kanye west - lost in the world

men eh, hinner ändå posta den här låten som jag har förälskat mig i. den berör mig på ett konstigt sätt, väldigt konstigt. det är typ "glad" rytm men jag tycker bara att den är så sad. och det är den ju på sitt sätt. och hatar den här autotune grejen i alla låtar, men för första gången är den made på ett bra sätt. kommer alltid förknippa låten med de första dagarna här i Sthlm.


la la

är så trött!

måste sova.

trött



håller på och däckar här!!!!! och nu!!! måste typ sova om en minut. tog bilden tidigare idag när jag kom hem. kul att jag redan kallar det här för hem. kan ju inte vara något annat än ett bra sign.

fick skjuts av iman min första praktikdag, trodde vi skulle komma försent eftersom det var lååånga köer in till stan but i made it, men inte iman, han var nog försenad ha ha.

kollar just nu på den här bilden och ser vissa likheter med min mamma, kan inte peka ut exakt vad, men det är något med min min.

allstå, nä jag pallar inte, är så trött. första praktikdagen gick jättebra, alla var trevliga, lättsamma och snälla! träffade brolle. kul, kanske fixar jag bilden så ni får se hur enormt brun-busad jag var jämfört med honom. nu ska jag slaggish.

Första dagen i Stockholm



Här sitter jag i min "nya" soffa! det är en ny bakgrund ni får vänja er vid nu, inte min gamla trista soffa och vita vägg med marylin-tavlorna.

sov jättegott i natt! ville ej vakna när pappa ringde imorse.

saken var den att vi påbörjade vår journey igår från kycklingryd, pappa, mamma och jag. jag gillar att resa med mina föräldrar, tycker det är skitmysigt! sen är jag ett fan av våra fikastunder också he he. det tog oss några timmar till sthlm och till sollentuna där jag nu bor. jag hyr en etta av en tjej som heter aida (och hennes päron) och här ska jag allstå vara i två månader, sedan får vi se vad som händer efter examen, vart jag bor och om jag får jobb.

än så länge oroar jag mig inte, har inte ens haft tiden till det, måste smälta allt här just nu och iaf ta en vecka till att smälta praktiken som börjar imorgon 9.30.

efter att vi anlänt och känt oss övernöjda med lägenheten så drog vi till ica och handlade. timman senare hämtade iman upp oss och så körde vi in till stan och satte oss på vapiano och käkade gottig pasta. iman hände sedan hos mig och drog när jag började däcka sittandes i soffan.

nu har mina päron åkt, de var och hälsade på nyss, sa hejdå och så. dom är bäst. BÄST!

dags att packa upp lite nu och ta reda på hur jag ska ta mig in till stan imorgon.

flyttdagen. hejdå kalmar. hej sthlm!

tänkte ändå jag skulle berätta kort (för att själv komma ihåg den här dagen) om flytten idag och för att påminna mig om att aldrig mer shoppa kläder, prylar eller något annat för den delen. det är inte roligt att flytta och jag vill aldrig göra det igen. men verkligheten ser lite annorlunda ut med tanke på att jag kommer att flytta snart igen.

ska inte börja gnälla än, who knows, jag kanske vinner i något lägenhetslotteri.

vaknade svintidigt idag när mamma och pappa ringde för att tala om att de nu var på väg till kalmar. duschade eftersom mitt hår var så skitigt efter allt torrspray. rensade bland duschgrejerna samtidigt.

nu när vi ändå är inne på hårprodukter, det hände en skum grej. efter att vi hade lastat av alla grejer från bilen här hemma så upptäckte jag att en av hårsprayerna hade gått "sönder", inte själva flaskan, men innehållet hade runnit ut och blött ner hela påsen. hur gick det till? den utsattes inte för något tryck. så well, dagens mysterium!

iaf. efter duschen så hade jag lite småpanik då jag inte hade lyckats sälja de största grejerna, dvs soffan och sängen. ringde därför till röda korset och sa åt dom att komma och hämta sakerna och det tog sin lilla tid eftersom de var "upptagna" hela dagen. efter lite övertalning kom skåpbilen med röda korsets logga. tre nissar steg ut; en var från malaysia (fattade inte mycket av vad han sa), en kvinna från irak (sa inte mkt) och en tredje som hette Alija! han var från bosnien och bara allmänt förvirrad. hade fått för sig att jag skulle till bosnien och det var därför jag flyttade. jag var så sömnig och hungrig och min koncentration var någon annanstans.

de packade med sig soffan och sängen. sedan såg lägenheten för jävlig ut och det var prylar överallt.

