tramtzram

wzaaaaaa folks?

im back typ. hihi.

har ar det for jakla bra.

men jag stor mig som fan pa dessa tangenbord eftersom jag knappt kan skriva utan att bli sur.

for forsta gangen sen jag kom hit sa regnar det. annars har vi stekt oss som fasen pa brana. men jag ar inte sa brun som jag borde vara.

nu sitter jag har med ina och surfar runt. ska snart upp till dedic och halsa pa.

ikvall ar det deeeeeeeernek. och jag kommer sakna mina tva brudar mycket.

en fetinghalsining till mina tva bitches i sverige;ajdin och nicole.

puss fulisar

brad pitt

ja just det ja. haha, innan jag glommer bort vad jag dromde sa maste jag fa skriav ner det. jag dromde att jag var i varnamo och gick pa stan med nagan, plotsligt gar vi farbi en snubbe som liknar brad pitt valdigt mycket. jag gar fram till den har snubben och ser sedan att det verkligen ar brad pitt. och sa tanker jag att jag inte ska bete mig hyteriskt som alla andra gor, utan jag bara f?rgar han om han kange mig tips pa nagan film som han ar med i som han tycker ar den basta.

och sa stod vi och snackade ratt lange och vi snackade pa bosniska bada tva haha. och han var saaaaaaa snygg. helt pa riktigt sa dar, det kandes verkligen som att jag hade traffat honom pa riktigt.

och jag vaknade av att jag hade skitont i hoften och var tvungen att ga upp.

slovenien

dobro jutro! jeeeah.

just nu ar jag (vi, min familj) i sloveninen hos mammas kusse. vi sov over har och nu ar vi hur pigga som helst. resan och allt har gatt bra och jag sov val tva tredjedelar av resan.et r omojlig for ig att halla mig van saida det inte galle mat.
enfrukost naganstans ityskland akades pa donken. goooooeeeeeetttt.

jepp och nu skavi kaka frulle igen ch s ka vi ut och besoka mammas kusins jobb har naganstans i den har staden vi ar i, Bre?ice. haha kanns lite lyxigt att kunna anvanda dom har bosniska bokstaverna.


redan

jag är helt sjukt stressad. har inte gjort något! herregud. jag fattar inte ens att vi ska åka imorgon. det känns mer som att det är en helt vanlig lördag imorgon.

det har gått för snabbt helt enkelt.

inget vettigt gjort

allstå halva dagen har gått och jag har inte gjort det jag skulle göra.
övningskörde till hemköp med pappa för att hämta min kära nya mobil och köpa lite skvallertidningar så att jag har något att mumsa på i bilen.

mobilen är i för övrigt väldigtkomplicerad. nu förstår jag min mamma när hon säger att hon inte riktigt förstår hur en mobil eller video fungerar. jag är helt lost.
och till en pinsam sak. jag skrev ett sms och visste inte hur jag skulle skicka iväg det. var tyvärr tvungen att läsa manualen.

jag tror jag börjar bli gammal.

kris.

sweet baby

jag stör mig på att folk skriver da istället för då.
har tyvärr sett alldeles för många som skriver hur är det med dig da?

ÅH. det låter SÅ fult. så, hm, har svårt för att finna det rätta ordet, men bebis-fjoll-bratig-dialekt-aktigt.

när jag hör eller ser någon prata eller skriva så, så tänker jag direkt på en blondin här i kycklingryd som vägrar inse att tjejer i 18års åldern inte har något som helst med bebiskulturen att göra. 


saknar

113361-723113361-722113361-721'
saknar

becasue i got high

vi var ju i high chapparall för någon vecka sen. det var roligt.

     
deno - inne på HC - vägvisning
       
pappa - vi två - indian
     
lucky luke - jag - familj  - gamlingar

gonatt

USCH. jag ska upp snart.
är så jäkla trött. nu måste jag sova. hejdå.

