r.i.p whitie

den här lilla vita saken har hängt med mig i två och ett halvt år nu, men i förrgår tog den sitt sista andetag, spelade en avskedssång (ingen smörlåt) och dog sedan bara. bara sådär. jag märkte inte att det var något fel på den, den har liksom inte visat några tecken på ostabilitet.

min lilla mptrespelare har räddat mig många gånger, speciellt på malta. jag lever mig in i min egen värld och jag känner mig som starkast i världen när jag hör musik, men mest kanske för att man stänger ute alla andra ljud som man inte vill höra när man går själv.

den har överlevt så många farliga situationer, bland annat ett hundratals fall ur min hand, varav en av fallen där han hamnade rakt ner i min soppa. därför fick jag öppna den och torka av allt för att sedan tejpa ihop den. på sistone har inte ens tejpen hållt, det är därför det är ett hårband runt den också.

hur ska jag klara mig utan dig min kära lilla vän?

113361-1083

dagens rapport

tjenare.

idag vaknade jag riktigt, riktigt glad. jag satt på toan och tackade gud för att jag hade ett så bra liv. egentligen ska man väl inte nämna gud när man är på toa, han kanske tar illa upp.

sedan stack jag och nicole till skolan och satt mest och sov på gorgans lektion. det var sådär skoj. efter lektionen fixade vi lite smågrejer och käkade sedan på hugos tillsammans med bettan.

ikväll är vi fem tjejer som ska laga mat och sedan gå ut.

nu väntar jag på att vår husvärd Joe ska komma förbi så att vi kan betala hyran.
113361-1095113361-1094
baggan och bönan

tillbaka på malta

jag ligger halvdöd här i sängen och försöker verkligen att pressa fram lite bokstäver och ord som sedan ska föreställa ett blogginlägg.

jag är SÅ trött. jag vet att jag alltid gnäller på hur trött jag är, men det här är trött multiplicerat med tio. vi gick upp idag vid halv fem och kom hem för en timma sedan. under den tiden hann vi uppleva åksjuka nummer 1, sicilien, hamnen, etna, lava, pensionärer, modica, mat, godsaker, åksjuka nummer 2 och spya nummer 1.

JAG ÄR SLUT.
men sicilien är fan underbart.

partypepp

113361-1093
peppade och glada var vi för några veckor sedan. hittade bilden på facebook, trevligt värre. nu ser vi framemot den här helgen!

imorgon är det sicilien som gäller.
på fredag är det middag hos lina med bruttsen.
på lördag ska vi på middag och sedan ska vi gå på romeo & juliet musikal tillsammans med angelica, bettan och jocke.

skittrevlig helg.

nu åskar det som fan och jag tror att den kommer att slå ner när som helst. fan jäkla väder.

ge inte upp

det här är ju lite läskigt. det blixtrar och åskar ute och min data segar ner sig totalt och gör att jag inte kan blogga ordentligt. vid ett tillfälle blixtrade till så mycket att jag utav ren reflex bara sträckte fram handen och tryckte på powerknappen på min kära livslina. datorn får INTE dö. för då dör jag också.

utedagen i bilder

113361-1086
på föreläsningen igår
113361-1087
ett tag var jag helt hundra på att tifa hade börjat universitetet på Malta. han var ännu mer lik framifrån, men nicole lyckades ändå ta en riktigt bra bild.
113361-1088
på dönken
113361-1089
angelica fikar
113361-1090
nicole posar
113361-1091
på väg hem från valetta

sicilien, äntligen

image1092
på torsdag ska en bagga och en böna till sicilien!
jag längtar.

dop nästa!

113361-1085
ser ni vem det är som ligger alldeles för länge och sover? tydligen är det för tidigt att gå upp vid nio.
jag börjar verkligen tycka om den här toviga och smutsiga katten.

the nose - det här är tillägnat dig

den tentan jag fasar mest för är communicating with music-tentan. en tenta och en ASSignment. egentligen så tror jag att den kan vara rätt rolig, men med tanke på omständigheterna just nu och vem jag och nicole jobbar med så är den långt från tillfredsställande.

meningen är att vi ska göra en radioreklam, producera allt själva och sedan redigera. i vår lilla grupp ingår även en man, Gamlingen, 48 bast och går sitt sista år på universitetet. han är lika gammal som gorgan och min pappa. jag vet inte hur jag ska beskriva denna man, så därför får han bara vara irriterande.

eller jo kan nog beskriva honom. han är den typen av människa som tror sig veta bäst, som kan allt och som man, enligt honom, bör visa respekt. under de tjugo första minuterna hettade det till lite, inte positivt. jag tycker inte om folk som inte kan lyssna på andra människor, som behandlar mig som ett barn (talar typ "pedagogiskt" och irriterande lugnt) och som ALLTID avbryter när man pratar. har han inte lärt sig att man låter någon tala till punkt? speciellt någon man inte känner? är man bra polare så kan man hålla på och skrika om man så vill, men jag och gamlingen joe är inte det.

sedan satt han med redigeringsprogrammet på macen, och han kunde inte ett piss! haha. han tog upp ett såååå dåligt exemplar och trodde att han hade rätt. och trots att jag visste att han hade fel (och jag kan inget heller men detta var så totalt fel) så VÄGRADE han att inse att han hade fel.

sedan började jag spåra ut lite och då slappnade han av och började dra lite halvtorra snuskskämt, eller om det var nicole som gjorde det...? hursomhelst jag ser inte framemot nästa gång vi ska möta honom. imorgon dvs.

113361-1084
rubriken har inget med texten att göra,  dock så har det väldigt mycket med bilden att göra. det här är en hyllning åt en kär vän; the nose, eller Näsan om ni så föredrar. vi föredrar the noooouuuusseee. det var faktiskt näsan som skjutsade oss till tågstationen när vi var på väg till kastrup. kära näsan.
113361-1082
och här i all mänsklig form står jag och hitta på olika ljud. killen framför mig var en vän till the old man som skulle hjälpa oss. det slutade med att vi satt och diskuterade hur rude-iga snubbarna på malta är. bakom mig står gamlingen och spanar.


mat

först måste jag tröstäta lite, sedan återkommer jag.

izzie på hugos

ok. jag har varit så duktig idag så jag förtjänar, inte en, utan TVÅ nutellamackor, och inte en, utan TVÅ greys avsnitt.
jag är bäst! i loooooooveee greys.

förresten, på det stället som jag och miss bean alltid käkar på, Hugos, där jobbar det en brud som påminner om Izzie så himla mycket. jag kan inte låta bli att älska denna kvinna, jag får för mig att hon är izzie och så har jag lust att fråga hur dom andra kändisarna är, fast att hon inte känner dom och hon är inte ens izzie på riktigt. fattar ni? jag fattar knappt.

det gick sådär, men ikväll så smäller det

jag har fasen börjat få ont i min rygg pga den här hårda köksstolen.

gårdagen igår. hur tror ni att det gick för mig? tror ni att jag lyckades lägga mig 24 prick? jag gjorde fakiskt inte det. istället blev det halv två. men jag försöker att inte deppa ner mig totalt på grund av detta, utan jag blickar framåt och hoppas på att jag ikväll kan lägga mig innan halv två åtminstone.

morgonen då? för jävlig. jag var SÅ trött. det var omöjligt att orka lägga ner fötterna på golvet. jag tänkte onda tankar så som skolk, men eftersom vädret var så underbart, varmt och soligt, så orkade jag ställa mig upp. nästa steg var att ta sig till toan. jag lyckades enbart för att jag peppade sönder mig själv med tankar som när du kommer hem ska du få titta på greys anatomy, tänk på greys, tänk på greys, tänk på greys, och så var jag plötsligt på toan och kissade.

vardagen i bilder

vi kör med lite bilder eftersom jag har slut på inspiration.

113361-1078
det här är en god kaka. rätt torr och probbad med småchokladbollar på toppen. det är som ett enormt kex typ. man blir skitmätt.
113361-1079
så här ser det ut bland mina skor i hallen. på fötterna har jag dessutom påmig ajdins tofflor som han lämnade kvar till mig. snällt va?
113361-1073
här är jag i skolans toa. det här är en spegel i normalhöjd, för alla normallånga bytisar.
113361-1074
och spegeln jämte är i dwarfhöjd för alla malteser.
113361-1076
här är vår fina och långa hall, om man fortsätter rakt så kommer man till nicoles rum, och rakt fram ser man köket där vår tvätt hänger och torkar.
113361-1077
i andra delen av hallen ligger vardagsrummet och utgången. det är mörkt här, och det är här jag tror att vårt spöke bor. vi har faktiskt ett spöke tro det eller ej. men han vägrar betala hyra. väldigt ohyfsat.
113361-1075
jag och nicole väntar på bussen. vi var på väg till valetta för en shoppingtur.
113361-1080
jag kom hem med en väska, väldigt trendig enligt alla modebloggar. nitar, fransar och hela köret.
113361-1081
och så kom jag hem med en fin köft (kofta på svenska) också. jag tycker att jag ser väldigt fin ut i den, men nicole tycker att jag ser ut som kajsa kavat, eller en torgflicka som hon så fint uttryckte det.

sultanen i sitt näste

jag känner mig som en sultan där jag sitter i min säng med laptopen i knät, kuddar, täcken och vattenflaskor i sängen runtomkring mig. idag har jag levt i min säng, enda gången jag gick upp var för att förbereda dagens middag, kellogs med bananer, och när jag skulle tvätta bort lite smuts från min kropp.

