hejdå kycklingryd

packat och klart. jag är skitsömnig. nu ska vi äta pizza.


and baby i got u

känns ändå liite skumt att veta att det här är sista kvällen i min egna säng *buuuuuuuuuuhäää*

sommarbilder

jag orkar inte skriva något till bilderna. på bilderna är det oftast jag, irma, ina och maida. inga enviroment-bilder mest fejjabilder.




i en värrrrrld full av liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv

deno satt och youtubade lite disneyklipp och nu har vi suttit och sjungit oss genom alla lejonkungen låtar. I LOVE lejonkungen!!


gluhi telefoni

bloggrace it was, för jag kom på en sak som hände igår som jag glömde att blogga om. igår när jag checkade min mobil så såg jag att jag hade ett samtal missat från något mobilnummer jag inte hade i telefonboken, så jag eniro:ade numret men inget där. jaha, då får jag väl ta och ringa då.

en sak som jag alltid har stört mig på på min mobil är dom där touchsreenknapparna jag har på min mobil, det är lätt att komma åt dom och sedan är man mitt uppe i ett samtal man inte ens visste att man förde. anyways, det var ungefär det jag gjorde nu och   jag ringde upp numret som var placerad under det numret jag egentligen skulle ha ringt upp. därför trodde jag att jag ringde upp rätt person, när jag in matter of fact ringde upp en helt annan.

telefonrösten: halo
jag: a hej..
tlfr: hej..
jag: ja, jag såg att jag hade ett samtal missat från detta nummer-
tlfr: nej
jag: nähe..men vem är det jag pratar me-
tlfr: nej
jag: nähe..okej
tlfr: inte pråta svenska
jag: ma majka, jesi li ti to? *fet förvirring råder*
tlfr: a jesam cheri, odkud ti?

så istället för att ringa upp rätt missat samtal, ringde jag upp farmor och eftersom farmor är fortfarande rätt så ny, okunnig dvs, med sin mobil (jag antar att det var telefonincidenten som fick faster att köpa en mobil åt farmor) så hade inte hon kollat ordentligt vem det var som ringde henne utan hon svarade bara och därför kunde inte hon fatta att det var jag som ringde. allstå farmor och mobiler. och jag är väl inte mycket bättre.


testikel

jag hoppas att ni har insett att mina rubriker inte har något med texten i inlägget att göra. ibland kan det bli lite missvisande men ORKA med fyndiga och påhittiga rubriker, därför blir rubriken oftast låten jag lyssnar på. känns nästan lite fyndigare än vanligt.

like a virgin

whaaatcccaaa?? bloggen är ju lite skum men vi fortsätter med dagens bloggrace. bloggrace är väl liiiiite att ta i, men det var länge sen jag uppdaterade så här ofta så därför får den nog äran att kallas det ändå.

aaah jag är helt energisk, även det är lite förvånande, men idag måste jag vara energisk om jag ska palla att packa det sista samt duscha, besöka farmor och hemköp.

men mest av allt vill jag bara däcka i soffan.


det blev rött

ok bloggen var lite cp innan men här är det som skulle ha sagts:

duktiga klubben hade sammanträde idag kl 9.15.

kände mig oehört mogen som gick upp, funderade på

att snooza men tog mig i kragen, och gick sedan

ut och tog en promenad för att "komma igång" med dagen som

det så fint heter.

har nu käkat sarma till frulle och ska väl fixa

lite grejer som måste fixas.
FF idag här hos oss, våra päron befinner sig i

tranås där pappa ställer ut tavlor tillsammans

med  andra kreativa människor. känns rätt härligt

att slippa dom idag, vila upp sig lite och så.

ja och nu ska jag fixa mina fötter och händer.


ode mujo u mornare

allstå gud, jag satte lite spott i halsen och höll på att dö. hostade fram och tillbaka och blev lite röd i fejjan av all ansträngning, men jag överlevde. att sätta något i halsen måste ju i för övrigt vara det ultimata sättet att begå självmord på. man typ "råkar" sätta något i halsen och sedan *taaadaaaaahhhhhhh* its done.

livsfarligt att sitta och svälja spott i alla fall.

anywayzzzz för att uppdatera er lite om flyttläget (och för att nicole ska något att läsa till frukosten), typ nästan ALLT är packat. alla smågrejer iaf, inredningsstuff, toastuff och köksstuff, imorgon tar jag hand om alla kläder och sminkstuff. jag har blivit bättre på att packa de senaste åren.

jag är rätt PEPP på att flytta.


tråkblögg

har småpackat hela dagen, och jag har inte ens packat en tiondel av allt som ska packas. guuuud how boring.

och så är jag supersömnig. ska dricka kaffe med mamma och lilla farmor.


sexet och staden

SATC nu dårå!!

min dag (how very kul rubrik)

rätt person vann Project Catwalk, eller vad säger ni?

mitt liv är lite halvtråkigt eftersom det inte händer mycket, av förklarliga skäl finns det finns inte så mycket att rapportera om. jag har lovat mig själv lite action när jag landar i kalmar, det har varit alldeles för tyst och lugnt sedan jag kom från bosnien.

idag var jag iaf i jönköping och hängde med min lovely irma. vi käkade och fikade och gick på stan. det ösregnade, men det kan inte alltid vara sol. typ...never. jag köpte en kalender, skrivbok och pennfack *schoolgirl*, är så pepp på att bara kladda sönder kalendern och använda mitt pennfack. AHHH. ska bli spännande att börja skolan, men samtidigt är jag så rädd för att "misslyckas", allstå inte helt, men typ på det här pluggplanet, jag vet inte längre hur man pluggar. pluggade typ sist i gymnasiet ha ha. på riktigt allstå. sedan dess har jag glidit fram och haft väldigt mycket tur med mina tentor. men nu ska jag plugga, läsa varenda bok etc etc, det ska bli så spännande!!

anywaysdays nu ska jag kolla på det nya hillsavsnittet. några hills-hulliganer här eller så att vi kan diskutera?


projekt springväg

nu är det project runway som gäller!! wooohooo.

sta je zivot par koraka malo tuge i meraka

okej vi fortsätter här med sommarbildsturnen, del 2 kan även kallas för "den näst bästa kvällen", men detta gäller nog inte alla som befann sig där just då, men det gäller iaf mig och sedan irma också kan jag nog säga, såvida hon inte dementerar detta påstående. anywaaays, enligt dagboken ska det här vara 26 juli, en lördag. ah sitter här nu och känner mig stressad över att klockan är två och att jag enligt mina egna planer ska gå upp vid nio imorgon för att färga håret och lacka naglarna, tänkte jag skulle passa på att njuta av att huset är helt tomt och ingen är hemma, hoppas jag lyckas gå upp. okej det får bli lite snabblogg nu. orsaken till att de enbart är nästan bilder på mig, irma och ina är för att jag tog ett par kort med min egna kamera, sedan verkar det inte som att någon annan tog kort heller, trots att vi var typ femton pers som var där. dålig stil.


