pizza

har inte riktigt hunnit blogga idag. lång dag. men det kommer senare. sitter här med ajdin och en pizza. han är väldigt kräsen. hoces li napisati sta god da kazem? de sjedi i jedi.

ja han tjatar lite.


david beckham och hans tupe

vad är det här för frill som david har nu? det är nog hans absolut fulaste, ser ut som att han är donald trumps (väldigt) avlägsna släkting. en old frissa och dessutom ser han ut som en conehead, eller som jag ser ut när jag har på mig min vita jackmössa, ful med andra ord.

image310

jeesss äntligen

jag är PEPP som fasen! haha. så himla pepp. allt är underbart. det är fredag, tentan är inlämnad, jag har sovit i sex timmar, det är vår, och herkan ikväll! ja!

herregud. vad skönt att dom här två veckorna är över. dom här två värsta. vi klarade det. puss

lund är bäst

allstå. jag älskar det här livet jag lever. den här friheten. tänk när man är 35 bast och sitter där med ungar och make. och tänker tillbaka på den här underbaraste tiden. den här knäppa tiden, det är bara nu man kan sitta uppe till fem och bara göra knäppa saker. sedan kommer allvaret och allt det lagom tråkiga.

hurra för studenlivet, hur schletet den än blir ibland, så är det fan värt det.

dagens...

aaaaaaaaaaah man blir ju så jäkla glaaaaaaaad. jajajjaaaaaaaaaaaaaaaa. han är så underbar! en så äkta hoppdans låt som man skrattar sig igenom.
den påminner mig om min bror. saknar min familj lite.


mika rocks.

geniknölar var är ni?

ja, allstå det är många historier man får höra så här dags. inga nämnda, inga utskämda. haha. skämt åsido. men det är så mycket som händer, som jag förr hade sagt jasså det finns på riktigt allstå? mycket som händer hela tiden. det är ju tur att jag inte drar så detaljerade berättelser för mina päron.  jag bespar dom allt ont här i världen. men dom skulle bara veta. haha.

haha. nu är det trean kvar och jag vill spyyy.

image308
det är jag som degar i sängen, och nicole föreläser ur Fay.

fay är en liten luring

halåå. räkningarna ska ju betalas imorrn, idag, whatever. har helt glömt bort det. gud. och jag glömmer aldrig något sånt. jaja.

jag hatar: BRIAN FAY.
han måste säkert ha mobbats i skolan, kallat för fay-gay, eller liknande. och som revansch skrev han en megatråkig bok bara för att  mobbarnas framtida barn skulle tvingas läsa hans urtråkiga teser. och så skulle han själv sitta där hemma och tänka "MOAHA rätt åt dom jävlarna!"

SNYFT. tråkigt bara att alla måste lida.

tröst

jag är trött. har öppnat fönstret så att det kommer in lite kall luft. och så ska jag käka lite musli nu så att jag blir pigg. min hals gör ont och jag är så jäkla dåsig. vill verkligen inte gå på det där seminariet imorgon. är livrädd för att behöva säga något imorgon, speciellt när jag inte är förberedd. jag kommer gråta imorrn. hoppas någon orkar trösta mig.

farmor, däremot, gillar zlatan

ringde farmor nyss och snackade lite med henne. det är ju inte precis så att vi säger något vettigt, men hon är mysig och prata med. skvallar lite om tanterna i kycklingryd, jag frågar henne hur det är med ryggen, och aldrig att hon skulle gnälla och säga att det är dåligt. hon mår bra. mysig som hon är. sedan berättar hon lite om läkarbesöken hon har gått på och beklagar sig lite över att Storckens ska läggas ner.

sedan börjar vi diskutera Top Model. det är vårt gemensamma ämne, vem som är snyggast, vem som borde ha åkt ut och hur tråkigt det var att den där åkte ut.

så säger hon

farmor: men det var ingen top model i onsdags. (eller cure som hon brukar kalla top model för, jesi li gledala cure? haha.)

jag: nä jag vet, det var ju den där fotbollen

farmor: mm jag vet. jag satt och tittade på hela matchen, zlatan spelade ju.

tilläggas bör att farmor har lika mycket koll på fotboll som jag har. och det är inte mycket. det enda som förvånade mig var att hon inte spelade in matchen, något hon annars gör med varje program.

image307
zlatan spanar efter farmor på läktaren. hallå farmor var äru?

ja herregud du borde verkligen skärpa dig. jag vet.

fananfnfann. lite stress är jag nog iaf. vet inte riktigt hur jag ska göra med mitt huvud som dånar av värk.

jag är ett sådan bra exempel på hur man inte ska vara. jag kommer tvinga mina barn att vara värsta pluggisarna. jag skiter i om dom får sina hjärnor sabbade. utbildning är viktigast! jag ska sätta dom i skola så fort som möjligt så att de kommer igång ordentligt redan från början. värsta kidsen som kommer vara med i jeopardy och rabbla alfabetet på fyra olika språk, baklänges.

bra. och det sista jag kommer vara är pedagogisk.

nu ska jag nog sova tror jag

när det inte finns någon annan som kan tycka synd om mig, så får jag väl tycka synd om mig själv. längtar tills helvetsdagen är över imorrn och man lämnar in tentan på fredag.

och känner jag mig rätt så kommer jag sitta hela natten imorrn. jag har allvarliga koncentrationssvårigheter. funderar på att börja köpa sånna koncentrationstabletter eller gå till nån psykolog som kan hypnotisera mig och fixa till min hjärna. något jag borde satsa min csn på kanske.

fast å andra sidan så är jag sååååååååå sugen på shopping, så det är väl det pengarna kommer att gå åt på. dessutom hittade jag lite cash i min låda, av en slump, och blev asglad över att se att det var pengarna som mamma hade gett mig. och inte lite pengar. jag är en sån jäkla obotlig materialist, så jag kommer köpa mig en het vårtrench som jag kommer glida runt på stortoget med. och med glass i handen.

HATA TORSDAGAR! och fredagar, vid tentainlämning.


nu måste vi sluta gråta

jag måste vara totalt känslorubbad.
har läst så många bloggar där tjejer typ dedikerar (heter det så?) sina bloggar åt sina pojkvänner/sambosar/män/vad som helst och skriver att de gråter sig till sömns av saknad? ..................öh.

visst har jag också lipat efter dåtidens snubbe, men herregud, inte av saknad precis. det var mer för att man var förbannad. hehe.

och jag menar är man tjugoplusare så spiller man inte tårar över snubbar som bor tio km ifrån en. nä jag vet inte. varför gråter man över nått sånt? det går inte in i huvudet på mig. okej att gråta till oprah, extreme home makeover och allt annat som det verkligen är lip-varning på, men en snubbe?

när jag ser den första manliga bloggen där killen skriver dikter till sin tjej då kommer jag nog att mjukna lite. men bara lite. tills dess så håller jag mig till min känslokalla sida.

och jag kan inte låta bli att tycka att det ibland är lite fjantvarning på dessa bloggar som bara bloggar om sin kärlek, hur himla kär man är och hur man skulle dö av saknad typ. det är lite risky att skriva om sånt, för tänk om man blir dumpad, då har man bara skämt ut sig på sin blogg. då måste man starta en ny blogg. och det är ju lite jobbigt.

tekopp



image306

jag överdriver inte när jag säger att jag har druckit 5,5 liter te dom här två dagarna. och till den en halv burk honung. te är så himla gott. men man ska väl inte överdosera heller.

gripa om influensa

är det någon mer än mig som hatar 2b? fuuuuuuuuj vad jag hatar den. och jag hostar som en gubbe som har rökt i 60 år. jävla hals. att jag aldrig kan bli helt frisk.

jag tror jag kommer att drabbas av gripa. vad heter gripa på svenska? inte influensa väl? influensa låter mycket mer seriösare än gripa. piss

hata fotboll

min belöning var ju att kolla på Top model. så gissa hur glad jag blir när jag ser att det är skitfotboll på trean. trååååååååååkigt. jag såg verkligen fram emot topmodel. suck. fattar inte varför det prioriterar fotbollen, räcker det inte med att det finns alla sorts möjliga sportkanaler, varför kan de inte sända där istället? 

nä. dålig stil.

nagelbitare

härlig morgon. sol igen. jag håller på och tvättar och känner mig som värsta morsan som springer fram och tillbaka mellan tvättstugan, disken och skolböckerna.

