party med pusenje

kaaaraaabaja mora dalje, kaaarabaaaja naci mora, karabajaa ne moze na nebo otici bez motoraaaaaaa!!!




tur att han inte drömde att han hade ont i magen....tihihih.

okej ska försöka återberätta den här roliga historien. kan vara så att jag har missat något eftersom jag halvsov medan jag hördes den berättas.

iman berättade den. han hade tydligen drömt att han hade fått nått äckligt utslag vid munnen. i drömmen väljer han att klämma det. han får då allt gojs som har har klämt ur finnen i munnen. någonstans i drömmen kommer han på att han har massa äckel i munnen så han spottar ut det.

någon minut senare vaknar han och inser att han loskat sig själv i fejjan på riktigt.


mina naglar är långa och det är lite jobbigt att skriva nu

ÅHHHHHH trött trött trött. jag måste nog börja knarka järnsaft igen. mår kefft just nu. är skitsugen på nått sött och för någon stund sedan övervägde jag och iman att sticka till corner och ta en fika. corner är väl det enda stället som har fika och är öppet så här dags. stranci drze pa sigurno zato.

anyways. klockan är två snart och jag är trött.

ey kvinnor och män

ikväll är det dags för Muttation igen. så har ni inget för er eller vill bara höra lite tjafs och bra musik så kan ni lyssna på oss klockan 21.oo.

vi har inte kunnat somna

nu degar vi på soffan. vi är bäst. vi har så kul ihop. vi käkade nyss varsin äggmäck med mayo. fan vad gott det var GOOOOOTTTTIIIGOTTTTT. micket gott. på tal om mayo. jag kan dra en mayohistoria som nog bara är internt rolig för mig och iman men ändå. när vi var på kreta så käkade vi ute på nån restaurang. vår kypare (motsvarar nog säkert inte kyparrollen egentligen) hade en bruten arm men han orkade  bära tallrikar på den ändå. när vi fick vår mat så bad jag om mayon. och jag sa  - can i have some mayo? han ba -mayo? jag ba -yes mayo *tystnad* och jag ba lite halvbrådskande -asså majonäs. på svenska. han ba - oh yes yes. fem minuter senare kommer han med hamburgaredressing i en liten skål. jag ba :( *orkar ej ta fajten* *vill äta min kalla pommes*

min föreläsning börjar 8 idag, känns tveksamt att jag kommer att gå. har ångest som fasen men jag får skylla mig själv för att jag idag (igår torsdag) sov i fem timmar efter skolan.

ps. jag rapade just en ägg-rap och det lät som barney i simpsons enligt iman ds. (iman skrev det här men jag förnekar det inte)

okej kanske dags att sova trots allt.

tråkis

allstå sorry för obefintliga blogginlägg för er som bryr er. jag har varit kass på sistone.

och idag är inget undantag för jag måste lämna ifrån datan till iman snart igen.

vi var på donken nyss och käkade. så går det när man inte orkar laga mat. sen svängde vi in på maxi och handlade lite, bland annat godis. jag måste ha nått gott att knapra på när jag kollar på mammas pojkar. sveriges bästa program som går just nu enligt mig.

igår shoppade jag asmycket. eller nä det gjorde jag väl inte. känns nog mer så för att jag inte har shoppat på evigheter *sparsam tjej*.

ÅH hata fula radbrytningar och för att jag byter ämne titt som tätt men ja så här är det just nu.

förresten är det någon mer här som läser som ska till norrköping nästa helg på BHUF möte?

nu ska jag städa. herrå.

BHUF

BHUF är en bosnisk ungdomsförening som typ anordnar massa vettiga möten för oss bosnier. så nu om två veckor så kommer det vara ett möte för enbart bosniska studenter där vi kommer diskutera viktiga grejor. förutom möte och kommer det även vara fotbollstittande (not so much me) men också lite partaj. jag känner några som sitter i styrelsen så jag vet att det här är sjyst.

ni kan gå in på deras blogg bhstudenti.blogg.se och kolla läget....och anmäla er! det är begränsat med platser och senast den 1 nov ska anmälan vara inmejlad så ni har någon dag på er om ni tycker att det verkar kul. och trust me, jag har varit på ett antal BHUFmöten när jag var yngre och det är askul!

okej det var det om det.

godmorgon

vilken fin morgon. soft att vakna till sol.

