klart

en B-uppsats på två dagar som nicoles mamma sa. det är rätt strongt gjort av mig och nicole. nu är det mesta färdigt. så skönt. nu kan jag återgå till bloggens värld igen. haha.

frost

dom låter mig sova ut i alla fall. men sedan när jag går upp så börjar de prata om hur fel det är att sova till halv fyra på eftermiddagen. annars så har det inte blivit några större konflikter medan jag har  varit här, har bara hunnit irritera mig lite på mamma.

det mest lyxiga är att jag slipper laga mat. nu är middagen alltid färdig.

det är redan mörkt ute, fast inte så deppigt väder, det är frostigt ute.

slapp

det blir inte mycket bloggande när man är hemma. vet inte riktigt varför, kanske för att jag van vid att inte sitta vid datan när jag är hemma.

idag var det myspys hela dagen. amanda ringde och väckte mig idag och så snackade vi i evigheter. haha. det var skönt och uppdatera sig lite om livet i värnamo och byhålorna runt omkring. det blir alltid en massa gymnasiesnack  med mands. och tur det, så slipper man tänka på skolan i lund lite.
sedan ringde jag irma och så snackade vi om skolan nu och de jäkla b-uppsatserna. haha. skönt och dela med sig sina orostankar lite.

mamms och jag tog en promenad idag. kycklingryd fram och tillbaka på ca fem minuter, så det blev ett dussin varv och en massa prat. kycklingryd är så litet och trångt och lite deppigt. jag drabbas av klaustrofobi när jag är här.

ovan

hemma! och det är riktigt skönt. sitter vid hemdatorn och märker att jag är riktigt ovan vid det här tangentbordet.

pappa hämtade mig idag i värnamo och jag övningskörde hem. jag kommer säker att bli en sån som aldrig tar körkortet utan övningskör med pappa ända tills jag blir gammal.

mamma gör en kaka och vi ska mysa snart.

bloggar mer lite senare när jag har kommit igång med livet här. det känns ovant.

300

ok hurra. trumepter och konfetti. nicole lyckades knipa den 300:e kommentaren. aldrig mer ska jag läcka med sådan här känslig information som uppenbarligen är skadlig för min blogg.

men nicole förtjänar lite beröm också, hon var ju trots allt envis och full av inspiration till kommentarerna. det är bra. nu siktar vi mot 400 nicole. bara 98 kommentarer kvar.

humor

hell the bell verkar inte riktigt uppskatta min och nicoles humor. undrar om man ska försöka ändra på sig. och humorn blir en allt värre äckelhumor.

mat

DATAsalen! inte matsalen. undrar om jag är hungrig.


ventil

lite blogginlägg måste jag också få plats med i mitt hektiska liv. fast jag har nog inga riktiga belägg för att den är hektiskt när jag bara sitter här och degar med en massa papper runt omkring mig. alla är överambitiösa och det är knäpptyst i matsalen. känns lite skumt. snart får jag börja ställa till med scener igen.

idag ville jag så gärna inte gå upp. det var så härligt att sova, men sen tänkte jag på att nicole har säkert mycket att berätta så då blev jag lite gladare. haha.

var och pumpade mina däck också och cykelsnubben spelade dum och fick mig att känna mig dum när jag inte kom på vad den där grejen heter där man pumpar in luft. ventil heter det och det vet jag nu. men tack så  mycket för hjälpen.

julmusik

dagen går snabbt när man sover till tre på eftermiddagen. egentligen så vaknade jag vid 12, dock inte frivilligt, utan av min kära granne som spelade julmusik på högsta volym. det var sån där opera-aktig julmusik och det kändes som att jag satt längst fram i en fullsatt kyrka. det var ingen rolig upplevelse så jag satte på MTV och höjde så mycket som det gick och sedan stoppade jag i öronproppar och somnade om. vaknade sen igen efter knappt tio minuter, det var en sån extrem rockskriklåt som skrämde livet ur mig, sedan när jag stängde av tven så var det knäpptyst överallt. aahh äntligen kunde jag andas ut och skitgrannen fattade väl att han inte kunde bete sig som ett arsel, utan att jag själv började bete mig som ett, och sänkte därmed sin musik.

invandrarpappa

när min pappa inte har något bättre för sig brukar han telefonterra mig och lämna meddelanden på mitt iq-svar. så om jag vet att jag har ett missat samtal vet jag även att det är min kära far som har pratat in något.