är dock vääääldigt trött eftersom jag somnade sent. kan fan inte sova pga hostan, helt omöjligt. jag tror min hals är överkänslig, det räcker med att någon andas på mig för att min hals ska go crazy.

ja ja.

avundsjuka

jag har ont i huvdet, jag måste sluta läsa alla tusen bloggar som jag har på favoriter och jag MÅSTE skriva lite på tentan. gud så jävla tråkigt. jag avundas alla som går på gymnasiet just nu.

jasså, det var något nytt

NOOOO, neeeeej, det här var inte kul att få reda på. haha. neeej. haha. verkligen inte. Chistian Troy-kopian har gått och skaffat sig en gf. dessutom en jag känner! haha. och jag är nog glad för den här personen för det känns bara moraliskt fel att tycka något annat.

man kan inte vara bäst på allt

är det någon som inte är bra på att vara duktig så är det jag.

alla har inte turen

det är underbart väder ute. man vill bara äta glass. och jag måste sitta här med hemtentan. känns inte så lockande.

gick upp typ nyss och ska käka frulle nu, och sen är det dags att plugga.

pyskotantens återkomst

det kanske är någon som minns när jag skrev det här. samma psykotant (tant och tant hon är över 30 iaf), fick ett av sina berömda utbrott idag när vi satt i datasalen. hon är sådär lite läbbig, man vet aldrig riktigt vad hon kan hitta på. hon störde väl sig på att jag skrattade. det stör mig att folk inte kan unna andra människor att vara glada.

så hon började råstirra på mig, och jag var tvungen att stirra tillbaka, tänkte fan inte låta tanten tror att hon är nått. och vi stirrade väl på varandra rakt i ögonen i något som kändes en evighet, men som väl var kanske 30 sekunder.
hela hon ser lite läskig ut, speciellt hennes ögon, det är något skumt med henne.

hursom helst, det kändes lite som arga-leken, och eftersom jag är väldigt dålig på att hålla en seriös min så började jag skratta. det var lite roligt, för hon blev helt förnärmad över att jag kunde skratta i en såååå seriös situation.
sedan började hon tjafsa och nicole käftade lite med henne, jag sa inget. jag orkade fan inte. nicole är bra på att vara tyken när det verkligen gäller.

sen när jag hade gått på toa, började hon terra nicole och pumpa henne på info om mig, vad jag hette, för att hon skulle kunna anmäla. började snacka om att det var nicoles skyldighet att ange mitt namn. haha. jäkla psykotant.

ja herregud. SOL har fått sitt första psykfall.


seeeeg

bloggen är segare än vad jag är när jag är som segast.
och jag känner mig hängig och sjuk så jag ska sova väldigt snart.

 
här är två bilder från i fredags med aida och adisa på herkan. och det verkar som att min arm har låst sig.

the butterfly effect

image303

våren är här ya'll

inte pilla på det här

klockan är ju egentligen bara ett. så jag är inte trött. eller lite är jag. fast jag ska sova nu. haha.

taaaaaaaaaananananan, WAZZZZZZZZZZZZZUPPPPPPPPPPPPPP, WÖÖÖÖZZAAAAAAAA tanna aaa WAAAZAAOOOOOAA, WAZAAAWAZZZZÖÖÖÖ tananaaa  WAZÖÖÖÖUUUU EEEEAAAA UUU EEEE AAAA.

svårt att gissa vilken låt jag lyssnar på kanske.

tananana GOOOOOOO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAT, tanana, GÖÖÖÖÖÖ NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTT, tanana, GUUUUUUUUOUUU NÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTT. tanan.

ja jobbigt. hejdårar


never try this at home

det värsta man kan göra, som jag gjorde nyss, är att ta en halstablett (en riktig, inte vicks eller nått) och sedan en klunk hett te. man håller på och svimmar av. känns som att man inte har någon hals kvar längre. gud vad ont det gör. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.

blä blä vita lamm, gör du någon ull?


modebloggare tror att dom är bäst

varför tror alla bloggare att man är avundsjuk bara för att man skriver en kritisk kommentar?
bloggjunkie som jag är, hänger jag på många bloggar och läser kommentarer. det finns dom som har hur många kommentarer som helst per dag, många av dem modebloggare. men så fort en person skriver en elak kommentar reagerar de  med att de som lämnar anonyma kommentarer bara är avundsjuka och inte trivs med sig själva.

sen när blev de psykologer (håll er till modet, det är ni bättre på)? och vad är det som säger att man är avundsjuk bara för att man säger att kjolen bruden har på sig är ful? lägger man ut outfit bilder på sig varenda jäkla dag så kan man inte förvänta sig sen bara en massa positiva och snälla kommentarer.
 
och kan det inte bara vara så att modebloggerskorna själva är osäkra som måste hålla på och dementera och försvara sig hela tiden? det är väl bara att strunta i de dryga kommentarerna om de inte betyder något.
istället självutnämner de sig till kändisar och leker nått kändisliv, de inför speciella kommentar-inställningar och spärrar de negativa kommentarerna.

jahapp, och jag vet inte om jag orkar läsa hundra kommentarer på raken där det står "guuuud vad söt du var idag! och klänningen, är den från nelly?"

sen får man fasen se ut hur man vill och lägga ut det på bloggen hur många gånger man vill utan att för den sakens skull behöva bli påhoppad av en massa människor, men ger man sig in i leken får man väl leken tåla.

import från bosnien

haha snackade med irma nyss. haha alltid roligt med hennes sarkastiska humor.

Jag: ja men vaddå, vad ska han göra då, gå på SFI liksom?

tystnad

Irma: ja eller..

tillsammans: NFI! hahah!

Irma: eller om man ska lära sig finska; FFI!

haha. ja så är det när man som importerad kommer till ett nordiskt land.


Utmaning

haha. den här glömde jag bort.

♥ Spelreglerna;
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Pappa var övertygad om att jag var en pojke när jag låg i magen, jag hade även fått ett prelimenärt namn; Zlatan. pappsen var bartender på den tiden och när jag hade ploppat ut, ringde sjuksystern honom på jobbet och talade om att mamma hade fött ett välskapt barn varav pappa sedan la på luren och talade om det för alla som befann sig där just då.
när någon sedan frågade om det var en pojke, kom han av sig och var tvungen att ringa sjukhuset för att fråga.
en zlatan blev allstå en magda.

2. Jag har hamnat på tidningsomslaget till Glas (en bosnisk tidning) för några år sedan.  vi var på en folkdanstävling i Norrköping där den där mysige fotografen tog några kort, och ett par veckor senare är min fejja upptryckt över hela förstasidan.  

3. Jag är även med i en bok som handlar om Kycklingryd. Jag och ett par diverse "kycklingryds-personlighter" är med, bland annat bibliotekstanten, den där gubben som jag alltid har trott varit störd på riktigt och så jag; Finnveds-krönikören/feministen/invandrarungen.

4. Jag kommer aldrig i tid. det finns inte hos mig, ingen skalman-klocka är inbyggd i mitt huvud. jag är alltid sen, oavsett om jag är färdig i tid. och om det händer att jag kommer i tid så kan man verkligen höra halleluja-kören över hela Lund.

5. Jag är dålig på att höra av mig till folk. och inte för att jag inte vill eller inte tycker om människan, utan bara för att jag gör det till en grej och sedan blockar min hjärna.  jag tycker att det är lite jobbigt att prata i telefon och jag orkar sällan skriva sms. det tar för lång tid och jag tröttnar. får jag ett sms så tar det lång tid innan man får svar, såvida inte svaret endast kan sammanfattas med ett "jepp,men det låter asbra.vi syns då.puss".
inga mellanslag heller, allt för att spara utrymme.

