ta bort akrylnaglar själv hemma

känner mig smått handikappad nu igen eftersom jag måste vänja mina fingertoppar vid att nudda tangenterna igen. känner mig så kort utan lösnaglar! BUHU. shorty.

okej, har vissa svårigheter med att kolla på den här bilden eftersom jag redan saknar dom! men jag orkar inte med att ha massa utväxt nu eftersom jag inte hinner fixa dom innan jag ska hem, och sedan ska jag också bada i saltvatten en vecka OCH jobba i restaurang efteråt, så mjä, kändes inte lönt att fixa om dom. får bli till hösten istället.

alla som känner mig väl vet att jag alltid försöker spara in på cash där jag vet att jag kan spara in. det här var ett sådant exempel. orkade inte pejja för att ta bort naglar på salong så jag körde på här hemma. AZBRA, lovar.

jag fick snabbt skrota tanken om att klippa ner naglarna först (använde kökssax!), eftersom akryl är hårt som sten. går inte att klippa såvida man inte har en sån där speciell lösnageltång, vilket jag inte har obviously. so yeah, filade först på hela nageln så att den förlorar sin glas och så att aceton kan tränga in lättare (snuskigt det här lät) dränkte bomullsrondeller i aceton, virade om nageln, dränkte igen och virade om med folie. efter ca 20 minuter började naglarna lösas upp och då var det bara att peta bort dom med en nagelpinne.

och då ser dom förjävliga ut. usch mår lite dåligt när jag ser det här. och så mycket hade mina naglar växt under lösnageln. så klippte bort och filade bort allt som var skrovligt.

efter lite finslip och nagelolja ser dom ungefär ut som innan. bye bye nails.

katie

kollar ni på dokumentären om katie på fyran eller? jag bölar!! omg, vilken berättelse, vilken stark ung kvinna och vilka jävla idioter till killar det finns här i världen.

här pallar man själv inte gå ut ur lägenheten utan typ concealer och hon pallar inte, men tvingar sig själv, att gå ut med sitt ansikte som har totalförstörts av syra. allstå, all heder åt henne, all jävla heder!

stressiga scheman

AHHH det är så mycket grejer nu att jag börjar bli aningens stressad, och inte orkar jag plugga till tentan heller. allstå stvarno, listan är evighetslång. det händer grejer hela den här veckan. okej måste göra en kissie och bena upp mina två kommande veckor:

måndag: plugga helst, fixa smågrejer.
tisdag: imans klass har avslutningsfest på SP
onsdag: biovisning av imans+klasskamrats film
torsdag: jag fyller år (höll på att glömma det), imans peers kommer också (eventuellt på fredag)
fredag: aidå fyller år, jag har tenta, iman tar examen
lördag: fest och packa
söndag: packa och småstäda

så på måndag åker vi hem till mig, stannar där några dagar, åker till stockholm och på lördag den 12e juni åker vi till sarajevo!!! AHHHHH. det känns så långt borta just nu och jag har så mycket att göra. dom där grejerna ovan är bara olika tillställningar, däremellan ska jag hinna med massa ytlighetsgrejer (vaxa benen, fixa fötterna, peeling, jämna ut terrängen aka mitt ansikte,  planera outfits etc etc) och plugga.

det är verkligen jettemycket även om det inte ser ut så. jag menar, planera outfits, nu snackar jag inte om att bokstavligen planera varenda liten outfit utan ha ett hum om vad det är jag ska ha med mig och tänka igenom alla olika väderconditions för att lätt kunna anpassa mig efter vädret. iofs kommer temperaturen inte ligga under 25 grader BUT STILL. a girl's gotta know vad hon ska ha på sig. justja, måste fixa boende i sarajevo och makarska också. azzå dööör, är så excited men det är en del att fixa.

och jag måste sätta igång NU.

thaimat



idag hämtade vi mat från thaistället på esplanaden och parkerade oss utanför huset och käkade. det var gott även om jag inte ser så glad ut.

