grynet

frukt är inte godis, för att citera Grynet. och nä det är det verkligen inte. men av någon orsak smakar inte godiset lika gott som innan. jag skyller på Hemköp, det kan inte vara godiset det är fel på.

jag saknar grynet. hon var bäst. hon sa en massa vettiga grejer och det är tråkigt att barn och tonåringar inte får växa upp med henne utan måste dras med en massa fjantar på Bollibompa.

fram meeeed gryneeeeeeet.


 taaa ingen skiiiit
man bestämmer själv vem man blir kär iii
för man blir kär i vem man viiiill
och frukt ääär inteee godiiiis
och jag taaar ingen skiiit
och ingen kan bestämma vem du ska tänka eller tycka eller trooo pååå
glöm aldrig det



GRYNET ÄR BÄST!

klapp

Nikis säger: du får önska dig i julklapp för jag tänker faktsikt köpa julklapp till dig även om du inte firar jul


Nikis säger: så det så


nicole är givmild :) haha


katt

varför är det bara svarta katter som envisas med att gå över gatan? jag har aldrig sett en annan sorts katt göra det. eller så är det bara för att jag uppmärksammar svarta katter och varje gång känner jag mig tvingad till att "låtsas-spotta" över axeln.

när jag var yngre var jag ännu mer skrockfull och skulle alltid "spotta" för hela familjen. då hatade jag katter verkligen. idag är jag lite mildare mot dom, men har nog lite svårt för att acceptera dom fullt ut. speciellt de svarta.


nej

heeeeeeeeeeeeeeey. ge inte upp hoppet om mig. läääääääääääs bloggen. hihi.

knack

hörrni, jag har varit lite inspirationslös den här sista tiden. det beror inte på något speicellt, bara att det har blivit så.

i förrgår fick jag besök av radiotjänsten. det var inte trevligt. jag var för chockad för att ljuga och darrade på handen när jag skrev under. jävla skit. tänker ringa nästa vecka och säga att jag har sålt tven och sedan ommöblera lägenheten så att man inte ser tven från dörren.

igår ringde någon också på dörren, fast typ mitt i natten. runt halv ett. jag stelnade till där jag satt i soffan. fan vad läskigt. jag vågde inte röra mig, knappt andas. som tur var så ringde personen på bara en gång, på min dörr, inte på portdörren, och sedan gick han/hon/den/det. läskigt. jag hatar att bo själv på natten.

så är jag förkyld och hostar som en katt som rispar på en plåtvägg (?), som farmor skulle säga. jag vet att det låter lite konstigt, men farmor är konstig.

fever

heeeej folket. det känns som att jag har varit borta i en evighet. har legat i feber hela natten och inte kunnat sova och sovit hela dagen idag. kändes som att det behövdes för att förhindra en jobbig förkylning. nu är jag väl okej. dom här två senaste dagarna har bara bestått av feber, sömn och sopppa och lite tv.

imorrn är jag baaaack in school. saknar att gå dit. haha.

hatakycklingen

usch. så är alla mina kycklinghatare. här sitter vi och väntar på att lektionen ska börja. lite tråkig lektion verkar det vara. man får se om man står ut. känns som att jag håller på att bli förkyld. inte något jag behöver nu. skönt med fint väder ute åtminstone.

kyckling

vad är det här för skabbreklam som finns här under? och på alla andra bloggar också? jag blir lite rädd varje gång jag ser den, kan inte riktigt vänja mig vid den. fuuuuuuuuul.

brun

så. nu har jag färgat håret. ingen större skillnad egentligen, bara utväxten som färgades mörkbrun. funderade på om jag skulle gå mot ljusare tider men jag trivs så mycket i den här mörka färgen jag har. jag får nog dras med den en period till.

igår sov jag inte riktigt så jag var jäkligt seg idag och inte alls sällskaplig. nu ska jag betala lite räkningar och sedan läsa på lite grejer.


vildanden

ytterligare en filmkväll. ikväll hann vi titta på två filmer dawn of the dead och fun with dick & jane. mot slutet började vi dega rejält, på gränsen till sömn. och micke börjar tappa lite av sin manlighet när han bara tittar på en massa filmer med oss. iofs så var det inga snyftare den här gången. kul att sitta med dom två och sega.


mätt

nicole var tvungen att knäppa upp sina byxor så mätt som hon är. vi satt och käkade polutice, dom där potatisarna. och nu är vi så proppmätta så vi inte orkar göra nått. så kommer micke sen och så ska vi kolla på film.

vi var och promenerde idag också. a ja rär så himlamätt så jag knappt kan skriava.


  
MAAAAAAAAAAAAAAAAAT

natt

och nu ska jag sova. kroppen håller på och segar sönder sig.

etna

jaaaa etna ikväll!! wohooooO!!! ska bli bra hoppas jag trots att jag är seg.

bloggregel

bloggar är till för att man ska skriva vad man vill. och passar det inte så sluta läsa.