igår la jag mig vid 3 tror jag. men iman ville, VILLE verkligen sitta uppe till fyra så vi började tjafsa för jag bli gnällig så sent och då småvägrar han att gå och lägga sig. jag gör som jag brukar göra i vanliga fall; gå och lägga mig sur. sedan kommer iman och hoppar på mig och såntdär för att "avtjura" mig och ibland brukar det funka lite för bra. som vanligt brukar vi hamna i djupare diskussioner om världssvälten, USA och krig. vi pratar på tills ena av oss ej orkar mer och däckar eller tills vi blir hungriga. igår gjorde vi äggmacks halv sex på morgonen och det är ett mirakel att vi ens är uppe nu klockan 12. iman var lite svårväckt men jag lockade honom bort från sängen med te och ballerinakex.

min oerhört trevliga vardag

kom hem från skolan för ca 2 timmar sedan. då hade jag varit i skolan i exakt 12 timmar. fick ett kort blackout idag och frågade mig själv vad jag gjorde idag mellan porträttexaminationen och vår radiosändning, men kom strax därpå att jag hade suttit i datasalen från kl12 till kl18.48. lite väl många klockslag och timmar här nu och till och med jag blir förvirrad. sov sjukt dåligt i natt. behöver bara lägga mig och sova. förresten på tal om att sova, nu sover vi i imans 105cmsäng. min står längs väggen och chillar, väntar på att bli såld. jag och iman kan nu ligga jämte varandra utan att nudda vid varann.
däckar hårt nu. hejdå.

vasägeru

i got G on my webbsideexamination! WEEEEEEEEEHEEEEEJ.

fan vad skönt. nu ska jag fira det hela med att göra ännu en tidningssida i indesign.

partybild


vi spontanfestade igår i converse och platta boots. började hos mig där vi först läste igenom olika intervjuer som hade gjorts av klasskamrater, sedan sminkade jag mig, kläddde mig och därefter drog jag och aidå ut. först till studentpuben där det var lite halvsunkigt men vi tog en drink och sedan var det dags för palace. det var much funny!!
höjdpunkten var nog när en två meter lång arab lyfte upp aidå cirka en meter ovanför marken. haha. jag skrattade i ren skräck.

kvällsblögg

hej hej.

har varit ute och festat med aidå!! det var funny.

nu har jag precis käkat en tunamäck och en nutellamäck och det är dags för en skräcksi med en iman nu MOAHAHAHHAHAHA.

bajs

jag får tyvärr inte ha internet nu eftersom iman sitter och pluggar till sin hemtenta.

znark

nu tänkte jag nog ta en nap.

skickade in artikeln för ca 2 timmar sedan. sedan dess har jag duschat och tittat på tummen mitt i handen på kanal9. nu är jag faktiskt lite illamående. jag har bloggat för mycket det sneaste dygnet *har inget liv*.

katastrofa

omg, kan ej sova. låg i sängen i en halvtimme och andades in sovlukten från sängkläderna men kunde inte däcka.

står nu och kokar ett ägg. blev sugen på en äggmäck mitt i allt kan-ej-sova-stress.

jag ska förklara tricket med den här specialmäcken. så här fixar du this special gift of today mäck: äggmayoavocadomäck
1. medan ägget kokar, rosta en brödskiva
2. ta en vitlöksklyfta och stryk den emot den rostade och rispiga brödytan (för då smakar det extra special)
3. bre på med majonäs. snåla inte.
4. skiva ägget och lägg det på majonäsbrödet.
5. skiva avocadon över ägget
6. "klistra" fast allt med lite till majonäs så att inget trillar av mackan
7. salta

och there u have it. asgott.

tänker på mat

det är FF idag. jag är själv hemma och iman är och sover över hos sin kompis. hoppas han har det skönt på soffan. i för övrigt så är jag jättesnart färdig med intervjun, har titel, ingress och avslut kvar. den här intervjun har tagit aslång tid att skriva, och jag vet nog varför.