GUD ÄR SÅ TRÖATT JUST NU ATT jag knappt pallar avsluta inlägget. sorry om det blir totalt osammanhängande, har noll ork att slutföra skiten.

mina föräldrar anlände strax efter att RK hade åkt. vet inte hur jag överlevde den här dagen eftersom det var så mycket prylar och skit. jag hade verkligen en mental spärr som inte tillät mig att tänka logiskt. blev bara stressad av att se allt. allt som allt slängde jag tre helt fyllda opel zafira-bilar och det är inte lite. blev mer och mer lättad över att det blev tommare och tommare i lägenheten.

sedan kom jag till det som jag hade fasat mest för; kläderna.

allstå, det här är sjukt. jag är inte någon som "samlar" kläder eftersom jag rensar då och då. var knappt några månader sedan när jag packade tre ikeapåsar med nya och fina kläder som jag inte längre använde så att mamma kunde ta med sig till bosnien (finns alltid behövande). så nu rensade jag, och efter att jag hade slängt en helt fylld svart säck med kläder så hade jag sammanlagt 5 blåa ikeapåsar med kläder UTÖVER de två stora resväskorna med kläder som ska upp till sthlm. och då har jag inte ens kommit till skorna, sminket och hårprodukter. det var bara så otroligt MYCKET.

har slängt smink, hårgrejer, kläder, skor och mot slutet slängde jag allt som kom i vägen för mig.

under de två månaderna som jag praktiserar i sthlm ska jag verkligen låta bli att shoppa (kommer ändå knappt att ha råd ha ha), låta bli att samla på mig saker, utan verkligen försöka leva ett så icke-materialistiskt liv som möjligt. egentligen har jag inget problem med det men efter att jag hade vikt det sjunde svarta linne så ba asså mags, SJU svarta linnen, behöver du verkligen alla? ja men de är ju olika passform, tyg osv, svarar mags2. men ändå, SJU är fortarande SJU, svarar mags1 tillbaka.

bara en sån grej att jag slängde sex bhåar och typ 30 trosor, 10 linnen och ca 25 tröjor, 4 jeans och massa annat som jag för tillfället har förträngt.

när besiktningsmannen kom förbi vid halv två så var vi inte ens halvvägs in i städningen. du behöver inte oroa dig tänkte jag säga till honom, min mamma lämnar inget skitigt efter sig. när det kommer till städning är hon oehört petig och pedantisk.

efter att allt var färdigt ekade lägenheten tom och jag hade en känsla av vara färdig med livet i kalmar. det kändes bara bra att lämna allt det här bakom mig, jag har haft mitt roliga!!! många roliga förfester, många sömnlösa nätter, många nätter med iman, många dagar med iman, vi hade så kul när vi bodde ihop. jag hade knappt hunnit bo själv ett halvår innan han flyttade in. det har hänt fler grejer (så ni inte tror att mitt liv enbart handlar om fest och pojkvän) men är lite schlutt i huvvet just nu.

vägen tillbaka till skryd var bara mysig. efter en timma svängde vi av mot en dönk i växjö. köpte på oss bullar, glass, kaffelatte och color. fajkade i bilen och myste. mina peers är guld värda. världens bästa. i deras sällskap känner jag mig alltid trygg, älskad och respekterad. så länge som jag har dom vid min sida behöver jag aldrig oroa mig för något för jag vet att dom alltid kommer att vara där för mig och jag för dom. känslan av villkorslös kärlek är fantastiskt, att ha det svart på vitt att de aldrig kommer att svika mig är något som jag hoppas att alla får känna och uppleva.

fan allstå, jag kan inte snacka normalt om mina föräldrar utan att bli emotional och sentimental. dom är så fina, dom är bäst, jag är så lyckligt lottad och tacksam. min familj är mitt allt. nu slutar jag här innan jag börjar grina.

ska upp tidigt, well tidigare än vad jag vanligtvis går upp en lördagmorgon, eftersom mina peers ska skjutsa mig till Stockholm.