idag lät det så här [ Hej Magda. Det er pappa som rinjer. Do svorar inte så jåg lämnar ett meddelande. Hoppas do blir snell och rinjer sen. heeej. ]

det är när pappa vill vara lite rolig som han pratar på svenska, och så lägger han till en sån överdrivet trevlig svensk talarröst. annars blir det bosniska, av förklarliga skäl. han tycker att han har integrerats tillräckligt in i det svenska samhället, att kunna svenska är inte allt. 

han har köpt hus och han har köpt bil, en helt ny dessutom. däremot inte för att flasha den (opelbilar är väl inget man flashar med precis) som många andra bosnier gör, utan av praktiska skäl; hans dotters väskor måste få plats i bagaget när det bär av till bosnien varje sommar.

pappa är dessutom ett stort fan av Uffe Lundell, Cornelis Vreeswijk och Bob Dylan. på kracklig engelska har han övat in Knockin' on heavens door. gitarren, den vet inte ens vad det innebär att vara dammig för pappa bär med den sig överallt och spelar i tid och otid.

det finns inte en enda bosnisk stad han inte har målat av, en efterkrigsgrej, och jag förstår honom. men det där med att enbart måla bosniska motiv har han släppt lite. nu blir det även svenska motiv, smålands skogar och skånes slätter, och det verkar gå hem i de svenska stugorna, för han säljer som aldrig förr.

dessutom är det varann-vecka-regeln som gäller hemma hos oss. varann vecka är det mamma som städar, lagar mat och allt annat och nästa är det pappa. han svär inte, han skrattar med och åt folk. han driver hela tiden med allt och alla, samtidigt som han är seriös och klok.

feminister har han fortfarande svårt för, men jag jobbar på det.

så man kan väl säga att han är integrerad men att prata felfri svenska kommer nog aldrig riktigt att toppa hans lista.


fisattack

idag. fem timmar i datsalen, varav en effektiv halvtimma från min sida och en hel timma från nicoles. och effektivit är väl det absolut sista ordet som ska användas om oss.
vi flummade väl mest idag och drog lite grova skämt.

idag drabbades vi även av fis-tantens plågsamma fisar. hon satt med hörlurar och var helt fokuserad på datan när vi kom in i datasalen. så hon varken hörde eller såg oss när vi klumpade in och ryckte till när hon såg oss och sa förlåt. haha. för vad tänkte vi men kom på att det måste ha varit för att hon förorenat luften i hela datasalen.

lögn

det känns som att det här sista och de kommande inläggen kommer enbart att publiceras i datasalen, för det är här vi tillbringar vår tid. jag och nicole, det är vi det.

uppsatsen går som smort, flyter på som aldrig. som en riktigt oljemaskin. vi har skrivit 50 000 tecken. nicole är aktiv, jag sitter och läser. förstår engelskan perfekt. har läst alla fem böcker, vi har 15 böcker på referenslistan. allt är i princip färdigt, bara framsidan som fattas.

nu ljuger jag bara. jag önskar verkligen att det vore så. men det är det inte.

dammråtta

bloggen börjar bli farligt segt. hoppas bara den inte krånglar till sig helt så att man inte kan blogga. idag satt vi hela dagen med uppsatsen, kom hem sent och dammsög. det var på tiden. dammråttorna hade börjat föröka sig vid det här laget. hela veckan är det uppsats som gäller. nu ska jag snabbt skriva ner en intervju och sedan är det dags att sova. är så fruktansvärt trött.

uppsats

så nu sitter vi i datasalen igen. b-uppsatsen som måste skrivas och vi är rätt peppade nu efter att ha pratat med tobias. mycket som måste göras innan vi åker hem. lite sega men ändå peppade. och nu kom tobias med vissa papper. bra braa. nu ska det jobbas.

hög

sitter och kollar på high fidelity. den är så himla bra. resten av kvällen kommer att handla om böcker, filmer och sömn. inte så mycket blogg idag inte. funderar på vad jag ska äta. orkar inte göra något. antagligen blir det en nutellamacka eller chokladmjölk. men är så sugen på chips.

vuxenpoäng

idag håvade jag in en vuxenpoäng.

jag hade lite bröd kvar i påsen, typ några brödskivor, som låg invid spisen. hela morgonen, elle snarare eftermiddagen eftersom jag gick upp vid tre, trodde jag att det var det enda jag hade kvar. och så funderar man automatiskt på att spara det som är kvar av brödet tills imorgon så jag kan käka frukost, för att slippa gå till affären. men så när jag städade och skulle lägga tillbaka brödet där det brukar ligga så står det ett helt nytt bröd på översta hyllan i skåpet och strålar ner mot mig.

och jag måste erkänna att jag blev stolt över mig själv. för det är det vuxenlivet handlar om; att köpa matvaror innan dom hinner ta slut.

applåd.


dagens...

