lite updates

jaha ska man forsoka sig pa lite blogg dara?? hoppas ni fattar vad som skrivs aven om ett par bokstaver fattas, inte ens jag fattar helt och hallet eftersom Y och Z har bytt plats pa de bosniska tangentborden. jag sitter har med Nerko, sa en fet halsning till Ado. vi har det asbra, har varit pa stan hela dagen och druckit kaffe, inget brana-vader men lika bra det sa att man slipper svettas ihjal.

jahaaaaa gud vet knappt vad jag ska skriva eftersom det hander nza grejer hela tiden, men jag kan ta en kort sammanfattning. vi ar fyra tjejer; jag, irma, ina och maida. vi gor allt tillsammans. det har ar nog forsta aret da vi inte har nagra killar i ganget, men pa kvallen tillkommer det ett par stammisarsnubbar som ar dar hela tiden. kanske bra det ocksa, lite testesteron skadar inte.

i fredags fick vi spontanryck och fick biljetter till dino merlins konsert i sista stund, lordag morgon klockan sju tog vi en buss fran jajce station till sarajevo. vi koade i typ fem timmmar tillsammans med fem andra personer haha, till slut kom vi in och var dessutom inne i Srce-omradet. vip pa allt, vi drack, kakade och hade det riktigt gott. konserten var helt sjukt bra, 60tusen pers men inte en enda man traffade som man kanner. dagen efter akte vi hem for att sedan po kvallen ga pa aldino konsert. tva olika snubbar, trots att namnen ar ratt lika haha. aldino, jajces stolthet skulle nog manga saga, medan lika manga sakert skulle saga precis tvartom, kako god, han var riktigt bra och vi hade det askul. jag har supermanga bilder, men kan inte lagga upp en enda eftersom jag inte har sladden med mig.

vad gor ni dar borta? vad hander liksom? haha. kannar mig lite lost eftersom jag inte ens laser nyheterna eller nagat.
kom igen, vi kor lite chatt.

okej. nu ar jag superhungrig, funderar pa att ga och sheka.

jaaaaaaaaaa. fan vad gott att ha semester och bara njuta. hejoho.

hej fran jajce

hej for fan!!

jag sitter och svettas har pa ett internetcafe i jajce. det ar helt sjukt varmt, jag fattar inte att folk kan ga i jeans. helt oforklarigt. det har ar ett snabbt "jag lever"- inlagg sa forfanta er inga smaskisch details. igar var forsta partykvallen och det festades ratt rejelt, hur klarar man av att festa varje natt sa har undrar jag bara?? idag var det egentligen Brana (badstalle) inplanderad men vi var tvungna att ga till posten for att fixa vara bosniska idkort, javla vilket krangel!! OMMMMMG, vilka karringar som jobbar, buttra och sura och griniga. en skrattade till och sa till den andra tanten som satt precis jamte ba kolla hennes underskrift hehe. ah dumma tant, jag ba hursa? vad ar det for fel pa den? *skittyket* och karringen bara tystade och var supertrevlig sen.

okej en bra grej. jag har fatt lagenhet!!!!

okej mina paron star har jamte och stressar mig. sticker nu och hors!!

pusss

hej fran slovenien

orsaken till att jag befinner mig pa en internetclub ar att jag ar tvungen att boka en lagenhet i kalmar. satt och spanade och blev superstressad eftersom jag inte ens vet vilket omrade som ar sjyst, men jag fick mycket hjalp av en tjej och som formodligen kommer att boka en fin lagehet till mig. jag haller tummarna iaf *pepp*. men jag kanner mig anda sjukt stressad over den har lagenhetssituationen.

resan har gatt mycket bra, jag sov asmycket, laste, kakade etc. vad ska man mer gora i bilen liksom? tyskland ar varst och tar sa jakla mycket tid. vi sov pa natt hotell i lordags och igar kom vi fram till slovenien till mammas kusse. doooboring inlagg, men det hander inte saaaa mycket just nu. vadret ar piss, igar askade det och dundrade hela natten, fyfasen hade lite svart for att somna efter smallarna, lite maltastyle pa blixtarna faktiskt. idag ska vi vidare mot bosnien och nasta stopp ar bihac dar min morbror och hans fruga bor. dar kommer vi stanna nan dag och sedan ar det antligen dags for Jajce!!

ja det var val det, jag kan fortfarande inte slappa lagenhetssituationen, kommer nog inte att kunna slappas forran det ar lost. 

