ze pirr

jag är jättenervös, pirrig i magen. om någon timma ska jag till stationen för att möta upp my män. vi har inte setts på snart 2 månader och allt känns nytt. jag vet inte hur jag ska bete mig!! han är skitlugn men jag har redan börjat hyperventilera. vi har som sagt inte setts på aslång tid och jag är nervös. för att sammanfatta det hela.

hundar och hundägare

vaknade precis efter en tidsbeställd nap. gillar att jag verkligen kan lägga mig ner och somna direkt, brukar sätta mobilen på alarm, ca 40 min brukar räcka och sedan vaknar jag ltie halvt sjebana om jag ska vara ärlig men det brukar lägga sig efter någon minut.

för första gången den här sommaren så har jag långhelg. fick sluta tidigare då en annan tjej kom i mitt ställe och så är jag ledig lördag och söndag. kan inte förklara i ord hur skönt det är. eeller jo det kan jag nog, det är riktigt skönt helt enkelt. på måndag börjar jag dessutom med lunchen och jobbar även kväll. no more frukostar!! asså sååååå skönt, började känna mig som smått socialt handikappad då man jobbar själv i några timmar innan det kommer annan personal. orka med fler "har ni kokta ägg"- och "har ni glutenfritt bröd"-frågor. enough iz enough.

det hände en halvkul grej igår. jag var ute med tallrikar och skulle servera några gäster, när jag precis lämnat ifrån mig tallriken går jag förbi ett bord och känner att jag nuddar till nått lätt. tittar ner och ser typ en PYTTEliten hund, chihuahuasorten fast ännu mindre, en puppy förmodligen, jag stannar upp och den börjar gny och sträcka sig mot mina fötter. och eftersom jag är människa så böjer jag mig ner och klappar det lilla kräket lite, känner mig som en icke-människa annars, kall och sånt, vet verkigen inte varför jag känner att jag måste visa min humana sida och klappa djur inför djurmänniskor, tror väl att dom kommer hata mig annars. samma sak med föräldrar ju, visar man inte deras bebis tillräckligt med uppmärksamhet så anses man inte vara barnkär, likaså djurmänniskor. men djur är DJUR och inte människor och de kan verkligen INTE ersätta barn. hatar folk som likställer djur med människor och ba *de har också känslor* man ba det är en katt/hund/fisk vi snackar om vars hjärnas kapacitet inte ens kan jämföras med en människas, så antigen så är du lika dum i huvudet som ett djur eller helt enkelt bara dum. men ja ja, det är ett annat snack.

iaf, jag sträckte mig ner och klappade den lilla darrande kroppen, har aldrig sett en mindre hund, den var halvcute faktiskt. fast alltid när jag har klappat djur känner jag ett tvång över att tvätta händerna eftersom djur är smutsiga och jag vill inte ha djurhår på mina händer som sedan kan falla ner i maten. det värsta är ändå kattägare, minns en lärare jag hade, hon gick alltid runt i en fleecetröja som det var massa katthår på. FUUUUUUUUJ. äcklades så fruktansvärt av hennes tröja att jag hade svårt för att be henne om hjälp med matten.

och den här lilla hunden är så snabb och nosar sig fram till min hand där jag vid tillfället höll i en liten lapp, en nummerlapp för mat, och så glufsar han i sig lappen!! jag ba :| ville väl sticka iväg därifrån lite diskret, men samvetet gnagde på, dock ville jag verkligen inte vara den som hade dödat en chihuahua i 20tusenkronors klassen. så jag vänder mig till hundägaren, en tjej och en kille, och ba eh allstå hunden tuggade i sig lite papper nu, jag vet inte om han kkommer spotta ut det eller så. och killen ba eh [besvärat skratt] hehe, ingen fara ehehe, det fixar sig. jag ba okej, han ba såja spotta ut nu ehehe,..oj den fastnade ehehe, nä men det här löser sig, så...eheh, spotta ut nu ehhe. jag ba eeeeh...jag har lite jobb här som jag måste fixa, men säg till om jag kan göra nått, samtidigt som jag börjar gå och han sitter där och rotar i hundens käft!! ahaha. det var funny på gränsen till läskigt. hundar asså. nej tack säger vi väl.

iaf nu rä jag ashungrig ska sticka till stan en sväng och hämta mitt leg på pressbyrån.

fiiiiiiisk

jag glömde mitt leg på pressbyrån. smart.

i två timmar

har jag suttit framför datan och bara surfat. två timmar!! och jag har egentligen så mycket annat att fixa. dammsuga, hämta ut mitt lilla paket och duscha. och det är ju egentligen inte så mycket grejer bara att det tar så lång tid för mig att fixa allt. har noll att blogga om. inga tankar just nu.


smink

helvete vilken cp dag det har varit idag. vaknade vid fem i morse eftersom jag frös ihjäl. fortsatte sova och mobilen tjöt vid 05.40. gick upp och hade asont i magen, bajsmagen, stack till jobbet och mådde illa och hade kramper i magen och kände mig bara så SVAG. hehe. på riktigt. förberedde frukosten till hotellgästerna och hade sedan ett samtal som jag bara kände att jag ej orkade med. slutade tidigare och gick hem. käkade min lunch och somnade sedan och sov i tre timmar. drömde om min bror och jag saknar alla tre jättemycket. vaknade skitcp igen och gick ner en sväng på stan. och allt har bara varit lulligt. hatar sånna här dagar, men nu är de lite lugnare.

var först inne på kicks och skulle leta mineralfoundation, känner verkligen att jag har fallit för all reklam och bullshit men jag ger det en chans. jag gillar att det är tunnare än vanliga foundations, gillar inte att man ser smutsig ut med för mycket, inte till vardags iaf. på helgerna får det gärna se smutsigt ut. skojar. men jag frågade iaf en av kickstjejerna om hjälp, först tänkte jag be den där tanten som låter som en man, förmodligen konsekvensen av femtioårs kedjerökande, men orkade inte med hennes stämma på riktigt, kändes lite som frivillig våldtäkt på mina trumhinnor och det vet jag inte om dom hade velat ställa upp på. därför blev det en blond brud med kakfejja. 80% av alla tjejer som jobbar på kicks, face och mus verkar inte ha en aning om att de ser ut som levande färgpaletter, tycker verkligen att det är ett mysterium att inte en enda av dem kan sminka sig, man tar alltid en risk när man frågar någon av dem. och nu kom jag hem och det känns som att jag har fel nyans. HATAAAAAAAAAA. hatar fel nyanser. får väl gå tillbaka imorgon och byta. jag blir alltid så stressad när jag ska hitta THE nyansen, känns som värsta grejen att göra.

ja okej nu ska jag kolla lite tv. bachelorette ikväll!! spääännande.

gäsp

vaknade precis efter en tretimmars nap.

zvennebanan

i brist på annat, här är diskussionen som jag kände mig tvungen att reagera och kommentera på igår i amelias damrum. damrum haha. men iaf, bakgrunden till det här: det handlar om att en av amelias journalister, athena, skrev en artikel om svennebananer i förr-förra numret av amelia, och hur man känner igen en. minns att jag låg i parken och läste det och skrattade för mig själv, för det var en kul grej att skriva om. alltså det var krönikeliknande artikel där hon i princip radade upp de olika grejer som kännetecknar en svenne. vissa fattade dock inte ironin och skämtet i det hela och därför blev det värsta grejen på forumet. asså PALLA, fattar inte hur vissa tänker när dom menar att det är rasistisk att säga svenne eller svennebanan för den delen. det är ju bara gulligt ju.

anyhoes, satt precis och pillade lite med mina fötter, pedikyr:erade dom och hade dom i vattenbad medan jag satt och degade. när jag sedan tog bort baljan efterlämande den bruna märken på mattan. det ser ut som bajsränder på riktigt!! det är väl ungefär så här det är att ha hund, bajs överallt. nej tack. HIHI.