nu är det bara mitt harem som fattas och sedan är kvällen gjord.

image1072
det jag älskar mest med mitt rum är att det är så högt i tak. jag älskar det verkligen. det känns så oändligt och vackert.

sluta äta om du vill bli smal typ

nu är jag tillbaka efter en härlig men kort dusch. herregud klockan är halv 11 ser jag nu. lite panik. det får nog bli ett GA avsnitt och sedan bäddar jag ner mig för min skönhetssömn, även om jag inte vill kalla de för skönhetssömn eftersom jag vaknar lika ful som jag var när jag somnade kvällen innan (eller morgonen i mitt fall).

dessutom har ytterligare en mogen tanke ploppat upp i mitt huvud, jag tror att det är åldern som gör mig så vis, men jag har i alla fall kommit fram till att jag inte kan ha ett sådant här oregelbundet schema. ett livsschema allstå. det går inte att gå och lägga sig halv fyra på morgonen, msn och skypa fram tills dess att jag verkligen inte orkar med ett enda ord, somna och sedan vakna på eftermiddagen.

det är så oregelbundet att nicole funderar på att köpa mig tabletter för att jag ska orka vara pigg. nog för att jag har en väldigt omhändertagande sambo, men för att relationen inte ska slitas isär helt så måste jag faktiskt sätta upp vissa "normala" sovtider.

ikväll är det första dagen på mitt nya sovliv. jag ska vara i säng 24, inte en minut senare. resten av dagarna ska jag också lägga mig vid tolv, förutom fredag och lördag. för då är det bonus och jag får lägga mig halv fem om jag så vill. så som bantare har lördagsgodis eller svullardag på helgerna så får jag också svulla i ohälsosam sömn på helgerna.

det låter som en finfin ide. jag måste nog ge mig själv en klapp på axeln för den här fina ideén.

sve sto imam ja

jag har börjat bli lite paranoid på sistone.
egentligen så funderar jag verkligen inte alls på vilka det är som läser, för jag anpassar inte mitt språk eller mina ämnen efter vilka som läser. det är min rule number one; antigen så skriver jag exakt vad jag känner för eller så skriver jag inte alls.

därför har jag funderat på det här med känslor. ska jag skriva hur ex jäkla skitdeppig jag kan känna mig ibland? eller är det att blotta sig för mycket? hur långt in på djupet får man lov att gå? kommer jag att bli sårad någon gång bara för att jag skriver som jag gör?

så kommer jag då att någon gång få sota för mina ord? förmodligen många gånger, men det är en del av den här sjuka bloggvärlden. dock så finns det inte så mycket som kan stoppa mig från att skriva precis det jag vill, för bloggen är en fri uttrycksarena och att begränsa mig själv har aldrig varit min grej.

min blogg kommer aldrig att kunna såra mig. människor jag inte känner kommer aldrig att kunna såra mig. för mig är det alldeles tillräckligt att jag vet vem jag är och att de människor som är i mitt liv också vet det. det låter kanske löjligt eller kaxigt, men det är i alla fall bara ett konstaterande.

dock är det en sak jag vill tillägga, eller flera saker kanske. jag är min blogg, jag är bloggen, bloggen är mina tankar etc etc.
men, jag är faktist mer än så. jag är mer än vad min blogg någonsin kommer att bli eller vara. 

ni är ett par som har hängt med här från början, sedan jag började blogga för lite mer än två år sedan, och ni har bildat er en uppfattning om hur jag är via min blogg. sedan har det tillkommit nya läsare som också har fått en bild av hur jag är. och alla har olika bilder, vilket är bra. håll kvar vid den bilden, oavsett hur den ser ut.

jag vill inte ens försöka att ändra på den, för det har jag inte tid med haha.


NU NU NU

ok. peppade och glada. av en lustig anledning blir jag glad av att höra låten ugasiiiii meeeee av parni valjak. den är så himla glad. fast jag vet inte varför jag kallar det för en lustig anlednig, för den är inte lustig, utan rätt självklar faktiskt.

18:18, någon tänker på mig.

dagens första

godmorgon. jag har precis ätit frulle.

något du vill tillägga?

egentligen så borde jag vara sur eftersom internet strular hela tiden, men jag orkar inte. jag är så trött och dessutom så lyssnar jag på las ketchup, inte ketchupsången, utan den där som dom deltog med i melodifstivalen 2006. den är dålig, men just nu så passar den bra i min nuvarande situation. jahapp nu är det pink istället.

självplågeri

ja hörrni. det här gick inte så bra. jag vet inte riktigt hur jag ska kunna somna efter att ha sett ett snyftavsnitt av greys anatomy. glömde att nämna att det var en av presenterna som ajdin hade med sig till mig, brända avsnitt av GA och nip/tuck.

jag känner mig alltid konstig efter att ha sett ett avsnitt, jag lever mig in så mycket att jag mår dåligt till slut.


call 79966670

pile moje zovi me
kad ti sreca dodije
bar malo, malo vise
cu te voljeti
pile moje zovi me
kad ti sreca dodije,
uz mene je najbolje


det var lite kallt på golvet

113361-1071
den här katten stöter man alltid på när man är på väg till skolan. hittills har vi gjort det varenda dag sedan vi kom hit till malta och började uppmärksamma omgivningen.

egentligen så är jag inget fan av djur, jag tycker att de bara skräpar ner men den här lilla tuffsingen tycker jag nog om. antigen så ligger han på ett biltak och sover, eller så ligger han i en blomkruka.
han är lite som jag. gillar att slappa och sova med andra ord.

bajs igen då

bajs igen.

min glödlampa har gått för andra gången. den trivdes inte hos mig. så nu sitter jag här i ett dåligt lampsken och försöker att lägga en någorlunda makeup. det går dåligt och jag känner mig inte nöjd. dessutom är mitt hår halvsmutsigt och smuligt äckligt. hoppas att ingen av mina kamrater äcklas av mig ikväll. det kanske är redan packade så de märker inget. håll tummarna!

godmorgon

jag tycker om att sova. det var därför jag vaknade vid 14. lördagar är mina sova-ut-dagar, då får jag slappa hela dagen.

igår var jag och min partner på middag hos angelica och henrik. jag var mäkta impad eftersom de båda var så duktiga på att laga mat. sådär komplicerad mat, hemlagad pizza och paj. tack för detta hörrni, det var mycket trevligt!

nu är klockan halv fyra, det är skitvarmt ute och jag funderar på att ta en promenad. jag måste rensa mitt huvud som är full av onödiga tankar. allstå det är nästan omöjligt att vakna deppig när man möts av solsken varje morgon. vet ni vilken lyx det är? slippa allt grått, blött och mörkt. vakna till sol och värme är en lyx.

ikväll ska vi förmodligen ut och festa lite.

lenny kravitz


allstå, lyssna bara på texten. herregud så hett.

efter mycket tänkande...

har jag kommit fram till ett moget beslut, kanske ett av de mognaste besluten i mitt liv. jag har insett hur viktigt det är att ha en bra sittplats när man sitter och surfar.

tidigare har jag alltid sagt att för min första lön (inte sommarjobbslön, extraarbete etc, utan riktiga första anställning) kommer jag att shoppa upp allt på kläder. men nu har jag ändrat mig. det första jag kommer att köpa för min lön är ett riktigt bra skrivbord och en skitskön stol. det här håller inte längre. jag är helt sne vid mitt s.k databord, det är inte ens ett bord, utan ett skåp som bara råkade vara i någorlunda rätt höjd. dessutom sitter jag på en hård köksstol.

stackars min kropp.

eu-problem

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS.

så känner jag exakt nu. internet jävlas för mycket med mitt psyke. jag funderar starkt på att slå en signal till go-internet och be dom to let me speak to the manager! det här är ohållbart i ett EU-land.

dagslycka

så, har lite bråttom. jag och nicoe har varit hela dagen i valetta och tro det eller ej, men jag har shoppat! halleluja. nu kan jag glädjas över de nya tillskotten i min garderob, månaden är gjord typ.

och nu är det stressress, för vi ska till angelica och henrik och käka hemlagad pizza. vi får se hur duktig kock angelica är, och sedan ska jag och nicole på bio.

tråkigt inlägg, jag vet. men jag är trött.

temptation in my bed

jag ska upp klockan sju imorgon. för att skolan börjar klockan åtta. skolk känns lockande. dock vet jag inte vad min mamma och pappa tycker om det. dom blir nog inte så stolta.

halva kvällen har jag suttit i sängen med laptopen i knät. därför började det kännas lite väl svettigt här i knät även om det var behagligt varmt så var det ändå lite konstigt. så jag beslöt ju mig för att ta upp datan och fläkta den lite med handen. den var minst sagt vrålhet och lyckades värma upp hela mitt täcke.

härligt. nu kommer jag somna direkt. ju varmare desto bättre.

zera + hari = l.o.v.e


tillbaka till hufvudstaden

valetta med ajdin.
113361-1066
113361-1071
113361-1070113361-1067113361-1069113361-1064113361-1068


please don't kill me, i'm innocent!

jag börjar känna mig någorlunda begränsad när det gäller min computer.
den har ett par virusar, 131 för att vara exakt.
de små bestarna förvärrar situationen eftersom min data redan innan detta hade segat ner sig rejält. varje gång jag går in på facebook för att kolla notes:en så får jag upp ett felmeddelande om att explorer måste stängas av. det är mest på facebook det krånglar så jag funderar på om det är så att min data har blivit allergisk mot den.

jäkla facebook, jag tänkte väl att det var något lurt med det. den var för bra för att vara sann liksom.

