djes bona

suck. jag är så trött. somnade vid fyra igår/morse och vaknde vid halv tio. PEPP. not. jag och deno ska visst till jönköping idag och spana läget.

igår gjorde vi färdigt min tårta. jag fyller år snart på tisdag eller onsdag, har inte riktigt koll på dagarna, men den tredje juni blir jag 22 bast iaf. känns sådär pepp det också. på något sätt har jag alltid betraktat "sommarbarn" som bättre barn än vinterbarn. sommarbarnen är så mycket bättre, det var lite som att deras föräldrar planerade att dom skulle födas när det var som finast väder. det är tydligen nått biologiskt, eller historiologiskt om ni så vill, att det var mer normalt att få kids på sommaren eftersom man ansåg att dom hade större chans att överleva på sommaren än på vintern som spädbarn. nu snackar jag om den tiden då Ayla och Jondalar levde, grottbjörnens folk ni vet, så tjaaaaaaa vi är väl LITE bättre kan man säga.

okej, lite mer intressant fakta är väl att min mormor var 22 bast när hon krystade ut mamma och mamma var 22 när hon tryckte ut mig, jag fyller 22 i år, hajar ni kopplingen? därmed bryter jag traditionen. känns ändå rätt okej.

nu är jag hungrig igen. man ska inte gå upp för tidigt för då äter man mer under dagen än vad man gör när man går upp vid 13.

dabogda crko rnr

hejförfan.

vad ska jag säga. har precis tvättat håret och jag måste platta håret och min mamma vill att jag cyklar till ica för att köpa vit choklad. pappa är ute och målar husfasaden. hoppas han inte trillar ner för stegen och slår ihjäl sig, jag vill kunna åka till bosnien i år också. min bror sitter här vid andra datan och surfar, jag sitter vid den här och mamma springer runt omkring och "plockar undan" saker. det är helt sjukt varmt för att vara sverige känns det som, ute kan man knappt sitta och jag har precis tvättat håret.

bäng

okej fan vad bra, jag vaknade upp bara hälften så störd som jag var igår. en stadig utveckling. idag ska jag inte kolla på någon serie och då kommer jag vakna helt normal imorgon i alla fall.

it pretty much says it all

jag är helt förstörd.
förstörd är det rätta adjektivet för att beskriva detta tillstånd jag befinner mig i just nu. egentligen insåg jag det för länge sedan att jag inte klarar av att titta på tv-serier utan att lämnas oberörd. rätt logiskt egentligen eftersom man förmodligen inte tittar på sådant som inte berör en på något sätt. det finns två serier som har berört och där jag har involverat mig alldeles för mycket i och det är greys anatomy och nip/tuck.

nip/tuck för att den var så äckligt rå, realistiskt, sjuk, äcklig och allt. alla sådana känslor som alla människor undertrycker, sådana förbjudna känslor, tabu allt man kan komma på ihopsmällt i en såpa. inte nog med allt det så blev jag även på något väldigt konstigt sätt kär, kär är väl att ta i, men en kändisförälskelse, i en av seriens huvudpersoner. det här var förra året vid ungefär den här tidpunkten, kanske till och med tidigare, mars-april. det gick över, det brukar det ju göra. efter avsnittets slut hade jag verkligen på riktigt svårt att ta mig tillbaka till den riktiga världen, jag levde mig in så pass att om slutet var olycklig så var jag ledsen resten av kvällen. värre blev det om jag somnade efter att jag hade tittat färdigt, för då vaknade jag ledsen istället. det var helt omöjligt att koppla bort känslorna och jag var som i trans.

och nu är klockan snart tre och man är mer blödig på natten än på dagen. och jag är som sagt helt förstörd av allt lipande över det här greys avsnittet jag såg nu. det kommer väl sändas om några veckor här i sverige. det var lyckligt slut men trots allt det lyckliga så är det något i avsnittet som jag inte riktigt kan sätta fingret på som gör mig så extremt upprörd som gör mig ledsen och jag känner mig patetisk när jag bloggar om mina intima stunder med greysavsnitten men det här är fan känsligt.

jag tror nu, efter lite observerande av mitt Jag, att jag har vissa känslor inom mig som jag inte låter flyta upp till ytan på grund av så mycket, jag tystar ner dom och sedan låtsas jag inte om dom. det är det jag brukar göra, förtränga sådant som jag inte vill känna, and för att vara ärlig im pretty good at it, vilket leder till både positiva och negativa grejer. ibland tror jag att jag lider av någon psykisk missbildning som gör mig rätt cepe i huvudet. bara för att kort återgå till det där jag inte kunde sätta fingret på, så vet jag nu vad det är som träffar mig rakt i hjärtat. allstå ibland känns det som att jag pratar med mig själv och diskuterar olika grejer i mitt huvud, ungefär så som jag känner nu att jag gör här, jag kan inte rå för det. karev. karev i slutscenen med izzie, i den scenen känner jag mig som karev. det går inte att förklara hans desperation, hans hunger efter något som han tror att han kan vifta bort, byta ut eller trösta sig med genom att göra något helt annat. jag kan inte förklara detta. jag vet bara hur jag känner det.

jag hoppas att jag vaknar glad imorgon.

 

suck.

nu börjas det igen

det kan inte vara särskilt hälsosamt att gråta till varenda greys avsnitt. de senaste dagarna (igår och idag haha) har jag sett flera avsnitt och dom är inte ens speciellt gripande och ändå sitter jag och snyftar och viftar med händerna för att få tårarna att torka. jag gråter om någon dör, om det händer något läskigt men allra mest gråter jag över merediths och dereks förhållande. deras hopplösa förhållande och det faktum att ingen av dom vill ta första steget och nu vill meredith gå vidare, derek har sin rose och allt är fel fel fel. dom ska vara tillsammans, man ser det på deras blickar, hur kan någon ha sån kemi, hur han tittar på henne sådär speciellt. OMG. allt det där speciella. jag är helt fast när det gäller den här serien, helt känslomässigt störd.

- nämen tjeena tjejer

hej hej. det har blivit lite väl mycket av en bildblogg de senaste dygnen men det här är iaf de sista inlägget med bilder, inte forever herregud, men på länge kan jag väl säga. det finns tyvärr inget att ta kort på här i kycklingaryd.

det här är bilderna ifrån lördags iaf. det var eurovision, något som jag tog på stort allvar, medan nicole flummade runt.


jag blöggade så gott det gick, tempot var högt men det blev ett par inlägg. nicole sminkade sig och jag sminkade sedan tittade vi, sedan bloggade vi, sedan sminkade vi oss igen, ja så gick det runt runt i tre timmar.

eurovision och cider. myyyyys.

innan vi skulle springa till bussen började jag kladda på mig och nicole vilket resulterade i fina tatueringar. jag skrev dit först bosnien, men nicole tyckte det var lite dåligt av mig så hon skrev dit sverige också.

nicole fick sveriges samt frankrikes. vi var "häftiga".

på herk där vi träffade hela gänget. alans och hans gäng, brorsan, fraaaankan och gänget, ja det var rätt ösigt i lördags.

vimmelbild. haha nicoles tatuering är riktigt fin, men min syns inte. snyft.

det här kvällen går nog till min och nicoles historia som den ENDA kvällen då nicole INTE var trött och gick och la sig direkt utan satt vid datan, vilket i för övrigt bara jag brukar göra, medan jag var så sjukt sömnig att jag inte ens pallade att gå på toa utan smådäckade flera gånger på soffan tills jag beslöt mig för att sova no matter what.

snygg sovpose. jag ligger halvvriden, allstå nederkroppen är vriden medan jag ligger på rygg med överkroppen, vet inte ritkigt hur jag fick till den här posen men den var jäkligt bekväm. soffan är i för övrigt stenhård men jag sover som en stock på den, påminner mig väldigt mycket om stenunderlagen man ligger på när man ligger på stranden, jag somnar direkt. ska nog testa en spikmatta i framtiden.

ja det var vår lördagskväll =D


perfection


- mm det ser fint ut här, du borstar bra

bitterblogg.se funkar trögt. jag känner mig seriöst som värsta bajshögen som en ko har producerat en härlig sommardag mitt ute i kohagen för det är en fluga här som flyger runt mig. allstå nu har jag verkligen försökt mota bort den, viftat sönder mina armar och händer och jag blir bara skitirriterad när den går på mig här. ah döööööööööööööö fula fluga och så dog den fula flugan iväg.