&bar

suck. jag skrev ett megalångt inlägg om gårdagen men råkade trycka på fel knapp och allt försvann..........suck.

ja ja. får skriva lite kortare nu istället. kvällen började iaf hos mig med film. nicole, micke och jag kollade på love actually. vid några tillfällen blev det lite farligt tyst och jag trodde att de två skulle börja snyfta så då var jag tvunegn att börja skratta för att  förstöra stämningen.

det blev inte som planerat. vi tänkte från början gå ut på sargasso men filmen slutade så sent och sedan dök darmin och jack upp och vi satt här en stund innan vi tog fyrans buss in till stan. micke som inte hade tänkt hänga med från början var plötsligt på. stackaren, han tyckte väl det var skönt med lite manligt umgänge. hans manliga sida tar nog stryk av att kolla på romantiska filmer med två tjejer.

så vi satt där på &bar och jag började må illa. det bara kom plötsligt och så satt jag där och segade och dom andra peppade på. surt att det blev så dåligt just den här kvällen när det var meningen att vi skulle ut och ha det askul. det var verkligen kul att träffa alla.

men sedan gick jag och nicole. vad hade jag gjort utan henne?

micke kom långt efter det och hämtade sin cdspleare och så satt vi hos mig och kollade på mtv, drack te och snackade om allt möjligt.

och nu rä jag seg.

       
mypys - film - flumm

  
vildanden rules - bäst

metro

jag är sen med att lägga ut bilder, men här är bilderna från i onsdags iaf då vi var ute på Vgs. jag och nicole gjorde oss i ordning hos henne och sedan kom robban och micke och sedan även emil och freidrich. och killarna vill alltid sitta för länge och förfesta istället för att gå ner. men hursomhelst. kvällen var rolig. lite pics.

        
nicoles fina tofflor - robban - emil

     
nicollelleelle - micke & jag - posebild


mini Marty, hoppas inte personen tar illa upp om jag lägger upp den här bilden.

stress

jepp. har varit på stan med nicole, micke och robban. donken mat. sedan åkte vi hem och jag skrek som vanligt. och nu ska jag snabbstäda lite för sedan kommer nicole, så ska vi kolla på love actually och festaikväll också. stress.

skolan

heeeeeeeeeeeeej klassen. nu sitter vi här i datasalen och väntar på att lektionem med favvotobbe ska börja. spännande. han är en stor inspirationskälla för mig och nicole. hihihiihii.

skor

det är mättande att äta majonäs. jag älskar majonäs. satt och kollade på In her shoes, den filmen som baseras på boken med samma titel. jag älskade boken och jag älskar filmen. suck, en snyftfilm rakt igenom med lite extra snyftningar på slutet.

det är skönt att bo själv för då kan man verkligen snyfta högt till vilken film som helst, utan att behöva skämmas för det. jag vet inte om jag tycker att titta på film med någon annan som sällskap förutom mina kuddar. då går det inte att snyfta och det blir bara jobbigt att hålla inne med tårarna som bara vill rinna. ja så är det. jag är lite cheesy när det gäller det här allstå.

inget

det händer inte så mycket just den här dagen och därför är jag lite blogginspirationslös. vet inte riktigt vad jag ska skriva. får lägga upp lite bilder sedan från igår. låmgduschade nyss och nu sitter jag och kollar på dr phil trots att jag verkligen hatar honom och hans attityd men det var ett rätt intressant program. innan det kollade jag på the hills. jag är så jäkla fascinerad av det livet dom lever. laguna beach går inte längre. nu ska jag ta och steka lite kycklingfileer.

snart

jepp. lite livebloggande från nicoles rum nu igen. vi sitter här och väntar på att de andra ska komma. dom är inte många. det är bara micke och robert men så är vi fyra sedan. och nu har dom kommit så dom sitter här och förfestar och jag förbloggar. och snart ska vi till VGs. ska bli kul, aslänge sedan man var där känns det som. och nu bara skriver jag en massa grejer känns det som. så jag slutar.

fruktochgrönt

jag har alltid varit inne på gröna, sura äpplen. dom är så där perfekta när man biter i dom, inte mjöliga som gula äpplen. igår köpte jag röda äpplen hos libanesen, dom där glansigt röda äpplena, vet inte var sorten heter. nu käkar jag på en och dom är så himla söta. så underbart goda. skulle man sätta kön på äpplen så skulle röda (den här sorten) vara sånna fylliga och härliga kvinnor, typ latinokvinnor, medan de gröna skulle vara tråkiga, smala och långa engelskmän. och medan jag är inne på frukt så skulle bananer vara jamaicaner med långa rastaflätor. eller huuuuuuur?

sov

dags att dra ner persiennerna, låsa dörren och bädda in sig.
godnatt folks.

deno

världens sötaste lillebror. så liiiten och söt med sina pink-panther hängslen. men nu är han sjutton och längre än mig. herregud vad tiden går.

113361-118

latino

nu ser jag att det är en rolig grej på g här i lund på fredag, latinokväll på sargasso. nått för mig och nicole kanske. måste tala om det för henne sen så att jag inte glömmer bort det. påminn mig.


finne

jag hade en huge finne i pannan, som ifrån början inte var en finne, men som jag klämde och efter en dag tadaaaaaaaaa, megafinne. snacka om att verkligen göra en höna av en himla fjäder.
fast svullnaden har lagt sig tack och lov. nu är det bara ett sår och inte en finne på toppen av ett berg.

singelärbra

det här med att behöva försvara sitt status som singel suger. eller inte försvara, men visst känns det som att man hamnar i en försvarsposition när någon frågar en hur det går med kärleken och man känner att man måste svara jo det går sådär, jag är singel.  varför måste man hålla på och försvara sitt singelliv?

