista middagen i detta huset ska avnjutas på bästa sätt; med lax och nudlar.
lax är så jäkla gott. det finns inte någon godare fisk än lax. gött.

party ikväll, även om jag är lite opepp pga att jag inte vet vilken outfit som ska köras ikväll.

det här dumma vädret sabbar ju för alla klädplaner jag hade tidigare. tidigare då jag och nicole shoppade i madrid och tänkte "aaaah det här är en herkoutfit tills på fredag".

aaaaaah.

ok. pepp pepp pepp.
hihi.

jag tror jag blir megapepp så fort jag får i mig lite mat. det brukar oftast bli så.

var är garderoben?

haha. det är meningen att jag ska packa ihop kläder,smink, skor och lite småkrafs imorgon. eller idag.men det hinner jag inte. måste käka middag snart och så ska vi ut ikväll. en sista herkperk-kväll.

jag vet inte hur jag ska packa ner hela lägenhten. har faktiskt inga planer alls. men det som känns tryggt är mina parents som kommer imorgon. mamma är organiserad in i det minsta, så jag får förlita mig på hennes hjälp. bara let it go with the flow och lyda hennes minsta vink så kommer det nog att lösa sig med packningen.

men seriöst. allstå när jag ser på min garderob så undrar jag hur dessa kläder som är uppdelade i 3 garderober ska få plats i min enda garderob hemma. det är ett stort mysterium.

jag saknar

ah. gud. jag känner mig så empty.
det är så tomt. och ensamt typ. och ledsamt. allstå jag hatar när jag är i det här konstiga tillståndet. det här sorgliga, när jag vet att jag ska lämna allt här.

jag bara gnäller om detta känns det som. men nu är det verkligen, verkligen ledsamt.

och jag saknar det bekymmersfria livet i madrid där alla bara snackar, skrattar och skriker.

gnällspik

det är så jävla deppigt här i lund. jag sitter i pyjamas och mina nya sandaler. jag vet inte om jag vill ta av dom för dom är så fina. tittar ner under skrivbordet då och då för att beundra dom.

allstå det småregnar här i lund. suck. och det ser lite kyligt ut.

suck. jag bara gnäller.

ge mig fetingkräm

nu klarar jag inte en enda minut till. dags att smörja in sig och sedan sova. puss puss

höj ett snäpp

sitter här och lackar tånaglarna. jag gjorde en grundlig pedikyr, det behövdes kan jag lova. efter att ha gått konstant i fyra dagar så förtjänade dom lite myspys.

det är så mycket som måste göras imorgon. min sista dag i lund. herregud.

SNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYFT.
jag småsnyftade lite idag när jag duschade.

och i miss madrid. haha. allstå herregud. det är så jävla tyst i sverige. ett tag trodde jag att jag var döv eftersom det var så knäpptyst. jag saknar bullret.

ja. madrid var helt jäkla underbar.

En kar halsning fran Madrid


Hejsan nu ar vi har igen. Nagra langa och handelsrika dagar har passerat a vi ar fan helt javla slutkorda. Shopping ar nagot som det har agnats en hel del tid om man sager sa a vi har gjort av me for mycke pengar.

Igar var det var inofficella kulturdag och vi spenderade den bland annat pa Prado Museum a gick runt som fon och glodde pa konst vi inte kande till. Sen var vi aven i Madrids storsta park, Retiro, dar vi akte en battur och kollade in doda ankor och stotliga statyer. Sen blev det en del shopping och vi fick aven massage pa en gata av tva galna thailandare. Vi gick en snabbis forbi Plaza Mayor, ett stort torg med massa mysiga restauranger, som vi ska besoka ikvall.

Var fotter har antagit en svullnande fas och svavar mellan liv och dod efter allt vandrande.

O imorn, kara vanner, anlander vi till Lund igen o vantar oss ett varmt mottagande pa flygplatsen fran var fan club.

Pa aterseende svenska medborgare.

Mvh Geten och gamen

tomatito sexteto

sa, nu har vi tagit oss lite tid till att blogga. vi sitter har och degar och en brud star och stressar pa oss for hon vill ockso ha datan.

idag var vi och shoppade hela dagen. vi hittade riktigt billiga affarer och det ar vi glada for! vi blev av med mycket pengar och nu ar vi snart panka. dock blev det en massa fina klader.

det har forjtanar ett eget inlagg for madrids snubbar ar helt jakla galna. ingen diskret klubb har inte. dom stirrar fran bilar, pa gatan och overallt. dom visslar och snackar med en. aven de gamla gubbarna. vi fattar inte det har fenomentet riktigt, men vi forsoker nog endo att njuta, for det er inte ofta det er so her. vi kommer formodligen att blogga mer om snubbsen nar vi for mer tid.

snygga ar dom ocksa haha.

ikvall ska vi ut med luca och ricardo pa natt privatpartaj. manniskorna ar helt galna och alla bjuder mrd oss overallt. snubbarna verkar ha koll po leget och forsokte fo med oss pa tjurfaktining idag. men det far bli nan annan dag.