vem är terrorist egentligen?

maltas befolkning är religiösa och religionen är inte en privatsak som utövas hemma. istället spelar jesus en viktig roll i deras vardagliga liv. allt är ex stängt söndagar (eftersom söndag är den heliga vilodagen enligt bibeln)  och alla befinner sig i kyrkan. abort är olagligt och sex före äktenskapet är fortfarande tabu, även om det inte talas om det så mycket. i skolan händer det att vssa lärare inleder en föreläsning med att be en bön och alla eleverna ber med honom. man ser även jesusbilder på de mest oväntade ställen, bland annat  uppklistrade i bussen, affären, skolsalen och hos rektorn.

för mig är religion något andligt och själsligt som man delar med många människor världen över. dock anser jag att all religion ska ses som en privatsak som ska hållas inom en viss ram, förslagsvis hemma och inom de heliga byggnaderna (moskeen, kyrkan, synagogan m.fl), men inte överallt. jag respekterar alla religioner och alla ska ha rätt till att utöva sin religion. det är inte för inget som vi har det som kalls för religionsfrihet.

ni kanske skrattade lite åt exemplen som jag nämnde ovan. ni tyckte kanske att de var gulliga och charmiga, rent av typiska för ett visst land och något som är fascinerande med just det landet.
dock så sätter ni kanske kaffet i halsen när ni hör om kvinnor i slöja, när ni hör om de "galna" muslimerna i diverse arabländer och allt det associerar ni med terrorister, förtryck och sharia.

den enda skillanden mellan detta strikt katolska land och ett "arabland" är att saknaden av demokrati i många av arabländerna.

men annars då, vad är skillnanden? det finns knappt någon skillnad.
så som arabländerna i många fall styrs av sharialagarna så styrs även malta hårt av bibeln. vi vilar på söndagarna för att bibeln säger så, bussarna omvandlas bokstavligt talat till minikyrkor, männen lägger in stötar på utländska kvinnor för att de maltesiska "inte släpper till" cause the bible says it's wrong. så som slöja är kvinnoförtryck för många så är abortmotstånd kvinnoförtryck för mig. religionsfrihet, vad är det när jag tvingas till att lyssna på bön i skolan?

förstår ni vad jag vill ha sagt?
varför blundar ni för den här typen av konservatism, när ni diskuterar arabländer,deras livsstil och religion så öppet, aggressivt och utan ett minsta mån av förståelse? 


zlatan är kanske snygg trots allt

sverige vann. mycket trevligt.

istället för att hänga med i matchen satt jag, nicole och angelica och diskuterade fotbollslår, eller vader, eller vad det nu heter. fotbollsben, det låter mycket bättre. hur som helst. zlatan är snygg, men snyggheten slutar där ansiktet tar vid.

tills ikväll, då det hände något ofattbart. jag tror att det lät rätt högt när jag och nicole suckade till samtidigt och utropade ett naaaw. detta hände i samband med matchen när kameran vinklade in zlatan när han log, ett sånt busigt och gulligt flin. vi två smälte.

så från och med nu så kan jag faktiskt tycka att zlatan är snygg upp till där näsan tar vid. 

lördagen i bilder

i lördags var det en speciell dag, eftersom det då faktiskt befann sig tre bosnier på den lilla ön malta; jag, ajdin och sanjin. annars är vi bara två.

dessutom var det en jäkligt rolig kväll hemma hos carro och sanjin. en mysig hemmapartajuppesittarkväll (eh kan det heta så?) tillsammans med trevliga människor. meningen var väl att  vi dessutom skulle kolla på fotbollen, jag har glömt bort vilka det var som spelade, men det blev inget av det eftersom sanjin inte kunde få in det på sin data (eller om det var parabol, hm, haha).

ok. jag känner mig lite glömsk nu, så jag lägger upp lite bilder istället. och sanjine, jag vill ha dina bilder också.

113361-1063
jocke myser med chipsen
113361-1062
sanjin och carrobarro, kvällens värdar
113361-1062
jag och carros glasögon. pose.
113361-1055
c & the brutt
113361-1060
kortspel
113361-1053
beatrix aka bee
113361-1054
magz aka mosquito

ok det var inte många bilder. det fattas lite människor på bilderna.

nu räcker det med fotboll

lite bråttom här. jag kom precis från skolan. en lång dag. jag är megatrött.

men nu ska jag och nicole iväg och käka lite middag ute, och sedan är det dags för fotbollen. sverige spelar mot någon, jag har ingen aning mot vem de spelar mot, men nu säger nicole att det är lettland.

inget fotbollsfan eller sportfan alls. bara ett fan av människor.

heeeeeeeeeeeeeeja leeettlaaaaaaaaaaaaaaaand!

nä jag skojar bara.

fredagen i bilder

113361-1058113361-1057113361-1056113361-1055113361-1052113361-1051

myggan is back, för hundrade gången

det här med smeknamn, jag har ju ett hundratal sådana.

men när jag var liten var jag säker på att jag inte skulle ha ett enda smeknamn när jag blev äldre. på lågstadiet var det oerhört viktigt med en "mina kompisar" bok där alla fyllde i om sig själva och kompisarna likaså. och precis som alltid när jag kom till smeknamn: förblev min rad tom medan alla andra fyllde i sina smeknamn.

men nu har jag tagit revansch. vad tycker ni om mitt nya smeknamn myggan? jag tycker nog om det tror jag. det låter lite gulligt.

ett första uttalande

hej kära bajsisar!

jag tycker om er mer och mer för varje dag som går, det vet ni väl? ni är min värld och jag är er värld. ni visar enorma känslor för mig och mitt bloggande, både positiva och negativa, och det är ju tack vare det bloggen går runt. ingen har dött av  kritik och jag tänker inte vara den första. 

dessutom visar ni prov på styrka och det uppskattas. jag är bra, men ni är bäst som sporrar mig till att bli ännu bättre!

bloggtorka, men nu har jag vattnat

hej mina kära bajsisar.

för det första: förlåt för att jag har försummat er och denna bloggverksamhet.
för det andra: jag hade inte så mycket till liv, så klandra mig inte för att inte ha skrivit något.

ni som hänger med i min lilla låtsasvärld vet att min vän ajdin har varit här, och är här fortfarande. stackars mig kanske ni tänker, men save it och tyck synd om honom istället eftersom jag har betett mig taskigt för det mesta. mitt humör är inte att leka med. som idag ex sov jag bort halva dagen, vaknade vid 14 och somnade sedan igen vid sex och sov länge. det var en tuf helg med andra ord. men den ska jag berätta om mer i ett annat inlägg med härliga bilder.

och så måste jag säga att jag har saknat att blogga! det här är mitt liv. jag har inget annat liv. bloggen är mitt liv. och jag vill att ni ska veta allt. nästan allt. jag är dålig på att ibland hålla inne med detaljer. blogg is my thing.

en hel dag utan bloggande är som en vecka utan vatten i sahara.

za mamu

Mama, nemas pojma koliko mi je tvoja podrska bila potrebna, i kolimo mi je sve ono znacilo.
za sve, hvala.

jedva cekam da mi dodete!
volim vas.

bästisens andra dag på malta

jag vill inte påstå att att jag hade mycket liv idag, men tydligen tillräckligt eftersom jag inte hade tid till att blogga. dessutom var det ingen bra natts sömn eftersom det åskade och regnade mycket. därför var jag inte på så superbra humör när jag vaknade, men jag valde ändå att visa ajdin lilla malta. eller den lilla delen på väg mot st. julians. han gnällde lite om att det var långt så vi tog bussen tillbaka. vaddå gå? nä, imorgon får det bli ändring på det.

113361-1049
på balkongen sitter jag och käkar och känner mig som en bajskorv. alla flugor flög på mig och ville inte förstå att jag var butter och hungrig.
113361-1048
utsikten ner från vår balkong. mysigt typ.
113361-1047
jag och ajdin på väg mot st julians.


ut och slappa

nu ska jag och ajdin ut i solen.

gooooodbye!

små presenter

113361-1046
ajdin spelar data
113361-1045
älskling1.
113361-1044
älskling2
113361-1043
älskling 3, 4 och 5.

ja det är många att hålla reda på.
vet ni exakt hur lycklig jag var när dessa saker kom hem till mig idag? på en skala 1-10, så var det nog en 9. varför det inte blev en 10 var för att ajdin inte var lika entusiastisk över mina beställda parfymer som jag var.

surprise surprise, sa bönan och log

hej snyggingar!

ni trodde väl inte att jag hade däckat eller något?

jag sitter här vid datorn, men det har varit en kamp. jag fick fightas om min egen dator bara för att ajdin satt här och kollade fotbollsresultat på sitt låtsasfotbollsspel, ni vet det där man spelar över internet.

trots att jag inte tycker om överraskningar av den här typen så måste jag säga att den ändå var en sjyst överraskning. jag var på toan när nicole kom hem från skolan och så hade hon väldigt bråttom till affären. jag ville följa med men det var rätt så uppenbart att hon inte ville det.

men vi kom överrens om att vi skulle gå och käka så fort hon kom tillbaka. men näheej hon kom inte tillbaka och jag började bli lite grinig eftersom jag var hungrig. så jag slog henne en signal och hon svarade att hon var på väg. väl hemma kommer hon i mitt rum och säger att jag ska komma ut i vardagsrummet. hon lät lite konstig på rösten och jag misstänkte att hon hade dragit med sig något, en hund eller något. men det var ingen hund, det var ajdin! jag blev lite rädd.