jag brukar säga att kärleken går asbra och att jag är singel. vem var det som sa att kärleken går dåligt bara för att man är singel eller att den går bra bara för att man är ihop? jag tror inte att jag måste släppa taget om mitt (enorma) ego, utan bara hitta en kille som orkar med det. tills dess..


nettosnubben

jag har inga riktiga belägg för det, MEN jag tror att netto-snubben, som jag och Adisa trånar efter, är gift. sad but true. idag när jag köpte ost och ställde mig i hans kö så såg jag den (fruktade) guldringen på höger hand. dom flesta från Balkan har sin ring på höger hand, varför har jag aldrig fattat, mamma och pappa har också det. fast ringen ska väl vara på vänster hand eftersom den vänstra handen leder till hjärtat? nåjaaaaaaaa. han har iaf en ring. och eftersom det är det enda han har av smycken och accessoarer så antar jag att det är den ringen. suck.

mjölk

ja just det ja. nyss blev jag påmind om varför jag aldrig köper mjölk, och det är för att mjölkkartongerna börjar lukta efter cirka några dagar när dom har legat i min återinsamlingskorg. usch. hihi. men nu är det borta och även den lilla stanken som uppstod i "papperskorgområdet".

msn2

ja, jag börjar med dagens höjdpunkt efter den första dagens höjdpunkten, nämligen att jag träffade nicole. den andra höjpunkten är att msn äntligen fungerar som den ska. det är bra det. nu kan jag äntligen socialisera som vanligt.

msn

åhhhhhhhh jag är så himla irriterad över msn så jag håller på och slår ihjäl datan. den är helt seg och allt är konstigt, jämt när jag ska fylla i email adressen så segar det sig och fylls i efter typ tjugo sekunder. aaah. vaaaarför? och har det något att göra med dom uppdateringarna jag installerade idag? bläääääääääääääää.

inget

ska snart iväg och hämta mamma på centralen. allt är städat och fint. det regnar ute och är jättemörkt. undrar vad man gör med sin mamma i två dagar egentligen. fast imorgon ska vi till nova lund iaf. och ikväll ska jag göra middag till henne och så kollar vi på idol. måste ta en sväng till netto också.

jaja. lite bråttom har jag nu.


föräldrarfällan

vissa misstag som ex mina föräldrar gör, önskar jag ibland hellre att jag gjorde än dom. det handlar inte om stora misstag, utan små enkla missar som kunde ha undvikts. nu ringde mamma och var jätte förväntansfull för vi skulle ses snart. grejen var den att hon hade kollat fel på tiden och bussen hon ska åka med åker inte förran 14 och hon trodde det var vid 12. så nu kommer hon förmodligen gå på stan med pappa, men liksom det handlar som sagt inte om stora saker. utan bara det att hon har ansträngt så så mycket (för det är sådan hon är som person) för att allt ska stämma perfekt, hon har säkert lagat mat till mig och gjort sig i ordning och dessutom kommit typ tjugo minuter tidigare bara för att vara på den säkra sidan. och så blir det fel. och då vill jag bara lipa för att jag hatar när något sådant händer min mamma.

eller den gången då mamma och pappa var på väg till paris i våras och skulle lämna av bilen hos mig, på den parkeringen vid gun&bertil. och pappa körde lite för fort bara för att dom skulle få vara hos mig en lite längre stund innan dom tog tåget till kastrup. och innan dom körde in i lund blev dom stoppade av polisen och pappa blev av med körkortet i två månader pga fortkörningen. så när dom anlände till mig var dom lite deppiga, speciellt pappa. och dom hade sett så framemot resan och paris och allt, och dom var fina och söta, och det kändes så jäkla surt att det hade hänt just då. usch då ville jag nästan gråta för att det hade hänt mina föräldrar och just den dagen liksom. allt ordnade sig till slut och jag snackade och tröstade pappa och dom hade det askul i paris.

ibland undrar jag om jag tycker för synd om mina föräldrar. så nu satt jag och kollade på kort och jag saknar dom så himla mycket och mamma är alltid så himla positiv och skrattar och det som hände nu var inget farligt eller så, men aaaaaah, varför kan det bara inte flyta på perfekt ibland när det verkligen gäller?

ja ja. fyfan. lipsillen mags. det är jag det.
det ska bli så jäkla kul att ha mamma här.
mamammamamamammamaaamamaama är bäst!

bild

åh. suck. sitter här och kollar på sommarbilderna. vilken sommar det var! haha. det känns så konstigt att kolla på vissa bilder. alla minnen som dyker upp, allt man har varit med om. lägger upp lite sommarbilder senare om jag orkar. bloggen är bildfattig på sista tiden. skärpning på den fronten med!

ålder

Jajceportal-sidan har blivit så mycket dåligare. dom har lagt in en tysk skabbreklam och fotoalbumen är så åldersdiskriminerande. varför har dom delat upp det så dåligt? nu är det knappt någon som lägger in bilder där eftersom knappt någon vill placeras in i högar så som trettio-, fyrtio- eller tjugoåringar. det finns fortfarande bara en enda som vågar stå för sin ålder och det är hon som är i fyrtioålderskategorin. surt.

morgon

nu är jag lite hungrig. jag kanske ska ta och käka frulle. igår köpte jag nytt fotoalbum så jag äntligen kan sortera in sommarbilderna. mamma kommer idag och jag längtar. måste städa också så att hon blir stolt när hon ser hur duktig jag är. haha.

