resten av dagen spenderas så här


konstiga drömmar

DRÖM 1
jag och familjen satt i bilen och åkte runt i jajce när min faster ringde och sa att vi var tvungna att svänga förbi rah. tetka dzemilas hus eftersom min farfar hade typ "återuppstått".

han dog året innan jag föddes så jag har aldrig träfffat honom, men han har alltid varit "närvarande" eftersom vi nämner honom ofta och har även en del bilder. på så vis vet jag hur han var.

iaf, back to the dream; vi får en chock och pappa hinner knappt parkera bilen innan jag slänger mig ut och rusar mot grinden där min faster står jämte min farfar som sitter i en rullstol. faster säger något, men jag är hör henne inte, är helt förblindad av mina tårar och skriker "deda, deda!!" (=farfar).

min farmor blev änka vid 46-årsålder och sedan dess har hon levt ensam. hon är 72 idag.

DRÖM 2
jag befinner mig i min lägenhet i min säng, jag vaknar (i drömmen) och upptäcker att jag har värsta gänget i mitt vardagsrum som består av min pappa, någon som heter Amir och Djordje Balasevic! Pappa sitter med sin gitarr och spelar och den här Amir-snubben försöker övertala Balasevic till att sjunga.

så vi sitter alla där och chillar, känns ju ändå häftigt att ha Balasevic hemma hos sig. det händer lite grejer hit och dit. Amir börjar ragga på mig, min pappa sticker iväg för att duscha och Balasevic ställer sig i köket för att göra ushtipke. han fixar degen och jag står och friterar dom i pannan.

ja det var det.

ustipke med nutella är så jävla goooott! nutellan bara smälter..... måste ta och fixa det här någon dag.

sex sex sex

jag borde verkligen gå och sova nu.

det här handlar om sex och så. radar upp det i några punkter utan inbördes ordning (och utan inbördes beundran).

1. en grej som irriterar mig fruktansvärt här i sverige (drar inte några parareller med något annat land eftersom vi inte lever i något annat land än i sverige) och det är att alla ska vara så jävla sexuellt frigjorda! alla ska prova allt! och provar du inte allt så är du fantasilös och ställer inte upp för din partner. och det här är något man får läsa varannan dag i sexspalterna i Aftonbladet och Expressen, som jag i för övrigt slutade läsa för några år sedan och det var inte en dag för tidigt. vet inte ens varför jag läste tidigare, antar att det var "spännande", upptäck din sexualitet hej o hå liksom.

rekomenderar hellre att ni läser boken fittstim om det är något ni ska läsa. gammal feminstisk bibel.

sexspalterna var det ja. 4 av 5 frågor som ställs till sexexperterna kommer från kvinnor som undrar om dom ska ställa upp på diverse cepigheter i sängen för att pleasea sin dude. SKA JAG STÄLLA UPP? frågar dom eva ruszszsz.

första spontana tanken är att: behöver du verkligen en eva-expert som ska svara på om DU ska ställa upp på något du uppenbarligen inte vill ställla upp på? vet man ärligt talat inte om man vill/inte vill något? jag gillar ex att äta ketchup och då äter jag det, men däremot så har jag svårt för att äta tomater och då äter jag inte det. behöver liksom ingen kostrådgivare som ska ta beslutet åt mig. sextänket är ungefär lika simpelt.

andra spontana tanken är att: nu vänder jag mig till första stycket här uppe; men varför ska alla prova allt? varför har det blivit så okej att tycka att "det är väl klart att du ska prova det, du kanske går miste om något jätteskönt". man ba MM GUU VAD ROMANTISKT DU ÄR GUBBEN SOM VILL TRYCKA UPP EN GURKA I MIG. verkligen.

men det här med gurkan är ju inget speciellt egentligen. finns ju tusen gånger konstigare grejer som tjejer varje vecka undrar över om dom ska kanske ändå consider att ställa upp på. man vill ju inte uppfattas som tråkig, gud nej, knulla mig i varje hål som existerar för då är det så much better!!