när en människa lämnar ut sig själv så mycket som min intervjuperson har gjort så vill man skriva rätt och inte tabba till det med någon felskrivning, felcitat eller något som är fel. allt ska vara RÄTT. man vill ge en rättvis bild av personen och jag är skitnojjig över att inte ha gjort det. formuleringar som jag har gjort har jag funderat extra mycket över, kan dom uppfattas på något annat sätt än det sättet jag vill att de ska uppfattas på? mycket av det som intervjupersonen lämnar ut hamnar inte i intervjun, utan man återger ändå en "kortare" version av det hela, sammanfattar det. den sammanfattningen vill man ändå att läsarna ska uppfatta så som jag uppfattar det, dvs inte få en helt annan bild som dessutom inte överrensstämmer med den bilden av IP som jag som författare har.

okej vet inte vad jag ska göra nu. om jag ska låta den vara som den är och sedan fortsätta med resten imorrn eller slutföra skiten. vet inte heller om jag kommer kunna somna direkt.

blabla

har kommit halvvägs på min intervju. har inte suttit och skrivit på två timmar. tiden går snabbt. vet inte vad som är vettigast, att skriva färdig nu, eller att gå upp tidigt imorrn och fortsätta?


ojoj

har fortfarande inte satt igång med skivandet av min intervju. jag tror jag helt enkelt inte kan tvinga mig till att göra grejer jag för tillfället inte känner någon inspiration till, eller det är nog inte ens inspirationen, det är mer det att jag inte kan TVINGA mig. självdiscplinen och det.

spanar in skor istället. nähe en chokladboll kanske kan hjälpa en?

godmorgon världen

hur kan det vara möjligt att sova i nästan femton timmar oavbrutet? igår däckade jag i soffan och sov runt halv 12 medan iman satt och jobbade. två timmar senare förflyttade jag mig till sängen och där sov jag tills klockan 15 idag. haha gud så jävla skönt!! älskar att sova och vakna och sedan ba ääääh jag sover lite till va *däckar* osv osv. love my life.

men om man nu ska vara lite seriös. imorgon har vi deadline på intervjun som jag gjorde med parham i onsdags. den ska lämnas in och vara färdig, och jag har inte ens satt igång. kanske dags att göra det. but first: A MÄCK.

idag var jag och gjorde min examination.

det var bara jag och hon. jag och läraren allstå. ensamma i datasalen. av de fyra som hade anmält sig så backade tre ur. så jag satt och kodade websidor all by my self. det var trevligt. slapp distraheras av massa folk. och efter tre timmar var jag färdig. bra magda.

sedan gick jag hem och degade fyra timmar framför datan. tills iman kom hem och vi stack till rusta.

kollar på pernilla på tv just nu och det ser så gott ut med den där kycklingen.

allstå jag gillar inte att snacka för mycket mat och grejer men jag är konstant hungrig just nu känner jag. tänkte redovisa för mig själv vad jag har käkat idag så att jag vet. vill ej skapa matkomplex hos mig själv.
- en tomatoemäck och ett halvt glas fil med flingor till frukost
- en kellogstallrik med banan for lunch
- lyxig mäck med vitlök, gräddfil, tomat, avocado och ruccola for dinner
- en cheese nyligen
- några fejk-after8 bitar nu

jag är inte sugen på  nått, eller jo på redig mat. men iman lagade inte mat idag så ja, nu är jag hungrig igen. eyyyyyyy förresten köpte majonäs på maxi idag. jag har levt utan mayo alldeles för länge. älskar maaayyyyooo! går att använda till allt. nähe om man nu ska koka ett ägg och göra en äggmayomäck.

glupa nedelja

jaha så var det med det :) nu vet jag hur man fixar till en sjyst hemsida med dreamweaver, eller snarare en väldigt basic och osjyst sida eftrsom den har noll poäng i snygghet, men jag måste iaf bli godkänd imorrn haha. ÅHH så skönt att slippa den här kursen.

funderar på om jag ska fixa mina naglar nu. dom har blivit långa och det är lite knepigt att skriva på tangenbordet. skoja bara! inte om man har mac för då ligger knappar lite mer isär än på vanliga tangentbort haha. wehej.

znate sta

förra veckan var det balkanfest på söderport här i kalmar. med balkanfest menas typical bosanska fest. fast typical bosanska festa utan typical bosanska festa-people dvs översminkade brudar, tajta korta glitterkjolar a la 2001, taxklackar och seljast narod allmänt. det var en hel del svenskar också, och jag vet att dom förväntade sig något annat än en gammal gubbe på scen spelandes keyboard. man förväntade sig någon typ av "boratmusik" så som en klasskamrat till mig uttryckte det haha, och någon orkester.

