thats just the way it is

kom nästan precis hem. vi hade examinations seminarie idag, tog sån jäkla tid, trodde inte det skulle göra det. hann även se det ihopklippta materialet som I hade sysslat med. good job, han gjorde mig till och med snyggare. gött va? anywho, stressig dag, blev inte bättre av att det började regna men som tur fick jag skjuts hem av L. men först var vi på Lidl och Maxi, det enda jag köpte på maxi var kött, resten är Lidl. allstå brudarna som jobbar i kassan på lidl är så pratsamma och generösa. den här gången fick jag komplimang för mina örhängen (H&M 20 spänn haha), bara sådär liksom. träffade även på V, ni vet hon supersöta albanska tjejen. verkligen ursöt.

och nu är jag hemma. försöker bringa lite bajramkänsla här inne hos mig. svårt med all plugg som hänger över mig, men jag har åtminstone farmors pita som jag kan äta.


eid mubarak!!

fan vad tysta ni är.

jag måste bara säga det här: jag är så stolt över mitt fina rena avlopp. stod och stirrade ner i det medan jag duschade. väldigt fin känsla.

nu ska jag lägga mig och plugga till tentan i journalistikens grunder. lite vett måste man ha i sig om man ska kunna kalla sig som journalist i framtiden.

mm det var väl det va.

nej förresten, nu är klockan 00:12 vilket betyder Bajram mubarek olsun!!! wooooohoo. jag ska inte hem, men avundas er som kommer vara med era mammor, pappor och mormor/farmor och kussar och allt vad det är. jag vill också sitta hos min farmor och äta sarma och lite, lite baklava (inte mycket, det är för sött). tänk vad skönt för alla som har fastat, känner ni er renade? ni är duktiga!! jag känner mig iofs också rätt renad, lever man med inget ont på sitt samvete så tror jag att man är ren för det mesta. okej ska sluta vara "djup", vet att många inte tar mig på allvar, men jag var seriös. haha. ok. sov gott alla. puss

bilder från i lördags

inte många bilder från i lördags. vi var på förfest hos linn och sedan på bistrobar. ingen hade kamera med sig.

äckligt

jag gjorde precis något av de äckligaste jag någonsin har gjort; rensade duschavloppet. ah fyfasen, vad äckligt det är!! jag förstår nu hur pappa känner sig när han måste ta tag i det hemma hos oss. det är geggigt och slafsigt och stinker. jag var tvungen att andas in min tröja hela tiden för att klara av det. egentligen hade jag inte ens tänkt på att rensa det, men det såg skitigt ut och jag har inte tvättat det sen jag flyttade in, så jag skulle ta tag i det, men det blev större arbete än vad som var tänkt från början. GUD vilka slusk som bodde här, är det ingen som rensar det?? det var liksom svart gegga och hår och döda hudceller (död hud eller vad man kallar det i folkmun) *eeuuuuwww*. nu är allt nersprutat med klorin och vim och allt man kan tänkas för att ta kål på alla bakterier. jag har svårt för min egen smuts, klarar verkligen inte av äckelmojs, för att inte snacka om städa efter andra. allstå. FUUUUUJJJJ *kväljningar på g*.

nu ska jag gå och tvätta.


im gonna find u and take it slowly

PEEEPP för fan!!!

i love life. trodde ni att jag vaknade upp deppig så har ni FEEEIIILL. im fuckin pepp most of the time, förutom de två första minuterna när jag precis vaknar av mobilen. då vill jag ta geväret jag har under min säng och skjuta sönder mig. nä skojar bara, men lätt att man hade haft det om man hade bott i i finland. he he. nä fy.

precis käkat frulle och ska fixa mig och så cyklar jag till skolan idag för att skriva ut intervjun och lämna in den. förhoppningsvis ses jag med eddie, och sen är det bara hem och tentaplugga. gött.

laku noc

eh, dags att sova?

kiddies

inbillar jag mig eller känner jag verkligen att mina äggstockar strålas sönder av att ha datan i knät?? obehaklig känsla. sjyst att inte ha barn i framtiden enbart för att man tillbringade halva sin ungdom sittandes vid datan.


