skojig helg

fan vad kul det var igår. idag är jag lite schleten men pigg. nu är det sol som gäller.


jag diskvägrar

här vaknade man för en stund sen efter att ha tagit en nap. jag och iman käkade thaimat och jag nickade till som vanligt under filmen så vi stängde av och däckade båda. jag tror att vi äter och sover mest när vi är tillsammans. våra typ enda gemensamma intressen. jahapp och nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra nått kul eftersom iman ska diska. han har en fet diskhög som har väntat på honom i två dagar.

plugg

haha jag är uppe. har precis käkat frukost och funderar nu över vädret om det kommer att regna eller inte. om tre timmar ska vi ha ett litet prov i radiokursen och jag har inte ens kollat exfrågorna och jag kan inget. suck. nähe ska hänga en stund på wiki och sr:s sida och lära mig lite.

ett snabbt hej

kom precis hem från skolan efter att ha suttit och ringt till tretton olika dietister för ett radioinslag till B program som spelas in nu på torsdag. nu ska jag ner på stan med aidå som ska fixa sin enkät och jag ska försöka hitta ett par gympadojjor som ska invigas ikväll på min och imans första gemensamma "gympastund". vi ska nämligen ut och promenera haha.

päron

nu blev jag helt emotional. jag korrläste mitt inlägg och så typ kom jag av mig av kärlek till mina föräldrar. det här med buffaloskorna är bara en löjlig sak och droppe i havet av allt som min mamma och pappa har gjort för mig. dom har lärt mig så mycket om allt, jag kan inte ens rabbla upp grejer för det är allt, dom har gjort mig till den jag är idag. dom har lärt mig att familjen är det viktigaste och att det är ens bästa vänner, för en familj sviker aldrig. asså snyyyyyyyyfttt. jag har världens bästa päron!!!!!

volim vas najvise.

mina första buffalos

idag när jag gick på stan såg jag en kvinna som hade på sig buffaloshooezzz. hon såg rätt städad ut om man säger så och ändå hade hon på sig. det var sånna äkta buffalos och det var ÅÅÅÅRRR sen jag såg ett par. så det var lite förvånande.

jag hade ett par buffalos när jag gick i femman/sexan. det var ascoolt och alla tjejer hade det. jag och irma var rätt snabba att haka på trenden. jag hade ett par svarta och irma hade ett par vita, båda köpte sina på skopunkten. det var i samband med spice girls-eran som platådojjor blev skitkända och man var nästintill miffo om man inte ägde ett par. nu när jag tänker efter så minns jag faktiskt att jag hade ett par andra svarta platådojjor som var mer "stilrena" än fejk-buffalosen. dom var utan krimskrams och utgraverad sula som är sååå buffalo, och dom var riktigt fina.

vid något snack med några personer, för rätt så länge sedan, så var det någon av puckona som nämnde att buffalo var en typisk blattesko. okej för att en tre äpplen hög syrian springer runt i sina svartvita buffalos, det finns ju en logisk orsak bakom det liksom, men att det är en blattesko kan jag inte hålla med om. för jag minns hur 70% av alla tjejer på mellan/högstadiet hade det, svennar som blattekids. när kycklinrydkidsen började ha skorna på sig så var det överlag bara tjejer som bar dom, men efter att hypen lagt sig något så började även dudes ha dom på sig.
och på den tiden var det ju assssssexigt!! jag tar verkligen inte i, för jag vet att alla vi tjejer tyckte att det var hett. dom som inte hade buffalos var faktiskt inte lika coola. sjukt att trender tenderar att växa sig så asstarka bland unga barn. det är ju skitfarligt för alla stöps i samma form och de som inte gör det blir automatiskt sämre. bläää för mobbing.

men iaf, en sista sak nu innan jag sticker och handlar. ni fattar inte hur mycket jag fick TJATA mig till ett par buffalos! jag fick bearbeta min pappa i säkert två veckor med konstant tjat. det var på den tiden då ens päron fortfarnde klädde en och mamma köpte tröjor på kappahls barnavdelning och ens egna vilja var jävligt undertryckt haha. min mamma brukade skämtsamt säga att så länge det är hon som håller i cashen så är det även hon som bestämmer (awww mamcic missss u). min pappa har alltid varit den "klassiska klädstilen" (hans egna ord) dvs han tycker att så länge man har ett par sjysta jeans, en jeansjacka och ett par converse i garderoben så kommer man långt. både han och mamma har försökt klä mig "klassiskt". asså ni ska se mina bilder, mörkblå jeansjacka och illasittande jeans på varannan bild så när jag kom där med ett par skor som var långt ifrån klassiska så reagerade ju tajko.

efter två veckor nådde vi en deal iaf: först skulle pappa se skorna irl, dvs i affären och "bedöma" då, och jag skulle få betala för hälften av priset och han hälften. jag minns inte exakta priset men det var mycket på den tiden för en 12årig unge. jag skrapade ihop de bajram-pengar som var kvar och så åkte vi till a6. pappa hatade skorna och hade såå svårt för att vänja sig vid dom men han tillät mig köpa dom och dessutom så betalade han hela summan.
asså vet ni exakt hur mycket jag älskade min pappa då? det var sån lycka. men, hade jag fått dom lätt utan att kämpa för dom (genom tjat) så är jag övertygad om att tillfredsställelsen över att äga dom inte alls varit så stor som den var då, och det visste pappa också. pusssssss på världens finaste pappa.

sista innan jag däckar

klockan är två snart och jag är inte trött än. igår och idag var första dagen då jag var alldeles själv och nu i efterhand kan jag säga att det behövdes. det är lätt att man glömmer bort att uppskatta sitt eget sällskap när man hela tiden är i sällskap med andra. jag har haft väldigt mycket egentid hihi. nä fyyyyyyy snuskigt det lät.

man får så mycket tid till att tänka och en del tankar har passerat. nämligen dessa:
# varför har jag så mycket olust till att gå ut när det är så fint väder? det har jag inte funnit något svar på än faktiskt, men mina hudutslag kan ha något med saken att göra eftersom det typ INTE går att sminka över. asså jag dör. förlåt i-landsproblem men det är mitt problem och när ingen salva hjälper så vill jag bara tycka synd om mig hela tiden.

# en annan tanke var; varför har folk sånna i-landsproblem??? asså jag vet inte hur många deppstatusar jag har läst på fejjan denna helg. SKAFFA EN BLOGG MÄNNISKOR. sluta kladda på fejjan för typ ingen bryr sig och skulle man av  någon anledning vara en av de som bryr sig så vänder man sig ändå förmodligen till den personen via msn/tel, allstå något mer privat än de 385 "vänner" man har på fejjan. ÅHHHHH det är såååå despo. okej om man skriver "jag skiter på dass just nu", det är ju kul, men att läsa "Onödig person is tittar på himlen och undrar när jag får vara lycklig igen..." och dom där tre prickarna är ju fan värst. ÅHHHHHH. HATAR DOM SÅ JÄVLA MYCKETTTTTT.