...dude i used to be in love with.



snygg, sexig och nuförtiden äldre också. suck. Losha!

marty

det har varit en extremt seg dag. det enda jag har gjort är att jag har sovit och kollat på film.
sista veckan i lund innan jag åker hem. det känns konstigt att behöva lämna lund för en så lång period. den här terminen har jag bara varit hemma en gång. eller två är det nog.

och till slut kommer man komma till ett slut där det är dags att säga adjö till hela studenlivet. och det kommer det att göras med stor sorg. hur klarar man av att gå vidare? hah. det låter lite löjligt men suck fasen vad man kommer sakna det. jag och nicole brukar tänka tillbaka på förra terminen och längta tillbaka, hur kommer det då bli sen.

och nu, i de svåraste studentider måste jag nog erkänna att jag äntligen förstår mig på Marty (marty är snubben vi hade efterfester till sju på morgonen på skabbiga Sparta-korridoren förra terminen). killen fyller 26 år nästa och bor fortfarande på korridor, jobbar samtidigt som han går en 10p kurs bara för att han ska bo kvar på korren. snacka om att klamra sig fast vid studentlivet. kan nog inte ens räkna upp alla gånger jag och nicole har undrat hur fasen han kan bo kvar på korren. men nu. nu vet jag haha.
jag förstår dig Marty! completely.

ÖGs

good mornin'.

det har varit en lång dag igår, fortsatte med en lång kväll, natt och till sist morgon.

hela kvällen var skitkul. det var riktigt ös på ÖGs, vilken tur att vi gick dit. dans och party hela natten.

jag måste fixa en grej. men lite bilder bjussar jag på.

     
mitt L % jag - POSE - skobild

     
mössflickor - slipsgossar - POSE

  
tuggummi - pojkar

före

så nu sitter vi här igen på nicoles rum och förfestar. snart ska vi ut. det blir ÖGs den här gången. ös förväntas!

dagens...

...låt.



perfektion ända ut i fingertopparna. och ett jäkla bra budskap.

positiv

ok. jag vill avsluta med något fint och inte med skitinlägget där under. tvättade nyss, försökte sova också, men det var omöjligt. ska lacka naglarna snart och så ska vi ut ikväll och festa! jes jes. ser mycket framemot det haha.

busschaufför

det finns dagar då jag är så jäkla tacksam för allt jag har. detta är en sådan dag. den har varit underbar och hemsk och sedan underbar igen.

idag lämnade vi in hemtentan, jag och nicole. världens bästa team.

så vi satt där på donkfilifjonk och snackade som vanligt. dom där cheeseburgarna leder till att vi snackar om allt. precis om allt. vid något tillfälle hade vi åskådare också. haha.
så sellade vi delvis hem och jag hoppade på bussen. Fel buss dessutom. jag har verkligen dålig koll på bussar, men hur som helst, när bussen hade anlänt till sista stationen, någonstans där uppe vid kämnars, så frågar jag chauffören om han kör tillbaka ner till stan, varpå han börjar bli arg för att jag frågar och ber mig stiga ut ur bussen för att han redan är sen och att jag har försenat honom med en minut (!).

jag blev så jäkla paff så jag sa något i stil med att han inte behövde vara så otrevlig och gick ut.
historien slutar inte här utan fortsätter med samma aggressiva chaufför som kommer tillbaka på samma station och säger åt mig att han ska ner mot stan nu och jag stiger på, helt chockad över hur människor kan bete sig. samtidigt som jag säger åt han att han inte behöver skrika på mig så blir han helt till sig och ställer sig aggressivt upp och viftar med händerna medan han skriker "vem är det som skriker". jävla aggressiva skitmänniska. jag sa åt han att hålla käften och gick sedan och satte mig i bussen.