tråkigt

har precis suttit och engagerat mig i en tråd på forumet på amelias hemsida haha, magda goes tant men jag skiter iiiiiiiii. förresten jag har slutat prenumerera på amelia, upplevde den lite väl för tantig för mig själv faktiskt, för mycket recept och hemma-hos-reportage, blir automatiskt att jag bläddrar förbi femton sidor av tidningen bara för att jag inte pallar sätta mig i "kvinnosidor". men en sak jag tycker är viktig och det är att man måste bredda sin tidningsläsning genom att ex läsa tidningar där man själv inte är målgruppen, dvs jag och amelia. man får lära sig så mycket om så mycket som kommer hända en när man blir äldre, jag läser massa sån skit i förebyggande syfte, allt för att underlätta för en äldre magda i framtiden.

nu är det dags för en mäck.

min middag


käkade precis och nu umgås jag och godisskålen med teven. vilket fint sällskap vi är!!

asså killar, läs.

jahapp det blev inte så mycket shopping på stan. knappt något faktiskt, köpte endast lite nödvändigheter (nagellack, creme osv). jag har tappat lusten att shoppa helt, kan bero på det kassa utbudet dock. new yorker är en sådan affär jag aldrig kommer att förstå mig på, det är så många olika stilar blandade där och mycket ser verkligen billigt ut. om jag skulle beskriva utbudet med ett ord skulle det vara turkaffär, för det är verkligen så rörigt, så out of date och det finns endast ett fåtal guldkorn där inne. sen är ju utbuden lite olika för i malmö hittar jag alltid en massa här bara....sällan och knappt inget.

en grej som jag måste återkoppla med ett snack jag hade igår med M. vi snackade om killar och hur viktigt det är att dom är gulliga mot oss tjejer, typ skämmer bort oss och ger komplimanger och allt sånt. och nu tänker jag inte säga att det inte är lika viktigt att tjejer är likadana mot killar, men jag tror faktiskt inte att det är LIKA viktigt att det är så. jag tror att tjejer har större behov av att killar ex köper dem blommor än tvärtom. någonstans i hela den här jämställdshetsdebatten tappade man lite fokus kring hur tjejer och killar ska vara känns det som. nuförtiden kan killar hävda att de också vill bli bekräftade (självklart) och så kan de också hävda typ att iom att vi lever så jämlikt så behöver inte bara han köpa presenter för nu vill han också ha. och det är så det ska vara, MEN bara för att det är så så behöver de inte "slappna av" helt och aldrig liksom uppmärksamma sin tjej? jämställdhet har ju inget med ogenorisitet eller brist på omtänksamhet att göra därför kan man inte alltid luta sig tillbaka mot ordet jämställdhet och tro att så länge ens tjej aldrig lagar middag åt en att man inte heller behöver laga middag åt henne.

jag tycker det är asstörande att många killar är så kalla i sällskap med sina tjejer eller tänker på varenda krona. snålhet och förhållanden går inte ihop med mig. iblad kan jag tycka att det är så jävla gentant att stå i kassan och fråga hur killen och tjejen som står framför mig ska betala, om de vill betala tillsammans eller var för sig, och så står de där och ba ah men....var för sig tack. och sekuden senare står de och pussas. asså VAAAAAAAAAAAAA. gud skäms inte dom så skäms jag åt dom. det är så sjukt oattraktivt med snåla människor. nu säger jag inte att killen borde ha betalat, tjejen kunde lika gärna ha sagt att hon tar det, för man vet ju ändå att det mesta jämnar ut sig, hon tar det en gång, han en andra osv. men att splitta på det så stenhårt är så fult och så ej vett och etikett när det gäller förhållanden.

eller som idag på h&m, jag stod och kollade bland en hylla med tröjor och jämte mig stod ett par. hon ville verkligen ha något linne men snackade nått om att hon inte hade tillräckligt med cash på sig, och hennes kille ba men älskling du kan få låna av mig. jag ba....................................... varför kunde inte han bara ha sagt älskling jag köper den åt dig? och så hade hon säkert blivit asglad över denna genorisitet, hon mumlade nånting om att det inte behövdes och han ba envist men älskling jag lånar dig pengar. hade fan lust att ta ut sjuttio spänn ur min plånka och ba här honey köp dig linnet och njut av det nya plagget, jag vet själv hur det känns att inte kunna köpa nått NUNU så varsågod. asså vi snackar om ett linne för 69 spänn.....SKÄMSSSSSSS. asså fan vad jag hatar sånt så sjukt oattraktivt när man gör det till en pengafråga när det är en så pass liten summa.

VAD FAN HAR HÄNT KILLAR??? vad har hänt med att uppmärksamma era tjejer? och bara vara gulliga när det inte "krävs" av er? ni glömmer så lätt att tjejer i grund och botten faktiskt är väldigt simpla varelser som inte kräver mycket (finns alltid undantag). det behöver inte handla om att köpa värsta buketten på någon bemärkelsedag, det räcker att ni plockar en egen liten bukett en vanlig tråkig tisdag för att det ska liva upp tjejen. för det är så vi funkar, en liten grej kan göra så mycket, kan rädda en hel dag. eller när du är iväg och handlar och köper en liten chokladbit åt henne just för att det är hennes favorit, eller plockar undan i lägenheten när hon inte förväntar sig det, eller skjutsar henne till jobbet en regnig morgon för att hon ska slippa ta cykeln, även fast du har sovmorgon eller VADSOMHELST, kan komma på skitmånga grejer. det handlar inte alltid om att köpa dyra parfymer, märkesklockor eller bjuda på flashiga middagar, men nu får ni inte tro att ni aldrig ska köpa en parfym åt er tjej, det ska ni också göra, eller något annat hon verkligen älskar men aldrig skulle kräva att ni köper åt henne. överraska ibland. varje gång ni ger bort en liten gåva tänker vi att ni tänkte på oss just då och då blir vi bara mer awwww över bara den lilla tanken liksom och plus att det är en liten present som vi alltid kommer att associera med er.

man ska inte behöva "uppfostra" eller lära sin kille sån basic stuff, de ska ju veta att vi gillar sånt ju. i och med att vi tjejer relaterar ibland lite väl mycket till materiella gullighetsgrejer så finns risken nog ibland att vi tror att killar inte tycker om eller tänker på oss tillräckligt mycket om de aldrig köper simlpa små presenter för då existerar vi inte i deras tankar. absurt men sant.

så killar, om det är någon som läser, ta mina ord på allvar och skäm bort era tjejer lite annars finns risken att hon gör slut och du kommer stå där och fatta noll.

utesväng på SP

mycket trevlig huvudvärk jag sitter här med. men det är inte den vanliga huvudvärken som håller till inne i huvudet utan en sån där som ligger precis bakom ögonen. det kanske beror på trötthet. vaknade iaf vid 11 utan någon klocka eller andra tekniska och otekniska grejer. gud mitt huvud allstå. jag är ledig idag även om min boss inte var så skitpositiv till att jag skulle vara det haha, han ba plz jobba lunchen jag ba *riskerar att få psykbrott*, idag BEHÖVDES det verkligen en heldag borta från jobbet. alla dom här tidiga morgnarna tär på mig har jag börjat märka av nu, jag är ingen morgonmänniska utan behöver sova ut lite då och då och det gör jag sällan inte ens när jag är ledig liksom. min hjärna har blivit omprogrammerad sedan jag började jobba tidigt. förhoppningsvis kommer det bli lite ändringar nu och jag kommer börja jobba kvällar och då kommer jag sitta och recensera nya jobbiga kvällsgäster istället för morgongäster. det blir väl kul?

