ikväll gör vi så här

jag är megapepp. hoppas verkligen det blir kul ikäll. har lite svårt för att skriva ordentligt nu eftersom jag har lackat naglarna.

jag var tungen att köpa maltesers idag, gött. men man äter upp dom så snabbt, och man tappar dom dessutom så lätt. rätt svåra att hålla i.

ok. jag är megaskabb känner jag just nu. orkar inte göra nått. det får bli partyskabbkväll ikväll.

Lunds stadspark

idag var det att gå upp tidigt och sticka till parken. det var KNÖKFULLT. jag har aldrig varit med om att se så många människor samtidigt, folk trampar på varandra, sitter överallt, ja det är mycket folk helt enkelt. det här året hade vi tur med vädret iaf haha, det regnade som fasen förra året och var äckligt. nu var det torrt.

jag och nicole var som värta pensionärerna och satt på trappan vid fontänen och käkade kycklingsallad, vi hade den bästa utsikten och spanade ögonen ur oss. det är så jäkla skoj att titta på människor och jag med mitt megaminne kommer ihåg alla människor jag har sett innan.

sen kom jon och micke och vi var med dom en stund innan vi stack. nicole skulle på champangne-galopp (chalampang-galopp haha) och jag är hemma och ska sova en stund och så ska vi festa ikväll.wihuu.

      
på väg till stadsparken- och nicole ryckte till så hennes andra ansiktshalva kom inte med - sallad
 
  
hejaklack - den mindre tätbefolkade delen av parken - flumm - micke är på g
    
 
omplåstrad gympasko

klar

finally! nu är jag färdig med garderobrensingen. jag är så stolt. det blev riktigt bra. nu måste jag nog äta middag. cevapi finally.

fler tröjor

jag hittade flera roliga tröjor och t-shirts. vissa har jag haft med mig hemifrån när jag flyttade bara för att jag ville ha med mig dom, fast vissa av dom  passar inte ens längre.

      
t-shirten jag och nicole fick då vi jobbade under karnevalen förra året, den hade jag på mig många gånger förra året haha - avslutningströjan från gymnasiet - grynet tröjan - en tröja som jag fick i födelsedagspresent av ajdin, det är ett litet äpple i hörnet och det står "crvena jabuka"


   
och så baksidan, haha. gulligt - min älskade BHUF tröja, dom mest galna mötena jag och irma har varit på, åhus, gbg och flera andra städer, galna hotellfester och "Musa, nesto mi je ovo meso zilavo" HAHA - och min och irmas dino merlin konsert tröja från -04 haha. det var galet och Dino pekade på oss från scenen och sa "är den till mig?"
haha.

crvena jabuka

jag håller på och rensar i garderoben. det finns sjukt mycket kläder jag inte använder. och har jag sorterat linnena i färgskala. haha. och hittat alla klänningar och sånt. jag blir så glad när jag ser alla sommarkläder. man är ju så mycket snyggare på sommaren.

men så hittade jag min älsklingströja, en tröja som är så jäkla starkt förknippat med så mycket. jag och irma gjorde våra egna konserttröjor till CJ konserten. iiiiiiiiiiii. jag kommer aldrig glömma när vi gjorde dom, hur vi satt hemma hos oss och målade och var helt iiiii:iga för vi längtade så mycket.
och efter konserten fick vi komma in backstage där Zera och gänget skrev autografer. haha. aaaaaaaaah!!!!!!

  
crvena jabuka

cevapi

deni gav mig en ide här. eller snarare en ide för vad jag ska käka för mat idag. och det blir nog cevapi. hihi. min snälla mamma hade köpt dom där goda cevapi som man kan köpa på lidl, och jag har helt glömt bort dom. jeeeeah. cevapi. och det är dom enda cevapi jag tycker om.

blä. det äckligaste som finns är när det är stekhett ute och folk sitter och käkar cevapi, vilket händer varje dag i bosnien.
det går inte riktigt att kombinera 40 graders värme med varm mat.

stearin

igår spillde jag stearin när jag blåste ut ljusen, och när jag skulle ställa ifrån mig ljuset på en hylla råkade jag luta den lite så att all stearin spilldes ut över skrivbordet, golvet och över mig. men först nu såg jag hur mycket det egentligen är, måste hålla på och skrubba bort allt.

jag vaknade nyss faktiskt. och jag är så trött. så sjukt trött.

det är så sent

jag önskar att jag hade något att blogga om, men jag har inte det. jag är verkligen trött. det blev inte så mycket sömn igår. och nu satt jag och kollade på ett par GA-avsnitt. bläh. imorgon tänkte jag vara dukig och dammsuga. min pedantiska sida har slappat till sig lite, fredagar är därmed inte längre städdagar.

alla mina ljus har brunnit ut. jag måste köpa nya.

men hunden var ju äckligast

meningen var att min familj skulle ta sig ner från småland hit ner till skåne. men latheten tog över och de kom aldrig. töntigt av dom.

ok. men annika och jag var på stan istället. gick runt. det var lite kyligare idag och det regnade pyttelite också. så vi satt och käkade på mondo. mondomackorna är dom godaste i lund, och snubben som jobbar är sockersöt. vi satt väl där hur länge som helst och sedan tog vi bussen hem. galna busschaufförer allstå.

myspys med min pannika.


herkan igår då

på allmän begäran från nicole så blir jag nog tvungen att blogga lite. och vi tar det från början. från igår, rättare sagt.

det var nog en av de sjukaste utekvällarna i vårt party-cv. speciellt de sista timmarna. nicole fick brorsans (herkan-bartender) nummer och han tjatade om att få bjuda på drinkar. och så ett par iranier, turkar och irakier. hela gänget samlat.

jag och nicole måste nog vara herkans mest olönsamma kunder; vi kommer dit precis innan de börjar ta betalt för inträde och när vi väl är där inne så dricker vi bara juice och cola. haha.
strax innan stängningsdags (ja det är lite despo att stanna så länge, men vi hade så jäkla kul) så kom bossen fram och skulle bjuda oss på drinkar. snart är det väl vip som gäller.

när vi sedan stod ute och snackade med amir och gänget så började en snubbe spela dragspel haha. och folk började dansa. det var lite roligt.

haha. en helkväll.

  

yes

haha. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAH. ok jag får värsta ceperycket nu. känner att dte börjar komma. hahaa.

stress

blä stressar ihjäl mig. annika kommer snart och vi ska gå i affärer. hon ska ha nån klänning som hon ska ha.

dagen blev inte som planerat men det blir bra ändå. haha.

tvåvägskommunikation

image398

haha

trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrött. och glad. haha. det var en rolig kväll haha. hahah. dte hände mycket. mer blogg om det sneare. måste käka nu och sen soooova.


kärlek

jag tänker inte skriva att jag är trött, men jag är TRÖTT. haha. ok, kunde inte låta bli.

degade idag på torget med nicole efter jobbet. vi såg tunnisen. han är så tunn så han inte ens syns i profil. nä men. HEEEEEEEEEEEEEERK ikväll. jag är megapepp.

nä men hur som helst. jag letade efter högklackade pumps idag på nova. OCH jag hittade ett par PERFEKTA, nu överdriver jag inte, dom var perfekta. det enda som inte var perfekt var priset, 800 kr. men ni vet när det känns sådär helt rätt på foten, när dom inte verkar skava, när man kan gå i dom trots att klacken är någonstans på 8 cm. suck. jag är kär, har aldrig varit mer kär.

annars är det bara en massa hooker-shoes ute. jag har lite svårt för dom. känns väldigt 90tal och marknad. haha. sån bonnemarknad. fy.

jag ska nog köpa dom.

snart

nu ska jag ut i solen snart! wiiiiiiiiiiiiiiiihu.

lite stres snu

det här är tredje gången jag håller på och skriver på samma inlägg. jag blir sådär lite skraj och stänger ner hela rutan när någon kommer. det är lite risky när tråke springer runt omkring här, och jag behöver verkligen inte honom som bloggläsare.

nu är det omöjligt tt blogga. asmycket folkt. hörs sneare

ma ja

sitter här och käkar frulle. ska iväg snart och jobba lite. det ser ut att vara en lika underbar dag idag som det var igår.

bråttom, bråttom.


zzz

jag är rätt trött faktist. har inte sovit så mycket. imorgon ska jag jobba och jag längtar. det är kul. och det är fredag imorgon. och nu ska jag kolla på ett GA-avsnitt och sen sova.

sov gott pluttisar.


något rosa

jag sydde om min ena ellosklänning. den kändes för stor och jag kände som att jag bar på ett tält. så jag fick ta saken och nålen i egna händer och knåpa ihop lite grejer.

den virkade remsan längst ner på klänningen klippte jag bort och använde den som klänningsrem så att klänningen hålls upp. annars dras dom ner så lätt  när man sätter sig ner osv. och så kortade jag ner den och fållade upp den.

nu vill jag inte ta i en nål på läääääänge. det tog sån jäkla tid.