hela vägen fram till nästa station skriker han åt mig medan jag pratar i telefon med mamma. på stationen stiger två tjejer på, innan dess satt jag själv i bussen så han vågade väl bete sig som en skitstövel. sedan skriker han åt mig att gå ut ur bussen och gör jag inte det ringer han polisen. medan jag försöker fråga stenåldersapan varför han skriker, blir han ännu mer arg och vägrar köra bussen. så jag går ut.

jag förstår bara inte hur människor kan bete sig så här. hur kan man skrika på en människa man inte känner och bete sig så hotfullt. det går inte in i huvudet på mig.

som tur var kom nästa buss som jag hoppade på och pratade med chauffören som var himla gullig. jag hade vid det här laget börjat smålipa, kunde inte låta bli, det är lite ovant med människor som beter sig så aggressivt. och han sa åt mig att anmäla.

och jag har gjort det. hoppas apan skärper till sig nu. 

HUR kan man bete sig så? hur? vissa människor är så jäkla primitiva och efter så att det är sjukt. 
JÄVLA SKITCHUAFFÖR. 

jag svor lite väl mycket i det här inlägget, förlåt, jag försöker sluta, men nu är det lite svårt.

dansa

aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaa a bas je dobar ritam taaaaj mogli bi zaplesati

aaaah. hihi. koja pjesma?

tidsoptimist

nu börjar jag få ont i huvudet. jag funderade på det här med akademisk kvart. är det något som bara finns i lund eller gäller det alla högskolor? det känns som att jag borde veta det här, men tydligen så vet jag inte det.

jag har blivit hjärntvättad för jag lever verkligen efter den akademiska kvarten. jag är en evig tidsoptimist som alltid, utan undantag, kommer för sent. har jag bestämt tid kl tio så blir det bara kvart över tio bara för att jag alltid tror att jag kommer att hinna.

flera gånger har jag försökt lura mig själv och trots att jag blir färdig i tid så hittar jag något annat att göra tills att jag ska iväg och blir därmed försenad. varenda gång! det är ett mirakel om jag är i tid. men jag säger det, är man optimist så ska man vara optimist fullt ut, även när det gäller tid. haha.

blunda

ärade medborgare, ville bara tala om att jag snart är färdig med tentan. och då ska jag sooooooova. jag är så trött trött trött och trött och mitt psyke knäcks väldigt snart om jag inte gör något drastiskt, ex går och lägger mig.

och när ska fågelsångs rymdpromenad sluta vara toppnyhet? jag orkar inte läsa något mer om rymden. bort med allt.


mus

min mus har gått sönder! den lilla rullatorn som man bläddrar med är ur led. man är så van vid att bara bläddra så lätt men näheeeeej nu måste jag flytta musen ändå bort till bläddringslisterna och dra i dom. jäkla i-landsproblem säger jag bara! hur ska jag ha råd med att köpa en ny mus? hur?
jag hatar oväntade utgifter.


gruppen

     


det händer inte så mycket i datasalen när man hänger med dessa människor. det blir bara att man snckar och skrattar. jag tror hela datasalen har stört sig åtminstone någon gång på mig. jag kan tyvärr inte hålla käften. hAHA. och det är ju är ju ett fint bevis på att jag tycker om er. hade jag inte tyckt om er så hade jag varit tyst. märkligt nog kan jag också vara det. hihi.


äntligen!

cud dis bi fo ril?!

BLOGGEN FUNGERAR IGEN!
halleluja-moment utlovas nästa gång ni ser mig.

hoppas ni inte har saknat mig och mitt alldagligt tråkiga bloggande alldeles för mycket. jag har å andra sidan saknat att blogga! kändes konstigt att inte blogga något innan. man blir så van. så jag måste säga att det är med stort nöje jag pustar ut! bra bra mags lugna ner dig lite nu.

lussebulle

nu kan vi bocka av intervjun med Maria och Alexander också, de driver modebloggen Collective. intervjun gick bra trots att jag var riktigt seg. gick och köpte lussebullar. så nu sitter jag här med en. och när jag har käkat upp den så går jag och lägger mig. tröttheten är så jobbig.


nej

ok förlåt för att jag är lite bloggsugen. jag får kanske ta och sätta en spärr på denna blogg som nicole säger. jag skriver bara en massa skit. nu ska du vara seriös!!!!!!

hälsningar emil

tråk

BLOOGGGGAAAA DÅRÅÅÅÅÅÅÅ!