# det är tråkigt att vaxa benen men mer praktiskt än att epilera. har man testat epilator en gång så vet man hur jävla smärtsamt det är. men det jag ändå tänkte på; varför är det ondare att epilera vaden än bikinilinjen? fattar noll, känns som att bikinilinjen borde vara ondast men den tål ju rätt mycket om man säger så. och dom där vaxremsorna slits ju ut så fort, fast dom är helt okej faktiskt. dock märker jag nu att jag har missat rätt stora hårområden på benen. asså fyfasen det enda jag avundas svenskar är deras totala brist på hår. jag vill också vara hårlös eller ljushårig på benen och slippa rakhelvetet. när jag blir rik ska jag ta bort allt hår med laser, alternativt om iman blir askänd och kan sponsra mina laserbesök.

# jag funderade allvarligt talat på pengar. vad är poängen med pengar? nu snackar jag om pengar i överflöd, allstå att ha mer pengar än man behöver om man säger så. pengar har aldrig varit någon slags drivande grej för mig men nu önskar jag att det vore så, för jag har inget sommarjobb. jag har sökt sammanlagt 2 jobb haha. ena var på ölands djurpark och jag hoppas jag får det för av någon anledning vill jag jättegärna jobba där! verkar aspepp och kul. varje sommar när hela familjen åkte på obligatoriska lisebergs-trippen avundades jag lite dom där som jobbar på liseberg. det verkar ju askul, massa folk som springer runt, mycket att spana på, folk som frågar om hjälp osv osv och jag som aldrig åker någon attraktion satt bara och fantiserade om jobbet medan jag höll i allas jackor eftersom alla andra åker och jag lider av attraktions-rädsla kombinerat med höjdskräck.

men iaf, nu blev det en lång tanke här, men jag har kommit till att pengar är livet!! jag säger hela tiden att jag vill vara rik och i framtiden blbala, men inget av det kommer ju hända om jag inte tar tag i det. pengar är livet för då kan man resa och det vill jag göra. jag har ett par länder jag vill beta av men närmast står istanbul. jag vill åka till istanbul och shoppa massa sjalar och se en massa, och inte bara istanbul, jag vill åka på solsemester i höst och jag vill åka på shoppingresa och... ja, det var väl det. dock inte thailand för då tänker jag bara på äckliga män från sverige som köper sex.

# och när jag väl är inne på resor. OM, verkligen OM, jag nu kan tänkas få ett sommarjobb (ölands djurpark HEEEJ!!) så innebär det ju att jag inte kommer att åka till bosnien, och då skulle det bli första gången på..hm..12 år som jag inte åker. just nu känns det okej eftersom jag känner att jag skulle klara av det, men när det närmar sig, OM det närmar sig så vet jag hur det skulle kännas. redan i den här vänjningsprocessen känns det som att mitt hjärta snörps åt som att någon har lindat ett rep runt det och drar i det och det är något konstigt pirr i magen för huuuuuuuuurrrrrr ska jag kunna låta bli att resa till mitt najviseälskade land? bara den där känslan när vi passerat gränskontrollen i bihac (beeeeeyoootch) är så skööööön. det är behaglig värme i bilen och jag har fötterna vilandes mot mitt fönster och ute är det 35 grader som steker på och man bara MMMMMMMMMM. det är oförklarligt och mäktigt.

men som sagt, får jag inte jobb så ser jag faktiskt inte någon anledning att stanna kvar här i sverige, för då åker jag. annars blir det en väldigt trist sommar ju.

oj jävlar det blev långt det här inlägget. var väl kanske inte riktigt meningen. nähe nu ska jag bädda ner mig och lukta på min sov-unkna kudde. ah älskar den doften, det är så hypnotiserande så man däckar direkt. herrå.

vem mördade

godmorgon.

jag hade en assjuk dröm. det kändes som en cluedo-gåta. nästan alla jag känner från kycklingryd var medverkande skådisar i drömmen. alla vi bodde i ett stort hus och det verkade som att vi var på semester för jag gick runt i shorts och flipflops och hade en asful flätad sommarväska som jag gick och bar på genom hela drömmen. vi verkade alla ashappy  de dagar vi var där förutom en dag då jag vaknade och fick reda på att någon hade blivit mördad. den mördade var någon jag inte kommer ihåg och han hade mördats av någon som var med oss i huset. mördaren var allsåt bland oss!! och det mesta var bisarrt eftersom man inte kunde lita på någon (jag tror att det här har lite att göra med att jag såg robinson igår).

vi levde på som vanligt, kändes som en vecka, men alla var hela tiden på sin vakt. senare började man misstänka en äldre man, H hette han, men jag var övertygad om att det inte var han eftersom jag hade suttit och snackat med honom samma kväll som mordet skedde, någon ville bara sätta dit honom. det var ingen läskig dröm, mer kul liksom men bisarr som sagt.

jag vaknade glad iaf haha. nu ska jag dricka te.

svordomar

boze sacvuuuuuuuuuvaj. och bogme, det är fan en av mina heligaste finaste ord på bosniska tror jag. boze sacuvaj betyder "gud bevare mig/det" och bogme är sammansatt av ordet boga mi (tror jag) och kan direktöverättas som "jag svär på gud". men bogme är så pass o-gud:ariserat att man inte ens tänker på ordets heliga betydelse. det gillar jag.

det bosniska språket har jätteutvecklade svordomar, man kan i princip skicka vem/vad som helst var som helst och det funkar alltid. ens mamma kan hamna i de mest konstiga svordomar och allt är liksom waaaayyy beyond svenska skällsord. men jag svär aldrig på bosniska, det är för grovt för min pryda mun. förutom ordet jebiga som kan översättas till fuck it,  och ni kan ju fundera på den svenska översättningen. jebiga är ett sånt ord som alla går och säger heeeela tiden och till vadsomhelst typ min moster har cancer, jebiga. eller jebiga, jag saltade köttet för mycket. jag tror att jag har hört min mormor säga det också, det är så vanligt att man inte ens funderar på själva ordet.

en annan svordom som min farmor brukar dra med är jebemu misha som betyder jag knullar hans mus (mus som i i djuret mus). asså ni hör hur grovt det låter, men det finns liksom inget mer rumsrent ord för knulla som kan jämföras med bosniskans motsvarighet. nuppa, och alla sådana "mjukisord" går bort eftersom dom är i lägre snuskighetsrang, men knulla låter för grovt.
jebemu misha brukar man typ säga när ens unge har ramlat och slått sig och så svär man kanske typ åt stenen ungen ramlade och slog sig på, typ dumma sten, jebemu misha! *puss puss på knät*. det är en lighvariant av ordet jebemu som kan kopplas ihop med diverse grövre ord och saker (ex ens mamma).

och det sjuka är ju att inget av det här låter grovt och jag kan typ inget annat än att ääääääääääääälska bosniskan.