VARFÖR är det alltid tjejer som undrar över om dom ska göra något spexigt för sin snubbe och varför är det alltid killar som undrar över hur dom ska få sina tjejer till att göra grejer??! varför? vilken verklighet lever vi i? nu är det ju till och med normalt att köra golden showers någon gång då och då. men vet vem, det är kanske supertändande att få varmt piss i ansiktet??!!! man blir ju till sig i trosorna bara man läser meningen.

jo, och det är ju tack vare den oehört lättillgänliga porren som vi lever i en verklighet där tjejer undrar om det är okej att få den uppkörd i röven i sveriges största kvällstidning. jag har inget emot porr, skiter fullständigt i vem som kollar och vem som inte kollar, tror bara att man måste vara kritiskt till det man ser. det är dags att sluta normalisera allting som ses i porrfilmer och det är dags att börja TÄNKA på vad man själv tänder och inte tänder på. man måste faktiskt inte vänja sig vid grejer. första gången är det konstigt, andra gången också, men tredje är det okej. det måste inte vara så, man måste inte vänja sig vid allt.

2. punkt två handlar om analsex.
förutom g-punktsorgasmen kommer analsexet förbli det största mysteriet för killar. varför? jo, för att killar tror att tjejer tycker att analsex är skönt, och tycker dom inte att det så kan dom lära sig att tycka att det är skönt. sanningen är den att varenda tjej  ljuger på den punkten, för det finns inte en enda tjej som tycker att det är gött att få den i ett hål där det är meningen att det ska komma ut grejer. med andra ord; det är skönt att bajsa när man är bajsnödig, men det är inte härligt att få in något som är konstruerat på ett sätt som försvårar det för saker att ta sig in.

att killar tycker att analsex är skönt är ju biologiskt förklarat då deras lilla g-punkt sitter någon centimeter upp i ändtarmen.

av lika biologiskt förklarliga skäl så har tjejer en g-punkt i vaginan (vårt underbara kön) = ingen känslopunkt i röven. enkel matematik som många har svårigheter att räkna ut. men nu har jag ju gjort det åt er så ni kan sluta tjata på era flickvänner, för this is the truth: DET FINNS INGEN TJEJ SOM TYCKER ATT ANALSEX ÄR SKÖNT. den som säger något annat ljuger.

det är ungefär som att man skulle ta den i örat = man känner inget, det är inte skönt.
eller ta den i munnen=inte skönt! så sluta också stånka och stöna som att ni tycker att det är skönt, för lets be honest, men man känner ju liksom inget...pirr någonstans. HAN gör det, inte DU. han kan stöna, du kan låta bli. och det är ok att bara vara tyst.

samtidigt förstår jag verkligen över att det finns en fascination kring analsex med tanke på att varannan porrfilm behandlar ämnet, men ärligt fattar killar hur mycket jobb det är bakom analsex? man skulle ju rent teoretiskt behöva bajsa sönder sig själv för att vara ren i tarmen för att han sedan ska kunna njuta av sexet. dvs gå på diet och soppor i två dagar för att "rena sig själv innifrån". ÅH KILLAR DOM ÄR JU SÅ JÄVLA NAIVA!!! HAHAHA. jag fattar ärligt talat inte varför det är tändande att behöva massera någons anus i en timma för att sedan ta henne i två minuter, och du njuter medan hon bara önskar att det ska ta slut. verkligen idealsexet. not.

det är ok att säga nej. SÄG NEJ FÖR FAN! säg nej till allt som låter weird på något sätt. det är okej att tycka att missionären är skönaste ställningen ever. det handlar inte alltid om att behöva spexa till det med värsta knottriga roza megadildon eller det där "anushalsbandet" som dom envisas med.

3. nu säger jag det här högt och tydligt: SEX MED DIG SJÄLV ÄR EN RÄTTIGHET. pulla, runka, onanera hur mycket du vill, för du har rättigheten till ditt kön. däremot har du inte rättigheten till någon annans kön. inte för att det här behövde förtydligas, men ändå. våldtäkter är ju trots allt rätt vanligt tyvärr.

även fast du är i ett förhållande så är det ändå du som bestämmer över vad ditt kön ska vara med om, det kvittar om du har världens mysigaste kille som vill prova på "något nytt", vill du inte så vill du inte, och då gör det inget om han är dööömyzig.