dom ljög för mig dom svikarna! dom lurade mig också.
men jag tycker om dom ändå.

min låtsas-tjejkompis

en dag ska jag berätta hela historien om mig och den här bästisen, den är rätt spännande faktiskt, men tills dess så låter vi det vara så här.

imorgon kommer min bästis till mig. bästisen har då rest hela vägen från Malmö till någon stad i Tyskland, och sedan från Tyskland till Malta. det är en lång väg för en bästis att resa så jag ska försöka vara snäll mot min bästis så länge som den ska uppehålla sig här hos mig.

min bästis heter Ajdin. det är han som oftast kommenterar med underskriften A. han kände sig bestulen på sin underskrift för någon dag sen, men så att ni vet så var inte det han som var A. det var en annan A. nåja. en krånglig historia.

ajdin tycker inte om att jag kallar honon för bästis. så jag har faktiskt slutat med det , för att börja igen. han tyckte att det lät för tjejigt och han var noga med att påpeka att han inte faktiskt inte var någon "tjejkompis", som det så fint kallas. trots att ajdin faktiskt inte låter sig påverkas av andra machofasoner så är det ändå lite machovibbar över det här allstå.

nej, ajdin är inte en tjejkompis, men det är ändå han som får ta alla mina klagomål, gråtattacker och andra fjantigheter.

senast ikväll, då jag frågade honom om mina parfymer hade kommit (de parfymer jag beställde på hans adress som han ska ta med sig hit). det var det första jag frågade när han kom upp online på msn. han blev skitsur. han anser att jag borde först ha frågat honom hur det gick med packningen och allt det andra, men det tyckte inte jag.
jag tänkte istället att det är bättre om jag direkt får veta om mina parfymer hade kommit eller inte, och så kunde jag därefter ägna hälften av min uppmärksamhet åt ajdin och fråga honom hur han mådde.

som sagt. ajdin ska vara här i fem dagar, eller om det var sex nätter, jag vet inte riktigt.
och det är bäst för honom att han har med sig lite presenter till mig annars kommer jag inte att tänka snälla tankar om honom.

113361-1041
ajdin diskar.
113361-1040
ajdin spelar data.
113361-1038
ajdin dricker.
113361-1039
ajdin knyter skorna.
113361-1042
jag och ajdin. en gammal bild. naiviteten syns kanske i mina ögon. jag tycker om den här bilden för jag ser så snäll ut och ajdin ser så elak ut. och så är det i verkligheten också.

Maltas snyggaste män

nu är jag som källa inte helt att lita på, men jag tror att det går ungefär sex tusen studenter på Maltas universitet. då tänker man att finns det så många studenter så borde ju åtminstone hälften av dessa vara manliga, dvs 3000 snubbar.

men eftersom maltas befolkning i för övrigt verkar bestå mest av män och eftersom de allra flesta yrken är mansdominerade så är ju även skolan likaså. därför är vi nu uppe i ca 4000 män.

av dessa fyra tusen så tänker man att man åtminstone 500 borde vara snygga. tyvärr är siffran väl hög och för att ni inte ska få en snedvriden bild av skolans män så ska jag försöka använda så många matteceller jag har för att ordna upp det hela.

av dessa fyra tusen män är
-3000 av dem för korta
jag tror medellängden på killar på malta är ca 1.70 m. man vill nästan inte gå runt i högklackat (inte för att jag gör det heller, men bara så att ni får en bild av hur det kan se ut).

-997 av dem är estetiskt fula
ja, alla har sin bild av hur en kille ska se ut, skönheten ligger i betraktarens öga etc etc, MEN nu är det jag som har ordet och då säger jag så att dessa 997 snubbar är totalt oattraktiva och att jag inte skulle nuppa dem om jag ens så fick vad jag ville i hela världen.

-1 av dem är enorm
inte tjock, inte mullig, inte rund utan enorm-enorm. dessutom är han kladdig och tror att han är guds gåva till alla tjejer som vill bli tagna i midjan. och ingen av dessa tjejer vill bli det.

då är vi nere på siffran 2. 

- 2 av dem är faktiskt snygga
tro det eller ej, men två snubbar koras till skolans snyggaste kille. båda får en krona, men den ena kronan är av guld och den andra av diamanter.

Guldkronan går till Milo (som inte heter Milo) med motiveringen: med sitt charmiga leende lyckas han få mitt och nicoles hjärta att dunka lite extra varje gång vi går förbi honom. med sitt enagagemang i skolans studentorganisation KSU har vi fått ett antal gånger se denna yngling när han är i full gång med att styra upp nya aktiviteter.
trots att han egentligen platsar under kategorin "3000 av dem för korta" vinner han ändå guldkronan på grund av han liknar Milo Ventimiglia så pass mycket. och alla vi vet ju vilken heting han är.

Diamantkronan går till Benji med motiveringen: DET HÄR ÄR MALTAS SNYGGASTE SNUBBE.
utan tvekan. denna kille vet hur man för sig, hans slängiga stil och hans badboyutseende räcker för att vi ska smälta. trots sitt sviniga beteende när han hälsar, men inte kindpussas med oss, så förlåter vi honom ändå. vi vet och han vet att han är snygg. med den vetskapen korar vi honom därför till den snyggaste på skolan.

113361-1037
originalet
113361-1036
och kopian längs upp. vinnaren med ett hjärta runt halsen.
de andra utsuddade människorna var inte värda att visas.



det är bara snön som fattas

det är så jäkla kallt just nu att jag får ståfräs på armarna.

det har typ varit 18 grader idag. brrrrr.

HAHA. or not.

ingen bra dag idag

men vad fasen, klockan är elva! hur gick det här till? herregud. jag har inte gjort något som jag skulle göra idag. inte gjort desktop publishing läxan, inte skrivit färdigt mina intervjufrågor, inte ätit ordentlig middag, inte epilerat benen och inte tvättat håret.

herregud säger jag bara.

våga vägra lugg

dagens pannkaka heter "hur du inser att du faktiskt inte passar i lugg".

jag har haft lugg innan, och det var väl inte min worst hairexperience ever, men inte långt därifrån. ajdin tyckte att ja såg ut om en jelena, nån rysk brutta antar jag, medan jag tyckte att jag bara såg ut som ett bowlingklot i ansiktet.
efter två månader hade luggen växt ut så pass att jag kunde ha den som snedlugg.

då lovade jag mig själv att jag aldrig någonsin mer skulle klippa lugg.
men nu blir jag sugen igen.

steg1: ta en stor del av framhåret, den delen som går in mot mittbenan (inte det håret som är på sidan av ansiktet) och sätt fast det med en klämma och fixa till luggen. tada. skiful.

steg2: ta massr med bilder från alla vinklar och försök tänka dig in i situationen att du har lugg.
113361-1034

steg3: inse att man faktiskt inte passar i lugg och vara glad att man inte klippte håret.
113361-1035

nu slipper man alla felklippningar. problemet är löst!

meni se duso od tebe ne rastaje

jag sitter här och petar lite i mitt hår. en liten röst i mitt huvud säger åt mig att jag borde tvätta håret, men tack och lov så finns det en annan röst som säger motsatsen. och jag känner mig tvingad till att lyssna på den andra rösten. den vill bara mitt bästa.

image1032

it's tricky

det är inte morgon, jag vet. men jag vaknde vid tre. det har varit lite skumma sovvanor de här senaste dagarna eftersom jag har lagt mig på  morgonen, typ sex, och vaknat senare på eftermiddagen.

egentligen så tycker jag inte om det, för det känns som att jag tappar kollen helt. jag och det som kallas för kontroll är de närmsta vänner, vi klarar oss inte utan varandra. därför känns det som att jag har svikit min vän.

läget på malta då? varmt i solen, kallt i skuggan. jag måste sticka till den lilla turkaffären och köpa kellogs och andra småvaror. det är billigt hos dom jämfört med supermarketen som förutom sina priser även ligger superlångt ifrån.


fight club

godkväll kära hetingar.
nu är det dags att kicka igång bloggverksamheten igen.

image1031

vad hände med etiken egentligen?

klockan är snart fem, och hade jag inte snackat om det här med AS, så hade jag säkert smällt av för länge sedan. jag mådde illa, och jag var skitsur och ledsen. och trots att jag är lugn och trött nu så känner jag att jag ändå lätt skulle kunna strypa den här människan som kopierar min blogg rakt av.

från början tänkte jag att jag skulle stunta i detta, inte vara löjlig, inte fläka ut det över min blogg. men ärligt talat så kan jag inte hålla inne med min ilska. jag spyr på denna tjej som heter Esmeralda. Denna patetiska människa som tar mitt liv och gör det till sitt. jag mår illa.

jag känner mig inte smickrad, jag känner mig enbart lurad på mitt liv. jag borde skratta åt det, jag borde skratta åt esmeralda som drömmer om att leva mitt liv, som gör mina drömmar till sina, som tar min bror och gör honom till sin kompis, som beskriver min faster, som tar mina föräldrar, mina historier och som tar mitt liv och gör det till sitt.

men jag skrattar inte. jag sitter här och är jävligt fundersam. jag försöker komma fram till vilken sorts människa du är, men det är blankt. det blir inte mycket bättre av att jag läser din blogg, jag lär bara känna mig själv, eftersom det i varenda inlägg finns en del av mig, en stor del av mig.

ska vi ta och kolla på fem exempel av ca 80 hon har stulit eller redigerat:
Min text
Esmeraldas kopia