      

justin igen



nova lund

jepp. en snabbistur till nova nu. måste verkligen köpa ballerinor. jag är despo. nästan. men inte lika fattig. känns som att jag har råd att spendera pengar jag inte har nu när jag ska jobba lite i sommar. haha. härligt.

och jag är bruuuuuunare idag än vad jag var igår. lite sådär bajsbrun, en fin nyans. haha.

grönt på sin höjd

det var ju sjukt varmt idag. värsta medelhavstemperaturerna, inte för att jag riktigt vet var dom brukar ligga på, men det känns rätt att säga det.

ibland kändes det som att man smälte in i bänken. vem som mer skulle ha smält in i den gröna bänken är trump. allstå tänk er illgrön färg, chockgrön, gräsgrön, grön-grön, whatever den nyansen kallas, och tänk er en trenchcoat. HAHA. ibland undrar man seriöst om den snubben har tillfällig färgblindhet, för det där såg inte normalt ut.

jag tror t.o.m folk från flygplanshöjd hade kunnat peka ut honom där han gick på the torg.

och alla tjejers nya accessoar måste vara plåsterpaketen. varannan tjej satt idag och plåstrade om fötterna. vi också.

och lund hade finbesök idag. drottning silvia tog en tur genom stan. det var lite spännande. jag stod som ett fån utanför grand hotel och väntade med många andra. jag var inte det enda fanet. och det blev en liten snabbbild. det kanske syns att det är hon.

  
fans - silvanbygg

trygg för tillfället

hurra. jag har säkrat min ekonomiska framtid, åtminstone för en månad. jag ska sommarjobba på samma ställe som förra året. sitta vid en data, slurpa choklakmjölk, knappa lite på datan och skvallra. gööööttt. jag ser lite framemot det.

och jag verkar välkommen eftersom jag "kan komma när jag vill". det är sådana arbetsgivare man vill ha.

gött.


me, myself and I

det är så konstigt att när man känner sig som mest opepp, när det är skit och allt sånt, så fungerar hjärnan som bäst. i alla fall min. när man är nere på botten, så är det ändå någon röst någonstans i huvudet som säger åt en att resa sig. jag slutar tänka och min hjärna tar överhanden och räddar mig ur koman. det är väl så för dom mesta.

men ibland blir det extra tydligt, och då vet jag att jag kan lita på mig själv och mitt omdöme.

ut i solen nu. det är en synd att sitta inomhus idag.

vi får väl se

hoppas ni ha sovit gott.

jag är inte alls utvilad.

det ska bli sköntatt få gå ut snart.

och förresten, nu finns det tydligen jobb också. där jag jobbade förra året. vore sjyst med lite cash faktisks. men hur blir det med allt annat jag har inplanerat? ex det jäkla körkortet? iofs om jag inte åker utomlands så kan man ta det i höst, men annars vill jag verkligen ha det gjort. så undrar om jag ska jobba? 

och det här är femte morgonen jag vaknar med nackspärr.

solen är här i alla fall. 

lystring, lystring

ja, på tal om hetingar!

ALLA ni som har fått mail av mig idag, ska svara på det och ställa upp på det där som jag kräver också.

inget despomail här inte, utan för att jag och Nicole ska få godkänt på vår uppsats. 

bättra på karman lite, det skadar ju ingen, så help us!

heting

113361-392
på gränsen till het

bringin' herk back

Herkanremixen! wohooo. herkan på fredag! lääääääääääängtar.


postorder är bara skit

allstå jag fattar inte varför alla hyllar postorderköp, det är ju fasen propaganda som sprids. och jag tror på alla modebloggare. som ljuger. företagen pröjsar dom säkert för att lägga in retuscherade bilder på klädesplagg som inte ens liknar det man sedan får i paketet.

sista gången jag beställde något var för fyra år sedan och det var från la redoute, ett par ballerinor i skinn, som håller än, men det är det enda. och det här är sista gången jag beställer något alls. bara massa ljug. dessutom har ju alla klädesplagg sjukt tunna tyger.

jag fick mitt ellospaket idag. tre klänningar, varav en var bra, tunn som fan, men snygg. de andra två ska jag sy om. jag och mitt sy-kit är bästa polare.

nä nu tycker jag att vi alla ropar högt: BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

förvirringen är total

nu är jag uppe mitt i allt krångel. hm. haha. eller krångel och krångel. efter att ha betalat min hyra har jag 600 kr kvar på kontot. hur hänger detta ihop? fick jag aslite i csn den här gången eller är något fel?

och så lite krångel med bokningarna av vandrarhem i madrid. hur tänker man när man bokar? om man kommer mitt i natten ska man då betala för "dagen" innan, fastän man inte använder rummet dagen innan och bara ska sova på natten? ja krångel. nu har vi bokat nått vandrarhem iaf haha. sen om vi får sova i resväskan och på flygplatsen natten vi anländer till madrid återstår att se. haha. spännande lär det bli i alla fall.

image391

goodbye

fyfasen. jag är trött. sov gott människor. kramar

att tala är guld, att tiga är bajs

ja trevlig dag på jobbet. speciellt när det kom in folk och snackade. det är så befriande att bara PRATA. på tal om prat så var Tråke mer kommunikativ än vanligt. så här såg faktiskt konversationen idag

Jag: Hej hej. skoj att jobba lite idag.
Tråke: ja, jag förstår det...
Jag: hur är det med dig då?
Tråke: ...jo det är bra...

TYSTNAD
.................................

TYSTNAD (jag tänkte fasen inte säga något, men det var så uppenbart att konversationen inte var slut)

Tråke: själv då? allt bra och så?
Jag: (ja men hallå blixten) det är bra.
Tråke: ...mm.

och så gick han. för att spana in mina grimaser i sin fula webcam säkert.

@ work

jag är meganojjig. upptäckte nu att det fanns fler kameror här inne än vad jag trodde. jag har en bakom och en snett framför mig. jag var tvungen att skyla hela tangentbordet för att kunna skriva lösenordet så att tråke inte spanar ihjäl sig.

och det är inte så att jag göra megaskumma grejer när jag vet att inte nån ser mig, men herregud, klart man står här bakom disken och ser ut som ett fån, man gör fula miner omedvetet, rättar till byxorna och sånt.

nu kommer drt folk.


ok nu är det bara 20 min kvar.

vissa är verkligen tråkiga

och imorgon är en rolig dag eftersom jag ska jobba (kände att jag gled ifrån ämnet här lite). wohooo. på andrahandsbokhandeln. kan ni inte komma förbi och säga hej? jag skulle bli asglad. PO, brukar jag ju träffa på ibland.

jag träffade cemil idag också, vi snackade hur länge som helst. han är nog den ende normala som brukar jobba där. resten av människorna ser jag som genom en grå, grå dimma. speciellt en, som är den mest osociala människa jag har träffat på.

jag är en trevlig människa av naturen, hyfsat uppfostrad, men när jag snackar med den personen som vi kan kalla Tråke, så måste jag ANSTRÄNGA mig för att vara trevlig, och det är inte ofta det händer.
så här kan en eventuell (om jag har otur) konversation med tråke låta.