och det här med att komma bort från jobbet funkar inte det heller, för antigen så jobbar man där eller så är man ledig och sticker dit och fikar/festar. M hämtade upp mig igår och så stack jag, hon och V till SP och hängde där. stötte på lite kul människor bland annat en kvinna i 35års åldern som är typ stammis på SP, hon kom och satte sig med mig och M och började snacka om att hon aldrig träffar rätt killar, att hon bara hänger med gifta dudes och blabla, sen ba frågar hon oss om vi tycker att hon är ful och andra cprelaterade frågor man inte ställer till folk man knappt känner. kort därefter kände hon igen en kille så hon hojtar till ba KEEENT, DET ÄR VÄL DU? och så kommer den här kent fram till vårt bord, sluddrar, ser allmänt ful ut och packad, vidrig helt enkelt, men tror att han är ashet precis som 98% av alla män tror när dom har fått i sig fyra-fem öl för mycket. kent verkar uppenbart ointresserad av den här kvinnan eftersom han tittar på mig och m hela tiden och vi sitter där och ignorerar honom, låtsas ej om att han står tjugo cm ifrån oss och förpestar syret vi andas in. plötsligt säger kvinnan till kent hon ba knullar du karin eller? han ba eh nejjj............ hon ba för att knulla henne blir du tvungen att använda dubbla kondomer och våtdräkt, han ba jag använder alltid kondom!! jag ba får du ens knulla???? förlåt kanske elakt, men på riktigt, han var typ skitoattraktiv, inte nog med att han var ful han hade noll personlighet som i vanliga fall brukar väga upp det estetiskt oattraktiva, med andra ord så hade han inget som skulle kunna göra honom det minsta fuckable.

på tal om snyggt, så var mina highheels triumfkortet igår. V var kär i dom, påpekade flera gånger att dom var skitsnygga, han ba jag älskar dina skor, jag ba du inser att jag är ca 5 cm längre än dig nu? han ba *short guy*.  nähe nu ska jag väl sticka in mot stan en sväng. om inte mitt huvud skjuter ut mina ögon av smärta snart.


crno vino

vaknade precis efter en nap, det var en ultranap på ca 15 min me det dög. försökte somna om efter att M hade väckt mig men det gick inte. snart hämtar hon iaf upp mig och så ska vi till SP ikväll och sitta där en stund. det är en sån skön känsla typ som att man ska ut i bosnien, sitta i Ms bil, lyssna på tajci som uppvärmning och sedan sitta halva kvällen med drinkar. asåååååååå HIHII. jag får iaf liiiiiite av min bosniendos.

idemo u charsiju

jahapp det blev SP ikväll trots allt. det trodde jag inte när jag för knappt en timma sen låg och käkade pita. på 40 min har jag hunnit duscha, fixa håret och remejka mig. på 40 min!! i vanlig magdatid är det 2 timmar.

okej hejrårå.

ja så kan det gå

nu kommer iman hata mig men det skiter jag i för jag är sur. så här är det va. iman lade upp en länk till någon festival han ska uppträda på på fejjan. och det var ett par människor som tryckte på "gilla"-knappen för att liksom..visa sin uppskattning eller whatever. och bland de namnen så var imans namn med. och gillar man sin egen status så måste man ju nästan skämmas lite, det är ju typ som att någon säger åt en fan vad duktig du är och man helt utan självdistans med seriös röst säger ja jag vet. man gör det liksom bara inte.

de gånger iman har hackat min status och skrivit ner grejer jag förmodligen aldrig skulle skriva så har han även tryckt på gilla-knappen i mitt namn, allstå så att det ser ut som att jag sitter där och är så jävla nöjd över mina egna statusar. och då har vi garvat åt det liksom för att det är kul. elak humor=kul humor.
därför tyckte jag att det var lite kul att iman hade gillat sin egen status för det är typ ett skämt mellan oss två (ett kasst skämt MÄRKER JAG NU) så jag skrev en kommentar på inlägget, något i stil med, eller jag vet fan inte ens vad jag skrev nu, men jag påpekade typ att det är pinigt att gilla sina egna statusar eller nått sånt fast på skoj liksom. och idag när jag är inne och spanar så hade han tagit bort det! assåååååååååååååååååå. nu är det så här också att iman verkligen har självdistans när det kommer till honom som privatperson men som mr kaanquest så verkar det inte ritkigt så, för då är han så mån om sin image och kan han inte ödsla bort dyrbart exponeringsutrymme på sånna här skämt. och det här var inte första gången han tog bort grejer från fejjan som jag hade skrivit. utan typ....femte kanske. nu skriver jag inte heller skitrumsrena inlägg i hans gb men snällllllllla att ta bort grejer från sin flickvän på en dessutom PRIVAT sida, fejjan är för privatpersoner och inte företag (=imans artisteri) enligt mig. jag vet inte om han kanske skäms (förstår dock inte hur man kan skämmas över en sån fin flicka som jag) typ vad hans hundratusen kompisar på fejjan kommer att tycka/tänka om honom/hans brud. så jävla trist reaktion iaf. känner mig kränkt här ute i cybervärlden.
tänker aldrig någonsinmer i hela mitt liv sittandes framför datorn skriva något i hans gästbok. typ den mest opersonliga gästboken ever med bara massa namedroppande utan något som helst personligt. asså ZZZZZZZZZZzzzzz.

ja det här var det sista jag bloggade om iman. tänker inte göra det mer, han twittrar nämligen aldrig om mig så varför skulle jag? *måste tänka på min image*

populariet

okej hatern i mig vaknade precis till liv. jag avskyr människor som aldrig pallar att le på bild eller i verkligheten. kan inte komma på nån jag känner nu som är så, men folk i allmänhet. det är det mest oattraktiva man kan göra, att inte orka dra på smilbanden allstå. jag vill inte peka ut någon för det här är offentlig skit jag skriver men asså vissa människor vill man bara slap:a till över fejjan för att de ska vakna till. nä jag måste sluta skriva nu, det kommer komma ut lite för mycket, men låt oss säga så här vissa människor i min närhet är så sjukt personlighetslösa så att det inte finns. jag hatar att hänga med folk som inte bidrar till mitt humör på ett positivt sätt, som inte ger mig något i utbyte förutom sina munnar som dragningskraften verkar ha greppat ett hårt tag om och bara dragit ner.

tycker det är så jävla trist när vissa människor spelar svåra man ba är du dum i huvvet, du är inte speciell, FATTA!!! åhhhhhhhhhh. fattar typ om någon är självmordsbenägen och asdeppig, fine, de har rätten till att se så ledsna ut som de vill, men andra människor....allstå det är ibland nästan så att man önskar att de vore självmordsbenägna så att man slapp hata och istället kunde känna lite medkänsla för dem. jag fattar inte heller hur vissa människor aldrig kan bjuda på sig själva, jag är typ okontrollerat trevlig om jag är pigg, kvittar vem jag snackar med, finns alltid någon sjyst kund som kommer förbi eller någon annan man kan prata med medan andra.....SUCK säger jag bara. jag hatar dessutom att vara trevlig mot folk jag hatar, typ de personlighetslösa människorna, känns som att jag bara säljer mig själv utan att få något tillbaka men min normaltrevlighet är som sagt inget jag kan kontrollera.
jag stör mig som fan på folk som inte kan hälsa som kan gå förbi en på gatan utan att säga tja och fråga hur det är. det är så jävla svagt och fult och allt annat bajs som jag inte kan komma på nu. obs det har inte hänt det här som jag snackar om, men allmänt, alla har väl råkat ut för att gå förbi någon man tycker är självklar att heja på medan den andra människan går förbi och låtsas ej känna en och så står man där med en gapande mun redo att säga hej men istället stänger den förvånat. och surt för min del.

det går typ inte att förklara i ord hur mycket jag hatar människor, killar som tjejer, som spelar svåra när man träffar dem för första gången. det är ju fasen lättare att få kontakt med en blind OCH döv människa istället för en svår människa som bara är så irriterande. jag tycker det är asdrygt men jag vet att det bottnar i osäkerhet. det gör det faktiskt, jag har fått det bevisat för mig så många gånger. hur många gånger har man inte heller träffat människor, tex om man börjar i en ny klass, där det första intrycket varit heeeeeelt annorlunda från vad man tycker nu om personen i fråga. hur många gånger har inte jag tänkt typ "gud vad självsäker och cool (okej fel ordval men ni fattar) han/hon är" och sedan går det en halvtimma tomt snack och man ba HUR kunde jag någonsin tänka så mycket om en människa när det inte är så?