åh det här kommer jag ihåg, vi tre var först på plats, resten av gänget hade inte kommit. vi satte oss med Ado, som var ledig för kvällen, och hans polare. vi satt en stund och sörplade på vårt vin, jämte mig stod en av ados polare som var typ enorm och vars standardreplik var "a jesi peder" oavsett vad man sa. han snackade på och drog lite smaklösa skämt och jag kände mig fett förolämpad så till slut orkade jag inte ens titta på honom, dock var det lite svårt att ignorera honom när han stod jämte mig och snyltade på fresh air från min solfjäder. försökte dock distansera mig lite ifrån människan så jag och irma påbörjade snacka med ado, vilket även det visade sig vara ett "misstag". han pratade på om bartenderyrket, och här skyller vi på ölen, men omg, cut the crap ville nog både jag och irma och säga, istället satt vi bara där hummade och nickade och när han äääntligen var färdig så hade jag och irma rätt mycket kunskap om alkohol och vilken temperatur vinet bör serveras för att smaka bäst.

efter all snack satte vi oss i soffan istället och bara "samlade intrycken" och degade. alla andra hade också hunnit komma och det var pepp stämning.

ja det ser ut som att vi satt med tre människor haha, men ah, det här var enda bilden där någon annan förekom förutom oss tre. adnan, maida och djulsa.

ari var lite på mig under kvällen, fast inte på ett sliskigt sätt som typ A är bra på, utan lite eeeeeh gulligt sätt haha. känner mig som värsta fjortisen. anyways, det snackades om rätt mycket och jag vet att jag tjatar men allstå stämningen, STÄMNINGEN är så jävla speciell, det är ungefär så som det aldrig är i sverige. man festar på ett helt annat sätt i sverige och heeelt annat i bosnien. jag har i alla fall aldrig upplevet att människor som befinner sig på stället/klubben (i sverige allstå) efter en viss tidpunkt ex börjar sjunga och alla sjunger med, alla dras med i flowet och man bara sitter där och önskar att natten aldrig skulle ta slut, man bara fortsätter festa och njuta av alltet. men mycket beror nog på stället och sällskapet, fast ändå INTE liksom, det är så här det är på de flesta "mindre" uteställen (kafici) där alla känner alla och det känns som att sitta i sitt eget vardagsrum typ och jag bara ÄLSKAR DET *superlyriskkkk*

- men duuu-u-u, det var en av sommarens repliker tror jag. yttrades väl oftast av mig, eller? jag tror det, dementera om något är fel och hjälp mig att minnas vad som hände mer under den här kvällen för jag har lite svagt minne. allstå irma ser så sjukt söt ut här, man vill bara nypa henne i kinderna!!

ok jag lärde ari The Pose. han lyckas inte riktigt komma upp i samma standard som nicole, men det fick duga. allstå jag älskar mina armband, ni uppmärksamma nissar har nog märkt att dom har varit med på varenda partybild de senaste hmmm...två åren, men jag älskar dom, kärlek på hög nivå här. har också fått för mig att dom är voodoorized och skyddar mig mot tråkiga partykvällar. fattar egentligen inte varför jag ursäktar mitt missbruksanvändande, men så att ni inte tror att jag är helt off och inte äger några andra armband, dom är bara helt enkelt inte lika älskade och knappast fotogenique som dom här jag har på mig.

anymanyway, efter en hel natt i City var det inte någon kvar av vårt gäng, utan bara jag och irma som satt med ado och ari. ari tjatade på att vi fyra skulle "till ett annat hemligt ställe" men av väldigt vettiga skäl *RRrrrrrRR wakeupcall* gick vi istället hemåt jag och irma. irmas omdöme var snäppet bättre än mitt eget så det blev varken discot (som jag tjatade om) eller dedics hemmapartaj (som jag också tjatade om) istället tog vi oss jedva uppför backen förbi berte kucare upp till kiwi där vi satt typ en kvart och vilade, innan madzo räddade mig och skjutsade hem mig. jag var SJUKT sömnig och orkade inte något förutom att däcka. så precis när jag hade lagt mig och ligger där i sängen och väntar på john blund, väntar lite till, tiden går och jag kan verkligen.inte.somna. sov två timmar från och till, vaknade flera gånger, satte mig upp i sängen och var verkligen övertygad om irma och dom satt på min säng och pratade med mig, så jag pratade lite med dom också. say no to vino säger jag bara.

herregud nu får det fan räcka, ibland glömmer jag bort mig och skriver på som att jag får betalt per ord. nu ska jag iafl sova. hejdå igen.
 


kalmarusha

jaaaaha, det mesta börjar fixa sig kring flytten. nu har jag precis bokat en biljett till kalmar så på söndag åker jag!! jag är faktiskt riktigt pepp på hela flytten. det här med inflyttningsdatum är typ alltid krångligt, och eftersom mitt inflyttningsdatum är första september så innebär det att jag har lägenheten först på måndag, DÄRFÖR ska jag sova över hos edina på söndagen. hon räddade mig verkligen!! vet inte annars hur jag hade klurat ut allt, så det kommer bli so much fun att få träffa henne.

på måndagen kommer pappa med lite grejer, och eftersom han inte har tillgång till lastbilen som dom har på jobbet så får jag vänta till på lördag samma vecka med möbler haha. jag kommer sova på madrass på golvet, ni vet sån tv-shop madrass som man kunde beställa för några år sedan?, äkta invandrar-style however. 

men det verkligen positiva är att jag har någonstans att vara på söndagen och att jag kommer att ha selle till skolan första dagen *liten skolflicka*, jag slipper stressa sönder mig till uppropet och någon kommer att vara där för att hålla mig i handen när jag blir nervös *edina goes mamma*. guuuuuud vad spännande!!


svi nas momci cekaju nasmijanih usana

jag har precis käkat en torkad ananasbit och läst igenom min sommardagbok. det borde vara kriminellt att man tycker att man själv är "kul", men allstå jag skrattade åt mig själv verkligen och åt allt jag hade skrivit, ibland har jag mina bra stunder då jag verkligen är rolig.

idag sov jag bara fyra timmar igen, det känns lite som att jag väntar på ett breakdown. vi tre, mamma, pappa och jag åkte in till värnamo för att handla mat på willys och lidl. till dom, men till mig med. det var spännande att gå bland hyllorna och plocka ner grejer, mat och sånt, allstå jag har så goda grejer som jag ska ta med mig till kalmar *längtar*. har man ett välfyllt kylskåp att komma hem till så är man glad, med andra ord en skitbra start på mitt nya liv i kalmar.

