hej från studentrummet



underbara Ari tog emot mig i kalmar så här sitter jag för tillfället i hennes fåtölj och bloggar. kommer sova hos henne de här dagarna jag är i kalmar under examensdagarna. så snäll, söt och min räddare i nöden!

nu måste jag stressa iväg lite. ikväll är det klassfest på söderport så jag ska fixa mig snabbt! blir svårt att mejsla om mina jävla finnutbrott. fattar inte att jag råkar ut för det här samma vecka som jag tar examen OCH fyller 25. trodde finninvansioner slutade någon gång efter 22. but not :(

OJ STRESSAD!

tillbaka i kalmar

sitter på dream och skriver på min praktikrapport!


jag dör, min finne är så söt! den bara hänger där och njuter i sin rödhet.

men jag har det så jäkla mysigt. lärde känna den här mannen som äger cafeet vid ett tillfälle när vi var några från klassen och filmade här. han är jättegenerös och snäll ba ta té, ta kaffe, vashugud!
sitter och mumsar (underbart ord) på en chokladboll och njuter av den. idag är första dagen sedan min matförigftningsgrej som jag kan njuta av mat.

nu ska jag snabba mig här innan batteriet tar slut!

hej

först vill jag tacka för alla fina kommentarer och lyckönskningar angående mitt nya jobb! TACK! det betyder jättemycket att ni är så gölliga. på riktigt. när jag har lite mer tid så ska jag berätta exakt vad det kommer att gå ut på. det är ett superkul jobb iaf!

nu till det pissiga. jag är sjuk! det är bättre idag, men igår – rena rama katastrofen. kom hem efter jobbet, stressade tillbaka eftersom jag var jättehungrig. svängde in på ica och köpte findus färdiga pastor, ni vet sånna man bara värmer upp. käkade den och timman senare fick jag sådan magknip att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. JAAA ni gissar rätt, jag hamnade på toan till slut. what happens in the toa stays at the toa. tappade räkningen till slut på hur många gånger jag bajsade och spydde. fyyyyyyfaseeeen, det var inga roliga timmar :(

runt 12 däckade jag av utmattning och sov till tio idag. gick inte ens till Cosmo, och det var min sista dag. tyckte det var så jäkla surt, men vi kom överrens om att jag skulle komma förbi redaktionen någon annan dag när jag är tillbaka i sthlm igen efter examen.

så däckade jag idag igen och vaknade nyss, och det är bättre men jag vågar knappt äta något. fick i mig en macka nu. MÄCKS FOR LIFE. får avvakta lite, men det verkar som att magen har accepterat födan. är inte sugen på nått.
idag käkade jag typ pyttelite musli till frukost och nyss en macka då :/ jag vet att det är så mycket som typ vissa tjejer käkar när dom är friska. anorexiakost brukar jag kalla det för. fattar ärligt inte hur man klarar det. jag är jättehungrig (tror jag) men inte sugen på något.

i förrgår köpte jag biljetter till dubioza kolektiv-konserten här i sthlm. igår trodde jag inte att jag skulle orka gå, men det känns bättre nu. hoppas bara jag inte får en bajsattack mitt i liksom. jag drar dit men eeehhh....tar det lite lugnt.

ma j-bem li mu..

det här datumet kommer gå till historien som dagen då ratko mladic greps.

det är så stort!

hoppas bara han inte dör innan han får sin helvetesdom.

Redaktör

Så här är det! Jag har som sagt fått jobb. Har inte helt, helt smält det än även om jag är megalugn och pepp som fasen.

Från och med den sjunde juni tar jag över som redaktör för sajten beautynista.se efter duktiga kristina norman.

Så jaaaaaaa.......YEEEAAAH!

asdasd

asfasf

jaha ja ja, gud vad bra blogg.skit.se funkar! verkligen.

Newsflash

Halååååå! jag har något glatt att berätta! JAG HAR FÅTT JOBB!

.
.
.
.
.
.
.
JOBB!!