när jag var lite yngre så tänkte jag alltid att jag var så ocool som inte kunde spela svår och låtsas att man var så COOL så att alla andra också skulle se det, istället var jag alltid den trevliga och pratsamma tjejen som kunde få kontakt med de flesta, förutom de PL-människorna, men det kändes som sagt alltid som att jag "sålde" mig själv eftersom jag inte spelade enligt spelreglerna och inte var den cooltsvåra tjejen som bara snackade med "vissa" människor och inte alla för alla var inte värda hennes ord. så jävla högstadie över det. kan ärligt säga nu att jag hatade mångai min klass. finns vissa undantag men det flesta...asså borde typ tatuera in feta L i pannan på sig själva. det var så jävla mycket det här med popularitet och att umgås med "rätt" människor, typ prata.ej.med.töntarna. nu var jag inte tönten, långt ifrån, var alltid den där normala tjejen som varken var speciell eller ospeciell.

men medan de andra var upptagna med att spela coola så satt jag där och bättrade på min personlighet och utvecklades och blev så sjukt stark i mig själv. det finns ingen människa jag värderar högre än mig själv (asså ASDRYGT låter det jag vet) men om jag någonsin får för mig (det händer) att tänka typ gud vad häftig den där tjejen är, fast inte på ett positivt gynnande sätt för mig utan snarare negativt, och kommer på mig själv med dessa tankar så skäms jag! hur kan jag "trycka ner" mig själv med dessa nedsättande tankar som ibland dyker upp, fattar inte det. det är ju mig jag pratar om, om magda, för det är bara som mig själv jag kommer vara hela livet och inte någon annan och därför får jag aldrig underskatta mig själv. aldrig.

och var är då dessa coolingar idag? jo fast i kycklingryd och jobbar som städerskor ba *kul liv*. VERKLIGEN. not. de är förmodligen fortfarande lika osäkra som de egentligen var på den tiden också. för det är så, alla de där coolingarna (well de allra flesta), nu menar jag sådana coolingar som alla såg upp till men ingen fattade varför, de flesta är typ idioter idag. varför? jo för att det var så självupptagna på fel sätt och upptagna med sina spel. vi andra som inte "nådde upp" till deras nivå satt istället och slipade på våra personligheter och strävade efter att bli så bra som möjligt och de flesta lyckades. okej, nu är inte jag den som ska bedöma mig själv och min personlighet, det är andra som ska göra det efter de olika intryck de får av mig, men jag VET vad jag tycker om mig och jag vet hur långt jag har kommit och det kan ingen ta ifrån mig för jag skiter ändå i vad folk tycker haha.

ja aslång föreläsning här, men jag kände bara att jag var lite skrivsugen HEHE. och just det en sista sak, asså jag hatar allt det här med populariet, klingar så negativt i mina öron. det är en sak att vara populär för en bra sak och en heeeeeelt annan sak att vara populär för att man kör med mobbningsmetoder allt för att växa i andras ögona och anses cool. okej?

hmh, alkohol, ögonbryn

haha har suttit och lyssnat på hari mata hari lite nu vilken påminner mig väldigt mycket om konserten som var i malmö med dzinovic för några år sedan.

jagär trött och jag orkar inget. det är nu jag bör gå och lägga mig men jag kom nu också att tänka på min familj som är i bosnien och jag får ett längtansug i magen när jag tänker på sommaren i bosnien. det är verkligen speciellt, fast det mesta är speciellt när man är ett bra gäng som hänger. fast det var nog mer spännande när man var liten, på den tiden när man som femtonåring hängde på krogar och cafeer. vilken svenneunge som helst i den åldern hade flippat över att hänga på ställen där det serveras alkohol och kunna köpa öl över disken utan att behöva visa leg eller ens liksom bli nekad köp pga sin ålder. alla kan köpa vad dom vill och när dom vill. på sätt och vis är det rätt skönt eftersom man då inte förskönar och gör alkohol förbjudet och spännande vilket leder till att kids inte ser något speciellt coolt i alkohol eftersom det är så lätttillgängligt. här är det ju värsta smyggrejen och köpa ut och hela kitet, asså palla. alla fattar ändå att alla super, fattar inte varför man ska hålla på och ha systembolag och ålder på sånna här grejer. känns väldigt tveksamt att ungdomar skulle supa mindre bara för att de får köpa ut. de som söp innan kommer supa lika mycket medan de som inte super kommer förmodligen inte börja heller, det är väldigt individuellt och de flesta är väl starka nog att gå sin egen väg.

ja ja iaf. har fan lite ont i huvvet. borde nog sova. men jag måste fixa mina ögonbryn, hinner aldrig det på morgonen.

partylördag

jag kan väl säga att jag är helt vaken nu. fan vad underbart att vakna upp sent. har glömt vilken tillfredsställelse det ger mig. vilken askul kväll det var igår, minns knappt hur det slutade. däckade som en gnu och var bara allmänt som mest packad när vi gick hem. jag hade inte orkat med mig själv om det hade råkat bli en tråkig kväll och som tur var så blev det inte så haha.

guuuuud vad fina vi var igår typ skitfina och så peppa. började hos mig vid 22 igår, en timma för sent, men jag var väl inte heller helt färdig så det gjorde inte så mycket. en tremannaförferre som var bra. asså ursäkta min enormt fula fattiga språk just nu, känner att jag bara använder mig av ord så som "skitbra", "bra" och upprepar mig asofta men jag är helt okoncentrerad nu när jag skriver det här för min hjärna är seg och vill ha glass. ska sticka till maxi och köpa lite ajzkrim och däcka resten av kvällen. vi spelade ett par godingar igår, våra egna favvoförferrelåtar typ käääärleken är eeeeeeevig när vi eeeeeeeeee tillsammanssssss. den låten är för övrtigt skriven av per gessle kriss, fick jag lära mig idag när jag kollade på firandet av victoria på svt1. skämsfaktorn höjdes plötsligt lite till. jag spotify:ade även kriss låt, den norska kristin-du-är-så-fin-låten och hon dog på dansgovlet. eller vafasensäger jag haha, dansgovlet, mitt köksgfolv menar jag haha. efter lte av aidas tjat om att vi var tvunga att dra nu om vi skulle komma in på bajstro ("bistro" på svenska) så vi slapp pejja *snålagänget* så stack vi. kriss hann tappa sin sko sjuttiofem gånger, på ritkigt, och vi sjöng ashögt vid fängelset ocg väckte väl fångarna. kul att dom inte kan sova fredagar och lördagar då det hörs så jävla mycket musik från vallen (skrev ballen först haha).

vi kom in sedan på bistro och ägde dansgovlet. bokstavligt talat eftersom de människor som var där då satt som fastklistade vid väggen medan vi vi typ andades pepp och svett. tre små svettiga flickor, mycket fin syn. och fan vad jag har saknat att fetsaaaaaaaa. sådär rikrigt FEST-FESTA. ser så framemot kåren och palace till hösten ahhaa. och för att inte snacka om hemmaförfesterna. vi hängde på bajstro några timmar (?) hade noll tidsuppfattning och sedan drog vi till SP där vi hängde efter stängning. måste säga att det var lite skumt att hänga där när jag inte jobbar men det var en skön känsla, ungefär som när man sitter aplänge i en kafic i bosnien. vi valde låtar, eller jag valde väl låtar haha, men jag, aida och kriss sjöng till gas gas (severinas) ahaha. vi drack drinkar och dansande och allt var så fint och det gjorde att man bara awwwwwwwww fina vänner jag har!! så vi var där ett gäng som hängde på SP och sedan stack de flesta runt 3-hlav fyrasnåret och vi gick hem och däckade direkt.


jag såg ut som en snygg pojke kvällen till ära. fejklugg is the shit.

som aida sa: trannie is back! hahaha.

jag vet inte men vi hade kul

det var här någonstans kriss rullade på golvet av skratt när jag satte igång kristinlåten

på väg till bajstro

försöker se sexig ut *lyckas*

försöker se sexiga ut *misslyckas*

assså KRAAAAAAAM

på SP var vi ett gäng, här är V och B som också jobbar här.

jag valde låtar, det blev mest dino merlin, chola och sedan lite rnb.

men söööööööta

ja nu har jag hållit på med det här inlägget till och från i ca två timmar haha. är extremt slö. men nu ska jag sticka till ze mäx.