men okej, här kommer iaf lite random pics från denna sommar. det här är första delen, vi kan kalla den för random pics1. dom är lite mindre än vad dom brukar vara, jag pallade inte att ändra till 500px haha *jobbigt att ändra i rullisten hela tiden*, så kör vi lite kortare bildexter också. bilderna är superosorterade, men skitsamma jag kan inte fixa allt perfa, spec med tanke på bloggs sugiga uppladdningsgrej.

det här är jag och min brorsa, orsaken till att han ser förvånad ut för att han alltid blundar när blixten smäller till, så därför förberedde han sig stenhårt den här gången. vi är iaf på väg mot carsija.

jag minns inte riktigt vad som hände den här natten, för jag spanade i dagboken men det står inget om den här dagen, men här är iaf jag och maida, vi sitter i city (the place 2 b)

vanja ville också vara med på bild så det fick han ju

okej, den här bilden har en historia. maida ville tvinga mig på en promenad med henne för att hon skulle köpa kredit till sin mobil, jag var lite lat, men hon lovade mig ett kinderägg om jag hakade på. och vet ni, jag gör rätt mycket för lite choklad. ok intressant historia. not. men det är väl sånt här som är charmigt.

jag och dzeneta som är en släkting till mig, hon är i för övrigt syster till adnan som är ihop med maida. får ni ihop matematiken?

på dagarna hängde vi på brana, ett badställe vid floden pliva. just på den här bilden var det lite folktomt, ligger liksom inte ens folk på handdukarna, sen tror jag att det berodde lite på att vädret var "ostadigt", dvs det var inte 40 grader varmt och vattnet var inte "uppvärmt".

det här måste vara jajces roligaste fötter. alltså det är så fult när pektån är längre än stortån, men det är ÄNNU fulare när den är extra mycket längre än normalt och till slut är det inte ens fult utan bara roligt.

fötterna tillhör han där till vänster, ari. han är lite som sina fötter allstå, superkonstig och rolig. till höger om mig sitter nerko, min kusse. och vi ser alla lite halvskumma ut, förutom jag som ser rätt käck ut, men det var sent och det var härligt och det var liksom ALLT. mina favoritstunder var efter klockan 24, när City inte är helt knökfullt utan när många går hem och bara de roligaste stannar kvar. det är så jävla skoj då.

ina och liten del av irma är med. irma och ina är kussar. allstå det här måste jag förklara lite, i jajce är alla släkt med alla, det är ett incestsamhälle, 70% av alla msk som bor där typ är mina släktingar på något sätt och så är det för alla där. så lycka till med att hitta dig en livspartner.

ok, ari legenda igen, här väldigt full och allmänt borta liksom. typ så som han är varje dag oavsett tid på dygnet.

en jävla onsdag tvingade mig min mamma att hänga med henne till pijaca, marknaden. det är lite större än vad det ser ut att vara och det är så bökigt, rökigt och stökigt *uuu värsta rimmet*, människor är galna och prackar på en grejer och jag vill inte röra vid någon när jag går där. jag gillar inte att pressas emot människor som jag upplever "smutsiga", lite jobbigt men det är så oavsett var jag är haha *bakterienoja*. vi köpte inget, surprise. not. mamma köpte bara en honungsmelon och ett kilo bananer.

det här är någon av dom sista dagarna i jajce. jag och ina skulle ta lite "sightseeing" bilder, men det gick dåligt och vi gav upp och gick stack för att käka istället. allt vi gjorde var extreeeemt ansträngande, till slut hamnade vi i city där vi satt en lång stund tillsammans med ado. nä jag minns fan inte vad vi gjorde helt. mitt minne är helt sjukt cp, nu kanske ni fattar varför jag skrev sommardagbok.

det här var min näst sista dag i jajce. här skulle familjen på sightseeing. bakom oss ser man jajce, stari grad som tornar upp sig ovanför staden.

så skulle vi ta oss igenom lite skog för att komma till ett ställe som innan kriget var en kafic där man i princip satt och hade asbra utsikt över vattenfallet medan man satt och smuttade på sitt morgonkaffe.

här är utsikten jag pratar om.

det här är inas sista kväll. det började rätt segt eftersom alla tre var trötta och typ lite depp haha. vi satt först med min killkompis A och hans polare A och jag kände shit det här kommer aldrig att gå för vi var så sega och ingen orkade engagera sig i nått snack. det började bli lite jobbigt och vi var lite sugna på att sticka och ta en promenad, men så började dom beställa in drinkar, och vi var tyvärr inte i stånd till att tacka nej. från början smuttade alla tre lite tveksamt men sen tänkte äh vad fasen kan lika gärna slå hål på allt och därmed var snacket i full gång och vi hade det kul.

elizabeta (bosniskt uttal) was there. jag älskar den här bilden på irma,  jag har lyckats fotografera något unikt, den här känslan, ni ser hur hon njuter, det var ungefär så här det var för det mesta.

och kleopatra was there aswell

men izabela var inte riktigt med på det här. det jag har på huvudet är en sån liten grej man lägger sockerpåsar i, det var lite prat om att ina skulle snatta en sådan, som ett minne, jag vet inte om hon gjorde det.

sen när vi kände att nä nu var det dags för lite promenad så gick vi tre, tackade för drinkarna och stack. vi är dåliga på att vara tacksamma tyvärr och pallade inte att bjuda på oss själva längre (taskigt al jebiga vi var trötta). det blev dock lite pinsamt när vi mötte upp edo och hans polare för att sedan efter ca fem minuter efter att vi stack ifrån de första killanrna träffade dom igen medan vi var med edo. det hela var lite eeeeeeh obvious. så vi stack helt, mot dolce (förra årets the place 2 b) och där hände en sjuk grej.

medan vi alla stod och väntade på ina, kommer en brud fram till mig och undrar om hon kan få ta kort på mig. först trodde jag att hon menade att jag skulle ta kort på henne och hennes gäng så när jag sträcker mig efter kameran säger hon ba nej nej allstå min kusin *pekar på kussen* (allstå är man 24+ och ber sin tjejkusin att ragga åt en så uppfattas det enbart lite efterblivet) tycker att du är skitsöt och vill ta kort med dig. eh jaha, måste säga att jag blev lite överraskad, men tjaaaa. så snubben ställde sig vid mig och en annan kusse till henne ställde sig på min andra sida, så *snap* tog hon ett kort och sedan ville hon att jag typ skulle posa med snubbarna och ta fler kort, allstå jag visste fan inte vem som var mer bäng om det var hon med sina ideer eller om det var jag som ens ställde upp på detta. gud allt var så cheesy och fjantigt, den här snubben då var lite exatiskt över att vi ens pratade, och är någon kille sådär "exatisk" så blir det så fel och jag stod bara och stirrade dumt på honom. ah allstå.