Jag: hej! hur är det?
Tråke : ....mjo. det..är bra.
(och här skulle vilken normal människa ställa samma fråga till den andra personen)
TYSTNAD

Jag: jaha. mm. ja. och hur går det med böckerna då?
Tråke: ....bra.....det går...bra.
EVIG TYSTNAD
Jag: ja. det är ju bra.  (asociala apa) ok, men jag fortsätter här då.
Tråke: .......TYSTNAD (what else, det är tråke vi snackar om)

talking about life and death, like it's nothing

imorgon är en rolig dag. alla dagar är roliga dagar egentligen. vi har så jävla mycket att vara tacksamma för så att vi själva inte vet om det! jag brukar alltid vakna med ett leende på läpparna för att, jag vet inte varför egentligen, jag har bara märkt att jag brukar göra det, men fasen allstå, man måste ju njuta av livet man lever.

jag låter helt psyko och käck, vilket jag verkligen inte är, men DET FINNS FAKTISKT FOLK SOM HAR DET VÄRRE. ok, bra, nu fick jag det sagt.
image390
smile snyggingar

relax

jag har lyssnat på Justin, Mika,The Ark och Al green på repeat i fyra dagar nu. och jag är inte trött. tvärtom. haha. men till slut så kommer jag tröttna så mycket.

en tråkig jämförelse

ja just det. det är fan billigare att åka till spanien än att köpa en bh.

bränn bh:n!!!

underkläder

underkläder är överskattade och dyra. jag har inte ens råd att köpa en bh. det är inte logiskt att dom ska kosta 160 spänn när det bara är lite tyg och två byglar. dyrrrrrrrrrt.

och killkalsonger är också dyra. hundra spänn för en lite större tygbit. men hallå. okej för att man själv äger typ trettio trosor (fempack är billigare HAHA), men om en snubbe ska kunna ha en normal bytesrond så måste han nästan ruinera sig själv för att ha råd.

stackare. haha.

spanien

jag är inte helt lugn än, har fortfarande lite ryck. men det blir en spontanresa till madrid med nicole i början av juni. fem dagar i soliga härliga spanien, med heta snubbs, glass, sol och shopping.

och så gäller det bara att klara uppsatsen och så har vi förtjänat semestern haha! gött.

och just det ja, biljetterna, dom kostade 158 kr. HAHA. behöver jag säga något mer? NÄ! hahah.


hej hetingaaaaaar

SPAAAAAAAAAANIEEEEEEEEN HEREEEEE WE COMEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!



hejdåååååååå fulisar

trumpen är glad

cyklade förbi trump idag. han såg mig först och vinkade. glad som vanligt. och jag vinkade fumligt tillbaka. söt var han.

zeljanica är en grön degrulle

farmors zeljanica är den godaste. var verkligen tvungen att käka, kan inte somna hungrig. men man vaknar tjock morgonen där på. GOTTTTTTT. ja jag säger det. fan vad jag saknar farmor. funderar på att ta ner henne hit till lund så hon kan göra lite pitor till mig. ok människor gå och sov nu, och du också adisa. haha.

image389

personlighetstest

image388

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor. ja faktiskt

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. jepp, oftast
Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal. ja, skönare när allt inte är så planerat

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). vem bryr sig om detaljerna? Du är en kreativ person, som gillar att experimentera. hade jag inte varit så lat, hade jag varit kreativare

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. ja men det är bara för att jag stänger av alla känslor Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv. jepp. jag är snäll

ett skoj test.


justin timberlake


egentligen tycker jag inte så mycket om sånna här megalugna låtar, i fall dom inte är på bosniska, men den här, den här är bra. den blir aldrig riktigt tacky och töntig. den är mer söt och ledsam.

mitt kära krypin

jag har lärt mig så mycket om mig själv sen jag valde att flytta från min familj. låter som en jäkla klyscha, men det är här är en bra klyscha för den stämmer faktist.

igår när jag promenerade för att köpa glass funderade jag på hur många nerver som jag har räddat från att gå ett helvetesöde till mötes.
jag är ex inte alls lika ilsk nu som jag kunde bli då jag bodde hemma. då kunde jag bråka väldigt ofta (varje dag) med min bror, ibland med min mor (inte så ofta), och med min pappa mer sällan (knappt aldrig, men när det väl hände så...). och jag är så glad för att jag slipper ta ut min ilska över min familj, nu låter det som jag har allvarliga aggressionsproblem haha, men så är inte fallet. dom slipper mina dåliga dagar, och jag slipper deras.

ibland när jag åker hem och det är dålig stämning hemma, så mår jag skitpiss för att jag inte är van vid att tackla sånt där. så på sätt och vis är det negativt också, för man kommer ifrån "familjetänkandet" och blir mer ego.

nåja. tack för min lägenhet. vet inte riktigt vad jag hade gjort utan den.

image387
magda bråkar med deno

blabla

bläh. lite trött är jag. duschandet tog en evighet som vanligt, och mammas samtal tog också lite mer än en evighet. tänkte jag skulle fixa lite mat nu och slappa.

i like mika väldigt mycket. han är ju fasen underbar. alla borde lyssna på honom. man blir så glad.

en liten bebis

jag drömmer helt konstiga saker.

igår drömde jag att jag var på besök i kycklingryd eftersom min faster hade fött barn. haha. både irma och ajla var jätteglada,men de ville inte tala om för mig vad det var för kön på bebisen. så skulle vi möta dom på parkeringen utanför farmors zgrada. alla skulle på middag hos farmor för att fira bebben.

alla var jätteglada och tetka såg yngre ut, med lite längre, lockigt hår, så som på de bilderna när hon var yngre. fast det var bara hon som var yngre, alla vi andra var likadana. och så kommer irma mot mig och håller bebisen i famnen och så ger hon mig bebisen så att jag får hålla den. och det är en söt liten flicka med en liten grå mössa på huvudet, inlindad i ett täcke, och så har hon en söt plufsig mun, och jag tänker i drömmen att den här tjejen kommer likna irma på pricken när hon växer upp. haha. och i drömmen blev jag helt rörd över att hålla bebisen och den var så söt och fin.

det är mycket man ska drömma.

hemskt

förresten så hade jag värsta mardrömmen idag. drömde att jag fick ett telefonsamtal av någon som talade om för mig att mina föräldrar hade omkommit. herregud det var för jäkla äckligt. vaknade helt söndergråten och grät en liten stund till efter att jag hade vaknat. det var lite svårt att inse att det bara var en dröm.

det enda positiva med skiten är att om man drömmer att någon dör så betyder det att man förlänger livet på personen i fråga. och det är också något.

äntligen sol igen

JAAAAAAAA! Äntligen kommer det bli varmt igen! jag fick dra på mig vinterkappan dom här senaste dagarna. kallt var det. men nu är det dags för klänningar igen. hurraaaaa!!! im happy.

ingen mona-lisa, utan så mycket bättre

jag kan INTE slå hans leende ur mitt huvud.

ni vet när någon har ett så smittande leende, som gör att man själv bara ler hela tiden, som är så sött att man smälter. man måste träffa någon med den typen av leende, eller ha träffat, för att förstå vad jag snackar om.

när alla säger att man måste besöka eiffeltornet i paris, eller pyramiderna i egypten, eller dyka i nått hav, eller åka till månen eller whatever som alla menar att man "måste" någon gång i sitt liv, så menar jag att man måste träffa någon som har det där leendet som trollförbinder dig totalt. och gör man inte det är man förlorad.

image386
mona lisa,släng dig i väggen

glass

det enda vettiga just nu känns det som är glass. ska nog sticka till 7 eleven och köpa lite ben&jerrys. är sååå sugen. det är inte helt mörkt ute än. herregud. helt sjukt. fast lite mörkare är det ju haha. nä later alligator.

balkanparty

ja som sagt, nu är jag lite lugnare haha. jag var duktig och tog mig till malmö och på stationen blev jag upphämtad av mirza och senad. var lite förvånad att senad hade körkort haha. jag mobbade honom och han mobbade mig.

och vid bakside ingången vem står inte där om inte trump. aah. haha. det var lite roligt. båda var nog lite övveraskade, fast han mer, jag visste ju att de skulle spela. och han var duktig på sin lilla trumma.

och vilket ös det var! AAAAH! det var nog överlag mest svenskar, men även många invanders, några jajcani. skoj. tre band spelade; caraband, hojfen balagan och tummel. herregud vilka proffs alla var. kvällen var obeskrivligt bra! vi dansade som idioter och kläderna var som våta trasor som lätt kunde ha kramats ur, lite discusting haha, men vem bryr sig. 

paaaaaaaaaarty. jag vill ha mer av sånt här!!

      
zamir & fishie - carabanda på scenen - vi tre

      
tummel - hojfen på scen - heta pojkar går av scenen

       
åtminsone nån som posar - "and he is enjoying it" (fishie hittade på den bildtexten, inte jag) - och det coola akvariet

och tummel här som spelar, kass kvalite för kameran är lite kokko, men skitsamma
 

hojfen spelar
 

det här är ett klipp från innan, men jag tog det eftersom det var det bästa, och jag var upptagen med att festa så jag spelade aldrig in favoriten.