4. dela gärna med er om ni har något vettigt att säga.

5. okej då får vi hoppas på att ingen framtida arbetsgivare googlar in sig på min blogg!!


det är inte som ni tror

bara för att jag la upp en bild på orlando bloom och hans bebis här nedanför så betyder INTE det att jag vill ha barn och det betyder INTE heller att jag har någon underliggande önskan om att skaffa barn som jag inte vill erkänna för mig själv. det betyder helt enkelt att jag tycker att det är en fin bild på en fin man och hans bebis.

kan dela med mig några tips som garanterat får er att vilja vänta med barn ytterligare ett par år:
tips 1: ta er ut till närmaste stormarknad förslagsvis ica maxi en lördagseftermiddag. glöm inte att ta ut hörlurarna ur öronen så att ni får ta del av allt skrik och gråt. blunda inte så att ni får se alla föräldrar som kämpar med sina bråkiga barn. blir man inte avskräckt av det här så vet jag inte vad.

tips 2: gå in på sajter som ex mama.se. bara genom att läsa deras tips på hur man ska få ungen att skita ordentligt eller hur man ska få den att sluta gallskrika får ju en att bara vilja blunda och försöka gissa sig fram till X:et uppe i högra hörnet på fliken.


awwww


lion king musikalen

nu måste jag berätta om en av de mest minnesvärda sakerna jag har sett/varit på i mitt liv. råkade egentligen mest slö-youtube:a (sällan jag gör det) och kom in på klipp från Lejonkungen musikalen. vet inte hur jag ska lägga upp det här blogginlägget för jag vill få med allt jag känner kring musikalen, vill verkligen övertyga er om att ni måste se den här musikalen innan ni dör (och helst när ni åker till London nästa gång).

jag hatar musikaler och teatershower. jag hatar svenska uppsättningar som mamma mia, grease och hair, gillar dock musiken, men har verkligen svårt för att sitta och kolla på när skådisar både sjunger och dansar. vill antigen ha det ena eller det andra. okej nu vet ni var ni har mig, så att ni inte tror att jag är inbiten musikalälskare som försöker lura er.

MEN, är det någon musikal ni verkligen SKA se så är det Lion King. den är fantastisk!! jag vet att jag låter helt frälst men det här är allstå good shit som man säger på amerikanska.

jag var och såg den förra året i London, köpte svindyra biljetter för att försäkra mig om en bra plats så att jag kunde se och höra allt. och jag satt jävligt bra! nästan längst fram och i mitten uppe på balkongen = man ser allt! det var jätteblandad publik, jag trodde det mest skulle vara kids, men det var förvånansvärt många pensionärer och mest vuxna. showen är identisk med den tecknade versionen så man vet exakt vad som händer, och det stör inte alls eftersom man slipper då lägga all koncentration på handlingen för det finns så många andra moment och grejer där man lägger koncentrationen på.

Ex så är hela showen uppbyggd på en fantastisk scen som förvandlas cirka hundra gånger till djungel, berg, raviner och allt möjligt, den roterar, lyfts upp och jag vet inte vad!! är liksom ingen expert på scener men det ni trodde var omöjligt att göra med ett golv är möjligt i den här musikalen. deras scenkläder och utklädnader till djur är också beeeeyond allt annat jag tidigare har sett. skådisarna är utklädda till elefanter, geparder, lejon, fåglar, zebror och alla som sitter i publiken är på något sätt "involverade" då "djuren" kommer in från publiken och upp på scen (eh..hoppas ni fattar hur jag menar :D). deras sångröster, skådespel och mimik är också ett kapitel för sig.

föreställningen höll på i tre timmar som kändes som en, för mig iaf! under hela showen satt jag med kameran i knät, var övetygad om att jag skulle ta massa "smygkort" (man får ju inte fota med blixt) men jag var så upptagen med att inte missa en endaste sekund att jag inte tog en endaste bild :( förutom på slutet då skådisarna tackade för sig, och inte ens då blev det bra bilder. ja ja.