annars mar hela familjen bra, vi har inte hunnit braka sa mycket, lite smairritationer fran min och denos sida men annars valdigt bra. sa har aven lite svart for att fatta att vi verkligen ar pa vag till bosnien, att tiden har gatt sa snabbt och etc etc. hihi.

hors nan annan gang, formodligenn i bosnien.

pussar


gonatt och godmorgon

jag trodde inte att jag ens skulle hinna skriva ett avskedsinlägg med tanke på hur oorganiserade vi är i min familj. på senare år har det dock blivit bättre men det har aldrig klaffat riktigt bra så som det gjorde den här gången. vid nio var alla grejer inlastade i bilen, ingen hann sura, pappa hann stressa mig lite, men ingen bröt ihop totalt, ingen tjurade *värsta lagandan* wihu. så nu sitter jag här och är............trött. svårt att gissa kanske.

jag är så förväntansfull. älskar hela bilresan, tycker det är supermysigt att sitta och läsa, men det först efter att ha åkt ett X antal timmar och vägt upp mitt balanssinne till normala värden igen, då kan jag ta fram min pocketbok, slå upp första sidan, "vika ner" den, inandas boklukten och sedan påbörja läsningen *MYS*. sedan har jag också med mig ett par korssordstidningar, enkla "kändiskryss", man ska kunna lösa dom och inte sitta och klura i flera dygn på ett ord på fem bokstäver. och så musik, ah, brände en mp3skiva med bra låtar, kommer sitta och vara partypepp i bilen. allt är liksom så sjukt mysigt!!!

så tjaaa, nu ska jag snart gå och lägga mig, vi ska upp tidigt, första gången detta halvår som jag går upp så tidigt och sedan rikta in oss mot danmark, tyskland, österrike, slovenien, kroatien och slutligen bosnien. det ska bli skönt att komma hem igen abd.

bloggas nån gång när jag är i bosnien. ha en skön semester alla. puss


jedan sasha iz voza

ANNIKA: om jag glömmer att messa dig, så är det här vad som var tänkt skulle stå i smset: jag har fått antagningsbeskeden och allt är fixat, så du behöver inte göra nått på måndag.

jag är sjukt trött igen. gick upp vid tio för att jag tänkte att jag skulle sätta igång med packningen direkt, men så sitter jag här sedan jag gick upp. kollade in kalmar högskolas hemsida där det är meningen att dom ska lägga upp lägenhterna, och så visar det sig att istället för att lägga upp dom idag så kommer dom att läggas upp på måndag *neeeeej. snyft* det ställer verkligen till det för mig nu!! jag är typ i sloveninen på måndag, med lite tur hos mammas kusse, men fan internet är typ sjukt segt på hela balkan så jag fattar inte riktigt hur det ska gå. jag är nervös och pressad inför det här nu, men så tänker jag att jag måste lägga undan neggotankarna nu och ta dom på måndag istället. palla att oroa sig innan jag ens kan oroa mig förrän just då.

strax efter det ringde en tjej från kalmar mig, hon går tredje året samma program som jag ska gå, och hon höll på med några studentintervjuer och jag ställde upp. ska maila iväg en bild på mig också. det konstiga är att jag inte har några seriösa bilder på mig, antigen är det partybilder, bilder tillsammans med andra människor (nicole haha), fulingbilder, men inga normala seriösa bilder. så jag fick klippa bort nicole ur en halvseriös bild på oss två haha.

okej. så nu ska jag käka frulle, ladda allt som ska laddas, lägga fram kläder, sminket/hårgrejer och annat krafs, och sedan får jag fixa mig själv, duscha och så *pratar med mig själv*.

myckkkkket. hihi.


dagens läge

jag är sjukt sömnig just nu, känner att jag inte kan koncentrera mig på något. har precis lackat naglarna också så det går supersegt att skriva. funderar seriöst på att gå och lägga mig eftersom jag sov cirkus fyra timmar i natt.

idag har jag gjort dom smågrejerna jag skulle göra och dessutom hälsat på hos irma, käkat middag hos dom och tagit farväl och önskat lycka till. dom är väl på g snart eftersom dom åker ikväll. det ska bli så sjukt kul att träffas i jajce, bara hänga på brana och festa. ah vad skönt det kan vara att fortfarande vara ung och få göra som man vill. tidigare har det varit vi tre tjejer, jag, irma och ina +- andra människor, men i år kommer även maida och nadja från och till. det ska bli så kul och skoj och jag är så pepp och grinig eftersom jag blir så nostalgisk och awwww:ig *sprider kärlek* och allt som hör sommaren till.