(jag har lite tråkigt)

flås

lite blogg här igen. man blir så bloggsugen när man inte gör så mycket. bloggande har blivit lite som en drog, man bara måste skriva av sig.

och nicole sitter här och stirrar och förläser allt jag skriver. hon är lite vip här. får reda på allt innan det ens publiceras. ingen är allvarlig här. alla bara flummar runt, springer på toa och msnar.

klockan är snart fyra och jag har inte läst det jag skulle ha läst. jäkla hemtenta som flåsar mig i nacken.

skärp

nu sitter vi här i den berömda datasalen och bloggar. meningen är väl att vi ska hålla på med hemtentan. ikväll har vi en intervju med Maria.

idag träffade vi näsan igen. nicole satt och snackade med honom rätt länge innan jag kom. han verkar trevlig.

nä nu måste jag nog skärpa till mig.


krångel

hm. jaha. ser här att det krånglar till min sida ordentligt. är det någon som vet varför den svarta linjen flyttas när jag lägger in videon?

krevetmahala

nu är det dags för ännu en natt med massor av sömn och drömmar. sov gott allihoppa så hörs och syns vi imorgon.

puss

anatomi

såg ett avsnitt, eller rättare sagt det första avsnittet, av Greys Anatomy. trots att jag fattar riktigt dåligt, för dom använder ju sig av en massa läkar och sjukhustermer, så fastnade jag! inte för serien, utan för Patrick Dempsey. vilka ögon och vilket charmigt leende! suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.

fundering

funderar fortfarande på vad jag ska äta. det kanske blir pannkakor trots allt. har varit sugen i två dagar nu. måste fixa iordning lite småsaker också. det är alltid dom här småsakerna som till slut blir storsaker bara för att jag aldrig fixar dom. önskar jag ibland kunde ta tag i grejer NU och inte senare, om en halvtimma eller efter att jag har kollat på tv.

och snart är det bajram och jag ska hem och jag älskar crvena jabuka. hem hem hem! det känns verkligen som att jag borde ha någon slags nedräkning tills att jag åker , har verkligen saknat och saknar alla.

svartklubben

nicole-och-magda-helg har det varit den här helgen. malmöi fredags hela dagen, igår jazzbrunch, göraossiordning-mys hos nicole och sedan svartklubben.

det var nog första gången någonsin det var bra musik hela kvällen.massor med folk. proppfullt på dansgolvet. och lite äckligt nästan när det är så tight mellan människorna.

fast det här är nog ändå kvällen då vi lärde känna Näsan och Jucket. näsan var trevlig, men jucket var bara slibbig och äcklig. vi dansade väl på där, men det blir alltid så i slutet då folk börjar desperatragga.

kvällen gick mestadels ut på att pilla i luggen, fixa håret, bättra på läppstiftet, snacka och skratta. haha.
a just d ja. en kille spådde mig i handen också och analyserade min handstil. det var lite spännande haha.

     
vi och näsan - näsan har ett huvud och ett namn! - vi


gissa vem?


jag!

färg

sitter här och bloggar hos nicole. jag är ovan vid hennes tangentbord så jag håller på och suddar hela tiden. färgade hennes hår nyss. mörkt! jag tjatade på henne i våras om att hon skulle färga det mörkt, och till min lycka så blir hon mörkare.

ikväll ska vi till svartklubben och hänga med hiphoparna och de överstylade brudarna. vi får hoppas på att det blir kul. rätt länge sedan vi var där.

och nu har nicole duschat färdigt så vi ska väl börja göra oss iordning.

jazzbrunch

så satt jag och nicole där på mejeriet och lyssnade på jazzbandet Kullarusk. det var lite spännande på något sätt. vi snackade rätt mycket också. tanten som satt nästan jämte oss ägnade större delen av tiden till att stirra på oss. vi tror att det var pga av våra outfits och inte för att vi pratade lite och hostade som galningar.

grannen patrik från mitt hus var där också. han är inte rolig.
det var inte precis några snyggingar där, även om vi kunde konstatera att vissa såg bra ut, men det beror på att nicole har sänkt sina krav betydligt. jag funderar på att göra detsamma.

spelningen höll på i två timmar och det var skönt på något sätt. dom sjöng, snackade bara lite så man kunde fantisera och slappa i två timmar. mina två absoluta favoritintressen.

var även tvungen att inhandla en ny nutellaburk hos libanesen. och eftersom jag inte har cykellysen fick jag gå hela vägen hem.
 
     
outfitbilder och jag

  
Kullarusk och Nicole


håller på och gör mig iordning. ska ner till stan snart och gå på jazzbrunch med nicole. spännande. lite väl tidigt att gå upp på en lördag, men låt gå för den här gången. haha.

natt

godnatt. nu måste jag sova.

chokladmjölk

det finns knappt något som är godare än chokladmjölk, eller varm choklad som alla här i Lund säger, med mashmallows? neeeeeej det gör det inte. så gotteligottgott!