det verkar fint väder ute. lite kallt. sedan måste jag till netto. det är roligare att gå dit nu när jag har en flört med kassasnubben på g. haha. fast han vet inte om det.

natten

mina nya sovvanor innebär att jag alltid vaknar runt sex på morgonen oavsett hur sent jag lagt mig natten tidigare, och när jag vaknar vid sex säger jag åt mig äh sov vidare till åtta, och sedan vaknar jag vid åtta. varje dag den här veckan. jag kan ha fått en släng av den s.k "svennesömnen", men jag orkar inte med den. jag vill sova till tolv och vara astrött och lägga mig klockan två på natten.

hur som helst, det här är min nya dröm-kategori, borde ha fixat den för länge sedan.

det första jag drömde var att jag, ado, Hans, ajnur och en till snubbe satt i Hans bil och vi var på någon slags färja som precis hade gått i land och vi skulle stiga av den. folk förberedde sig och det gjorde även vi. jag vet inte vart vi var på väg, men det kändes som tyskland. hursomhelst medan vi sitter i bilen, hoppar en till snubbe in i den och sätter sig. ingen bryr sig om att fråga vem han är eftersom alla antar att det är någon man känner. han som hoppade in i bilen såg ut som lil jon och hade en plastpåse på huvudet, typ en sån fryspåse. och när jag i drömmen tänker ah skitbra, bara en mördare som fattas nu, så böjer sig lil jon mot mig (jag sitter i framsätet med Hans), och precis när han ska bita av mig halsen med sina guldtänder, vaknar jag. uschhhhhhhhhhhh.vilken jäkla skitdröm. nu hatar jag honom, iofs hatade jag honom innan också, men nu klarar jag inte av att se honom på tv. läskig typ.

den andra drömmen utspelade sig hos farmor och i soffan satt jag, irma, nicole och eniz. det var typ bajram för farmor hade skitmånga baklavor uppradade på bordet. vi satt där och snackade om allt möjligt. vi verkade äldre också. nicole hade lärt sig bosniska, men hon bröt lite när hon snackade, typ som kineserna i bosnien. men hela tiden kändes det som att någon tog kort på oss och ibland kunde jag se mig själv ur betraktarens vinkel, allstå den som tog korten, och jag (som sitter i soffan) säger åt mig (som står och tar korten) att det får räcka och sluta för det är inte kul när du tar en massa bilder. jag känner mig lite besvärad men vill inte riktigti bli arg.

nästa scen och jag och irma sitter vid datan och kollar på eniz blogg och där hade han lagt upp alla dom bilderna som var tagna. vi diskuterar bilderna lite och hon säger att eniz måste vara kär i mig (haha!) eftersom han tog massa bilder på mig, men jag säger åt henne att det inte är så, utan att det var jag som tog korten, men hon tror inte på mig och senare när jag kollar min NovaRaja så hade irma skrivit ett inlägg i min gb "jag tror att eniz är kär i dig, jag har frågat alla, men dom verkar inte tro det, fast jag är övertygad om det eftersom jag och eniz alltid tar sällskap till stationen när vi ska till skolan".

HAHA. herregud. ibland drömmer jag riktigt konstiga grejer.

ett långt inlägg blev det också haha.


under

man ska inte sova med sminket på. trots denna regel har jag lyckats somna med sminket på flera gånger den här veckan. jag sover konstant och enough is never enough hur mycket jag än anstränger mig till att inte göra det. gick upp för en timma sedan efter att ha pausat filmen i fem timmar. tyvärr blir msn och bloggen lidande för detta, så himla tråkigt. jag får bli en aktiv dagbloggare istället. men nu ska jag sova (surprise), igen.

godnatt

invandrare

nä nu får jag skärpa mig. min fina blogg ska inte lida för att jag är som jag är just nu. det mesta beror nog på att jag sover så konstigt. får tvättta bort min "svennesömn" och gå och lägga mig sent som alla andra invandrare som bara degar i soffan och kollar på Tvshop.

undrar om man ändå ska gå och sova.

blame

det är inte ofta. men dessa dagar brukar också smyga sig in i min kalender.

bloggar är en förbannelse. och en nagel har skivat sig. mítt svarta fina nagellack.


skit

fan.


nostalgi

käkade frukost och kollade på ett avsnitt av life as we know it. tyvärr kan det inte ens jämföras med satc och jag har fortfarande inte kommit över det faktum att jag inte kommer att titta på det mer.

mina sovvanor har ändrats. förmodligen kommer ni slippa mina inlägg om hur trött jag är, jag har nämligen fått in något som kan kallas sovvanor. lägger mig tidigare och vaknar oftast tidigt. det är också något jag är ovan vid.

ska snart göra mig i ordning och möta en fin och nyklippt nicole på stan och sedan ska vi ha föreläsning med tobbe.
igår hade vi kursombudomöte och det var kul, lite nervöst, och när jag är nervös så har jag en förmåga att tappa en massa ord som nicole sa. jag får anställa henne som min personliga fyll-i-are.

annika hörde av sig igår. det ska bli himla kul när hon kommer tillbaka till lund. har knappt tänkt på Gun & Bertil sen jag flyttade, men den tiden där var konstig och rolig haha. ska bli skönt och prata lite minnen med annika. jag minns den första veckan jag flyttade in där och hon sa det här kommer gå snabbt, vi kommer att sitta här innan sommarlovet och tänka tillbaka på det här samtalet och fundera över hur snabbt tiden har gått. och vi satt där också i maj och snackade om det. helt sjukt vad snabbt det året gick. jag fattar inte hur jag kunde bo tillsammans med någon så länge. samtidigt som det var påfrestande så var det jäkligt kul också haha. allt som vi har varit med om tillsammans. jag har lärt mig så himla mycket om henne och av henne. min lilla pannika.