6. jag är jättesnäll, jag har svårt för att vara otrevlig och elak. men om någon förtjänar det så får jag min lilla blackout och spårar ur helt. å andra sidan är jag inte långsint, orkar aldrig tjura för länge.

Jag utmanar: Nicole, Adis, Amanda, och Irma.

myspys

jag älskar verkligen tystnaden. när det är knäpptyst och det enda man kan höra är tangenknapparna. näpp nu ska jag sätta igång med tentan. känns lite opepp, men det löser väl sig. jag älskar min lägenhet också, det är så himla mysigt just nu.


hallå var är du?

det killas skitmycket i halsen, som typ små kryp som springer fram och tillbaka. de senaste veckorna har jag alltid lidit av något, de senaste åtta veckorna för att vara exakt. det verkar som att mitt immunförsvar har gett upp och åkt iväg på semester.

dessutom kommer sommartiden olämpligt. jag har inte råd med att förlora ännu en timme. dessutom har jag en känsla av att det kommer att bli helt omöjligt att somna ikväll.


hejdåreeeeeeee

hela natten, typ, har jag suttit med adis och chattat. först var jag megatrött, men nu är jag pigg igen. och adis är ju härlig att snacka med. vi chattar inte ofta men när vi väl gör det så chattas det till på morgonen. hm jag vet inte ens riktigt hur jag formulerar mig nu. känns som att man inte kan säga tlil på morgonen. det låter lite fel. ja ja.- kanske dags att sova nu.

devil in disguise

image302

jag ser fan inte snäll ut här. hihi.

magla svuda, magla oko nas

josipa lisac är het.

äh nu ska jag göra pannkakor. är hungrig. vet inte om jag orkar bry mig om att klockan är mycket och att min stavmixer låter som en borr, och så ska jag inviga den fjärde säsongen av nip tuck. haha.

bort med skräpet

från depp till pepp. det var lite kritiskt idag. låg i soffan och degade för att magontet skulle försvinna. och nu tänkte jag städa bort bekymmer ur mitt liv. men jag börjar med lägenheten. jag har slängt så mycket grejer. fattar inte ens att jag ägde en massa småsaker, typ extraknappar till tröjor jag inte ens minns, parfymkartonger, tablettförpackningar till tabletter jag inte ens går på längre (jag låter som värsta knarkarbruden) och så smink och hudprodukter som jag inte använder. tidningar har jag svåååårt för att slänga, men dom har jag sorterat. det känns skönt att se alla prylar bara försvinna.

och på senare tid har jag märkt att min materialistvärk har börjat släppa. jag älskar småprylar, så jag är duktig som fasen nu.

japp så var det

jag är så jävla stolt över mig själv. nu fick han något att tänka på. jag kunde verkligen höra musiken när jag gick hemmåt. som i en film. som i SATC.

hasses förkärlek för min lägenhet

idag när jag öppnade dörren till min lägenhet försökte jag se objektivt på den. lite smustig disk i köket, och smöret hade jag glömt att lägga i kylskåpet. fön och plattångssladdarna intrasslade i varandra på govlet, strykbrädan även den på golvet, mitt i lägenheten, små bokhögar lite överallt och för att inte snacka om den enorma klädhögen på fötöljen och alla bhar som var slängda lite överallt. det är nog det värsta. jag lämnade en tornado efter mig idag när jag gick hemifrån.

och allt detta har hasse sett. medan jag var i skolan idag var han inne i min lägenhet och lämnade nått papper om anmälning om skitgrannen. fast han hade ringt mig innan det och innan jag fattade nått så hade han sagt att han skulle lägga pappret vid vasken. vilken jävla vask var det sista jag hann tänka innan han la på och jag insåg att han menade min.

undrar om han såg sig för. det är väl sånt man gör när man har tillgång till någons lägenhet. han degade säkert en stund i soffan, gjorde sig sedan en macka och snokade bland mina trosor.
nä det tror jag inte. hasse är gammal och snäll. och gamlingar tänker inte så. men lite lustigt känns det nog allt det här.

passet är min bästis

förresten imorgon ska jag till polisen. det känns väldigt spännande. jag fixa ett nytt pass. så jag var tvungen att tvätta håret idag, passfotot ska man ändå stolt visa upp i fem år.

dessutom bojkottar jag ID-kortet. av ekonomiska skäl. väntar på att jag ska ta körkortet istället. och det lär väl dröja. så valuta för mitt pass får jag ju verkligen eftersom den används flitigt. jag orkar inte ens tycka att det är pinsamt  att hala fram det längre. även om herkules-vakten någon gång har påpekat jaha så du ska ut och resa höhö. jättekul, verkligen. första gången jag hör den. not.

en varje dag, tack

idag var det på gränsen till deppdag. men när jag kollade i min brevlåda så låg det en Glamour i den och lite diverse tidningar.
och en choklad. det är andra gången jag får en choklad i brevlådan. förra gången vet jag vem det var ifrån, och den här gången är det väl från samma person igen, bara att det inte står något alls på den.

så här kan ett klagomail se ut

och om jag inte kände mig själv skulle jag gissa att jag var en 78årig, bitter tant som inte har några barnbarn att klappa på kinden. därför besväras tanten av  trotsiga ungdomar och roar sig själv med att skicka brev till vaktmästaren.

"Hej Hasse! 
hoppas att du kommer ihåg mig, Magda från hemligt. du kanske minns att jag mailade dig angående grannar som hade för hög musik, som du sedan pratade med.  

länge trodde jag att det var grannen andra-sidan-väggen som spelade så hög musik (och det kanske det var vid någon tillfälle), men jag har kommit på att killen som bor i lgh NR hemligt har en (o)vana att spela väldigt hög musik på kvällen/natten (vid 24 och senare).  det dånar i hela huset och därför trodde jag att det var den grannen, som jag nämnde innan, eftersom det hörs så pass mycket in i min lägenhet, men det är den killen som bor i lgh nr hemligt.  

jag förstår inte varför det är inte någon annan som har klagat över denna granne tidigare? om det hörs så mycket in i min längenhet så kan jag inte låta bli att undra hur mycket det hörs hos hans närmaste granne. jag vet inte om det är jag som är gnällig, men som sagt det DÅNAR i hela hallen. de  skriker, spelar gitarr och sjunger väldigt högt, som att det ungefär sjunger direkt i en mikrofon.  

det har dessutom hänt flera gånger att de mitt i natten på helgerna går och ringer på dörrarna i huset för att väcka folket för att ha "efterfest". dock verkar det som att ingen nappar. fast detta kanske du inte behöver säga  att det var jag som sa det, eftersom de har ringt på hos mig och jag har surt svarat att de ska lägga av.  hur som helst, det är väldigt irriterande att han (de) verkar tro att han äger huset. vore snällt om du pratade med honom.

Ha en bra dag! 

Mvh Magda"


så, nu kan ni använda det här brevet som en mall till er egna klagomail, bara att fylla i rätt namn och adress.

jag gråter lätt

jag är lipig av mig. kollade på Du är vad du äter, och när paret som bantade tillsammans, gifte sig i slutet av programmet var jag tvungen att släppa en tår. trots att det inte ens var så lipigt egentligen.

jag stör mig på följande:

ψ folk som står bakom mig i kassakön och väntar på att jag ska lägga upp den där avlånga saken som avgränsar mina varor från denne. jag blir stressad, för dom är så äckligt ivriga med att lägga upp sina egna varor så SNABBT som möjligt. jag tar det lugnt, men det är lite svårt när jag känner deras flås i nacken.

ψ folk som cyklar på fel sida av vägen. gud vad jag hatar dom. kan dom inte cykla på rätt sida, är det SÅ svårt?