och just det, kom på det nu haha. det slutade ju inte där. utan vi gick därifrån, så kommer vi tillbaka en andra gång, så sitter samma sällskap fortfarande kvar och alla i sällskapet ba hojtar eyy här har vi henne igen, så fortsätter dom ba aa kom och sätt dig här en stund. så säger kussen låt mig bjuda dig på en drink. allstå HA HA,  en kille som säger "låt mig bjuda dig på en drink" är typ dödsförklarad, i mina öron klingar det såå retard:aktigt. herregud antigen så köper du den där drinken utan att yttra något så cheesy eller så gör du inget av det. men lika bra att han inte gjorde det, hade verkligen inte pallat att sitta med honom. känner mig lite elak, men gud så lam han verkade. ja värsta historien.

det här var min sista kväll. det var bara jag och irma som var kvar av tjejerna. vi satt som vanligt i city och jag kan slå vad om att bartenderna (A, A och L) saknar oss haha *egooo*. ah haha, kom på en till sak nu. på city jobbar två bartendrar som vi var supertjenis med, men så fanns det en som vi inte alls var lika tjenis med, jag uppfattade honom som klumpig någon gång och sedan dess har vi kallat honom den klumpiga (smotani) bartendern, han har egentligen aldrig snackat med oss och vi har inte heller ägnat honom någon uppmärksamhet. men så en kväll när vi festade i city (även kallat som den bästa kvällen i jajce) så tyckte han att vi var asroliga och allmänt pepp liksom, den kvällen spräckte vi hans lilla "mur" och sedan dess så verkar det som att han tror att vi är supertjenis med honom också. sista kvällen satt vi där, jag och irma och snackade så plötsligt så kom han och satte sig med oss (när han fick fem minuter över, han hade paus haha). allt var så komiskt/gulligt och jag irma gav varandra en snabb blick och han satt där och skulle vara cool men det var så uppenbart att han var nervös och allt var så puttinuttigt haha *aaaawwww*

okej det var första delen. andra bilder kommer en annan gång.
nu ska jag gå och sova. det tog mig en evighet att skriva allt här. nu ska jag gå ich sova. hejdå


vem?

okej det hade visst lite sexuell koppling trots allt. jag tänker på julian mcmahon när jag hör låten. alltå att jag vill dansa loss med honom. vem vill ni dansa med när ni hör låten?

horny as a dandy


jag är ju inne lite på sån här musik nu, får jag kalla det club, eller blir någon förolämpad? jag har ingen som helst aning om vad den ska kallas. men seriöst den här låten är ju så pppppppppparty, jag vill bara dansa in gryningen typ. men eftersom ingen kommer att klicka och lyssna så kan jag berätta att det är remixen på den där låten Im horny, horny, sooo horny, men en skitbra remix. texten har i för övrigt ingen som helst sexuell koppling, inte för mig iaf, hon kunde lika gärna ha sjungit Im happy, happy, sooo happy, samma sak typ. men det bästa måste vara när han snubben sjunger And i like u, yeah i like u, i like u ca sjutton gånger, där nånstans i mitten. aaa ge mig party. nu.

sug

shit jag tror jag smäller av nu. blogg.se:s fotouppladdningsgrej måste vara det mest jävla dåliga påhittet i deras historia. det måste vara ett jävla skämt allstå. för det första; det tar en evighet att ladda upp varje bild var för sig, istället för att ex kunna ladda upp 50 på en och samma gång som på FB. för det andra; man kan inte lägga upp fler bilder samtidigt om man går in via arkivet. för det tredje; som jag trodde man kunde göra men som man tydligen inte kan, jag laddade upp typ femtio bilder direkt in till arkivet och allstå inte in i inlägget (ni som har blogg fattar nog vad jag menar) och sen tänkte jag att när jag går in i inlägget när jag vill påbörja ett inlägg så infogar jag bara in bilderna. det borde funka tänkte jag, så går jag in nu och ska infoga bilder så får man ju upp en sån ruta med ett X antal bilder som man kan klicka in i inlägget, men man kan inte bläddra bakåt och lägga in gamla bilder. allstå jag DÖR, så jävla uselt och dåligt tänkt av hela gänget bakom blogg.se, var fan är kompetensen liksom?

nu till något annat, för det första; jag hatar det här, jag hatar och jag pallar fan inte att sitta i en timma och lägga upp bilder IGEN. DÖÖÖÖÖÖÖÖ helevetes jävla helvete.
för det andra; jag fattar INTE att jag skriver ett inlägg om detta. jag fattar det bara inte. är så trött nu så jag går och sover.

nije znala da sam pjesnik i da moze u stihove moje

eh pepp nu. kände att jag påverkades av mitt egna inlägg nu, eller iofs jag var påverkad när jag skrev det, men jag orkar inte gå och lägga mig depp.

det tog mig cirka en timma att lägga upp bilder för bloggen och då är inte alla uppe. jag delar upp det lite så berättar jag lite också om grejer som har hänt osv, gör lite berättelser om bilderna men det har ni väl inget emot antar jag. här är det mina regler som gäller haha....okeeej.

dom här senaste dagarna har varit extremt cepiga och jag kan inte riktigt komma underfund med varför. allstå alla dessa killar, jag blir galen ibland, allstå inte mina killar, utan killar jag känner, allstå killar som jag är kompis med, killkompisar med andra ord *tog lite tid att finna rätt ord*.

just nu så bara skulle jag verkligen, verkligen vilja befinna mig i jajce.


sta to ima u ljudima tuzno da ulaze u tudje zivote

jag saknar min mormor. jag tycker det är orättvist att hon träffar mig och min bror bara en gång om året. hon missar så mycket. hon har missat varenda födelsedag de senaste femton åren. vi har heller aldrig firat bajram med henne och morfar dessa år. hon har missat vår student och hon har missat allt annat med mig och deno. hon har dessutom missat så mycket i mammas liv. det är så orättvist. krig är så orättvisa.

hon saknar oss så mycket, hon gråter när vi anländer och hon gråter när vi åker, hon skakar när hon omfamnar oss för första gången, så länge som hon har saknat och väntat. trots att tiden är hennes fiende när hon är med oss, så griper hon ändå desperat efter minsta liten sekund för att få tillbringa den med oss. hon är så desperat, som en hungrig efter mat.