suck. nostalgi.


datsal

så nu sitter vi här i datasalen, jag och nicole. i datasalen där vi delar många minnen med vår gamla grupp. jag har mina gamla hemska minnen från den tiden då jag inte hade internet. nu i efterhand förstår jag verkligen inte hur jag hade kunnat klara mig utan internet i ett helt år. det är alldeles för lång tid.

nu ska vi läsa igenom papprerna och sedan har vi kursombudmöte vid kliockan två. fråga mig inte hur vi blev korusombud, men nu är vi det iaf.

tupp

måste börja med ett erkännande. det här är första gången jag verkligen har känt mig jätteensam en morgon.

sedan måste jag berömma mig själv. det här är första gången i min egen världshistoria som jag la mig så tidigt som jag gjorde. halv sju för att vara exakt (och inte på morgonen, utan kvällen). jag somnade sittandes två gånger och sedan fick det vara nog och jag la mig och tänkte väl mer att det skulle var en tupplur. klockan två på natten vaknade jag av att allt kändes obekvämt, bytte om till pyjamas och sen hade jag lite svårt för att sova, jag var pigg. och skrämd. hade drömt en massa grejer. bland annat att vi var i jajce och jag och irma sprang eftersom den där zigenartjejen sprang efter oss och skrek "nemam ni ja paaaaaaaraaaaa". öh. det var faktiskt skitläskigt, och allt var så himla knäppt.
sedan drömde jag också att jag vaknade i drömmen och utanför mitt fönster stod det människor som knackade på och jag fattade inget men var livrädd för att dom skulle ta sig in till mig. till slut lyckades jag somna igen och vaknade vid halv sex. nu är jag uppe och mitt öga ser misshandlat ut, konstigt svullen och jag är helt rynkig på ena sidan av ansiktet av kudden.

det är nog inte alltid positivt att gå och lägga sid tidigt. man drömmer så mycket.

strul

helvete vad bloggen krånglar. det blir inga mer inlägg för idag trots att jag känner blogginspirationen flöda här någonstans i hjärnan. vi hörs imorgon kära läsare.

äntligen

vad ska jag kolla på nu när jag äter frukost, middag och innan jag lägger mig?, var min första fråga när jag hade sett det absolut sista SATC avsnittet. mitt liv är slut. serien har varit min syre i några veckor och nu måste jag gå och skaffa syrgastuber.

jag känner mig frälst, upplyst och inspirerad. alla borde kolla igenom avsnitten åtminstone någon gång. jag har aldrig skrattat, gråtit eller känt mig mer fab än vad jag har gjort under dom här avsnitten. det förändrar livet. man kan lika gärna sätta en livsgaranti-stämpel på serien.

alla borde kolla. alla. jag är frälst. halleluja. mitt liv kan äntligen börja.


händer

ok. så nu har jag fått lite tips från adisa också. och det är tydligen inte alltid det är något positivt att drömma om händer, men det beror på hur man drömmer om dom och i vilket sammanhang typ.

letade upp ett drömlexikon på nätet och där står det så här:

HAND: Drömmar om händer har i alla tider intresserat drömtydare. Här flöjer en rad tolkningar av "hand-drömmar".
Vackra, rena händer: framgång i ett projekt.
Hålla någon hårt i handen: erotisk upplevelse som gör dig lycklig. Vem du håller i handen i drömmen spelar ingen roll i sammanhanget.


uuu. haha. roligt.

highfive

jag drömde att jag sprang genom regn tillsammans med en kille. vet inte vem han var. men han var lång och höll mig i handen när vi sprang. och jag minns att jag tyckte att det var så gulligt. men av någon anlednning så hände det att han drog ner min arm bara för att hans var så lång. och det var perfekt.

och igår drömde jag att M var M, bara att hans såg ut som A. det var länge sedan jag hade något alls att göra med A, men jag blir alltid lika knäpp om vi hörs, vilket inte händer ofta. och i drömmen satt vi i en skabbig soffa och han lekte med min hand, ritade cirklar i handflatan typ.

för det första: jag vet att jag tycker om händer och armar på killar, men varför drömmer jag om att någon håller mig i handen två nätter i rad?

för det andra: varför har jag blivit så himla fjantromantisk? jag tycker inte ens om romantik.

kilomer

haha. nu blir det ännu svårare att gå och lägga sig. har tittat igenom mina och irmas (kusinerna kilomer) heminspelade musikvideos. haha. fick lite extra energi nu.  den absolut mest fjantiga är när vi sjunger poljubiiiiiiiiii meeeee poljubiii meeeehhheeee neka boool mi prestaneeeheee. vi är nästan (om möjligt) bögigare än vad deen själv är haha.

napp

ok, jag vet inte om det bara är jag (probably not) som råkar ut för killar som varken kan bosniska, engelska eller stava som man ska i ett och samma meddelande, men jag börjar bil trött på det.

här är ett exempel som är lite vulgärt men, det är inte det vulgära som är poängen (inte för att jag tycker om vulgära meddelanden), utan hela det skitfjolliga valet av att försöka göra ett "gott intryck".