ah jag har seriöst ont i min käke. trots att det här är en klagoblogg där jag har förmågan att klanka ner på det mesta men det här har ni hört en enda gång, det här om min käke allstå. jag har som sagt ont och min mamma tvingar mig att ringa tandläkaren imorgon. hon erbjuder sig att betala besöket eftersom jag vägrar gå eftersom jag är pank. sista gången jag var hos tandläkaren var, hm låt mig tänka efter *lampan tänds*....för tre år sedan. jag kommer ihåg det så väl, det var för ca två år sedan när politikerna pratade om att de skulle sänka priserna på tandläkarundersökningarna. sedan hände något och trots att det skulle ha införts samma år så menade man att det skulle "dröja" till årsskiftet, dvs år 2007. jag undrar om det är så att en undersökning kostar under 250 kr, för det var väl det som var kravet att det inte fick kosta mer än 250 spänn, eller var det 150? så då tänkte jag "aha vad bra då ska jag nog boka ett besök", inget hände och jag tror inte att priserna har ändrats. men som sagt,tur att man åtminstone har föräldrar, politikerna kan man skita i.

så imorgon ringer jag folktandvården och privata tandläkare för att kolla priset, och vad som kan vara orsaken till min cpkäke. fördmoligen är det något superkomplicerat och till slut kommer jag gå ifrån tandläkaren med sån tandställning som man har runt hela huvudet. fan vad pepp, då ska jag blinga den med små diamanter och annat krafs allt för att se så style ut som möjligt, även i tuffa situationer.

hemma igen

fan vad pepp jag är!!

det är helt sjukt att man blir så pepp när mensen är slut, man håller liksom en jämn humörkurva, samt hormonkurva. det känns riktigt bra, då fungerar jag som jag ska. inget oväntat som kan hända liksom. inga oväntade påhopp, skitsura utbrott etc.

jag var lite blöggsugen tidigare idag men det funkade inte så kommande blogginlägg kommer inte vara så välproducerade, men när är dom det, egentligen? alltför sällan. jag sitter här och lyssnar på eurovisionlåtarna, de enda dugliga är qele qele, kroatiens, turkiets, frankrikes, sveriges, sloveniens, bosniens samt norges. ja det är dom låtarna som även kommer att spelas hårt i min mptrespelare.

idag kom jag hem vid fem typ. det var superregnigt i lund när jag åkte därifrån men ju närmare småland jag kom så blev det rätt okej. träffade även på GB och sedan tog vi tåget till kycklingaryd.

skitpepp hemma. pappa hälsade och deno hängde med mig till hemköp för att hämta ut  mitt ellospaket (23.23 neko misli na mene :D). det här var andra gången jag beställde från ellos och första gången sög grejerna rejält, tyget var så "billigt" och kändes inte alls skönt, men den här gången dög det faktiskt. lite prylar blev det. fast nu är jag på jakt efter ett par svarta haremsbyxor. haremsbyxor är så udobne, man kan vara skittjock därunder, ingen som ser ändå. funderar om man bara kan sno någon folkdansandes snubbes haremsbyxor.

jaha ok det var det. känner mig supergasig i magen, känns inte bra.


gooodbye

det ösregnar idag. det kom så plötsligt, igår satt vi och solade i botaniska och nu eeeeeh inte riktigt vad vi hade tänkt oss när vi vaknade. nu ska vi käka frukost, jag har packat mina prylar och det är dags att åka hem idag.

- kan alan köra ut pizzorna?

jaha hej. jag och sambon latar oss, nicole kollar på filmen på trean som verkligen suger, pride and prejudice. jag har svårt för sådana här filmer, trots att jag vet att det var så här på den tiden, men fnittriga brudar vars enda mål i livet är att gifta sig.

helvete vad trött jag är, allstå helt sömnig. det kan bero på att vi satt så länge som vi satt i botaniska idag. lite roligt att man kan bli trött av att sitta, äta pizza och spana ha ha.


i beg u please

herregud idag är jag nog världens slöaste människa i huvudet. eller världens slöaste i huvudet av alla människor. ah krångligt. nicole springer omkring här och packar en liten picnickorg, vi ska till botaniska och beställa pizza dit. wihuuu!! känns pepp att sitta lite i solen snart.

igår, ja, lång historia HAHA. vi skrubbade våra läppar när vi kom hem iaf.

jaha hörrni, kanske dags att dra nu.

dangerousssssssssssssssss

P TO THE A TO THE A TO THE R TO THE R TO THE Y

EH DET SKA IAF STÅ PAAAARTTYYYYYYYYYY!!!!!!

herkan ivkäll dåååååååååååååå!!!!!!!

heeeja sverige

a okej om jag ska ta mina favriter; bosnine, sverge, turkiet, frankirek, kroatien och norge tycker jag är bra.

stavningen är sugig men nicoles tangentbord är skitkonstigt.


heja tuuuurkiet

islands låt påminner mig väldigt mycket om deens låt, den han sjunger med den där eurodiscobruden, kan inte komma på vad den heter, men ni insatta vet kanske vilken låt jag tänker på.

AHHH turkiet!! en av mina favvosar. skitbra låt. heja turkiet. lätt att jag ska ladda ner hela deras skiva när jag kommer hem.

här kommer dagsens bilder.


inne på indiska

jasså det sägeruuu?

nicole ville ta kort på indianerna

slapp på torget.

han som heter bane på eurovision liknar doggelito lite.

heja booooosnaaa

nicole vill rösta på israel och tycker snubben är gullig. jaaaaaaaaaaaaaa han är söt/nicole

ja lite liveblögg från eurovison, min partnerkommentator vill också vara med. jag uttalar mig inte om israel.

okej, men här kommer lite få bilder från fredagen.


nicole utanför sitt andra hem; komvux. det här var efter att vi hade haft möten med invandrarbruttsen.

jag på hm. ska jag vara ärlig så tycker jag inte att jag liknar mig själv här. something is konstigt with mah face.

herkans toa

herkan var fylld med mörka hetingar och på vägen hem tog vi en sväng förbi dönken och blev stamgäster efter lite tjat. spännande va?

jag i min hästens soffa med en massa saker omkring mig

nu är det finland. en hälsning till nurmela i finland! nicole vinkar. vi var tyvärr tvunga att mjuta tven och lyssna på tarkan tills de har sjungt färdigt.

eurovision är igång

ikväll hejar jag på laka av hela mitt hjärta!!!!

LOVE LOVE LOVE!!

update: nicole tar kort och jag sitter med tårar i ögonen!! kärrrrlekkkK!!1

*buurp*

jag och nichole håller på och fixar oss lite samtidigt som vi sörplar cider, sminkar oss, slappar, surfar och kollar på tv. det här med att ta det lugnt med festfixandet är vårt motto, ibland hinner man sega till sig men då är det bara att käka lite chips eller choklad, höra en arablåt och sedan är man pepp igen.

med risk för att låta som en uttjatad dagbok, vilket det även är på sätt och vis eftersom detta är det enda jag dokumenterar av mitt liv och då får det väl utformat exakt så som jag vill ha det? men idag var vi på stan hela dagen iaf, mat på mondo, slapp på torget och glass på dönken.

bh-lösa, blött hår och allämnt glada, varje mans dröm och så sitter vi utan det minsta testesteron här i rummet. fast jag delar nog lite testesteron eftersom jag har håriga armar, det är det närmsta det manliga könet vi kommer att komma just nu *flört flört*. nicole får nöja sig.

ja, kvällens outfits blir väl för nicoles del en klänning med rosor på samt leggings och skyhöga klackar, och jag kör med mina haremsbyxor och basiclinne, kommer med andra ord att se ut som en mupp (inget högklackat) med arabiska drag.

jaha hörrni, lite bilder vore på sin plats kanske. eller? 


vad du heta?

det har varit en lång dag idag.