men iaf, man kan väl säga så här att när vi kom dit runt halv 11 så var det boratmusik dvs lite mer narodna muzika (=folkmusik) och jag vet inte hur länge den spelades innan vi var där, men det var drag på stället hursomhelst. kort därefter blev det mer zabavna musik och gubben spelade allt från jabuka till dugme till jagode till pusenje och mot slutet blev det någon dzinovic och halid och FAN VAD KUL DET VAR!!!!! asså jag dog typ sju gånger den kvällen. det var så jävla kul och jag var full på livet den kvällen, det var så så nära det jag är uppväxt med. och visst CJ på keyboard eller bijelo dugme är ingen hit, trust me, fattar inte varför folk ska envisas med sina keyboardar, men då var det skitsamma för allt annat var så bra.

och det var kul att träffa gamla gänget på söderport, speciellt renee! pusss renee! och jag var svettig och glad och allt var bara så bra.

iaf, den 21nov är det bosanska festa igen, den här gången på/i norrliden här i kalmar, och då kommer aldino! så om det är några jajacani som läser det här och bor här i närheten så hör av eeeeeeeer!!!! finns det nån liksom?? we can säkert share some skitsnack för alla har legat med alla i jajce. okej det var det.


inflytt och sånt

ej förresten.

jag är inte ute och festar ikväll. finns ju en väldigt fin orsak till det. tänkte sitta hemma och lära mig dreamweaver och dess finesser och bajs. igår kände jag verkligen att jag hade fastnat, men idag fick jag hjälp av parham. det började egentligen med att jag, iman och han drog till gymmet och gymmade en timma, sedan bjöd iman oss på käk och därefter parkerade vi oss i min soffa och sedan framför datan där parham förklarade vissa grejer. och nu ba css fan vad lätt!! haha näää inte så riktigt, men det finns nog en chans att jag klarar examinationen på måndag. weeeheeej. då är jag färdig med den här kursen.

iaf, medan jag satt och knåpade ihop nån taskig hemsida så åkte iman och parham till imans lägenhet för att hämta lite grejer.

dom flesta vet väl att iman har bott hos mig det senaste halvåret och han lägenhet har stått tom, så nu tänkte vi göra det lite mer officiellt och verkligen flytta ihop på ritkigt. så iman har sagt upp sin lägenhet och flyttat in hos mig. hans säng står här intill väggen medan min är den som kommer bli såld. jag har lite svårt för att göra mig av med grejer och speciellt min fina lilla 80säng. jag behövde inte större men nu är det ju lite annorlundare då iman är typ 80 cm i bredd bara han liksom.

förresten det är ju typ inte helt lagligt, tror vi, att bo så här som vi kommer att göra. iman har ingen adress och han finns inte i nått adressregister liksom. men ja sktitsamma.

därför är det någon typ av inflyttningsmassaker här i min lägehet med prylar och gojs som kommer från iman, som JAG helst av allt vill typ slänga, men det vore ju lite respektlöst mot imans prylar.

ja HERREGYYYYYYD. hur kommer detta gå??? det var ju en grej när vi visste att han hade sin egen lgh men nu har vi bara den här. blir man osams då får man nog hänga på toan en stund och lugna ner sig.

Asså vi har så jävla kul ihop så ni fattar inte!!!

fast det framgår kanske inte av bilden.


-inga skämt nu, snälla jag ber dig

det är fotboll på tv och valencia spelar och det är en väldigt seriös stäming här i lägenheten. iman har på sig sin orange tröja och sin orangea halsduk virad runt huvudet. jag får inte lyssna på musik eller göra något som kan störa stämningen.

ja nu skriker han också. VAD FAN  GÖR DU??????????? skriker iman till fotbollsspelaren på plan.


I ne pitaj kako mi je kad vidiš dobro kako je

e måste bara säga en sak. det finns få saker som är så härliga som att tune:a in en bosnisk radiostation via nätet och det första man hör är radioprataren som säger "a ovo je crvena jabuka i pjesma stizu me sjecanja". asså PUSSSSSSSS PÅÅÅÅÅÅ BOSNIEN!!


dddddie

ne bi ni zalila da me sada neko upuca. a stvarno moram poloziti ovaj examination. SMRC!!!!!!!! somebody kill me please.



obs. på skämt. vill ej att någon knackar på min dörr nu så här dags.

joj ubijam se

mrzim dreamweaver!!!!!!!!!!

MRZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. ne bas kao turbofolk al haman ha.

joj covjece kako sam umorna

idag har jag haft en otroligt oproduktiv dag. iman väckte mig någon gång vid halv 12 och sedan bäddade han ner mig halvsittandes i sängen igen när han stack till skolan. jag ville verkligen motstå sömnen och inte somna om igen men eh lättare sagt än gjort, så jag sov halvisittandes i sängen så som iman lämnade mig i två timmar. och sen vaknar jag med kasst samvete. jag förstår inte varför man gör det. tidigare kunde jag sova och vakna med skitsoft samvete 3 på eftermiddagen och bara sätta mig vid middagsbordet men nu.....not so much. buhu. sörjer ibland mina gamla vanor. när man KUNDE göra så.

iaf. sitter fortf lite med den där examinationsuppgiften jag ska lära mig till på måndag, dvs lära mig hur man gör en hemsida. nu hr jag kommit fram till CSSdelen.

i skolan har vi just nu en tidningsredigeringkurs, där man lär sig att redigera...tidningssidor. thats about it. riktigt rolig kurs och ni ska veta hur mycket pillepill det bara ligger bakom era lokala dagstidningar, allt måste stämma in på millimetern. men kul är det. vi jobbar i indesign, och är det någon som har läst media på gymnasiet så lär ni känna igen programmet.

i samband med allt det här gör vi även personporträtt på människor. alla gör varsitt, och jag gör på en kille som heter parham, han finns med på  någon bild här på bloggen. och imorgon ska jag väl ta tag i det här med att börja renskriva på intrvjun, än så länge sitter jag iaf på sex dataskrivnasidor råmaterial som ska bearbetas...

imorgon föreläsning och sedan sitta en stund i skolan och fixa med nyhetssidor.


välling

okej satt och surfade en stund medan jag käkade min cokolino, välling på svenska.

vill egentligen inte ens likställa det med välling (även om det är det) för att det är ingen äckelvälling som tvååringar spottar ut sig för att de inte vill käka, utan det är en chokladig smörja som smakar asgott i munnen. cokolino är egentligen bara pulver som man rör ner i varm mjölk och det smakar choklad, fast inte lika sockrigt och sött om man säger så. den kom till på den där tiden då man var nog rätt så omedveten om vad man stoppade i sig. men konceptet har hållit i sig och alla barn på balkan älskar cokolino!!  till och med vuxna barn. jag känner många som käkar det fastän dom är över 3 bast liksom. egentligen så smakar det inte något speciellt, jag tror att det är känslan som smakar godare.

minns en gång när min och irmas familj var i kroatien och badade, för länge sedan, vi var 11 kanske. jag och irma pallade ej hänga med päronen och småsyskonen (vi var för coola för det) så vi degade i köket och käkade cokolinopulver med massa strösocker iblandat och bara njöt.vi hade dock ingen mjölk så vi åt råmaterialet så som det var haha. satt med varsin sked i munnen och så fort den ena sa något eller typ andades så råkade man blåsa bort massa dyrbart cokolinopulver från skeden och ba ÅNEJ *slutar andas* *tar en tugga* *vänder bort huvudet från skeden och andas ut*

nu ska jag nog sova på riktigt.

orkar ej med dreamweaver merrrrrrr.

joj kako mi se prdi!!!!!!!!
haj necemo na svedskom.

evo sitter här och funderar på om jag ska gå och sova. i fyra timmar satt jag med en examinationsuppgift som jag övade på. handlar i princip om att man ska lära sig göra egna hemsidor, xhtml, css och annat bajs som jag verkligen tycker är totalt ointressant. det är därför jag aldrig ändrar min bloggdesign. håller mig undan alla koder.

medan jag satt och "pluggade" satt iman med sitt nya playstation och fifa. sedan han köpte den, i söndags, så har han suttit i snitt....åtta timmar om dagen och spelat. jag överdriver inte, och jag klagar inte heller. han är så lugn när han spelar och jag behöver itnte bekymra mig om bråk och dylikt. behöver inte ens tjafsa om internetsladden, bara en sådan sak. så tack ps3grundarna för att ni underlättar mitt liv rent psykiskt.