ikväll tar vi en vinslurp


för bosnien som förlorade mot sverige. jag älskar sverige, jag hatar fotboll, jag älskar bosnien, men hade JAG fått välja hade bosnien vunnit. I LOVE U BOSNIA, mitt älskade hemland.

ikväll hejar vi lite på eurovision då.

men på tal om fotbollen, ajag och iman satt på olearys och tog en hamburgare också i samband med matchen. är jag typ inte drömtjejen? hänger med på fotboll och käkar hamburgare utan att tänka på kalorier? och förretsen såg en del vnänner på tv också!

men iaf, vi sitter här i soffan nu och jag vet forfarande inte om vi ska gå på beachpartyt. det är ju sand och man går nästan barfota och jag pallar inte att dra på mig en förkylning.

satc2-recension

okej jag hade höga förväntingar, men det får man ha efter att man har sett serien och första filmen. uppfylldes dom förväntningarna? nej, det kan jag inte påstå. det kändes som att regissörerna och producenten och hela gänget bakom filmen tyckte att vi som publik skulle nöja oss med att få se en massa kläder, fina miljöer att vi skulle glömma bort och bortse från att filmen faktiskt inte har någon story.

jag ska inte avslöja något för er som inte har sett och vill se den, men filmen faller platt eftersom man hela tiden väntar på att "något" ska hända. detta något händer aldrig och när filmen är slut tänker man – jaha, var det bara det här?
MEN, den hade sina höjdunkter, jag skrattade genom hela filmen, det var fint och man fascinerades över klädval och miljöer flera gånger. handlingen och replikerna är långt ifrån vad de brukade vara i serien och första filmen.

det skönaste var stämningen i biosalen, folk applåderade när filmen började, när carrie visades för första gången, när Big visades, det busvisslades och applåder när filmen var slut. och att se den med tjejkompisar.
ettan såg jag om flera gånger, men tvåan kommer jag nog inte ens ladda ner. så här skrev jag om ettan när den visades 2008.

http://nymag.com/daily/intel/17_overagedsexandthecity_lg.jpg


trist

asså omg det är så trist så att jag sitter och kollar på sex tv på star-kanalen. det är bara en massa tråkigt historiska program som visas, typ hur kineserna hade analsex long time ago innan det blev en "trend" bland oss vanliga 2000-tals-människor.

på tal om analsex, tycker att det finns få grejer som är så provocerande och meningslösa som analsex. seriously, VEM tycker det är skönt? killar tänder ju på bara för att det är förbjudet, men KUL att få bajs på penisen och ba ÅHHH VA SEXIGT!

nä hörrni

det är nog dags för en kvällsmäck innan jag ger mig på att recensera satc2.

satc2

har precis käkat sallad och ska hoppa ur pyjamasen, sätta på mig masken och kläderna och sedan är det dags för bio ikväll. sex and he city2 med sofa och aidå, allstå inte med i filmen, utan med mig i biosalen.

idag har jag bara degat, renskrivit lite anteckningar, degat och degat. hatar ostrukturerade dagar men ändå inte.


försökte härma blondinbellis här. hon brukar köra den här ansiktsposen när hon vill vara "tuff".

nähe. har ashöga förväntingar på satc ikväll!! pusshej

laku noc

okej nollblogg, men återkommer imorgon eftersom jag nu måste sova.

aidå var här tidigare ikväll och vi kollade eurovision. förvånande att sverige inte gick vidare? not so much. jag säger bara MAAANBOY MANBOY HAA-ADE GÅ-ÅTT VIDARE-E VIDA-VIDA-RE-E. det är sant.