Peeers tidigare idag efter att vi hade käkat thaischmai.
mama & tata

Och så mutti och jag!
fina mutti och jag.

gonatt!


youtube och sånt

det blev inget sista blogginlägg från lägenheten men jag är inte megasurprised heller. nu sitter jag här hemma i i chickentown i vårt s.k datarum tillsammans med min bror som youtube:ar. jag har aldrig riktigt förstått det här med att bara sitta och bläddra mellan olika klipp på youtube i någon timme. men det är tydligen jättevanligt? jag är bara där inne när jag måste hitta något speciellt, sitter aldrig och slö-youtubar.

ps. tycker också det är så jäkla jobbigt när folk prackar på mig sina favvoklipp på YT och ba DU MÅSTE KOLLA PÅ DET HÄR!! eh......... finns inget som stör min surfrytm så mycket som folk som skickar mig sina YT-länkar.

ps2. vet inte hur många gånger jag har sagt att jag har sett ett visst klipp och så har jag inte det. he he he.


JAG DÅRÅ. älskar det här läppglanset. pussherrå.

gonarre

allstå det vore ju respektlöst att inte skriva ett sista inlägg från den hrä lägenheten men jag är så jäkla trött att jag inte orkar det. istället går jag upp tidigt imorgon, börjar packa, städa och skriva ett blogginlägg.

känner på mig att jag inte kommer att hinna något av de nämnda sakerna ha ha.

fruktsallad

jag har många favvoefterrätter men det här är min senaste:


skala 2 kiwisar och skiva ner dom i en skål


skiva ner en halv banan



blanda med kesella vanilj


och strössla över krossade linfrön.


blanda allt och ba YYYUUUUMMIEEEE.


örhängen

hej, vet knappt vart jag ska börja.

tack för hjälpen med mitt stora modeproblem *fnizz* satt ju och våndades en hel dag över skorna. not.
men det blev inga skor, blev lite nojjig över min ekonomiska situation, eller egentligen mest nojjig över hur fasen jag skulle kunna ta med mig allt till stockholm, har redan så mycket kläder och skor och smink att det...räcker?!

men till sommaren ska klumpeskorna köpas, jajjamänsan.

däremot så kärade jag ner mig i ett par örhängen och dom är så fina! dessa grejer jag kan på riktigt kära ner mig i: fina örhängen, fina armband (även om kärleken till armband har dunstat lite) och parfymer! parfymer är nog min största förälskelse får jag nog säga.

anywho.


enda jobbiga är att det är clips-örhängen så det känns som att dom trillar av hela tiden, men efter en stund vänjer man sig och de sitter fast!

diskish

Okej ett blogginlägg är väl på sin plats. men vänta ska diska först så kommer jag tillbaka.

ska jag köpa dessa finingar?

är jag helt cp som vill ha dom här skorna?! jag tycker dom är typ FINA, lite "halvgrova" med sulan och remmarna men ändå väldigt feminina på foten.

hatar ordet "feminina", men vet bara inte hur jag ska förmedla känslan av mjukhet och elegans utan att låta som en fotfetischist.



kan vi inte rösta om saken? Lägg en röst så att jag lättare kan bestämma mig.

Vad tycker vi om skorna?
Snygga!!! Kop direkt.
Fy fan vad fula!
pollcode.com free polls


en vecka sen sist

är det ens någon som är kvar här inne? jag är knappt, så jag förstår er om ni droppar av.
rensade min historik för någon vecka sen eftersom jag störde mig enormt på alla felskrivningar i inloggningsfälten på olika sajter, ni vet när man ska logga in och så dyker den felstavade mailadressen upp. jepp, rensade allt så det blev cleant, så skulle jag gå in på min bloggsida idag och upptäckte att den inte ens fanns bland de mest besökta adresserna som ploppar upp i adressfältet. har allstå inte besökt bloggen sedan sista historikrensingen, ba gött, här dissar jag min egen bloggy.

sorry.