ψ folk som cyklar före mig och svänger när jag inte är förberedd på det. kan ni sluta leva i er egna värld och signalera med armen att ni ska svänga så att jag slipper bromsa in och tappa farten? (jag har blivit värsta trafikmiffot som är supernoga med regler, märker jag)

ψ folk som fortfarande är i sin egna värld och breder ut sig över hela cykelvägen. jag hatar dom också. väldigt mycket. blir irriterad över att dom inte verkar fatta att de inte är dom enda cyklisterna här i lund.

ψ
lunds stadsbusschaufförer. otrevligare människor existerar inte.

ψ
bilar som kör som idioter och vinkar fram folk som ska gå över övergångstället. inga kommentarer här.

ψ gamlingar som inte verkar ha fattat att zebralagen har trätt i kraft för länge sedan. de bara skiter i att man går över vägen och kör på en. 

jag vet inte om det är mina hormoner som åker berg och dalbana dom här senaste dagarna, men jag är väldigt lättirriterad.


östrogenmaffian

som leo kallades oss idag.

stackars bloggen som gapar tom. jag har fasen inte haft tid till att blogga. har mest spenderat tid i skolan och datasalen med skituppgifterna. tack vare leo och charlotte så går det lite bättre med mitt och nicoles arbete haha.

måste egentligen sitta med kompletteringen, men jag är så sur över en granne här i huset som sjunger så jäkla fult och det DÅNAR i hela hallen. ibland undrar jag om det är mig det är fel på eller om Lunds alla psykon har råkat bosätta sig i samma hus. jag ser verkligen framemot den dagen då jag äger ett fint litet hus utan några jobbiga grannar.

men innan jag lägger mig så ska jag plinga iväg ett mail till hasse. det är oftast så här dags han får mina klagomail, men nu var det länge sen sist. hihi.


det måste ju lösa sig på något sätt

jag är så pisstrött. ska sitta med den här skitkompletteringen lite till sedan ska jag sova. fattar fasen inte att jag ens orkar vara trött när jag är så trött som jag är.

idag var jag och nicole duktiga och blev färdiga med en uppgift av dom tre skituppgifter som jag-älskar-min-röst-maria har gett oss. mestadels av tiden gick till att gnälla och allvarliga planer på att skriva sura små fotnötter i arbetet.

den här veckan och nästa vecka kommer vara årets första värsta veckor. det har nog inte varit så här kritiskt sedan någon gång förra året i december om jag inte minns helt fel. fast jag är övertygad om att det kommer att fixa sig.
men det kommer inte att vara lätt, fast vi kommer att fixa det.

aldino

jag läste på nån sån festsajt att aldino kommer till danmark. krångligt med danmark. men man är ju så sugen.

kvällen blev så här iställlet

kvällen blev inte som planert på grund av olika orsaker. istället blev det lugn hemmakväll med the holiday. mysig film, lite utdragen, men cameron diaz är snygg så man orkar sig igenom den iaf.

och det kan aldrig bli för sent för pannkakor enligt mig. håller på och gör dom nu. gott och så ett avsnitt av niptuck.

gubbäckel som tafsar sig fram

gubbäckel är dom. alla dessa artister som kommer till sverige för att hålla sina turbokonserter.

man känner igen dom på deras lönnfeta kroppar, uppknäppta skjortor (där man kan se hår skymta fram), kavajer och byxor. de vill se så ungdomliga ut som möjligt och förmodligen har de hakat på någon töntig trend där de, istället för skjortor och kavajer, bär en jumper med en slavrigt instoppad skjorta under.
till de har de försökt sig på en modern frisyr, eller så hade skitit i det och återanväder sin lockiga fula frilla som tyvärr förstörs av svetten några danssteg och förskräckliga toner senare.

under konserten leker dom gudar på scenen och slänger av sig sina skinnjackor.

efter konserten ställer dom upp på bilder med sina fans. oftast är fansen (som består av tjejer) så unga att de skulle tas för att vara deras döttrar om någon såg dom på stan tillsammans. de lägger sina sliskiga armar om tjejerna och gottar sig i att en 20-årig tjej med snygg häck och fasta tuttar står så tätt intill deras egna gamla. 
innerst inne fasar han för att komma hem till sin fru med saggig kropp och hängpattar. därför njuter han av dessa stunder och medan frugan där hemma lagar maten och städar toaletten brukar han blicka bakåt och minnas de goda tiderna och börjar sedan planera ytterligare konserter.

gubbar som är mitt inne i en medelålderskris.
det måste vara så jävla skönt att tro att man är så bäst.
jag tror att jag spyr.


dromedarpower

min dunderfina dromedar som nicole hade med sig från egypten till mig, istället för den utlovade burkan. men dromaderan duger lika fint den med. den kan även sjunga om man trycker på den. haha. sötis.

113361-296

kvällens herkules

det var lite som jag hade väntat mig att det skulle bli ikväll, med ett undantag; J kom.
vi satt på herkan, vår kära gamla herkan där den där slimmade bartendern känner igen oss eftersom jag och nicole har den ovanan att glo på honom.

det här var den första kvällen då inga fulla idioter kom fram och spred sin bullshit och ingen som sa "vad uttråkade ni ser ut?". vi var nog rätt glada ikväll eller så såg vi bitska ut så att ingen vågade sig fram.

Pon kom med sina polare. alltid lika roligt att träffa honom. vi tillbringade en del med honom och hans polers. och imorrn ska vi väl festa igen på delphi. pon är skånes festfixare no 1.

samma gamla bilder. samma gamla poser. jag vet. men orkar inte ta kort på någon/t annan/t, känns lite pinigt när blixten dundrar av och alla vänder sig om och undrar vem fan det är som tar kort. så bilderna är tagna, även den här gången, på toan. hehe.

        
POSE

vårbilder

jag är megatrött. gick upp idag vid sju och har varit vaken sedan dess. vädret var ju underbart fast det blåste lite och var lite kyligt. jag är så tråkig. skriver om väder.
men iaf. lite bilder från sol idag. vi satt med intervjuerna. väldigt smidigt.

      
bananskal - jon och micke - leo solar
 
     
sedan firade vi att det var fredag, och att nicole hade kommit tillbaka, med glass på donken.

och när jag kom hem väntade min kära bok på mig i brevlådan. jag är kär i marian keyes.

dagens...

jag älskar den här låten haha. sjöng den idag inne på h&m haha.


oväntade hälsningar

idag träffade jag J. han var snygg och solbränd. gulp, fick en liten minichock och drog i nicole, sen såg han mig och då var man tvungen att hälsa. fasen hatar sånt när man blir övverraskad. tur att jag hade tvättat håret idag, annars hade jag fått skämmas. så helt skabbig var jag inte.

ja, vad ska jag säga mer. faaaaaaaaaaaaaaaasen. ja det är det enda jag har att säga. haha. hatar som sagt när jag blir överraskad. trodde jag skulle kunna smita undan nu med nicole, gå bakåt försiktigt, men så såg han ju oss. finner inte ord över hur mkt jag hatar sånna händelser.

men, mysig var han. thats for sure. haha.

herkan

herkan ikväll. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. jag längtar.

msn funkar inte

halllå varför funkar inte msn? eller är det bara min som inte funkar?

härligt

god morgon. idag är en bra dag. solen skiner och det är alldeles underbart. wünderbar! jaa das ist gut. skolan snart. det ska också bli kul. får träffa pepparkakan nicole idag. hihi.

vit choklad

haha. jag inspirerades lite av adisa. haha kul.