åhhhhnähe måste nog gå och prutta en stund nu i samband med tandborstning. asskämmigt att fisa i sängen ju!

okej

nu har jag bokat biljetter åt mig och iman till bosnien! AAAAAAHHHHHHHHHSHSH. jag är helt svettigggggggg HIHIHI. okej nu måste jag soooova

okej man ser inte det så tydligt


men jag var dygnsur när jag kom hem! det droppade från mitt hår och ansikte och kavajen var sög åt sig alla regndroppar som en svamp. great day.

hemma


efter lite hit och dit blev det ingen utgång, men vid halv 1 kändes det okej att gå ut och då hamnade vi på krögers med varsin öl och cider. timman efter satt vi på corner med fina vänner.

och nu är det dags att sova. znark.

kanske dags att sova

eller vad säger ni?

på bibblan


glad.

har dessutom på mig imans tröja som, av storleken bedöma, han använde när han gick i åttan? vet inte varför sådant här sparas. fast han sparade det kanske till sin framtida flickvän, who knows. vi får hoppas att de tidigare brydarna inte fick ärva ett shit!

hehe. SKOJA.

jag sitter på bibblan. var tvungen att sticka hit för att ladda ner en rapport som jag måste läsa till imorgon. internet hemma fungerar inte och jag blir galen. det här är inte första gången den bara lägger av. och ungefär samma tidpunkt, någon gång runt 16snåret. sitter i samtal med bredbandsbolaget i ca 40 min. blir lagom frustrerad över sånt här men visar det sällan. tänker att om jag är otrevlig mot kundtjänsten så vill de kanske inte hjälpa mig. så jag plockade ögonbrynen medan jag snackade med dom.

nu ska jag hem igen, läsa och förmodligen göra pancakes. blev lite sugen.

och en till grej: jag menar inte att klanka ner på folks utseenden osv, men seriöst har ni sett hur alla biblioteksanställda här på skolbibblan ser ut eller??? det är nästan så att man börjar tro att stereotypen egentligen inte är någon stereotyp utan att det verkligen är bilden av hur ALLA bibliotekarie ser ut. creepy.

solo-jobb

tänkte jag skulle visa er de jobb som man kan hitta i senaste solo, den med kenza på omslaget, innan jag sticker och lägger mig.
'
här var när kenza plåtades för omslaget. väldigt tyst och trevlig tjej.

här är en s.k plocksida där jag har satt ihop kim kardashians stil. då får man sitta och klura ut lite text och sedan hitta bilder och inspiration på de olika bildbyårerna man har tillträde till.

jag gjorde ett glasstest också! det var skittrevligt att käka några glassar om dagen.

gjorde även en relationssida som handlar om hur man frixar långdistansförhållandet.

och en intervju jag hade med grabbarna johnossi då de är albumaktuella. jag tror att jag gjorde den någon gång i början på mars. rätt länge sen ju! jag fick 20 min med dom och jag har verkligen bantat ner den här intervjun, bara det "roligaste" tas med.

och här är duon. sitter som en kärring mittemellan dom.

det var det. nu ska jag släpa mig till toan och borsta tänderna.

käkproblem

jag har så jäkla ont i min käke. jag är född med en halvtmissbildad (det känns så iaf) käke som knakar till varje gång jag gapar, äter osv. dessutom kan jag knäcka käkarna både upp/ner och på sidan, vet inte  om ni förstår hur jag menar. nu har jag haft ont i den i några dagar, verkligen ont allstå, känns som att någon fistat mig rakt in i käften ungefär.

är rädd för att någon random morgon vakna med värsta underbettet och ba PANIK DÖR NU KLARAR EJ AV KÄKPROTES I DEN HÄR ÅLDERN.  den mest kritiska åldern då man ska vara som snyggast liksom.
BUHU
*orkar ej med livet*

http://www.medgadget.com/archives/img/jaws.JPG


hemma igen!

nu ska jag bara duscha och sen är det cookies/icecreamz och film.

framme i sthlm

bilresan kändes lååååååång. bäst var när vi käkade på nått fattigt ställe och sämst var de eviga köerna in till och inne i sthlm. mot slutet var vi alla sega, speciellt iman som hade kört hela vägen.

men anywho. vi kom fram till en tom lägenhet eftersom S & A inte var hemma än. jag däckade i samband med kobra på svt2 och iman däckade i samband med mig. vi sov på soffan och förflyttade oss till sängen. halv ett, dvs typ nu, kom peersen hem och vi är pigga osv.

så hur fasen ska vi somna om nu?

sirnica


pita till frukost. brödet och mjölken är slut. kylen är tömd och papperskorgarna är slängda. väskan är packad. snart ska vi till sthlm.