jajajjaja

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

JAG VILLE BARA TALA OM ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA HAAAAAAAAAAPPPPYYYYYY!!!!!!!!!!

nu ska jag till maxi och handla benvax och glass. och ha en hel myskväll med världens bästa magda. hon är ju bara föööööööör myyys!!!

trött

kom precis hem från redaktionsmötet med radiogruppenoch fann en förvånad nicole med lite överraskad min sittandes på soffan med tofsen på sne. asså på senare tid tycker jag att det är så mysigt att komma hem och finna något levande hos mig, förslagsvis människor. så nu är hon och sminkar sig och jag sitter här. vi ska strax ner på stan och ta en runda. nicole är sugen på ginavagina och jag förstår henne eftersom lunds gina är rätt liten. hoppas på att det inte blir regn.

igår kom hon allstå, min böna. vi degade en stund på soffan och sedan gick vi och käkade cheeebab på corner. det var rätt gott och sedan var man proppmätt. iman kom förbi och hälsade och så tog vi en s.k o-guidad promenad, vi hade helt enkelt inte mycket att säga till om kalmar, förutom om fängelset.

ztress

ahhh nu måste jag snabbstäda. har drygt en timma på mig innan nicole kommer. stresssssss. hihi.

telefonterror. not.

mina päron är höra-av-sig-sorten eftersom de alltid ringer bara för att kolla läget. ett samtal med dom kan vara allt från 40 sekunder till tjugosju minuter. väldigt varierande beroende på hur mycket skvaller det finns att dela med sig eller hur långa recepten är som mamma drar i luren (men som jag aldrig sedan använder mig av). på senare tid har de blivit kassa med att höra av sig, och jag som är van vid åtminstone ett samtal om dagen tycker att det här är lite oroväckande. de senaste gångerna är det jag som har hört av mig till dom och fastän vi har ett s.k jämställt telefonförhållande där båda parterna hör av sig lika många gånger så är det ändå dom som ringer flest onödiga gånger.

och när jag väl ringer och påpekar, halvt allvarligt, att dom har glömt bort mig så skrattar mamma bara bort det, ba har ni skaffat er ett liv, är det därför jag är bortglömd nu eller? eller är det bara det att ni har vant er vid att jag inte bor hemma nu, idag knappt fyra år senare jag flyttade hemifrån?

ja ja, iaf. för att väcka dom till liv och påminna dem om att jag fortfarande finns så skickade jag iväg ett sms. det stod så här (fast på bosniska som ni säkert har fattat): hej, jag ville bara tala om att jag och iman har förlovat oss! =)

dom har inte svarat än. och jag skickade för tjugo minuter sedan. känner jag mina päron rätt så ligger pappa och sover på soffan och mamma är på ica och handlar och ingen av dom pallar kolla mammas mobil. eller så ligger båda på golvet i hjärtattacker.

okej nu ska jag gå. herrå.

blöt och trött

jag fick lite ont i huvudet nu när jag tvättade håret, kanske för att jag stod med hövvet upp och ner i typ tio minuter eftersom jag var tvungen att vänta ut hårinpackningen. eller så är jag bara trött och det är jag.

ska föna det alldeles strax för sedan måste jag sticka till radiostudion snart. vi sänder muttation ikväll och ni hittar länk där nere i inläggen någonstans, för just nu orkar jag verkligen inte länka.

det har varit skumt väder idag. hoppas bara det inte regnar i helgen eftersom jag ska få besök av min finaste böna imorgon. neeej regn på fredag ser jag på nyheterna nu. men iaf, nicole kommer imorgon och stannar till lördag/söndag. mys vi ska det =)


och sånt

TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT. nu vill jag gå hem. kan ni fatta att vi sitter i datasalen och typ gör inget och ändå går vi inte hem. assy spanar valpar och jag vlill gå hem. men först förbi lidl så att jag kan köpa nya digestivekex och sedan ska jag klippa iman. det får inte bli fel tydligen.

hHAHHAHAHH

dagens svåraste ord: förödmjuka.
iman skulle vara seriös och avsluta sin slutplädering med att jag "förudmjökade" honom. HAHA.
det var andra gången jag dog idag. första var hans måsbajsslem i håret. HAHAHHA.

kaktusgalan 2009

okej. lite sena pics men häräääreee.
ja okej jag pallar inte skriva så mycket bildtexter eftersom det är så många bilder. men jag kan ju dra lite snabbt om hur jag och my gäääääängbäng tyckte att det var och vi tyckte det var asssskojigt!! haha fan askul kväll. maten var sådär, men när det inte är proffskockar som fixar maten så kan det ju inte vara så asbra heller men det är ju inte maten som räknas utan det är sällskapet som sagt. och jag var omringad av alla jag tyckte om. mellan rätterna delades det ut priser till bästa skådespelare och manus och allt sånt där och även massa andra priser. efter galan drog alla på mellanfest till B och L och där satt alla tills dom däckade.

mycket roligt dag

nu ska jag till skolan igen.

tidigare gick jag en sväng på stan med ajmän och sedan var vi och käkade på asdyra ming palace. varför ska det vara så dyrt att käka thaifood? iaf vi hade kul och på vägen hem blev iman nerskitad av en mås. HAHAH. det var roligt.

blabla

jag är uppe och rättar åtalstexter. har käkat och ska snart iväg på redaktionsmöte. hoppas det blir en najs dag idag med sol och sånt. okeeejrååå. pusssherrå.

esc och ef

klockan har inte ens slagit 11 och jag sitter redan med datan fastklibbad i knät. sjukt oväntat, det med tiden iaf. igår kollade vi eurovisionfinalen och jag trodde nog att mina kompisar skulle vara lite mer på på röstningen men de var lugna medan jag var den enda som var engagerad. jag tycker sånt är asspännande. bosnien placerade sig som åtta sverige som 21a. jag är helt hundra på att sverige hade kommit längre om man hade skickat måns. malenas låt sög tyvärr jämfört med de andra bidragen och de tyckte europa också. till och med charlotte var bättre förra året.