efter att jag och deno hade varit hos familjen K så gick vi mot annikas hus för att mata greta. igår var jag hos annika och hon visade hur jag skulle göra, så idag var jag rätt exemplarisk :D jag lockade greta ur busken och sedan la hon sig på rygg vid mina fötter så då kliade jag henne över magen och titsen och hon låg bara och njöt. ja, lilla gretis har nog mjuknat upp lite när det gäller mitt och hennes lite ansträngda förhållande. hon såg till och med lite ledsen ut när jag gick, men jag inbillade mig nog bara.

så nu har jag suttit här hur länge som helst känns det som eftersom jag inte kommer nånvart med packningen. den här sommaren är lite oinspirationslös eftersom jag verkligen inte vet vad jag ska ha för kläder med mig. tidigare sommrar har det här packningsplanerandet varit i full gång flera dagar innan och dessutom hade jag exakt vetat vad jag skulle ha med mig.

okej. här är mina naglar. dom stod på min to do list och nu har jag stolt bocka av denna viktiga uppgift.


jihhhaaa

veeettttniva???? jag är antagen till kalmar!!! WOOOOOOHOOOOO *PEEEEEEPPPPP*. fan vad sjukt pepp jag är!! trots att jag ändå var rätt säker på att jag skulle komma in, så fick jag ibland lite sånna tveksamma tankar typ bara för att jag är så självsäker så kommer jag säkert inte komma in, och så ba CONGRATZZZ GIRL du ska faktiskt bli journalist!!!


balklänning

mitt i allt rotande efter kläder och annat hittade jag min balklänning som jag hade i trean, för exakt tre år sedan. jag och bästaste albin (aaaaabbbbsss) gick tillsammans.


lite keffa miner, men klänningen är väl rätt najs.

afrika paprika!

ahhhh tusen saker att fixa inför resan. det här är näst sista dagen och det är många smågrejer som måste fixas.

jag känner att jag knappt kan blogga pga cepestressen, sitter bara här och petar nagelbanden, ah så måste jag lacka naglarna också, raka benen, sticka till banken, hemköp, apoteket, hälsa på familjen K som åker imorgon, mata greta och fixa lägenhet. jag dör.

när det gäller lägenheten så har jag fått mycket information av en tjej som redan bor i kalmar och nu vet jag åtminstone när jag ska hålla mig framme för att eventuellt haffa mig ett sjyst boende.

och samtidigt är jag skiiiiiitpepp och längtar tills vi åker och är framme i jajce, men det här med kalmar drar ner peppet lite allstå. det enda jag hoppas på är att beskeden kommer ikväll eller imorgon och att deras bostasportal börjar fungera imorgon. DET är mitt enda hopp, om dom öppnar den på måndag så är det kört för min del för då kommer jag vara i slovenien, förhoppningsvis hos mammas kusse och då kan jag låna internet. men snällaste gud, gör så att allt ordnar sig imorgon.

okej. nu ska jag klä på mig och fixa lite grejer.


äckel

seriöst, kan inte någon bara skära kuken av honom?!!!

fasen var arg jag blir över sånna här störda människor.

noggrant iakttagande2

 update1:
2 minuter efter att adis har läst inlägget.

--@dis-- säger: ja men det är så sant. .och saken är den att jag alltid tyckt så ..du är enda personen som har stil när det gäller smileys på msn

--@dis-- säger:alla andra är way out of line . .tar vad som helst typ. bara det blinkar likskom

update2:
diskussionen fortsätter
Magza säger: men jag lägger också märke till sånt

Magza säger: hatar sånna extrema smilies

Magza säger: man ser inte ens vad som skriver

Magza säger: sånna som tar upp asmycket plats osv

--@dis-- säger: ja .och vissa är bara helt misslyckade och syns inte ens .utan d tar 3 minuter innan de börjar flasha typ

--@dis-- säger: haha

Magza säger: hahaha kjag vet

Magza säger: ali najgore su one som typ är en smilie fast som föreställer en bokstav, så skriver dom kanske hej, och så är det tre smilies uppradade efter varandra föreställandes bokstäverna HEJ

Magza säger: och så skriver dom kanske nån mening och så kommer det ibland upp sånna smilies-bokstäver

Magza säger: sktijobbigt att läsa, nema mi nista mrze

--@dis-- säger:jaaa . .