mm ja. och sa ska sticka och vila lite nu. en senare siesta. sa far vi se vart benen bar oss ikvall.

puss puss fran mig och nicole


nu ar vi framme i madrid

heeej manniskor! nu sitter vi har pa vart hostel och srufar lite snabbt medan vi vantar pa att snubben har ska rakna ut hur mycket pengar vi ska betala.

igar var det en bra dag haha. vi tappade inte bort oss och vi hittade en manniska som vi kunde haka pa direkt. cristina hette hon och hon pekade ut platser vi maste besñka.

vart hostel ar oerhort rent och mysigt och fargglatt, precis som jag tycker om att ha det. an sa lange har vi inte haft nagra problem och manniskorna ar sa jakla vaenliga. de hjalper direkt nar man behover hjalp.

nu ar vi stylade och ska ivag pa en stor marknad och sa har vi tankt besoka ett museeum.

forresten, hur funkar det att skicka sms utomlands? jag kan inte skicka och har testat med det mesta, men jag kan ta emot sms? kan nagon svara pa det ?

trevliga ansikten



113361-627

113361-626
igår såg vi glada ut på herkan.

and then we go

stresssssssssss. hihi! guuuud. allstå jag är typ inte ens nervös. jag har inte tid till det. nu har jag packat väskan iaf. och det var minimalt med saker verkligen, för jag planerar med att komma tillbaka med fler saker. allt måste få plats.

det var bara sommarkläderna som packades ner. jag planerar inte att använda byxor, nu förväntar vi oss sommar. wohooo.

nu har jag en timma på mig att göra mig i ordning, göra mackor, och sedan kommer micke för att skjutsa mig och seherzada till flygplatsen. vi kommer väl åka med racerfart. jag kommer sitta och vara livrädd.

ok. så hinner jag inte blogga mer, så kommer jag fördmoligen att blogga lite i madrid. tills dess, ha det bra snyggingar!

puss puss

skallskador

jag tror nog att jag måste tvätta håret snart eftersom rätt mycket hårfärg smetades runt hela huvudet typ. lite ugly, det ser ut som att jag har en hjälm på huvudet. haha. hemskt ju. men så är det.

allstå det är så roingivande att färga håret tycker jag.

113361-625

and theeeeeeen, and then, aaaaaaand theeeeeeeeeeääään

just det ja. uppsatsen gick inte bra igår. vi blev underkända. mer än hälften av alla uppsatser som lades fram blev underkända. vi får se till att fixa uppsatsen någon annan gång.

jag orkar inte ens skriva mer om uppsatsen nu, men jag kan säga att vår examinator är en värre hagga än mig haha.
 
nu är det maaaaaaaaaaadrid som gäller! jeeeeeeeah!

treo lindrar smärtan

jag gick upp nästan nyss. huvudvärken är precis lagom, inte så att man vill bara lägga sig och sova, men inte heller så att man kan göra allt man vill i ett rasande tempo.

det är så mycket som måste göras idag. packa allt och fixa adresserna. allt görs i sista stund här haha.

dessutom har jag inget bröd så jag får käka pita till frukost.

ok, och det här är en sådan liten petgrej, men jag funderar på om jag tvättar håret idag igen, så borde det hålla sig rent tills torsdagen? hm. kanske inte. men grejen är den att jag och nicole kommer att ha ett eget sovrum, men dela toa och dusch med halva madrids befolkning typ. så jag vill undvika alltför långa besök. usch. dessutom är jag lite rädd för sånna toaletter. jag vet att man inte kan få sjukdomar och annat äckel, men jag vill nästan ha med mig en egen toarulle som enbart används till att plåstra om toastolen.

STRESSSSSS. och huvudvärk.
image621

kära lilla du

113361-620

jag är stolt över min och nicoles skapelse.
och vi står upp för den imorgon. hur det än går. haha.
YEEEES indeeed!

bara sången som fattas

idag satt vi med uppsatserna i gräset och läste och diskuterade och blablabla.
det var stekhett ute. jag fick lite solsting.

nicole: hör du orgelmusiken eller?
jag: mm, men det ligger väl nån kyrka här nånstans i närheten
nicole: ja... domkyrkan är ju precis här framför ögonen på oss

 
uppsatsen vi ska opponera på. och så var vi och växlade pengar. på påsen står det att man ska vara försiktigt med att skylta med cashen, men det är inget nicole bryr sig om.

no more opponering

allstå det var inga glädjenyheter som spreds idag precis. inte ens hälften av uppsatserna blev godkända på opponeringen idag.
micke och jon klarade det iaf. gööööött! grattis snubbsen.

andra verkade helt knäckta.

jag tror att det blir rena rama underhållningen imorgon. helena kommer slakta hela bunten. lite som offentlig avrättning. jag tycker om det. det kommer att vara spännande, add some drama. men inte när det blir vår tur. haha.