även om jag var sugen på att gå ut och partaja medan vi satt och kollade på esc så gick det över när esc var över. jag var astrött och tjejerna också. så jag och ajmän gick hem vid två och degade en stund. strax innan tre fick jag mess av D där hon messade om efterfest. så ajmän och jag gick upp till henne i pyjamas *spontana paret* och hängde där. det var en mysig och stillsam efterfest, typ så som det ska vara. jag drack ett glas av Ds egengjorda vin och det var asgott haha. inte alls syrligt som alla andra äckelvin på systemet. funderar allvarligt på att gå och köpa en liter typ. vid halvsex gick vi ner hem till mig och då var det bara att gå och lägga sig. utan att ens behöva byta om.

mina kompisar är så fotogenique

favvo-laka!!!

danas je dan, dan republike

danas je dan baz ono bezze. ustala sam oko 3. pregledala frizider. nemam kruha. puno sudja u sudoperu. gladna i nikakva. i vise mi se ne pise i eto tako.

byttan

idag: först skolan. spelade in jinglar till vårt radioprogram. stack hem. käkade sarma. fick telefonsamtal. mötte upp sofa och aida. gick på stan. fikade på fiket på ze barun. fortsatte hemåt astrött. kom hem. degade en stund. bestämde oss för att gå ut. byttan föreslogs. gjorde oss iordning. kriss kom. jag käkade sarma igen och gjorde iordning mackor till kriss. mötte upp sofa och idahoe. cyklade till byttan och hade askul. nu är jag hemma. hungrig. en pita i micron och en film på g. eller kanske sängen. får se.


luhvaz.

vin och romcola.

asses.

rödluvan och blåluvan.

mr L underhöll oss en stund och vi underhöll honom också.

ze parzy.


nu vet alla det

JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR I MINA SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR.

liveblögg från eurovision del2

okej!!! andra omgången av eurovision. spännande! sitter här själv igen och recenserar kvällens bidrag.

kroatien: jag gillar början av den här låten. vacker musik, det enda jag har svårt för är hans röst, det blir lite väl mycket smörigt fast på ett negativt sätt. blir starkare i refrängen med brud-kören i bakgrunden. awww fin klänning tjejen hade. fint upplägg men är inte så mycket min favvo. jag älskaaaaaaade förra årets kroatien-låt haha, den lyssnar jag på fortfarande.

irland: ok what to say? helt okej. men jag fastnar inte. är rätt trött på sån här rock.

lettland: haha lite kul bidrag. undrar om sångaren har på sig skinnleggings från gina. sjunger dom vodkak-kulak? haha. kul. finns chans att det går vidare eftersom det är ett ändå lite annorlunda bidrag där dom blandar allt möjligt. upplevs kanske som spretigt.

serbien: haha allstå det här är en av mina favvobidrag. typisk balkanmusik fast inte på ett turbosätt. lite seg i verserna men bra i refrängen. kul.

polen: jag har skitsvårt för ballader, men den här var okej. slår dock inte islands. hon var cute, liknar hon varga-tjejen som var ihop med han från icareklamen. hennes röst brister ju jättemycket. nä det här var tråkigt.

norge: typ favvotippad. jag hatar överpositiva människor på scen. dom ska inte se fööör glada ut. men jag gillar hans minspel det passar in ibland..och ibland inte, han gapar för mycket. han påminner mig verkligen om någon jag känner. lite för mycket hoppar och skuttar för min del.

oj ruslana har lärt sig lite engelska. dima klipp dig!!

cypern: cute låt. men jag lyssnar aldrig när det är ballader. men den här är bättre än polands iaf.

slovakien: men GUUUUUU är så trött på ballader. mute:ar tvn.

danmark: han låter ju exakt likadan som ronan keating. det här är en typisk låt som kommer spelas på radion och varje gång kommer man undra vem det var som sjöng, dvs den är bra för radio men inte tillräckligt bra för att kommas ihåg.

slovenien: musiken är ju bra, lite bond-aktigt, men hon sjunger ju knappt. går inte vidare.

allstå snart har vi sträckt sönder ryggen om vi ska behöva sträcka oss för varje svensk grej.

ungern: ungerns motsvarighet till bosniens deen. haha han är ju typ aslik i sättet han rör sig på scen.

svenskt igen. nu får vi sträcka på oss.

azerbaijan: typisk arashlåt. asså arash och den där lilla mandolinen hahah. nääää. pinigt. det här är en sån låt som kommer att bli en svensk "sommarplåga". bra låt. går vidare.

grekland: ASSÅ KAN VI SLUTA STRÄCKA PÅ OSS??!!! Sakis är snygg. han är blandning av marc jacobs och dermot mulroney och jag gillarlåten. men jag gillade "shake shake shake" mer. öh grekland tar i lite väl mycket i år med deras scengrejer.

ohoho bosnien blev omnämnt, ja det gillar vi här. muttation säger: WOHOHOHYAYAYYAY

litauen: booooooooooring.

moldavien: jag gillar den här låten. en av mina favvosar.

albanien: cute låt och cute text.

ukraina: det är så mycket av allt men jag gillar den här låten.

nu har dom tappat mig. nu är jag mer inne på att spana bloggar.

nä känner mig inte riktigt engagerad. inte kul om inte bosnien eller sverige tävlar.haha.

trötta

kom hem för en stund sedan. vi hade redaktionsmöte. nästa vecka ska jag vara reporter och springa runt med marantzen (marängen på magziska). det kommer ju bli skojigt.

annars så ligger ajmän fortfarande och sover och jag funderar på att laga mat för jag är sååååå hungrig. idag försov vi oss båda. jag hörde inte min telefon alls. och igår var det kaktusgalan. jag hade askul! har många bilder så jag ska föra över dom lite senare också när batterierna har laddats. asså underbart väder ute ju!

skor och huvudvärk

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. jag ska bli ägare till dom här skorna. är så happy. och jag har såå ont i huvvet. dör.

kaktus

jag har så ont i huvvet! det trycker på som fasen. har precis groomat mina ögonbryn och ska väl käka frulle snart. ikväll är det kaktusgalan som gäller. så det är bara påklädning och smink som gäller, men det är långt kvar tills dess.

lite bilder


torsdag. på väg in till maxi. sedan bio.

fredag. extra radiosändning av muttation.

iman skötte kontrollbordet

daddys sign som aida säger

party på lördagen

tiiiiiiiiiiiiiiiitttaaaaayyyyyyssss

cykelturer på red


nu måste jag fixa min kaktusklänning!!

boooosnaaaaa

okej. nu måste bosnien gå vidare.
sverige är med. gött.

men va fan. israel. portugal gick vidare, den cutea tjejen. nervöst. komigen. gud. nej. finland. nu är det bara fyra kvar.

vaddå natasha, heter hon inte natalia?

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOOOOOOOOOOSNAAAAAAAAAA!!!!!!!

nu kvittar det vilka fler som går vidare hahaha.


liveblögg från eurovison

eftersom jag inte är med kattdjuren och kollar uppe i oxhagen (sitter inoljad och med ansiktsmask) och kollar på eurovision så får jag sitta här med mig själv och datan. får diskutera bidragen med mig själv.
nu börjar vi.

---
ojojo natalia v. lite häftigt att hon är med ju. men jag gillar inte den manliga programledaren. han låter fan lite som borat. en mer förfinad borat.
---
montenegro: hm. känner mig väldigt tveksam till hennes manliga dansare i helvit kostym. är det det här folk kallar för eurodisco? jo men det låter väl ok. men hello snygga ben!! jo den här går vidare.

tjeckien: oh zigenare. verkar lovande. hon tjejen påminner lite om lakas syrra ju!! haha. cute. HAHA det här var ju kul. en zigenare i supermankostym. synd bara att det inte blir lite ösigare i refrängen.

belgien: varför kör alla med utklädnad? här är en elviskopia. malena kommer ju anses som superseriös jämfört med dom här roliga nissarna. jag gillar den här låten, känns inte asfel. lite fräschare än eurodisco om man säger så. låter lite som lou bega. favvo än så länge.