det trodde jag aldrig att jag skulle säga. i söndags när vi beslöt oss för ett rusta-mediamarkt-ikeabesök, så blev det bara ett MMbesök eftersom iman stod säkert en timma och funderade på om han skulle slå till på spelet. eller spelkonsolen som det nog egentligen heter. därefter var jag AStjurig i säkert tjugo minuter. mina argument var följande:
- iman skulle faila med sin c-uppsats pga för mycket spelande (å andra sidan, VARFÖR bryr jag mig?? jag vet inte riktigt.)
- det kommer gå ut över vårt förhållande pga för mycket spelande (well, än så länge är det bara bra *nöjd tjej*)
- det är för dyrt, mitt råd var att vänta till mellandagsrean och sedan köpa och då skulle även uppsatsen vara avklarad.

ja iaf, tänk vad åsikter kan ändras drastiskt.

efter att han hade köpt spelet och jag hade köpt en ny fön så gick vi till ikea. jag tjurig och iman glad (han försökte nog dölja sin glädje lite för att inte göra mig ännu mer sur). där inne hann vi inte med något som jag hade velat hinna med, men vi hann käka och DÅ blev jag asglad. verkligen gladglad. man behöver bara mata mig när man märker konstiga förändringar i humöret. efter lite pommes och kycklingfile gick vi hemåt. båda glada.

så sent

e hej....
jag har kommit in i min bosnieperiod. eller bosniemood kanske man ska kalla det. sitter och youtabar zabranjeno pusenje. det finns fortfarande massa musik på min gamla data som jag inte har fört över till min nya och nu när jag sitter och lyssnar på musik som jag ändå inte har lyssnat på länge så blir jag så jävla nostalgisk och bosnisk.

assssååååååååååååååå jag mår fan kefft om jag inte får lyssna på gammal YU-musik. jag mår så jävla dåligt på riktigt. det känns som att det fattas något stort som jag inte kan hantera om inte plavi orkestar får flöda fritt i mina öron och hjärna.

muttation

HEEJJ!!

viktigt meddelande till er som bryr er. jag har varit skitupptagen här i skolan och inte hunnit gå in här, dessutom har jag glömt det, men nu är jag här för att påminna er alla om att Muttation har premiär ikväll!

Muttation är som sagt mitt, aidås, kriss och idahoes radioprogram som nu kommer att sändas måndagar kl 19, istället för den gamla tiden då vi sände onsdagar.

klicka här för att lissna, snella.

dags

att sticka till skolan. vaknade för knappt två timmar sen. haha.

då var man hemma

idag fyllde iman år som sagt. jag har för mig att jag har nämnt det en gång tidigare. han fick en liten present och sedan tog jag ut honom på middag. därefter stack vi hem och softade en stund innan vi stack till P och hans tjej. hängde där och såg först en askass film (bra enligt iman) och sedan kollade vi på min favvomovie little miss sunshine och alla blev pigga och glada förutom P som sov sig igenom filemen. kom hem för för inte så länge sedan och nu är det nog sovdags.

i skolan

nu sitter jag och kriss i skolan. jag sov askasst i natt. vaknade väl några hundra gånger och försökte somna om lika många. det är visst nått vi ska skriva ut och så, som jag har missat helt.

jag tycker verkligen om det här tangentbordet. snart ska vi sitta och jobba med indesign. jag har lite förkunskaper när det gäller indesign. har suttit med det när vi gick på gymnasiet, en även när jag och nicole var på malta och pluggade desktop publishing med gorgan! awwww gorgan. kommer aldrig glömma hans enorma svettförbrukning, ingen höjdare att ha lpskivor under armarna.


borde fixat mina naglar också

nähe nu tror jag nog bestämt att jag ska sova.

blev precis färdig med mitt uppdrag för idag. vet ni att jag däckade vid 3 igår, sov till halv tre idag, däckade igen vid 17 och sov till 19. DÄREFTER gymmade jag och iman. om man nu kan kalla sittandes vid olika maskiner för gymmande. sedan köpte vi oxpytt och kladdkaka. och nu har iman fyllt sitt 21år. 21!!!! ja, han är yngre än mig. haha! vet ni att det egentligen är bäst att bli ihop med yngre killar för då kan man lära dom en massa grejer hur dom ska bete sig osv. men en gammal hund kan man aldrig lära att sitta.

hejdå nu ska jag sova.