You are White Chocolate
You have a strong feminine side with a good bit of innocence thrown in. Whether your girlish ways are an act or not, men like to take care of you. You are an understated beauty, and your power is often underestimated!
What Kind of Chocolate Are You?



pannkaksmonster

jag gjorde pannkakor idag. det är gott med pannkakor med jorgubbssylt. och jag är sådär äckligt sötsliskig av mig så jag häller oboy och socker över. det gjorde alltid farmor när jag var liten och det bästa med majkor är att dom kan göra pannkakor när man än vill. det kommer jag ihåg att jag tänkte när jag var yngre.

och jag har en viss fördel, när jag blir gammal och gör pannakakor till mina barnbarn, så kommer inte dom vilja gå till den andra farmor-mormor (beroende på vad det blir). jag kommer ha makten! jes jes. jag kommer vara den mest älskade. hehe.

cykelmannen

idag fixade micke min cykel. redhed är som ny nu. styret lossnar inte, men micke fick kämpa lite och spänna sina muskler extra mycket. jag är evigt tacksam micke, vet inte om jag hade orkat gå till en cykelgubbe.

och dagens höjdpunkt måste ändå vara att jag fick se mickes lägenhet. HAHA. den såg lite ut som jag trodde, men inte helt och hållet. skinnsoffan däremot, såg EXAKT ut som jag hade föreställt mig. mysigt att robban också hänger där nu haha. härligt med grabbar.

plommon

jag har haft, och har fortfarande antar jag, en konstig inflammation runt ögat. de senaste tre morgnarna har jag vaknat med ett fett svullet öga. jobbigt och inte veta vad det är som gör den sån. vill inte precis slänga alla mina mascaror på bekostnad av ett svullet öga när jag inte ens vet vad som orsakar det. jobbigt är det iaf.

britney och tiden

min kalender står fortfarande på februari. jag har inte orkat byta blad trots att vi är i mitten av mars. jag har börjat få ångest över datum, kalendrar och klockslag. min vanliga kalender har jag för länge sedan slutat att fylla i. jag vet inte om det kan bero på att när jag var yngre (högstadie-gymnasietiden) jämt fyllde i minsta lilla sak i mina kalendrar, hade koll på ALLTING, precis allting. och nu kommer den här perioden då jag bara inte orkar byr mig.

man ska aldrig göra något helhjärtat eller satsa för mycket på det för risken är större att man tappar intresset och råkar gå åt det helt motsatta hållet.

lite som brittan som tröttnade på kändisskapet och checkade in sig på rehab.

en vanlig torsdag

micke ringde och väckte för en timme sedan. vet inte annars om jag ens hade gått upp idag. sedan såg jag att ajdin hade ringt, min ringklocka hade ringt och pappa hade ringt, och jag har inte hört något av det. så jäkla trött var jag. efter att vi hade kommit hem igår satt jag och läste spelet i en timme. smart. snart bär det av till sol.

den onda musikcirkeln

jag är så trött på min musik. känns som att jag lyssnar på samma låtar om och om igen, igen, igen osv. så, för att avgifta min stackars hjärna laddade jag ner elvis greatest hits och har lyssnat på dom en hel dag nu. imorgon är en ny dag och då har jag fördmodligen saknat min gamla musik så mycket så att den kommer att gå på reapeat om och om igen. en ond cirkel.


en vanlig onsdag

det har varit en härlig dag. jag har inte fått nått vettigt gjort, men jag har sprungit fram och tillbaka överallt. nettosnubben fångade mig i mitt uglyest tillstånd och envisades med att prata. jag kände mig bara ful och ville betala för mitt musli så att jag kunde gå.

och nu har jag snabbstädat lite. micke och jon kommer ikväll, vi ska jobba med uppgifterna, sjyst att jag fick tränga mig på dom lite haha. och sen ska vi ut ikväll. vg:s haha. härligt. härligt att den ordinära onsdagen är tillbaka.


fula stavfel

fötölj! haha. det stavas ju inte så. fåtölj. jag har svårt för det ordet allstå. och jag uttalar det med Ö och inte Å. jag måste alltid tänka efter två gånger extra när jag ska skriva det. fast nu får jag nog öka till tre gånger extra. piss.

godmorgon part 2

jag vaknade för lite mindre än en timma sen. somnade först på fötöljen och sov där i två timmar. fattar fortfarande inte riktigt hur jag klarar av att sitta helt konstig i fötöljen och ändå vakna helt normal. förflyttade mig sedan till soffan och sov där fram tills nu.

det finns många nackdelar med att sova dagtid, MEN, jag behövde den här sömnen så mycket. och jag drömde underbara grejer, vaknade alldeles glad. och dom här fina drömmarna jag hade idag är värda allt just nu. har haft asmånga dåliga drömmar senaste veckorna.

funderar på om jag ska kolla på ett avsnitt av nip tuck och sedan gå och sova igen. finns ju fan inget härligare än att sova.

den låg i brevlådan

idag. den efterlängtade boken. har höga förväntningar så jag hoppas verkligen den är bra. jag är så lättlurad, man ska egentligen inte läsa recensioner och sånt, man blir bara påverkad och dessutom är citaten på baksidan av boken utdragna från sitt sammanhang och man blir LURAD.

goooooood mornin lund

först vaknade jag riktigt irriterad eftersom jag bara hade sovit i fem timmar. funderade starkt på att skolka.

sen såg jag inte att jag hade fått sms iom att mobilens väckarklocka ringde. ett sms från andra sidan jordklotet. hihi. och min dag var räddad.

anonyma anna

jag funderar på att gå den anonyma vägen och skaffa en anonym blogg.

alltid så sent

fan vad jag hatar att lägga mig så här sent. det är bara invandrare som tittar på tv-shop och studenter som hänger så här sent. imorgon ska jag ta tag i "problemet" och lägga mig tidigt och fint som alla andra. jag mår illa när jag tänker på hur trött jag kommer vara. och speciellt glad kommer jag inte heller att vara när jag får tillbaka mitt feta underkänd på tentan. skönt.
får shoppa bort min sorg om jag hinner imorgon.

dagens...

...tragove suza




aaaah, samo za tebe ajdine!
man kan inte låta bli att älska låten.

sömnpiller åt folket

och som vanligt så hinner klockan bli mycket. och jag har precis som vanligt kollat igenom fyra avsnitt på raken av niptuck. helvete. dom borde sponsra mig.

skola imorrn. vet verkligen inte om jag har lust att gå imorgon. en HELdag, vilket innebär fem timmar i skolan. minns inte att jag har haft en så lång dag sedan gymnasiet.

fasen vad jag kommer att vara trött, och maria, vår föreläsare, babblar på som att världens undergång var på G, så att hon verkligen får ALLT sagt i SNABB takt. 
jag sitter och stirrar ner i skrivboken och bokstäverna blir suddiga. helt otroligt fantastisk (?) att hon har denna förmåga att söva ner människor. hon borde fundera på en karriär inom sömnpillerbranschen. sveriges nästa exportvara, och t.o.m ingvar kamprad skulle känna sig hotad.

jag hatar socker

jag, socker och allt annat sött går inte ihop. jag blir tjock direkt och funderar ibland på att gå och spy allt, det verkar så lätt. käka så mycket du vill och sedan kräkas, egentligen är det en rätt smidig lösning, men jag ska inte hålla på och sprida en massa bulimipropaganda.

hittade den här chokladen i väskan som jag packade upp idag. mamma hade smygit ner den och jag åt upp en stor del medan jag kollade på nip tuck.
ok om det hade varit lyxig marabouchoklad, men det här var tysk lågproduktions-lidlchoklad. mina smaklökar brukade förr vara smartare och säga ifrån, men den här gången var dom mindre kritiska.

jag önskar ibland att jag kunde drabbas av diabetes, så att jag var tvungen att sluta äta allt sött.

image287

halleluja

taaaaaaaaaaack för min underbara data och detta snabba internet!

tillbaka till skåne

jepp. är proppmätt. först pita hos farmor, det var frukost och sedan kyckling och potatis här hemma.

det är alltid mysigt att sitta hos farmor. hon berättar alltid roliga historier och snackar lite skit om folk. hon är  väldigt down to earth om man säger så.

nu ska jag börja packa så att jag kommer iväg.