åh hela jag luktar sololja haha. var tvungen att smörja in mig eftersom jag har så sjukt torra ben. borde gå och tvätta av min fejja också.

vitryssland: men konstigt att dom får värsta hejjaropen....not. NÄÄÄ USCH VILKET HÅR *e-type goes avundsjuk*. jaha han var visst inte sångaren. det kom ut en ny nisse med en annan ful frulla *runar sögaard goes avundsjuk nu*. jag gillar inte den men det känns som att den kommer att gå vidare.

schweden: asså låten har inte fastnat ritkigt i mitt hjärta måste jag säga. oj vilken applåd. men sexig kör. öh det låter inte bra när kören hörs mer än vanligt. eh hon var bättre i svenska finalen. mycket bättre. fast hon har dragit ner på sina ansiktsgrimaser och det är ju positivt. jag ryser på benen haha. hon har bra röst. hon förtjänar ju att gå vidare, men känns tveksamt. fast det kommer hon ju göra. bättre än vitryssland iaf. HEJA SVERJE!!

armenien: HAHA Inga och Anush heter dom. ÖH. de har typisk traditionell klädsel och det ser lite galet ut. förlåt. ser inte alls exotiskt ut. gillar inte riktigt det här. men refrängen är väl helt ok. går inte vidare.

reklam. käkar lite.

andorra: jag vet inte ens vart andorra ligger. pinsamt i know. vid spanien? lite dixie chicks-stuk på det här. helt okej låt. kommer nog gå vidare. fast den är för vanlig.

schweiz/sweic/schweich: musiken är bra men hans röst lite halvsugig och så. fast det är nog meningen. den går vidare. den är bra.

turkiet: men åh. äntligen lite ös. synd att hon ser lite aggro ut i fejjan men allt var fint! refrängen var inte så stark, det fattas nått. men öbvrigt. ÅHHH nä men det här gillar jag, lite orientaliska toner. hon var ju söööt ju. skitsnygg bh-överdel också. men varför är det bara en man med dom? kunde dom int eha skuppat hanockså. aha ojjjjjjjjjj OJOJO hahah bra att dom inte fjorde det. men guuuuuuuuud vad sexzigt. den här går definitivt vidare.

israel: ligger bra tanke bakom bidraget med att välja en israelsk brud och en palestinsk (så som jag har fattat det?), men BOJKOTTA israel.

cute greenroompratsnubbe.

bulgarien: hahaha. nejnejenje. superheroesutklädnad på alla.

island: awww hon var ju lite cuteish. lite prinsessa över henne. men jag gillar det här bidraget. jag kommer aldrig lyssna på det igen eftersom det är för tråkigt men det duger nu.

makedonien: eh...haha. deras hår allstå. VARFÖR ska snubbar envisas med sån hårdrocksfrilla?? jag vet inte. låten är väl ok. men jag har knappt lyssnat.

rumänien: gulligt upplägg med älvorna. men hennes engelska är lite sugig. låten är svag. och när hon sjunger "...like to party..." låter det som att hon säger baaty istället för party. går inte vidare. men kul titeeeeeel måste jag ju säga "balkan girls" heter den va?

finlandia: allstå det är så sjukt ute med en fjortislooking-rappare som sjunger med tre brudar. gud så töntigt. man förstår ju varför finland aldrig vinner.

portugal: aww det här var ju också gulligt. lite mika-färger över deras scen. den här måste ju gå vidare haha.

malta: mitt tredje hemland. låter lite nasalt va? gillar att hon har ren och fin engleska jämfört med de andra brudarna vars modersmål inte är engelska. synd att låten är så sjukt tråkig.

bosnien: IHHHHHHHHHHH!!!!!! HEEEEEEEEEJAAAA PÅÅÅÅ! inte redjina utan reGina. okej peeeeeeeppp!!! ryyser. okej han låter lite svagare än vanligt, men inte så. han är pepp. hoppas han inte är hög som han var på dino-konserten. wuuuhuuuuuu. roooodii meee u majsku zoru kuppppaj me u bistroj vodiiiiii. *ignorerar hans frilla* så skumt att höra bosniska på tv!! vi har ju inte parabol hemma så att vi kan kolla på bosniska tvprogram som alla andra bosnier kan här i sverige så jag är lite i extas just nu. WOHOOOO  komigen. alla måste röstaaaa. AHHHH ROOODIII MEEEEEE U MAJSKU ZORU KUPAJ MEEEE U BOSTROJ VODI CUUUVAM JEDAN CVIJET KAD SVI DRUGI ODUUUU CUUUVAM TE DOK SAM ZIIIIIIIIIIV!!!
okej. dom måste gå vidare. den är ju välkomponerad om inget annat.

----
allstå vad fan, varför försvinner alltid numret när bosniens nummer ska visas? lite underliggande hat i ryssland kanske? hihi.
---
sådär nu har man röstat!!! det här är viktigare än EUvalet. skojar. undrar om irma kommer att gå och rösta på sin födelsedag? förresten en hälsning till nichöle i lund, synd att vi inte kollar tillsammans som förra året. och en hälsning till pannkis, jag vet inte vilken av mina kussar du är med men hoppas ni har det myyys och hejar på bosnien.
---
kul att tatu är konsekventa och vägrar byta stil. de ser ju exakt likadana ut. den bruna av dom ser ut som jordan.


milka!!

de senaste dagarna har varit långa. igår däckade jag när jag kom hem och har inte orkat något. jag hatar när jag kommer i sånna perioder då jag är astrött på dagarna att jag alltid måste ta näps för att klara av resten av kvällen.
ett bevis på att jag försöker hålla mig ifrån en nap är att jag dricker cappucino. fast inte vanlig utan med milka-smak!! åhhh. milka är den godaste chokladen, speciellt den med kex. jag har för mig att jag har sett att man kan köpa milka här i sverige, men jag vet inte vart.

imorgon kan ni lyssna på muttation som vanligt klockan 20, men den här gången sänder vi inte live, fast vi låtsas som att vi gör det. vi kommer inte att kunna sända radio imorgon därför var vi tvungna att förinspela programmet.
varför? joooo så härärdetva. imorgon är det dags för kaktusgalan, kalmars motsvarighet till.....oscarsgalan? något liknande. alla kommer iaf att klä upp sig och glamma till det rejält. ÅHHH vad spännande! jag ser framemot det. det är inte så asofta man får se glammig ut i finare klänning.

jag tänkte köra med en rosaröd h&mklänning (haha inte så glammigt va...men den är fin), locka håret och så högklackat på det hela. HIHI. nä men det här ska bli så skojigt. hoppas bara att vi får sluta tidigare imorgon så att vi kan gå hem och fixa oss, annars blir det bara två timmar till att göra sig iordning. och två timmar, det hinner man typ....lägga foundationbasen på! närå. jag är en snabbsminkare när jag verkligen vill.