sdnalädjhsäladsbajzzzzzzzzza

koclakn är halv fyra och snart har jag varite uppe i 24 timmar och jag är lite smått ´packad och även fastän jag sa att jag inte skulle hänga på´datan när ja kom hem såsitter jag ändå här, jag är sååååååååååååååååååå trlttttt. hejdå

utekväll igår

okej, ska snabba mig och lägga upp lite piksz från igår. det blev inte så många men vi ska bli bättre på det. aida kom som sagt till mig och hängde en stund och det var sååå skumt att träffas igen, känns som att man inte träffats på hundra år, my daughter is all grown-up!! iaf. vi stack sedan till stationen och typ tjugo killar hann busvissla åt oss. kändes som att man var utomlands. vi väntade en stund innan kriss buss kom men sedan kom den med besked vilket vi missade eftersom vi väntade på helt fel station. kriss segade sig fram de sista stegen in i vår varma barm och vi stod och mös en stund innan vi stötte på en busschaffis som jag frågade om han kunde ta kort på oss. de korten blev keffa så de kommer inte med här. inne på SP var det aspackat, herregud asmycket folk. blev fan stressad över att ens behöva tänka på att jag eventuellt kommer behöva jobba kvällar snart. vi satte oss inne först eftersom det inte fanns bord ute, men efter att de hade käkat färdigt sin mat så stack vi ut och där satt vi en rätt lång stund. fasen vad mysigt vi hade det. kort därefter joinade även R och hennes snubbe (HEEEEJ RRRR!! jag vet att du läser nu haha). de satt och såg bara allmänt kära ut och jag ba *vill också*. nä men nästan. hennes dude jobbar på mediamarkt!! haha blev asimpad och så satt vi en stund och snackade datorer och sims. har fortfarande inte köpt ny data ni som hänger med. därefter kom även några andra av mina arbetskompisar och så satt alla. vid tolv var det dags att pejja för sig och sticka hem. och sedan däckade jag.

finally återförenade!! kriss har suttit i en buss i sex timmar, märks kanske. skojarrrrr.

mina fina hungriga tjejer.

jag käkade kladdis med massa vaniljsås.

R och S

ett band spelade

på väg hem mitt i natten. aidas nacke har sommarlov.

bästa


partyf

jag är lite sjebana (fucked) i hjärnan just nu ärligt talat men det har jag inte tid med att vara för nu är det dags att börja piffa till sig. det är bistro som gäller ikväll och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. får rota fram någon liten, sexig trasa. jag har inget annat val!

nähe. börja med att skrubba av sig dagens smink.


i laaaaaaaav juuuuuuuuuuuu

azzå nu är vi hemma. jag ska upp om exakt fem timmar. hjälp. hihi. MEN GUD VAD KUL DET VAR ATT SE AJDÅ OCH KRISS!!!!

helgen

hihi snart kommer aida förbi. hon är tillbaka i kalmar, likaså kriss, även om det bara är för helgen. jag och aida hämtar upp kriss på stationen sen och sedan sticker vi till det stället jag jobbar på. degar där en stund och bara PRATAR. något jag inte har gjort speciellt mycket med dom sedan dom åkte haha. på söndag har jag tagit ledigt så imorgon ska vi ut och partaja. wohoooo. nu ska jag snabbfixa mig.


asjobbiga äckliga människor

idag fick jag ca sju förfrågningar av diverse hotellgäster om kokta ägg. istället för att trevligt svara att vi tyvärr inte har det så har man verkligen lust att bara säga ser det ut som att vi har det eller? undrar hur folk skulle reagera om man var lite tyken mot dom? jag tror dom inte skulle våga säga något tillbaka men sedan hade de krävt att få halva priset på rummet enbart för att servitrisen var "otrevlig". svenskar är så inställda på service och ibland tar man det till helt absurda nivåer.

idag var den en man som sa ungefär så här: du den här kniven var inte så skarp, har du ingen annan? jag ba nä jag tror inte det, det är den vi brukar använda till brödet. fast här ljög jag eftersom jag inte ville ge ut den enda bra kniven vi har hahah, den använder jag till att skära grönsaker och grejer och pallar ej battla med oslipade knivar speciellt när jag är stressad. han ba [tyken röst] men igår var det en annan? jag ba *ger den förklädda mördarblicken*. väl inne i köket rotar jag fram någon gammal tandad kniv och torkar av den, går tillbaka in till restaurangen och lägger fram den nya kniven. han ba a det var den vi använde igår. jag hade SÅÅÅ *måttar med pekfingret och tummen* lust att säga åt honom att det inte alls var den utan att det här var en helt annan kniv men orkar ej med besserwissrar så tidigt på morgonen.

iaf tiden går, typ fem minuter, jag står inne i köket och städerskan E hämtar mig och säger att någon kund vill något. och gissa vem som står framför disken och är bara en allmän plåga för hela världen om inte knivmannen. dessutom hade han en pektå som var typ 2 cm längre än stortån. när jag gick in med kniven minutrarna innan hade jag lust att råka tappa kniven rakt över tån. stör mig allmänt på fötter med för långa pektår (sorry för alla som har det) tycker bara det ser groteskt ut på nått sätt, speciellt på män. det känns som att alla män med för långa pektår är svaga, det ser bara så fjantigt ut när dom sticker fram och nosar sig fram före stortån ba FUUUUUUUUUULt. och svagt. vet ej om jag skulle kunna vara tillsamamns med en kille som har en sån, ytlighet till 110% här känner jag nu.

så frågar jag med min allra falskaste vänligaste röst om det var något speciellt? han ba har ni möjligtvis rent te? jag ba *funderar* rent te? ja men du vet bara rent te. jag är fortfarande oförstående men pekar mot faten med alla tepåsar, han ba nähedu det här är inget RIKTIGT te. jag ba GÅ OCH DÖ SNÄLLA. nästan. krävande människor är bara så. jävla. provocerande. finner inte ord för hur mycket jag kan gå och störa mig på människor som kräver minsta lilla, nu snackar vi verkligen om minsta lilla, och man märker ju ännu mer nu hur jobbigt det kan vara med sådana när man jobbar med service. och jag säger inte att man ska få den service man pejjat för men snälla det finns en gräns. som sagt, dessa särfall utgör 5% av alla som kommer men då är dom också verkligen särfall till max. jag tänker alltid typ att om man är sån här in public då är man hundra gånger värre privat. kul för hans familj. sådana här människor förväntar sig verkligen för mycket när de kommer utanför sitt egna hus och plötsligt är vissa beteenden helt okej bara för att de inte befinner sig hemma. då kan man plötsligt ex söla ner utan att någon ska ha rätten att säga åt en. många "slappnar av" verkligen för mycket och det finns så många ohyfsade människor, säkerligen sådana som skryter om vett och ettikett i sällskap med högt uppsatta nissar men som beter sig som assholes när inte någon kan se dem. hur man beter sig hemma ska man lämna hemma och sedan ta med sig sin bästa attityd och uppförande dit man ska/är när man inte bor/äter hemma, det är vett och ettikett för mig.

ja det var dagens frukost. haha. känns som att jag kommer komma med redogörelser varje dag. lunchen var bäst då jag fick jobba med A, A och R. micket skojjigt.

nu ska jag nog bajsa och sedan ska jag hämta ut mina nellyshooooezzzzz. hihi.

kläder

idag var jag ledig. det var trevligt med sovmorgon till klockan 9.00. nio är inte en tid på dygnet som jag idag skulle kalla "för tidigt", utan snarare "lagom tid att gå upp". jag däckade som en bebis igår och sov till 9 utan att vakna en enda gång den här natten. i vanliga fall blir det att jag vaknar kvart i fem, ända sedan jag började jobba, men hjärnan var nog positivt inställt till de extra timmarna den fick vila ut.

vid 12 var jag ute på stan. började inne på indish och köpte svart långkjol, linne och nån tröja. köpte även lite prylar på h&m och bikbok. summa sumarum så var det en riktigt bra shoppingdag!! allt jag köpte var reagrejer hehehe, har creddat mig tidigare för att jag är bra på reor, men jag ÄR verkligen bäst. jag tror att 50% av all min garderob är reagrejer för att inte snacka om underkläder, där är 80% reavaror haha. trosor är så dyrt! vill besöka primark nu. dessutom har jag inte en enda matchande bh med trosa. tycker sånt är så onödigt. det är ungefär som att försöka kombinera ihop ett par jeans tillsammans med en tröja som är gjord i exakt jeans/tvätt/slitning. hur ofta är man dessutom i bara underkläder där man har båda på sig? sällan.