--@dis-- säger:aah typ om man ska skriva Igår .. . så står det ett: I och sen en gubbe som går efter i:et

--@dis-- säger:skit jobbigt. .tar 1 år att fatta

Magza säger: ahaaaa

Magza säger: hahahaha

Magza säger: sant sant


efter noggrant iakttagande

--@dis-- säger: vilka stilrena smileys du alltid har mag.

haha. G.U.D.


whats up rödluvan

oj klockan är redan tio. det känns som att den egentligen är typ 12 för jag är skittrött.

en bild från igår. jag trodde verkligen att jag skulle få samma färg som på förpackningen *naiv* men man får aldrig det. jag vill verkligen bli typ orange i håret, men nu är jag orangeröd, kanske ändå mer röd. och, okej för att mina ögonbryn är mörkbruna och håret är rött och allt det ser fejk och konstigt ut så måste jag nog ändå, ändå säga att jag gillar väl färgen.

jag vill klippa mig också, toppa barret, men eftersom jag är superpank den här sommaren så tror jag att jag satsar på en klippning hos en av mina sjuttio kussar som råkar vara frisörska (Majda!!). hon är duktig, men jag är jobbig eftersom jag inte vet hur man säger "uppklippt" på bosniska. är det någon annan som vet vad det heter? det heter iallafall inte stepenasto, för det är en heeelt annan grej.

seriöst, jag är en sådan som hela tiden skulle kunna prata på om hår och sånt. det tar liksom aldrig slut. en klippning i bosnien kostar ca sjuttio kronor. det är sjukt hur sjukt pampered man blir för en liten summa bosniska pengar, typ en helrenovering i håret för 200 kr haha, medan i sverige 950 kr. sen kan ju resultatet variera också, men är man den typen som jag är, dvs den rädda, så låter man väl bli. jag vill att någon ska förstå mig EXAKT så som jag vill ha det förstått, typ som disa kan. bara hon kan. magic fingers har hon.

ok blev visst en megabild, men en liten skillnad är det ju. sen tror jag att blixten "förfinar" den här nyansen också, men det kan nog blir bra när håret är lite stajl.


byebye brunette

well....jag är definitivt inte brunhårig längre.

hårfärg

nu ska jag äta middag och sedan färga håret. förra gången gick det inte alls bra eftersom det inte fäste alls men nu har jag köpt hårFÄRG som jag vet är bra, men saken är den att det är en extremorange nyans jag har köpt, så den kommer förmodligen bli rätt orange på mitt huvud också. jag kommer att se ut som en brandfara.

men först maaaaaaaaaat.

i'll give this hot bitch one shot och blir det inte bra så rekomenderar jag inte dom här hårfärgerna

nuvarande hårfärgen. faktiskt typ lite rött ser jag nu, men jag tror att det är blixten eller så är det bara jag som är blind för min egna hårfärg.


lägenhet hyres i kalmar

fan vad opepp att leta lägenhet (jag utgår ifrån att jag kommer in på utbildningen. det måste jag ju göra). jag vet inte ens hur man gör, så jag måste nog säga att jag tycker om lunds kösystem när det gäller sånt här allstå. det känns inte helt sjyst att panikleta heller och jag blir stirrig när jag läser om snubbar som vill ha inneboende, jag vet inte varför men det typ skriker VÅLDTÄKT om det. fördomsfull, al jebiga, alla snubbar är potentiella våldtäktsmän.

okej, nu lyssnar jag på crvena jabuka. napravljen sam od samoce, znam cudna sam nevolja, koja dodje i ode kad hoceee *KÄÄÄRLEK*. fan vad pepp jag blir direkt, direkt, utan någon tvekan. det är som att det känns som att allt kommer att lösa sig. allt, fred på jorden, klimathoten, alla kommer bli superlyckliga, inga sjukdomar och allt annat.

jag känner mig inte desperat, än, men jag vill absolut inte få några despokänslor över boende när jag är i bosnien. jag känner mig inte nojjig än, men jag måste verkligen fixa en skitlägenhet. jag är superkräsen, pallar inte att bo i korre, men jag kommer säkert hamna i nån snuskkorre, och allt jag ville ha var en fin och lugn skolstart. snyft.