är typ...glad!!


ge mig maaaaat

rVBYHI on Make A Gif, Animated Gifs

måndagar är de nya söndagarna! sitter här fin och fräsch, alldeles nyclackad och nyBUSad. tidigare fixade jag mig på söndagarna, tror att det är någon barndomsgrej då elen var billigare på söndagarna i bosnien och då passade mamma på att bada lilla mig. fast, tror att jag badade oftare än så. var liksom alltid ren när jag var en kiddo.

så söndagarna är fixardagar men eftersom hårtvätten krockar med min hårtvätt på torsdagar så måste jag skjuta upp den här dagen lite. tvättar håret gör jag nu torsdagar och måndagar, lagom långt mellan tvättarna och för det mesta ren i håret de "viktiga" dagarna dvs under helgen och mitt i veckan.

allstå nej, nu är jag hungrig!! men orkar inte borsta tänderna igen så jag skiter i att äta även om jag vet att jag kommer ligga i sängen och drömma om mat med öppna ögon. ser redan en snärtig, liten mäck framför mig.

det händer så mycket den här veckan, har mycket på jobbet och mycket utöver det. fram till helgen blir det bara jobb, jobb, jobb och på fredag är det dubioza kolektiv konsert här i sthlm. är det någon som ska gå? får gettejärna haka på en snäll tjej i så fall! på söndag är det kalmar som gäller, examen och shit. och därefter jag frei es ein vogel!

nu måste jag nog käka lite nötter om jag ska klara av natten.

lalalallal!



Nu är det dags att sticka hem snart. Satt kvar och jobbade över för att kunna ta ledigt en förmiddag den här veckan. Fasen, jag fattar inte att jag slutar här och att det är min sista vecka på Cosmo. Känns som att jag har varit här i mer än två månader. Jag har lärt mig så mycket, jobbat med så fina tjejer och verkligen bara njutit av att gå hit varenda dag. eller okej, det har funnits någon dag då jag ba NOOO VILL SOVA, men överlag, 90% har jag sett fram emot jobbet. och det är ett väldigt positivt tecken.

nähe, nu ska jag ta hem mina finnar i pannan och behandla dom lite. dags för dusch, peel, ansiktsmask och BUS. det man inte hinner göra under söndagskvällen får man göra måndagen istället.



och så är det helg igen...

här kommer två bilder som kommer från två olika helger.

bilden snodd från farzads blogg.

Den här är från förra helgen då vi var på inflyttningsfest hos Aida. det är hennes "gamla" lägenhet jag bor i för tillfället! iaf, skitskoj fest, massa folk.

fråga mig inte varför jag ser ut som ett spöke. kanske för att jag står mellan två iranier eller för att blixten träffade mig hårt. har iaf inte fel nyans på mitt foundation. sånt är jag noga med.

var nojjig ett tag där när jag trodde att jag skulle missa eurovision, but i didnt. hela den lördagen var stressig på sätt och vis. jag och PV spenderade några timmar på vällingby centrum för att vi skulle hitta en inflyttningspresent. och sånt där är ju alltid besvärligt eftersom jag 1. allmänt är kass på att köpa presenter 2. man vet inte vad folk behöver. så vi körde på ett säkert kort, enligt mig: BOK. jag älskar att få böcker så jag utgår alltid ifrån att andra också gör det.

så som vanligt blir man seg efter en dag på shoppingcentrum, man stressar, kommer hem och däckar på soffan. och det var ju typ exakt det jag gjorde. tog en liten nappie på soffan. tanken var bara den att jag och PV skulle städa lägenheten eftersom hans föräldrar skulle komma tillbaka från deras semester. ni vet hur man är lite grinig när man har blivit väckt?

då börjar det så här:
1. iman stressar mig. vi måste skynda oss. städa. göra det. göra det där. du måste plocka undan disken
2. jag är halvgrinig eftersom jag precis har vaknat och vill bara fortsätta sova
3. iman städar i slow-mo
4. jag undrar hur fan det kan ta 50 minuter att plocka undan kläder i hans rum
5. han anklagar mig för att ha sovit för länge (45 min)
6. jag anklagar honom för att städa långsamt och att han kunde ha hunnit allt på den timman
7. VI BRÅKAR!!!