(en liten parantes*I AM ALIVE LIKE A STAR LIKE A HEEEERROOOO* eh vi övar inför imorrn)

ok, för att återgå till ämnet. vi vaknade rätt tidigt idag, det går fasen inte att sova längre än till tio, speciellt inte jag eftersom jag vet att jag inte är hemma i min säng. så vi fixade oss iordning och sedan tog vi en sväng på stan (jag bytte mina sandaler till den beigare färgen) och sedan tog vi bussen till komvux här i lund för att sitta med invandrare och prata svenska. det var askul, först fick vi träffa tre tjejer, en från kosovo, en från fillipinerna och en från ryssland. jag och nicole babblade på och trots att dom bara hade varit här i två månader (importerade) så var dom ändå rätt duktiga. andra gruppen var ännu bättre på svenska, en från albanien, en från irak, en från iran (som var så himla vacker) och en från kina. duktiga brudar, det kan inte vara lätt.

männen fick en annan snubbe ta hand om och trots att dom var typ äldre så flörtade dom sådär fjantigt haha, typ skulle hälsa och vara trevliga.

hungriga åkte vi tillbaka sedan och satt på herkan i nån timma innan vi gick på stan och nu är vi tillbaka och lyssnar på eurovison (jag frivilligt, nicole mer ofrivilligt). partyfix och vi är lagom peppade *peeeeeepppppp*

haha just det ja, jag kom på en sak nu när jag skulle skriva rubriken, den skriver jag sist. idag när vi snackade med brudarna så var det bara en enda fråga vi fick och den fick av den gravida irakie-bruttan som undrade om vi var gifta. HAHA.

malmöbilder


min bästa kompis Ajdin fyllde 25 bast igår (SRETAN RODJENDAN!!) så jag mötte upp honom i malmö och så gick vi på stan några timmar. ajdin vill inte vara med på bild så hans glass är istället med.

dagen till ära blev ajdin nerbajsad av fågel som bajsade i farten typ. men det betyder faktiskt tur att bli nerbajsad och vilken dag är bättre att bli det än på sin egen födelsedag??

jag käkade naziglassen 88an.

sedan kom nicole från jobbet, hon slet för dagens pengar, snål lån på AHBH säger jag bara, och när vi gick förbi khaled var hon naturligvtis tvungen att pussa på sin favvosnubbe.

jeeeah, i bankomatkön.

bönis posar lite konstigt


men sen blev hon på g, ajdin var vår fotograf

nicole med sin precious colaflaska, "inte utan min cola", det är titlen på nicoles framtida film om hennes liv.

sedan stack vi till carol och kollade på eurovisiondelfinalen. jag var tvungen att fräscha upp mina armholes, jag drar en trudelutt samtidigt därav minen

carol hade lite svårt för att höra vad pizzagubben sa bara för att vi två eeeh... tramsade

det här fotot är inspirerat av onsdagens sex & the city avsnitt, ni det avsnittet när miranda nuppar med sin nya bf, han som är läkare för något basketlag och steve kommer in i sov rummet och knockar näsan så att det storblöder haha, då räddar robert honom genom att stoppa upp en tampong i näsan. på tal om tampisar, dom här tampongerna är skitbra och skitbilliga. dom kostade typ 20 spänn för en helt kartong med 80 st tampisar i. fatta vilket kap, always no more, satsa på Lidls. det kommer ett inlägg om det här någon gång.

eh carol kör på en liten porrpose som vanligt. inget nytt här inte med andra ord.

nicole skulle också försöka sig på  något liknande.

ibland sov vi när det var extremt tråkiga låtar

nicoles andra och mitt tredje hemland. tyvärr kom inte morena inte vidare. vi pallade inte att rösta. mina favvosar var turkiet, kroatien och sverige och alla tre gick vidare. resten hade jag faktiskt inte nån speciell åsikt om, eller jo förresten hon blinda bruden som sjöng, jag kom fram till att hon valde sina kläder själv det var därför hon såg så intesåstylad i "första delen" av sin låt, kläderna såg ut som att hon hade lånat dom av edward scissorshands. vi förståd inte heller ukrainas låt, samt han vampyrsnubben.

mycket trevlig dag och kväll, men shoppingen var lite tunn och fjuttig. får se om vi kan vända shoppingkurvan idag.

jag måste äta nu

hej dearest anhängare till den här bloggen.

vi är nästan iordningsfixade, jag är det i alla fall, medan nicole måste torka och platta håret innan vi kan bege oss mot stan och spana. på något konstigt sätt så har vi alltid haft tur med vädret då jag har varit här de senaste tre gångerna. idag är vi sommarklädda men dock mensiga och blödiga så det drar ner lite på humöret. min allra bästa vän brukar figurera ofta på tv, ni känner säkert honom, ipren heter han. en av mina allra närmaste vänner i tuffa stunder som denna.

HURSOMHELST detta ska inte få förstöra dagen. idag ska vi nämligen gå lite på stan och sedan ska nicole gå på sitt invandrarmöte. hon är nämligen engagerad i nån invandrare-som-lär-sig-svenska grupp där hon sitter och pratar med kvinnor som inte kan svenska. jag följer med som ett exempel för att visa att man visst kan lära sig utmärkts svenska. lite objektifiering över det hela, men klart man ställer upp. sen blir det väl stan och torget för hela pengapungen, men ikväll blir det herkan. känns pepp!! vi började redan tidigt igår med att peppa oss sjäva inför fredagen, man måste börja i god tid. 

onsdagens bild


eeeh, lite schletna och trötta men peppade.

snaaaaark

gud vad trötta vi är. vi har varit i malmö hela dagen och hela kvällen.

hello

nu är jag i mitt andra hem. känns väldigt trevligt. ikväll ska vi festa lite. seg blogg. nu ska jag titta på tv med nichole.

skrik & panik

bläh stress. håller på och packar, eller BORDE packa, men jag sitter och letar efter någon lokal värnamobussida som är omöjlig att hitta. jag ska till lund idag wohooo.

jag har en halvtimma på mig att gå från stationen till ica kvantum, hinner jag det?? hatar sånt här stress då jag inte vet om jag hinner. men var fasen är stadsbussarna, dom finns inte ens på google.

sims del 6: baby på väg

okej, här kommer en liten update. om ni undrar varför deras hus inte har några väggar så är det för att dom inte hade råd att bygga några sådana. nä, skojar lite, ett lamt skämt dock, men man kan göra så att man klickar ner alla väggar för att det ska bli lättare att spela spelet, det är därför ex tv hänger i luften. ren magi typ. haha.

sims-tid går mycket snabbare än i vår verklighet, så det mesta går snabbt, och tur är ju det eftersom maggan klagade som fan den sista månaden och ville bara trycka ut plutten hon hade i magen. här är ett kodak-moment, adnan klappar en höggravid magda, mycket mysigt. dom är ju precis som vi riktiga människor!

dom har ju fått bygga ut igen för att babyn ska ha någonstans att sova, så det blev ett litet rum för lilla babyn. tanken var väl att det senare ska byggas ut igen ifall ungen får några syskon. det tog rätt lång tid att bygga men adnan ville tapetsera och lägga golv själv, det var speciellt sa han. maggan å andra sidan har bara vikt en massa små babykläder och tvättat små lakan och täcken.

inte långt därefter fick maggan döont i magen och trodde att hon på riktigt skulle stycka adnan. här hade vattnet precis gått men adnan står bara vid sängen och fattar inte hur det gick till. de fick åka in och maggan fick en välskapt liten....

snopp! en pojke, aaaaaaw. adnan grät som en flicka och maggan tog lugnande. hon ville inte känna något när hon födde så hon var hög på lustgas och det gick smärtfritt.

kodakmoment2. aaaaww. magda med sin lilla son. både hon och adnan hade lite svårt för att enas om ett namn. adnan ville ha elvir medan magda ville ha elmin. så efter lite tjafs kom de fram till att den här ungen får magda välja namn, medan nästa unge får adnan ta. magda får äran eftersom hon ändå krystade fram ungen, så det är en liten elmin.

här är maggan i sin gravidoutfit, avklippta jeans från JC, grön tunika från gina tricot, snyggt då man fortfarande har lite gravidmage kvar, och ballerionor på fötterna. elmin har skrikit och bajsat hela natten så på morgonen var det dags att tvättas i handfatet haha, praktiskt. bilden är cencurerad, men ni fattar väl varför.

här har elmin blivit lite större, en stor pojke. han växer riktigt snabbt och dessutom har han fått ett burr på huvudet. en ursöt pojke är han, fast maggan tycker i smyg att han kunde vara lite sötare. adnan passar på att leka med honom innan han drar till jobbet. dagen till ära har adnan på sig svart tshirt, köpt på pijaca i bosnien, svarta levis jeans och svarta converse (maggan envisas med dagens outfits).

på tal om kläder och det här, både A&M tycker att det är viktigt att deras unge fostras till en bra människa, men det är lika viktigt att han fostras IN I en bra värld bestående av bra musik. musik är viktigt, adnan är ett stort azra-fan medan maggan älskar, behöver jag ens nämna vad hon älskar? hursomhelst bra musik leder till bra barn. här på bilden har adnan kommit hem från jobbet och håller på och lär elmin att gå själv, lite trevande, men det går.

en sista bild på maggan, den senaste faktiskt (och ändå är den gammal), som hon tog på sig själv, en liten outfitbild plus makeupbild. värsta schnygg make. så flawless. (när jag hör ordet flawless så tänker jag på rihanna, hon är helt flawless i fejjan).

här är hon i nån klädaffär, hon har precis shoppat (ja hon har egen lön trots att hon är mammaledig). så kör vi en dagens outfit. gladiatorstyle på klänningen, inköpt på forever21, väska från gucci och skor från steve madden.
 
maggan hälsar.

malo po malo

vem hade trott att jag var en sån eurovision nörd? inte jag i alla fall.