113361-143

dagens...

låt är:

Moloko - The time is now

lite äldre, men så himla härlig låt.


babushka

Finn ett fel.
113361-143

diska

jag måste verkligen hålla med om att Yes är dryg. den lilla diskmedelsflaskan har jag haft i ett och ett halvt år nu och det är fortfarande rätt mycket kvar. helt sjukt. fast jag vet inte, jag kanske snålar på diskmedel, men det känns inte så eftersom det ändå blir jätteskummigt när jag diskar.

så har jag också röda klösmärken på mina köksluckor. låter mer spännande än vad det är. jag råkar alltid skrapa med ovansidan av naglarna på luckorna och det blir märken av nagellacket. men hur gör man för att undvika det? någon som kan råda bot på mitt extrema i-landsproblem?

man hinner fundera på mycket när man diskar.

penna

jag funderar på om jag ska lägga mig och sova eller om jag ska göra pannkakor. är lite sugen på båda förslagen. får se vilket som vinner. men måste nog först röja undan lite saker.

jag dammsög igår. igår! så idag har jag lyckligtvis ingen städångest. 0-1 till ångesten.

malmö

tur att det inte regnade idag på morgonen. vi tågade in till malmö och marscherade in på H&M där vi roffade åt oss de snyggaste plaggen. de hade så sjukt snygga grejer, fattar inte vad h&m här i Lund håller på med. nästan så att man får skriva och klaga. sjukt snygga kläder! jag och nicole var överlyckliga.

jag köpte en fin grå klänning och en svart klänning och två par solglasögon. haha. jag vet att det är lite för tidigt/sent, beroende på hur man ser det, att köpa glasögon men jag kunde inte låta bli. ena var fyrkantiga och de andra var beige pilotbrillor.

men dagens duktiga grej var att vi intervjuade Björn, som driver killboggen Manolo.se, till vår uppsats. mycket lyckat om jag får säga det själv. han var väldigt pratig av sig, vi behövde knappt ställa frågor och batterierna till kameran dog av utmattning.

sedan shoppade vi ytterligare en stund och träffade Abs och Cornelia på stan. det var kul! jag har inte träffat abs på aslänge. det var samma gamla abs och samma gamla humor. så himla skönt att minnas de gamla goda tiderna i värnamo. fast det var nog bara jag som tyckte det.

  
stora lampan i malmö

ja ja

så nu har vi varit i malmö. ska bara sticka ner till tvättstugen så berättar jag allt.

bra

det här börjar ju fixa sig riktigt bra med uppsatsen. imorgon ska jag och nicole till malmö. fixa den första liveintervjun. och uppsatsen handlar, om jag inte har sagt det innan, om bloggar! haha. surprise surprise.

jag har sån träningvärk i benen. jag vet inte om det beror på yogan eller om jag är allmänt otränad. jag tror på den andra orsaken.

paraply

överst på min hatlista står H&Ms paraplyer. min envisades med att vända ut och in på sig (kan man säga så?) varenda gång det blåste till. alldeles för många gånger. och som alltid när det gäller paraplyer tror jag att dom gör det för att jäklas så jag försöker att tänka positivt så att den inte blir ännu mer "sur", som att den vore en levande sak. men till slut fick jag nog och drämde till den i marken av irritation, så nu är den lite sned men det skiter jag. den fick lite stryk i alla fall och förhoppningsvis är den snäll tills nästa gång den ska ut med mig. fast jag kan lika gärna skita i den helt, för jag blir mer blöt med den än utan. dumma skitparaply.

yoga

jag har fått för mig att jag ska börja yoga. det är inte precis första gången i mitt liv, utan kanske den femte. jämt när jag får för mig saker håller det i några dagar och sedan är det som att det aldrig existerat något som heter yoga, deppighet, bantning, joggning, snabb-duschning eller vad som helst.

men nu hoppas jag verkligen att jag är duktig och håller på med det här, för det är roligt.