inte än, men snart

oooooh my!! det var hett igår. hett hett hett! haha. jag har fortfarande grava iiii-ryck. måste lugna ner mig lite innan jag kan blogga om gårdagen.

vädret är helt underbart, dagen är helt underbar och allt är bara så bra!

skitgrannen är på g

den här hästen (konj) som bor, antigen ovanför mig eller andra sidan väggen, lyssnar på SJUKT hög musik. jag urskiljer orden i alla skitlåtar. 

ok det händer inte lika ofta, sant. men när det väl händer så händer det. tur att jag vaknade innan han började spela för då hade jag nog blivit asförbannad och smällt grejer i väggarna. INGEN får väcka mig, och INGET. 

pucko. 

brödrosten från helvetet

det här är lite på gränsen till löjligt, men jag är rädd för min egna brödrost. jag köper äcklig bröd (mat kan inte vara äcklig) som jag måste rosta om jag ens ska kunna ta en tugga av den. och så väntar jag och så poppar brödet upp ur brödrosten och VARJE gång rycker jag till. den låter inte ens så mycket, fattar inte varför min hjärna gör en så big deal av det.

och sedan när jag står och stirrar rakt ner i brödrosten och tänker att nu kommer jag inte bli rädd för jag är beredd på att den kommer poppa när som helst, och guess what. jag rycker ALLTID till och på köpet ger jag ifrån mig ett äckligt gällt pip. fy.

och att jag alltid får hjärtklappning på grund av den kan inte vara bra för hälsan.
gånga brödrost-effekten med ett halvår så får vi resultatet av antal år som den har förkortat mitt liv med.

image376
hillary och jag tillhör samma klubb

mikas lyckliga slut

image375Wake up in the morning
Stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen
I guess I wish you well
Mm a little bit of heaven
With a little bit of hell
 


låten är helt underbar. så ledsam men ändå så glad och ändå inte. mika är bäst.



malmö och kb

imorrn är det balkanparty på kb i malmö. inget balkanparty a la i-love-turbofolk-trash-party, utan mer folkmusik. hm det låter lite fjantigt, men det är det inte haha. värsta öset kommer det att vara och jag ser såååååå fram emot det. tre band kommer att spela bla trumps band hojfen och tummel, nått mer band som jag inte kan komma på.

det kommer verkligen vara party. kommer ihåg den gången då östblocket spelade på kb och när vi var där ett gäng och partade loss.

juuhuuuu!

hejohå

mina händer luktar verkligen vitlök och jag får inte bort stanken. en överdos av vitlök i maten, men gott är det.

och jag är irriterad över att min kalender är borta. allstå den på bloggen. den ritkiga vet jag inte ens var den är.

snyft.

dagens grejer

fattar inte varför det är så segt att sitta och läsa. det är mycket härligare att tänka på sommaren. längtar verkligen.

ska göra mig i ordning lite snabbt och sen sticka till nova lund och kolla upp en grej.

jobbigt internet

det här är ju skitirrterande! internet har inte funkat hela dagen. skitpiss bredband2. ´det här är andra gången internet krånglar. jag satt i en tråkig telefonkö som kostade mig 50 spänn. suck. och sedan för att prata med en stentråkig telefonist som bara meddelade att det finns problem i lund och att de håller på att lösa det. och jag ringde för fem timmar sen.

och nu surfar jag trådlöst, men det är ju inte så säkert, så jag vågar inte sitta här och surfa.

bra att anchal åkte ut i topmodel. och jag vet vem som vinner topmodel, men det är ändå kul att kolla.

somnade sittandes idag i fåtöljen igen, det bästa sovstället typ.

gud så tråkigt

bläh. jag är trött. sitter här i den fullproppade datasalen och alla bara snackar i mun på varandra. jag börjar bli hungrig. eller först skrev jag hungirig, och det är ju nästan samma sak, så det kvittar om man stavar fel.

räknade lite på hur många böcker vi har lånat till uppsatsen, vi kom upp till 25 böcker. men hellre det än ingen.

idag vaknade jag av mig själv vid kvart i åtta. det var länge sedan jag gjorde något sådant.

herregud vad tråkigt inlägg. och har ni lyckats ta er ner till den här meningen utan att ha torkat ut så vill jag bara säga att johnny depp är het.

mjaaau TRRR helloo

oftast när mina föräldrar ringer mig så blir det så att man snackar om vädret och dagens händelser. det hinner inte hända speciellt mycket över en natt liksom.
men nu var det bra och prata med mamma. det var ett sånt samtal som man egentligen inte vill avsluta. härligt. mamma är pepp.

nu ska jag ta ett greys anatomy avsnitt och sedan sova förmodligen.


uppsatsen är en nersats

uppsatsskrivande i datasalen. det är rätt bekvämt här nere. sitter här med äpplen, äcklig choklad och nötter. och böcker. och nicole. och en skabbig snubbe med långt hår som får mig att vilja ta till en häcksax och klippa av det han har på huvdet.

suck. och lite hungrig är jag. imorrn är det en liten delinlämning på uppsatsen och vi sitter här och skriver på. duktigt. suttit här sen 12.

universitete är slappare än vad gymnasiet var, men när man väl måste göra något på universitet så är det lika jobbigt som att sitta med ett nationellt prov i matte. döjobbigt med andra ord.

 


koko kanal

idag på Efter Tio, det wannabeoprah-programmet som går på fyran, sa malou en rolig sak när det diskuterades mode. hon uttalade coco chanel som kokko schanel. HHAHA. det var lite roligt.

image374
kokko i huvudet?

högklackat är inte idealet

gick runt runt i mina espadrille. imorrn ska det tydligen vara dåligt väder, men jag tänkte köra på dom iaf.

jag önskar jag vore lite som jag var innan. när jag var 15 bast trippade jag runt i högklackade stövlar och sandaler jämt. fattar inte riktigt att jag orkade. min pappa tjatade alltid om att jag såg äldre ut än vad som var bra för mig. lång historia, men om vi säger så här, det fanns många äckelgubbar på de fester (bosanske feste haha) vi hängde på.

sedan blev jag bekväm av mig och går bara runt i converse och låga skor. fast nu är jag såååå inne på att köpa nya pumps. vilket jag nog måste göra om jag ska känna mig sexig någon gång. inte för att jag är despo, men högklackat är sexigt.


tuggummi i bananen

image373oh my, idag är jag ritkigt trött. är verkligen, verkligen trött. ska blogga här lite och sedan är det dags för skönhetssömnen, som inte ens är en skönhetssömn eftersom jag vaknar ful varje morgon.

det som är okej med dagen är att jcg och nicole ÄNTLIGEN har hittat lite teori till vår c-uppsats. c uppsatsen behandlar världens roligaste ämne; sex & the city ur en rad olika perspektiv. haha.
och eftersom vi tyckte att det var dagens duktiga grej så gick vi sen ner till torget och degade i solen. nicole med en chebab och jag med en kycklingsallad. inga hetingar idag heller, men herkan-bartendern som vi kallar för Brorsan (en eventuell brorsa eller kusin till Tunnisen) såg vi idag iaf. haha. han var nog lite chockad över att se oss i dagsljus.

vädret var lika underbart. jag fattar inte det, så underbart. jag älskar det.
och snubben som lämnar choklad i min brevlåda såg jag idag också. han satt på torget och spelade gitarr. och jag vågade inte hälsa. i'm such a fjant då och då.

trött på alla babys och älsklingar

det är tröttsamt att läsa alla bloggar som, istället för att säga Sten eller Adam, ALLTID skriver baby eller älskling.
jag och baby; jag och älsklingen ska blabla whatever.

det har blivit ett så oerhört fjantigt modeord, och alla bloggar jag råkar komma in på som har en pojkvän benämner dom vid det jag nämnde innan. det kanske är någon hemlig klubb som cirkulerar här i bloggvärlden, där alla kallar sina boyfriends för "söta" saker. ja ja. tack och lov så tillhör man inte den skaran.

jag är inte bitter. det är det sista jag är typ. men låt de riktiga babysarna få ha sitt baby, och inte de stora männen. det är INTE gulligt.