vi skriker så att taket lyfter och jag panikar över att vi måste hinna hem till mig (tar ca 1 tim från iman) och fixa mig. där någonstans inser jag att jag missar eurovision. mitt liv kretsar lite för mycket kring eurovison märker jag nu, men det är bara för att bosnien är med för det är endast där jag känner att jag kan njuta av lagandan eftersom jag hatar fotboll och bosnien tävlar inte i något annat vad jag vet.

vi städar färdigt under tystnad och hat och allt som hör till :D packar på oss allt och ser ut som luffare på vägen till stationen. flera påsar och väskor. men det är allstå påsarna som bidrar till tattarkänslan. i den här röran börjar vi garva.

här någonstans inser jag att jag kommer missa bosniens bidrag då den ligger bland dom första och iman ser det som sin mission att jag inte ska missa den. han planerar ut hela resan så att det går så snabbt som möjligt. vi hoppar av tåget på brommaplan, tar bussen därifrån till solna, jag kutar till turkkiosken och köper en två-liters sprite, det rör sig om minuter, sedan springer vi mot tåget, hoppar av i kista och från kista tar vi taxi till sollentuna. iman tar sin mission på största allvar och det slutar med att vi kommer en halvtimme tidigare än vad vi egentligen skulle ha kommit. därför missade jag inte bosniens bidrag!

ja, nu kom jag av mig här. hursomhelst så var kvällen jättekul!

och här är en bild från för-förra helgen. snodd härifrån.


HUR kan man vara så här trött som jag är?? ska börja dra mig snart.

zdravko colic - prava stvar


ok. NU ska jag sova. herrå!

meni niko ne treba

tralla-la. lyssnar lite på chola. älskar honom även om han också har gått ner sig lite. seriöst, har ni sett den där videon till dajte nam svega? han är på en jävla båt med 20åriga tjejer och glider runt där i sin vita kosytm. så. jävla. sliskigt. men han sliskar sig inte så mycket, tror bara att han tror att han "måste" förnya sig och det gör han genom att låtsasfesta med hans dotters tjejkompisar. not fresh. gamla hitsen är ändå bäst. chola var rätt sexig som ung måste jag nog säga.

vet inte vad jag gör uppe och snckar om zdravko! seriöst, jag ska upp om fem timmar, danas sam bila sva sjebana (ursäkta språket) pga jag sov så lite i natt. inte det lättaste att koncentrera sig på att skriva en artikel eller intervjua experter.

älskar min min här på gifen!! ser helt rabiat ut! ba NICE - NOT NICE - NICE - NOT NICE osv.
myspace graphic

det händer här en hel del just nu. och det går så snabbt! mitt liv, azzzåååååå. från och med imorrn händer det kanske stora grejer. men KANSKE.

nu ska jag sova. panik!


zzup


AZZÅ, orkar själv knappt med den här mesiga minen men det vore som sagt liiite konstigt om jag plötsligt började spexa till det här.

vi sitter här på redaktionen med öronkåpor på oss eftersom det håller på byggs och borras för fullt här utanför. det går inte att sitta helt utan musik eller skydd.

musikguiden i p3

hallåå!! måste påminna här om att iman leder musikguiden ikväll, så ni kan faktiskt lyssna på honom tycker jag dårå. prick 19.30 börjar det och ni lyssnar genom att klicka här.

Foto: Stina Gullander/SR
sorry, kass upplösning i know.
(bilden snodd från sverigesradio.se)

cosmopolitan

i senaste cosmo, den med shisell bynchen på, så har jag bland annat skrivit dessa två artiklar.

en artikel om du är för kontrollerande i ditt förhållande.


och en om hur du blir mer effektiv.


skoj! nu måste jag sticka och handla!

replayed

tjaaaabbbbbaaa! sitter här på redaktionen och dödar lite tid, så jag kan ju passa på att lägga upp lite bilder som togs i lördags när vi var på replayed på kolingsborg.

fredagen och lördagen var sjukt softa. minns nu inte vad jag har gjort men vet att det var nice. allstså vad är det med mig och mitt minne??! blir lite frustrerad på riktigt när jag måste tänka till. jag vet ärligt talat inte varför jag har så svårt för att komma ihåg grejer, korttidsminnet suger!