dress


mycket roligt tyg att leka med.

ze jöbb

det blev ingen dag på stan. blev kvar här i soffan. de senaste dagarna har jag jobbat 9-10 timmar varje dag men man märker inte av att man är trött förrän man kommer hem och byter om till mjkiskläder. igår däckade jag vid tio på kvällen!! tidigaste ever i mitt liv tror jag. på söndagar serveras det brunchbuffe och det var så sjukt mycket folk. dessutom var kocken J ensam eftersom den andra duden var sjuk så jag fick hoppa in som extrakock! haha.
det var rätt spontant egentligen, började med att jag hackade grönsaker under stresspress för att sedan stå vid typ spisen, om det nu kallas spis, men en "restaurangspis", och steka potatis. det var så jävla stressigt under tre timmar, det går typ inte att förklara hur mycket man springer runt för att alla ska bli nöjda. därefter däckade alla och maten tog slut innan ens den riktiga brunchtiden var över. jag och A plockade på oss resterna från buffén och sedan satt hela gänget utanför på baksidan och bara degade i typ säkert tjugo minuter.

det är en mysig stämning bland personalen och alla måste liksom anstränga sig för att det ska bli bra och eftersom vi rör oss på en så liten yta (köket, disken, kassan, baren) så måste man ha sjyst kontakt med alla. alla är i olika åldrar men vi är ett större gäng som är åldern 20-25, sedan finns det ett fåtal som är över och under. hela tiden har jag gått och trott typ att jag kommer tröttna, eller nästan varit rädd för att jag ska tröttna eftersom möjligheten att hoppa av jobbet inte är så stor, speciellt inte nu när jag själv (tills med städerskan) har hand om frukosten, sjyst att ba komma och säga att man är less och vill ha sommarlov istället. men jag har inte tröttnat!! jobbet är mer varierande än vad man skulle kunna tro. det är alltid nya fejjor man stöter på och folk undrar alltid en massa saker, en simpel sak som att bara visa gästerna till deras hotellrum skänker mig fan glädje, när man ser att folk blir glada och när man kan göra dom glada, hela jag blir så pepp av glada människor. jag låter kanske lite väl klyschig och så, men det är så jag känner.

och det finns människor som får en på ett kefft humör men dom utgör kanske 5% av alla de man möter. det sköna med jobbet är också att man inte behöver tänka, typ som om jag skulle suttit i skolan, utan man bara gör saker per automatik (haha kul ord). samtidigt så måste man tänka och kunna bolla mellan sju olika grejer hela tiden, vara assnabb och kunna hoppa in på alla möjliga uppgifter. ena stunden vid spisen, andra hällandes upp öl i baren (hataaaaar att göra det dock), sysslandes med lite bokföringsgrejer eller ute och plockar tallrikar. tiden går så snabbt och snart har jag jobbat här i en månad. gud haha. okej sorry för dessa långa redogörelser om mitt jobb för tillfället men det är det enda jag sysslar med just nu och jag vill komma ihåg det här när jag sedan blir gammal därför skriver jag ner det mesta.

nähe NU ska jag gå och ta en gympaskogspromenad.

sura familjer och en lärare

asssså fan vad trött jag är på alla glutenallergiker. det finns ju asmånga. och de ska alltid vilja veta hela innehållet i varenda liten yttepytte kaka. sen har vi alla laktosintoleranta, minst lika jobbiga. och även om jag tror att jag är delvis laktosintolerant så kan jag inte låta bli att tycka illa om alla som ska kräva speciell mjölk. innebär att jag måste gå ifrån kassan och fixa fram den. i dag på frukosten kom det fram en familj vars son var laktosintolerant och ville ha laktosfri mjölk och smör. okej mjölk, men smör?? visste inte ens att det fanns. vi har inte det tyvärr, sa jag, varpå mamman och pappan blev asirriterade över det här. ba okeeeeej cpföräldrar fuck ju. men man får ju inte vara otrevlig mot folk när man jobbar.

det hände en kul grej idag. jag stod i kassan när det kom fram en familj och skulle köpa lite fika. jag var väl inte så jätteuppmärksam när de kom fram eftersom jag höll på med att växla in pengar eller nått, och så säger killen i familjen ba tjena, magda va? jag ba ja............*tänker* sen ba men gud, det är ju du......, fattar dock inte helt vem det är men känner igen fejjan så väl, och jag är snabb på att komma på ansikten och så, men inte namn, och den som står framför är den killen som var min föreläsare när jag gick en svenskakurs i lund. även fast han var den mest pedagoiska föreläsaren så sket sig svenskan för mig. vi hade grammatik och jag var typ körd innan jag ens börjat. fasen vad jag hatade hela den svenskakursen, så jävla triiiiiiiiiiiiiiiiiiist!! jag överdriver inte, på föreläsningarna satt man ofrivilligt och drömde bort sig, det gick liksom inte att undvika fantiserandet i brist på roliga ämnen i kursen.

när jag failade grammatikkursen för andra gången erbjöd sig hans rumskamrat/arbetskompis piotr att hjälpa mig haha. jag var typ särfallet i klassen som fattade noll just då. får ångest nu när jag tänker på hur jag, mvgbarnet i gymnasiet, kände mig med ett U på pappret. vilka cphöga krav man har på sig själv nu när man tänker efter. jag hatar all grammatik, hatade asmycket under hela mellanstadiet då vi gick igenom bosnisk grammatik, asså lycka till med den grammatiken säger jag bara, svenskans är skitsimpel jämfört med bosniskans. jag minns när mina päron satt och hjälpte mig hemspråksläxan och inte ens de kunde förklara vissa grejer eller förstå varför man ibland säger si och ibland så, dom ba a men det bara är så. jahaaaaaaaaaaaappp. låter bra, kommer säkert förstå någon dag. not. i och med det växte nog hatet men jag klarade mig skitbra med mina grammatiska kunskaper på högstadiet och gymnasiet eftersom min hjärna var helt utnött efter alla hemspråkslektioner på onsdagar, den kunskapen applicerade jag bara på svenskans och det var så easy haha. det nådde väl sin gräns för sedan var det inget mer jag kunde lära mig, det tog stopp.

iaf, han var så trevlig och söt, min lärare. han satt med sina peers och syrra och fikade och ba kom och ta en kaffe med oss om du hinner. kan inte fatta att han kommer ihåg mig, det var ändå fyra år sen sist liksom. dagens händelse definitivt. och den irriterade laktosfamiljen också haha.

nähe nu ska jag ta en sväng på stan är det tänkt.

gympatajm


blir lite halvimpad över att se mina hantlar på bild hahaaaaha. nä jag skäms. på riktigt. mest för att jag ej använder dem. fast de är för lätta för mig, tänk att man klarar hela två kg *duktiga tjejen*. förstår mig inte riktigt på min min heller, man skulle kunna tro att jag posade fram den, men ärligt, gjorde inte det och det här var verkligen den enda bilden jag tog, mest för assys skull. nu är det dags att gå.

sånt

känner mig lite halvt naken utan nagellack. har gått utan nagellack alldeles för länge nu, typ tre veckor. det går inte att ha det när man jobbar eftersom det flagnar typ direkt man stoppat ner händerna i blöt och avflagnad nagellack= det näst värsta i nagelväg. det värsta är skit under naglarna och det tredje värsta är olika längd på naglarna. åh mitt hår är så sktiigt och det är mysigt att peta i det hihi. ska nog ta en promenade och duscha sen.

bäst

asså mamas boys är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAAAAAAA. kollar reprisen nu. hahaha. asbra!!!

nähevafasen

nu är det kanske dags att sova. jag har varit skitsömnig sedan halv nio typ och ändå går jag inte och lägger mig. rätt bra om jag är pigg på morgonen eftersom hotellgästerna hellre möts av min glada än min halvsura fejja. asså på tal om hotellgäster, det finns ett antal som jag vill typ skjuta. nämligen dessa:
- de som ber om kokta ägg. finns det itne på bordet så finns det förmodligen inte alls. jag hinner inte koka dom. och pallar inte heller.