det hade varit lättare om hon hade älskat oss lite mindre än vad hon gör, det hade varit lättare att skiljas ifrån henne då, lättare för mig att veta att hon inte är ledsen men att se henne så ledsen som hon verkligen är gör så ont i mig.

min lilla, lilla mormor.


lambi is dead

vi har uselt toapapper hemma. det är bara ett lager med papper, istället för två som det brukar vara så nu får man dra en meter papper för att torka sig. det var säkert pappa som köpte det, tog första bästa utan att kolla efter.

min mormor i bosnien, hon köper alltid sånt toapapper som är parfymerat haha, värsta roliga grejen, förstår inte riktigt syftet med parfymerade toarullar men det kanske är en kul grej. mormor tycker det i alla fall.


my giiiiirl wants to paaaaarty all the time

omg!! det här är ett sjukt sammanträffande. igår var jag rätt fastklistrad vid DC och laddade ner en massa musik, helt sjukt hur musik påverkar en till att typ bli glad/ledsen/pepp/depp/etc, men hursomhelst jag hade ju sånt skitbra flow, hittade bara bra uppladdare osv, så hos en snubbe så laddade jag ner ett par house-club låtar. egentligen är jag rätt anti house och club men typ det senaste 2 åren har jag fastnat mer och mer, fastnade nog förra sommaren helt definitv liksom när vi festade på Dolce. men det ska inte vara cphouse/trance/raveparty/knarkmusik/blandat i en konstig gegga utan sån skön, "dansvänlig" (låter som att jag är lite handikappad, typ handikappsvänlig toa, dansvänligt golv osv haha) som man kan släppa loss till på sköna dansgolvställen.
jag tror nog egentligen att jag blandar ihop house och club lite, jag har ingen aning hur jag skiljer dom åt, men iaf, musiken är så clean, soundet/beaten är jämn, upprepande men ändå mjuk, inget tranceskit inblandat. ja det var min lilla förklaring, är det någon som har en mer "klarare" förklaring så kom med den.

men för komma till THE point, för typ.....två år sedan hörde jag en sån skön låt när jag var ute i lund, förmodligen herkan ha ha, och dom sjunger på något konstigt språk så det är ju lite svårt att snappa upp ord man aldrig har hört. i refrängen sjunger typ en kör av tjejer, på vad jag trodde var indiska (visar sig vara nått afrikanskt språk), så sjunger dom "na na na naneeeh na na na naneeeeeeh" (så som jag hörde det) flera gånger och jag ba älskade låten! sån megafullträff, man vill bara dansa och shakea buttie butt med alla som står jämte en och dansar. så kommer det alltid nått emellan och jag lyckas aldrig fråga djen vad låten heter. så har det typ pågått i två år haha, fram tills nu! satt nu och lyssnade på allt jag hade laddat ner och så kommer den låten, jag ba eeh say whatttie whattie what?? har jag sån megatur att jag laddar ner låtar på måfå och RÅKAR ladda ner en låt som jag har längtat efter så mycket?? JAAAA. supertur. jag är fan bäst allstå. ni anar inte hur många människor som har viss kunskap om musik som jag har frågat och nynnat på låten och ingen har fattat vad jag sjunger om och hur många gånger jag har youtube:at sönder mig och liksom varit despo (måste måste måste ha låten).
 jag är så happy nu.


galija


na tvojim usnama

- e, a ko ovo pjeva?

aaaaaaaaaaaah nostalgi!!!! guuuuuuuuuud someone please bring summer08 back!

ina, maida, irma och jag. and this was just the beginning.

jahapp

jag kan verkligen inte gå och sova nu eftersom jag har hittat en person som det går att ladda musik ifrån så snabbt. ah. så jag får väl sitta här en timma till typ men jag är skittrött.

- nä men dom sjukskrev sig faktiskt

ja okej, supervettigt inlägget här under, men det är oväsentligt. det väsentliga är att det innehåller hela sjutton utropstecken. shift- och 1:an-knappen är helt slutkörda, izlizani med andra ord. HAHA gud..inte bokstavligt talat allstå... ja torr humor haha kunde inte låta bli.

my type of guy

update: jag tror att mina hormoner skrev det här inlägget och inte JAG, jag som Magda allstå.

har suttit nu och funderat om jag ska orka skriva ett inlägg. idag somnade jag vid sex, på morgonen allstå, och gick upp vid tio. sedan dess har jag hunnit fixa allt tjafs med papper som rör lägenheten, bostadsbidraget, csn ETC when does it end???

jag har absolut inget vettigt att dela med mig så jag delar med mig lite hotness istället. det här är julian mcmahon, universums SEXIGASTE man, omg får tjejstånd av att tänka på honom. julian är my long lost love och nu när jag hittade dom här bilderna på datan så inser jag nu att jag egentligen aldrig kommer att komma över honom helt. han är så snyggggg, hans ögon, blicken, den där blicken och hans gorgeous mouth, kroppen, han är så lång (läng är VIKTIGT!!), but its the look in his eyes and the way he behaves... daaayyuumm!! *faller som en fura och hyperventilerar just nu* (fattar inte varför engelskan var nödvändig, men det kändes bara rätt att blanda in den lite).

dr christian troy som hans rollfigur heter i Nip/Tuck, allstå han är en sån riktig bastard i serien och trots att jag verkligen hatar sånna bastards i verkligheten så är han så sjukt oemotståndligt het och övertygande i sin roll att man blir cepe. "det är så typiskt tjejer att bli kära i sånna riktigt badass bastards", kommer någon säkert tänka nu, men allstå jag funderar på det, det ska inte vara en asshole som skiter i en och dumpar en var tredje dag (DET är en ÄKTA asshole), UTAN en som kan kan spela oberört cool och dissa en vid "rätt" tillfällen och ha fett med självförtroende för att få en att vekna vid minsta lilla befallning från honom, då kan vi snacka om en sexig bastard som lever ut sina bastardintentions tillräckligt nog för att man ska vilja dumpa och cutta honom i bitar men SAMTIDIGT bara vilja honom ännu mer. en sån. *PUUUUUH lemme breath* gud, vet verkligen inte vad jag svamlar om. känns som att det var en eeevig mening, men fattar ni åtminstone vilken typ av kille som jag snackar om?

jaja enough. här är han.

ok försöker att tänka på honom utan hatt. det går....sådär. ändå så lyckas han se schnyyygg ut!
allstå nu hör jag nicoles röst här i huvudet, hon säger: "ahmen han har ju sånna flikar och är nästan flintis, näru baggis, det ska vara mycket HÅR". jag har umgåtts för mycket med nicole tror jag. hursomhelst, ja han är lite flintis men han är faktiskt 40 bast. varken mer eller mindre. fokus på munnen istället. titta!!! suck.
SUUUUCKKK allstå kolla posen, hur han sitter, hur han liksom viker ut sig själv, den där halvöppna munnen...aaaaah.
ja här har vi halvöppna munnen igen. jag vill bara make out with him!!!!