måns är het

igår la jag mig vid halv fem på  morgonen, samtidigt som pappa gick upp för att han hade feber. jag satt och löste kryss i gamla veckorevyn, som alltid när jag är hemma. istället för att plugga. satt och kollade igenom kurshemsidan och det är rätt mkt som ska fixas nästa vecka. puh.

men innan dess så hann jag och deno även kolla på spice world the movie, eller vad den nu heter. jag ville inte kolla själv och deno var inte speciellt svårövertalad. den påminner mig om den härliga gamla tiden då man samlade på klistermärken av spice girls och klistrade in i dom där albumen, samlade på fotokort, härmade spice girls (jag var alltid victoria) och köpte t-shirtar på marknaden. härligt härligt. jag älskar den filmen. satt och iiii:ade mååånga gånger.

och idag kollade vi på melodifestivalen. måns vann inte. surt. men tur att inte dom töntiga balladbrudarna vann. så rätt artist vann på sätt och vis, även om jag hade föredragit måns.

pappa fick även åka in till sjukan idag. inte kul. stackaren, han är helt sjuk. ligger bara och sover.

nä nu ska jag mysa lite med mamma och bror.

     
spicemovie - ja, inga kommentarer, vi håller på och käkar mammas tortillarårta. skitgott.

  
beba i mysigaste pyjamasen haha - måns är het

bra sömn

min pappa ligger i feber och hostar. mamma är på god väg till att hamna i samma tillstånd som pappa. och jag med. och det är hemskt!
det var ju inte länge sedan jag var sjuk. hur ska kroppen klara av ännu en förkylning.

dessutom så vaknade jag vid 17 idag. hade drömt en massa skumma drömmar. en handlade om att jag hade en stalker som hotade med att döda mig. jag vaknade där och kände att jag var tvungen att somna om för att fortsätta på drömmen så att den slutar lyckligt.

och nu ska jag sova igen. är ritkigt trött.

vid movala

jag är van vid redhed, så när jag skulle cykla på pappas cykel var det lite svårare. dessutom hade jag inga lysen, men sånt behöver man inte vara rädd för i kycklingryd. vi har en on/off polisstation som rycker ut när fyllosarna bråkar på torget eller när någon unge snattat tuggummin på Q8.

ringde på dörren hos irma. ajla öppnade. och hon har blivit lång. alla blir långa nuförtiden. mina kära kusiner. vi satt i köket och snackade i många timmar.
haha och skrattade. vi skrattade väl mest kan man säga. och delade med oss av våra högstadiehistorier till ajla. så väldigt många sjuka grejer som vi har gjort. haha. men dom ska jag blogga om någon annan gång.
det är härligt att vara hemma hos dom.

     
det bjöds på rafaello kolac - ajla "pluggar" - irma skär upp
släkten är värst hihi

äntligen hemma

så jag var hemma och träffade resten av gänget. min bror hade redan börjat käka middag innan vi hann komma trots att pappa ringde och förtydligade att vi skulle äta tillsammans. han var glad över att se mig, men pubbe-killar är lite dåliga på att visa känslor så han stretar emot lite när jag kramar honom. men söt är han.

sen kom den evigt glada farmor H. hon har krympt lite. hon börjar bli en gumma, en söt liten gumma som är rapp i käften. hon och pappa är bra på att tjafsa med varandra. och det är kul att lyssna på det. farmor kör sin historia no matter what. och så tvingar hon oss att översätta när hon tittar på glamour. det var säkert därför hon kom. hon är så härlig.

         
mamma - deno hatar att ta kort men jag tvingar honom. men tredje kortet är en fullträff

upp till småland

ok tänkte jag skulle blogga ner gårdagen händelser. jag stör mig på det här tanhgentbordet så mycket efterom jag är så ovan vid det. suck.

efter att ha sovit i tre timmar i förrgår så vet jag inte hur jag lyckades att ta mig till stationen. på bussen sov jag knappt något, men busschaffisen var megatrevlig och det är ju sådana chaufförer vi tycker om. ingen gnällig jävel. fast han lyssnade på konstig dansbandsmusik och torterade förmodligen de övriga medresenärna.

vid kvantum hämtade amanda upp mig. aaaah! det var himla kul att träffa henne. det första vi påpekade för varandra var hur våra hår såg ut. amandas hade blivit längre och mitt hade blivit mörkare. himla vuxet att hon hade en bytt bil; "den har fyra dörrrar nu", som hon glatt påpekade. jag var very much impad.
resten av tiden satt vi hos henne, i hennes mysiga etta ("fast den har ingen dusch" haha) och snackade. om de gamla goda gymnasietiderna. haha. och uppdaterade varandra om det som händer nu.
det var riktigt, riktigt kul att ses med henne igen.
 
     
amanda peptalkar med sin hamster - vi två och en darrig hand - pose

sedan följde hon med mig till stationen där pappa väntade. och pappa var glad över att se mig, sin förstfödda unge. vi tog en snabbtur till åhlens som var proppad med gymnasietjejer i träningskläder (läs: trenerke) och jättemejkade. gud vad jag hatar den stilen.
och så kaffe och chokladmjölk på det där cafeet vid bokia. den har ett kul namn, men jag kan inte komma på vad det heter.

jag övningskörde inte hem. pappa letade efter övningskörningsdskylten men hittade den ingenstans. detta är den fjärde vi slarvar bort.
han ville verkligen att jag skulle övningsköra hem. men jag var sömnig så det var lika bra att jag inte gjorde det.

     
pappa - gott - svårt att få till en bra bild och jag är megatrött


kebabindustrin

ok jag kan tala om en glad sak. och det är att min åka hem-ångest har släppt. puh. jag vet inte varför, men jag brukar bli depp när jag tänker på att jag ska hem. men nu har jag peppat mig järnet och dessutom kommer jag hinna träffa roliga människor.

imorrn hämtar mandz upp mig och sedan ska vi snacka en massa skit. härliga gamla gymnasiehistorier. och sedan hämtar pappa mig och vi ska hem. träffa irma också. och mamma och deno och farmor och övriga familjen kilim. härligt. jepp! det ska bli askul och komma hem.

en panncake blev bränd och börjar likna allt mer kebabbröden och jag funderar på en karriär inom kebabbranschen.

en bra natt

jepp. det blev pannkakor trots allt. suget tog övertaget. men det gick snabbt. jag är redan färdig och det tog mig tio minuter.
det här är något nytt recept jag har hittat på. eller det började som ett misslyckande egentligen, för dom är torra och knapriga. lite som kebabbröd, pitabröd eller vad det kallas. asgott. och ett avsnitt av niptuck och min kväll och natt är räddad. hihi. juuuuuuuuuuulian. suuuck.

ett snällt svart får

allstå egentligen är jag verkligen inte hungrig. är proppmätt. men jag är så sugen på pannkakor. mina knapriga pannkakor med jordgubbssylt. det är sent och jag har inte packat än. och det är väl tänkt att jag ska upp imorrn vid halv sju eller nått.

jag är livrädd för att försova mig. mina föräldrar hade blivit asbesvikna. inte min bror dock, han vet att jag ockuperar datan när jag är hemma och att det är jag som bestämmer när jag är hemma. fast datan kan man klara sig utan. det är bara det att han stör sig på att jag får som jag vill och bråkar vi så får jag oftast rätt eftersom pappa säger "men det är inte ofta din syster är hemma, du kanske kan vara lite snällare". trots att det är han som är snälla och jag är den elaka av oss två. jag tror inte att min pappa tänker speciellt förnuftigt när jag är hemma.

sen mår jag lite dåligt över att jag är en dålig människa, men oftast går det över rätt snabbt.

livsfara

bloggar är livsfarliga! man sitter och läser allas bloggar och upptäcker inte att tiden går väldigt snabbt.
detta upptäckte jag nästan nyss då det började lukta bränt från min plattång som låg inne på toan. jag hade egentligen satt igång den bara för att den skulle värmas upp medan jag läste bloggar. öh. men det är bra nu.