- finns det inte kaviar på bordet så finns det förmodligen inte alls.

- är man glutenallergiker så är det upp till VAR OCH EN att hålla koll på vilken mat man får käka och inte käka. pallar ej sätta mig i massa konstiga innehållsdeklarationer. och hade dessutom jag varit glutenalleriger eller vilken allergiker som helst så hade jag sett till att hålla mig uppdaterad kring mat för att liksom inte dö, eller vad man nu gör när man käkar mjöl när man inte ska, hyperventilerar kanske. skulle aldrig lita på att andra människor kan sånt. asså seriöst som den här tanten idag ba ja men kan du kolla på nån förpackning om kakan innehåller mjöl, jag ba (för andra gången) asså vi slänger förpackningar när kakorna tar slut så jag kan inte svara på den frågan, hon ba ja men det är bra att behålla, jag ba *ger upp*.

- när man som ENDA tysk i en restaurang fylld med 80% svenskar och 20% danskar, holländare etc ber om att få stänga teven "om det inte är någon som kollar", efter en snabbtitt ut över borden verkar det som att åtminstone 50% av alla sitter och spanar tröttsamt mot teven. asså...........................................hade lust att säga att han inte befann sig hemma.

- sen så stör man sig så jävla mycket på föräldrar som talar till sina 1,5 åringar som om de vore 15 bast. vill du ha köttbullar oskar? inte det? är du säker? köttbullar det är ju jättegott? vad vill du ha då? nu får du besluta dig, kyckling eller köttbullar? man ba, har ni ens läst instruktioner för hur man ska tala till barn i den åldern? hatar så jävla mycket att föräldrar ska ha en sån pedagogisk attityd till sina barn, hur mycket kan man veta i den åldern, herregud. assså HATAR SÅ hårt. det är du som är förälder som ska ta sånna urlöjliga beslut och inte en kid som knappt vet skillanden mellan en köttbulle och filé. typ föräldrar som frågar sina barn om minsta lilla. jag hade inte så mycket att säga till om inte ens när var sju bast och ändå så blev jag normal. det är liksom inte misshandel av barn om man ger dem mat utan att ha tillfrågat dem först vad de är sugna på. det värsta är att jag vet hur dessa päron är, de har den här pedagogiska attityden när de är ute bland folk för att alla ska bli så impade över att de har läst bonniers feta barnlexikon men hemma är det andra bullar för då skiter man plötsligt i att ens unge krälar runt på golvet och stoppar smutsiga prylar i munnen, rotar i papperskorgen och går runt med snorgegga nerkletat runt näsan och på kinderna.

ja okej det var väl det =) annars har jag det som sagt skitkul. på riktigt haha. nä nu är det dags att sova. irmogon kommer det förmodligen upp en ny hatlista. herrå.

jaha tjena, här sitter man igen

och småsurfar lite. det är eftermiddagarnas höjdpunkt när jag kommer hem från jobbet. synd bara att min data inte verkar tycka detsamma. hon är bara allmänt trött och gnällig och jag är allmänt trött på henne också så där är vi ömsesidiga rent känslomässigt. jag är så sömnig just nu men har en viss press på att sitta och surfa datorer så att jag kan köpa mig en ny. jag skulle behöva ha ajdin här som kan råda mig, han är den mest förnuftige när det gäller större köp, han skulle definitivt leda mig på rätt väg och råda mig bäst, men det är rätt kört eftersom han är i bosnien och det enda jag har är ett sms iinnehållandes olika tekniska grejer jag ska titta på. hur kommer detta gååååååå?

den lilla macen är jag kär i för att den är så fin, så stilren inga krimskrams klistermärken som på de andra datorerna, men priset är jag så tveksam till. med risk för att få alla macslovers på mig så inser jag inte hur en data kan kosta 13000 för exakt samma prestanda som i en acer för 8tusen? okej macarna är mer säkrare, har noll virus, hänger inte upp sig blablabla men typ hela min sommarlön på en data bara pga det? då kan man kanske stå ut med att en pc bestämmer sig för att däcka en gång i veckan för att spara in halva summan liksom. jag menar är det verkligen värt pengarna? så mycket när man kan få till och med bättre för en summa som känns okej att pejja nu när man är fattig student och dessutom sliter på restaurang. hade jag haft ett sjyst kontorsjobb där jag enbart sysslar med att sitta och föra protokoll så hade det lätt varit värt pengarna, men nu ba eh *snabbräknar* så innebär det att jag måste slita som en åsna och då känns det som att jag ifrågasätter varenda krona jag tjänat in typ kära krona du är värdefull, jag sparar dig istället. gud vad sjukt snål jag låter nu när jag läser det här, eller förnuftig i någon annans ögon kanske, men jag hatar att behöva bolla mellan pengasummor, speciellt sånna här större.  skor för 300 eller 500?, ingen big deal men det här är cirka 14 par skor för många för att min hjärna ska hänga med.

jag har förmodligen fel bild av macanvändarna, men det är lite som att användarna av mac är dem som verkligen förstår sig på datan, inser dess prestanda, använder den till avancerade grejer och är allmänt sålda på macen, och så är det dom som enbart köper en mac för att den är snygg, typ som jag skulle vara om jag köper en. det finns inget mellanting, för mellantingen är dem som använder sig av pc.

å andra sidan är jag inte sugen på en pc enbart för att det är vista på alla datorer. jag hatar vista, det är plottrigt och barnsligt på ett inte så kul sätt. satt med det när jag var hemma och jag var inte lockad, så jag veeeeeet inte. men en sak vet jag och det är att oavsett vilken data jag köper så kommer jag att vara nöjd eftersom jag slipper allt det här med att leta och jämföra och granska och allt. ah detta bekymmer. gött att det än så länge är det enda haha.

fast en kompis kompis jobbar på en av de stora kedjeaffärerna som säljer datorer och andra tekniska prylar och han nämnde att det kanske skulle gå att fixa rabatt och jag överväger det hela hehehehe, ett telefonsamtal bort men det innebär även att jag måste sälja mig psykiskt och delvis fysiskt med min snygghet och ställa upp på att vara sällsis och sjyst kompis en tid. asså halvt komplicerat och jag vet inte om jag riktigt gör rätt som offrar mig men vi får se hur det blir. aningens jobbigt att göra grejer som inte skänker mig någon pleasure men långsiktigt kan det vara bra.

halb acht

HAHAH halv åtta hos mig är sååååå kul. mitt nya favvoprogram.

datatankar

jag måste nog ta en promenad nu om det här ska gå. jag är jättetrött idag även fast jag inte har jobbat så länge idag. kan bero på att jag var ledig igår och "slappade" haha.

jag gick till ikea igår. eller först var jag på netonnets lagershop här i kalmar. jag är ute efter en data, helst en bra data som håller några år, för jag orkar inte det här med att behöva sätta mig in i tekniska termer och grejer varje gång man ska köpa ny. så därför var jag inne på non och spanade läget men det gick inge vidare. så jag bad om hjälp och en lite halvlost snubbe hjälpte mig. han såg lite osäker ut sådär som grabbar blir när en tjej snackar med dom. på tal om snubbar, dom dras till mig som flugor dras till koskit. på riktigt. fattar noll, har jag plötsligt blivit skithet? om man går den långa vägen till ikea så TUTAR bilar åt mig när dom  kör förbi mig, det händer liksom..... i bosnien, inte i sverige, de mest diskreta folkslaget, men det var kanske blattar dunno, iaf en fin egoboost. men det var en halvtaskig egoboost igår när en typ arabMAN, vet inte vart jag ska sätta gränserna för gubbe, men han var kanske 40, cyklade förbi mig och medan han cyklar så saktar han in när han precis ska cykla om mig, vänder sig om och glor samtigt som han cyklar med huvudet bakochfram typ jag ba :| ASSÅ tack jag vet jag är en trafikfara!!! HEHE. sa jag förresten att min självdistans åkte på semester i och med att skolan slutade? nämen det är faktiskt sinnessjukt. kan bero på att jag såg ut som en zigenare igår. åhhhhhhhhh jag var så jävla fin, hade glott på mig själv också om jag varit en utomstående. iaf zigenare it was, hade min långa grönmönstrade kjol som fladdrar micket fint i vinden eftersom tyget är så tunt så det typ klistrar sig mot asset eller benen beroende på om det är mot eller medvind, ett vitt linne, massa armband (armband makes my day helt och hållet) och så utsläppt hår som blåste så där najsigt, solglasögon och såg allmänt tagen ut ur en spansk film. okej med viss risk att romantisera och erotisera det här för mycket så slutar jag.

