- näää vi är trötta

i onsdags firade vi som sagt ida, hon fyllde 19 (aldrig hade jag trott att jag skulle umgås med -89or på ett mer privat plan) och vi var satt hos henne och käkade tårta. jag, soffan, krissan och qaida gick ihop och köpte fyra fina glas till henne samt en flaska julmust. just julmusten var tänkt som ett skämt eftersom ida-ska-du-inte-åka-hem-i-jul??!!! *hysterisk ton* är värsta julfanatikern som inte riktigt kan ta in det faktum att inte ALLA firar jul, så då är det klart att vi driver lite med henne. lilla idis bjöd på skitgod tårta, resten av kvällen satt vi fan och garvade konstant, spanade på facebook (allstå fb har blivit en huvudingrediens i ens liv) och degade allmänt liksom.

både jag och krissan var aströtta, eller jag talar för mig själv, jag var död, slösade all min energi på kalaset och sedan när de andra tjejerna stack till bistro och jag och krissan gick hemmåt så var jag helt slut. jag var upplagd för deg men inte party så jag och krissan stack hem till mig istället. iman joinade oss och så satt vi där och degade i ett par timmar. hann käka sharon och leka gissa artisten. det låg jävligt jämnt mellan iman och kriss (14-14) men iman tog sista låten och vann därmed hela tävlingen. vid halv 2 stack krissan och jag däckade. vi hade även lite teorier om huruvida vi skulle skolka dagen efter eller gå på föreläsningen. trodde nog att vi skulle få lite skit från aida om vi skolkade, för då kunde vi lika gärna ha hängt och festat med dom, men den uppläxningen uteblev haha.

sms från krissan 01:55
nu är jag i trygghet! :) vi hörs imorn om eventuellt skolk! puss och sov gott!

dagen efter
sms till aida från mig 08:07
aidic jag är astrött o pallar inte att gå på förel ska du gå?

sms från aida 08:09
nej jag tror inte det bara senare för att lämna in papret ska sova nu

sms till krissan från mig 08:10
hej jag e astrött jag vet inte om jag pallar att gå haha ska du gå?

sms från krissan 08:11
nää....sova!!

och så var saken biff.

vid 10 ringde iman för att jävlas och låtsades att han ringde från statistiska centralbyrån eller något sådant. och man låtsas ju alltid vara pigg på rösten fastän man rycktes ur sömnen för ett par sekunder sedan. jobbigt. samma sak när pappa ringde vid 12, jag ljög till och med (hann inte tänka, munnen var snabbare) och sa att jag precis hade varit på föreläsning och han lät sådär lite halvt misstänksam eftersom jag lät fööör nyvaken. ja det var den lilla morgonen.

jag och krissan hade en liten photoshoot och här är resultatet.

krissans min är priceless på den här bilden, så jävla caught in the moment med att vara sig själv typ haha.

hahaha den här bilden är fan också klockren (vilket käckt ord!!), jag och krissan skrattade säkert åt den i ett par minuter. hälften av alla bilderna var ungefär så här. krissans feja och för det mesta 1/3 av min.

allstå han ser snällare ut i verkligheten.


Kommentarer
Postat av: catpigape

det är han inte alls

2008-11-23 @ 18:36:05
Postat av: thekriscross

haha! vad underbara smsen blev!! :)

2008-11-25 @ 18:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0