113361-372
nu undrar ni säkert varför johnny är här? det är bara att undra på.

nostalgitripp med pannika

idag var jag med annika en stund. vi gick runt på vildanden och letade efter invanders. ett trevligt intresse som låter helt konstig men så är det. läste dom där listorna som finns utanför varje hus. och vi hittade han ismar som jag hade träffat på herkan i fredags.

vi satt på bussbänken och snackade. och härligt var det. mindes alla goda och onda stunder hos gun & bertil. fattar inte att vi kunde bo så skabbigt och trångt som vi bodde. men så hade vi det mysigt också. jag och min pannika. haha.

vi var som ett jäkla par, bodde tillsammans, käkade ofta tillsammans, kollade på idol, sex inspectors och nanny. och så tvättade vi tillsammans, handlade åt varandra och delade på städningen. och jag sov över hos annika i hennes rum, och hon brukade väcka mig på morgonen rätt ofta genom att hoppa på mig eller spela nån kass musik hon hade på mobilen.
sedan kom våren och vi började promenera långa rundor. och varje gång annika skulle ut kom hon in till mig så att jag skulle kolla hennes kläder och hon skulle låna min helfigursspegel.

vi hann både med en inflyttnings- och utflyttningsfest. båda roliga haha. förberedelserna var nog roligast.
när vi skulle ha inflyttningsfest cyklade vi upp till netto som ligger helt åt helvete och massor med backar. prackade på oss chips och drickor och snodde den gula nettokorgen som fick duga som cykelkorg. haha. vi skrattade som idioter och korgen låg länge hos oss, men annika hade dåligt samvete så hon lämnade tillbaka den. haha.

ja ja. man måste fasen nästan bo med någon så som vi gjorde. jag tror man lär sig asmycket. det är inte samma sak som att bo hemma med sin familj. och många gånger undrade jag hur fasen man skulle klara av att bo med någon i framtiden. och jag har fortfarande inget svar haha. men kul är det.

  
inflyttningsfest och utflyttningsfest
kärlek åt oss två

bojkotta bloggen

om man hade fått en spänn för varje gång hade bloggat, hade jag varit miljardär nu.

hur stavas miljardär egentligen? får googla.........



ok. jag hade rätt.


sooolen

guuuuuuuuuud. det är sånna här dagar som får mig att länga till bosnien. sånna här underbara dagar då man gå till brana och bada. iiiiiiiiiiiiiiiii.


jepp. nu är jag i klädd. har tänkt sitta i solen och läsa. och kanske fixa naglarna. haha.

deklarationen

alla har fått sin deklaration, förutom mig. vart är den? inte för att jag ska få tillbaka något speciellt mycket, och förhoppningsvis inte betala tillbaka ett öre till staten, men jag vill ha den. nu.


familjen

i miss my family.

greys anatomy

och nu ska jag kolla på greys anatomy. alla tjatar om den. och är det grupptryck så är det.

kungers

såg reprisen av mycket mer än müsli idag och vaknade till den här låten. så skön och bra. fast mycket bättre akustiskt och live som det var i programmet. var det nån mer som såg det?

bandet heter iaf kungers och den här låten ska man lyssna på.
den är inte så seg som den låter.


direkt från torget

jag borde bli stortorgets officiella korrespondent, kommer med dagliga uppdateringar om vad som händer på torget.

idag var det afrikansk dans på torget. såg rätt spännande ut. kom att tänka på när erika från kyckliingryd alltid snackade om afrikansk dans.

det var inte så mkt span idag. mest familjer ute. josef syntes dock; en yngling, lammkött, kalla det vad ni vill. tunnisen syntes inte till, det var en hård arbetsdag igår. och så naturligtvis trump. jag stör mig lite på hans gångstil, sådär nonchig och slapp. och sedan cyklade nicole hem och jag satt kvar på bänken.

jag tycker att jag låter asmesig (har inte kommit över mes-stadiet än) när jag säger att jag verkligen njuter av det här vädret. jag är så jäkla tacksam, vet dock inte riktigt vem jag ska tacka för vädret. allt är så underbart. så verkligen underbart, utan att jag överdriver. fick flera iii-ryck idag. sedan promenerade jag hem hela vägen och till ica. så mycket folk och så mycket sol. jag är helt överlycklig!

     
afrikansk dans på g - vi på vår bänk - och sötis

herk the perk

varje gång kvällen har tillbringats på på herkan kommer rubriken vara likadan. haha.

nåja. kvällen började iaf på emanules korre på ulrikedal. trevlig korre, mycket folk och jämn fördelning mellan tjejer och killar. det är faktiskt viktigt. så där tillbringade vi några timmar och efter att jag hade supit ner mig på sockerdricka cyklade jag, nicole, leo och micke till herkan, senare kom även jon.

en snubbe kom fram och undrade om vi var bosnier. och eftersom jag har flera olika smeknamn, många som inte ens är anständiga för en sån här snäll tjej som jag är, så vore det inte mer än rätt att nicole har flera olika nationaliteter. hon har tagits för att vara allt förutom svensk, och den senaste i raden; bosnier. bra jobbat nicole! hon är mångkulturell.
nåja, han var också bosnier och är min granne nästan. det var lite kul att jag och adisa hade snackat om att vi knappt känner några bosnier och så träffar hon en och dagen efter träffar jag en. haha. lite kul. kanske inte för er.

det var inte så knökfullt på herkan som det brukar vara. rätt skönt att kunna röra sig och inte slibba fast sig vid varenda människa. skitkul kväll tycker JAG iaf.

      
min cykelkompis och jag - pet i ögonen - lite sned pose, men vafasen

       
stirr i kameran - micke kör inte sin gangsterpose - kokkobängbäng ögon we know, försöker hålla oss pigga

    
leo är brun och även jag och N har fått lite färg, jag är mest röd haha.

god natt

nu har jag suttit och degat i två timmar, nästan läst ut plaza och käkat frukost. och jag är inte trött, men det ska bli skönt att lägga sig. imorgon ska det tydligen bli jättevarmt, så det blir stortorget för hela slanten imorrn.

sov gott.

stortorget är bäst

måste verkligen börja gå och göra mig i ordning. har lite bråttom. vi ska på förfest hos emanuel, eller hans korre på ulrikedal, har en dålig känsla av att leo kommer att vänta på mig. haha. nä men back to det som jag snabbt vill blogga om.

idag var det meningen att vi skulle sitta med uppsatserna. men precis som gångerna innan, så slutar vi på stortorget. och jag kan inte finna ord över hur mkt jag älskar det torget. haha. alla människor som sitter där, alla som vi spanar på, allt som händer där. herregud vad mysigt. idag satt vi väl från ett till halv sex typ. underbart!

det var många som hängde där, bla josef och tunnisen. leo kom förbi en sväng och så lämnade vi vår favvospanbänk. det var lite svårt, men glass locckade, och så blev det donkenglass.

sen körde leo bort oss för att han ville umgås med sin polare. och jag och nicole satt kvar sen på en annan bänk och bara njöt.

hoppas alla njöt av solen idag. den är ju för härligt. ÄLSKAAAAAAAAAAAA!

     
nicole låser upp barb, vid SOL - vi två på favvobänken - dom proppar sig med glass  

       
favvopose på botulf - lite konstig eftersom solen strålar - span efter josef


älskade torg!

nån i stugan?

jag hade en dröm igår som var lite äcklig.

jag drömde att jag vaknade i drömmen av att ringklockan ringde, men jag orkade inte gå upp för att öppna. så istället gick jag in på toan, samtidigt som det ringde på rätt länge. och medan jag borstar tänderna hör jag hur ytterdörren öppnas. jag blir lite rädd, och av någon anledning har jag ett kikhål på toadörren som jag tittar ut genom, och in genom dörren kommer hasse (min vaktmästare)!

han går runt lite i lägenheten och tittar sig omkring, och jag blir lite äcklad och går ut genom toadörren och frågar honom vad fasen han håller på med. och han säger inget. tittar bara ner skamset och går ut.

och det var en så äcklig känsla när jag vaknade, lite som då för länge sedan. fy. äckligt.

och tydligen så är inte hasse bovärd längre, det är nån annan. lika bra kanske.

för public service, men inte just nu

jag ska ta det snabbt.
nästa vecka är radiotjänsten i lund och pejlar. och för att trygga min ekonomiska framtid var jag tvungen att googla lite info om pejling. så här är en skitbra sida, så att man vet vad som händer ifall de knackar på.
jag blir nog tvungen att möblera om lite också.

och jag öppnar aldrig dörren, tycker absolut inte om överraskningar.