- aaaaaaaaaaaaal!

det är rätt sjukt hur shopping kan få en att känna sig speciell, snygg och lycklig. jag sitter här och känner mig utvald av A6. det är lite småupphetsande att shoppa, jag brukar iaf känna mig rätt pirrig när jag vet att jag har köpt något men jag tror faktiskt inte att jag är den enda som brukar känna så.

vi var lite snabbt iväg på a6 idag för att handla det sista som behövs inför bosnien. jag hade en fin lista som jag betade av och det gick faktiskt väldigt smidigt, fastnade inte för onödiga grejer utan köpte det som behövdes. har shoppat en reseoutifit; en skön mjukisbyxa och nån tshirt och mjuka "gympaskor", snarare typ tygskor. allstå egentligen tycker jag att det är lite onödigt att hålla på att rabbla upp grejer som man har köpt, det är ändå ingen som bryr sig och jag framstår som någon som vill skryta, och jag vill inte det, men jag måste nog skryta för jag är så glad *peeppp* över allt jag har köpt *HIHI*. det håller i sig fortfarande!! mamma betalade min bikini och ett par väldigt tunna och inte helt skitsnygga sandaler, men dom duger eftersom dom var på rea, och i vanliga fall hade jag aldrig köpt dom, men det är skönt att ha nått tunt på foten när det är svettväder. för detta fick jag slinga hennes hår och göra pedikyr. och måste nog säga att fan vad bra jag snyggade upp hennes trötta fötter *stolt*. jag tycker om att pyssla om min mutti och hon gillar när någon pysslarom henne så det blir liksom bra.

en grej jag måste nämna. jag och hon var på skopunkten idag, och ni vet att man får köpa tre skor men man pejjar bara för två, så mamma hade hittat två par skor och letade efter ett tredje par. pappa kommer in på skopunkten och hör talas om detta och så "hittar" HAN ett par skor till henne. dessa skor, eller snarare sandaler, skyhöga kork-platå sandaler fast utan rem om ankeln (papuce typ) vet inte hur jag ska förklara eftersom jag har glömt namnet på dessa typ av sandaler. men typ, tänk peg bundy och något hon skulle ha på sig. först är mamma tveksam, men när hon provar så tycker hon att det ser okej ut. pappa däremot är helt typ "ja klart du ska köpa, det är så snyggt, och du går aldrig i högklackat blablabal" och jag stod och såg på allt detta och jag kan faktiskt ärligt talat fortfarande INTE fatta att hon köpte dom där fulingsandalerna. nadja, om du läser det här, så är det sånna exakta som du köpte när vi var i jkpg senaste gången, no offense *hihi*. jag har helt annan smak så jag tycker verkligen inte att min mamma passar i det, så när hon frågade mig så sa jag att det är något jag inte ens skulle ta emot om det vore gratis, men det är ju jag.

ja det var lite om det, men fasen vad nöjd jag är idag.

efterrätt!! wohoooo, fan vad gott. jag satt i bilen och käkade på vägen hem, och eftersom jag bara satt och stirrade rakt ner i glassen så blev jag lite illamående när jag tittade upp igen. fokus på vägen, annars är jag körd.

jag köpte en hatt *WOHHOO igen*. när jag stod och höll i den så hade jag en riktigt stark bild av mig själv där jag låg på stranden under en palm och bara njöt av värmen och saltvattenlukten. aaaah, fan vad jag älskar semestrar där allt är all inclusive, dvs päronen pejjar allt. update: jag ser helt sjukt deffad ut på den här bilden, mina armar är to die for (tycker jag), men jag ser allstå INTE ut så på riktigt, but i wish i did. kamerans fel.

ok, ett av dagens flera fynd. mina s.k mjuka gympa-skor/tygskor. bara femti krunur mannen, schynda finda!

och mitt bästa köp, en bikiniöverdel. en liten close-up, men ni som har utforskat detta område vet väl ungefär vart ni befinner er *HA HA okej, skitsmaklöst skämt, I knows*. huuuursomhelst, färgen är fucking gorgeous (varför pratar jag så mycket engelska?) och extremt het på lite brunare hud. okej. peace and love.


sol för fan


bikinirand is da schit.

idag solade jag, men det var knappt så att man stod ut. man orkade typ tio minuter i taget och sedan fick man gömma och svalka sig i skuggen och sedan var det dags för andra ronden. herregud jag sitter och svettas nu typ och min data är dörvarm så jag har handsvett pga den. nu ska jag sova hejdå.

dagen då jag gjorde något jag inte skulle göra, egentligen

härmed är fulhetsdagen officielt över! jag har duschat, tvättat håret med lyxigt balsam och smörjt kroppen. härligt. nu är jag redo för min extremt nybäddade säng med fräscha lakan.