men jag hostar fortfarande, snoret rinner osv osv. är så trött på det här bajset. jag orkar inte ens kurera mig själv efrersom jag har gjort det så länge.

jag är en av dom där som inte blir mätt om inte maten är tillräckligt saltad oavsett hur mycket jag äter.

esthlm

imorgon är det stockholm som gäller! woho. det blir en liten nationell roadtrip tillsammans med iman, mi och elin. de tre ska syssla med film och jag ska syssla med att gå på stan.

muhammed-karikatyrerna

jag måste bara säga en sak, 700 år senare, men eftersom vi tog upp det idag på föreläsningen så kom jag på att jag egentligen aldrig har bloggat om det här, eller har jag? tror inte det.

vi snackade i alla fall om muhammedkarikatyrerna, teckningarna som publicerades i Jyllandsposten 2005. som ni säkert är medvetna om så är det enligt islam förbjudet att avbilda profeten. personligen tycker jag att yttrande- och tryckfrihet står above all. allt och alla ska få kunna kritiseras fritt. vi; journalister, läsare, opinionsbildare, politiker, svensk som invandrad ska få kunna uttrycka sin åsikt fritt utan att någon för den delen ska censurera oss.

journalister finns till för att granska makthavare och staten, för att vi som medborgare ska få reda på om ex någon politiker skattefuskar eller om stora företag använder sig av barnarbetare i indien, ni fattar. journalister kan inte köpas för pengar. ingen politiker ska kunna erbjuda journalisten en summa pengar i utbyte mot en positivt vinklad artikel om denne. medierna ska vara fria och delvis oberoende, vilket dom är i västländerna. vem som helst ska öppet kunna kritisera vem som helst i en tidning/TV/radio (naturligtvis enligt vissa regler, rassepropaganda sållas därmed bort) utan att för den delen bli tystade av någon som har högre position och mer makt än en själv. man ska inte behöva dö för sin åsikt eh....något som man faktiskt gör i många länder. hemskt att tänka på det.

således borde jag tycka att det var okej att publicera teckningarna i en av danmarks största tidningar. men det gör jag inte. och jag ska förklara varför.

det är så lätt att tro att publicerande av teckningarna skedde "bara så där", att någon fick för sig en "kul idé" eller att en "kritiker" skulle ge sig på en roll som talare för danmarks missnöjda medborgare. men det är inte så. man skulle kunna påstå att det genialiska draget av jyllandsposten är rätt noga planerad. tidningar gör sällan spontanta grejer, de tänker oftast på hur mottagandet av någon nyhet blir eller huruvida det verkligen är OK att publicera något, annars finns risken att ansvarige utgivaren av tidningen får jävla massa skit, och den skiten vill de sällan ha, därför passar man sig noga och följer de etiska reglerna som finns.

det började egentligen året innan, dvs 2004, när den holländske regissören theo van gogh blev mördad av en muslimsk fanatiker på öppen gata efter att han hade gjort en film som ställde sig kritisk till islam. han har även tidigare uttalat sig kritiskt både om muslimer och judar och är en huge george bush-lover.

året därpå var det någon dansk författare som hade skrivit en bok om muhammed och annat religiöst gojs och han ville naturligtvis hitta någon som kunde illustrera skiten, men ingen ville ställa upp eftersom de var rädda för hot och syftade då på van gogh som hade blivit mördad. detta skapade debatt i danmark och man tyckte att yttrandefriheten var hotad. istället för att ta debatten på en sansad nivå väljer Jyllandsposten att kasta ännu mer skit då de uppmuntrar folk att skicka in egentecknade bilder på hur de tror att muhammed ser ut. allstå hör ni hur det låter??! låter inte det lite cp? om inte, SLUTA LÄS HÄR.

det gör mig jävligt sur att journalister (iofs är de danska but still, SAME SCHOOL man) som egentligen ska vara de som  är objektiva och de som framför de svagas åsikter väljer just att ställa sig på mobbarens sida och uppmuntra smutskastningen. allstå man skäms.