lejonkungen var min favvofilm när jag var kid, det var till och med vår första film som vi köpte på VHS i Sverige. köpte den på Samuelssons (nuvaranade Hemköp) på torget i Kycklingryd. lipade alltför många gånger när Simbas pappa dog, tror att min bror skämdes lite när han satt med mig i soffan. när jag sedan såg en bit av broadwayuppsättningen på Oprah för cirka tio år sedan så lovade jag mig själv att jag och Deno skulle se den. nu såg jag inte den med honom den här gången, men next time.

den väcker jättestarka känslor inom mig. jag lipade tre gånger under föreställningen. okej, nu låter det verkligen som att jag lipar hela tiden he he he. skitsamma. anywho, starka känslor var det ja, JA, jag tror att alla vuxna som var på plats kände barnet inom sig, ex tjejen som satt jämte mig och hennes kompis snyftade högt. och det var all musik som framkallade dom här känslorna.

så här lägger jag upp två stycken som made me cry. kan inte lyssna på dom just nu för jag får inte lipa, mitt BUS kommer rinna annars. första klippet heter they live in you och klippet är från någon show, så det är inte ens i närheten av hur det är i den riktiga musikalen eftersom de inte kan ta in alltför många skådisar och scenen är typ hur fattig som helst jämfört med the real one.


spola fram till 00.45 så kommer ni direkt in på låten. hittar inget bättre klipp för det verkar som att man inte har lagt ut något klipp från någon teater (förutom smygfilmningar och dom suger ju kvallemässigt). låten är så stark, deras röster och texten. alla som har förlorat någon kan förmodligen relatera till den här låten. SÅ FIN. och speciellt i slutet där när han känner att hans pappa är med honom och alla blir glada och sjunger.......AZZÅÅÅ <3 SIMBA!

okej och den andra låten heter shadowland. här typ, den handlar om deras land och mark som scar tog makten över och förstörde. alla var tvungna att ge sig av för Simba (the real king) inte var där. den här låten är så fin, den kan vara lite halvseg i början (om ni inte pallar att lyssna), men när hela kören kommer där i slutet då ba O_O ___ :(



jag kopplar den med flykt, min familjs flykt från vårt land (bosnien as u know). de flesta har varit tvungna att fly från något de inte har velat, det kan vara ett land, en stad eller en personlig händelse. den vill säga att man trots sin flykt ska remeber sin pride. so yeah this song makes u weep like a baby.

är ni intresserade av musiken så kan ni söka på spottan. sök då på: the lion king original broadway cast recording (1997). låter lite extrem nu hehe.

okej lite pics.
nähe, inga pics. facebooks nya visning för bilder suger eftersom man inte kan dra in dom direkt som man kunde tidigare. så jag måste uploada :( och orkar bara ladda upp en bild. här är då slutet när dom tackar.


okejrå! hoppas jag har lyckats inspirera någon till att se the best musical eeeeever!

Moj bijeli labude kad me jednom ne bude

jag har börjat äta gröt till frukost varje dag. har ätit det i en vecka nu. jag ville ge det en chans. och det har funkat. smakar till och med gott nu, men jag måste överdosera med blåbärssylt om det ska kunna likställas med en matupplevelse.

alla snackar om att det är så mättande, man håller sig mätt länge osv, tycker inte att det är någon skillnad faktiskt. känns som att jag ändå blir hungrig efter två timmar. men det är kanske normalt?

igår var jag på spinning. det var sådär.
jag var skitsömning och höll på som vanligt att däcka mot slutet i den stunden där spinninginstruktören säger att "nu tar vi några minuter och blundar". hade noll motivation, men när har jag superdupermotivation till något så tråkigt som spinning? like neverrrrrr. var dock med om något revolutionerande igår då det enbart spelades NY musik till skillnad från andra pass där man får lyssna på tysk techno anno 1991.

det enda jobbiga (förutom min brist på ork) var instruktören som var en kvinna i 40kgs klassen. ni vet en sån där spänstig liten kvinna med kort svart hår och "tuffa" slingor. hon studsade bokstavligen på cykeln. väntade bara på att hon skulle studsa upp från cyklen och i taket. en annan som var irriterande var en gubbe i 65års åldern. störde mig mest egentligen på att han orkade så mycket. när alla längtade efter att få sätta sig i ettan så stod han kvar i trean. man ba JAJA, du är gammal och du orkar, vi ser det, men du kan sätta dig nu.