my dream is to fly over the rainbow so high

ah seriöst, den låten, jag gick från att gilla den innan jag åkte till malta, till att hata den när jag var på malta då den SPELADES SÖNDER, till att älska den igen nu efter malta. så mycket känslor, tankar och minnen. NOSTALGI. nu vrålar jag istället när den spelas ute på dansgolvet. ingen bra utveckling, men normal antar jag.

eh, har typ superbråttom, måste hinna sova, men jag postar en update om simmarna så att ni vet hur långt det har kommit. HIHI. fjant som jag är.

ma ode latka!!!

aaah dööörrr. komigen nu bosnien.

grekland. check.
rumänien. check.
bosnien. JAAAAAAA!!!!!!!!!!!! CHECK. CHECK. CHECK!!!
finland.

sad mi je sveeee svedno

israel. skam för fan.
azerbadjdna. whatttt??

armenine. check.
polen. check.
norge. check

JAAAAAAAAAAAAAA. HURRAAAAA!. nu kan jag festa till det i helgen. wohooo.

kom igen laaaakaaa!!

kom igen nuuuu!!! heja heja heja.

dessa länder kommer att gå vidare: Bosnien (såklart haha), grekland, ryssland, armenien, norge, slovenien, nederländerna, irland (tyvärr), rumänien, polen kanske? okej, det var mina tio.

mina favvosar är dock bosnien, norge och slovenien.

Eurovision genomgång

eh, jag måste nog eurovison-live-blogga lite. det är alldeles för mycket åsikter i mitt huvud som jag måste skriva ner.

Montenegro: stylisten borde få sparken. det första man lägger märke till är hans kläder; tshirt med tryck, vit skjorta och on the top of it, svarta skinnbyxor. OMG. låten=sömnpiller.

Israel: jag tittade ner i datan när han började sjunga, och jag trodde det var en brud haha. ja, vad har jag att säga om den här låten, att snubben hade snygga armar kanske. annars så stör jag mig på israel, deras flaggviftande och allt  *sticker i ögonen*

Estland: eeeeh. det är nog meningen att dom ska vara roliga, men det här är ju inte roligt. jag förstår inte poängen med att fjäska för andra länder genom att sjunga på olika språk. allstå estland, har dom inte funnit sig själva riktigt, eller vad är poängen med den könstiga cirkusen?

Moldavien: allstå scenen var jättefin, serbien har lyckats med den. moldavien är europas fattigaste land och låten är astråkig. hon ser ut som ett paketomslag med den enorma orangea rosetten. jag är lite svårimpad.

fan vad snabbt det går mellan låtarna. *STRESS*

San Marino: var ligger san marino var min första tanke. den enda san marino jag har varit i kontakt med är san marino i californien via tvserien Baywatch. men det ligger tydligen i (?)/i närheten (?) av italien, ingen aning, har inte tid att googla heller. låten är typ nästan bra, kanske en sån där låt när man är superdeppig och vill dränka sig själv i badkaret, då lyssnar man på den för att göra slutet mer dramatisk. en bra låt faktiskt.

Belgien: körbruttornas svarta klänningar är snygga. hm, ingen låt i min smak, men om jag blundar och låtsas typ så skulle det lätt kunna vara en disneylåt, dom här små flöjterna och det påhittade språket, som när snövit var i dvärgarnas hus och städade och alla djuren som hjälpte henne att städa. hon som sjunger är skitsöt.

reklam.
 

Azerbaijdzan: öh stavningen var lite klurig, vet inte om det stavas så ännu. missade därför hela låten medan jag försökte stava. en av dom snubbarna är tydgligen frisör.

Sloveninen: en av mina favvosar!!! men org.versionen är SÅÅÅ mycket bättre, tycker inte om den här omgjorda versionen. hon ser ut som en brunhårig anna hibbs. motorcykelsnubbarna är sååå malplacerade, och jag trodde att hon skulle ha en liiiite mer dramatsik klänning. hon är SÅÅÅ söt!! blir kär typ.

jag strålar sönder mina äggstockar, inte bra.

Norge: jag tycker om den här låten, den påminner om någon annan låt. allstå jag måste kommentera det här med klädval, jag tycker inte om när alla matchar varandra för mycket på scenen och jag tycker hon kunde ha en mer schnygg klänning med släp eller något. jag saknar lite snygga urringningar!

Polen: ok, jag tar tillbaka det sista. bruttan är tydligen amerikansk and that makes sense när man ser hennes megabruna urringning och superblekta tänder. näsan ser också lite opererad ut, munnen likaså. nä men ok om man nu ska ta låten. tråkig. hon ser svettig ut mellan titsen av allt guldglitter. ok, jag kan nog inte sluta att diskutera utseende.

Irland: irländsk turbofolk.

Andorra: ja, hon var väl lite fyndig med sin utstyrsel, men jag tycker inte om dom här disco-liknande låtarna med dålig refräng.  men tjaaa, söt var hon väl.

BOSNIEN: *JEEEEJ* OMGG så söta !!!! vi dör av garv och aaaaw-ande här i soffan. OMGGGG jag får inte nog av söthet, blir fan lipig ju! OMMMGGGG så otkaceniiii!! en hel teaterföreställning! KÄÄÄÄRLEEEEK!!! jag vill rösta nununu.

Armenien: den här ska tydligen vara favvotippad. söt brud men ska jag vara helt ärlig så har hon liiiite seljastu facu haha. låten har man hört tusen gånger innan. men den kommer säkert att gå vidare.

Nederländerna: låten börjar bra men när hon börjar sjunga så går det lite åt andra hållet. fast... nu är den bra igen. den slöar till sig rejält när det inte är refräng. hon påminner mig om en brud från malta, hon skulle lätt kunna vara maltes men min bror här säger att hon ursprungligen är från indonesien.

Finland: ok, min pappa här säger nije losa pjesma, jag förstår mig inte på sånt här och jag tycker inte om att snubbar som har långt hår och låten ska jag väl inte uttrycka mig om eftersom jag inte har nån aning om vad som ska sägas, men eh hard rock halleluja var bättre.

Rumänien: smööööööör. jag lovar, han är såå medveten om sin blick, och så står han där på scenen och tänker aah om jag tittar lite extra intensivt med mina puppyeyes så vinner jag lite röster. men hallå, whats up med jeansen?

Ryssland: omg han ser så eeeeh töntig ut. fuj barfota också. kan han inte resa sig från golvet, nää pyjamaslooken är inte het. allstå frisyrer, hos ryssland är 80talet på ingång tydligen, den lilla ballerinasnubben som dansar har inspirerats rejätl iaf, och även hans fiolspelande polare. men OMG, han knäppte av sig skjortan. sååå seljasto.

Grekland: schnyggt hår, men jag är lite trött på sådana här "folkmusik"-toner, så uttjatat, låten är sådär. eeeeh lam dans, det enda hon gör är att shakea med överkroppen typ tio gånger. nä, det här var inget för magda.

gud vad tomt det var i publiken. ok, bra att zeljko kom på att dra på sig lite snyggare skor, han ville nog vara lite stylish, men jag vet inte gympaskorna var ingen hit. hon, tjejen, var riktigt vacker.


laka

Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka! Laka!

ingen latka ikväll

HALLÅÅ! det här är supersurt men vi får ju inte rösta på bosnien ikväll! eller får och får, kanske om man pendlar över till köpenhamn lite snabbt och telefonröstar. men vi kan iaf inte rösta eftersom sverige inte är med i den här delfinalen *superlessen* fatta vad många svensk-bosnish röster han kommer att gå miste om? okej, megapepp ikväll så kanske vi kan rent telepatiskt påverka de andra länderna till att rösta.


fallen angels

paaa, det var väl på tiden.

sims del 5: en dramatisk morgon

trots sin dramatiska morgon hann de ändå ta en dagens outfit. adnan ställer inte upp frivilligt, men magda tvingar honom och lovar honom pussar efteråt. så här kommer två dagens.

dagens outfit adnan
# tshirt med batmantryck från carlings.
# beige avklippta chinos faktiskt, från MQ. adnan tyckte inte om längden så han kapade dem strax ovanför knäna.
# vita tygskor H&M

dagens outfit magda
# randig tshirt från H&M
# rosa korta jeansshorts från BikBok
# blandade armband, de flesta från H&M
# och favvodojsen, rosa converse
Maggan är ju gravid, men än har det inte börjat synas på henne, så hon kan fortfarande trippa runt i schnygga kläder.

på grund av bebisen som kommer snart så har dom varit tvungna att bygga ut huset lite mer. nu är trädgården mindre men bebisen har iaf ett eget rum att komma till. dessutom har de möblerat om lite i vardagsrummet. tapeterna var maggans förslag medan gardinerna var adnans och det går inte riktigt ihop med färgerna så maggan funderar på att byta ut gardinerna, får se om hon hinner.