allstå, helt seriöst nu, men jag är livrädd för imorrn. jag kommer att sitta och darra som ett asplöv och svettas ihjäl.
oooooooooooooooooooooouh. jag vill inte detta. sedan kommer jag vara på gränsen till apatisk och inte kunna göra något. och när jag har smält allt så kommer jag bli pigg igen. jag vet hur jag kommer att vara.
jag ser redan bilden av mig och nicole där vi sitter på donken och degar. haha.

image615

never say never

åh.

trevligt ajdin kom över och gav mig mina födelsedagspresenter. lite sent, så därför straffades han med lite gammal tårta.

ibland kan ajdin vara riktigt jobbig, men that's the way he is, så det får man acceptera. i like him anyway.

govno

ok. och nu sitter ajdin här och är jobbig.suck .

peppelala

jag är SÅ trött. mina ögon lyder inte mig. herregud vad jag är sömnig. undrar hur man kommer att klara av dagen idag.

fast det hjälper att tänka sig effektiv, om man inbillar sig att man är duktig så blir man det.

fast jag fick intala mig själv om det jäkligt mycket idag men det funkade eftersom jag, hör och häpna, duschade precis nyss. haha. good girl.

ok. PEEEEEEEEEEEEEEEEEEPP. en bra dag idag människor! njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut av solen. pussssss

(ok en liten överdos av pepp, men whattaheck)

image614

det hoppas jag verkligen inte, men i fall

hm förresten.

trump, har du klickat in dig på min blogg nån gång? 

i sådana fall, vill jag inte att du ska läsa.
 
nej nej nej, trump, ut med dig.

image613

hehe

nu är jag trött.
det är mycket som ska fixas imorgon. saker till opponeringen. mejl till miegel. köpa lite knark på apoteket. köpa fulficka. växla pengar. påminna micke. läsa uppsatser. slappa. och eventuellt duscha om jag hinner det. skabbigt värre hönsmajor.

puss puss.

rödluvan är på besök

haha kände att bloggsuget triggades lite här. så nu är jag på g.

  

idag blev det också ett spontan besök i botaniska trädgården. vi (jag, nicole och pannika) beslöt oss för att fira nationaldagen på sätt och vis. så vi kollde på hojfen när dom spelade. och så dansade vi loss. haha. det var sjukt ös, man glömmer ju bort sig när man dansar. så jävla härligt. man blir så glad i hela kroppen och själen.

och mitt i allt så börjar vi dansa kolo. öh. hahaha. och nu snackar vi om bosanska-festa kolo. så jävla bonnigt egentligen, men det passade eftersom ett helt gäng hakade på och vi dansade  runt alla där som satt på sina bänkar. haha det var ju lite oväntat måste jag säga, inte hade jag förväntat mig att dansa kolo på en sådan här fest. det måste ha varit underhållande för alla.

så efter det forstatte vi med vår lilla promenad till stortoget där vi sedan beslöt oss för att dega på en bänk, vi tre. haha och det var skoj det med. det blev en del roliga citat som yttrades ( värsta akademiska språket jag kör nu haha ). och medan jag låg på bänken fick annika för sig att hon skulle kittla mig, så vi bjöd på en hejdundrande show med benen uppe i himlen och huvudet i marken. ja så kan det gå.

det var så skönt att sitta där på torget. bara sitta och titta och skratta och prata. det var varmt, men inte svettigt varmt. och underbart.


caje sukarije

dom kommer och går

Magzi säger: fanfanfan haha. allstå jag tänker på BLABLA nu
Magzi säger: varför gör jag det?? varför
Magzi säger: för att det är sent kanske
Magzi säger: ååååååååhhahaha
Magzi säger: det känns som att jag smålipar och skrattar samtidigt
Magzi säger: ja du
Magzi säger: haha
Magzi säger: det är fan inte lätt

nicole säger: ja du gå å lägg dig så glömmer du honom
nicole säger: snubbar har en tendens å dyka upp såhär dags

image610 

vet du? det är faktiskt bara en massa depp så här sent på kvällen

ah. jag hade ett par timmar här nu som var lite depp. just nu känns det som att jag inte klarar av kvällarna och nätterna själv. jag vill bara ha rörelse just nu, att det händer grejer så att jag inte är ensam.

men så går det inte till i det verkliga livet.

så nicole fick köra lite pepp här.

allstå. jag vet fan inte ens hur jag ska förklara mig själv dom här två senaste veckorna. dom har varit så jäkla roliga, annorlunda och afhöahföahföa. precis sådana. det har varit lite utomkroppsliga upplevelser, samtidigt som allt har hängt med.

jag har varit slarvig, slapp, överlycklig, besviken, skitit i mycket, njutit och ibland inte ens kännt igen mig själv.
dom här två veckorna. jag vet faktiskt inte hur jag ska förklara allt för det går inte. för att jag är desperat och klamrar mig fast vid det här livet och undrar om och hur det kommer att bli sen.
det här livet suger åt sig all min energi. och det får den gärna göra. suck it all out.

och på grund av det livet och den energin som jag inte har kvar när jag kommer hem från en solig dag från stortorget, så har det blivit mycket lidande med allt annat. min mat har blivit gammal, jag fick en släng av kräksjukan idag pga yoggin, och den frysta mat jag har i kylen kommer jag inte hinna äta upp. så nu känns det bara som att jag hetsäter alla kyklinggrejer och frysta grönsaker bara för att bli av med det.