suck.

längtade tills jag skulle hem. det snöade jättemycket på hemvägen. fina, tjocka snöflingor. då gjorde jag något halvpinsamt. jag stod en stund och tittade på snöflingorna och funderade över hur vackert det egentligen är (men det är inte det pinsamma). kom på mig själv med att verkligen tycka att det var vackert. började gå igen men kände att jag inte var helt färdig med mitt moment och tjugo meter senare stannade jag igen. måste ju ha sett ut som ett psyk. funderade över varför det är så att man i sverige hela tiden måste ha ett mål med allting. det går inte ens att "bara" promenera utan att ha något mål med sin promenad; antigen är man ute och rastar hunden eller så powerwalkar man. finns liksom inget mellanting där man bara går och glor.

och nu till det pinsamma. skäms för att ens skriva ut det för det låter ju seriöst som att man är en retard som blivit frisläppt från mentalsjukhuset, men medan jag stod och tittade på snöflingorna så blev jag ledsen och GRÄT i någon minut i min ensamhet på gatan. GODEGUD!!! stämplar mig själv som psyk för det här är inte OK. eller grät är kanske lite att ta i, det var snarare tyst gråt och "fridfulla" tårar men ändå! hade någon gått förbi så hade dom förmodligen inte brytt sig för det är sällan man reagerar över något här i sverige. alla sköter sitt, ingen lägger sig i någon annans business. efteråt kände jag mig lite lättare och skönare och gladare.

ja ja det var lite om det.

och just det en till grej. det här med att folk är rädda för varandra. man sitter ju rätt nära varandra när man spinner så när vi gjorde någon stretchövning med armarna så råkade jag slå till lite lätt killen som satt jämte mig. jag vände mig mot honom och ba oj sorry och han bara glodde rakt fram som att han var rädd för att titta på mig. jag ba öööh, kände mig lost och vände mig framåt sedan igen, visste inte riktigt hur jag skulle tolka allt. allstå vad är det med folk??? han kanske var döv??

tankar så här dags

klockan är tre på natten och jag känner mig som govno i ansiktet ärligt talat. så ful att jag knappt orkar kolla mig själv i spegeln. var tvungen att nöd-busa mig för att se lite normal ut imorgon iaf. vill ej att mina klassisar ba GUUU VAD FUL DU EEEEE! skoja. har rätt snälla klasskompisar.

sitter och lyssnar på zigenarmusik. avslappnande att lyssna på något man fattar nada av. älskar zigenare. tror jag måste hitta några cigos som jag kan dra på fester med när jag flyttar till sthlm.

har fortfarande inte blivit sams med mitt hår. det bara...hänger. och är LIVLÖST. så tragiskt att använda ett så starkt adjektiv på något så ytligt som hår, men ja, det är aningens livlöst, trist osv. vill klippa det kort igen, axellångsskort som jag trivdes i medan jag sparade ut håret. önskar att jag föddes med lockigt hår, då slapp man göra nått. eller å andra sidan, hm, kanske inte. vet att det tog min extremt lockhåriga kusin ca 20 år att försonas med sitt hår.

03.06. klockan allstå. men min födelsedag också, dvs 3 juni för er som inte fattade.

läste runt på någon blogg och hittade världens fulaste stavning på ett tråkigt namn: Cewin. det tog mig allstå tre minuter för att komma fram till att det är namnet Kevin. läste först Se-vin. så sjukt trashigt att jag dör!! allstå VEM väljer den här stavningen??

fredagsmys utan myset

gud, blir så trött på mig själv ibland. skulle ha duschat och städat idag efter att jag och tjejerna hade gått på stan, men har jag gjort något? nej. jag sitter bara, glor och funderar på vilken film jag ska se senare ikväll. nyss hade jag också en photoshoot här i soffan.