fick även tillbaka tentan idag, den vi gjorde för ca två veckor sedan och jag är godkänd. hahahoho. nu får det bli ett par skor.

jepp nu ska jag sticka till maxi för att köpa strumbyxor tills imorrn.

bu

åh jag vaknade nyss efter en tretimmars nap. ångest. för jag har inte gjort något jag skulle göra. muttation säger: buuuuuuuu BUBUBUBU.

jag la undan skor också

det blev lite spontanshopping som inte var inplanerad (logiskt om det är spontant i guess...). först min obligatoriska lidl-runda (grönsakerna är så mycket billigare där än på maxi) och sedan fortsatte jag in på giraffen och hamnade på både fejk-sisters affären och lindex. allstå den där sistersaffären, har inte dom typ astattiga kläder? rätt mycket ur-modet-kläder om man säger så, men idag hittade jag ett randigt linne som var cute.

på lindex hittade jag en tröja, örhängen och en väska, basic-skol-bagstil på den. nu väntar jag på att mina spagettiz ska koka så att jag kan käka. sedan måste jag färga håret, städa och duscha. ikväll äre party på ze päläz. känns fräschats så va? och inte halvsunkiga kåren. ja vi får se. förferre hos mig iaf. blir vi tre brudar och det kommer bli mysigt. mat nu.

jag borde verkligen färga håret men orkar inte ikväll

HOOOOONNEEEYY IM HOOOOOOOOME. fred flinstone var min idol när jag var 8 bast.

kom nästan precis hem. vi tre, jag, aida och kriss sände radio, en extrasändning med bara partymusik och partyämnen. till vår hjälp hade vi iman som skötte kontrollbordet och la sig in ibland i det som sas, men det var uppskattat och kul så det gjorde ju inget. a fasen det var kul att sända ikväll, kanske för att vi inte hade haft nått annat att göra ändå.

efter skolan gick vi på stan idag. men på föreläsningen spelades våra radiointervjuer upp. och det gick ju bra. aida är bäst som drottning silvia, och trots att det är fult att skratta åt sina "egna" grejer så satt jag och garvade hela tiden när läraren spelade upp klippet. efter det förtjänade vi en bäg (baguette på franska) på ze barun (baronen på svenska). det var gott, eller rättare sagt fetaosten är god. vi fortsatte att gå runt och kolla i affärer men det blev inte så mycket för min del.

efter radiosändingen (allstå förstår inte min egna kronologi just nu men skitsamma) delades vi två par upp; jag och iman skulle hemåt men jag behövde handla på maxi och där träffade vi aida och kriss igen. där blev det ännu en lång pratstund tills vi sedan skiljdes åt "på riktigt". nu är jag hemma. ska dammsuga tänkte jag innan iman kommer och så ska vi kolla på film. hoppas jag inte däckar under den här också.


radio

mjaha. jag är astrött. sov ju typ tre timmar i natt och drömde om USB-snubben och att hela hans familj hade omkommit i en flodvågskatastrof. i drömmen skulle vi även göra någon hån-grej på honom, men jag tyckte så synd om honom och grät för att inte de andra i min videogrupp skulle göra nått elakt.

nu ska jag fixa här lite och sedan är det radio ikväll. lyssna om ni vill höra bra partymusik.

update: glömde ju nämna, lyssnar ni ikväll får ni höra en exklusiv intervju med drottning silvia. och vi har ensamrätt på den! jepp så är det faktiskt.

darin - runaway

allstå jag är ju lite fjortis i min musiksmak men det gör inget. min omgivning verkar inte störas för mycket av det. iaf jag tycker det är skitkul att parta till darin. han är ju för goooooo. den här låten härnere är ju ingen partylåt utan en mer mypyslåt haha. den ska spelas nästa gång vi sänder muttation.

och just det, på tal om radiosändningar och muttation, imorgon sänder vi igen! en extrasänding eftersom det är sånt tryck på vårt program. typ, nä men på riktigt imorgon klockan åtta så får ni lyssna på muttation som vanligt om ni inte har något för er eller om ni bara vill ha bra partymusik att förfesta eller fixa er till.

men här kommer darin och jag drar nu. gonattherrå *vink vink*

bio och socker

oj klockan är ju halv tre. det gick snabbt. det är så lätt att tappa tiden när man surfar.

nu är den tjugo i. jag är fast i surfandet. nu har jag också sett cassies tittays.

iaf. det har varit en halvlång dag idag. började med att jag vaknade senare än vad jag tänkt, stack till skolan och satt med den sista radiouppgiften. sedan gick jag och assy hemmåt och dröjde för länge utanför. käkade hemma och kände sedan att jag bara inte pallade av att vara hemma så jag föreslog bio, och alla brydarna var med på det. vi stack till maxi, köpte godis och cyklade sedan mot bion.

allstå jag försöker leva lite nyttigare. har inte käkat godis sedan måndagen, annars brukar det bli något sött varje dag. nu i veckan hade jag med mig lunch till skolan två gånger. haha det är stort. hela mitt gäng är stolta över mig hihi. jag har lagat mat varje dag den här veckan och har inte ätit mackor istället för mat. och så länge som jag är mätt så är faktiskt sockersuget oftast borta. men idag skulle vi då på bio och jag köpte mörk choklad. och jag måste säga att mörk choklad är så jävla överskattad!!! jag tror att alla som säger att mörk choklad är såååå gott ljuger. det kan inte finnas någon som på riktigt skulle välja en choklad med 70% kakao istället för en hederlig mjölkchokladmarabou, man väljer den mörka chokladen enbart för att den är "nyttigare". men ärligt vill man vara nyttig så kan man väl lika gärna skippa chokladen helt, likaså cola lighten. det är verkligen inbillning när folk säger att det är gott med skitmörk choklad. det måste det vara. jag vägrar tro nått annat.

jag skulle alla gånger välja ljusare choklad men eftersom jag nu försöker skära ner på sockret så tog jag den här eftersom den ändå innehåller mindre suuuugah. jag äter så jävla mycket sött!!!!!!!!! kan hata mig själv ibland för det. eller inte hata, men jag tycker bara att det är så konstigt för jag äter "nyttigt" i vanliga fall. jag käkar typ aldrig pizza. jag har käkat pizza två gånger sedan jag kom till kalmar. ena gången var när nicole var här och andra gången var när vi kattdjur beställde och käkade hos mig. jag äter typ assällan på donken. inte ens cheesare bara sådär och jag äter inte alls mycket pasta och annat sånt. äter dock asmycket grönsaker och frukter för att jag tycker det är så jävla gott att knapra på en morot!! och jag känner aldrig sug efter pizza eller hamburgare, men cookies däremot, det ska vi inte snacka om. minns en gång när annika sa att man antigen är salt eller sockerberoende. när vi bodde tillsammans kunde hon inte låta bli att talla på chipspåsen hon hade hemma, medan jag kunde låta en chipspåse ligga i två veckor och tvärtom om för mig med kakor.
det är så lustigt det här med salt och socker.