Min text
Esmeraldas kopia

Min text
Esmeraldas kopia

Min text
Esmeraldas kopia

Min text
Esmeraldas kopia
Dock trodde jag att du vid det här laget kände mig, men det verkar som att du har missbedömt mig, för det här kommer jag inte att bara låta passera. det här är inte heller första gången det händer att jag ser mina inlägg på andra bloggar. tyvärr är du, esmeralda, droppen som fick bägaren att rinna över.

vid det här laget när du läser det här, så är du anmäld. så får vi se hur det utvecklar sig.
a ako nista, vidimo se u Jajcu slijedeceg ljeta, ako Bog da.

jag tar det här jävligt personligt, jag kan inte vifta bort det och jag kan inte skratta åt det. hon har valt att leva mitt liv. hon har tagit mina personliga texter. men mina texter är MINA TEXTER, och mitt liv är MITT LIV.
jag tar det jävligt hårt eftersom jag är mina texter och mina texter är jag, det är JAG, JAG MAGDA, och INTE NÅGON ANNAN. jag hatar dessa människor som inte kan bättre, misslyckade nollor som tar och gör till sitt.

för mig är det kränkande att någon har stulit min dagbok och vägrar lämna tillbaka den.

det här får mig att vilja sluta blogga nu och aldrig mer påbörja med det igen.

förresten, du kanske ska ta och kopiera det här också?
när du ändåså är på g.

nu söker jag efter en guldklimp

jag läser rätt dåliga bloggar, typ engla, glitzy och det här gänget. det är bara av ren vana som jag läser dom egentligen eftersom jag la upp dem som favoriter för länge sedan.

nu vill jag läsa något nytt och intressant. så, kan inte alla som anser att de har en intressant, rolig eller vadsomhelst blogg bara lämna en kommentar och länka till sin blogg? det blir så mycket roligare för mig.
kom igen nu, var inte blyga och var inte LATA så att ni skiter i min önskan. hjälp era medmänniskor.


vad gör man inte för lite socker

nu sitter jag här i sängen och myser. men kvällens väg till myset har varit lång. jag tar det från början och det kommer att bli långt. jag bryr mig inte om att ni inte är intresserade, ni ska LÄSA och tycka synd om mig.

dagen började med att jag skulle cutta mina tånaglar och istället för att fokusera mig på det jag gjorde, var jag upptagen med annat och råkade klippa av en köttslamsa på min lilltå. jag kunde ha agerat blodgivare idag eftersom det blödde upp en halv toarulle typ.

halvåtta på kvällen bestämde jag mig för att sticka till supermarketen för att köpa glass. en speciell glassort som inte finns överallt. dock var jag så dum att jag drog på mig mina gepard-leopard-tå-skrevar-sandaler, det är inte det att de ger mig skoskav, utan det är mer att den där remmen som håller fast skon om ankeln alltid trillar ner. hela vägen till supermarketen var jag tvungen att stanna till var 100:e meter för att haka fast den i jeansen.

jag var arg. jag svor. på bosniska till och med (grovt, grovt).

gissa om jag blev argare när jag såg att de hade stängt vid åtta. allstå, det var värre i verkligheten än vad det låter som, men jag var verkligen desperat. så vad gör jag? jo, pms-kärringen i mig bestämmer sig föratt gå hela vägen till st julians (det tar ca 50 min by foot) i mina plågsamt jobbiga sandaler.

dog jag inte av irritation den här kvällen så kommer jag förmodligen aldrig att göra det heller. hela vägen plågade mina sandaler mig, och jag var en bitterheten personfierad. jag såg riktigt pissed ut, önskar att ni hade sett mig verkligen. dessutom började min stackars lilltå blöda igen, som om den inte hade förlorat nog med blod idag.

i st julians köpte jag chips och kex och sedan gick jag tillbaka hela vägen, trots mina fötter och min tå. två timmar tog den lilla trippen, men pms-kärringen hann lugna ner sig lite i alla fall.113361-1028
halvvägs till st julians.
113361-1029
det här vad jag menar med att jag fick ta jeansen och en hårsnodd till hjälp för att fixa min skosituation.
113361-1030
välkommen hem kära du. merhaba som vi säger. vet inte om det är merhaba som på bosniska "merhaba", men det får duga.

lyckas hon, så lyckas väl jag

nu har jag pratat, i ett halvår känns det som, med min mamma. hon har dessutom fått upp ögonen för min blogg. den har varit hemlig för mina familjemedlemmar ända tills för någon månad sen.

dubbelliv typ.

så ringer hon mig och vi diskuterar allt och inget. ibland ringer hon och så har vi blogg-högläsning, där hon läser högt ur bloggen och jag får sedan förklara mig. den här gången slapp jag dock, fick bara förklara det där med hunden när man slår den i bakhuvudet.

den här gången kom vi även fram till att hon och jag ska ta körkort nästa år. jag vill nu seriöst ta körkort så att jag kan racea i kycklingryd, men känner jag mig själv riktigt bra så blir det inte riktigt så. jag ger dock inte upp hoppet om mig själv, eller min mamma.

vet ni hur jag peppar mig? genom att tänka illa om andra människor. haha. det är det bästa. jag tänker så här kring körkortet ex. har X lyckats ta det, så gör jag det också eftersom hon är så trög, har Y lyckats ta det så gör väl jag det också eftersom han är så osäker osv osv.

mia törnblom skulle säga att jag lider av dålig självkänsla, jag skulle vilja säga att det är bra att peppa sig med hjälp av andras dumhet, för då känner man sig extra smart he he.

något mer om hundar

på tal om dessa hundar, orkar inte skriva namnet på dem, men jag hörde en historia när jag gick i gymnasiet; om man slår en sådan i bakhuvudet så trillar hans ögon ut. HAHA. man får sedan trycka dit ögonen på egen hand. iiieeeuuuu. 
jag tyckte det lät asroligt, men stämmer detta?

ok. och nu är jag skittorr,men nu när jag satt och skrev det här så skrattade jag lite för mig själv, och jag kom på en alldeles egen rolig historia. den låter så här:

- hur skrattar en chihuahua?
- chihuhuaahaha.


if looks could kill

jag måste berätta om en brud i klassen, som jag och min partner kallar för Stirrögat. jag kan lika gärna bre på med skitsnack för risken är liten att hon upptäcker bloggen och lär sig svenska.

den här tjejen allstå, Stirrögat, hon är den första som verkligen, verkligen lever upp till sitt namn. hon brukar alltid vara försenad till lektionen och när hon kommer in i klassrummet spanar hon av hela klassen och letar sedan reda på en plats där hon kan sitta. men, och nu kommer poängen, medan hon spanar spärrar hon upp sina ögon till max. jag lovar, hon ser ut som en galen chihuahua. jag var tvungen att googla stavningen.

jag har aldrig riktigt vågat se henne rakt i ögonen.
image1027
hon ser ut så här! hon har också brunt hår, fast lite längre.

back with the wind

god eftermiddag. en underbart härlig dag har vi framför oss. helg och solsken. en filmkväll, eventuellt tillsammans med mina två bästa killpolare ben & jerry, en massa mys och bara slapp.

jag har känt mig lite frånvarande den här senaste veckan. det har absolut inte hänt något, för er få som bryr sig (mamma kanske), utan det är bara så att mina hormoner har varit med om en större jordbävning. vilket i sin tur har orsakat stort kaos i min hjärna, eller iaf den ena hjärnhalvan som används.

men nu, nu är jagt tillbaka med full återställning i kroppen och knoppen.

BLÖGGHEEEEELG.
ok, lite fjantigt hehe.
image1026

stackars lilla pojk

vad bra att niklas är märkt för livet, nu kanske han lär sig något. jag förstår inte att man väljer att kontakta aftonbladet för att prata ut om sin sons dumhet. kan man inte ta det hemma vid köksbordet? istället för att sitta och prata med en reporter om sitt sons misstag borde hon istället ta ett snack med sonen och fråga honom vad fasen han håller på med.

och niklas ångrar sig. stackare. var han full när han gjorde tatueringen? var det verkligen så viktigt att visa sig tuff inför polarna? kunde han inte ha valt ett snyggare motiv (ha ha)?

en tatuerare får nu skulden för att niklas var så puckad för att han ljög om sin ålder. det finns nog säkert en orsak till att man har åldersgräns för vissa saker, sen att niklas missbrukar den åldersgränsen är bara hans eget fel. och nu får han ta konsekvenserna av det han gjorde. det är väl inte mer än rättvist.

slappt

hela dagen är en slappdag och nu ska vi till donken och äta.

ikväll är jag en lipsill

ikväll gråter jag över tre olika grejer.
den ena grejen är att internet inte fungerar. igen. för 80:de gången. jag vet att det låter som ett äkta i-landsproblem, men bor man i ett i-land så får man ta det för vad det är.

internet krånglar. vilket innebär en massa telefonsamtal till technical support som inte är så hjälpsamma, men som ikväll hörde min desperata stämma och lovade att skicka en tekniker hem till oss. vid något tillfälle var jag verkligen på bristningsgränsen och ville bara lipa ut min frustration och han sa snällt ok take it easy madame. naw.

det andra är att jag saknar min familj. min kära familj. farmor ringde för någon timma sedan. min kära farmor (nu blir jag sentimental igen). de är alltid med mig i hjärtat, men inte alltid i huvudet, vilket medför att jag inte alltid saknar dom. därför, när jag saknar dom så gör jag det av hela mitt hjärta, halva hjärna, min själ, heliga ande och allt det andra.