så tyvärr, ni får inte veta vad jag gjorde i fredags. men det var väl något i stil med att jag och iman satt i soffan och käkade piroger medan vi glodde på någon film.
lördagen gick åt shopping, nagellackning och smink. innan vi skulle ut och festa tvingade jag iman att göra en drink åt mig. först vägrade han och tjurade eftersom jag "alltid tar så lång tid när jag fixar mig". så mellan mascarapåsättning och hårfix (tar ca 10 mellan dessa stationer) så var läget aningens "spänt" mellan oss två. men iman cheered up och blandade juicevodka som var förvånansvärt god och så var vi sams igen.

om jag skulle fördela min och imans tillsammans-tid så skulle det se ut på följande sätt:
75 % av tiden skrattar vi
10 % av tiden äter vi
15 % av tiden bråkar vi.

bråken handlar oftast om att 1. jag stör mig på imans slarv med exempelvis prylar och att han inte hör av sig när han ska 2. iman stör sig på att jag tar tid på att fixa mig

jag gillar att bråka, det gör inte iman. men det är en annan story.

iaf, vi drog till reisen bar och hängde där en stund innan vi till slut hamnade på slutdestinationen.

ett glas vin och lite span

aida!

seriöst, den här bilden irriterar mig jättemycket! varför? jo för att jag är fin och iman e ful!!! skoja.

nä men för att jag ser ut som en morsa som håller om sin son som inte vill bli omkramad. iman kan inte det här med att liksom signalera med kroppspråket när man tar kort; ex lägga en arm om mig, luta sig mot mig eller whatever. han står istället och hårdposar och jag ba tja tja ska vi ta kort??? *slänger en arm om närmaste människa* det blir bakläxa för iman!

obligatoriska trannybilden!

ametist o jag

stockholmssyndromet uppträdde (var tvungen att googla först)

nu ska jag äta!!!!

cosmis



försökte posa för att få med mina superduperroliga pants men det gick sådär. sktisvårt att posa när halva redaktionen står här och glor. närråååå.

jag är inne på min sjunde vecka på cosmo! tiden går så snabbt. för varje dag som jag är här så känner jag mer och mer att det här är det jag måste hålla på med; skriva och researcha och försöka få tag på folk. jag känner mig nästan kvävd och får ångest bara av att tänka på att jag kanske måste syssla med något annat än att sitta på en redaktion och skriva. jag får en klump av jobbångesten, men mest av att veta att jag kanske inte får syssla med det jag verkligen, verkligen vill.

okej, ska återgå nu.

idag flög jag!


den här gången föll jag inte och slog i knäna!

har hängt på vällingby centrum idag. hittade ingen rolig partytrasa, dock roliga byxor som typ ALLA har nu, ni vet sånna där med "roligt" mönster inspiration by Africa.

vet ej vad jag ska ha på mig ikväll!!

hjelp.

blir det gamla vanliga; jeans och svart tröja/linne. får hårdsasta på makeup den här gången. ikväll blir det iaf riesen bar och sedan replayed på kolingsborg!! sessssss däääärrrrrr!

tja tja


försöker mig på en obemärkt pose.

sitter på praktiken här, som vanligt i guess, och lyssnar på britney spears. älskar den kvinnan! hon är fan bäst.

de (byggjobbarna) håller på och borrar precis utanför huset. det låter sinnessjukt mycket, måste höja musiken ordentligt om jag ska dämpa skitljudet.

vet inte vad jag ska skriva mer. hejdå-

minns ej sista gången jag var uppe så här sent en vardag


har inte kunnat somna. mest på grund av halsen, så fort jag känner att jag andas in kalluft så blir jag hostig och torr i halsen. trodde först att det skulle funka om jag andades in varm luft under täcket men då började jag istället hetsandas eftersom hjärnan säkert fattade att det inte fanns så mycket syre under täcket. ett annat knep var att försöka ha en spottklump i halsen som skulle fungera som återfuktande på gommen och halsen men istället låg jag jag bara och svalde och svalde tills munnen inte ens kunde producera något mer saliv.