ååååh

JAG ÄR SUR.

jag är sur och trött och irriterad. ingen skulle vilja umgås med mig nu. fan jävla pissdag.

jag är lite småosams med min mamma och delvis pappa. och tydlligen påverkar det mig väldigt mycket. och medan jag ältar det med några personer, så klarar jag inte av om någon sympatiserar med mig och ifrågasätter mina päron, men inte heller om någon sympatiserar med dom, för jag har också DELVIS rätt. nä. mina päron är ett känsligt ämne. 
och fasen vad jag tycker om dom. idag var jag var verkligen inte snäll. eller jag var inte så dum. jag vet inte.

men dom är söta. och jag hatar den känslan, den äckliga känslan, att jag ska behöva gå och lägga mig och sova med vetskapen om att jag är osams med dom. och så ligger jag där och gråter lite, och sedan tänker jag tänk om dom dör imorrn eller nått hemskt händer (ne daj boze) och så snyftar jag lite till.

jag ska aldrig ha barn, orka med dessa jobba känslor.

imorn ska jag bli sams med dom.

skit också

blä. jag är så trött. och besviken på tv3, fast det är inte deras fel. top model var skittråkig, ingen åkte ut.

TRÖTT. herregud. jag är så jävla trött. förlåt för den fula svordomen, men det här är helt knäppt. jag tror att det har att göra med att jag gick upp vid sju idag.

imorgon kommer det vara fint väder igen. härligt.

bajs i sikte

Min fönstret-mitt-emot granne har fått en trevlig överraskning. jag tycker det här var lite roligt. det kan ju inte vara kul att behöva putsa fönstret nu. men jag fattar inte riktigt hur den här fågeln lyckades pricka in skiten. den måste ha flugit i sidled eller så fick den för sig att blommorna var ett exotiskt träd, men när den insåg att det bara var ett fönster och blommor, blev den förbannad och sket ner fönstret. bra fågeln.


113361-348

en liten pärla

jag är så glad för jag har tvättid snart. måste tvätta lakan och sånt. jag har så bra tankar om städning och killar just nu, men jag får blogga om den nån annan gång.

tvätt tvätt. härligt när det luktar nytvättat och när man är nyduschad och bara kan krypa ner. mmm.

dagens...

det här är den bästa beyonce låten. det är lite whitney houston-stuk på den. så bra! verkligen. jag försöker att vara objektiv och inte överdriva, men det är svårt, för den är BRA. ok. änaff.


duken är vit

stina, hon svt-hopp-stina ser lite läskig ut faktiskt. en sån som skulle kunna äta en med blicken och sedan slicka sig om munnen.
äckligt.

och filippa reinfeldt har fyra namn. jag har aldrig förstått varför man besvärar barn med att ge dom alla dessa namn. varför är det så?

jag tycker stina är lite överhypad. hon är inte alls så bra som alla påstår.

nu ska haggan i säng. hejdå

förhäxad

jag måste få berätta om min mardröm, som sabbade min morgon, så jag var tvungen att sova extra länge för att bli normal igen.

jag drömde att jag kunde frysa tiden, som piper gör i charmed, och av någon anledning använde jag den kraften till att komma in på akademibokhandeln. det var alltid natt när jag frös tiden och öppnade dörren till bokhandeln, och där inne gick jag bland böckerna och luktade på dom. det var jättemysigt att vandra runt där och pilla på böckerna.

och plötsligt mitt i allt så kommer det en man, som jag vet är ond. och han har förmågan att ta ifrån mig min kraft. så jag blir rädd och försöker frysa tiden med händerna men inget händer eftersom han "avfryser" den hela tiden. och jag springer uppför trappan till andra våningen för att gömma mig, och de här onda flintskalliga snubben springer efter mig. och jag fryser tiden, men han lyckas bryta sig igenom den och sedan använder han sin kraft och gör ett eldklot i sin hand som han slänger iväg på mig. jag träffas av eldklotet och sedan vaknar jag.

ok. inte så läskigt, men det var faktiskt rätt läskigt i drömmen! det var trist att vakna upp och inse att jag inte har någon kraft alls. boring.


image347

i skolan

jepp datasalen igen. sitter här med nicole och vi letar efter skolor och kurser utomlands. krångligt, men som tur har vi tobbe. tobbe our man som hjälper oss.

och nu har micke och jon anlänt.

datasnubbarna som fixar datorerna här nere har verkligen släppt loss. de höjde musiken och den ena gick runt och dansade.

jag är lite seg och hör dåligt också.


konspirationsteori framtagen av majka

på tal om ormar. ormar förknippas med lömskhet (finns det ens ett sånt ord?). och lömskhet är ju inget bra. och därför måste jag blogga nått om min farmor nu.
hon ringde i lördags för att kolla om min familj hade anlänt levande till mig. och det hade dom ju. därför fortsatte hon på ett, enligt henne, lika viktigt tema; nämligen Bingolotto (bingolotto, konj te smoto, som hon brukar säga. haha).

farmor har blivit något av en konspirationsteoretiker på senaste tiden, och bingolotto var inget undantag. hon ringde för att be pappa köpa en bingolott i lund. medan jag undrade varför inte kycklingryds-lotterna inte dög, svarade hon med lite viskande röst (så som alla gamlingar brukar låta när dom tror att dom har lite juicy skvaller på g), att hon inte har vunnit något de senaste fem gångerna och att detta kanske berodde på att lotterna inhandlades i kycklingryds-området.
jag var förvirrad, vilket hon märkte, och så la hon snabbt till att lotterna i "övriga sverige" kanske hade mer tur; med andra ord så ville hon byta "lott-miljö".

jag orkade inte ens förklara att sifferdragningen i tv inte har något som helst samband med lotterna och vart de säljs och köps. det hade varit alldeles för komplicerat.

och vad jag vet så har hon inte vunnit något på "lund-lotten" heller.
haha. farmor är härlig.


nu är brittan inte ensam

alltså jag tappar jättemycket hår, känns som att jag jämt måste gå o kamma det. jag vill inte sluta som brittan. suck. fast det kanske är en sån förnyelseprocess som håret måste gå igenom. typ som ormarna ömsar skinn, så kanske håret ömsar sig också. någon som har nån teori om det? jag börjar bli lite skeptisk här.
113361-345



nu får det vara nog

jag trodde jag skulle vara duktig och lägga mig tidigt, men så var jag tvungen att spana in nått på nätet och nu är jag här igen.
ändrade min banner också. ingen missar väl vems blogg det är iaf. jag är rätt bra på att fästa mig vid det gamla och aldrig ändra något. men nu så fick det faktiskt bli lite ändringar. det är ju vår och allt haha, så då kan man se det som en vårändring.

töntigt att hålla på och reda ut det.

och jag har fortfarande inte vant mig vid nagellacket. men orkar inte lacka om.


om man är lat

hallå, visste ni att man kunde tanka på kontantkortet över nätet, iaf om man har comviq. haha. det visste inte jag. det är ju skithärligt.

städdag

det här är en sån dag som bäst lämpar sig för hushållssysslor. jag tycker det är mysigt att städa faktiskt. man vilar hjärnan från allt annat. så nu ska jag städa mitt kylskåp.

rött är inte alltid rätt

jag ångrar att jag lackade mina naglar rött. det känns som att jag är ägare till värsta tant-handen. jag vet inte vad jag tycker om rött nagellack längre. tråkigt men sant. hehe.

vilket dilemma va?

en annan lösning

ok, en fjärde plan är att plugga nån kurs i höst och sedan till våren åka iväg och jobba som au pair i nått hett land. typ spanien eller australien.

jag vill så mycket. suck

hur ska det gå?

kära kära läsare. idag har jag degat hela dagen. det har regnat och varit allmänt mysigt.

sitter här med det som jag tycker är krångligast just nu; ansökningarna till hösten. jag har många planer. min första, och som jag trodde vattentäta plan, var att plugga journalistik. men efter samtalet med tobbe i förra veckan så är det så att man måste ha 60 i avslutade kurser för att kunna ansöka. och jag missade en tenta förra året och kommer inte att kunna göra den innan den 15 juni.

en annan plan är att åka utomlands och plugga i en termin. nederländerna är lockande, men även malta. fast där är jag osäker eftersom jag tror att man måste kunna språket, vilket jag inte kan.