jag slarvade med min ellosräkning, och kuverten från csn ligger oöppnade. allt är bara fel och jag känner inte igen mig själv.

och det är dessutom en människa som spökar inne i mitt huvud.

min skola och böcker tycker inte om mig längre. jag är så besviken över en tenta som jag hade tre månader på mig att göra om, en hemtenta, som jag sitter med nu, och är fast. för att jag är trög och inte gör saker i tid. jag önskar mig en mer rationell hjärna. jag har press på mig nu, jag måste ta den jävla tentan, och jag måste snacka med läraren och be att få lämna in den under sommaren. undrar om det går. jag tror inte det. allstå kan ni fatta det? finns det någon mer som är som jag?

dessutom är det opponering på C-uppsatserna på fredag. tio poäng. jag vet att jag kommer att sitta där och halvdö när det är dags att tala om betyget. så mycket som jag tycker om vår uppsats så känns det som att vi kommer att åka på en fet komplettering. men det får man ta.

jag är bara så besviken över att jag är så frånvarande. och bara tänker på att sitta på torget. nu låter det som världens mesigaste problem och det är det också, men när man har en komplicerad hjärna som jag har då tar allt så jävla lång tid att göra.

och är sur på mig själv för att jag skulle ha ringt irma i måndags. men of course, jag kom hem och var helt slut. jag funkar inte som jag ska. jag bara orkar inte göra något. jag fattar inte det.
men idag, är det en special day. för min kära irma fyller 21. grattis pirmic! världen vore så jävla mycket bättre om det fanns fler av dig.

jag vet inte ens vilket som var poängen med det här meningslösa inlägget, jag ville bara få det nerskrivet så att det kommer ut ur min hjärna.

jaha.

ääääääääääuh. jag vet inte vad det är med mig idag.
jag mår asilla och småkräks min yoggi. den har aldrig svikit mig innan, men nu är allt cp i magen.
sedan har jag sovit bort halva dagen. jag bara sover, pluggar inte, och festar.
jag är så jävla opepp på att åka ifrån lund. speciellt nu, när allt bara är bra bra bra.

nu ska jag vara snäll mot min mage och mata den med prasa. sedan är det fix till bussen och så ska vi se hojfen igen. herregud. vi är värsta stalkers. dom måste tro att vi är galna. jag vet inte, vi kanske är det. men det blir mysigt, flickor, pojkar och allt i botaniska.




du trötta, du fria

åh herregud vad jag är trött nu. det var tur att ajdin ringde, annars hade jag aldrig stigit upp. det var verkligen SÅ jobbigt och ögonlocken kändes elefanttunga.

och det är sveriges nationaldag idag. trevligt. jag hade velat festa ikväll, men allt är ju stängt.

jag är ashungrig. ska käka frulle nu så får vi se vad som händer.

vad heter låten?

aaaaaaaaaah. jag hatar när jag inte kan komma på en låt. som den här som spelades i natt. den går typ, nä jag har glömt allt, men dom sjunger mina vänner blablablab. jag kommer ihåg endast två ord. tragiskt. men det lät som timbuk. är det någon som har en aning?

en svensk låt allstå, timbuk-stuk på den, typ som alla vill till himmeln, och så är det då ev. en timbuk som sjunger tillsammans med nångon annan.

mands, du kanske kan?

allstå, jag MÅSTE ha den här låten.

Herr Kules

jag har verkligen tappat den där bloggvanan, att blogga om bara en massa skit. nu har jag knappt tid till det, när jag bara sitter på torget. jag har blivit värsta kärringen, nu fattas det bara att jag ska börja mata duvorna som flyger runt där som vilsna själar.

det blev en liten spontankväll ikväll. det var väl inte meningen att vi skulle gå ut egentligen, men sista veckan i lund ska det partas. jag får lite sådana panikkänslor som jag brukar få sista veckan i jajce. när jag vet att jag ska åka och att jag kommer att sakna allt. så då vill jag passa på att njuta av det helt och hållet, och göra allt samtidigt helst.

kvällens kväll då. mycket trevlig. först lite seg, trångt mycket folk och Koftan som bara spelade housemusik. inte så najsigt. men annika och nicole tyckte ju om det. annika fick dessutom en snubbe på halsen som envisades med att dansa med henne. och det var väl inte ens meningen att dansgolvet skulle öppna, men det gjorde det, och housemusiken ersattes med rnb. Jeeeeah! och så blev det party.

gubbklubben hade stämt möte på herkan ikväll verkade det som, eftersom många skabbisar var ute och raggade på småtjejer, eller så stod det och sliskade fast sig utmed väggarna. fattar fan inte det. har dom inget hem att gå till? och kan dom inte hänga nånstans där folk i deras ålder hänger? en gubbe gick fram till nicole och frågade om hon ville dansa med honom. HAHAHA. men seriöst??! ja ja.

frankan var på gott humör, men brorsan lyckades irritera honon lite. så vi var ju tvungna att göra frankan glad. han shejkade loss lite på dansgovlet med oss och försökte sig på ett dansmove med mig. det lyckades dock inte så bra.

en trevlig kväll med brudsen ikväll. nu är det nog dags att sova.