så nu är jag uppe, tajmade precis in "inför eurovisonsong contest" på svt1. kollar på det och käkar nötter. allstå ursäkta men vad har lotta engberg på sig?!?!? en kavaj med frukttryck? azzå nej lottis, inte ens elin kling skulle approve this style även om bananer och apelsiner är sooo stella mccartney s/s 2011.

mest irriterande är den där finnens frisyr. orkar inte med hans fula snedlugg!!!

vej ej hur jag ska få mig själv trött. kanske onanera???! nej, orkar inte.


bajzliv

(det här skrevs tidigare än vad det pubbas nu, glömde av att pubba eftersom tlf ringde)

jag har sån jävla livspanik just nu och jag kan knappt sitta och snyfta ordentligt eftersom min näsa är helt igentäppt och då får jag panik över att inte kunna andas. det funkar liksom inte att vara förkyld OCH ledsen samtidigt för då dör man syrebristdöden.

vad ska det bli av mig? känner mig som världens mest misslyckade människa som är utan sommarjobb, utan jobb allmänt och jag tar examen nu i sommar. har liksom inget jobb än!! och har jag inget jobb så har jag ingen bostad. allstå orkar inte med den här kedjan där ALLT hänger ihop.

vänta ska snyta mig.

jag får panik över att det här faktiskt är livet, jag hatar att man måste ha pengar för att klara sig, jag hatar att man faktiskt är beroende av pengar. har du inte pengar har du inget i princip.

hela tiden försöker jag tänka positivt, mitt mantra är att: DET LÖSER SIG, har varit och will allways be, men nu vet jag inte om mitt tänk har försatt mig i skiten för JAG måste se till att det löser sig, det kommer inte hända huxflux. och även nu sitter jag och tänker att det kommer fixa sig, jag kommer säkert få jobb någonstans, men kan ändå inte låta bli att tänka WHAT IF? what if jag inte får jobb, what if this och what if that. jag är en tygghetsmänniska, jag är beroende av trygghet och försöker alltid att skapa trygghet runt mig själv och i min vardag, vill inte ha onödig oro och gillar inte att folk i min närhet ska oroa sig. därför vill jag nu också bara att allt ska vare SAFE och tryggt och fint och åhohåhåh.....dör lite.

och inte nog med det här så är mina näsborrar helt VITA av allt torrhetsfjäll som pågår på grund av att jag torkar näsan ca 125 gånger om dagen. OCH spottan är inte gratis längre! :C
OCH jag är sjuk och kan inte gå på praktik imorgon heller eftersom jag är...sjuk.

om exakt en månad fyller jag 25 bast och då har jag även hunnit ta examen. ska bli intressant vad som händer inom den här månaden och om jag kan ge en trevligare uppdate om 30 dagar.

zzzzzzzzzzzzzzz

jag vet inte vad jag ska göra; om jag ska gå och duscha eller om jag ska gå och sova? vill bara sova, känner mig konstant sömnig och speciellt när jag tar en ibumetin då och då. var inte på praktiken idag, det gick inte. men tänkte att jag skulle duscha nu ifall jag går imorgon. måste tvätta bort allt febersvett och flott i håret.

ett finger åt sjukdomar och sånt grejs

hapchiha

vill inte sitta och offerisera mig själv men fan vad skit jag mår. sedan fredagnatt har jag legat med feber, frossa och SUPERSNORIG näsa. har mest rört mig mellan sängen och soffan. ätit någon macka och müsli i två dagar, druckit teer, men mest bara sovit.

var all byyy myyseelf igår. när jag kände mig som mest ledsen och trött på allt så började jag chatta med A på fejjan och även fast det var ett tag vi hördes så var allt så naturligt. bara känslan av att man kan höra av sig och veta att man inte stör eller att personen upplever en som jobbig är ovärderlig när man mår piss. det räddade min kväll. är det inte ett lustigt sammanträffande att tre av de killar som jag har kunnat snacka mest och om allt med under en 6-7-års period, har alla börjat på bokstaven A?

nu måste jag rycka upp mig, torka svetten från pannan och sticka till ica.

RSS 2.0