P21: LOVE IS NAME SEX IS GAME FORGATE THE NAME LET`S PLAY THE GAME

HAHAHAHH WHAT U THING

Ja: haj nek si makar pismen

P21: HAHA PA MISLIM DA CIME SE BAVIS LJEPOTICE


what?! en skratta eller gråta situation jag befinner mig i. är det någon mer som har fått påhälsning av denna kille. dom är oftast duktiga på att skicka massmeddelanden och se vem som nappar. jag nappade den här gången. haha.

mopp

gick upp för en timma sedan. hade skumma drömmar. kollade på satc och nu ska jag städa. äntligen. så som jag har längtat efter den här städdagen. jaaaaaaaaaaaaaaa. jag älskar att städa min lägenhet.

hari mata hari

            

hari och haris konserten. är så trött just nu, men kommer med lite mer fakta om den senare.

zombie

kroppen tyngs av trötthet. huvudet hänger. tankarna irrar runt. och munnen skrattar. och så har den gjort det oavbrutet hela dagen idag. det är sådan jag blir när jag inte har sovit på 24 timmar.

korreläste tentan idag lite snabbt innan jag sellebussade med adisa till sol. så satt vi där och snackade om bloggar. hon behövde inte förklara, jag behövde inte göra det heller. vi visste vad som hade pågått den här veckan. träffade helena. halleluja. lite människor. snackade lite med henne. träffade senanare också T, måste sluta kalla henne för det, för hon är ju härlig. kände mig lite som audrey hepburn idag. gjorde mig fin för jag skulle lämna in tentan. som maria piffar upp sig när hon ska terra oss på seminarier. panikskrev ut tentan, skrivaren krånglade, men en rysska hjälpte mig. vad människor kan vara snälla ibland.

träffade Ögonbrynen och T satt med Skabbhåret. jag hälsade på T igen. hon är så himla pigg för att vara så...äldre. micke och robert följde med som stöd när jag skulle lämna in tentan, utskriven, häftad och fin.

sedan körde micke oss alla tre till nova lund. jag fick äran att sitta fram och robert trängdes i baksätet. hade nog föredgraigt att sitta där bak när micke kör som en dåre. robert skulle köpa present till sin gf. jag köpte nagellack.

cheseburgare på donken. jag fick sitta i baksätet. tur det. resten av resan skrek jag ofta och robert plågades. vad är dte med killar och deras bilar? Säkertheten borde prioriteras frmför farten.

kom hem och var glad över cosmo (som var i tid den här gågen). tömde papperskorgARNA. just det för att jag inte ska glömma att säga till adisa: adisa, det hänger en lapp vid papperskorgarna där det står "nyckel upphittatad", nisam htjela rivati av lappen, mozda nije tvoj kljuc, men gå och ta mobilnummret iaf.

la mig och sov i en timma, sedan ringde nicole. kund einte somna om. gick och tvättade av sminket, lackade naglarna och käkade nötter.
och nu kan jag inte somna om. och jag är tröttt. och det härär det mest plågsamma, meningslösa och inlevlelselösa inlägget jag har skrivit.

hejdå


färdig

FÄRDIG.


äntligen. jag har inte sovit hela natten. har bara druckit en massa te, kissat konstant och sjungit till BSB låtar. nu ska jag sticka till skolan och lämna in tentan.

stress

jag är så stressad. mitt hår är skitigt, jag kommer inte kunna gå ut imorgon när det är så här. har petat i det flera dagar bara för att jag blir så nervig. håller på med tentan. får lite tips av micke nu, för jag har tappat tråden helt känns det som. jag är snorig, förkyld och har ont i ryggen (låter som en gamling). snart ska jag duscha och sedan fortsätta. måste ju bli färdig!
mitt huvud känns större än vad det är och mamma kommer till mig nästa helg kanske. jaaa. det enda som håller mig uppe nu iaf.

godbitar


              

snor

näsan rinner konstant. och det jag undrar är: hur mycket snor kan man ha i näsan egentligen? var kommer det ifrån?

jag vet, lite äcklig är jag, men det är intressant.

jag minns en gång för länge sedan när jag lurade min bror, och jag har lurat honom många gånger. en gång var när han var typ sju år och jag sa att han var adopterad, en annan gång lurade jag i honom att jag hade blivit bortrövad och att Jag egentligen är Indira, min elaka tvillingsyster. sedan har jag spelat död alldeles för många gånger och hotat med att drunkna i badkaret.
alla detta skedde efter skoltid när mamma och pappa jobbade till fyra.

mamma valde sedan att sätta oss på Fritids så att jag inte skulle hitta på för mycket dumheter.

och nu kommer jag till poängen. en gång lurade jag honom och sa att om man snyter näsan för mycket så kommer man till slut att snyta ut hjärnan för det är där allt snor finns. hihi.

einstein

är ltie förkyld. tråkigt att hålla på och snora runt här alldeles själv. längtar tills på fredag och bara vara lite sällskaplig.

mamma ringde igår också, men hon kom bara till min sån iq-svarare. vi snackade nyss. min lilla mamsing som peppar mig och uppmuntrar mig till att köpa vinterdäck till cykeln.

jag är så seg. önskar jag hade ett badkar att krypa ner i.

sång

I´m broke but I´m happy
I´m poor but I´m kind
I´m short but I´m healthy, yeah
I´m high but I´m grounded
I´m sane but I´m overwhelmed
I´m lost but I´m hopeful baby