    

party

fan jag har inte hunnit nått som jag ska med idag.


inte nått. jävla piss.

ja ja.

men u rä det paaaaaaaarty som gäller haha

deigigt värre

najsbajsig dag idag.

solen skiiiiiiiner, himlen är blåååååååå.

jag är trött som en åsna. sov i tio timmar och vaknade chockad över att klockan var så mycket när jag borde ha gått upp vid 8. jäkla telefon som inte ringde, eller så var det bara jag som ignorerade den.

sista veckan i lund. sista tisdagen i lund. snyft.
nå ja. det blir säkert deg på torget för hela slanten idag.

zlatan och kiss

man hittar så roliga saker bland de mottagna filer man har.
men dom här tar nog priset, som martin har skickat.
113361-603
113361-604
HAHAHHAHA. ok. nu är jag trött. hejdå.

release the power

jag klippte mig själv i fingret idag faktiskt. det var ingen rolig händelse eftersom blodet sprutade i en sån där stråle som på film typ (jag tror jag har kollat för mycket på GA) rakt ut över byxorna och tröjan. ett pyttelitet sår, men så stor skada. 

ja ja. 

min mor var på sitt generösa humör idag. jag gnällde lite om att jag inte hade pengar för att klippa mig (avbokade klippningen idag), så hon beslöt sig för att skänka lite stålar till mig. det tycker jag om. så nu undrar jag om jag kan klämma in en klippning den här veckan?
 
hm. varför är det så att man verkligen börjar tycka om sitt hår när man vet att man ska klippa av det en bit? samma sak med allt annat, när man känner att man börjar eller vet att man kommer att förlora något så klamrar man sig fast. knäppt.

det växer sjukt snabbt iaf.

113361-603

pustig vecka

jag är så trött. kommer att däcka snart.

idag fixade jag och nicole en massa småsaker som behöver fixas inför malta. kopierade en massa papper, pass och försäkringskort. imorgon måste vi bara ta kort och sedan är det att skicka iväg brevet.

det  jobbiga är att vi måste göra en hälsokontroll för att få ett sånt friskhetsintyg. onödigt, men det måste fixas i varje fall.

det blev inte så mycket deg på torget idag. det var småkyligt och molnigt ute.

och gissa vad. min kära redhed hade haft sitt däck i tre dagar, innan den fick punka idag igen. herregud. så nu går det inte att cykla igen. fy. var rätt irriterad pga det. dessutom har jag inte råd att fixa den igen, så redhed får vara utan däck tills pappa orkar fixa det. stackars redhed, hon kommer verkligen att vara ur form nu när hon inte får cykla.

det är så mycket grejer som måste fixas den här veckan. min jäkla miegel-tenta måste in, uppsatser ska läsas, opponentgrejs måste skrivas, alla papper till malta måste skickas, herkan på fredag, och så läsa på grejer till madrid. haha.

nu måste jag sova. puss

småsaker

härligt. jag sov väldigt dåligt. väldigt lite också. gick upp vid sju för att tvätta. måste ha lite rena kläder till madrid nu. jag kan inte fatta att vi åker redan nu på lördag. det har gått snabbt. och det var ändå typ två månader sedan vi bokade haha.

idag är det många saker som måste fixas. sånna småprylar som tar en evighet för mig att fixa. suck.

hejdå för ikväll

haha. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. pinsamt.


ja ja. nu ska jag sova. är i sådan behov av sömn haha. aaaaaaaaaaaaaah. okej.

min lilla födelsedagsfest

   


det var lite hårt att stiga upp idag. men jag tvingade mig upp och började röja undan grejer. klädhögar överallt, fullt med disk och småsaker här och där.

men fasen vad glad jag blev över att se dom. det var megalänge sen. och dom var glada över att se mig. min kära härliga familj. farmor hade krympt lite kändes det som, man fick nästan huka sig för att krama om henne. och så fick man lite presenter. jag hade lyckats tjata till mig en ny mobil och av farmor fick jag pengar och den obligatoriska aladdin-asken (najkvalitetnija, enligt henne).

dessutom hade min kära, och oerhört gulliga kusin Ajla (irmas syrra) sytt en sån värmehållare, vet inte ritkgit vad det kallas, men en sådan "tygvante" som håller värmen. jag minns när jag var hos dom sist jag var hemma och så skrattade jag skitmycket åt den flummiga saken och fattade inte ens vad det var för något förrän ajla förklarade. jag tyckte den var så jäkla gullig så jag sa på skoj att jag ville ha en sådan i födelsedagspresent. och gissa om jag blev förvånad och asglad när jag öppnade paketet haha. hon sydde en veckan därpå.