nya hörisar

försöker att slutföra den här reklamanalysen. den skulle visst in imorgon, jag trodde det var idag, så nu har jag lite extratid.
jag drömde något skumt igår, vilket jag har gjort konstant den senaste veckan.

ville bara visa mina nya hörlurar. silvriga och med två pärlor och alldeles fina. hade varit kul om man hittade sånna här fast i guld. megabilliga också, 70 spänn på siba, men ändå helt okej ljud.

f.d hemmet

den här datasalen väcker många minnen. den här gången sitter jag här själv, håller på och skriver ut uppsatsförslaget till  ingrid the bear. jag är sen 40 min med att lämna in det. försov mig. igen! min discplinförmåga har för det mesta varit kraftigt nedsatt, men nu börjar jag tro att den är helt borta.

hur som helst. det här kommer garanterat inte att vara det sista som skrivs från den här datsalen. C-uppsatsen ska snart sätta igång och då lär jag och nicole tillbringa mååååånga slappa timmar här.

och jag saknar nicole. skitmycket. det känns konstigt att inte ha sett henne. tre dagar sen sist. och hon ligger på nån skön strand i egytpen och slappar.

jepp. och nu ska jag ner på stan och byta klänningen och sedan ska jag hem och vara duktig. mycket att göra innan jag åker hem imorrn.

det är regnigt ute. jättetråkigt väder. deppigt väder. mysväder.

jag kanske överreagerar

ibland önskar jag att jag kunde ett språk som ingen kunde läsa eller förstå, så att jag kunde skriva av mig allt, allt.
tyvärr fattar inte vissa människor, trots att man skriver på ett språk de förstår.
och trots att jag skriker ut det på bloggen här så kommer den människan inte att fatta det.

glömska

jag hatar felköp. köpte den vita gina-klänningen med fickor idag (så söööt) och upptäckte sedan hemma att det fanns ett hål. blä.

det regnade idag. det som är bra med regn är att det inte är tillräckligt kallt för snö och det är lika med vår. det dåliga är att det är regn. fast hellre regn än blåst.

det var nått jag verkligen ville skriva här och det var anledningen till att jag skulle blogga, men nu har jag faktiskt glömt bort vad det var.

en finfin lista

det här är roligt, enbart för mig. men inte för er tror jag.
10 favoriter:
Färg:
creme
Mat: kupus
Band: Crvena Jabuka, svårt val
Film: Little miss sunshine
Bok: en äkta våldtäktsman, Katarina Wennstam. världens bästa faktabok.
Sport: shopping
Årstid: SOMMAR!
Veckodag: fredag
Glassmak: ben&jerrys chocolate fudge med browniebitar. gud så gott!
Tid på dygnet: allt efter 22

9 för tillfället:

Humör: förväntansfull inför shoppingen
Smak: ajvar och majs
Kläder: pyjamas
Bakgrund: bakgrund? bosnier? databakgrund? Julian Mcmahon!
Nagellack: äckligt avflagnat ljusrosa
Tid: 13.30
Omgivning: tyst och fint
Irritationsobjekt: min huvudvärl

8 första:
Bästa vän: Lana, min granne i Jajce. lekte konstant med henne
Screen name: what?
Husdjur: en snigel, om inte det räknas, så är det min kanin Nosa
Piercing: öronen
Förälskelse: Jasmin, fast jag var sju bast.
Musik: tanananannnanana, hajde da ludujemo oveee nociii
Bil: ingen aning
Bråk: alla bråk där jag, Irma och Nadja var inblandade haha.

7 senaste:
Cigarett
: jag var sex bast när jag tog ett bloss i smyg. aldrig mer efter det haha.
Mat: min ajvarmacka
Dryck: vatten
Biltur: den med micke och nicole när vi var på donken
Kyss: för några veckor sen eller nått
Spelad låt: jenny don't be hasty. älskar den!
TV-program: nip tuck

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: ja
Brutit mot lagen: gör det rätt ofta, laddar musik hela tiden.
Blivit arresterad: nej
Badat naken: det blir lite jobbigt med kläder
Varit med på TV: jepp, svt. i trean på gymnasiet tror jag.
Kysst någon du inte känner: nope

5 nej tack:
Kläder: höga midjan-jeans
Mat: allt med gris
Musik: turbofolk. fuj.
Dryck: det mesta
Personlighetsdrag: seg som fasen

4 saker:
Du gjorde igår kväll: shoppade
Du kan höra just nu: jenny går på repeat
Du inte kan leva utan: mat
Du gör när du har tråkigt: påbörjar msn-bråk med ajdin

3 personer:
Du avundas: alla disciplinerade människor
Du tycker om: dom flesta på min msn
Du inte gillar: alla jag aldrig skrattar med

2 val:
Kaffe eller te:
te
Vår eller höst: sommar

1 önskan: att aldrig mer bli sjuk. jag har inte råd med det just nu.

jobbig morgon

om fem minuter börjar föreläsningen för alla som är där borta.
jag vaknade precis. för tio minuter sedan för att vara exakt.

jag vet inte om jag tycker om den här sega mig. jag la mig vid fyra igår för att jag var tvungen att titta på niptuck.
jag har dessutom ont i huvudet och känner mig megaskabb, och bara det är två fina orsaker till att inte ha bråttom för att hinna till föreläsningen. gud, jag skulle kunna somna sittande nu. är redan på god väg.

idag har jag tänkt  mig (förutom att gå till skolan, men det kan jag stryka nu) att lacka naglarna, hinna till nova för att köpa gina-klänningen, skriva färdigt på reklamens retorik-tentan, köpa vitaminer och påbörja hemtentan i metodkursen. 
busy dag. eller inte. jag är såååååååååååååååå trött och huvudet dunkar, eller jag dunkar huvudet mot soffryggen. 

höjdpunkten innan skönhetssömnen

man ska inte äta så här sent. men jag är så sugen på yoggi med musli och banan. och nattens höjdpunkt (vid det här laget så vet ni väl vad det är); NIP/TUCK! jes. börja kolla på den serien om ni inte gör det. det verkar inte som att nån gör det. den skiljer sig från alla serier. den är är äckligt rå, och man vill inte titta, men man gör det ändå. alla känslor som gör ont. usch. hemskt. ja ja. dags att kolla. puss


sparkossa

jäkla onödig bild, den där under. jag ser EXAKT likadan ut.

nåja. ville bara säga att min sparkossa är mig trogen. hon låter mig inte slösa på tior och femmor, utan dom stoppar jag in i henne. låter lite dirty, men pengar är ju smutsiga. hihi.

anyways. 725 spänn låg det där. starkt jobbat. vet faktiskt inte riktigt hur jag kunde ha motstått att inte slösa upp dom pengarna tidigare.

håret

ok. jag ser väl typ exakt likadan ut, enligt alla killar.
men enligt mig så ÄR det kortare snedlugg. sen är det lite kortare, men iom att jag har uppsatt så märks det inte så mycket. haha. ja ja.

vuxendag

kanske dags att blogga lite nu. det var lite länge sen känns det som.

klippningen gick bra. jag litar på disa. hon klipper lite som hon vill, men oftast blir det bra. den här gången fick jag nästan lite lugg, snedlugg iaf. det var inte önsketänkande om man säger så, men det växer ut rätt snabbt.

sen träffade jag annika. vi var och käkade på mikai och annika sa ett sanningens ord till henne som jobbade. man får faktiskt inte ta en avgift för att betala med kort, annika kan det här. tjejen blev sur och slängde fram kvittot. när vi skulle gå tänkte jag "jämna ut" det hela lite, så jag sa väldigt hövligt hejdå och hon svarade surt hejdå!

annika har många vuxenpoäng och här håvade hon väl in en klockren tiopoängare. jag hade aldrig vågat säga något sådant. dessutom så sa hon "ni har mist en kund iaf". puh. sånt säger bara vuxna människor.
jag vågar knappt käfta emot otrevliga tanten på mondo. man kanske ska släpa med sig annika dit så att hon får hålla en fin föreläsning för henne också.