What it all comes down to
Is that everything´s gonna be fine fine fine
I´ve got one hand in my pocket
And the other one is giving a high five

suada

min mamma brukar ringa varje dag. hon har ringt mig varje dag sedan jag flyttade. det första halvåret kunde hon ringa upp till tre gånger om dagen. andra halvåret blev det två för att sedan övergå till en gång om dagen. men oftast två gånger.

det här halvåret har det fortsatt vara en gång om dagen. pappa ringer också då och då, och då sägs det som är viktigt. effektiva men informativa samtal, medan mamma rabblar upp recept, vem hon pratade med, senaste skvallret i kycklingryd (trots sin lilla storlek verkar det hända mycket) och hur mycket hon saknar mig.

och jag blir irriterad ibland. rätt ofta. för att hon drar ut på allt så mycket. och hon gör det för att hon saknar mig och jag snäser av henne. jag fattar inte hur jag kan vara så okänslig ibland. min lilla mamma som ringer för att fråga när jag kommer hem. eller skickar smörgåstårta till mig (via Irma) för att överraska mig.

hon är alltid så glad när hon pratar med mig, skrattar konstant och jag skrattar med henne, för hennes skratt är så smittande.

idag ringde hon inte.

hon ville kanske inte störa mig i mitt intensiva pluggande.

och jag saknar henne.


bettan

ugly betty är för bra.


förresten så ska britney och federjerk skilja sig! jeeees.


ful

funderar nog på att bli färdig med fråga ett innan Ugly Betty börjar. och blir jag färdig ska jag belöna mig med chokladpudding och glass. jeeaj.

jag är så himla sömnig. men det är skönt att jag känner mig lite pressad nu. kan äntligen sätta igång på allvar med tentan.

ögon

idag fick jag lite konkurrens. jag trodde jag var den enda som gick till netto i pyjamas. men så stod hon framför mig i kön och gav mig en vad-glor-du-på?-blick. jag tänkte inte tillåta denna lilla tjej stå där och se tyken ut så jag fortsatte att stirra på henne tills hon gav upp. 1-0 till mig. ingen pyjamasbrud ska sabba min dag.

hasse väckte mig idag halv åtta. han ringde på några gånger. jag kunde verkligen inte gå upp och öppna. det hade varit en alltför lång process. så såg jag honom i fönstret. jag vet att han ville tala om för mig att han hade snackat med Måns. haha. haha. han väckte måns också. haha.


nu

dags att ta på mig mina duntofflor och sova. godnatt

stövlar

jag har varit flitigt och hittat de stövlar jag vill ha i vinter. vet inte om det är lönt att slösa en så stor del av csn pengarna. men dom är sååå lockande.

819 är en siffra som etsat sig fast i min hjärna. suck. ska nog börja spela bingolotto.

retusch

om man går in på den här sidan så kan man se hur retuscerad verkligheten är. klicka på "portofolio" så lär ni bli överraskade.

mun

bloggandet är bara roligare när man ite får blogga. jag väntar just nu på att alla skitprogam på mtv ska sluta så jag kan ha tven på. det känns lite ensamt att sitta här och inte höra någon annans röst förutom sin egen. i huvudet. irma har sagt åt mig att jag måste sluta prata med mig själv. jag börjar bli som farmor. hon bor också själv och pratar hela tiden.

moiklove

113361-106

öppen

varför drygar sig bloggen? måste hålla på och uppdatera hela tiden bara för att komma in på den. nåja. ångest är något som min hjärna just nu inte har en gnutta av. när ska den infinna sig så att jag blir stressad och pluggar? jag väntar på att det ska bli sent, för det är då jag är som duktigast. för seg för att göra något annat och för pígg för att sova.

jag önskar jag vore en maskinmetafor så att jag fungerade som jag skulle. istället är jag nog ett öppet system där min hjärna kommunicerar väldigt mycket med alla andra och hänger väldigt mycket på bloggen. informationen går åt alla håll och feedbacken fungerar utmärkt, alla som skriver till mig på msn får svar. däremot önskar jag att mina lathet kunde bytas ut mot någon annan egenskap som i maskinmetaforen.

jag är bara ett utmärkt exempel på ett öppet system som håller på att falla ihop.

mamma

det här med att plugga är inte speciellt roligt. det vet vi ju alla. det är mycket roligare att läsa bloggar, trots att de bloggar jag läser inte uppdateras var femte minut.
mamma sa ju något fint. hon sa att det inte är de smarta som lyckas med universitetet utan de envisa som sitter och pluggar. tråkigt att hennes magda inte tillhör någon av de två typerna.

belöning

nu har jag varit någorlunda duktig och läst lite. men jag är långtifrån ambitiös och helt duktig. men det gör inget. det kommer senare. jag oroar mig inte för mycket. det mesta brukar fixa sig.

vet inte om mötet med pojkarna idag var till någon nytta, men det var kul att träffa dom iaf. och snällt att jag fick skjuts av micke, även om vi ska cykla nästa gång till skolan!

nu ska jag äta en pita och kolla på ett satc avsnitt.
mat är alltid belöning. och inget annat.

fan

innan hatade jag techno, nu tror jag jag hatar det ännu mer. jag orkar inte vara snäll mot mina skitgrannar. nu har jag höjt högtalarna så det dånar. crvena jabuka är på och jag sitter med öronproppar här. varje gång han envisas med att spela sin jäkla skitmusik ska jag spela min. ah. så befriande.