pappa hade tydligen gått upp tidigt för att plocka ihop till en blombukett. han plockade säkert från andras trädgårdar haha, och mamma fixade buketten. naw. det var lite gulligt faktiskt. dessutom hade han framkallat en bild på mig och honom och ramat in den. och han har ju typ ingen koll på hur man framkallar digitala bilder så det var ju storslaget. jag är pappas flicka.

suck. jag blev lite rörd över alla grejer de hade gjort. förutom allt så hade dom även orkat släpa med sig farmor. men farmor är som hon är. hon var bara tvungen att titta på mcleods döttrar för hennes inspelningsband som hon hade kört igång där hemma, skulle inte räcka , så hon tittade färdigt på den hos mig.


och mamcic hade gjort tåååååårta. mycket gooood tårta. hon satt tydligen uppe halva natten, enligt deno. hon sliter ut sig när det gäller mat och mig.  och deno har blivit aslång. ja min kära familj det, och sedan åkte dom. mamma tröstade sig med att jag skulle komma hem om två veckor. ah. snart ju.


ja ja. nu är jag 21. härligt. 
113361-602 

den andra partydagen

eftersom jag inte hade någon tårta att bjuda på så fick nicole käka pannkakor istället. men jag tror att det dög. och så skålade vi i mina vina vinglas. vi drack cola. lite lyxigt haha. och så halade hon fram presenten (det är tanken som räknas haha), och blev skitglad haha. hon hade köpt thirten som jag hade spanat på på Gina. naw gullegull.

   


proppmätta försökte vi stajla till oss, eftersom allt hade hunnit förfalla i stadsparken, och det gick ju. sedan råcyklade vi till herkan där brorsan väntade på oss vid entren och släppte in oss. förbi alla "under 24". haha. gött.

det var ju fotboll igår så det var någorlunda väntat att alla slabbiga snubbar skulle hänga ute. och vissa var verkligen slabbiga och gamla. det var allstå gamlingar som hängde ute på lördagar. haha men vi hade det kul iaf. blev servade av brorsan konstant, och rådissade den kvinnliga bartendern. töntigt egentligen haha.

frankan var på rätt okej humör och kom och satte sig vid oss och började snacka. min kallpratarfunktion var ur led igår så det blev inte så mycket mer sagt än det gamla vanliga och frankan drog sig undan, han skulle gå och "jobba" lite.

en sjuk grej som hände var när vi gick på toa. och så står det en kvinna där inne och speglar sig. medan vi väntar på en toa så börjar hon snacka med oss om hur snygga hon tycker att vi är, hur rak näsa nicole har och hur snygga klänningar vi har. och så säger hon att man ska gifta sig med en snubbe som älskar en och blabla. hon var lagom konstig. och mitt i allt så kommer hundtanden (hundtanden är en snubbe som är i 45-50 åldern, rätt välbevarad och hänger KONSTANT på herkan och raggar på den kvinnliga heta bartendern med ögonbrynen). och den galna tanten säger får jag presentera dig för mina döttrar till hundtanden, varpå han tar min hand hälsar och kysser sedan handen. nicole spelade upptagen och han kände sig lite dissad. HAHA. ah herregud.

störd kväll. och rolig kväll hahah.

    
  

el ou ve ee

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. JAG ÄR SÅ GLLLLLLLAD. haha. jag är så jävla glad. jag är såååååååååååååååååååååååååååååå glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad.

i loooooooooooooooooooooooove min lägenhet, crvena jabuka och lund.

ahhh

nu åkte familjen för någon timma sedan. det var skoj att ha dom här. men när dom hade gått och jag hade stängt dörren, så var det så skönt. jag bara satt och degade en stund i soffan och njöt av tystnaden. så himla underbart.

bunny

haha nu är det faktiskt morgon. och jag är så seg så jag får blogga om kvällen imorgon. jag vill verkligen inte vara grinig imorn när dom är här. måste hålla mig på jämn humör hela tiden.

ääääääääääääääääääänaff människor. sov gott. jag ska nog göra det.

haha. fast nu kom jag på vad jag drömde igår. jag drömde att jag var i kycklingaryd och promenerade med någon, kan inte komma på vem det var, och vi snackade och sådär. plötsligt kommer ajdin och frågar oss om vi vill ha choklad. jag är lite fundersam och frågar honom vad han gör här i kycklingaryd, men han vägrar svara och säger åt oss att ta chokladen. då blir den personen jag är med rädd och tar mig i handen och tvingar mig att springa.

jag vänder mig om och ser att ajdin tar upp något från marken och det är ett stort kaninhuvud (allstå som ett sådant maskothuvud som finns i alla amerikanska football-filmer) och sätter fast det på huvudet. då blir jag skiträdd när han springer runt med det kaningrejset på huvudet och därför kutar jag snabbt somfasen medan jag skriker ta av dig huvuuuuuuuuuuuuudet

trevligt.
image583
exakt likadan

den bästa partykvällen 2

haha. ok. jag ska sova snart. för min kära familj kommer imorgon, med farmor som släp förmodligen. härligt. det ska verkligen bli skoj att se dom.