tyra banks på tv nu

god morgon.

idag var jag ledig från skolan. därför vaknade jag vid halv tre och det var SÅ SKÖNT. kommer inte ihåg sista gången jag sov ut så ordentligt som jag gjorde idag.

nu ska jag och iman snart iväg och gymma. dvs om vi orkar ta oss ur soffan.

en liten knähistoria

iman kom precis hem och så sa han förlåt för knäna och klappade dom lite lätt.

det började med att vi lekte "åka flygplan". ni vet den klassiska leken man brukade köra när man var liten, vägde under 20 kg och kunde flyga på sin pappas fötter? jepp, jag och iman brukar leka den ibland. iaf, iman låg på rygg på soffan och" kurade" ihop sig, medan jag la mig på mage på hans ben och så skulle iman på så sätt lyfta mig och jag skulle flyga med ben och armar ut i luften. WWEEEHEEEEEEEEJ. men på något vis får iman för sig att jag ska "landa" med mina egna ben på golvet efter min lilla flygtur, vilket jag inte uppfattar och det blir missförstånd och där någonstans tappar han mig och jag landar rakt med knäna neråt i det hårda golvet. det blir värsta dunsen och jag tror för ett ögonblick att mina knän har gått av och iman är ångerfull och sedan är jag tyst av smärta och sedan blir det bra.

det är rätt typiskt oss att skoja till det, typ låtsasbråka och låtsasslåss och rätt som det är får den ena en riktig spark eller örfil eller vad det nu är och så drar det ner det roliga.

iaf. mina knän mår bra. måste till toan nu.
*sträcker mig efter kryckan*
*stapplar till toan*

vi var på stan idag

och skulle hitta lite olika prylar. det blev inte mycket shoppat till min egna besvikelse. ny dag nya tag eller vad är det nu man säger?

jag har köpt en ny mössa

för att embracea mina slaviska gener.

jag har även lärt mig att smiza med ögonen som tyra banks skulle säga. kan ni inte smiza så är det dags att ni lär er!!!!!!!! vill ej se några fulingfoton figurera här på nätet, det är trots allt lätttillgängligt material som ni lägger upp.

nähe folks klockan är mycket och jag ska till skolan imorrn. har överbliven pizza till lunch hihih. *längtar efter lunchen*

wilma im homeeee

nähe nu ska jag nog snart hem. är färdig med mitt inslag alldeles strax. måste bara komma på en påa och sedan stickerrrrrra jag.



magda är i

skolan. och sitter och redigerar på sitt inslag. tur att man har tak över huvudet iaf för det regnar ute.

fyfasen vilken deppig dag

godmorgon

jag vet att det här är lika med noll humor men jag dog

surfade runt lite och kom in på någon tjejs blogg av utländsk härkomst. i ett inlägg nämnde hon sin moster avid.

för er icke insatta så är det nämligen så att det programmet vi sitter och redigerar våra tvinslag i heter just AVID. och klockan är ju mycket och så, har inga andra ursäkter, förutom att vi under fem veckors tid har suttit och redigerat i avid, älskat det, hatat det och resten vet ni. man blir lätt skadad med andra ord.

och när någon HETER avid så skrattar man ihjäl sig. typ det jag gjorde precis. jag grät av skratt. VALJALA SE PO SECIJI jag lovar!!

*lättroad*

fredagkväll och här sitter jag

mitt senaste kvällsintresse är verkligen att bara sitta och surfa på olika nätshopsidor. jag vet, jag är inte unik, alla tjejer sitter och surfar konstant, men det som gör mig unik är att jag aldrig köper nått, håller mig bara "updated". tycker att iman borde sponsra mitt intresse.

å andra sidan (nu när han anmärkte det) så supportar han min stora mäckärlek eftersom han idag köpte ett datafodral till mig. HIHIHI. har tjatat om det rätt länge, men pricken över i:et eller snarare det som fick bägaren att rinna över var när jag igår mitt i vårt lilla "bråk" upptäckte en liten repa på min fina mäc. och plötsligt så var inte iman huvudpersonen längre.

bjezi kiso s prozora

det blev ingen inspelning, men vi tog oss till söderport. ljuset var inte det bästa och det gick inte att fixa på något sätt även om vi drog in nån liten lampa för att ljusa upp det hela. därför ska jag tillbaka till SP imorgon och filma till inslaget. fokus kommer vara på ägaren (min fd chef) och lite hur han har lyckats så som han har gjort.