idag träffades jag och nadja i promenerings/"kaffe"drickande syfte. vi hann till hemköp och sedan började det ösregna så då stack vi till henne istället. mitt i cappuchinosörplandet började vi prata om vax. det ena ledde till det andra och slutade med att jag vaxade nadjas armar. precis innan jag skulle dra av vaxremsan ropade nadja vänta vänta av ren nervositet, jag måste bara säga en sak innan du börjar, a vaddå sa jag, du vet att du går emot dina egna principer nu? sant sant, tänk vilka smarta tankar man tänker precis innan något stort ska ske.


tjena fulingar

allstå gerrehud vilken sugig dag det känns som att det är just nu. jag känner mig fet, ful och olycklig, pallar liksom inte ens att dra in magen. nej idag ger jag vika för mitt fula jag, tar en fuldag helt enkelt. det är så mycket jag måste fixa i ordning, typ LÄGENHET såvida jag inte vill bo på gatan i kalmar, skicka in foton för framkallning så att vi kan ta med oss till mormor och morfar, promenera, duscha, fixa naglarna, massa massa småsaker och det enda jag vill göra är att lägga mig och sova. det är liksom inte ens fint väder ute. jag känner mig allmänt opepp, kanske bara för stunden för det kommer att gå över snart, men just nu sååå DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD.

pa gomorron

för första gången detta halvår vaknade jag någorlunda tidigt, som alla andra arbetsnissar vaknade jag vid fem på morgonen. men till skillnad från arbetsnissarna gick jag inte upp och började med frukosten även om det var vääääldigt nära *hungrig flicka*, istället gick jag upp, öppnade fönstret och ropade lite diskret åt dom jävla kråkorna som hade samlats!! jag var skitförbannad över att dom hade väckt mig, dom tjöt som galna så jag förberedde en strumpa jag hade i närheten, knöt en knut med strumpan och tänkte svischa iväg den mot kråkorna, men jag hann inte så långt eftersom pappa vaknade av att jag stökade omkring i rummet så istället gick han ner i miniträdgården och skrämde iväg dom. tack pappsen.

så fortsatte jag att sova och drömde om satc-brudarna. det här är första gången på länge som jag drömmer kändisdrömmar. jag drömde att vi var på någon gymnasieskola där det pågick skitmycket grejer och hela min dröm gick ut på att leta efter en brud som hade varit otrogen med carries snubbe. jag sprang i trappor och konfronterade olika brudar, fattar inte riktigt vad jag höll på med egentligen. jag fick iaf tid till att snacka med carrie, hon var superupprörd och kunde svenska. jag kommer inte ihåg så mycket mer, men det var lite häftigt att träffa henne måste jag nog säga. mamma väckte mig vid halv ett och det var tråkigt.

allstå jättemånga ppl jag känner kan inte sova när det är varmt och vaknar därför av värmen och går upp. typ som i jajce, alla är uppe vid nio på morgonen är på brana vid elva-tolv (detta gäller främst irma), men jag har INGEN ork till att gå upp så tidigt, så jag är typ alltid sist, tar ibland selle med någon lika lat som jag. trots att jag verkligen skulle vilja gå upp tidigare som alla andra, så går det inte, jag är som en druggie, ligger i sängen och har ingen som helst kraft att gå upp, värmen knarkar ner mig totalt och jag vill bara sova hela dagen. så är det här också, det är som att någon sprider vitt pulver i rummet som gör mig dåsig. okej lite om mina sovvanor. är det fler som har typ detta "problem"? för mig börjar det bli problem eftersom jag får ångest av att gå upp vid tolv,halv ett när jag är i bosnien, jag i sängen och alla andra är redan inne på sitt andra kopp kaffe för dagen någonstans på nått cafe.

i år ska jag bättra mig tror jag, men det säger jag varje år och det skiter sig varje gång det med.


na cevape kod dede?

idag joinade irma mig medan jag solade. hon solade också för den delen. men sedan började det kretsa små flugor kring oss likt kring kobajs, så vi gick in och degade på sängen istället. snart är det dags för jajce igen och jag undrar hur den här sommaren blir, kan inte låta bli att längta!! hör alltid sevdahmusik i öronen så fort jag tänker på bosnien haha.

nu börjar jag bli trött också, ska lösa ett korsord sedan däckar jag.


