gotovo je gotovo

ingen fin kväll. sitter här med mensvärk *myyyyyyyys. not* och en tenta (har svårt för att skriva detta nu haha) som jag inte kommer att göra. jag har inte pluggat tillräckligt och jag pallar inte gå dit och göra ett s.k halvhjärtat försök eftersom jag vet att jag kommer att misslyckas. jag har verkligen varit omotiverad och bajsig när det gäller den här tentan. ja ja inte mycket att göra åt det nu, ska gråta en skvätt ikväll men sedan så är det bara att fortsätta som vanligt.

men faaaaaan. allstå jag är så långt ifrån att vara ett bra exempel när det gäller studier och sånt haha. vill man ha ett bra exempel så kan man prata med den magdan som gick i gymnasiet, där kan man snacka om disciplin.

anywho jag satt och käkade lite pita (sirnica yuuummmieee), det som blev över av middagen. mitt i en tugga känner jag att det smakar lite sött, men jag fortsätter att äta, tänker inte mer på det. efter ett par tuggor så ba det smakar verkligen vanilj, nått är fel med min pita!! men typ dum som jag är så fortsätter jag käka och till slut så kommer jag på att jag käkat upp pitan tillsammans med tuggummit jag hade i munnen. bra bra. 

nä fan nu blev jag lite depp pga tentan igen. AHH. ok. eh imorrn så börjar mitt nya liv. eller nä, på måndag börjar mitt nya duktiga pluggliv. hejdå.


Kommentarer
Postat av: Atena

Ja det måste vi!, men jag slutar oftast sent och det blir knasigt med tågen hem, men nåt sätt finns det och lösa det på säkert (:

2008-11-07 @ 04:58:16
URL: http://feereshte.blogg.se/
Postat av: A D I S A

hahahah jela sirnicu za zvakom :D hahaha du e bäst! :D

2008-11-07 @ 15:04:50
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: ahmedoo

Prokrastinering: Vardagsfenomenet att skjuta upp en viktig handling eller uppgift genom att göra en mindre prioriterad handling eller uppgift.



Där har du dig själv. I ett ord. Prokastrinerare.

2008-11-09 @ 17:38:36
URL: http://www.lepthir.com - is no more.
Postat av: nicole

kan han gåååå snart eller så du kan blogga å prata på msn!

2008-11-09 @ 20:11:49
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: Magza

ahmedo: det finns allstå ett ord för det? mozda mozemo startati en klubb? haha

2008-11-11 @ 00:22:57
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0