en tredje plan är att utbilda mig till grafisk designer. vilket låter VÄLDIGT roligt. och jag kan verkligen tänka mig att plugga det. ett skönt och kreativt yrke i framtiden också. och då vet jag inte hur det kommer att funka med lägenheten för man måste ju plugga i lund så då får jag väl gå någon tiopoängare i höst också.

det är så mkt jag vill göra!
undrar bara vad?

jag är trött

god morgon är väl det sista man säger när man vaknar vid halv fyra. jag ville bara fortsätta och sova. jag fattar inte att jag kan sova hur länge som helst.

idag är det en busy dag. jhag måste fixa ansökningarna och allt annat. mycket pappersarbete och sånna smågrejer som gör mig galen.

men för att lugna ner mig måste jag först kolla på nip tuck. hejdårar

och så var dom här igen

i'm tired. det känns lite konstigt att dom har åkt. den här gången hade jag saknat deno mest. det är först när jag träffar dom som jag inser att jag har saknat dom mycket. fast jag har ändå vant mig med att vara utan dom.

först satt vi och tjötade här hos mig och diskuterade lite olika ämnen. bland annat skolan och vad jag ska göra i höst. deno satt och läste veckorevyn och orkade aldrig engagera sig i våra samtal. mamma hade med sig mycket mat, bl a kupus och prasu. mina favvorätter. och så hade hon gjort smörgåstårta och kladdkaka. hoppas jag är lika givmild mot mina barn.

sedan började pappa bli otålig så därför packade vi in oss i bilen och körde iväg till genarp. en lite håla där pappa skulle kolla in nån konstutställning. vi körde igenom många roliga byhålor, med roliga namn allstå.

jag övningskörde tillbaka till lund och var lite småstressad när jag kom in i centrum, men behöll lugnet. hihi. jag var så stolt över mig själv. ni tänker att jag är värsta puckot, men det är en big grej för mig.
vi käkade pizza och sedan satt vi på espresso house och fortsatte med tjötet.

körde sedan vidare hem och jag parkerade. duktigt. satt sedan resten av tiden i soffan och myste med mamma.

och nu känner jag mig lite ensam när dom inte är här. suck.
men mysigt var det. myyyselimyssmys. 

     
deno läser tidningar - mamma i bilen, och så vi två. lite svårt att få med hela mitt fejs.

     
deno tycker inte speciellt mycket om att ta kort och här är vi medan pappa tittar på tavlor - och deno o jag, solen är stark så vi ser båda lite trumpna ut

        
utanför slottet och mamma ser kär ut - pappsen

       
mamma sjunger något för mig - muffins - pluttis

och nu la jag upp ett helt album typ.

herkan

ja och nu har ajdin gått. meningen var väl egentligen inte att datan skulle gå igång, men ajdin var tvungen att kolla något resultat och nu sitter jag här, fast som alltid. undrar när jag kommer att gå o lägga mig ikväll? dessutom kommer min familj imorgon och då vill jag vara pigg och utvilad.

herkan var kul. vi satt där medan några fyllosar hela tiden skulle snacka med ajdin och skåla varann minut. irriterande typer. och jag var livrädd för att de skulle välta bordet.
skoj var det iaf. haha.

senare

en riktigt slö dag har det varit. har mest fixat smågrejer idag. så nu ska jag in i duschen och ikväll ska jag och ajdin till herkan.

åtminstone kung nånstans

jag läste det här på stureplan sidan:

1. Daniel Westling, entreprenör
Prinsesspojkvännens imperium växer. Nu öppnar han ett nytt lyxgym på den exklusiva golfklubben Bro Hof utanför Stockholm. Det kostar 310 235 kronor att bli medlem. Det är en rolig siffra. Undrar hur de kom fram till den.
om det kostar så mycket att träna där, så kan man lika gärna satsa dom pengarna på fettsugning, silikontuttar, botox och allt det andra. man får sin perfekta kropp och slipper träna.

yawn

jag är trött. det skulle vara skönt att vara bebis nu så att någon kan vagga en till sömns. hjälp. suck. håller på och blåser omkull min data med mina gäspningar. lite som blåsten i malmö idag.

malmö e vackert

kan ni gissa vem som säger så i en låt?
---------------------------------------------
det var nog för att jag visste att jag skulle shoppa idag som jag kunde gå upp så tidigt. vid halv elva var jag framme i malmö. och det blåste verkligen mycket. väntade bara på jag skulle få nån flaggstång i huvudet.

när vi hade gympa på högstadiet var jag den som alltid fick bollarna i huvudet. jag har fått dom flesta bollar i huvudet;  innebandy, fotoboll, basket och den där lilla rosa bollen. och alltid i tinningen. men på gymnasiet var det sophie som axlade rollen som bolltestare.

malmö var knökfullt. fast jag blev inte så irriterad, jag hade stenkoll på mina nerver. men det är väl antagligen för att jag hela tiden belönade mig med att köpa något nytt. fast jag är så ovan vid att se invandrare, antigen är lund jäkligt integrerat eller så finns det knappt några invanders. så det var lite härligt att se alla olika människor. jag tycker om malmö just för att det är så färgglatt och rörigt.

jag var lite överallt, på den där stora shoppinggatan, storggatan tror jag att den heter, och triangeln och promenerade runt.
och så köpte jag nya byxor (men ingen bild på dom tyvärr eftersom my ass är lika stort som halva europa och får därmed inte plats i bloggen), en klänning och lite småprylar. det är alltid så kul att komma hem och prova kläder.
och på stadsbussen satt Tunnisen, den där tunna bartendern på herkan. han är sådär snällsöt, en sån som man vill laga god mat till och göda.

         
det känns lite mesigt att ta kort på sig själv bland människor, så det blev en duva istället. och den här duvan är ond! han gick och hackade på en annan duva som hade tagit en smula kex från honom. och så mitt donkenvatten.

   
jag låter förmodligen rätt motsägelsefull när jag säger att jag inte tycker om outfitbilder, men klänningen är söt, och det här är ingen modeblogg. långt ifrån - och så jag, glad i min nya dress.

matte, påsk och fotboll

ja men om vi börjar med gårdagen då (ibland känns det som att jag talar till en massa, fast jag inte gör det)

härliga, gamla VGs, där hängde jag, nicole och linda. trevligt att någon annan hakar på, för oftast är det bara vi två. först var det folktomt, men sedan när den där förbannade fotbollen slutade så började det komma folk. det är ju tragiskt att man nu ska behöva planera när man ska gå ut, när man vet att det kommer att vara folk, när man VET att det är fotboll. suck.

en hög med spanjorer och andra bytisar kom in och röjde loss. vet inte vem som vann fotbollen men dom var glada. det var en skojig kväll, man behövde verkligen släppa loss. det är så skönt o bara dansa, speciellt när det är sånt konstigt ljus, sån blinkade silverljus (vet verkligen inte vad det heter, kanske nått på laserljus? ni vet det där som man inte får stirra in i), då blir man extra snygg också.

vid något tillfälle satt vi i soffan och snackade. och då fick jag äran och nöjet att få höra två härliga repliker, ena från linda och andra från nicole.

linda och jag snackade om de nya högskolepoängen, det där bologna systetemet, och vi försökte räkna om vissa poäng. vi kom fram till något som var alldeles för knöligt, och jag är långt ifrån ett mattesnille, men linda tar nog priset.

Linda: ... men 60 plus 60 är väl 180?

härligt. jag är allstå inte värre.

och nicole snackade med suat, och mitt i konversationen vänder hon sig till mig och säger hallå, varför firar vi påsk egentligen? jag försöker förklara för suat vad det är.

HÄRLIGT!

  
lite posebilder, och som vanligt, inne på toan.


jag och mina två kompisar

mina naglar är helt åt helvete. det här är första veckan, jag varken ljuger eller överdriver, men iaf, första veckan på 2,5 år som jag är utan nagellack. det är faktiskt rätt helt jäkla sjukt att det är så.

men det är typ inget jämfört med annika, hon har haft nagellack sen nian eller nått. och hon är 22 bast. det är min och hennes favvoämne, förutom skitsnacket, men vi klarar inte av att se våra naglar utan nagellack.

och naglarna skabbar ner sig så lätt när dom inte är ordenligt lackade och så. och det är ju det bäst-bästa tipset om man vill ha långa naglar, att lacka dom kontant och hålla dom fina, då vill man inte sabba dom.

så ikväll blir det manikyrkväll med ben&jerry.
så gott. jag var tvungen att gå in på 7eleven och köpa glassen. kmä. dyrt som fan. men värt det.