monkey monkey lets get funky

det är helt sjukt varmt, och trots att jag vet att det är dubbelt så varmt i bosnien så kan jag ändå låta bli att gnälla av lycka över att det är varmt här i sverige också. hurra för den globala uppvärmningen *pepp*, men en som känner av den globala uppvärminingen är nog min dator. den är konstant varm, flåsar och är allmänt jobbig.

idag låg jag och stekte mig på terassen, smörjde till och med in benen med babyolja, lite despo-solning över det hela, men man får faktiskt passa på att sola när solen är här. dock tror jag inte att jag tar det här med hudcancer på allvar, jag känner inte någon som har haft det och därför är det väl lite overkligt i min värld. dessutom har vi inga konstigheter i generna i vår familj, endast lite hjärtattacker här och där, men inget annat skumt som har förts över till mig, vad jag vet i alla fall. en sak som jag upptäckte för inte så länge sen var att min mamma har helt hårlösa armar, hon har inga hårstrån på armarna, inte ens fjun, hon är helt hårlös. det är väldigt obosniskt att inte ha hår, eftersom de flesta är håriga, det tillhör vår natur liksom, helst fina mörka hårstrån. så funderade jag lite och mindes faktiskt att inte ens min mormor eller farmor har något hår på armarna. men detta kan nog bero på att dom är gamla och då faller håret av, så dom stryker jag från listan. min pappa har rätt håriga armar, men han är man liksom, så enda svaret på detta mysterium är testestoron. jag har allstå tits and ass (=östrogen) men även hår på armarna som jag tycker är mysigt, fjunigt och okvinnligt snyggt.

hade inte någon påpekat detta faktum så hade jag faktiskt inte ens funderat över mitt hår på armarna. det var en gång för länge sedan under högstadiet i omklädningsrummen som det började gå trender i att raka armhålor och ben (sexan kanske?), muffar (åttan) och armar (nian). tragiskt vilken påverkan en rakhyvel har, jag fattade inte ens grejen med att raka muffen. va fasen, det var ju inte ens länge sen man hade börjat utveckla fjun som man var stolt över och redan nu skulle man avlägsna dom?? *förvirrad 15åring*. någon gång i nian hörde man om ett par tjejer som hade rakat sina armar för att dom tyckte att dom var för håriga, när jag frågade dessa tjejer varför dom gjorde det så sa dom att det såg mycket snyggare ut. så jag gick hemmåt och tänkte vilka puckon, nu kommer dom få superstubbiga armar. man vet ju hur det blir när man har rakat benen haha. i någon vecka funderade jag över mina egna armar och det gick över tills en snubbe påpekade samma sak lite skämtsamt. jag vet for sure att den här snubben hade en liten crush på mig och hängde efter mig när han än fick tillfälle, men eftersom han var mitt i pubertetens värsta fas så kunde han inte vara snäll utan var tvungen att pika när han tyckte om nån tjej. jaha, sa jag lite undrande, vad tycker du att jag ska göra åt det då? öööh jag vet la inte, försökte han med, nä precis, sa jag, jag kan åtminstone raka bort mitt hår på armarna, men du kommer alltid vara lika ful oavsett vad du än gör, sa jag tyket och gick. ricki lakes gäster fostrade mig på den tiden *go ricki go ricki go ricki*.

i dagens ytterst hårlösa samhälle så är det inte alltid lätt. alla dessa konstiga behandlingar som jag inte ens kan namnen på och jag skulle inte heller tacka nej till gratis laserbehandlingar för att slippa hår på benen, men snälla nån, armarna!! det är typ att verkligen vika sig för alla sjuka ideal och krav. jag låter förmodligen dubbelmoralisk som rakar benen, men om det är någonting jag inte ska vika mig för så är det håret på armarna. hellz no, dom är där för att stanna och hålla mig varm om vintrarna *mys*.


I was tipsy and feeling kinda lonely and Louie offered me his arm

har legat ute en stund och stekt mig. jag tycker nästan att huden luktar illa när man har varit ute i solen för länge. jag fick värsta brana-suget, jag kan inte fatta att det har gått ett helt år sedan alla var där sist, sedan man träffade alla, festade, badade, käkade pannkakor på Una, promenerade åt alla håll, degade, käkade kifle på väg hemmåt och allt möjligt.

i år har jag knappt hunnit längta för tiden har gått så snabbt men nu så, ÄR DET SNART DAGS!! wwwie, bara tio dagar kvar.

arabic nails


jag pimpade mina naglar lite för någon dag sen med kinestattoos som jag hittade i en gammal frida tidning, men eftersom dom ligger på fel håll så ser det nästan ut som arabiska tecken. hett.