limE

Emil säger: sluta slappa


Magzi säger:haha


Magzi säger:jag tror att det är du som slappar här


Emil säger:jag skulle aldrig slappa... det kan man göra när man är död


emil är smart och säger alltid kloka saker och han känns som en tjej. jag vet att han inte tar illa upp när jag säger det, han är trots allt 25 år och mogen, och inte som alla andra killar.


seriös

sitter i skolan nu och diskuterar kärlek med nicole. det är många som har skaffat sig flick och pojkvänner och alla börjar bli seriösare. så gulligt  men ändå inte. jag hatar vuxenlivet och allt som är seriöst.

jobbigt

hjälp! jag kan inte somna. är alldeles för pigg. kommer ni ihåg dom inläggen där jag skrev att jag saknade mina gamla rutiner, dvs då jag la mig sent och vaknade sent? just nu så hatar jag dom och saknar den perioden jag hade då jag la mig tidigt och vaknade extremt tidigt.

vet inte ritkigt vad jag ska göra nu. jag vet att jag i alla fall kommer vara skittrött imorgon på föreläsningen och sova med öppna ögon.

på fredag kommer det vara kul. då ska jag och nicole till malmö för att intervjua manolo-snubben och så ska vi shoppa och förhoppningsvis träffa Abs!

ska försöka sova lite nu.

trött

det blir inte så mycket bloggande. jag och nicole har rätt mycket att göra nu kring uppsatsen, massor med människor att ringa, skriva, och dessutom hålla på med en hemtenta. det blir lite lätt stressigt.

och jag är helt slut redan nu. har lite grejer som jag måste fixa men snart ska jag sova.

varm

sitter här hos nicole. vi har intervjuat de två modebloggarna och så har vi en kvar. dom var pratglada och det var väl tur det. hoppas den här b-uppsatsen blir bra. nicole käkar nutellamackor och nu ska batterierna laddas och så ska vi fortsätta och sedan belöna oss med donken. jaa. cheeseburgare och muffins jaaa!

varma hälsningar från nicoles rum. puss


hejdå

förlåt för att jag är lite off track just nu. sov gott människor.

gulleklass

guuuuuuuuuuuuuuuuuud. vilket psykofall!!!!!!!!!!! här sitter en himla tant och säger åt oss att vara tysta för att hon ska kunna jobba. herregud. det är tur att man har trogna kursare som ställer upp och säger åt tanten. haha. så gulligt att alla sa åt henne för vår skull. gullegullklass!

knapp

så sitter vi här lite i datasalen och jobbar med uppsatsen. jag sitter lite med den där tråkuppgiften. håller på och snorar ner hela tangentbordet. usch vad äcklig jag kan vara ibland. hihi

jag


ja men det är ju jag det!

promenad

tog en snabb promenad för att rensa huvudet. det är någorlunda rensat. mamma ringde så jag snackade nästan med henne hela rundan. hon har så mycket att säga som jag inte bryr mig om, men det är skönt att hon pladdrar på. nu ska jag laga lite middag och kolla på film.

113361-141

ett huvud i jackan, vems kan det vara.

.

muka mi je toliko od svega. bas od svega.

fjollor

nu vill jag bara att tvätten ska vara färdig så att jag kan laga mat och titta på film. och halsen gör ont och huvudet också delvis. jag är nog världsbäst på att gnälla när jag är sån här.

och så måste jag noppa ögonbrynen, gud vad jag hatar det, men gör jag inte det så ser jag ut som frida kahlo nästa dag. typ. men det blir nästan så att man noppar lite varje dag, medan andra kan gå en vecka utan att noppa.

killar ska också noppa sina ögonbryn. det är inte snyggt att bygga broar mellan brynen. men det får inte så tjejigt och tillfixat ut.

jag hatar att använda ordet feminim, för vad är feminint egentligen? gränserna mellan feminint och maskulint suddas ut allt mer. de killar som var sådana enorma motståndare till den "metrosexuella"-mannen, är nu måna om att ex noppa sina ögonbryn.

då gick snacket om att man absoluuuuut inte ville se ut som en fjolla, och fjollorna kanske går över gränsen ofta, men i och med att dom tänjer på gränserna gör dom det mer acceptabelt för "vanliga" killar att våga de saker de aldrig trodde att det skulle göra.

istället säger dom nu till sina flickvänner att hon ska noppa där lite mellan men det får inte se fjolligt ut.
vad är nästa steg? smink finns redan.

så killar, hur mycket ni vill det eller inte, så dras ni med i utvecklingen och även om ni säger er vara starka motståndare till "feminina/fjolliga" grejer så kommer ni snart att börja använda er av produkter som är typiska sådana.

snart.

matta

om det i tvättstugan står att man inte får tvätta filtar och mattor, kan man ändå göra det? jag vill köra in min toamatta i maskinen och den är inte stor så maskinen borde inte gå sönder eller så?