gamla minnen

vi satt precis och kollade på ett par band. sådana gamla VHS som pappa spelade in med hjälp av kameran. en sån megabig kamera. deno och jag flummade runt och jag skulle alltid leda någon show som jag tvingade pappa att spela in. och deno, min lilla beba, var söt som socker, blond och flummig och så där verkligen sprudlande glad.

först skrattade jag sönder mig, men sedan övergick skrattet till bölande. jag kunde inte sluta snyfta. tårarna sprutade och allt var så ledsamt.  vi var en  familj som gjorde sitt bästa för att anpassa sig i ett land som var så olikt vårt eget och vi kunde aldrig riktigt släppa tanken på att någongång och inom en snart framtid få återvända till hemlandet.

vi var så naiva och så lite borttappade.

bandet började lida mot sitt slut och deno bytte till ett annat.

det första som dök upp var min mormor och hon inledde bandet med att säga i evo rat nam se napokon zavrsio...

ett band som jag inte orkade kolla färdigt på. det var så tragiskt.


ja du det är inte lätt

Åh. det här är min personliga favorit.
HAHAHA.

"zdravo sta se radi ja se trenutno nalazim u bosni i zelijo bi da mi se javis da li bi se udala za mene zelim otici iz bih u swedcku da zivim i trazim zenu sa kojom cu dozivotno zivjeti ne gledam na vjeru to mi nesmeta samo ako si ti zato javi se na moj majil pa cu ti spremiti i broj telefona da li ti dolazis u bih ako dolazis u koji grad dolazis da se mozemo vidjeti caoo
[email protected]
"

nu rullar det på

och här har vi en som inte har lärt sig att frågetecken har man efter en fråga:
cao cao akko e ide li sta se radi kot tebi danas kako si ti cao cao puno poz ?

för att inte snacka om stavningen.

och en annan:
odakle si iz jajce o vad menas med kycklingryd.. kan man käka de hehe

och ytterligare en:
cao ljepa kako si mi Karamelll?
kissss


Karamell? haha.

cao cao sta ima medenaaa....lolllll ja sam ti samo hteoo reci da si ono pravoo slatkaa i medenaaa....i ako bi mogaoo dobiti tvoju msn-adresuu....nadam se da ti nece smetati godinee kao prijeteljaa da chatamoo i da se upoznamoo..nadam se da ces uzvratit na porucii....hvala unaprijed.......ciaooo...cmokaaa

Hvala unaprijed? HAHAH. ok. fast han får en stjärna i kanten för att han stavar hvala med H och inte F.

fortsätt att skicka. ett gott skratt förkortar min tråkighet.

premiär

så. det här är min allra, allra nyaste kategori som heter meddelanden. här är det tänkt att jag ska samla de allra mest tänkvärda meddelanden jag får på nova raja. de allra flesta kommer från killar.

så, till alla killar där ute, här får ni lite inspiration. det är bara att kopiera och skicka massmejl till alla tjejer som är online. så får ni se vem som nappar.

lite uppvärmning. här kommer det nyss mottagna privata meddelandet.

"cao cao
Sto jos mogu reci,kad se tesko prave rijeci nalaze.Samo dotakni moje srce i utoni u dusu moju. Ljubav svoju nikada ne predaj.
"

låt oss skratta i kör.
hahahahahahahah.




dumma söndag

det är söndag idag. det regnar. och det säger allt.

jag vaknade 15:17 idag. i natt sov jag allstå fjorton timmar. jag vaknade skitdeppig efter att ha drömt en massa skumma grejer. ett tag kändes det som att jag var med i ett äventyrsspel för det var djur överallt i drömmen som jagade mig och jag skulle leta reda på irma och min bror. jag vet inte hur många gånger jag vaknade och somnade om.

sedan när jag äntligen vaknade var allt kaos eftersom mina tre familjemedlemmar höll på att flytta upp alla flyttkartongerna upp till mitt rum. usch ja.

flytten igår gick bra. ajdin hjälpte oss jättemycket. pappa var på väg att helgonförklara honom tror jag. men allt gick bra och lägenheten är ren och fin nu. och det var lite deppigt att lämna den. men så är det.