okej, till dagens dramatiska grej. adnan skulle värma upp spagettin från igår men han råkade vrida på fel spisplatta och trasan som låg på plattan fattade eld och innan de båda hann fatta något så hade spisen börjat brinna och det var allmän panik liksom. maggan trodde faktiskt att adnan skulle ta det här lite bättre än vad han gjorde, men han blev nästan mer panikslagen än hon. till slut kom brandmannen och adnan fick skämmas efteråt. maggan tyckte det var lite synd att inte gardinerna också hade fattat eld.

så fick de bråttom, båda skulle till jobbet, adnan gjorde iordning flingor men maggan var tjurig och babblade på om att allt hade kunnat explodera och att adnan var oansvarig, hur ska det gå när dom får barn etc etc. hon slutade inte tjata och adnan blev sur och så gick de sura till jobbet. inte så kul.

men sen när dom kom hem så hade båda lugnat ner sig lite *puuh*, hångel i soffan och så var det done =)

"take it ouut!!!" skrek den gravida kvinnan

ok, en liten note här igen. min visdomstand har hållit på och växt i typ ett år nu, sakta men säkert är jävelns motto. tidigare har jag inte haft så ont, men den här senaste veckan känns det som att den håller på och knockar ut hela min nederkäke. det kommer fördmodligen bli värre så jag funderar på att börja hamstra ipren så att jag har när det behövs. mina käkar är annars lite konstigt strukturerade i mitt gap. dom "knäcker" till (hoppar ur led och hoppar tillbaka typ) varje gång jag gapar för mycket eller när jag käkar, så typ om det är supertyst när vi käkar hemma (vilket det är sällan) så brukar mamma ALLTID påpeka det. jag kan inte göra så mycket åt min DEFEKT. ingen charmig defekt heller, för när det är kallt ute då gör det ont i munnen haha, så käken måste vara typ uppvärmd om jag ska kunna tugga normalt. jag är bara rädd att jag någon gång, när jag är äldre, kommer att vakna med munnen helt deformerad haha.
jag brukar även undvika slagsmål.

datanörd

öh...heh...............
jag har spelat sims hela kvällen. är det någon som är typ intresserad av mitt kära par och vad som händer med de två? hm, jag känner väl att intresset inte är såååå som jag önskar, men ni får stå ut med mitt simstjatande.

kardashians

gud vad megaopepp jag blev  på typ bara en timma, att gå upp alldeles för tidigt har inga positiva effekter på mig. sitter här nu och trljam oci av trötthet. alla har åkt och jag är själv i huset. jag längtar tills jag bor själv igen, till hösten förhoppningsvis.

är det någon mer som brukar kolla på keeping up with the kardashians som går på E!? jag brukar kolla på det då och då och jag älskar det. det är min favvorealitysåpa strax efter the hills. askul program och brudsen är så himla sköna, speciellt khloe, u gotta love her.

i dagens avsnitt skulle en av de yngsta döttrarna, Kendall typ 12 bast, be om pengar, så frågade hon sin mamma om 50$ och mamman svarade - Kendall, money doesnt grow in trees varpå kendall kontrade - yes it does, its paper. HAHAH, jag har alltid älskat sådana yngre tjejer som är supertykna. jag var själv rätt tyken när jag var i den åldern. det finns ett klipp på mig, som pappa filmade, när jag var 12 år. jag hade kommit hem efter skolan och mamma hade värmt upp grah (bruna bönor) åt mig med kajgana. det är lite kul att det just är grah jag käkar, men hursomhelst, pappa skulle filma lite, vi satt båda vid köksbordet i vår gamla lägenhet, pappa mittemot mig med kameran in mah face. på filmen ser man hur tydligt det är att jag INTE vill bli filmad eftersom jag ser så butter och hungrig ut, direkt kommen från skolan aaawww.

jag sitter även och läser kalle anka (så det måste ha varit en onsdag eftersom tidningen alltid kom onsdagarna), vill verkligen inte bli störd. först tar jag en brödtugga, sedan slevar jag i mig en sked grah, efter det slevar jag i mig en sked med kajganan som flyter i grahen haha, och till sist tar jag lite lök *special moments* och hela tiden filmar pappa mig och ställer uppenbara frågor typ vad äter du för något magda?, och jag svarar inte utan tittar bara upp med värsta tykna blicken *giving the eye* typ låt mig äta i fred!!! precious moments haha.


kourtney, khloe och kim. jätten i mitten är min favvo.


tjenis

om det är någon man aldrig blir besviken över så måste det vara engla. hennes blogg är som en morgontidning som alltid dimper ner i brevlådan, finns alltid något att läsa direkt på morgonen. hon skulle nästan, nästan kunna vara en morgontidning eftersom hon är uppe vid fem på morgonen och bloggar ha ha.

mamma var ledig idag, deno hade sovmorgon och pappa kom hem vid nio från jobbet. dom babblade hit och dit, fram och tillbaka, mamma hojtade (eeeeh låter liiite för käckt) att korven var färdig, så satt vi och käkade korv med lite äldre korvbröd. allstå min mage är INTE lämpad för något som är dåligt, men den här veckan har jag ändå käkat salmonellaliknande-kyckling, konstiga vindruvor och nu korvbröd vars bäst-före datum gick ut för några dagar sedan. och ändå har jag klart mig.

mamma och pappa ska till danmark idag och till louisiana museet för att spana in konst. döda gubbar som blev kända först efter sin död är väl pappas grej, cezannes bilder ställs ut och de två (inte pappa och cezanne) stannar över natten i köpenhamn tror jag. vad innebär då detta för mig/min bror? jo, FF!! alla som vill är bjudna till att trasha vårt hus och festa järnet. vad säger ni? ska vi köra på elllee?


va? i kina eller?

fasen klockan är ju två!! eh, lite chock faktiskt.

jag överlevde mirakulöst nog, hittade vindruvor i kylen som smakade verkligen konstigt, som att de blivit kryddade med vitlök. men nu är jag i alla fall lugn, men mitt sockersug måste faktiskt stillas annars kommer jag inte att kunna sova. och det här med att stilla det är inte så lätt eftersom min mamma alltid kommer på mig och jag får dåligt samvete och så  måste jag hålla på och smygäta för att undkomma hennes blickar. är inte det typ ashemskt? tänk så utvecklar jag någon typ av ätstörning, då kommer jag skylla på min barndom och mamma. vill egentligen inte att mamma ska beskyllas för sådant och varje gång jag säger jamenjagvartvungen så ger hon mig bitch puh-lease  blicken. känns sådär.

but anyways, min mobil har legat i koma hela dagen idag, hittar inte sladden för att återuppliva den. jag förstår ärligt talat inte hur det kommer sig att jag slarvar bort alla sladdar och ändå har jag en låda full med olika sladdar, typ fyra sånna internetsladdar med olika längder och färger, hör av er om ni är i behov av sådant.

ska jag vara helt ärlig *handen på hjärtat* så är det lite tragiskt att ingen av de bloggar jag läser har nämnt något om burma och deras tornado/orkan eller kinas jordbävning. jag är inte mycket bättre, men varför är det typ ingen som nämner det ens? är inte det lite hemskt att små barn ligger under tunga betongblock med knappt något syre kvar, brutna ben och armar och sina klasskompisar liggandes döda jämte sig? eller barn som springer runt med sönderrivna kläder, såriga ansikten och söker förvirrat efter sina mammor och pappor och som kanske inte ens kommer att hitta dom? jag blir så jävla ledsen, det är alltid barnen som får lida. stackars, stackars små barn.

i kina är det också så att på grund av att dom är så många människor så får varje hushåll skaffa högst ett barn. dom får naturligtvis skaffa fler än ett, men då förlorar dom barnbidraget för barnen. så många skaffar enbart ett barn för att kunna behålla barnbidraget (vi vet ju själva hur mycket den tusenlappen betyder här i sverige tänk då kina med många fattiga människor).  hur många föräldrar är det då som har mist sitt barn som inte har ett annat att trösta sig med eller se växa upp?

och det enda folk bryr sig om är OS, fotboll och eurovision. screw allt det säger jag bara.

dör

skitoppeppad är jag eftersom det inte finns något godis/choklad/sött alls i detta hem.

