jag fixar även naglarna, samtidigt som jag bloggar

risken är att det här blir en "idag har jag..."-blogg om det fortsätter i den här slöa takten med bloggupdejtesen. just nu håller jag på med att renskriva mina anteckningar från dagens intervju med en kille från klassen. vi skulle intervjua varandra för att sedan skriva personporträtt. intervjuerna flöt på riktigt bra, både han och jag snackade på. det är rätt intressant hur mycket man kan få reda på om en människa på så kort tid, så både han och jag hade väl tur med att få intervjua varandra. hoppas verkligen att det här personporträttet jag kommer att göra lyckas fånga A på rätt sätt. inte bra om han de kommande 2,5  åren hatar mig annars haha.

annars så har jag varit lite på stan med I. han skulle klippa sig. medan den libanesiska frisören (han såg ut som en libb: liten, stylad och jack&jones jeans anno -06)  klippte honom så degade jag i väntarstolen med en elle i famnen. det var en flashig lokal, den som ligger i kvasten, så central och tillgänglig = bra frisör. dock klippte han sakta och nästan lite osäkert, flaxade väl mycket med fingrarna i i:s hår, eller så var det kanske för att i satt och såg lite butter ut *kinkig kund*.
jag hittade en volangklänning på ginavagina som jag inte pallade att prova, orka dra av sig alla fyra tröjor, långkalsonger, jeans och tre par strumpor liksom, men den såg söt ut så jag köpte den. hemma såg jag ut som en gräddbakelse, i promise!! inte så smickrande så den kommer att lämnas tillbaka.

på tal om inget [på the voice nu] brandys nya låt är ju bra ju! jag har aldrig tyckt speciellt mycket om henne. gillade henne bara under moesha tiden, sen när hon dessutom hade lyckats köra över någon människa för några år sedan så började jag smyghata henne.

Kommentarer
Postat av: Selma

diggar faktiskt också hennes nya låt, först fattade jag inte ens att det va HON, tog ett tag :P



anywhööö, dont you ever tell me to ease down..EVER

HAHA :P



nej.seriöst

2008-11-27 @ 00:12:26
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: maaagggggzaaa

hahah. crejzi lady!! allstå inte brandy, utan du. men hon också. ja låten är helt okej, blev lite förvånad över att den var okej liksom.

2008-11-27 @ 02:30:44
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0