15 trappsteg sen är jag framme

nu är jag faktiskt skittrött och helst av allt skulle jag vilja sova ut imorgon men så blir det inte.

och hoppas att det slutar regna.

godnatt bajsisar.

blabla

idag kom jag hem två tunikor rikare. jag är så glad. det är underbart att få spendera lite välförtjänade pengar. men pappa stressade mig lite så jag hann bara gå på stan och inte A6. så det får bli någon annan dag nu i veckan innan vi åker till bosnien på lördag.

resten av dagen provade jag kläder. en dag fylld med inspiration. typ.
jag provade mina bikinisar också och kände mig som en mupp.

imorgon ska jag och två av mina familjeanhängare till lund för att fytta över de resterande sakerna till kycklingryd. mycket tråkigt. speciellt med tanke på att jag ska trängas med mamma på ett rätt litet säte.

shopping på listan

wohoooo. snart ska jag till jönköping och shoppa.
jag är så lycklig.
man blir så lycklig av pengar och av att shoppa.  HURRA!

stackars människor

jag är fortfarande väldigt ilsk.

men jag funderade på hur jobbigt det måste vara att vara invandrare, vilket jag är, MEN att inte kunna tala svenska helt korrekt.

tänk att man har helt rätt i en fråga som man försöker att tala om och förklara det för den som sitter i andra luren, men den man talar med förstår inte allt man säger och kan inte på något sätt fatta vad det är man är ute efter.

dessutom har människor (=som svarar i telefon) en tendens att tvivla på folk som bryter på svenska och som inte kan förklara detaljerat. typ som om man skulle sitta där och ljuga ihop historier.
samma sak om man ringer någon och de märker att man är yngre. då tror dem direkt att man är en ungdomsbrottsling som ska ställa till med bråk. jäkla diskriminering.

ja ja. hur som helst. det måste vara frustrerande att inte kunna tala om det man vill, eller man kan tala, men den andra personen förstår inte (eller spelar dum) allt.
jag hade smällt av tror jag.

ibland kan jag bli så frustrerad över allt sånt här (mobilen) så att jag tror att min mage ska sprängas av ilska, och hade jag inte kunnat framföra något så hade den sprängts för länge sedan.

innan när jag var yngre, när vi hade kommit till sverige och några år därefter,  fick jag ibland (och typ alla andra invandrarbarn) ringa samtal åt sina föräldrar, eftersom barnen var bättre på svenska pga dem gick i skolan. sånna vuxensamtal typ. det måste ha låtit hur löjligt som helst men man fick ju säga ja men du kan prata med mig eftersom mina föräldrar är lite dåliga på svenska till den man pratade med.

men tänk vad jobbigt många har det. jag tror jag bli knäpp, men det är först nu som jag vet hur mina föräldrar kan ha känt det ibland.
fyfasen.


aödfuoghoöahg

jävla pissföretag!!!!!!!!!
jag är så sur på den här skiten. jag beställde mobil och så ska man gå via handelsbanken för att kunna betala och för att köpet ska gå igenom. problemet är att beställninge har kommit fram till banken men inte till skitföretaget. dom är så jäkla sega på att maila och nu när jag ringde var det någon skitsnubbe som snacakde så jäkla segt och grötigt och fattade noll.

hade fan lust att dänga något hårt i skallen på honom. och hon tanten på banken fattade inte heller så mycket. och trots att jag förklarar fram och tillbaka hundra gånger så kör dom på sin jävla skitberättelse.

JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SUR ÖVER DESSA OKOMPETENTA MÄNNISKOR SOM INTE BÖR SVARA I TELEFON OCH MAIL OM DOM INTE FATTAR NÅGOT.