SOOOOOOOOOOOCKER. jag får väl ta och knapra på en sockerbit.


somalies in the bibb

ok, jag får väl fortsätta antecknings-blogga eftersom vårt internet (bredbandsbolaget) suger snor och jag har inget att göra. har spelat harpan och mahjong titans, det spelet som finns på vista och det är kul typ om man är 35 år gammal nörd som fascineras av serietidningar och har aldrig varit i kontakt med mer än fyra människor i hela sitt liv. DÅ kan det vara kul att tillbringa en kväll spelandes harpan och mahjong titans.

allstå på tal om nördar. idag när jag var i bibblan så stod det en kvinna framför mig med sina två ungar, hon frågade bibb-tanten om det fanns en ledig tid för datan. i regel så får man surfa typ en halvtimme och sedan får man boka en ny tid direkt efter om det inte är någon som har bokat tiden sedan tidigare. jag minns inte när jag sist satt vid dom datorerna för att surfa, måste ha varit skitlänge sen för att vi fick internet någon gång när jag gick i sexan kommer jag ihåg. det var även då jag införskaffade mig min (inte så längre coola) msnadress som jag hela tiden får ursäkta när andra flinar när dom ser den. den var fin då på den tiden då man betalade slött modemsurfande per minut, men nu känns den lite förlegad.

anyways det jag blev förvånad över var den här kvinnan (lättare variant av white trash goes style och misslyckas totalt), som inte verkade ha internet hemma. allstå finns det fortfarande folk som inte har internet hemma? om man nu bortser från alla oldies som inte ens har dator hemma, men yngre vuxna?? *uppriktigt förvånad*. jag funderade på i vilket informationssamhälle vi lever i idag, att man faktist antar att varje hushåll äger en dator med internetuppkoppling. det är ju inte ens dyrt att ha internet längre, alla har råd med typ 250 spänn i månaden, allstå när samhällets fattigaste, dvs studenterna, har råd att pröjsa för internet så borde väl en normal svensk inkomsttagande familj ha det?

jag är ärligt talat uppriktigt förvånad, och som min pappa brukar säga att vi, som krigsflyktingar och övriga invandrare, har under drygt 15 år skapat oss sjävla bättre förutsättningar för att leva ett liv som vissa svenskar har kämpat för hela sitt liv och som ändå ligger under invandrar-nivå. jag formularar mig lite konstigt nu, men ni kanske förstår vad jag är ute efter? att folk som kommer med hundra d-mark i fickan till ett främmande land men som ändå lyckas bygga upp ett "mini-imperium" med hus, bil, cash på kontot etc (är enbart materialistisk nu) på så kort tid när en svensk med alla förutsättningar för att lyckas här i detta land inte ens har hälften av det som invandrarfamiljen har. ett stort tema som skulle kunna snackas om hur länge som helst.

anyways, alla dom här somalierna som har anlänt till kycklingryd brukar ju sticka ut rätt mycket, dom kommer i klungor och tjafsar som fan i sina mobiler, men man måste ge dom cred för att de ändå verkar ha stabiliserat sig någorlunda. gud vet hur dom hade det innan dom kom hit, alla kan inte ha haft det lätt med tanke på deras krig.

men idag var det allstå den svenska bruden som stack ut bland alla somaliedudes och deras ninja-brudar som i vanliga fall ockuperar datorerna.


min frukost


min hemgjorda snicla (schneeezel) -burger, med philadelphia, majs och sallad på en av de mest fula tallrikarna vi har i vår ägo som mamma fick av någon tant för typ sju år sedan. nu var det tydligen dags att börja "använda" dom till frukostmackan. iförövrigt hatar jag sådana här "broderade" tallrikar och spetsgardiner, det skriker BALKAN om allt sånt.

"ju konstigare namn desto bättre"

nicoles motto, där uppe som rubrik. bönisskönis, inte lätt!!

    Nicole   jag kan ha dubbeldejt
    Nicole   hahaa
    Magza   vaddå dubbeldejt haha?
    Nicole   haha jag kan gå dit me khaled å Näsan
    Magza   vem fan är khaled nu?
    Magza   haha
    Nicole   palestina blygisen
    Magza   ahaaaaaaa
    Magza   fan jag kan inte deras namn
    Nicole   ne du
    Nicole   inte jag heller
    Nicole   haha
    Nicole   får tänka efetr
    Magza   jag hade förmig at han hette chakra
    Magza   du brukar väl säga chakra
    Nicole   casra är persiennen
    Magza   aaa casra
    Nicole   hahaha
    Magza   fan vad svårrt
    Magza   haha
    Nicole   ja du
    Nicole   man lär sig nya namn varje dag
    Nicole   galet
    Magza   verkligen
    Magza   mycket tack vare dig
    Nicole   kan dom inte heta sven å johan
    Magza   magnus kanske
    Nicole   jag kan inte ens uttala dom rätt
    Magza   bengan
    Nicole   maaaaange
    Magza   hederlige bengan
    Magza   lasse kanske
    Nicole   mm preis
    Nicole   det vore bra
    Nicole   roffe?
    Magza   jaa
    Magza   eller leffe
    Magza   vad fan hände med dom snubbarna liksom?
         
         
         
         
         
         
         

tjena

aah mammas snicle luktar sååå gott. nu måste jag gå och käka frulle.

kexabstinens

internet funkade inte igår men det här är gårdagens inlägg:

idag och i förrgår hade vi problem med internet. döjobbigt eftersom mitt sug efter cybernätet växer sig allt mer när jag inte kan koppla upp mig. man vill alltid ha det man inte kan få, så nu sitter jag här igen och bloggar i Anteckningar. hederliga anteckningar kan man lita på och jag är van vid att skriva här och sin klistra in i f.d skitblogg.se.

igår gick jag inte ut på hela dagen, ville "ta ledigt" (STRESS!!!... not) från omvärlden och trots att jag för det mesta är hemma och softar så kändes det skönt att inte behöva ta av sig pyjamasen. no pressure över att behöva ta en promenad "för att hålla sig i form" ehrm... nu tog jag i lite, men seriöst blir man fan inte stressad av att läsa alla beach08 tips? jag blir nästan svettig, så för att bota allt det så vågade jag mig ut i kycklingryd idag för att besöka bibblan samt hemköp (fd. samuelssons, och jag säger det fortfarande medan farmor säger hemushop (en bosnisk variant)) för att köpa cookies. hade fasen värsta abstinensen. superplågsamt för kropp och nerver. det är först när jag ser den stora hyllan med alla kex som jag lugnas ner och tar ett deep breath. man blir ju så lugnad vid blotta synen typ. funderar på om jag ska göra så att jag tar ett kort och framkallar det i postersize och hänger upp i mitt rum så att jag alltid ser den, då blir det lite så att jag nästan, nästan mättas.

okeejsanivejs, har en sån underjordisk finne i pannan. han hänger här med sin polare och tar upp onödig plats. en finne kommer aldrig ensam.


någon nytta ska dom väl göra

i brist på ämnen kommer det lite konversationer istället.
    Magza  fast jag vet inte, allstå Näsan är ändå snygg
    Nicole   haha
    Nicole   du, han är inte så het längre
    Nicole   eller jo det är han väl
    Nicole   men
    Nicole   najeee
    Nicole   han har blivit så plufsig å gammal
    Nicole   du skulle säkert gilla hans armar iofs
    Nicole   haha
    Nicole   han har ju typ sån kroppsform nu som du är ute efetr tror jag, som man kan krypa upp hos å känna sig trygg
    Magza  hahaa
    Magza  aaaa verkligen
  Magza  det är sånt jag letar efter
    Nicole   fast et skulle va så gött om jag kunde tända på honom för han är så snäll
    Nicole   bra snubbe
    Magza  haha
  Magza  fast du vet jag var ihop med A i somras
  Magza  han är allstå megasmal
  Magza  allstå riktigt smal
  Magza  typ Brorsan-smal
    Nicole   jaa snyggt
    Magza  och det var på nått sätt ändå snyggt
  Magza  man kunde liksom bara slänga armen runt hans midja osv
  Magza  haha
    Nicole   ja det är grymt snyggt om dom är rätt smala
    Nicole   sjukt störigt me Näsan..... faaaaaan
    Nicole   vore så bra om jag kunde va me honom hihi
    Magza  fats allt ligger inte i utseendet heller, det har vi konstaterat alltför många gånger
  Magza  men man måste fan ändå attraheras av något
    Nicole   ja asså det går bara inte
    Nicole   suck
    Nicole   neeee du
    Nicole   snubbar alltså
    Nicole   va ska man me dom till
    Magza  jag vet inte
  Magza  typ donatorer möjligtvis

en reaktion

    Ajdin   upropastila si blog
    Ajdin   ona slika kao da si psihopat
    Magza   sooo?
    Ajdin   ne znam
    Ajdin   odvratna mi
    Ajdin   hehe
    Magza   ok gud vad jobbigt jag ska gå och gråta en stund nu
    Ajdin   samo kazem
    Ajdin   izgledas ko musko iz ludnice
    Magza   men det är ju också bra

ajdin can be such a bitch sometimes.

hej98527

eeehhhrm........HEEEEEJ.