den bästa sparar vi till sist, som en sista bild för att ni verkligen ska fatta vad jag snackar om. de föregående bilderna är ju  tagna lite ur sin kontext om man säger så, här posar han, och gör det han är bäst på; att se ut som ett vandrande kåtobjekt. jag döööör!! kolla blicken och munnen, hur han liksom "snörper" den, hans självsäkerhet som strålar ut på det sättet han sitter, sådär lite nonchigt/laid back-igt i soffan/fåtöljen, allt är så....haöhsdöhöss!!! *doing* /bruden som svimmade


jag jag jag!

tänkte jag skulle posta en bild innan jag sticker. kom på att pappa går upp vid fem och inte halv sex. så nu har jag 12 minuter på mig att fixa det här och sedan smyga upp till rummet. men som sagt, TÄNKTE posta en bild men så bläddrar jag igenom 600 av sommarens bilder och inser att det här är den minst egoistiska sommar jag har haft eftersom det knappt finns några egobilder. endast fem bilder där jag är helt själv, annars är jag alltid med nån av mina brudar. helt sjukt. vad hände med att ta hundra nästan exakt likadana bilder bara på sig själv och spara varenda en?? jag att tror jag börjar bli vuxen. hursomhelst för att ni ska minnas mig som den normala människa jag är så kommer här en bild.

lite "konstnärlig" touch över bilden, eller vad säger ni? det här var i för övrigt den mest lama bilden av de bilder där jag är själv. men jag tycker nästan att jag är lite het med min halvöppna mun.

lite maja kanske?

aj, sträckte precis mina äggstockar. kan upplevas som lite obehagligt eftersom det känns som att någonting i ens muff går sönder, händer mig skitofta att jag sträcker äggstockarna (eller är det kanske äggledarna) när jag ex skrattar för "hårt" (typ som när något oväntat händer och man bara MÅSTE skratta ASHÖGT) eller när man nyser. fan superjobbigt att behöva hålla igen på skratt och nys bara för att minska slitaget på källan till allt liv här på jorden *muffpower*.

allstå jag fattar ärligt talat inte att jag inte går och sover. jag gör liksom inget vettigt, men fick för mig för ca fyra minuter att jag skulle gå och ta en kexchoklad ur mitt egna gömställe i skafferiet, fast jag inte ens var hungrig. jag tror att jag verkligen ser mat som något subsitut för roliga och kul grejer, käkar när jag har tråkigt och inget annat att göra typ. efter ett par tuggor på kexchokladen så känner jag en söt doft, ba vad är det som luktar så gott, kan det vara jag? ne, det var inte jag, så fortsatte jag och käka så ba men fasen det luktar verkligen den där calvin klein parfymen (kan inte komma på namnet *vänta, ska prisjakt-a det*, just det så var det ja, euphoria heter den f.ö en av de godaste parfymerna!!). så luktar jag lite på kexchokladsomslagspappret så luktar det verkligen gott. så hela tiden medan jag käkade så kände jag den här lukten av doften, så det förstörde min matupplevelse lite. men det var lite ologiskt att den ska lukta parfym så jag snokade lite i skafferiet och fann en fryspåse fylld med torkat "gräs", té allstå, känns fel att säga gräs, men torkat té som mormor har gjort iordning och det var därifrån doften kom.

allstå pappa kommer att gå upp om typ en timma och jag funderar på om jag ska stanna kvar här eller om jag ska gå och sova.

update: korrläste det här inlägget och kom på att det är rätt "otydligt", texten känns rätt osammanhängade men tja..det beror på trötthet.
förresten, rihannas nya låt, disturbia, är såååå bra. riktig pepplåt, men det beror alltså på rytmen inte lyricsen för den har jag inte fattat än helt. guuuuuuuuuuuuud känner mig sjukt efterbliven just nu, plonkar på tangetbordet och det känns somatt all text bara blir feel ock typ felstavad och meningsbyggnaden liknar en nybliven invandrares. godnatt


nu

är det någon som är vaken NU?


en näsa för kebab

helvete jag är så svettig, värsta svetten i händerna och armpitsen, men det är klart att man blir lite varm när man sitter instängd i ett rum med en kofta om magen SAMTIDIGT som man skriver inlägg, chattar och lyssnar musik. klart det blir överhettning i hjärncellfabriken. nä men seriöst det är sån mensånga man svettas ut, sjukt att man kan svettas så här mycket bara av att sitta och ha mens. fantastisk hur den kvinnliga kroppen är byggd.

en annan sak som jag funderade på när jag promenerade igår var näsan. inte The Nose, människan, utan näsan som man har i ansiktet. allstå vem det än var som konstruerade människan så tänkte han/hon igenom det riktigt ordenligt, för tänk om näsan istället för att ha näsborrarna pekandes neråt hade dom pekandes uppåt, allstå om näsan istället hade varit upp och nervänd och att näsborrarna pekade upp mot himmlen istället för ner mot jorden. allstå TÄNK, jag menar man hade inte kunnat andas ordenligt eftersom man hade fått in en massa saker i näsan, typ småflugor, snö, regn, och annat krafs som faller ner typ grus och sånt. man hade varit tvungen att bära med sig servetter var man än gick bara för att kunna snyta sig när näsan blev full av allt skräp.

lite sjukt. har den tanken aldrig slagit er? mig slog den igår, inte en dag för sent.


kreativa magzzzazazaza

men gud äntligen typ. det är så typiskt att när man är bloggsugen så fungerar inte sajten som den ska. men annnnnnnyyyyyways (har lite väl mycket överskottsenergi just nu). men på tal om inget. alla skryyyyyter om sina fina teckningar som dom håller på med i illustrator och allt vad dom programmen heter *lite 45-årig mammadatakunskap över det hela men men*, så här är en egengjord teckning till höger föreställandes mig omed ett äpple på huvudet. vem skulle missta mig för någon annan? den här är hederlig gammal teknik; tuschpenna, papper, inscanning och sedan lite photoshop. ja vem trodde att jag kunde vara så kreativ??

europeiska unionen sverige

rubriken är väl rätt tilltalande? snodde den precis från framsidan av mitt pass som ligger här och väntar på att bli borttappat och glömt.