dålig

jag har varit lite dålig på att blogga dom här dagarna. kommer lägga upp lite bilder sedan från helgens påhitt. nu måste jag tygla mig själv lite och sätta igång med tentamen i organisationskommunikation.
wish me good luck.

lakan

finns det något skönare än att som nyduschad krypa ner bland nytvättade lakan? näänänä verkligen inte haha.

lejla

såååååå. nu börjar vi göra oss i ordning. vi är så förväntansfulla. kanknappt skriva för mitt lack har inte torkat än.

vi ska ha såååååååååååå kul ikväll.


leeeeeeeeeeeejlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pedagog

113361-104

irma

så nu sitter jag och irma och degar här hos mig medan vi kollar på Mtv music awards. vi är båda så himla trötta så jag vet knappt vad jag ska skriva. vi var och hämtade pizza på aptiten och diskuterade testestoron, eller vad det nu heter. sedan satt vi och käkade och därefter fixade jag mitt hår medan irma fixade efterätt. så gott. så nu ska vi slappa vidare.

        

Metro

så här såg det ut när vi var ute igår. förfest hos nicole och sedan shake på metros. wohooo. det var kul. den killiga stämningen märktes mest när dom envisades med att kolla på fotboll. suck. men sedan stängde någon av tven, iofs var det när vi skulle gå men iaf, en god tanke.och det är ju den som räknas.

inne på Vgs var det som vanligt. enrique var där och skakade sin rumpa och emil passade på att dansa med typ varenda kille. leo raggade på dom flesta och jon satt med micke och spanade på folk, medan jag, nicole och emanuel rörde oss mest på dansgovlet. leo också.  

nicole fick tag på en fin kille, medan jag tog hand om grabbarna. kände mig som en dagisfröken när vi patrullerade genom halv lund. i centrum lämnade vi av emil och jon och sedan fortsatte vi hemåt, leo, micke och jag. och det var ju tur att vi inte tog någon taxi hem. haha. lite ska dom plågas.


        

pojkar - strejk - skratt - dansgolv

        

pose - soffa - peace - shoeshoot

seno

det är lite konstigt att jag idag drömde om att mamma och deno skulle åka till thailand. så chattar jag med seno nu och jag vet ju att han ska till thailand för att slåss (thaiboxning, eller nått sånt), men jag hade delvis glömt bort att det var imorgon. det är så konstigt men det händer mig så ofta att jag drömmer saker som sedan ska hända eller händer. iofs var det här lite annorlunda nu.
så min lilla seno ska iväg och komma tillbaka som en vuxen man. längtar! så seno, här har du en officiell puss, och jag vet ju att du är lite kinkig och macho, men jag tycker om dig ändå.

gränser

det är hemskt det som jag fick reda på idag. det är så hemskt och så nära. så verkligt. jag önskar jag kunde säga att det fixar sig, men det kan tyvärr inte fixas. jag är så fruktansvärt ledsen för den här familjens skull.


det skrattas och det skålas men slutar snart i kaos


det är så hemskt.

dagens

klockan var ställd på sju, men jag snoozade i timmar och gick upp för en kvart sedan. redan här gick min lilla plan i kras, dock ska jag försöka hålla mig till den resten av dagen. resten av dagen innebär plugg och ingen data. så kära bloggläsare ni slipper några onödiga inlägg från mig idag. blir kanske något på kvällen. haha.

min mamma ringde och väckte mig vid nio, och stackars hon. jag kan vara så tyken ibland. skickade ett förlåt sms nu. ibland skäms jag över vilken bortskämd och gapig dotter jag har blivit. jag ska bättra mig.

nu ska jag ta en promenad och när jag kommer tillbaka så ska jag sitta och studera litteraturen jag har framför mig.

fest

så nu sitter vi här hos nicole, hela gänget. jag och nicole och resten är bara killar. hur ska detta gå? fem killar rättare sagt. ja ja. metro ikväll! puss

mat

det brukar hjälpa att prata med mamma. hon är så himla stöttande och tror alltid mer på mig än vad jag själv gör. dagen till ära ska jag äta mammas prasa, världens godaste mat. det blir ingen mer plugg idag, istället kommer jag snabbstäda lite och och sedan göra mig i ordning för kvällen. imorgon däremot är deten helt ny pluggdag. faaaasen vad jag rä trött på skolan. kan inte någon bara komma och kidnappa mig så jag slipper detta?

bok

det effektivaste sättet är att stänga av datorn och sedan sitta med boken framför sig. så jag tror faktiskt jag ska göra så.

fick ett trevligt samtal från elna nu. en barndomskompis från HC. 

och ikväll ska jag trotsa vädret och cykla upp till nicole för att festa på VGs med henne och pojkarna från klassen.

psyko

jag hatr fått ett psyko på halsen. eller snarare på msn. det är någon typ som har addat mig med en viss emailadress och varje gång har jag blockerat, men tyvärr så verkar den här personen inte ha fattat det utan har addat till mig igen, med samma adress fast bokstäverna har bytt plats. SLUUUUUUTAA. jag hatar sådana människor som gör sånt för att jävlas.


5

dodji u 5 do 5
nesto cu ti reci
ako nisi ljut

dodji u 5 do 5
sigurno cu
doci ovaj put


suck så gulligt.

1

första november idag. första inlägget för den här månaden.

RSS 2.0