och nu till frågan om man ska kunna få kritisera religion?
JA det ska man få kunna göra, men det här är inte sjyst kritisering, det här är att pissa på någons religion. ärligt, hur ofta kritiserar man judar i media? hur ofta händer det att vi får läsa om hur israel sköter sin politik? eh, aldrig? hur ofta ser vi karikatyrer på judar med stora näsor bland striparna som förekommer på de sista sidorna i tidningen tillsammans med elvis? aldrig! och jag säger inte att vi ska tillåta den här typen av "humor", men då får man åtminstone köra med lite fair play, lika jämnt på båda sidorna. det är många andra grupper som "slipper" den här typ en humor, det är inte bara muslimer som många tror, och jag tycker att det är rätt. det är inte ok att skoja om verkligen vad som helst i en tidning.

jag tycker inte att det är okej att syssla med den här typ av rassehumor, speciellt inte i offentliga sammanhang. trångsynta åsikter kan man behålla för sig själv hemma i soffan.

någon sa idag i klassen att det är okej att publicera teckningarna för att det leder till debatt och diskussion, men ärligt hur ofta går ni in i en seriös (för det var väl det som eftersträvades?!) diskussion med någon som det första han/hon säger: FAN VAD KORKAD DU ÄR! ofta att man står kvar då och säger – mmm du har rätt, men jag funderade på hur vi kom in på *valfritt laddat ämne*? klart som fan att man tjafsar tillbaka då. därför förstår jag inte hur folk kan på allvar mena att man ska diskutera sansat när motparten inleder det hela med att förlämpa den andre? argumentet håller inte TYVÄRRRRR.

en sak som man lätt glömmer är att islam är den näst största religionen. det är liksom inte bara skäggiga araber som är muslimer. det är ett fåtal som upprörs över teckningarna, som protesterar. med all rätt? det vet jag fakitskt inte. men man måste markera att det inte är okej. jag upprörs inte personligen eftersom jag inte anser att dessa attentionwhores har tillräckligt öppna sinnen för att ta en diskussion ändå, men jag blir liksom lite sur över att tänka på att det är de sjysta muslimerna som också förolämpas, som tar illa vid sig, för det är sjukt respektlöst att försöka engagera till debatt på detta sätt.

så NEJ det är inte rätt att publicera teckningarna. speciellt inte med tanke på att det har legat och grott och att flera händelser är sammanflätade. okej att kritisera islam med ord och att sansat uttrycka sina åsikter, men att sjunka till ett barns nivå och kladda ner lite bilder för att man inte kan skriva är fel.

för visst var dom inte ens så jävla konstnärliga?



vintertofflor


låt oss minnas tionde maj som den dagen då det kändes lägligt att ta på sig stickade ullstrumpor.

tack mormor, även om jag är rätt säker på att det är morfar som har stickat dom här. tänk er en pensionerad machopolis som stickar, löser korsord och spelar schack på sin fritid. härligt.

nu ska jag käka1

buhu

världens sämsta sömn och jag är huvudvärkstrött. svettas dessutom lite extra pga förkylning. allstå orkar ej med mig själv!!!!!

söndag


söndagar är faktiskt den enda dagen i veckan då det verkkligen är tillåtet att slappa hela dagen utan att känna dåligt samvete. jag har aldrig hört någon ifrågasätta bristen på aktivitet under söndagarna.

söndagar för mig är underhåll av ansiktet-dagen, då jag noppar ögonbrynen (vilket jag iofs gör varje morgon, det finns ju alltid något strå som har vuxit ut), klämmer, peelar och brer på ansiktsmask, allt för att vara fräsch efter en festkväll eller inför skolan på måndag.

igår blev det fest. här i huset fast på våningen ovanför, hemma hos Dixie. massa folk, mestadels från journalistettan och trean (och jag den enda från tvåan?). det var sjukt kul, bästa partykvällen på länge. och runt ett drog alla till kåren.

nu ska jag bre mig en macka.

