badboyzzz

många killar säger att tjejer enbart vill ha badboys. jag har hört det typ 789 gånger, och det är speciellt de killar som inte anser sig vara badboys som säger det, sådana som anser sig vara snälla (de ÄR snälla) och lite mer "lugnare" än de andra boysen. alla har olika definationer av en badboy men min defination lyder: en kille som är i ständig behov av uppmärksamhet, som gör det mesta för att få bekräftelse. han har rätt kass självkänsla och dras till brudar som är sjysta och naiva nog att ge dem det mesta, allt för att de själva (dudesen allstå) ska må bra, sen att de trampar sönder tjejen/tjejerna i fråga kvittar mer eller mindre.

de snälla killarna menar också att tjejer gärna vill "ta hand om" badboys och "göra om" dem till snälla killar, typ någon slags modersinstinkt över det hela, very flummigt tycker jag. jag vet att det finns brudar som mer än gärna tar hand om allt och alla och speciellt killar som har hamnat snett och det jag undrar är hur fasen pallar man??

hur fasen pallar man att ta hand om någon mer än nödvändigt? orka ha pyskon hängades hos sig, behöva oroa sig eller tycka synd om någon dude för att han pga sin uppväxt mobbade sönder halva klassen, smygrökte bakom skolan, och även idag beter sig som ett svin och DESSUTOM trycker ner den tjejen som uppenbarligen verkar vara den enda som bryr sig? *en som aldrig kommer att bli kurator*. jag skulle aldrig palla med en badboy, inte nog med att jag ska orka med mina egna psykbrott så ska jag även utstå en annan människas?? öh, jag tror inte det va.

jag har inte tid till att tampas med jobbiga killar och jag har absolut inte tid till att leka mamma, de ska vara så normala som möjligt vid starten. jag orkar inte springa efter någon dude och jag orkar inte vara den som sitter hemma och oroar mig för vad han nu kommer att hitta på, jag orkar inte heller leka förståndig och psykolog så jag förstår verkligen inte charmen med badboys. de verkar bara allmänt retarded och jobbiga.


Kommentarer
Postat av: krissan!!

haha! ja, var kan alla dom här tankarna ha kommit ifrån?? :D

2008-11-26 @ 13:02:42
Postat av: Aida

ma jebo ti njih

2008-11-26 @ 17:25:28
URL: http://copycaat.blogg.se/
Postat av: silly

orka ha kärlek i sitt liv överhuvudtaget, orka ha någon som man e tsm me lixsom. Man klarar sig utan de, så jävla översakttat

2008-11-26 @ 17:34:41
URL: http://sillyhilton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0