slapp

idag har jag verkligen bara slappat och sovit tills jag kände att jag verkligen inte orkade mer. det har varit en skön dag hehe. okej, håller på med min söndagsmiddag nu. andra middagen jag lagar den här veckan *woho* det går framåt.
har dock inte ens påbörjat min intervju, den ska jag göra efter maten i guess. och sen, min belöning: ett GREYS avsnitt!! gud vad jag längtar! obeskrivlig längtan faktiskt.

tridesete

Ucinilo mi se da kazes
grudi su ti kao rahat lokumi
polako tvoja ruka krece
mislim, Boze, nek' radi sto naumi

A ti od prvoga minuta
znas da ovo vodi do kreveta
a ja od prvoga minuta
znam bit ces moj muz, otac mog djeteta

Na prvi pogled cini ti se
sve ce biti kao i obicno
a ja na prvi pogled znam
izabrala sam odlicnog


haha i luuuv this song.

godmorgon

stranica dnevnika.


kvällen hos A

fan värsta bloggracet idag ju. tänk vad mycket man gör när man är effektiv och stressad. i belive in stress. det är min inspirationskälla och min "spark i baken". anywho. igår, jag berättade inte det förresten, men två tvåor kom förbi my crib igår, iman och victoria, dom höll på med nått skolgrejs och behövde någon som kunde ställa upp på en videointervju. jag är snäll JAG VET. när dom hade sällt upp lampa och andra grejer så blev jag superstirrig och flamsig. hyperventilerade typ. skrattade åt allt och var ett allmänt jobbigt intervjuobjekt. vi satt typ i en timma med tre frågor. och sen var det färdigt och jag (alla) kunde andas ut.

efteråt cruisade vi runt lite i kalmar och sedan stack jag och iman till aida där även eddie och eddie2 satt. värsta myskvällen. runt 12 började vi kolla på ett rysskt program om gamla ryska människor i nån by. allstå det var typ det roligaste jag har sett på LÄNGE. jag överdriver inte. alla vi fem satt fan och vred oss i soffan av skratt. måste verkligen kolla upp vad det hette, för jag rekomenderar programmet. hette typ proznznynyhnyn, nått med proz- iaf. anywho. lite bilder kommer.


i fixar paraplyet och ljuset

v fixar kameran och spexar lite

en del av gänget. i, eddie och aida. nått var tydligen riktigt roligt.

här är en annan del av sällskapet. det var en till tjej med faktiskt, eddies kusse eddie (ja dom heter likadant), men hon ville inte vara med på pic.

i-man och jag. jag kör i för övrigt en typisk iman-pose; lite kaxig, sur min, med ena ögonbrynet upphöjt, men mitt ögonbryn kom inte så långt upp *måste öva*.

najs kväll. jag har magmuskler av allt skratt nu. hejdå.

lallaaaaaaaaa

gud vad mysigt att gå på stan. träffade faktiskt på V, hon som filmade igår, vi pratade om dresscoden som gäller för ikväll till det här mingelgrejset på Bistrobar som vi ska gå på. dresscode: black. mitt problem: jag har haft svart på mig de senaste eh.. fyra gångerna och vill verkligen i-n-t-e ha på mig det ikväll. alla bilder blir ju så tråkiga. men så tyvärr verkade jag falla för grupptrycket IGEN, gick in på ginavagina och köpte en svart tunika som jag ska ha ikväll. det är inga partykläder, men jag får blinga sönder mig med smycken istället. saken är den också att nu har jag tre exakt likadana sånna tunikor (vit, brun och nu svart). onödiga inköp me knöw.

hittade ingen partybag, så jag har ingen tills ikväll. vet ärligt talat inte vad jag ska göra. kanske kan ha en snygg påse med mig istället? ginapåse kanske?

så vrålcyklade jag (nä nu tog jag i) jag till maxi, men så hade ju von lidl öppnat precis där, därför stack jag in dit. kom ut med en enormpåse för 123kr, samma påse hade kostat 200 spänn på maxi. no more maxi, kanske bara när jag måste köpa glass.