okej nu har jag typ 700 pics från denna sommar. jag vill typ dela med mig av allt så att ni i detalj vet vad som hände, vem som höll på med vem, vilka ställen man ska besöka etc etc etc *puuuuuh*, men efter att ha sett filmen zodiac idag så känner jag mig fortfarande stirrig över mördare och andra grejer. imorgon har jag nog säkert glömt bort allt så då kommer jag säkert slänga upp tre feta album här.

ja det var väl det.

jo just det. hela jag är en fet finne. jag har fått en finne precis vid sidan av läppen, fast ändå helt klistrad precis där läppen börjar, där det röda börjar allstå, och den är tyvärr inte klämbar så jag har bara petat hud och nu har jag en halvskorpa, helskorpa imorgon förmodligen, som ser ut som att jag har nått sånt litet ärr efter att ha sprutat in botox i läppen typ. kände mig faktiskt lite lyxig när jag tog min promenad idag, folk kunde faktiskt få tro att jag har sprutat läpparna. the only problem: jag mötte ingen människa som kunde spana in mig i närbild.
summa summarum: jag måste rengöra alla mina borstar jag använder i fejjan.

spanade smhi nyss. det kommer regna imorgon tydligen. och jag måste till hemköp och köpa bröd *PEPPPP. in my ass*.

nicole richie

det var länge sedan jag skrev nånting om mina drömmar, känns som att det är dags att börja med det igen.

idag var det en kändisdröm, det ultimata beviset på att jag har surfat för mycket på kändiskvallersajter. varje dröm brukar lämna en skum känsla som håller i sig efteråt, typ som att man verkligen har träffat kändisen i fråga och varit tjenis med denne.

idag var jag supertjenis med nicole richie. det hela var så självklart, jag var någon slags kompis/assistent åt henne och vi promenerade på en bred trottoar i något typiskt amerikanskt samhälle. hon var en bit kortare än mig och smal och på sig hade hon jeansshorts, tunika och flätor i håret, så som hon brukar se ut. plötsligt, medan vi går, så får hon en sticka i tån, hon stannar upp och lyfter ena benet för att kunna kontrollera foten underifrån. samtidigt babblar hon nånting om att hon måste ringa en ambulans som ska dra ut sticka åt henne. jag tittar först lite förvirrat på henne och undrar om hon verkligen behöver en ambulans för detta och erbjuder mig att titta på tån. det är bara ett pyttelitet sår men hon ska ändå ringa.

strax därefter kommer ambulansen, tjutande, men hon vinkar och säger att dom ska stänga av den. ut ur ambulansen hoppar två killar ut, ambulanspersonalen typ. ena snubben är svart och ser exakt ut som han Abe från Våra bästa år haha *känns bra att drömma om den serien också*, och den andra är vit och ser exakt ut som gordon ramsey, han elaka topchef-programmet, båda är klädda i vita uniformer och ingen av dom verkar veta vem nicole är. hon gnäller om att hon har ont och abe tar hand om henne medan gordon snackar surt om att denna uttryckning kostar 900 dollar eftersom det inte var akut och ingen åkte till sjukhuset. jag säger money is no problem och förklarar för nicole om priset. båda gordon och abe tjurar och vägrar åka utan att ha fått betalt. nicole ringer sin pappa lionel richie *haha guuuuuuuuud* och säger, helt utan någon som helst brådska i rösten, att han ska komma dit och pejja för läget. lionel dröjer och gordon och abe är sura nu på riktigt.

för att skynda på läget lite så ringer jag lionel och säger lionel u have to hurry, they are waiting for u to come and pay. jag är mer stressad än nicole. lionel svarar med att han sov och att han är på väg. så kommer plötsligt lionel springande i rosa, tighta typ speedos liknande kalsonger och en rosa morgonrock fladdrande och plånboken i handen. man ser på honom att han precis har vaknat. så närmar vi oss ambulansen, han och jag, och när vi är nästan i närheten av ambulansen skriker lionel till abe på svenska - men kussee!! jag blir förvånad över att han kan svenska men abe blir mer förvånad över att se lionel här och inser då att nicole är hans dotter. så greppar abe nicole om axlarna i en "vänskaplig" kram typ och säger - inte visste jag att du var lionels he he.

sedan vaknar jag därnånstans. hahha.

gordon och abe - hollywoods coolaste ambulansförare


lionel och nicole - hollywoods mest förvirrade


fest.nu

jag vill festa!! är suppppperpartypeeeeppp!!!

en foten och hela hjärnan i graven

jag måste nog verkligen ha en ny data, min mellansgastangent har varit sönder hur länge som helst. jag har petat bort den och satt dit den och nu är den helt knas. dö.

jag tror att det är en arg-dag idag, men en sak som jag stör mig så sjukt mycket på är folk som skaffar barn när dom är dögamla. skitmånga kändisar skaffar barn där både mamman och pappan är typ över femtio bast. okej, det är kanske smått omöjligt att bli befruktad på naturlig väg som kvinna i den åldern, men i hollywood är allt möjligt med alla dessa konstbefruktingar och adoptioner. för någon dag sen läste jag nån skvallerblogg och där ena föräldern (pappan) var typ 65 bast, kan inte komma på vilken kändis det var och det irriterar mig, men han hade precis fått en son. hans kommentar på det hela var typ jag är glad över att vara pappa igen även om det innebär att jag inte kommer att få se min son växa upp. JAHA??? fyfan vad jävla ego!!! det är så egoistiskt att skaffa barn som sedan kommer att vara föräldrarlösa när dom är i puberteten. sjyst farsan, tack för att du inkluderar mig i ditt testament typ. NOT.

och senast den här indiska kärringen som får tvillingar när hon är 70 bast och hennes make 77. GUUUUD. DÖ. NU. allstå hela den här artiklen är som ett enda stort skämt, det här gamla paret är ett sort förlegat skämt och jag hittar tusen fel i allt det dom säger. dom sålde tydligen mark och en buffel för att kunna ha råd med konstbefruktning eftersom det inte gick vanlig väg. NÄHE, ojdå, snubben hade kanske slut på spermier och de två spermier han hade kvar pallade inte simma in i mammans grotta. är det då verkligen inte meningen att man inte ska skaffa barn, varför hålla på och sälja en jävla buffel för att ha råd med en unge när man är så gammal?

så här sa gubben:  Jag har äntligen fått vad jag ville ha och kan dö som en lycklig man. ja men dö nu då gubbe. seriöst, hur sjukt EGOISTISKT är inte detta tänkande?? dessutom var det en son som dom ville ha, och det var det som var orsaken till att han kunde dö lycklig. men det största problemet är att dom har fått tvillingar varav ena ungen är en flicka. flickan anses vara en börda. gud vad pepp att födas som oönskad i en värld där ens bror är sååååå mycket mer värd. jag tror inte att jag kan skriva ordentligt pga tjuret. och nu kan dom här gammelföräldrarna dö imorgon typ av hjärtattack och så är ungarna alldeles själva. hur tänkte dom när dom skaffade barn? hur tänkte läkarna som tillät det här? inte det minsta på hur det kommer att vara för barnen att vara föräldrarlösa inom en snar framtid?