nu kom ju det här inlägget om att handla om mat istället. men iaf. jag orkade sex rutor av mörka chokladen sedan tog det stopp. och vi såg state of play och den var sååå bra. riktigt bra. handlar om journalister som ska lösa ett mordfall. spännande hela vägen ut. titta på den om ni inte har annat för er.

imorgon börjar jag nio. känner mig pigg nu.

dagens

nu har jag precis borstat tänderna och piggnat till lite. idag har varit en lång dag. började i skolan vid tio där jag mötte upp radioläraren som var snäll nog och visade mig hur radioredigeringsprogrammet (långt ord hehe) funkade. därefter satt jag och knåpade med radioövningarna vi hade. jag blev inte klar med sista övningen som gick ut på att intervjua aida (henne föreställandes drottning silvia) men det får jag fixa imorgon. det är typ asmysigt att sitta uppe i radiorummen.

vid fem stacks det hemåt och sedan var jag i skolan vid sex igen. vi sände radio också, vid åtta som vanligt. kom hem vid halv tio och har sedan dess legat däckad i soffan.

ska sova alldeles strax.

lördagsnes bilder

det här var som sagt en lång dag. fortsätter där jag slutade och kortade av berättelsen. när tjejerna hade gått hem så gick jag och assy och satt på dream. jag satt och spanade på ett par som var på dejt medan iman käkade. eftersom iman är så fåordig medan han käkar (jag klarar inte av att vara tyst när jag äter) så satt jag som sagt och tog del av parets konversation istället. det var skoj. ingen katastrofdejt men det kunde väl ha varit bättre.

vi fortsatte vår lilla promenad och hamnade vid palace och grusvägen där som aldrig verkar bli asfalterad. efter att jag hade lyckats pricka in mitt uttuggade tuggummi ner i schaktet, och iman missade med sin, drog jag igång en stenkastartävling där vi tävlade om vem som kunde pricka in stenarna i schaktet. vi körde till tre och iman vann. men jag vann egentligen eftersom jag träffade en gång då han tydligen inte såg. det är faktiskt sant. det var länge sen jag kände mig så bosniekid som då. det är så ofta man ser bosniska kids sysselsätta sig med saker som stenar och smågrejer i brist på leksaker. det påminde mig även om klikeri man samlade på och lekte med när man var liten. jag vet inte om svenska barn lekte med kulor men i bosnien var det värsta grejen alla kids höll på med. jag vet att det ibland utbröt bråk i kvarteren när man inte kunde komma över en förlust och var tvungen att ge bort sina kulor.

sedan fortsatte vi mot maxi. på vägen dit bråkade vi. vi stod vid ett rödljus och tjafsade. det var inte vårt första "gräl" (gud så formellt ord haha), vi har haft ett par men jag har glömt alla. assy tyckte nog att jag överreagerade, och för mig finns det inget som heter överreagera när jag väl reagerar om man säger så. jag vill påstå att jag inte överreagerar men jag pallar bara inte av att vara passiv i saker jag tycker är fel. ibland kan man väl tiga ihjäl grejer men EH NEJ inte ofta hehe. antigen så får man nu intrycket av att jag är en bitch eller att assy är en ass men så är det inte HIHI *tycker om varandra*

iaf mitt tjurande och imans tystnad höll i sig hela vägen in till maxis svängdörrar och där någonstans blev vi sams. visst tycker man mer om varandra när man har tjafsat? och vi tyckte verkligen om varandra den dagen för vi började vid bokhyllorna i maxi och där satt vi i mer än en timme och läste ur roliga böcker. ibland skrattade vi så högt att jag på riktigt var lite orolig över att någon skulle komma och säga åt oss att vara tysta (gäss-incidenten). men ingen gjorde det och vi fortsatte. vi läste snuskiga roliga historier ur berts fräckisbok och typ dog några gånger. det är verkligen ett riktigt roligt gratisnöje, att hänga på maxi allstå.

vi handlade och fortsatte sedan hemåt. min assy och jag.

självutlösaren. men det gick snabbt så jag hann knappt posa.

assy är som en liten oliv här.

ja hohoihihi. kul man kan ha på maxi.

jag är inget fan av den här bilden, men iman är det och fågelholksminen går allstå hem.

ja det var det.

skitblogg

men jävla skitblogg punkt se. hur typiskt är inte det att just nu när jag känner bloggsug så går det inte att logga in på sajten?

JAG BEHÖVER SKRIVA AV MIG (obs inte samma sak som att "prata ut" med någon)!! bloggar i anteckningar nu.

jag gick inte till skolan idag. tog ledigt för tillfällig deppighet. deppighet är en sjukdom som man inte ska skoja om. så jag tar den på allvar. det brukar komma och gå men idag så ba NÄFYFASEN idag är ingen rolig dag *fortsätter sova*. förlåt min radiogrupp (om det är nån som läser), det ska inte hända igen.

jag drömde mycket igen. jag drömmer en massa hatdrömmar om iman typ. antigen att han is cheating on me, eller att han beter sig skumt eller som idag drömde jag att han hade slagit sönder en tavla som min pappa hade målat. han "gömde" den på toan. och allt var så realistikt för jag vaknade i drömmen och gick till toan och hittade tavlan, och jag ba iman har du tagit sönder den här tavlan? och han skrattade konstigt och jag tyckte det var skitoförskämt att han inte ville be om ursäkt. så spårade jag ut och skrek och låste in mig på toan haha.

sedan fortsatte det med att jag hade en läcka i taket, det rann typ blod ner från taket in till min toa. och allt var blodigt och mojsigt och jag trodde att min ovanför-granne hade blivit mördad. och då säger iman (här hade vi tydligen blivit sams) - men visste du inte att det här var ett hotell innan, rören är dåliga, det är därför det är en läcka. och jag ba va var kalmarhem ett hotell innan?

och så kände jag sån ångest i drömmen ba vafan måste det här hända nu?? jag har inte tid med att ta tag i nån jävla läcka nu! och så vaknade jag och min assy tröstade mig, flyttade min hand till hans hårmatta och så däckade jag igen. ruggien är för mig som nappen är för en bebis typ.

sedan skulle jag ta tag i massa andra grejer och blev lite smått stressad över radiouppgifterna jag har missat, men mejlade läraren och det fixade sig.

och nu tror jag att jag ska dammsuga. får se om jag orkar.


spermier och sånt

jag berättade aldrig vad som hände i helgen. gud jag kommer knappt ihåg vad som hände i helgen nu när jag tänker efter. justja, jag hade tenta i lördags ju. den gick bra. tror jag.