PISSSSS I ANUS

sorry för grova rubriker, även om det inte är så farligt väl? dagens ungdomar har väl ett rätt ovårdat språk. men seriöst, jag fattar inte varför mitt immunsystem ska tjafsa med mig. not fair. jag har redan varit sjuk i typ två veckor, och då riktigt sjuk, inte halvsnorig-lite hosta, och nu igen.

känner mig mör och mensig och vill bara sova och varför sover jag inte?

det är en idiot här i huset som har greppat trumpeten, eller vad det nu är, och börjat spela nu klockan halv 2. great.

orkar ej. måste sova nu. så här ser jag ut just nu i det här ögonblicket:

exakt.

jobb och bilande

och förresten, den där jobb-tråden jag nämnde i förra inlägget. det är fixat och jag har ett jobb. jag ska jobba på SP i sommar, vilket jag gjorde förra gången också. för er som inte är insatta i kalmar, så är det en restaurang/krog. det var lätt fixat och jag är tacksam för det, men jag vet inte om jag kommer att jobba hela sommaren. förmodligen inte, men kanske juli och framåt. man är så jävla sliten efter sånt jobb. förra året sa jag åt mig själv ALDRIG MER, men jag behöver cashen och alla som jag jobbade med förra året var så jävla underbara så det är ett fint gäng jag jobbar med.

nu har jag löst det ena bekymret iaf, nu ska bara jag och iman planera vår semester. vi funderade ju på att roadtrippa till bosnien och sedan bada en vecka i kroatien och bara MMMMMMMM IHIHI VILLLL. men vi måste vara realistiska och kolla hur vi har det med tid. jag vägrar åka om vi inte har mer än tre veckor. så frågan är om man kanske ska flyga? men sedan ta bussar hit och dit...mmm tveksamt. bosnien och kollektivtrafik är fasen allstå inte den bästa kombinationen om man säger så. eller om vi bara ska åka till spanien? VET EJ.

och hur mycket pengar behöver man för att det ska vara lagom? jag som alltid tidigare har åkt till BiH med mina peers har ju alltid fått allt betalt hehehe....men jag är ju deras barn fortfarande så det är okej! det är väl rätt vanligt för alla bosniebarn i guess. jag ska också sponsra mina barn rätt länge tänkte jag och verkligen inte kräva hyra på deras rum när de har fyllt 18 och "förväntas" kunna ta hand om sig själva. orkar inte med sådana föräldrar. älskar mina föräldrar för att dom alltid ställer upp och bidrar med allt jag behöver. inte för att jag kräver grejer så ofta, men ändå. TACKKKKK draga mama i tajko! de är mina förebilder när det gäller föräldrarrollen, vill vara som dom har varit. bästa.

okej hur gled jag in på föräldrar nu? men iaf, är det någon av er läsare som har bilat med kompisar/flick- eller pojkvänner och vet ungefär vad det går på? och om man ska hyra bil? eller om man ska flyga? tips mottages! taaack.


när vi var på kreta-sekreta förra året.

party

jag ska sticka ut och ta en promenad nu. jag gillar promenader, dom är inte alltid nödvändigtvis "gympiga" av sig eftersom jag oftast slöar ner på takten rejält, men dom är roliga eftersom jag alltid fantiserar en massa. gratis fantasitajm liksom.

sitter här och har en jobbig huvudvärk faktiskt. jag, sofa, aidå och kriss var ute på harrys igår. oplanerad utekväll eftersom vi stannade till halv två och festade. det var askul faktiskt, tänk vad harrys kan förvåna. och tänk hur mycket skit man snackar om folket som "festar hårt" när man går förbi harrys och det skriker SVENNEPARTAJ om det. ni vet, äldre kvinnor, äckliga gubbar, kissie-tjejer etc förenas i en bruce springsteen-kör, dricker öl och ful-porrdansar. man föraktar hela konceptet och hatar på alla, och så igår är vi fyra några av dem som skriker mest i alla låtarna. HE HE.

jag har inga festbilder från igår men här är någon bild från i helgen.

vindrickande på toan? check.

älska mitt hår? check.