men jag tror att jag fortsätter med gårdagen faktiskt. så here it comes. vi tar vid där vi slutade, nämligen i taxin. och sedan blev det mellanfest (förfest för andra) hos nicole. redan här började det spåra ut lite. brorsan blandade drinkar och vi dansade. vi hade bra musik, härligt sällskap och en alldeles egen bartender. efter allt flumm så hamnar vi till slut i en taxi igen.

som tar oss till herkan. lång kö, många människor och vi går förbi alla i kön. lite coolt faktiskt. jag tycker inte att det är coolt när andra går förbi i kön, men när jag gör det så tycker jag att det är ascoolt. kan inte låta bli att dra på smilbanden åt alla sura människor bakom oss. ja ja. och så inne på herkan. bästa service som möjligt of course. brorsan tog hand om allt.  våra jackor hamnar före alla andra jackor och  drinkar beställs in. färgglada sådana. med andra ord; jag slösade noll kronor igår. man blir lite pengagirig när man är fattiglapp i tre av fyra veckor i månaden.

frankan verkade nöjd (a desi breee, frankan är makedon fick jag reda på) och snackade en jäkla massa skit med mig. ok najs frankan. han minglade vidare för att se till att alla gästerna trivdes. och det var mycket folk igår. och trump kom också. men då hade redan det mesta börjat spåra ut, så det var ingen överraskning att han var där. brorsan släppte loss på dansgovlet, annika gick hem tidigare och jag och nicole tog på oss skulden för det som hände och snackade med tunnisen och frankan.

ja som sagt. det var en av de bästa kvällarna. det finns ett par sådana som har varit den här terminen. fyfasen vad skoj vi hade det igår haha.

    
chickens - päääännika - inne på toan - ja det här vet jag inte vad det är

    
brorsan blandade drinkarna - våra kära pose - herkperk - party

livet är bra

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. partyyyyyyyyyyyyyymartysmarytyyyyyyyyyyyyy. om några timmar är jag förhoppningsvis en glad 21 åring. hgahaha. okej. lite för mycket cola.

herkan perkan som gäller ikväll. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasen va jag älskar allt med det här livet.

stress

jag får fortsätta med som andra delarna lite senare. nu är det bråttom igen. måste fixa mig och sen bär det av till stadsparken för att kolla på hojfen igen. wihuuu. och sedan är det lite lugnare party ikväll. fördmoligen på herkan.

den bästa kvällen ju!

hahah. ok. nu har annika gått så jag ska passa på att blogga lite snabbt. igår var ju en av de sjukaste kvällarna som sagt. och en av de roligaste. och en av de som jag kommer att tänka tillbaka på och sakna lund som fasen. ja ja ja.

det hela började med att annika kom över och överraskade mig. hon hade med sig en fin födelsedagspresent. en riktigt vuxenpresent, ett set med vinglas. herregud. dom kommer få stå och pryda min lägenhet, men hon tyckte att jag behövde något sånt. och så hällde hon upp vin som vi skålade i. annika är knäpp haha. sedan bussade vi upp till östra torn. haha. och det var ju också rolig. vi hade ju inte någon koll på vart vi skulle egentligen, så vi var tvungna att fråga busschaffisen.

men hur som helst så var vi framme på det som kallas bananfesten. haha. sedan kom nicole och brorsan (med taxi of course. latmaskar haha). och så satt vi där och skojade lite. och trump hälsade, han kände sig väl tvingad. och annika pumpade mig på info om josef.

timbuk började spela, och han är ju så liten. liten och söt. och gammal. det var riktigt ösigt faktiskt. brorsan och nicole myste resten av tiden medan jag och annika spanade på boys. efter timbuktu spelade hojfen balagan. aaaaaaaaaah. det kallar jag party. sånt jäkla ös så att det är sjukt. och snubbarna är så proffisiga. och trump var så duktig så. vi utbytte lite blickar. suck. haha. sedan satte han sig bakom oss och vi snackade lite. och han tittade på mig sådär med sina underbaraste blåa och snällaste ögon. SUCK. jag säger fan det bara. suck.

   
jag och mina fina glas - det blåa tältet - annika har roligt
    
min fina scheherzada - fred åt oss alla - hojfen balagan

      
lunds hetingar - min pannika och jag - timbuktu

vi satt sedan utanför tältet och brorsan och annika hade en liten rökorgie medan jag och nicole satt och stirrade haha. taxi beställdes sedan och vi for iväg till nicole och påbörjade den andra förfesten.

snubbar

den här snubben skriver för collective.se och jag och nicole intervjuade honom till vår B-uppsats. coolt att han är någorlunda känd nu ju.

och vi interjuade ju även han som skriver för manolo.se. haha. och han är en riktig slacker, så att ni snubbar som läser den sidan inte tror att det är en heting bakom skärmen där. men härlig snubbe var det iaf.