SNYYYYYYYYYYYYFT.
varför ska jag alltid drabbas av detta? nu skiter jag i mobilen och allt möjligt. jag behöver ingen nnnnnnyyyyyyy mobil.

och jäkla dålig kundservice. då är det fan bättre att handla på elgiganten, där är dom iaf falskt trevliga.

jeeeeeeeah riiiight

ÅH. det är så mycket som jag vill säga.
men jag orkar inte just nu, är för trött.

ja ja.

godnatt.

äckligast blä

jag var ute och tog en promenad. ocg åsg en massa svarta sniglar. fy. usch. dom är så äckliga. dessutom var en nertrampad/överkörd så han var helt degig och geggig. BLÄ.
jag mår illa nu när jag tänker på det.

1 0 0 0

detta är mitt tusende inlägg.


ett samtal mellan två människor

idag när jag satt och käkade pita och kollade på Dr Phil kom min bror och satte sig för att prata lite med mig. lite sällskapssjuka över det, men men.

Jag: hur gick det hos tandläkaren idag?
Han: jo, bra.
Jag: gött. inga fel eller så?
Han: nä. men det var en tant som satt mittemot mig på tåget idag.
Jag: ........
Han: allstå det är så elakt att säga så, men hon såg verkligen ut som en apa.
Jag: jasså
Han: jaaa! hon typ käkade banan som en apa. smaskade sådär äckligt och åt med fingrarna.

bra. det är sådan jag vill ha honom. kritisk och lite elak.
han är alldeles för snäll.


gamla tv-serier som fortfarande berör mig

eftersom det är lite dåligt med skitsnack här på jobbt så får jag dram fram historier ur mitt förflutna.

igår när jag cyklade med min bror så kom jag att tänka på hur det var när jag var yngre när jag var en äkta tv-junkie. idag är jag botad, tack och lov.
om tio år kommer jag att kunna blicka tillbaka på den här tiden jag har nu och säga tack och lov att jag är botad från mitt internetberoende.

anyways. pang i plugget var min favvoserie. en gång gjordes det en långfilm av serien där Zach och Kelly gifte sig. jag spelade in den filmen, och har nog fortfarande kvar den. och så blev jag riktigt ledsen är den slutade gå.

baywatch var en annan favvoserie. och summer var bäst. vissa avsnitt spelade jag in, typ favvoavsnitten som jag kunde titta på flera gånger om.

sedan kom en intensiv period av Våra bästa år. det var verkligen dagens höjdpunkt. oftast gick man i skolan till typ 14,00 och så hade jag bråttom hem för att titta på VBÅ som började 14,25. så hann jag hem precis, värmde upp mat och älskade varenda minut av serien.
bäst var Sami (det var innan hon blev elak) och hennes ätstörningar, och den där dagboken hon hade där hon visste om att John och Marlena hade haft ett förhållande. och Billie tyckte jag också om. både jag och mamma älskade henne.

suck. sitter här och är nostalgisk känner jag.

men så kom ju den värsta tiden; när det var dags att åka iväg till bosnien. jag missade hur många avsnitt som helst och tvingade farmor att spela in avsnitten åt mig.

men, om jag nu ska återkomma till mitt cyklande. jag tittade även på serien Black Beauty, den där hästen som vann typ alla tävlingar och den där killen som tog hand om honom. jag låtsades alltid att min cykel var en häst. och min häst var alltid med om en massa äventyr.

men den där killen som medverkade i serien, Alec tror jag att han hette, honom hatade jag. han var så jäkla lillgammal så att jag ville spy varje gång han skulle vara "smart".

suck. ge mig lite gamla, hederliga serier.

image702

konjo

jag är trött. det är ingen bloggdag idag.
fast idag var hela familjen på high chapparall. coolt. westernstaden, om ni inte visste.

nu ska jag lacka naglarna. och sen sova.

RSS 2.0