men det hände en skoj grej. jag började snacka med tjejen i kassan, eller snarare hon med mig sa att jag hade en snygg plånbok, hon hade en likadan och så var snacket i full gång *bondingtime*. skitsöt tjej, och efter att ha läst vad hon hette så frågade jag om hon var kosovoalban, vilket hon var, dumt att ens fråga när man ser direkt. hon ba aaa är du det också, jag ba nää, men jag är bosnier, hon ba jag tänkte att det var nått sånt. supersöt tjej.

annywayyzzieepatrickswayze. nuu ska jag snabbt duscha och "laga mat".


tjena kexet, här ligger du och smular

okej, vi kör en lägenhetspose också. dom har ni väl saknat era huliganer??? nä okej, ni behöver inte säga något *smirk smilien*


bönis, jag längtar!!

jag har faktiskt glömt bort att nämna en viktig grej!! nästa vecka kommer jag få en fin tentapresent.......NICOLE! woooohooo. den mest delikata av de mest delikata bönorna kommer och hälsar på mig nästa helg. kan ni fatta att vi inte har setts, sen, hm typ maj? kan det vara så länge? hörs gör vi varje dag, men ni vet för att spice up:a förhållandet så måste man ses nån gång då och då och kramas. jag kommer krama sönder henne. på riktigt typ.


ok nu kommer hon säkert säga ba var du tvungen att lägga upp nån keff bild, men det här är en av våra favvobilder tillsammans haha. typ de enda bilderna där man ser lite av miljön i bakgrunden och inte bara våra fejjor ihopklistrade vid varandra haha.

ja så är det gott folk, det här är en av världens bästa människor man kan lära känna. och jag känner henne redan. utan och innan typ. det lät lite snuskigt haha. nejejenejenje. men så är det!!


kad moje usi cuju muziku na struju

AHHHHH, jag är så sjukt pepp varje morgon jag vaknar upp själv i lägenheten *eremiten i mig talar*, när mobilen ringer, och när man tassar lite snabbt över golvet bara för att dra upp persiennen (sol ute naturligtvis), vrider teven mot sängen och så tassar man snabbt över igen (det hinner ju bli kallt) och in i sängen och bara NJUTER av livet. ah seriöst, jag vaknar så jävla glad varje lördag/söndag, när jag har fått sova ut, när jag vet att jag är frisk, lycklig, har fin familj, fina vänner, bra liv och allt det andra, då blir man ba SÅ pepp. fast det gäller verkligen att jag har fått sova ut haha.

pppppppeppppp.

nu ska jag fixa mig snabbt och sen gå på stan och hitta en partyväska. snyft. det finns ingen sån som jag vill ha. ja ja. gnäll gnäll.


hhhhhehe

jaha nu är man hemma efter en mysig och askul kväll (jag dog av garv typ hundra gånger) tillsammans med e,e, a och i.

så trött är jag nu. haha.

näää jag ser inget!!!

på tal om ex, eller snarare inte-ex, allstå verkligen INTE ex, inte ens något, men något som inte var tänkt som vänskap från början men som aldrig blev något på grund av lite olika orsaker, så såg jag en kille som var då denna någon för länge sedan. han bor här i närheten och avslöjar jag namnet så är jag deeeeead. nej haha inte dead, men alla känner någon som känner någon, därför är det väl bäst att skippa namnet? *KRÅNGELbeskrvningar just nu*. anyways jag var på väg till skolan och jag såg honom och han såg mig, som tur var så var vi relativt långt ifrån varandra, han stod och väntade på någon, och smart som han var så gick han in i huset igen innan jag hann passera honom. allstå det är så obvious att både han och jag vet vem vi är, men vi LÅTSAS att vi inte känner varandra. så jävla fjantigt, vi går i samma skola, vi har sett varandra MEN ingen säger något *ignoransdeluxe*.