och det tredje, som är en bidragande faktor till 80% av mitt humör är min kära PiaMariaSara som är på besök i min hjärna och i min kropp. de tre brudarna gör mig galen. GALEN.

jag klarar knappt av mig själv, för att inte tala om andra människor när det är så här.

ge mig en näsduk

sista gången var den helgen innan jag åkte till Malta. och nu sitter jag här och gråter. för första gången sedan jag kom ner.

egetligen behöver jag inte tröstas när jag gråter. ungfär som att jag inte behöver någon som kan skratta med mig bara för att jag skrattar. att gråta för mig är att släppa lös alla känslor som trycker i kroppen, inte för att få medlidande, inte för att visa mig stark eller svag. utan bara för att slappna av för min egen skull.

ja, jag ville bara säga det.

högstadiet - himmel eller helvete?

jag älskade högstadiet. det var kul att gå i sjuan, åttan och nian. varje år förde något kul med sig.

i sjuan fick man försmak på hur det skulle bli senare i högstadiet. från att ha varit på andra våningen på Fågelfors förflyttades vi ner till "verkligheten" och blandades med de coola åttorna och de hårda niorna. skåp jämte en nia var en mardröm, såvida skåpet inte tillhörde någon sygging som alla var kära i. samtidigt.

och var man mot någon konstig förmodan kär i någon annan kille som inte tillhörde "det coola gänget" (det känns  verkligen fjantigt att skriva det coola gänget, som en 80-tals fras typ) så kunde man lika gärna hålla tyst om det för att slippa kommentarer som a meeh honom kan man väl inte vara kär i? ju fler som var kära i samma kille desto bättre, och desto mer accepterad var man.

i åttan kunde inte niorna vara lika kaxiga. nu hade man lite mer respekt, i synnerhet av sjuorna som nu var lammen på marknaden. man kunde bosssa, man fick vara högljudd, man fick ta plats och allt det andra som man inte riktigt kunde göra som sjua, såvida man inte ville ha blickar från de äldre.

åttan var det bästa året. man hängde lite mellan det oseriösa och det seriösa. man hade ett år på sig att besluta sig om gymnasieprogramet, och än behövde man inte oroa sig. rent pluggmässigt tycke jag att åttan var jobbigast. det var så många prov och arbeten som skulle lämnas in hela tiden. det är väl inte för inget man kallas för plugghäst eftersom man slet som en häst.

nian var lika med lucian, kabareén och klassresan. det var det bästa med nian eftersom man fick göra så mycket olika saker.
nian var även respektens år, alla såg upp till en. även om man var världens tönt så var man ändå en nia och det vägde upp töntskapet. man hördes och syntes mest och man tyckte att man ägde skolan. det fanns inget stopp på niorna. alla såg till att njuta av den nyvunna statusen, för den skulle bara vara i ett år innan man sedan fick börja om på nytt igen.

jag sitter nu och tänker på min högstadietid. jag älskade den och jag trivdes. jag blev aldrig mobbad, men jag blev aldrig heller en av de populära. jag var mittemellan-bruden som gjorde det bästa av sin högstadietid. då ville jag att den aldrig skulle ta slut, men nu är jag glad att den tog slut. för det är så mycket bättre nu.

det finns så många unga människor som går igenom hela sin högstadieperiod ledsna och förvirrade och svikna. det är bara så förjävligt eftersom det, då, känns som att det aldrig kommer att bli bättre. men det blir bättre skulle jag vilja säga. jag skulle även vilja säga att skolans sociala system, med allt vad popularitet och alla stereotyper innebär, suger. håll ut ett par år till och sedan när gymnasiet är avklarat har ni hela livet framför er. 
jag lovar och svär.

men om du får 100 spänn?

image1025
den här synen möts man av när man kommer in i affären som ligger cirka hundra meter ifrån mig.
JAG KLARAR INTE AV DET! jag klarar inte av att gå ut ur affären utan att åtminston ha köpt en kaka.

jag kan säga nej till träning, nej till människor, nej till killar, nej till partyn, nej till att sova, nej till i princip allt.
men jag kan inte säga nej till en jäkla kaka.

tragik när det är som mest tragiskt.

cruel summer

image1024
nu ska jag ut och promenera.

god eftermiddag

jag vaknade för en timma sedan. detta innebär att jag har missat två lektioner idag. jag minns inget av morgonen. har bara vissa minnen av att jag drömde konstigt. hela min morgon var en en enda dröm. tydligen hade nicole försökt väcka mig också men det misslyckades.

det konstiga var att jag hade gått och lagt mig i pyjamas igår natt, men på morgonen vaknade jag i tshirt och mjukisbyxor. jag undrar när detta hände.

undrar om Amelia Adamo rusade in på BB?

klockan är ett på natten och jag sitter och läser en intervju med amelia adamo på aftonbladet. lagom tråkig intervju, men hon är snygg, så jag bläddrar vidare och kommer ner till slutet av intervjun där man kan läsa lite tips på hur man ska vara för att vara en bra far- eller mormor och far- eller morfar.

tipsen är de mest sjuka jag har läst. så därför infogar jag dom här:


En mor- eller farförälder ska:

  • Stötta och uppmuntra föräldrarna. Och beundra barnet!

men herregud det är väl klart. man måste ju har ett hjärta av sten om man inte kan beundra sitt barnbarn.

  • Respektera att de vuxna barnen är vuxna och behandla dem därefter.

barnen kommer alltid att vara barn för föräldrarna, oavsett hur vuxna det är. min farmor och mormor behandlar fortfarande mina föräldrar som barn. och mamma och pappa gnäller då och då, men det hör ju saken till.

  • Vara ärlig med vad man vill och kan ställa upp med i form av barnvaktande till exempel. Säga nej till det man inte vill göra även om barn/svärbarn tar illa upp för tillfället.

vaddå säga nej?  är man pensionär och inte gör något annat än stickar om dagarna så ska man ställa upp. vem vill inte umgås med sina barnbarn? känslokalla jävlar bara.

En mor- eller farförälder ska ej:

  • Rusa in på förlossningen eller BB eller hem till nyblivna föräldrar utan att ha blivit inbjuden.

det här är den mest löjliga av dem alla.
man ska inte rusa in på BB utan att ha blivit inbjuden. därför ska man skicka en inbjudan per post eller? det är väl klart att man ska rusa in, det är ju lycka att få barn. alla ska ju sitta och vänta på att ungen kommer ut.

dessutom ska man inte rusa hem till föräldrana utan att ha blivit inbjuden. HAHA.
hahaha. allstå seriöst, det finns väl inte människor som på riktigt väntar på att bli inbjudna, speciellt inte om de människorna råkar vara föräldrar till den som föder? herregud det är ju en släktfest vi snackar om när någon får barn. hela släkten ska hälsa på. inbjudan? det är väl klart att det är inbjudna! de ska hänga på låset och ha med sig kakor, kaffe och presenter.

  • Lägga sig i vad barnet ska heta, om man inte har blivit tillfrågad.

HAHA. "om man inte har blivit tillfrågad". hahaha. herregud. det här är en skrattfest rakt igenom.


En mor- eller farförälder har rätt:
l Att träffa sina barnbarn.
l Att träffa sina barn ensamma ibland, utan svärbarn och barnbarn.
l Att skapa egna rutiner med barnbarnen.

Ett barnbarn har rätt:
l Att bli älskat och beundrat av sin mor- eller farförälder.
l Att ha en egen relation med sin mor- eller farförälder.
l Att bli respekterat av sin mor- eller farförälder.

 
Alla Att-meningar är väl SJÄLVKLARA?

vem är de här tipsen skrivna för? för känslokalla idioter? allstå det här är den värsta smörjan jag har läst på länge. PÅ LÄNGE.

jag undrar verkligen vad det är för människor som bor i sverige, som måste påminnas om att beundra sitt barnbarn.


crvena jabuka

image1023
i fredags när vi väntade på bussen till paceville så började den mörka snubben snacka med mig av någon anledning. han sa You look like an apple. An apple? sa jag. haha, yeah like an apple, skrattade han. haha, skrattade jag också. visste inte riktigt om jag skulle bli arg eller skratta.

vaddå apple? jag fattar inget.

hur som helst. ett äpple. en crvena jabuka.

nu blir vi inte bortrövade i alla fall

Det här känns tryggt att veta, speciellt med tanke på att jag och nicole planerar en tripp till sicilien på torsdag.

otkrit cu ti tajnu

internet har fixat sig efter 40 min på telefon. jag hoppas att detta håller i sig, annars vet jag inte vad jag gör.

detta firade jag med att skypa med irma.
vi tar bara vid där vi slutade sist.
hon förstår när ingen annan gör det, hon förstår allt.
vi är av samma kött och blod och det är jag så stolt över.

männsiskor söker efter lustiga förklaringar till allt. de vill veta allt. de vill kunna kategorisera. de vill kunna peka ut och peka på och utropa aha. de söker efter saker de själva inte är medvetna om. de vill kunna sätta benämningar på förtelseer som kräver mer än ett par målande adjektiv för att kunna förklaras i ord.  

det behövs inte någon förklaring på vår vänskap, eftersom det inte finns någon och det går inte att förklaras. det är det bästa, för det är bara då man vet att det är äkta.
image1021

kaniner på fötterna

image1020
vad tycks om mina nya sovstrumpor?
vissa människor var väldigt anti för att jag skulle ha med mig mina raggsockor till malta (för att det är varmt) så jag skippade dom.
ja det är varmt, men jag har fortfarande kalla fötter.

mina kära nerver

det är så trevligt att jag har lyckats ta kål på hälften av mina nerver på bara två dagar. det här med internet i vår lägenhet verkar inte alltid vara en självklarhet, det spelar mer på tur liksom.
och jag är otursdrabbad.

fredagens partybilder

113361-1013113361-1012113361-1011113361-1010113361-1009113361-1008113361-1007113361-1006
ok en massa bilder. förfest hos lina och sedan fest  paceville.