det är kjool ute

shena alla nötter. jag känner mig alldeles vardaglig och så, men jag måste ju få kommentera detta underbara väder vi har i detta avlånga land. dock är det nog inte lika skönt i kiruna som här nere i sverige. solstrålarna når aldrig så långt upp tyvärr. jag har fördomar om folk som bor längre upp i sverige, nu snackar vi om alla dom här stora och kalla landskapen, jag tror typ att många är mer traditionella (inget fel egentligen, bara lite), och att dom är osociala. dom verkar ha det så tråkigt, sitter där uppe i sina fjällstugor, smuttar konstant på varm mjölk och pratar med sina renar.

jag och nicole har en vän (well vi har flera vänner) som heter sinan (vi brukar kalla honom något helt annat egentligen, men det hör inte saken till). sinan är från turkiet ("the nicest turk") och han är väldigt, väldigt snäll. nästan sådär mesigt snäll, tycker nicole, men det gör inget. S vet inte heller om när han blev född, han bruka säga att han är 28-30 (beror på vem som frågar), men jag tippar på att han är dryga 33 bast. han har rest och bott överallt och han är duktig på svenska, för att vara så gammal så har han lärt sig det skitsnabbt. när vi precis lärde känna (the n**eeeeeee) honom så pratade vi naturligtvis om plugget och hit och dit. så frågade han oss - brukar ni vara på KJOL? på say what undrade jag, men jag sa det inte högt, fattade ärligt talat inte vad han snackade om, medan nicole sa - du menar SOL (sol och litteraturcentrum) eller? - aa KJOL, sa han igen.

allstå summa sumarum: skittråkigt internt skämt, men nu förtiden så brukar jag säga att det är kjoligt ute, istället för soligt. ah ja. lite väl mycket påtalominget-prat.


på väg

fasen allstå, jag är på g, på g med att pimpa min blögg lite. jag kan verkligen inte blogga bara för att jag inte trivs, lite som när man ska gå ut och festa men man känner sig inte helt nöjd med sin outfit eller mejk. skitjobbigt, då vill man bara stanna hemma och glo. jag tar det här typ superpersonligt, det ska liksom kännas RÄTT att hamna här inne på blöggen, det ska vara mysigt och hemtrevligt. bloggen är ju min vän och därför måste den se bra och representabel ut.


en liiiiten update (förstår inte ens varför jag ska behöva göra updates på mitt lilla arbete men anyways), nu kan man klicka på headern och så kommer man tillbaka till första sidan. det sabbades ju innan jag lärde mig hur man skulle göra. smidigt ju eller huuuur.

detsägerdu?

testikel.

the bibb in the hood

jag funderar på om jag ska gå och sova. idag var jag på the bibletek [bajbl'täk] (svengeskt uttal) och lånade lite böcker.  

fan vad kul liksom. jag minns inte när jag lånade böcker sådär helt hjärtligt sist, måste ha varit någon gång innan jag började studera på högre nivå (kurslitt räknas inte), så tragiskt egentligen. i samband med det blev jag bortskämd med att köpa mina egna böcker för dom från bibblan var "lite äckliga", har faktiskt aldrig riktigt förstått mig på människor som kletar in snorkråkor i böckerna så att sidorna klibbas fast. hallå, vett och etikett someone?? skitologiskt att man sitter och läser samtidigt som man petar näsan tycker jag. jag brukar iofs peta mig i håret.

nuförtiden när jag är pank så måste jag låna böcker. känns sådär, men samtidigt så är böcker ändå rätt dyra, och då är det väl tur att man har bibliotek? jag lånade ett par böcker och nu ska jag gå och läsa. godnatt.

ett litet ps: EGENTLIGEN så borde jag inte läsa innan jag lägger mig för att sova, för jag blir bara mer vaken av att sitta och läsa. kan knappt ligga, måste sitta, peta mig i håret och lukta på boken, all koncentrationen på boken liksom. jag slutade läsa en tid och jag kunde somna på direkten, så för att börja igen..hm .. dunno. just det, allstå folk som säger typ aa jag blir så sömnig när jag läser måste fan nästan bara läsa tråkiga böcker? alltid när jag har läst kurslitt så har jag somnat på riktigt, för DET är tråkigt. *haha, sitter och skrattar åt mig själv på riktigt* men en gång satt jag i sängen och skulle läsa på till en tenta, så tänkte jag äh jag blundar bara lite, lampan i taket är så stark, not. jag nickade till en rätt rejäl stund och vaknade av att hakan dängde till mot överkroppen. varför somnar man verkligen av böcker som är tråkiga, när man inte ens är trött?


vilken låt lyssnar jag på?

the legendary miss britney spears...

en liten lista, ingen lång, tack och lov

Vem ringde dig senast? Mamma för att säga åt mig att ta laxen ut frysen. gööttt.
Vem kysste dig senast? hm, svårt. skulle vilja säga A men jag är inte helt säker på att han gjorde det :S, men i sådana fall så säger jag den andra A.
Vem kramde dig senast? eh, annika i fredags. tragiskt att ingen här hemma har kramat mig på två dagar.
Vad har du för bh på dig just nu? ingen
Vad har du för trosor på dig just nu? randiga
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?  sta ti radis? från ajdin. skitfyndigt sms. not.
Vad brukar folk få för intryck av dig: att jag är väldigt glad
Har du någon gång klätt dig horigt? nej det vill jag väl inte påstå att jag har gjort. och horigt, seriöst, vem skrev den här listan från första början?
Har folk kallat dig slampa? nej inte vad jag vet. jag har alltid varit rätt anti-killar så det har nog inte funnits några orsaker till det.
Har du kallat någon för slampa? ja vem har inte det, men alltid bakom personens rygg och alltid med pålitliga kompisar. men det var länge sedan jag ens sa det ordet.
Har du slagit någon riktig hårt?
Använder du parfym? yupp.
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? leendet, men sen kom jag på att leende är ingen kroppsdel.
Vilka slags killar faller du för? glada och roliga, men inte käcka
Vad kollar du på först hos en kille? armar, händer, längd
Vill du ut och festa nu? nej, nu vill jag äta lax
Vad är klockan? 14:27
Vilken färg har din mobil? vinröd skulle jag vilja säga
Vad ska du göra nu? äta förhoppningsvis
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? både jag och nej. det beror på den andra människan och vad dennes syfte är.
Är du social? ja det är jag men jag tycker om mina osociala stunder också.
Känner du att du orkar en fråga till? knappt
Vad tänker du när du vaknar? typ "vad ska jag göra idag då", har inget tufft livsschema om man säger så.
Kan du gå utan smink? så länge som jag har något på fötterna. fast nä jag kan inte gå utan smink, concealern är min bästa vän.

just det, höll på att glömma. listan snoddes av Alma.

bönor med äggröra

för några dagar sedan käkade vi grah, grah är bruna bönor på svenska, men här måste jag nog göra alla svenskar besvikna med att säga att grah är så mycket godare, så mycket fylligare och så mycket smakrikare än den svenska varianten. jag har aldrig riktigt förstått mig på den svenska varianten eftersom den är så...vattnig och konstig. ok anyways, jag höjer nästan all bosnisk mat till skyarna, men det måste man ju också få göra.

grah (uttalas inte [graa] utan [grah] med H på slutet), är en sådan maträtt som man som bosnier antigen älskar eller hatar, i övrigt som nästan med allt annat när bosnier är inblandade. grah kan även kombineras med kött, men det är ingen speciell hit här hemma hos oss, dock gillar jag den här varianten med kajgana (äggröra).
men om jag nu ska komma till det interessanta; tydligen så har typ knappt någon hört talas om det här varianten, så jag vet ärligt talat inte om det är så att det är bara vi här hemma som gör så? jag vet bara att farmor alltid har gjort så här sedan jag var liten.

kajgana är tydligen ett dialektalt ord i bosnien för jag har fått förklara vad ordet "kajgana" betyder många gånger. hursomhelts det är äggröra på svenska, men jag kan inget annat bosniskt ord för kajgana, någon annan som använder nått annat?

ok, steg 1. gör kajgana, här använder jag två ägg varav ena var ett tvillingägg. det är lite skumt det här med ägg, det här kunde faktiskt ha varit kycklingar väl? fast jag har faktiskt aldrig riktigt förstått det där, trots att min mormor hade höns, men om man låter hönorna ruva på äggen så utvecklas det till kycklingar eller? jag kan inte mycket om chickens anatomi så vi låter det vara. tappade ämnet här lite, hursomhelst, rör ner ett par ägg i en stekpanna och salta ordenligt. det får absolut inte vara SMAKLÖST.