vet ens ej vad jag ska säga. lever ett oehört tråkigt och ofrivilligt "stillsamt" liv just nu. har börjat tröstäta av tristess, så på den nivån är det. DET HÄNDER FAN INGET. känns som att hela det här året 2011 (so far iaf) har gått i slowmo. jag bara väntar på att tiden ska gå, och så ska man väl inte leva ett liv? känns ju aningens destruktivt även om jag egentligen bara sitter i soffan och glor, inget självskadebeteende whatsoever, bara TRÅK. tråkighet är kanske också en sjukdom?

i samband med att skolan började i höstas, började även nedräkningen till slutet. hösten var tråkig eftersom vi hade c-uppsats. kommer knappt ihåg vad som hände om jag ska vara helt ärlig. de enda "stora händelserna" som jag minns från hösten är när jag var hemma och firade min bror och pappa, när jag var i lund hos Nicole och när jag och BF åkte till rom. det hände ju mer grejer såklart, men fan, har typ noll minne. hösten, jävligt utdragen. sen kom nyåret och det började inte bra; skolan tråkig, vintern tråkig, jag tråkig.

det var länge sedan jag var så här down, länge sen jag kände mig ensam med mina egna tankar och allmänt bara ensam. det har varit rörigt. jag har haft folk runt omkring mig, så fysiskt ensam har jag inte känt mig. jag har varit trött på många saker och trött allmänt, sovit dåligt osv. jag är inne i någon period just nu där jag upplever det som så att jag har tappat bort the inner magz. guu vad drastiskt det lät nu heh, MÅR BRA, men som sagt.....det kanske är den eviga vintern?!?!

idag började jag flyttpacka. min finaste pappa kommer imorgon för att plocka upp saker jag inte behöver, för att underlätta den "stora" flytten nästa vecka. jag har plockat ner böcker, tavlor, rensat skrivbordet. lägenheten känns inte som min längre. om 1,5 vecka befinner jag mig i stockholm och då obecajem sama sebi vissa grejer.

ja, det var lite om det. nu ska jag däckish!

min och min tajkos humor


grattis tjejer och kvinnor!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/Frauentag_1914_Heraus_mit_dem_Frauenwahlrecht.jpg

sponjetta



Det här garvade jag åt högt här hemma när jag såg det på TV. Det handlar allstå om Sponjetta som framför sin låt för juryn och dom dissar henne. Då kommer Nick Cannon till hennes räddning och det är SÅ ROLIGT!

ni måste kolla.

NU.

VÅGA INTE SKITA I DET.

spontana tankar om stylisterna

kollar ni på stylisterna som går på kanal 5 play? jag gör det iaf. perfekt längd på programmet för att jag inte ska hinna tröttna och pausa. ett skitbra sätt att fördriva tiden på medan man käkar middag, passar alltid på liksom.

Produktionen:
men produktionen......allstå är det studenter som filmar och klipper avsnitten?!?! de skapar inget som helst intresse för att man ska fortsätta titta för det är fan tråkigt, men som sagt, passar bra medan man äter mat. ljudkvallen får U som i underkänt. varför? det går inte att äta flingor, chips eller annat som hörs för då finns risken att man missar bitar av konversationerna. skojar lite, men det är dags att HÖJA ljudnivåerna! eller försöka ta upp ljudet bättre, vad som helst.

Programledarna:
platta och trista. i för övrigt sjukt fotogeniska systrar som bör hålla sig till fotografier och inte kameror för de går tyvärr inte fram som programledare.

Deltagarna:
Melody är min favvo! duktig och söt tjej som brinner för yrket, men är framför allt ÖDMJUK. ödmjuka människor har en speciell plats i mitt hjärta.

och den där victoria vet jag inte riktigt vad hon gör där??!

alla andra ok.

måndagens avsnitt då de skulle styla bloggare:
ana gina: shit vilken underbar tjej! avslappnad och normal.
quetzala:måste hon tvunget göra reklam för sina botox/restylane-injektioner ööööverallt? finns inte ett enda forum där hon inte pratar om sprutor eller hur lite hon äter.
paow: hör bara ett evigt skrik i mitt huvud: NEEEEEEEEJ.

hm, vilka var det mer?

meral: GOOODEGUD. hoppas hon skäms när hon ser sig själv för varenda människa med viss självinsikt hade gjort det.



RSS 2.0