Kamrat posten och mina kärleksproblem

jag måste bekänna en sak.
jag har varit kär i niklas strömstedt.
jag var kanske 11 bast och tyckte att han var ashet.

det var en sådan smygkärlek och jag var rädd för mina egna känslor. men mest rädd var jag för mig själv. haha jag tyckte att jag var lite störd som kunde gilla en sån "äldre man". en lång period trodde jag faktiskt att jag var den enda i hela världen som kände så.

tills en dag då jag satt i biblioteket och bläddrade i KP. på kropp och knopp sidan var de en insändare, en tjej som hade skickat in och skrivit att hon var helt hopplöst förälskad i niklas strömstedt. plötsligt kände jag mig normal som aldrig förr, för jag var inte den enda som hade dessa sjuka tankar om äldre män.

KP var räddningen för alla förvirrade barn. det var min bibel. KP på fredagar på bibblan var dåtidens höjdpunkt.

image1019

partbilder från torsdagen

113361-1015113361-1014

ok. nä det blev inte så många. jag orkade inte uploada hehe. men vi var iaf ute och firade halloween en dag efter alla andra. nicole var sig själv och jag var en geisha innan allt sabbades.

wonderwoman engla

jag fattar inte det här med engla ärligt talat. jag har tjajat om henne ett par gånger, men jag måste få vädra mina åsikter. allstå jag förstår mig inte på livet hon lever. det vekar så rosa och puttinuttigt och gulligt och lyxigt och tråkigt.

jag fattar inget. varför kan hon bara inte skriva ett inlägg om hur skittrött hon är på hypen kring henne, hur hennes bebis skriker eller hur skitförbannad hon är på världen. men inget från denna kvinna.

snacka om att ha ett skal. hon är nog en wonderwoman.

en trött och ilsk jag

nu har jag försökt på hundratusen olika sätt att fixa det här med internet, men det är en svårknäckt nöt verkar det som eftersom jag sitter här skitirriterad och allt annat än glad.

folk på msn började till och med irritera sig på mig för att msn loggade in mig med en hastiget på 100 ggr/minut.
men det som gör mig mest förbannad är att jag inte kan lägga den där beställningen på min parfym.
snyft.

113361-1005

det kommer inte att förvåna mig om det här inlägget aldrig publiceras eftersom internet är mentalt instabilt.

nu ska jag gå och gråta mig till sömns.
hejdå.

dags att dra igång cirkusen

jag sitter här och käkar direkt ur min chipspåse. nicole och jag satt och kollade på filmer, the hills någonting och crybaby med deppanpeppan. mot slutet blev jag megaseg, men nu, nu är jag redo för en helkväll på bloggen.

image1004

baby girl

I've seen a man cry, I've seen a man die inside
I've seen him say to me that he is only mine
That he gotta do what is best for him
Never let me in, not even begin
To tell me I'm the one under his moon and sun
That I am the thing that revolves around him
But while on top of him I know what's best for him
I'll show him how to win and let me in 

fula jag

jag känner mig som en TANT! en tant som ska till en annan tant och sticka halva kvällen.
och mitt hår är för jäkligt, det går inte att fixa på något sätt. jag blir så deppig. jag vill inte gå ut när jag känner mig ful.

FUL FUL FUL FUL FUL.

lika bra att jag är mitt fula ikväll så slipper jag alla FULA killar. för fula och slemmiga är dom.

jag tror att jag vet varför jag är som jag är. på grund av tafssnubben igår. JÄVLA TAFSSNUBBAR hoppas de går en plågsam död till mötes.

nu ska vi gå. wish me good luck.


bakning på g

usch jag känner mig så degig. låg tidigare idag på taket och solade, somnade och vaknade av att en snygging plockade ner sin tvätt. det var lite skämmigt. jag fattar inte varför jag skäms för sådana saker.

nu är jag så seg att jag funderar på att sticka ner till affären och bara köpa lite choklad eller något som kan pigga upp mig.

dessutom vill jag prata med min mamma (halo mama) men hon loggar aldirg in på skype. och så kommer hon förmodligen ringa upp när det är dags för mig att gå ut ikväll. jag och nicole ska tillsammans med jannic och hennes tjejkompis till lina och sedan till paceville.

I'M A DEG! snälla någon ryck upp mig lite.usch.


en megalång lista, förlåt...

men det är så jäkla skoj att fylla i sådana här grejer hihi.
PERSONLIGT
Namn: Magda
Födelsedag: 3 juni
Hemstad: Jajce i Bosnien och Kycklingryd i Sverige
Ögonfärg: blågröna
Hårfärg: brun
Längd: 1.70 typ
Högerhänt/Vänsterhänt: högerhänt
Stjärntecken: tvillingarna (det bästa man kan vara)
Skostorlek: 38-39
Är dina föräldrar skilda: nej, tack och lov.
Rädslor: att någon av mina närmaste ska dö eller bli sjuk
Mest använda namn på msn: magzi

FAVORIT
Färg: beige just nu
Mat: pita & kupus, i missss very much.
Sport: ingen. är tyvärr ingen sportmänniska
Glass: ben&jerrys cookie dough. INGET slår denna glass.
Godis: alla möjliga
Affär: H&M
Tuggummi: Stimorol, de enda som inte blir geggia efter en tids tuggande 
Årstid: SOMMAR
Radiostation: lyssnar knappt på radio, men p3 om jag måste välja
Kroppsdel på motsatta könet: händer, armar och nacke

VÄNNER OCH LIVET
Vem av dina vänner är mest lik dig: mest lik men ändå olik är irma. helt olika som personer är vi, men när det kommer till de mer djupa saker så är vi väldigt lika.
Vem är mest högljudd: vem? av mina vänner eller? jag tror nog att jag är mest högljudd faktiskt.
Vad får dig mest att skratta: människor som driver med sig själva, jag skrattar i för överigt lätt åt allt även grejer som egentligen inte ens är roliga.
Vem har du känt längst: ja det är ju irma, hela livet har hon varit där vid min sida.
När grät du mest: när jag var bebis
Bästa känslan: när jag gör mig själv uppmärksam på att jag har så mycket att vara lycklig över
Värsta känslan: att skiljas ifrån människor
Vart vill du bo i framtiden: någonstans där det är varmt, med en snubbe och vårt barn i en mysig och central lägenhet i en lagom stor stad. ändå har jag en känsla av att jag kommer att fastna i sverige.

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: nej. är jag den enda?
Rymt hemifrån: nej, jag var för lat för sånna påhitt.
Tänk på självmord: nee det vill jag nog verkligen inte påstå att jag har gjort
Sovit utomhus: nej
Velat bli modell: jepp, men det höll inte i sig så länge
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: ja herregud, hela mitt liv har nog varit sånt, jag kommer inte på exempel men något jag ofta gör är att jag gömmer mig när jag ser någon jag inte orkar prata med. gömmer mig bakom någon buske, hus osv.
Sett en död människa: nej
Varit på scen: ett par gånger, då vi har uppträtt med dansklasser i nian
Retats:  ja haha. det är kul att retas, men aldrig mobbat.

DU

Svär: hela tiden tyvärr. jag märker inte ens själv när jag gör det.
Sjunger bra: verkligen inte. jag är tondöv som min pappa påpekat för mig ett antal gånger
Duschar dagligen: nej. jag orkar inte
Vill gå på högskola/universitet: jag går redan i Lund, och nu på Malta
Vill gifta dig: JA. det är min stora dröm, att få gifta sig med någon man vill tillbringa hela sitt liv med och sedan få barn. jag är väldigt romantisk på den fronten, men aldrig annars.
Kommer överens med dina föräldrar: ibland för bra. jag har aldrig tyckt att det är jobbigt att umgås med mina föräldrar, älskar att vara med dem på semestern, hitta på saker osv. att ha en fungerande relation till mina föräldrar är superviktigt för mig.
Gillar åska: nej verkligen inte. det påminner mig om krig.
Spelar något instrument: nej
Äger en ipod: .dom är för dyra haha. fast riktigt heta.
Sover med gosedjur: HAHAH NEJ. hallå vem gör det?
För dagbok: väldigt ofta
Sjunger i duschen: jag är rätt tyst när jag duschar
THIS OR THAT

Pepsi/cola: cola, men jag dricker inget av det
Mc donalds/burger king: DONKEN! helt självklart
Singeldate/gruppdate: singeldate. även om det är mer nervösare än gruppdejter
Choklad/vanilj: vanilj
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/vegetarian: kött
Tv/film: film
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: öh, en sportfråga.
Kakor/paj: kakor
Blind/döv: döv

KAN DU

Gå ner i splitt: nej
Skriva med båda händerna: nej. men testa att hålla en pennai båda händerna och skriv ditt namn samtidigt så ska du se att den andra handen hänger med automatiskt när du skriver, trots att du inte är höger/vänsterhänt
Vissla: ibland
Blåsa en bubbla: salivbubbla och tuggumibubbla
Ha dina ögon i kors: jepp
Nudda näsan med tungan: nej
Dansa: ja
Äta vad du vill utan att oroa dig: jag hatar den här frågan.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade: en gubbe på gatan
Du pratade i telefon med: jannic, igår
Du msnade med: nicole, igår natt
Du kramade: nicole
Du skällde på: hm ingen aning
Du sportade med: HAHA.