det var kul att komma tillbaka. det var första gången sedan jag slutade. tiden har gått snabbt. jag kände samtidigt att jag inte pallade rent psykiskt att gå tillbaka även om jag hade det så jävla kul. tror att det berodde på att jag typ bodde där nästan, jobbade i snitt 9 timmar om dagen, 6 dagar i veckan i två månader. därför behövde jag verkligen en paus för att släppa jobbet helt. och nu satt det fint.

jag och iman fick ta för oss av buffén och sedan gick vi hemåt.

iman parkerade sig i soffan med valenciafotboll och jag fick veta att CJ ska ha konsert i sverige. det är nog så jag kommer komma ihåg den här dagen.

förutom att det är 1a oktober och att jag och iman firar 11 månader tillsammans. kom på det när vi kom hem. haha. iman påstod att han visste om det hela dagen. måste vara lite kritisk; säger man inte då det till sin flickvän som verkar ha glömt? uppenbarligen inte. haha a ja, gör oss inte så mycket. har aldrig förstått mig på folk som firar 2 månder ex. det är ju ett större tillfälle att fira 2 år, för då har man verkligen stått ut med varandra en lång tid.
okej nu ska jag nog fixa mina nejls.

1, 2, 3, daaaaaa nije ljuuubavi da nije ljubaviiiii

JAG.KAN.INTE.KOMMA.ÖVER.DET!!!

vet ni hur stort det här är? vet ni hur mycket jag älskar crvena jabuka? NÄ PRECISSSS!!! men nu vet ni!!

röda äpplet

ASSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! CRVENA JABUKA KOMMER TILL SVERIGE!!!!!!!! JAG DÖR.

reportage

nu ska jag iväg till Söderport och filma till mitt reportage. är väl inte borta för länge, får se hur det utvecklar sig.

sesrååå!

ekonomischen freundinen


igår, ca halv 3 på natten, medan jag satt och beställde skor och velade fram och tillbaka (600 spänn liksom för ett par skor som verkligen inte är fotvänliga och framförallt inte vintervänliga, vet inte om dom är vänliga alls, hoppas på att jag kommer se ashet ut att jag ignorerar alla eventuella fotproblem som skulle kunna tänkas dyka upp) så satt iman och räknade igenom våra matkvitton.

hela månaden sparade vi alla kvitton då vi varit och handlat, för att se ungefär hur mycket cash vi slänger på mat. iman är den som hellre lägger pengar på mat, medan jag.....not so much. finns roligare grejer att lägga pengar på (skopping och sånt tex). jag käkar för ca 900 kr i månaden (som högst tror jag), medan iman brukade käka för 2000, enligt honom, eftersom han käkade ute mycket osv. när han sa vad säger du om jag säger 4600? jag ba *magknip* *överväger att avbeställa mina skor*.

när han sedan visade telefonen (miniräknaren på den om ni inte fattade) vågade jag inte kolla men sen ba *kikar mellan fingrarna* och så var det bara 2003 svenska kronor!! vet ni hur LITE det är för att vara typ två pers som käkar varje dag? jag är så stolt över oss!!

hallelujah för lidl.

SOVMORGON

vaknade skitlycklig idag. jag vet att det berodde på att jag hade sovmorgon. första sovmorgonen på......sen vi började skolan. väcks klockan 8 av imans alarm på mobilen, sträcker mig efter mobilen och räcker den till iman (vilket sedan leder till att han försover sig), inte länge därefter ringer min mobil. jag tror först att det är kalmarhem eftersom jag har rapporterat fel på mina dörrlister haha, men det visar sig vara en klasskompis som behöver hjälp. först ca 30sek in på samtalet fattar jag vad han pratar om och jag känner mig bara allmänt förvirrad eftersom jag, 30sek, tidigare hade slititis ur min dröm där min mellanstadielärare var lesbisk. det var många mongissaker på en och samma gång. men iaf jag somnade om och sov till halv 12.

nu ska jag till skolan snart.

men så att ni vet

jag har beställt ett par skor som jag har velat ha länge.
klockan är snart tre. jag vet faktiskt inte om det var så vettigt.

hej här kommer den första filmen (förmodligen den enda också)


RSS 2.0