önskar att jag alltid kunde se ut så här! minus den randiga pyjamasen. när jag ser den här bilden tänker jag på en ögon-komplimang som jag fick för några år sedan. vet ej vem det var som sa det men det var aningens porrigt och pryd som jag är så skriver jag inte ut det, men jag antar att det är en "komplimang" som de flesta tjejer får.

lyssnar på tose proeski just nu och dör lite. RIP tose.

nämen fan är sjukt trött på mitt liv för jag känner att det är något som fattas och jag vet inte vad det är. eller så är jag bara "vuxen" nu och då är man aldrig helt och hållet lycklig. det är något som fattas som får mig att känna IIIIIIIIIIIIHHHHH. egentligen så stör jag mig på mig själv när jag säger att jag inte är lycklig för det är jag! jag har ju allt här i livet och jag är frisk, smart, har familj osv osv, det är bara det att det är den där extra "kryddan" (0bs hatar uttrycket) som saknas.
hade min mamma suttit här jämte och hört mig hade hon förmodligen sagt – gå och hämta pepparkvarnen så ska jag krydda till det, nemoj da te vise cujem da tako govoris!

allstå allt är bara fel! inte ens relationen till mitt hår är okej. orkar fan inte. vet inte vad som cepar sig där heller men mitt hår vill inte, sedan en tid tillbaka, samarbeta med mig, och speciellt inte på morgonen eller festtillfällen. fastän det är uppklippt, fint färgat, halvtjockt osv så går det fan inte att fixa en FIN FRISYR! det kvittar vad jag gör för det lägger sig ändå så som det inte ska lägga sig. I thought i could trust you säger jag till håret, men den har bestämt sig för att inte tycka om mig längre. allstå inte ens mitt egna hår! jag dör.

som straff har jag inte tvättat det på åtta dagar nu. orkar inte. dessutom är det  så trist att tvätta, föna och pilla. vill bara att det ska vara perfa varenda dag.

vida

Camila Alves Dropping Off Levi At School
min favvobebis! åh *gudibuadadubi*

det här är en sådan bebis vars utveckling jag vill följa. låter lite psyko, men äh.

min senaste iman-look



i sthlm


jag är i sthlm fortfarande! åkte i fredags, skulle ha åkt tillbaka till kalmar i måndags men pga lite hit och dit-grejer så blev jag kvar.

och nu sitter jag och väntar att iman ska komma hem från jobbet. böööööööring.

Säljer skor

hallå! som ni vet så flyttar jag snart. det innebär att jag måste göra mig av med massa grejer, allt från möbler till skor, kläder och annat krafs. nu har jag lagt ut några skor på klädbyte.se. säljer alla billigt och vill bli av med allt jag inte använder.

här är några av skorna. klicka här så kommer ni till skorna.

Låga mockaskor med fransarMockastövlar med fransarBruna kilklackssandalerSvarta lackpumpsAnkelstövlar med klackRemsandalerGladiatorklackarPlatåklackar

Mejla mig antigen på  eller via klädbyte-sajten.

Majs och sommar


jag käkade majskolvar. det var jättegott (rensar tänderna med tungan, därför lite cp-min)

majskolvar påminner mig alltid om sommaren, som alla andra i guess. man käkar väl knappt majs under vintern?  förutom frysta då, och dom är ju lika goda. jag stör mig lite på folk som tycker att all frysmat suger och att man enbart ska köra på färskvaror. ska upplysa er oupplysta om en sak: forskning har visat att många frysta grönsaker innehåller mycket mer vitaminer eftersom man fryser dom färska, därför bibehålls allt nyttigt krafs medan det i "färska" grönsaker som ligger framme i affären inte alls finns lika mycket. detta för att grönsakerna har fått resa mycket, ligger ute och när de till slut köps av någon "medveten" konsument har alla vitaminer dött ut.

nu gled jag ifrån temat lite. det var majsminnesbilder jag skulle berätta om. här är några från sommaren 2010.

lite majs på stranden i makarska! oftast såldes de av en gammal och solbrun a la kisse (fast äkta bränna) gubbe för överpris, men det var det ju värt. resterna pickade duvorna loss på.


GUUUUUD VAD JAG SAKNAR ATT BLI SVETTIG I SOLEN. och inte i dunjackan.







underbara, och idag även LITE VÄL dyra adriatiska havet. kanske dags att justera priserna till standarden? å andra sidan, renare vatten får man leta efter.