SENAST DU

Skrattade: alldeles nyss
Grät: det var länge sen faktiskt, men den helgen innan jag skulle åka till malta, då jag hade min lilla gråthelg.
Filmen du såg: nicole och jag såg lambada i förrgår
Tuggade tuggummi: idag på morgonen
Drog ett skämt: jag drar aldrig skämt. jag kan verkligen inte berätta roliga historier, av någon anledning blir dom inte lika roliga när jag berättar dom. så därför skiter jag i sånt.
Sjöng en sång: jag sjunger alltid med i låtar jag hör. men just nu är det I wanna dance with somebody.

TROR DU PÅ

Liv på andra planeter: det här är så fjantigt med folk som tror att det finns ufon och shit. när jag blir bortrövad av en då kommer jag tro på det.
Mirakel: ja och ödet tror jag också på
Kärlek vid första ögonkastet: nej, men seriöst det kan inte vara kärlek vid första ögonkastet för kärlek har inget med ögon att göra eftersom kärleken är blind.
Spöken: jepp
Tomten: nej. snälla någon...

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:
en eller två
Dricker du mjölk: jag sörplar mjölk
Person du hatar mest: ingen, men jag avskyr vissa människor haha
Vad borde man uppfinna: en tidsmaskin
Är du ett hälsofreak: nej
Vilket är det värsta vädret: när det regnar och blåser samtidigt
Lekte du med barbie som liten: ja. alltid. barbie var mitt enda lekredskap som liten.


allt detta festande

jag ska sova väldigt snart eftersom jag är väldigt trött. vi har varit ute i paceville och festat lite.

jag vet inte om det är min ålder som spelar mig ett spratt eller om det är så att jag faktiskt börjar bli gammal. jag orkar inte festa längre, jag tycker inte att det är lika kul att fixa sig längre och jag förstår inte grejen med att dansa porrdans framför en hög med killar.

det är inte kul att skrika och gapa, eller stappla omkring och vara döfull. vilket jag iofs aldrig har tyckt har varit kul men ändå. jag förstår inte grejen med människor som måste få i sig alkohol för att våga hälsa och prata med en. och jag förstår inte heller grejen med killar som tror att de kan bete sig hur som helst och ursäkta sig med att de hade fått i sig lite för mycket.

var ligger njutningen i att vara 25 år gammal men bete sig som 16? känner man absolut inget ansvar när man är 25? jag trodde att man vid den åldern hade uppnått lite mognad. och alla småtjejer och småkillar som springer runt och är fulla, var är deras föräldrar som ska hålla koll på dem så att de inte råkar illa ut?

gud, jag känner mig som 52 bast ibland.


inte för nöjes skull i alla fall

dagens pannkaka handlar om det vi alla hatar att vi måste göra; raka benen.

rakning är så bööööring. dessutom ser benen så dödligt bleka ut när man har rakat dom. jag har dessutom aldrig skum när jag rakar benen. det är så dyrt! eller hur? ge 80 spänn för gilettes brudskum är lite väl mycket.

därför mina kära rakande vänner föreslår jag att ni istället använder vanligt hårbalsam till benen. hyveln glider fram som en skridskoåkare på is och man slipper allt stök med skum som hamnar överallt. dessutom är benen sjukt lena när man är färdig.

jag lovar, det funkar. bojkotta gilette så kanske de sänker priserna på sina skumprodukter.

tyvärr blir det ingen bild på mina ben. jag är rädd för att få stalkers.


lycka

ah. nu kommer jag till dagens höjdpunkt. jag ska äta glass (cookie dough) och kolla på the hills. juhuu.
jag är så lycklig just nu.

inte mer än så

jag har ännu inte gått ut ur huset. nu har det blivit lite molning, hoppas bara att det inte regnar.

igår natt vaknade jag klockan fyra av att det regnade och åskade som aldri förr. blixten måste ha slagit ner någontans. det är helt sjukt vad det åskar här när det väl gör det.

jag funderar på att sticka till shoppingcentret, måste köpa en väska och glass förstås. sedan bir det slappande innan vi ska ut ikväll och festa lite pga halloween.

jag hade lite tråkigt

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en resa till madrid där jag skulle shoppa för en stor del av pengarna. jag vill shoppa. jättegärna. nu.

Vilken CD-skiva ligger i din CD-spelare just nu? det var länge sedan man höll på med cdskivor, och eftersom jag ine har någon cdspelare här just nu så ligger det ingen cdskiva i den alls.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?  åh fyfasen. ingen. jag hatar alla sånna turistattraktioner, jag är riktigt mentalt ostabil när det kommer till sånt. men om jag måste välja något så är det sådana som är "på marken", typ kasta bollar för att vinna kexchoklad osv.

Tittade du på tecknat när du var liten? ja, hela tiden. fast jag tyckte inte om sådana "lågproduktionsfilmer" eftersom dom var så fult tecknade. det skulle vara disney helst.
Läser du för skojs skull? det är väl klart att jag gör. jag läser mest humorböcker, så om ni vill skratta medan ni läser så ska ni läsa Marian Keyes.
Pratar du några andra språk? bosniska och engleska.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? ja det tyckler jag verkligen, speciellt om det är han som har bjudit ut mig. lite stil på snubben får det faktiskt vara.
Vad har du med dig in på bion? godis, helst chokladiga.
Gillar du din boendesituation? ja :) jag bor  en stor lägenhet och har en mycket härlig sambo som heter nicole.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22. omg. jag blir gammal snart.
Tror du att Gud är man eller kvinna? jag tror att gud är könlös.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? jag tror att jag kommer bättre överrens med snubbar, det är på något sätt lättare
Sover du på sida, mage eller rygg? rygg. det är tufft att andas om man ligger på mage. förresten så ligger hjärtat under tryck om man sover på mage, och det är inte heller bra.


jag prisar dig ra

image1003
sol och härligt väder. snart ska jag ut på balkongen och stekas lite. det är nu solen är som starkast och farligast och jag kommer med stor sannolikhet att åtminstone bli röd. och när man blir röd så blir man brun senare. jag är besatt av solen, jag lever i en cancerbubbla.

nu är jag inte stolt, men jag orkar inte

det är 99 procents chans att jag ska skolka imorgon. föreläsaren som håller i morgondagens lektion är så tråkig att en blomma direkt skulle vissna i hans närhet. jag sitter och halvsover på lektionen för att det är så oförklarligt dött när han pratar.

jag klarar inte av tråkiga människor.

allstå vet ni vad han gjorde en gång en tjej kom försent två minuter? han sa åt henne att gå eftersom han klart och tydligt hade sagt 9:10 och inte 9:12. helt puckad.
och när någon i klassen diskuterar med honom så kan han få för sig att bara avbryta mitt i meningen och säga sch sch, there are others that want to talk, trots att personen i fråga inte ens hade kommit till mitten av det han hade att säga.

ibland får jag en sådan stark lust att bara ta och slänga skrivboken på honom och säga åt honom att pensionära sig för hela maltas skull.

finnar från finnlandet

mina finnar förökar sig väldigt snabbt. snabbar än kaniner. de jävlarna tror att de kan styra över mitt fejs, de tror att de kan förstöra min skönhet, de tror att de kan få mig på dåligt humör. men de tror FEL. räddningen heter baciron. nu ska jag gå och dränka mig i baciron så att jag kan vara het på partyt imorgon.

jag är stolt över magda

ibland sitter jag och läser mina gamla inlägg som jag har författat med mina egna fingrar och hjärna. det händer rätt ofta att jag gör det, för att påminnas om hur mitt liv har varit för ex några månader sedan. det är så spännande!

och rätt ofta tänker jag höga tankar om mig själv. jag är så stolt över mitt s.k författande. jag är genialisk, för det mesta. jag förstår inte riktigt varför jag inte har blivit erbjuden ett bokkontrakt.
jag tycker att jag är asrolig, skrattar gott åt mina egna inlägg och myser när jag läser dem. gnuggar händerna lite förtjust ibland också.

ni tror att ni känner mig, ni tror att ni vet hur jag är på riktigt, men det är inte sant. HAHA. jag är fuckin genialisk. jag är jag, men ibland när jag läser undrar jag vem är den här bruden egentligen, och så inser jag att det är indira (mitt alterego) som talar. jag vet inte om jag lider av någon slags personlighetsklyvning, men något åt det hållet. allt ni läser är sant.


internetplågeri

jävla skitpiss internet! ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH. jag fattar inte att en sådan sak kan göra mig så frustrerad. eller jo, jag fattar väl det egentligen. det känns så jobbigt att den ska krångla. min livslina. min navelsträng till verkligheten.

maltanet, jävla skitföretag, hoppas ni går i konkurs för ni förtjänar inte mig som kund.

nip/tuck

113361-1001
det här är världens bästa serie. jag är helt seriös. den är så bra och jag fattar bara inte att fler människor inte har fått upp ögonen för den. men så är jag ledsen eftersom jag inte kan ladda ner det olagligt nu. snyft. kan någon ladda ner det åt mig?
113361-1002
och det här är en av världens snyggaste män. HERREGUD. he makes my day. jag kommer ihåg när jag var rätt kär i honom. suck. tur att jag inte är det längre eftersom det bara hade varit jobbigt.

RSS 2.0