OCH!
den bästa smörlåten på länge är Shakiras nya Illegal. den är så mysig. inte så mysig text typ, men a hela låten.

tandkräm

113361-137

jag var bara tvungen att lägga upp ett kort på mitt skojiga tandkräm. det är grönt med prickar i. tandborstningen är så mycket roligare nu.

idag

ok, jag är väl fast. såg tre avsnitt av lost. fast innan när jag bodde hos gun&bertil så kollade jag alltid reprisen av lost, dom som gick på natten. jag har allstå koll på vad som händer.

vaknade idag vid två och var astrött. det finns ingen skillnad mellan dag och natt längre, det är alltid lika mörkt. så man luras till att sova fast man egentligen inte behöver det.

har tvätttid snart, det ska bli skönt att bli av med tvätthögen.

borta

alla kollar på lost. alla jag känner. jag ska ladda ner första säsongen nu och kolla på den. kan fortfarande inte riktigt komma över SATC. dock har tomrummet minskat men det känns tooooooooooooomt.

eko

har tryckt i mig alldeles för mycket chips. vet inte riktigt vad jag ska göra, man gör inte så mycket när man är förkyld. grannen patrick frågade mig om jag ville hänga med och festa med honom. det känns lite skumt. idolfinalen är på g och jag hejar inte på någon. det var bara roligt när darin var med.
vad gör när man är själv och förkyld?

venus

jag har inte rymdfeber som resten av sverige (enligt aftonbladet), jag har ÄKTA feber. det är coolare.


nu?

Jaaaa jag skaaaaaaaa!

nu

gå och städa dårååååååååå!

bröllop

jag fattar inte hur alla naše-bröllopsbrudar alltid lyckas se så jäkla överpyntade, pråliga och billiga ut? jag vet att folk inte har råd att slösa hur mycket pengar som helst på bröllop, speciellt inte de där nere, men jag syftar nog på människorna som lever här och kanske gifter sig där nere.

varenda en envisas med att ha något fult diadem, fula handskar, för mycket slöja och allt annat. jag vet inte om jag har sett någon brud som har sett normalstylad ut. smaken är som baken, men den är inte elegant i alla fall. 

såg någons bröllopsbilder på NovaRaja, och killarna är de som blir bäst. kavaj gör sig bra på vilken man som helst och de envisas inte med att ha en massa grejer på sig, medan tjejerna ska kombinera ihop allting så att det till slut resulterar i en rysk cirkus.

men det absolut mest värsta är de brudpar och deras familjer som till varje pris ska ha en flagga hängandes ur fönstret tillhörandes ett visst land bara för att liksom (vet ärligt talat själv inte riktigt varför) men jag antar att de gör det för att symbolisera att de faktiskt inte är bosnier.
enough om detta, rent stilmässigt är det för jäkla tacky och billigt och det tar dessutom bort uppmärksamheten från brudparet.

även om äktenskapet i sig är en maktkamp, behöver åtminstone inte bröllopsdagen vara det.

ett

som alltid så knäpper jag på datan, det första jag gör när jag stormar in i lägenheten. hur mycket jag än peppar mig själv till att inte göra det. för jag fastnar alltid och sitter här. och sitter. och sitter. sedan är det dags att sova.

nu är jag förkyld också. så jag vet inte ens om jag orkar göra nått annat. vet att jag måste städa, fredagar är städdagar och jag vet inte varför men jag får ångest av att tänka på att jag inte har städat och måste då städa på lördag. min mamma har hjärntvättat mig totalt. ju äldre jag blir, desto mer tänker jag som hon. dvs städa på fredag och du har hela helgen på dig att koppla av och göra allt annat du vill göra.

så nu flåsar ångesten mig i nacken.

gonatt

nu ska jag snart iväg och mysa lite med nicoles skallverblaskor som hon hade med sig till mig idag och sedan ska vi sova. det är det.

RSS 2.0