älska min make? check.

hänga med snygg man? check.



lyssnar på halid

och skäms lite. skoja. halid ska man inte skämmas för, han är trots allt inte turbofurbodurbofolk.

måste beklaga mig lite. idag är det den 5e maj och ännu har jag inte:
- lämnat in min rättegångsartikel till kanye, dvs är därför ännu inte G i digital publicering. MÅSTE fixa den här skiten, så enkelt, men så svårt att övertala mig själv till att göra den.

- skaffat jobb

alltid detta eviga tjat om sommarjobb, för helvete måste alla stressa med jobb så mycket?? jag blir också delvis stressad eftersom man MÅSTE ha jobb. ok man måste inte, men då kan jag glömma alla andra framtida jobb eftersom jag har 0 på CVet.

har lite på CVet men ändå. vill inte att ni ska tro att jag är helt utan erfarenheter.

ser min skugga just nu i TVen och märker att jag har överdoserat med kastanjevatten. dessutom har jag mens. HOW MUCH CAN A GIRL TAKE?? suck.

så jag har inget jobb. visserligen har jag bara sökt roliga mediejobb och inte Värnamo Nyheter precis, och de coola jobben är rätt omöjliga att få så där sket det sig. jag kunde med största sannolikhet fått något lokalt tidningsjobb hemma, men (vill inte ge drygt intryck av mig själv) jag begår hellre självmord.

jag resepekterar också alla som orka torka rumpor på äldre människor och mata dem men jag ha fobi för bajs, klarar ej av bajsränder i toaletter för att inte snacka om hela bajskorvar i någons blöja. bli inte sura på mig, men det är verkligen inte något jag kan jobba med. jag kan inte heller jobba som barnskötare eftersom barn är också bajsiga och snoriga. hatar barn som har torkat snor i området mellan näsan och överläppen. jag vill jobba med vuxna och förståndiga människor och inte massa småttingar som bara kan säga DA-DA GA-GA BLA-BLA.

det är så mycket jag inte kan tänka mig att jobba med men högts upp på listan är allstå ålderdomshem, barnskötare och telefonsäljare. i princip den typen av jobb som finns på Ams.

jag blev erbjuden obetald praktik på veckorevyn, men jag tackade nej eftersom jag måste ha cash jebiga, man tycker att bonniers borde ha råd att betala en praktiklön, men icke :( *ironisk*

saken är den att jag och iman skulle ha åkt till bosnien den här sommaren men eftersom han fick jobb konstiga datum så funkar det inte riktigt tidsmässigt att åka ner.

således har jag dessa alternativ:
1. dra i min sista tråd och fixa ett ev jobb, jobba under juli och augusti och hänga med iman och familj under junimånad.
2. dra i den där tråden och om jag får jobb, jobba juni och halv juli och åka till bosnien med min familj
3. slappa och sedan åka till bosnien

tycker alla tre känns okej. jag förlorar alltid något oavsett vilket alternativ jag väljer. det som gör mig mest ledsen är att jag och iman smått seriöst (rätt seriöst) planerade att åka till bosnien och nu sket det sig. dessutom var jag inte i bosnien i förra året och jag har en liten mormor och morfar (+ släkt) som vill träffa mig.

VAD FASEN SKA JAG GÖRA? finns det någon som kan råda mig?

tack kanal5

för att ni har börjat sända repriserna av förhäxad. Cole är så jävla snygg!! http://content6.flixster.com/question/36/36/43/3636432_std.jpg

http://tvmegasite.net/images/primetime/charmed/guide/cole&phoebe.jpg
äntligen något vettigt på tv.

grattis på första maj!

vi firade det lagom stort idag. eftersom vi inte befinner oss i bosnien ochkan grilla ute så får vi väl ta grillen inne istället.
iman kom hem igår från estockholm, och därefter hängde vi på stan i princip hela dagen. och idag hade vi besök från min familj, dvs mamma, pappa, bror och lilla farmor. vi lagade mat åt dom. iman stod för huvudrätten och jag för desserten! allt var mycket trevligt! och nu ska jag försöka snabbfixa mig för vi ska ut snart och "dansa" lite. måste ta mig ett glas vin tror jag.

RSS 2.0