ja volim samo sebeee

igår var första gången på länge då jag la mig kl 21. jag orkade inte mer så jag somnade direkt typ. det var skönt och så men jag vaknade trött ändå. ibland känns det som att jag skulle behöva sova så länge som det bara gick.

kom precis hem. vi fyra tjejer gick på stan och letade present till ida och sedan käkade vi pizza. jag käkar aldrig pizza såvida jag inte är i sällskap, har aldrig ritkigt fattat vad det är som är så speciellt med pizza faktiskt. vissa käkar det en gång i veckan, hur orkar man liksom? 

är lite stressad nu eftersom jag måste packa och lite sånt, hinna till ica och köpa tidning som jag kan ha på tåget *myssss*. älskar verkligen att köpa tidningar för att sedan "spara" dom till rätt tillfälle, när den ligger på bordet men jag vet att jag bara får läsa den på tåget. och lukten av papper......aaahhhh.

ikväll ska vi fira ida och går väl på bistro sen. men jag är såååå not partypepp haha, kommer nog säkert komma senare får vi hoppas på. annars har jag alltid krissan som stöd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0