åhh bejbe, bejbe, pliz dont leave me dis way

sitter och lyssnar på spellistan smoothies valentines edition på spottan. ha ha. kände att jag behövde lyssna på lugna låtar istället för party och därför rullar savage gardens trudly madly deeply just nu. jag har ett jättestarkt minne till den låten faktiskt. minns att jag gick i fyran och var allstå ca 10 bast och satt i en gång på en stol och väntade på att min keyboardlärare skulle öppna dörren.

jag spelade keyboard på den tiden, det var allstå innan jag förstod att ca 99% av all äcklig turbofolk tyvärr var gjord på keyboard. när jag insåg den hemska sanningen svalnade mitt intresse totalt. min lärare hette bo och han luktade alltid öl. det störde mig något fruktansvärt eftersom jag alltid har varit känslig för dofter och lukter. jag gick på lektioner en gång i veckan i 1,5 år. det var väl ungefär mina hatmoments på onsdagarna; att behöva sitta och spela keyboard med en öl-luktande gubbe. men han var snäll och jag var hopplös. trots att jag sög på att spela, läsa noter och allt annat så peppade han mig som om jag vore värsta stjärnan.

jag kan väl inte påstå att jag var dittvingad av mina föräldrar, istället skulle jag se det här som en "investering" och något jag "kommer uppskatta när jag blir äldre". jo tjena. min pappa är musikalisk, spelar gitarr, sjunger och så vidare,  men det var fasen ingen musikalisk spermie som befruktade min mamma, snarare den mest tondöva. OCH HÄR ÄR JAG!! wehey, älskar att sjunga, tror att jag på riktigt (tror fortfarande) låter som Losha i vissa Plavi Orkestar-låtar, kan inte alls spela keyboard men kommer ihåg C- och G-akordet. thats it. men kommer inte ens ihåg hur man spelar lille katt. gött, lika bra att glömma den skitvisan.

nä men låtarna på den här spellistan suger ju. nu ska jag borstis tändis!


det är jag och du, vinis.

säga vad man säga vill om alkohol men alla borde ta ett glas vin då och då. livet blir ju så glatt?!

jag vet inte ens vart jag ska börja, men den fyllan jag hade igår i min egna ensamhet var så välkommen och enormt älskad. obs, jag hör att det är lite alkisvarning på det här, men jag lever inte i någon förnekelsefas, utan jag hade bara ett behov av att förtära vin igår. bara sådär. första glaset tog jag runt åtta för att "slappna av" lite. låter så jävla svennigt att slappna av till alkohol BUT I NEEDED IT OK. så iaf, trippade runt i lägenheten med glaset i handen. la den lite varsomhelst beroende på vart jag befann mig för stunden. allt som oftast framför spegeln i hallen då jag stannade av för att dansa och porra mig lite framför spegeln. /mvh naughty girl.

nä men fuck, allstå jag kan inte skriva sammanhängande längre. det är bara jobbiga meningar. jag sitter här och kämpar med ett blogginlägg eftersom jag verkligen har tappat det här med att regelbundet uppdatera och kolla av läget i mitt egna liv. ni ba OKEEJ?

i samband med första glaset började jag sminka mig. det är alltid jättemånga som undrar hur det kommer sig att jag sminkar mig så länge, det är ju bara att dutta på lite mascara och kleta in sig med puder? NEJ. snälla någon, har ni inte lärt er att basen är det viktigaste? flawless skin tar TID att makea, fungerar inte att stressmassera in foundation, då ser man bara ut som ett kg grus i fejjan. sminkade mig säkert i två timmar igår, men jag gjorde ju annat också under tiden ex drack, dansade, letade kläder, sjöng, twittrade, chattade. multitasking när det är som bäst.