degade sedan lite i lägenheten och gick ut för att gå på stan. mötte upp kriss och aida på corner där vi tog en lunch och sedan fortsatte vi på stan. spanade på ze barr och kvasten. hittade inget. lite trist. sedan kom även assy och gick med oss tjejer. allstå vissa grejer är så jävla minnesvärda och det är synd att man inte kan dela med sig av allt man har sagt och gjort. en minnesvärd konversation från den dagen var iaf när jag, aida och kriss snackade om huruvida spermier överlevde och hur länge i muttan. jag sa att dom inte överlever alls länge i muttan eftersom det inte finns något syre där och aida ba men hur fan ska dom då överleva i pungen, där finns det ju definitivt inget syre! HAHA vi dog inne på h&m. jag är så opåläst, för sannigen är ju den att dom dör så fort dom kommer i kontakt med syre. hello sexualkunskap 2009.

och så garvade vi så jävla högt åt en liten 2årig flicka inne på h&m. hon ställde sig vid oss och stirrade på mig och aida. och jag och aida tittade tillbaka på henne och kunde inte hålla oss så vi började garva. nu när jag läser grejer vi skrattar åt så är det typ inte kul egentligen för någon som inte hänger med oss, men fan vad kul vi har iaf. och när vi skrattade åt flickan så var det ett sånt ondskefullt skratt som kom ut ur våra munnar HAAHA.

ett annat utbrott jag fick var när vi var inne på monki och kriss provade en sån där solskärm, exakt som hon på bilden, och jag DOG. allstå det var så sjukt roligt, jag fick ont i magmusklerna. sedan fick kriss ont i magen när hon typ flög bokstavligt talat ur glitter eftersom hon skrattade så mycket åt aida. det tog henne tio minuter att samla sig för att sedan kunna berätta.

sedan stack brudarna hem (och nu måste jag dela upp inlägget här för annars blir det för långt) och jag assy fortsatte med vår runda (det i ett annan inlägg. måste vara lite pedagogisk nu). på kvällen mötte jag upp brydarna igen och så efter en massa velande stack vi till byttan där vi fortsatte garva och hänga. de stack sedan till palace och jag assy gick hem och åt glass och kollade på film.

plonk

bajsade alldeles precis. det var skojjigt. USCHHHHHHHH. fy och skäms sånt gör inte flickor, bara fula pojkar. läste senaste amelia samtidigt.

tycker dock att det är lite irri att inte hela tidningen går in i brevboxen, utan den hänger sådär lite löst, vem som helst kan ju komma och plocka min amelia. cronholm (min granne) gör det kanske i hämningssyfte. hans namnskylt utanför dörren hänger fortfarande uppochner efter att iman har vänt på den.
 
jag är ju så kass på att blögga och guuuuu vad alla tjatar om att jag ska skriva. skojar bara. knappt nån som tjatar. tack för att ni inte är en sån krävande publik.
 
funderar på om jag ska dammsuga nu.


hon hängde och slängde

jag är lite sömnig. har precis städat runt lite. var på maxi tidigare och nu har jag äntligen köpt blomjord. tänkte plantera om lite blommor här hemma. kan vara rätt fräsch för dom att få lägga sig i en ren bädd.

men vad myyyyyyyyys. önskar bara att det vore söndag imorrn och inte måndag.

hellu

funderar på om jag ska micra upp en pita (uttalas "pitta". kriss skratta inte nu). är lite småhungrig men ändå inte. man ska inte äta när man är uttråkad.

assy gick för en stund sen för att kolla på fotboll och jag måste nog kanske sticka och handla. det är egentligen så mycket som jag måste fixa. idag skulle jag egentligen ha gått och köpt riktiga gympaskor så att jag kan promenera nu när det är så fint väder. vi skulle även ha besökt blomsterlandet och ikea men det sket sig eftersom vi däckade sex på morgonen igår och vaknade vid fyra.

nähe en liten pita trots allt kanske. måste även ringa min mamma. dom har tydligen varit i norge de senaste tre dagarna, vilket jag inte har vetat om. trodde att mamma dissade mina telefonsamtal men nu förstår jag bättre.

skryt

omg jag ser så lyxig ut i ansiktet. lite rysk sångerska slash j.lo när hon är blek. jag tror att det är det här läppglanset som får mig att se rysk ut. jag är såååååååå fin för tillfället. finns det ingen som kan ösa fina ord över en så får man faktiskt ta saken i egna händer. saken är bara den att jag känner mig så sketsnygg hemma, men så fort jag kommer utanför huset så pajjas det eller så är någon annan snyggare. well life doesnt suck för det! HAHA. jag är så jävla fin. mina päron har gjort ett bra jobb med mig.

fina flickor

då ses vi på byttan ikväll dårååååååååååååååååååååååååååå?
nyktra och fina.

heeeeeeeppppiiiii

MEN HEJ UNDERBARA DAG.

vettni att det här är min första så kallade lediga dag. medan alla andra har degat ute i veckan så har jag suttit inne och "pluggat". nu i efterhand kan jag väl säga att det räckte med dom sex aktiva timmarna jag pluggade. jag kunde i princip har suttit ute jag också. 

men iaf, ny början och idag tänker jag vara ute hela dagen. 

kom från tentan strax efter tio och det gick bra. den var skitenkel. kändes mer som ett högstadieprov. men jag sov så jävla kefft i natt. la mig vid tre och kunde inte somna och vred mig och puffade till kudden tusen gånger. men somnade sedan och vaknade vid åtta. gjorde mig iordning, stackut fejjan utanför dörren och då öppnas dörren till min nabo, och ut kommer en TJEJ. cronholm har alltså blivit med brud. hon såg rätt fredlig ut. kan tänka mig att dom hookade på valborgsmässoafton eftersom han hade värsta festen. jag trodde han var värsta tönten, sådär snällistönt. men ni vet vad man brukar säga om sånna människor? ok hoppas jag slipper förklara.

och hon hälsade.

och jag kom på att jag hade kanske glömt att stänga av plattången (ja, jag måste platta småhår även om jag bara ska ut och göra tenta), när jag sedan kommer ut igen så är bbs-nabon också på väg ut. jag hälsade inte. kände mig rude. åhhhhhhhh hatar så jävla hårt när jag inte hälsar och hatar alla som är kassa på att hälsa, men jag visste inte om han visste vem jag var. men så möttes vi vid cyklarna igen och båda hälsade. och så halvvägssellcyklade vi till tentan haha. aida kommer bli avis över att jag har så trevliga nabosar. iofs så har hon kriss så det väger väl upp det mesta.

jaha näääääähe om man ska ta och raka benen dagen till ära. är det för kallt för klänning utan strumpbyxor? usch jagär så frusen av mig så jag vågar nog inte. men det är kanske dags att trotsa min kropp.

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fyfaaaaaaaaaaaaaan vad fiiiiiiiiiiiint väder. FATTAR ni hur sjukt glad jag är över sooooooooool. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

okej dags att sluta med fjanterierna.

bih

trenutno mi stvarno nedostaje ono nesto bosansko.

RSS 2.0