113361-326

trött

ja, nu är jag hemma från malmö. en lång shoppingdag. jag är helt slut nu. skulle kunna somna nu.

ingen konkurrens

vgs ikväll! jaaa. hurra. alla svenskar har åkt hem över påsken. så det är bara bytisarna kvar ikväll.och så jag och nicole förstås. gött.


så här vet jag det iaf

hurra. mina fräknar är här. jag älskar min fräknar, blir alltid lite prickig på näsan när det är soligt ute. fast jag är inte som pappa. han blir verkligen megabrunn i ansiktet för att han antagligen har för mycket pigment i fejset, medan kroppen är vit. så det ut som att han bär på ett brunt klot istället för ett huvud. haha. vi brukar mobba honom för det. sån familjemobbing.

det är en låt som påminner mig så mycket om pappa. den där balasevics drago mi je zbog mog starog, bara för att han sa att det påminde honom om deda, så nu påminner den mig om pappa. den låten går så där i arv eller nått.
dom kommer förmodligen till mig på lördag. och det ska bli kul. dom är bäst.

sooooooooooooooooooooooooooommmar.


idag ser det ut så här

jag tror att de flesta inlägg jag skriver kommer att börja med "vilken underbar dag de är idag!". ville väl egentligen börja det här inlägget så här också, men a.

sitter här nere i datasalen, måste skriva ut en massa papper, sedan ska jag ner på stan och kolla läget. när man sitter här nere i datasalen så är det så lätt att man glömmer bort världen utanför, man har liksom ingen riktig koll på vad som händer. dessutom tror man så lätt att det är fult väder ute. det är grått här nere i den här källaren, men det är ändå mysigt. fast på vintern.

det sitter en snubbe här som påminner mig om en snubbe som gick i mp2:an när vi gick i trean.

jepp. dags att vandra vidare. puss puss


trött

jag ångrar att jag inte la mig då jag var trött. nu är jag ännu mer trött och allt möjligt.
TRÖTT, written all over my face.

al grön är bäst

det är nästan så att man vill gråta av sorg. den här låten är fan bäst.


godnatt

jag är SÅ trött. känns ibland som att en dag är lika lång som två dagar. jag får nog sluta gå upp så tidigt.

satt och käkade kex och läste veckorevyn. finns inget härligare. smaken av kex och lukten av papper.

jga måste nog sova nu.

suck

det känns lite konstigt att se dojjorna åka runt i tvättmaskinen. det dunkar för mycket. hoppas att inte den går sönder eller något. nu kommer jag vara nojig i en halvtimma och kommer att lugna ner mig när jag vet att allt är bra.

trött och grinig

image323godmorgon.

det är en regning morgon. kändes lite som förra sommaren då jag gick upp tidigt till mitt förra sommarjobb på krahners. timmarna segade sig fram medan jag surfade runt på novaraja. och det var alltid likadant väder på morgonen; regning och dimmigt.

undrar vad jag kommer att göra i sommar. jag vill ju ha jobb. kommer tröttna annars.

jepp. jag hade dessutom kollat fel. tvättstugan var från kl halv 10. jag skulle fasen kunna somna NU!

språkpolisen till er tjänst

nä och som sagt, jag blev pigg och nu sitter jag och spanar på novaraja. och varje gång jag ser en brud som heter något med "Ljepotica" eller en kille som skriver "djesi ti ljepa", så vill jag spy.

när ska folk lära sig att STAVA? jag vill gråta varje gång någon skriver ljepotica utan i, eller för den delen bjelo dugme. BIJELO dugme folks! apungar som inte kan lära sig att stava.

jag stör mig verkligen alldeles för mycket på stavfel.

eller just det ja, en till sak jag stör mig på, och det är när någon skriver "jebla te ona". öh.
det får mig att tro att det är en bonne som sitter där framför datan. det är ju dom här sexton-sjutton-åringarna som försöker att vara "retro" genom att föra in en massa fula bonnesvordomar, för då är dom coola antar jag, när dom tror att dom kan handskas med språket, fast dom inte har en enda aning.

jag ska väl inte säga så mycket heller, men jag låter fan bli att skriva ner ord som jag inte kan stava.

och så finns det dom som missbrukar varenda svordom (typ som jag gör), men när dom inte ens kan särskriva "jebise" så blir jag sne.

GOOGLA när ni är osäkra. det hjälper. jag lovar.

image322

om jag verkligen orkar

jag är så fruktansvärt sömnig. och det som är så störigt är att om jag går och borstar tänderna nu så kommer jag att piggna till. och det vill jag inte göra. jag vill bara sova.

ska upp imorrn vid 7 för att tvätta mina två kära starke. det var lite stökigt att tävtta dom för hand idag. och det blev inte så bra.

imorrn säger dom att det kommer att bli lite kallare. man vet aldrig med det här vädret. det är rätt kyligt. fattar inte hur ballerina-brudarna kunde gå runt med ballerinor i vintras typ. så jäkla kallt. man kan dessutom få urinvägsinfektion så lätt.

gonatt

en fri själ

jag funderar starkt på att gå och göra lite musli och ta ett nip tuck avsnitt.

förresten en lite glad nyhet, jag är inte lika kär i daniel mcmahon/christian troy längre. jag vet inte varför det släppte, kanske för att han är en äkta ass i serien. men det är nått sexigt med det också. dock inte så sexigt att man vill ha en sån snubbe in real life. bara så att man kan drömma bort sig en timma om dagen. det duger lika fint det.

ok alla i kör: HURRA.

kebab i kebabförorten

 idag käkade vi keeebab på torget. det är där det händer. där man träffar på folk man inte vill träffa. nicoles radar arbetade för fullt idag och av alla tusen människor så är det trump hon ser. trevligt. sådär. han plingade iväg ett sms också. fast det var nog lite gulligt faktiskt. men icke sa nicke, inget mer där.

även nicoles tankeversamhet var het idag. hon hade lite förslag om vi skulle ta och hyra en bänk på torget där. åtminstone fram till sommarlovet. en fin fin ide.
och så måste vi nog öppna upp ett  "torg-konto" för alla maträtter vi tänker käka där. en massa glass och kebab.


we come in peace

sluta krångla

först var jag riktigt glad över att jag hade sorterat undan alla vinterstövlar och tvättat några av dem och sådär. lagt fram vårskornam och det ser verkligen fint ut. imorgon får jag ta tag i halsdukarna och sånt. tvätta kappan och allt möjligt.

som mamma. hon tvättar verkligen allt innan hon lägger undan nått. och jag har fått för mig att alla bakterier och sånt är kvar i vinterkläderna, så jag måste tvätta allt för att få bort dom och sedan kan jag packa ner det.

MEN. så råkade bloggen krångla till ordentligt. så nu har jag verkligen ingen lust att blogga mer. och suddars det ut igen så slänger jag datan i golvet.

stortorget är mysigt

i lördags hjälpte jag, robban och micke nicole att flytta till en ny korre. vi tyckte det var skönt att killarna kunnde bära de tyngsta grejerna och de tyckte väl att det var sjyst att få styla lite med sinamuskler. hehe.

sedan drog vi ner till stan och käkade donkenglass på stortoget. och det var härligt. det här är det jag har sett fram emot i ett halvår typ. vi spanade efter människor också, och den enda igänkänningsbara människan vi såg var den sexige herkules-bartender. även om han körde någon slacker-stil så var han rätt ok enligt mig, men inte enligt nicole. så därför försöker vi låtsas att vi inte har sett honom och behåller den sexiga bilden av honom.

jag drog sen till ag:s och köpte en blomma.

     
   

herkan i fredags

i fredags var jag och nicole på herkan. en härlig känsla av att gå dit och veta att alla problemen var avklarade. för en gångs skull var det ingen som ens var i närheten av att påpeka att vi såg uttråkade ut, för det var nog det sista vi såg ut som. jäkligt glada var vi.



image311

timbuktu

dags för lite bloggning.

pysslade lite med mina blommor. det är härligt att kunna få ta hand om något. jag tycker om det.
en annan sak som jag tycker om är timbuks nya skiva. helt jäkla underbar, de bästa texterna jag har hört på vekligen jättelänge.

RSS 2.0