sedan blev det ett andra glas och jag kände ett skönt lyckorus, jag var så LYCKLIG! gladd, pepp osv. längesedan jag kände mig typ FRI? kan inte riktigt sätta ord på den känslan, nu i efterhand är det ju något som alla upplever i början av ett alkoholrus, so yeaah... anyways när jag är på det här humöret så vill jag i 90% av fallen lyssna på gammal YU-musik typ pusenje, orkestar, azra, jabuka, dugme, i princip alla låtar som är glada och där jag har chansen att styla med min sångröst (det är allstå vad jag tror). skrika, sjunga och dansa och ba YEEEEAHH LOOVE LIFEEE HEJOHÅ! springer in på toa, råkar slinta med maskaraborsten och får den i ögat, glömmer av plattången och får för mig att beställa saker från ASOS.

efter tredje glaset är jag medveten men ändå så omedveten. en dugme-låt spelas på spottan och jag blir okontrollerat tårögd. tårarna väller upp så att jag får panik över sminkningen. rusar in på toa igen, river av toapapper, slänger fram huvudet så att de ska trilla rakt ner i pappret istället för att de ska rulla nerför kinderna och sabba sminket. jag la inte ner tjugo minuter på basen för inget liksom. det är inget man vill förstöra. lyckas iaf rädda sminkningen och "tar mig samman". vet knappt hur länge det här höll på, knappt någon minut. snabba puckar. här någonstans skippar jag all rockmusik och börjar istället lyssna på narodne ha ha. plötsligt känns haris dzinovic, halid beslic och sevdah som det absolut bästa alternativet. nu är jag glad igen för nu festar jag igen, allt tidigare är bortglömt, och jag längtar till bosnien och vill bara hänga med bosnier. jag är så svag för bosnier när jag lullig!! :D

så kvällen fortsätter, jag klär mig, repar strumpbyxorna och ålar ner mig i fodralet (obs inget fodral, kändes bara okej att använda det så välanvända ordet bland oss "modebloggare"). allt sitter fint och jag känner mig som världens härligaste kvinna, vilket jag iofs känner mig till vardags också. om jag säger så här: vanligvis känner jag mig som världens härligaste kvinna till 99% och med alkohol till 150%.

runt elva, då har jag festat sedan åtta och börjar bli lite trött, så kommer aidå och då peppar hon upp stämningen. så vi snackar, dansar och fular oss framför spegeln till j.lo-låtar och sedan drar vi ut.

det var min lördagkväll. mår som jag förtjänar, dvs utmärkt! blir sällan bakis, mår sällan illa, är bara seg. så jag har käkat mackor, käkat godis, pratat i tele och kollat tråkfilm (vars sista 40 min jag snabbspolade). är det något som irriterar mig så är det folk som på fejjan en söndagseftermiddag skriver i sina äckliga statusar att de "mår som jag förtjänar", enbart för att alla deras fejjankompisar ska tycka att han/hon är så häftig som lever så hårt en lördagskväll. man ba DET ÄR INGEN SOM BRYR SIG VÄNNEN, så håll dina desperata statusar för dig själv. jag har 30 människor vars statusar jag helt har deletat från min newsfeed och det är fan antigen på grund av sådana här skitstatusar eller pga av de lägger upp "sorgliga" låtar som status. SUCK.

ja ja. nu ska jag nog bakisbajsa. SKOJAAAAAAA:::::::!!!
har redan bajsat.

milk & sugar vs vaya con dios


En av mina abosluta favvolåtar som reeeemix nu! we-he-heeeeey!

kollar tråkteve

hej hej bloggis, nuförtiden hänger jag nästan mest på twittis. det är ju så smidigt! är det någon av er som har twitter, kan inte ni höra av er isåfall?

tack för alla grattisönskningar angående min praktik på Cosmo, skitgulligt av er! det är väl typ två månader kvar nu innan jag påbörjar den. känns kul och spännande, är inte alls nervös. det känns inte heller riktigt som att jag har tid över att vara nervös inför en praktik när jag har värre grejer att vara stirrig inför ex BOENDE. yeah great. men det får också fixa sig.

jag klarade även min tenta, den jag gjorde sist, och som är den absolut sista tentan evur. har inte haft en endaste omtenta och det är gött med tanke på att jag failade hårt när jag pluggade TRÅK-svenska i Lund och gjorde omtenta efter omtenta innan jag hoppade av skiten, berodde ju lite på att jag hade noll intresse för kursen.

nu ska jag läsa chic.



RSS 2.0