i love lund

fyyyyyyyyyyyyyyyyyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasen (om jag får svära) vad jag äslkar Lund. hör ni det? jag äslar den här lilla staden som är så mysig så att man bara vill krama om närmsta träd och buske och tacka dom för att dom finns och förgyller denna stad. och srpinga rakut ut på torget och skrika taaaaaaaack herkan för att du finns, och sedan krama om den där störda snubben som kör på alla med sin permobil. och sedan tacka alla snyggingar som är en fröjd för ögat, specellt mörk-josef, för att vi får titta på dom så länge. och tacka alla människor som bidrar till mitt och nicoles smaskiga skitsnack. sedan ta en tripp till hålet-i-väggen och tacka kebabsnubbarna för deras goda kebab. seda fortsätter vi med libanesiska affären och tackar libben för deras billiga mat och torkade ananasklyftor. och så tackar vi disa för alla fina hårklippningar vi har fått. donken får vi absolut INTE glömma. donken utgör kärnan i det hela. tacka för alla goda cheeseburgers som vi har fått ta del av. och alla donkenglassar. och slinka in på tiger och tacka för de billiga ljusen, som kostar 10 kr styck, som har ljusat upp vardagen under de mörka vinternätterna. sedan fortsätter vi med H&M, Gina och INdiska. för alla heta kläder de har sponsrat oss med, allt för att se så heta ut som mjöligt på herk the perk . vi tackar även CSN, försäkringskassan och ungdomsmottagningen för att det har hjälpt oss i den svåra vardagen med cash och råd. SOL får vi absolut inte glömma, och datasalen i källaren. SOLs receåptionstanter förtjänar inget tack när de är så otreliga. och inte busschaufförerna heller. dom är det vbärsta med hela lund. jg hatar busschaffisarna, dom kör snabbt och är tykna. tobbe vår ängel får jag inte heller glömma. dessutom vildanden, lunds ghetto. min kära lägenhet. och netto. haha. det höll jag på att glömma. kanske skicka en liten bukett till nettosnubben för att konversationer. stadsparken vill jag nog också passa på att tacka. för de två knäppa valbograr vi har tillbinrgat där. det är så jävla mycket känslor just nu. jag är rädd för famtiden för jag vill inte att den här nutiden ska sluta. jag är trött .väldigt trött. ska verkligensova nu.

het som en som sket

jag är riktigt hunrig. undrar om man ska göra frulle nu och sedan gå och sova. hm. allstå jag kan itne fatta att jag fyller år 21 på söndag. hahaha.

och en till sak. trump var het ikväll. riktigt, riktigt het. ibland undrar jag om han är medveten om sin hotness, och det måste han ju nästan vara. fast ibland får man sånt sken av att han bara är en liten osäker pojke som behöver en klapp på kinden. och ändå är han sådär ritkgit självsäker på scenen. dte är lite kruligt det där.

den bästa

hooooooooooome. härligt. jag är så jäkla trött känner jag nu. orkar knappt sitta på msn men ändå gör jag det, funderar på om jag ska käka lite smoki innan jag lägger mig. och så måste jag kolla in bilderna hahaa.

haha. i alla falla. det här var en av dom bästa kvällarna i lunds historia det här halvåret. haha.

party

aaaah lite stress. håller på och gör mig i ordning. baaaaaaaaananfest ikväll. förhoppninsgvis kommer det bli skoj. jojojojojo jo det kommer det nog bli. fast vädret är jäkligt grått, hatar det. ikväll är det martyyyyypartyyysmarty.

puss puss

han förtjänar stryk istället

haha. just det ja. det var en till dröm. jag minns att jag för rätt så länge sedan fick ett meddelande på nova raja av någon snubbe, och han skrev något sjukt, vill inte ens återge det haha. detta hände allstå på riktigt.

och nu i drömmen så  var jag och klassen ute och festade på svartklubben. och vid stängninsdags kommer det fram en snubbe och börja snacka på bosniska med mig och säger att han känner igen mig från NR. jag fortsätter att gå och han hinner ikapp mig och säger att han har skrivit till mig. på  något sätt så vet jag att det är han (som skrev på riktigt) och jag säger är det du?, han nickar och tycker att det är lite pinsamt. medan jag bara blir förbannad och örfilar honom.

haha. den satt bra.

om man ändå kunde drömma så här lite oftare och få ut sin ilska.

image565

lustiga sängen

jag hatar mina drömmar. hela veckan har dom varit konstiga. i natt drömde jag om någon katastrof, någon båt som hade börjat sjunka, och alla som var på båten drunknade, medan jag letade efter nicole. det verkade som att vi var utomlands, och jag skrek HEEEEEEEEEEEELP men ingen verkade fatta.

och så drömde jag också att vi hade återförening med klassen. gymnasieklassen. och alla var samlade i mediasalen (aaaaaah saknar det och dom fula macdatorerna). men ingen var speciellt gammal, vi var 22. och detta vet jag för att jag bläddrade i en lokaltidning tillsammans med mands. så kom vi fram till sidan med alla nyfödda bebisar, och då visade det sig att malena (från klassen) hade fött en son. haha. och amanda sa men hon är ju bara 22.

mycket ska man drömma.

näpp måste sticka och snabbfixa mig och sen till stan. jeeah.

RSS 2.0