hfsäahikxhlsöfnvbhföfh

GUDGDUGDUGUGDU. det är sällan jag får oanik men nu DÖÖÖÖR jag,på rille. mitt hjärta är typ slut och hjärnan däckade för länge sen. äaoihdäadäas ååååååååååååååååååh helevetesjävlaskit. jag kan typ inget. jag rä usel och dålgi och jag lider av tillfällig dyslexi ser jag nu.

är så stressad så  nicole: jag hann inte riknga upp dig idag flåt, men jag ringer imorrn om jag är vid liv.

och den där fyllan i villan grejen som ska betalas FATTAR jag inte hur man gör. har tetsta allt och ändå är det säert bara nått simpelt fel men jag är blind.

och dessutom är bloggen halvdöd den med, kan dom inte fixa det här.

och annika: FÖRLÅT du är min kompis trots att jag inte skickar tillbaka det där smskedjebrevet du skickade till mig. är så stressad och annika det där är ändå INTE på riktigt haha.

jag är såååå tröttt och jag vill hoppa från min balkong NUUUUUUUUUU.

Kommentarer
Postat av: A D I S A

jaa, asså dom sa till mig att de fixat bloggen, men att hon skulle kontakta teknikerna så de kan fixa tillbaka min design o mina bilder så skulle hon återkomma till mig angående det. så vi får väl se. :)

2008-11-06 @ 22:07:59
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: Ida

Vill du gå på fyllan i villan, måste betalningen in imorgon. Ska du betala via nätet är betalningen framme tidigast på måndag. Ring någon av nummrena som står på facebook och betala kontant imorgon :)

Kram!

2008-11-06 @ 22:51:18
URL: http://idarebecca.devote.se
Postat av: nicole

haha är du fuuuull eller? Trevligt att du höll mig sällsis i bokhandeln idag. Jag lovar att Persär satt å kolla på mig via överakningskamerorna och muttrade. Blev lite stressad där å va tvungen att avsluta när det kom kunder men vi hörs snart! puuuuuss på dig Ms Pacis

2008-11-07 @ 18:08:39
URL: http://malta.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0