jag shoppade lite idag. en svart klänning och en vit skjorttunika eller vad man ska kalla det. fint på sommaren med bikini under och sandaler. gud vad jag längtar till sommaren!


blä

jag lyckas alltid förstöra mina hörlurar till mptre spelaren. jag släpar med  mig dom överallt och råkar alltid veckla ut dom så dom slår i marken varje gång. den här gången har snäckan ploppat ut och jag får inte dit den. jag vet inte om jag har lust att slösa pengar på ett par andra. blä.

dessutom är jag lite nervös inför klippningen. precis som alltid. jag sitter där och vill gråta och tänker att det kommer växa ut och sedan blir jag lugn när hon tar bort det där skynket man har på sig. då är det oftast ändå en okej klippning. men just nu vill jag backa ur. haha.

grå morgon

jag vaknade idag, lika förvirrad som i lördags. hade lite svårt att komma på vilken dag det var och hur dags jag skulle till skolan. kom på att jag var ledig idag. alltid en lika skön känsla när man kommer på det.

måste duscha, vill ha absolut rent hår när jag ska klippa mig, annars känns det bara jobbigt. så idag är det klippning som gäller och sedan en tur på stan med annika. det var länge sedan jag köpte något nytt.

nu har jag suttit här rätt länge. utan att ha publicerat inlägget än. jag orkar verkligen inte duscha. vill bara kolla på nip tuck.

det blir inte så mycket vettigt

mina tulpaner är underbara. igår var dom lite hängiga, men nu står dom så fint.

det är alltid lite deppigt att skriva inlägg på natten. ribban för vad man känner att man kan skriva, sänks drastiskt. sedan vaknar man på morgonen och undrar vad det var man skrev, så jag slutar här och går och sover. godnatt

ajdingdong

det ringde på dörren. jag öppnade inte av rädsla för radiotjänsten. sen ringde det på mobilen. och det var ajdin. ajdni på blixtvisit på vildanden. det var gulligt att han kom förbi. trots att vi smågrälar hela tiden så lyckas han alltid få mig att bli glad och även den här gången. haha. jag uppskattar det ajdine!

bra dag

klockan är fem och det är ljust ute. det är härlig. jag vaknade med typ nackspärr och det är lite jobbigt. tänkte jag skulle sticka till malmis nu och köpa hårfärg. hoppas jag överlever färgningen efter skräckhistorierna jag har hört. blir lite skraj faktiskt.

högstadieförälskelser

niptuck knäcker mig.

jag är kär. ni vet den där härliga förälskelsen, så oskyldig men så jobbig. när man blir kär i en kändis. när man vet att man inte kan få honom.

min enda och hetaste kändiscrush var på jonathan taylor thomas. den höll i sig i nästan två år. jag var tretton och ovanför sängen hade jag en underbar plansch på honom. och kalendern var nerklottrad med hans namn. det härligaste var att jag var den enda i klassen som var kär i honom. jag hade ensamrätt på honom. irma hade ensamrätt på devon sawa. och tillsammans fantiserade vi om dom. 
alla andra var kära i bsb-killarna, eller så suktade man efter killarna i nian.

min, på den tiden, på-riktiga-kille jag var förälskad i var L. en blond, smal och så sexig skejtare.
hjärtan i skolkatalogen och kopia av hans schema i min kalender, så att jag visste när han hade rast. hans skåp var inte långt ifrån min och jag brukade tajma in tiden så att jag visste att han skulle dit och hämta böcker.

jag är inte helt säker, men jag tror att det var irma som hittade hans fysikskrivbok och överraskade mig med den. han hade lite slarvig skrivstil och jag störde mig lite på det. skrivboken har jag fortfarande kvar, begravd någonstans bland mina gamla skrivböcker.

crushen gick aldrig riktigt över, men jag växte ifrån den.
niorna slutade, vi blev åttor och killarna glömdes bort.

det finns inte någon

jag vet inte. den får mig att vilja göra saker som jag inte vill göra. saker som gör mig lycklig för stunden men som inte håller i sig. snart är det som bortblåst. men det gör inget. det gör det bra för stunden. och jag ler inombords för jag vet att det inte finns någon som vet om detta.

501

grattis till mig. det här är det 501a inlägget jag publicerar. hurra.

killar och sprit

en jäkligt dålig kombination.
killar, sprit och raggförsök, en ännu sämre kombination.
killar, sprit, raggförsök och aggressivitet, den absolut sämsta kombinationen.

två fulla snubbar som hela tiden försökte konversera med oss, varav den ene hela tiden ursäktade sig för hans äckligt klumpige kompis som rev ner mitt juiceglas. juicet spilldes över hela bordet, ner på golvet, glasskärvor runt oss och den gullige bartendern som sopade undan allt.

först då började kommunikationen att fungera. något som tidigare var envägskommuniaktion blev nu tvåvägskommunikation då nicole surt påpekade för ene snubben att han skulle gå o köpa juice till mig.

taffliga försök till att snacka normalt med oss, och vi blev ännu mer irriterade. deras polare kom och tryckte ner sig i den avlånga soffan. snack igen, och nicole replikerade med ett vi är inte intresserade, vi snackar här. det är inte ofta man får se nicole se så sur och bestämd ut och det är en riktigt fin syn faktiskt.
men det räckte inte och sedan blev jag förbannad och pekade förbannat med fingrarna DU, DU, DU OCH DU, ni är så jäkla jobbiga och fulla blabla. och den ena blev förbannad och jävla aggressiv. jävla typer. fyfan vad jag hatade alla just då. hade fan lust att hälla juicen över honom.

resten av kvällen var bra. vi dansade och snackade. och tydligen får man inte se seriös ut för då kommer det fram snubbar med så dåliga repliker som "ni ser lite uttråkade ut, har ni det inte roligt?". jag hade jävligt roligt innan du klämde fram den dåliga frasen.

gud. jag är nog fortfarande lite frustrerad över gårdagen.

  
före-bilder. och efterbilderna vill jag inte ens lägga upp. haha.



rosor är röda, tulpaner är...

113361-262
nicole hade med sig tulpaner idag. hur gulligt är inte det. tänk om man hade en snubbe som överraskade en med blommor. bara så där. killar borde lära sig lite mer av tjejer känns det som. lite MYCKET mer.
så nu är mitt rum upplyst av en fin bukett och plötsligt känns allt så mycket mer levande.

dagens...

en så söt och pojkaktig låt som man inte kan låta bli att älska.


en liten narcissist

jag har en känsla av att Måns kommer att vinna melodifestivalen. han är snygg. och med snygghet kommer man långt. det behöver knappt diskuteras. det vet vi alla.

stålsak runt huvudet

jag får verkligen ont i huvudet av det här diademet. skitjobbigt. fast jag måste ha den om jag ska överleva dagen.typ.

orka

jag börjar nästan tröttna på bloggen enbart för att dessa uppdateringar aldrig blir färdiga.

anyways, höll på och städade och det är kliniskt rent i min lägenhet just nu. väntar på att nicole ska komma. det blir en härlig hemmakväll ikväll, vi ska titta på melodifestivalen och proppa i oss mat.

måste ta en snabbis till netto nu.

lite segt

bloggen är lite seg fortfarande och det flyter väl inte på som det ska. jag vet inte om jag orkar skriva ett megalånglångt inlägg.

det har varit en lång dag på alla sätt och vis. en riktigt lång dag.

dagens...

... så braaaa låt. jag bara älskar nelly och hennes konstiga röst.


kanske sova

det förstör mitt humör totalt. det här med att blogga men att den segar sig och allt bara suddas ut gång på gång och jag blir sur.

imorgon är en lång dag. det är mycket som ska hinnas med, så det bästa vore väl att sova.

RSS 2.0