make your momma proud honey

för att byta spår och gå över till lite mer seriösa saker. igår ändrade jag min högskoleansökan, på grund av en enda anledning; min starka övertygelse om att man bör följa sina drömmar och sin magkänsla. mitt förstahandsval var en produktionsledarutbildning (inom media) i malmö och andra alternativet var journalistik/medieproduktion utbildningen i kalmar, men nu har jag allstå strukit mitt förstahandsval och därmed har programmet i kalmar automatiskt hoppat upp i listan till mitt första val.

de senaste två veckorna har jag funderat mycket över allt som har med skolan att göra. vissa människor säger "äh det är ju bra vilken utbildning du än har, bara du har någon", jag håller med delvis men en större del av mig säger att det är viktigare att plugga till det man verkligen vill. jag har svårt att se mig själv i någon annan bransch än mediebranschen. detta kan ändras i framtiden, men så som jag känner nu så finns det inget annat jag vill plugga till än journalist. de senaste dagarna har jag haft en sjuk beslutsångest, men efter mycket snack med olika människor främst mina päron som har peppat mig till detta, så kom jag fram till det beslutet igår.

sedan anmälningen till högskola (18 april) har jag på olika sätt försökt övertyga mig själv om att jag gjorde rätt val som sökte till malmö, det har pågått många diskussioner fram och tillbaka i hjärnan, men vilket argument jag än försökte med så var det något som var starkare och det var min vilja. först tänkte jag att kalmar är en skitstad, jag ville inte dit, och jag vill inte dit nu heller. jag vill till skåne och malmö och lund. att åka till kalmar känns lite som att "byta ner sig", men utbildningen är där och därför får jag se till att peppa mig, jag vet att jag kommer att lyckas med det så jag oroar mig inte. men jag är ledsen över att behöva lämna skåne (som jag rent teoretiskt och praktiskt egentligen lämnade för exakt ca 1 år sedan), så jag är liiiiite sorgsen *syft*. när folk frågade mig vad en produktionsledare sysslade med så visste jag inte vad jag skulle säga eftersom jag själv inte var helt säker på hur deras jobb var *öh...haha..gud allstå*.

en annan grej jag använde som propaganda i mitt eget tänkande var att journalist var ett tufft yrke och typ inga jobb i framtiden. jag måste erkänna att det är lite skrämmande att utbilda sig till något och sedan inte få jobba med det man vill. en utbildning i onödan typ. men så tänkte jag att jag hellre jobbar som städerska med med vetskapen om att jag ändå gjorde och pluggade till det jag ville, att jag följde min magkänsla, än att slita som städerska och ångra att jag inte gjorde det JAG ville *ego*. jag fattar inte att jag tvekade från första början, jag känner att detär lite olikt mig att inte göra det som känns rätt innerst inne.

ok det var lite om det. det roligaste skulle ju vara om jag nu inte blev antagen, då hade jag gått och haft min sjuka beslutsångest i ONÖDAN. haha nä men skoja, pepp nu.


fruta de la pasión

det är vissa meningslösa grejer jag måste blogga om. ett par brudiga grejer börjar vi med. den ena är att jag för tillfället älskar mitt hår. jag älskar att det har blivit tillräckligt långt för att kunna sättas upp det utan att behöva använda tjugofyra små svarta hårspännen, sånna små "hårnålar" ni vet. jag längtar tills det växer ut. de senaste två åren har jag verkligen inte ens kunnat se mig själv i långt hår så nu när jag kan erkänna för mig själv att jag vill ha långt hår igen och verkligen mena det så blir jag pepp *happy girl*.

andra saken är att mina naglar har blivit långa. french manicure nästa vecka, yes please. sista gången jag hade långa naglar var förra hösten. ok onödig info i get it, men jag kände att jag måste dela med mig lite sån information också.


lets get it started

pa vala det här med att blogga, jag har mycket bloggmaterial men ändå pallar jag inte att blogga på grund av att mina naglar har blivit längre och då glider dom bara över tangenterna. en riktig i-landsursäkt eller hur?

jag däckade för en stund sen. vanligtvis har jag svårt att somna när musik hörs i bakgrunden eftersom jag för det mesta måste sjunga med, men nu däckade jag mitt i nån crvena jabuka mening.

okej ska hämta lite käk nu.


this is my now

nämen nu är jag sådär

nej. jag

allstå min hjärna

nej. nu går jag och sover.

RSS 2.0