det blev ingen data på non, så jag traskade vidare mot mediamarkt och spanade där också och inom loppet av två minuter (jag lovar) så kom det fram tre manliga försäljare, charmiga och så och ba behöver du någon hjälp, jag ba *är för charmig* nää.....det är lugnt än så länge...................asså sorry för det här egoinlägget men typ jag är bra på det här med kvinnlig list när det väl gäller, undrar om man ska använda sig av sin kvinnliga list helt och hållet och kanske få lite rabatt på nån fin data? jag hittade en sketsnygg liten mac iaf och ville så köpppppppa men jag känner mig inte jättehaj på macar. vi använde oss av macs under hela gymnasietiden men redan då hatade jag dom eftersom den var "så tråkig och grå" jämfört med xp haha. jag gillar färgglada saker, men nu är jag kanske redo att släppa min xpkärlek och låta mig förälskas i en mac. jag tror dock att jag går för mycket på utseende eftersom den är så fin på utsidan, vit och stilren och bara så j-a-g och tangenterna är assköna. så tjaaaaaaaaa nu är jag askluven. vet verkligen inte var jag står i frågan längre. trodde att jag hade bestämt mig för en lappis på non men den är så jävla big, har typ nummertangenter som på ett vanligt tangentbort och det ser så handikappat ut, som ett hjälpredskap för att man lättare ska knappa in siffror. asså nääää skulle nog skämmas lite faktiskt om jag hade den datan. men så hittade jag en acer 13tummare för sjutusen och macen låg på 10tusen tror jag och det typ är en liiiiiiiiiten (lite större) skillnad, shit tänker redan på hur många tallrikar jag måste plocka och bära ut på mitt jobb. stackare.

alltstå VAD och vilken ska jag köpa. seriöst, kan någon rekomendera NÅGOT? skit i priset för tillfället, men det får inte överstiga 10tusen, är relativt fattig som sagt. okejrå hm ska nog kanske städa lite. och SVARAAAAAAAAAAA.

bajz

asså trött *fortsätter glo*.

trött


zzz. idag är jag verkligen trött. jobbade från halv sju till halv fem och märkte väl först när jag kom hem att jag var helt död. mina fötter värker och det har fortfarande inte släppt. det var mycket jobb idag, frukosten jag serverar till hotellgästerna är alltid stressig under förberedelersna eftersom det är så mycket som ska läggas fram och så ska man fixa tallrikar med typ ost, skinka (ahh hade lite svårt att talla på griskött från början hihi), grönsaker och frukt. sedan ska man alltid se till att det finns och fylla på med mat och kaffe. för det mesta är den pensiosar som bor på hotellet så dom är ju gulliga och halvtråkiga liksom men jag är sjukt pratglad så de allra flesta snackar på jättemycket med mig. därefter är det lugnt i en timma och sedan runt halv 12 blir det superstressigt eftersom det är då lunchen ska fram. man beställer vid disken och sedan bär vi ut maten när den är färdig, det blir så mycket springande och plockande med tallrikar. men jag gnäller verkligen inte!! asså jag har det askul, jag har blivit lite av en arbetsnarkoman, tycker inte alltid det rä kul att gå hem utan vill stanna kvar, jag har typ inget liv när jag är hemma, det mesta kretsar kring jobbet just nu. man blir lite som en familj eftersom man hänger med varandra och jobbar tätt ihop i många timmar, det blir liksom ingen paus och därför är det soft att man kommer överrens med alla man jobbar med. vi är dessutom sju bosnier haha, blir lätt att man bara snackar bosniska och ibland kan det kännas som att jag är i bosnien i nån kafic. som idag, när min chef stod på scen och spelade lite gitarr, och jag ba kan du nått av crvena jabuka, han ba ja men det är klart, jag ba *sätter mig och lyssnar* haha nä men seriöst, det här känns ju bra. ja det var lite om det ja. mitt icke existerande liv utanför jobbet typ.

tant

idag är jag så jävla trött. kommer ej riktigt ihåg hur och när jag somnade igår, vaknade vid fem och var vrålsvettig och törstig, vaknade ej bakis och halv sju var jag på plats på jobbet för att servera hotellgästerna frulle. som tur var var det inte så jättemånga idag så det blev inte för mycket springande, dock blev det stressigt vid lunch eftersom jag upptäckte att jag var den enda som skulle jobba lunchen, fick panikringa till S som kom rätt snabbt och sedan var det bara att köra på; ta lunchbeställningar, stå i kassan, plocka tallrikar, bära ut mat, ta emot hotellgäster, i princip samtidigt. rörigt men fun, jag gillar när det händer grejer. det gäller att vara skärpt när man håller på med pengar, som idag. en aslång kö av folk som skulle beställa lunch och en äldre kvinna står framför mig för att betala, hon betalar och jag ger henne växel, mitt i det hela upptäcker jag att jag inte har några enkronor kvar vilket hon typ märker så hon säger men du kan få lite enkronor av mig. på disken lägger hon fram fem enkronor och en femma, jag tar enkronorna men säger att jag inte behöver femman så jag skjuter över den till henne över disken och ger henne en ny femma av dom enkronorna hon gav mig. så säger hon a men du jag ska ju ha en tia tillbaka, jag ba nä du gav ju mig en femma, hon ba nej jag gav dig tio kronor i enkronor, och nu vet jag ju att jag har rätt så jag ba nej du fick den tillbaka, så börjar kvinnan småtjafsa med mig och kön blir bara längre, så säger hennes vännina (äntligen liksom) att hon gav mig bara femenkronor och och hon ba lite småirriterat ba, men jag ska ha min växel tillbaka i alla fall, jag ba men du fick ju det, 21 kronor, innan vi började växla. hon typ tror inte på mig utan har nån dryg attityd så hennes vännina ba ja du fick det innan, det är rätt nu. suuuuuuuuck. jag gillar inte när folk fördummar mig speciellt inte när dom inte har anledning att göra det och när jag har rätt. sjukt glömsk och tjurig tant. men ja det är sånt man får stå ut med, finns ju värre än så.

jag har märkt att jag börjar bli arbetsskadad. nyss när jag var på maxi så gick jag förbi en kvinna som såg lite fundersam ut och jag var nära på att fråga henne om hon behövde hjälp med något haha, på riktigt! sen kom jag på att jag inte jobbade på maxi.


8 månader

det här inläggetmåste upp innan det blir en ny dag,. innan det hinner bli andra juli.idag fyller mitt och imans förhållande åtta månader!!!! helt amazing och för varje dag så tcker jag honom honom mer och meeeeeeeer. älska mer *relkamskadadÄ.

asså jag är lite packad märker jag nu, det är lite svårt att knappa rätt på rätt bokstäver. kom precis hem från jobbet, fast jag jobbade inte utan satt och delade en vinflaska med två tjejer från jobbet. det var naaajz. jag satt och firade mig och iman, fast i msyg.


assssås HAHHA dom spelar carlene carter på star fm. och varför jag kan det här, JOOO för att på småstjärnonra för aslänge sen så var det en tjej som mimade till henne. och sen dess kan jag den här countrylåten. 

men iaf, hihi nu snackar jag med assy i telefon. och kjag ska upp imorrn halv sex. jag döööööööööööör. 
okej nu har jag fem minuter kvar och bilden måsyte också upp. vår mest romanstiska bild. 
asså *är för söta*


RSS 2.0