tappade tråden och ilskan här lite eftersom jag chattar samtidigt. focus people! okej. pallar inte skriva mer om egoistiska kärringar och gubbar i indien.


datahelvete

ah fy helvete vad jag hatar den här klumpiga, varma, flåsande, sega och lama saken till dator!! den är så urjobbig, blir megavarm, fattar noll, är alla laptops megavarma efter några timmar? det känns ibland som att den ska explodera och hade den gjort just nu i DENNA SEKUND så hade jag nog blivit allt annat än ledsen, hade snarare blivit skadeglad, rätt åt den skithögen.

jag tror att det är dags för mig att börja planera in en ny dator med pappa i spetsen som huvudsponsor. det gäller att börja tidigt med smöret, bre på ordentligt, vara snäll och etc mot pappa och sedan när allt är på topp och inte kan blir bättre så kan jag lägga in ett litet förslag och säga att antigen så pejjar du för en ny dator för mig eller så kommer jag aldrig mer att hjälpa dig med något när du har problem med din data!!!! (en förkortad version av allt tjat jag kommer dra med). allstå pappa är lite svag för hot, han ger med sig efter lite gnäll, men det gäller att tajma in den rätt. men den här planen kommer att sättas i verk efter min mensvecka (jag vill inte riskera något), dvs nångång där i slutet av augusti, och saken är ju den att jag ska flytta hemifrån också och då kommer både han och mamma vara lite extra blödiga eftersom deras dotter flyttar (=spela på deras känslor), och DÅÅÅÅ, då fan ska jag lägga fram förslaget. fan vad bra det kommer att bli. hihi.


ärru?

jag vågar inte logga in på msn av rädsla för att jag kommer att vara stuck där hela natten. msn är min belöning om jag först städar iordning mitt rum. jag har fortfarande inte packat upp necessärerna och en väska med kläder. jag är lika lam inför "måste" grejer som ett paralyserat mongo är inför typ... simning eller *insert valfri sport*.

idag laddade jag min mobil över datan och blev minst sagt lite förvånad över en bild jag fann i mobilen. hade nästan glömt bort min nudephotoshoot jag hade när vi var nere i kroatien. nu är den inte helnude eftersom jag täcker för mina bästaste ägodelar med händerna och nu snackar vi inte om porrposer med avancerad rekvisita a la playboy utan det är bara en sån check-up picture med en obäddad säng i bakgrunden och olika små niveaflaskor uppradade vid spegeln. men gud blev fan kåt på mig själv när jag såg den, ba who is this chick, hon var schhnnnygg. strax därefter realitycheck: aha det är jag.

ja det var väl det. nu ska jag faktiskt städa.


ful

englas dotter är fan asful.

bajs i anus

vilken underbar dag. jag har haft så jävla tråkigt så jag kunde lika gärna ha sovit bort den.

jag har suttit med papper och ännu mer papper för att fixa allt med lägenheten, skicka iväg kontraktet, maila syon angående maltaintyg och fyllt i csn. gud så tråkigt.

kanske äter jag middag snart, tar sedan en promenad för att "rensa tankarna" även om det inte finns något att rensa, och kanske sover jag över hos farmor ikväll bara för att.

jag känner mig sååååååååå tråkig *gnällig unge* och livlös här i kycklingaryd. skulle jag mot någon förmodan få för mig att gå ut och ta en promenad till torget typ så hade jag inte träffat på någon så sjukt pepp är den här stan. not. hade någon erbjudit mig fem tusen spänn för att jag skulle springa naken genom den biten av staden som kallas centrum så hade jag gjort det. finns ändå ingen risk att någon ser snygga mig all nude. möjligtvis pålsson, men han är full hela tiden så han lär inte komma ihåg nått, eller han tjocka störda snubben som hälsar på alla med ett äckligt snuskflin upptryck över halva fejjan, han hade kanske flåsat lite, flinat och hejat och sedan hade han också glömt bort det.

ja...och nu ska jag gå och äta.

jaha

vafan det är ju fredag idag. hur gick det till???

lägenheten


woho. så här ser min nya lya ut. 35 kvadrat, 2a våning, el, värme och vatten ingår i hyran. hoppas på att den är någorlunda fräsch när jag flyttar in också.

blbla

fan vad segt att blogga. jag har hamnat i någon posttraumatisk-bosnienresa svacka så jag är lite nere. tyvärr så har jag inte tid till att gå in i väggen helt och hållet eftersom jag måste fixa tusen smågrejer. jag vaknade sent idag också, telefonen ringde och jag svarade med ett Halo på bosniska, snubben i luren undrade om det var ...magda jag talar med? ja, det är det, jag har bara en tendens att låta som en man när jag precis har vaknat. han påminde om kontraktet jag måste skicka in. det måste jag göra imorrn obavezno. fan vad pepp! kan knappt fatta att jag ska bo själv igen. tänk vad mycket man kan göra utan att behöva blanda in päronen. man kan krydda sitt liv rejält, lite drama lite allt möjligt utan att dom ska behöva veta något och vara oroliga.

ah känner mig såååååååååå sjukt tråkig. jag har så mycket att blogga om egentligen men det vill sig inte. jag vill bara sova.


sökord

söker man på följande ord så kommer man till min blogg: smileys på msn arabiska, duscha raka muff, bajsnojja.

det känns rätt okej.


life is a flower

det här med att "slita sig ifrån" datorn är inte riktigt min grej, har suttit här nu och spanat lite bloggar, skickat viktiga mail som har varit lite försenade, betalat lite räkningar, spanat alla taggade bilder på facebook, spanat mina närmastes sommarfotoalbum, slöat, funderat över msn hurvida jag skulle logga in eller inte, men jag pallade inte, lessen, men jag känner mig sjukt osocial just nu. trött som fasen (men glad) är jag nu och tänkte att jag skulle sova alldeles strax, men jag ville bara säga hej, så; Hej! nu är jag hemma!

pa sheeeena boni

idag ar det 35 grader och jag smalter. svettrander overallt. nu ar det bara nagra dagar kvar och pa tisdag aker vi till kroatien och opatija dar vi ska vara i en vecka sedan sa kommer det bloggas som aldrig forr nar jag kommer tillbaka.

pussssssss och karlek pa er typ sju trogna lasare som har varit har konstant och halsat pa.

RSS 2.0