step 2. det gäller att ha färdig grah redo. jag tycker det blir godare om den har fått stå några dagar, jag vet inte om jag inbillar mig, men det KÄNNS iaf som att den är godare. värm den i en serpica eller i micron, micron är väl smidigare eftersom man slipper stå och röra om hela tiden. rör ner kajganan i grah(en). rör om ordentligt så att du "hackar" ner all äggröra. peppra och salta vid behov och ladda upp med lök. ingen grah utan lök.

seriöst jag dör så gott det är!!! blir hungrig på riktigt när jag ser den här bilden.

dags för inflyttningsfest

nu har jag också varit med om "den stora bloggflytten". känns pepp, hoppas det inte blir mer krångel nu. min almenacka försvann dock under flytten. jag får fixa tillbaka den.

godmorgon

första gången på flera dagar då jag är uppe så här tidigt. det var jobbigt att gå upp, men jag har grannen att tacka för det fina uppvaknandet. hon klipper gräset med en rätt gammal typ av gräsklippare, en sådan som man för fram och tillbaka över gräset (logiskt) men som låter som att någon snarkar (ologiskt). min allra första tanke var att pappa inte hade åkt till jobbet, andra tanken när den första inte hade blivit bekräftad var att vi hade ett spöke i huset. jag var superövertygad eftersom jag lade mig för att sova rätt paranoid igår, men sen såg jag henne och då andades jag ut. det var inget spöke.

hej2

ibland har man dagar då dom mest oväntade killar hör av sig. sådana dagar kommer inte så ofta, men ibland har killar en viss tendens att höra av sig samtidigt, oberoende av varandra. kan man inte bara sprida ut dom här killarna så att dom hör av sig flera gånger i månaden med jämna mellanrum istället för alla på en och samma gång? eh... okej, det är inte hundra pers som har hört av sig, typ två.

men jag ville faktiskt berätta om min dröm, jag brukar ha en massa drömmar under en och samma natt, kanske beror det på att jag sover för länge så jag hinner drömma. anyways, jag drömde att jag var personlig assistent åt whitney houston och hennes fd snubbe bobby brown. vi gick på stan och allt folk skrek asmycket efter dom, så för att typ ta skydd så gick vi in i ett stort shoppingcentrum och whittan fick plötsligt för sig att hon skulle känna sig mycket tryggare om hon var inne i en affär som hade sminkprodukter. vi tre strövade bland hyllorna som var skittrånga och bobby hade gått upp asmycket i vikt så varje gång han vände sig om så stötte han till en hylla som jag fick hålla tag i medan vi gick. medan dom gick och kollade så gick jag bort till parfymhyllan för att spana priser, tänkte att det kanske var lite billigare här.

efter en kort stund inne i affären går vi ut, och precis när vi passerar utgången så börjar det tjuta. plötsligt så befinner vi oss i ett rum med två svarta vakter, sådana rikitga tjockisar som man typ ser på film och som bara ryter åt en. dom placerar whittan (som är helt borta, typ stoned) på en stol. jag och bobby som är helt jävla tjock, så att jag knappt känner igen honom, stöter till mig hela tiden med sin mage, och så har han en sån guldkedja som sträcker sig över magen. han tittar ner på mig och undrar what the fuck they are doing, så jag vänder mig till en av väktarna, också han med en megamage, och frågar honom what this is about, och han svarar skitbarskt att whittan har snattat inne i affären vi var inne på. jag tittar på whitney, som håller på och faller ihop så påtänd som hon är och så smal att hennes leopardlurviga kappa hela tiden trillar av axlarna, medan hon skriker i didnt dooo it, bobby tell'em i didnt do it, så vänder hon sig mot mig och säger baby, u can fix this right? u'll get me out of this right? jag tittar på henne och tycker sååå synd om henne så jag vänder mig mot bobby och frågar honom om han har tagit något, han tittar lite skamset och säger come over here, så plockar han upp ett clinique läppglans ur fickan och säger i just had to take this one. jag blir sur och rycker den ifrån honom och lägger den i min ficka och så frågar jag honom om jag ska ringa efter deras attorney, men han hinner inte svara för whittan skriker så jäkla mycket. till slut säger han stora väktaren we have to wait for the police officer to come och så skriker någon mmmmmaaagda och det visar sig vara min pappa.

image1505

hej

hejhej.

jag har precis ätit frukost och ska snart börja packa lite stuff, det blir jönökping ikväll hos irma.


däsajn

jag är skitsugen på att ändra min design på bloggen. jag tröttnar inte så lätt, jag tycker om när det känns hemtrevligt när jag själv kommer in på min blogg, nästan lite jobbigt med bloggar som byter utseende hela tiden, man hinner liksom inte vänja sig. men nu känner jag att det är dags, bara det att jag har glömt bort hur man gör. haha. skitjobbigt. får knåpa med det lite.

osmakligt är bara förnamnet

okej det här som kan läsas här om ni fortsätter att läsa inlägget är verkligen en oplanerad felstavning, det är verkligen ett sjukt osmakligt skämt med tanke på det som har hänt, men jag kunde fan inte låta bli att skratta över allt som blev så fel.

idag blev en tjej påkörd i lund av en buss, någon av hennes kompisar hade tydligen knuffat ut henne så hon hamnade mitt framför bussen. så himla hemskt, det kan inte vara lätt för några av de inblandade. här i konversationen mellan mig och nicole så har nicole berättat det och vi diskuterar det seriöst och med stor medkänsla.

 
    Nicole   å bussen va en gymnasieklass från Spyken
    Nicole   som skulle på klassresa
    Magza   gud
    Magza   stackars stackars tjej
    Magza   men så är det fan också så att alla som kör förbi där kör så jävla snabbt
    Nicole   mm kul å dö så på valborg
    Nicole   jävla gaet
    Nicole   ja jag vet
    Nicole   dom kör ju fan som svin
    Nicole   men dt här va ju ändå en skolklass
    Magza   stackjars han som också körde ihjäl henne
    Magza   herregud kan inte vara lätt att ha det på sitt samvete heller :S han hann säkert inte bromsa
    Nicole   ja men tänk dom som knuffade
    Nicole   dom kände henne säkert
    Nicole   å om dte va på skoj
    Nicole   fy fan
    Nicole   det kommer dom ju aldrig kunna förlåta sig själva fgör
    Magza   mm jag vvet
    Magza   det är ju åsnt som man typ själv råkar göra
    Magza   men jagvet inte, det måste ju ändå ha varit en rätt rejäl knull
    Magza   oj
    Magza   HAHHAHAH
    Magza   knuff
    Nicole   hahaha
    Nicole   fint där
    Magza   guuuuuuuuuud
    Nicole   hmmm ja du va tänker du på
    Nicole   hahah det passade ju bra in i meningen som du skrev
    Nicole   hhahaha
    Magza   ahahahah
    Magza   gud
    Magza   min bror komin nu
    Magza   för han undrade varför jag skrattade
    Nicole   haha
    Nicole   sa du det
    Magza   och jag kunde inte berätta så mycket som jag skrattade
    Nicole   hihi
    Magza   jag ba en tjej dog i lund för hon blev knu...HAHAAH
    Magza   ja du, gud vad hemsk jag känner mig men jag garvar fortfarande

hata mig inte nu.

tre brudar

jag tillbringade kvällen med pannika, min f.d sambo. nu när jag tänker efter, fast det är inte så mycket att tänka efter, så har jag bott sambo två gånger, ena gången med annika i ett år och andra gången med nicole i ett halvår. fatta vilken erfarenhet. det när nu alla borde inse att jag är värsta kapet eftersom jag vet hur man lever tillsammans med andra människor som inte är ens ordinarie familjemedlemmar.

vi tog först en runda tvärsgenom kycklingaryd och träffade på vedran och sinni hundra gånger när de tutade som galningar från bilen, kändes väldigt mycket 90-tal, men pojkar och bilar; a neverending story. sedan stack vi hem till annika och slappade i några timmar. hann uppdatera varandra om läget även om båda ändå är rätt uppdaterade tack vare bloggarna. vad gjorde man liksom innan bloggen, FB (även om jag ogillar det) och msn fanns? stenåldern typ innan allt det här uppfanns. någon där i slutet av vår lilla myskväll kom greta in och joinade oss. fan vad tyken hon är allstå, vägrar umgås med mig så jag tvingar mig på henne. mysig kväll. sup inte ner er nu allihoppa så att ni kan vara ute och demonstrera imorgon.

113361-1504
greta i min famn. hon var så jäkla tjock, man kunde verkligen känna hennes lovehandels när jag greppade henne. men hon var helt stirrig och hoppade alltid ifrån mig.
113361-1503
annika vägrade vara med på bild, men hennes tröja är grymt fin, den andas lundakarneval -06, man kan verkligen känna stanken. haha, skojar bara.


RSS 2.0