fast han har kanske glömt bort mig? fast nää, känns lite långsökt, men han kan kanske inte riktigt placera mig? anywho, ska bli intressant att se hur detta utvecklar sig, kommer någon av oss någonsin säga tjena, jag känner igen dig, men jag vet inte var jag har sett dig, eller kommer vi fortsätta spela dumma. jag tror jag fortsätter spela dum haha, det är mmyyycket lättare.


eks fajls

hur kommer man över någon människa man har varit kär i eller liksom gillat? vad är rätt sätt? är det att sitta hemma, sörja, kolla bilder, lyssna på musik som påminner om den gemensamma tiden och bara gråta sönder sig själv? bara för att liksom plåga sig igenom allt och sedan är det  slut, då har man fått sörja och nu är det färdigt?

eller hoppar man mellan olika tjejer/killar bara för att man tror att det lindrar smärtan? fast det kanske är lättare när man umgås med andra människor bara för man inte tänker på den personen just då. eller okej, det är en sak att umgås och en annan att ragga i förträningssyfte.

allstå egentligen vet jag inte ens vad jag ville ha sagt med det här, det är bara att det är lustigt med vissa människor som spelar intresserade av en i just förträngningssyfte, för att komma över sitt ex. irriterande verkligen. verkligen. vem vill vara den som feed their ego bara för att de själv är okapabla till att ta sig samman? vem vill vara någons "andra alternativ" och behöva oroa sig för att man kanske kommer att bli lämnad direkt så fort exet hör av sig till den som blev dumpad. därför är det nog viktigt att verkligen komma över någon innan man hoppar in i nya förhållanden.




hata word

gud vad jag hatar word. världens mest okompetenta program. dö.

matdags

nä, orkar tyvärr inte laga mat idag heller. det får bli hederliga mackor och kellogs. igen. vilken tur att man aldrig tröttnar på att bröd och flingor varje dag. verkligen tur för lata och oinspirerade mig.

the gossip - yr mangled heart


i love bettan. den här låten är en av mina favvosar när man känner sig sådär att man vill skrika. älskar hennes röst, speciellt när hon skriksjunger, nästan så att man vill ligga med rösten.

sheniz

godmorgon. härligt att slippa gå till skolan haha. nu ska jag äta frulle och sen skriva på mitt paper.

parzypicsz från lördagen

okej, helgen är här snart igen, nya bilder kommer att komma, men nu är det dags för lördagens bilder.

linda var den som kom först. sedan kom edina, maria, andy och mycket senare andreas polare. vi satt och tjötade hos mig rätt länge innan vi stack upp en våning i huset och gick på inflyttningsfest. allstå nu när jag tittar på dom här bilderna så slår det mig verkligen hårt hur jävla keff s.k inredning jag har i lägenheten haha. mår fan lite dåligt varje gång jag ser alla kartonger, mitt mattlösa golv, blåa soffa (fast nu är den vit =)), mina tavlolösa väggar, hyllor som ska upp på väggen (någon som har borr och starka armar?) och annat krafs som gör det mysigt, men jag har verkligen inte TID eller lust att göra något när jag kommer hem trött och hungrig. varenda helg säger jag ba nu ska jag ta tag i det, sen kommer helgen och jag ligger däckad på soffan med datan i knät. men nu ska jag ragga borrar så att det kan bli nån ordning på lilla lägenheten. känns mer som att jag ursäktar den, eller typ ursäktar mitt beteende, och eh...det gör jag nog också haha.

anyways. här är vi på inflytt.festen. massa folk, mest tvåor har jag för mig. men här är jag och min lilla gulleposer edina. jag har inte hört någon säga något ont om edina, iofs så är inte jag kanske den rätta personen att säga det till haha, men alla har bara så fina grejer att säga om henne. sjukt pepp människa.

jag och linda var nog dom enda ettorna. och nördglasögonen snodde jag av någon som dom är inte mina. fast jag har alltid velat ha glasögon. skoj på festen, massa folk man pratade med.

dinchi och jag igen. myyyyyysbild. ok, jag gillar den verkligen haha. edinas hand kör en cp-pose, dock tror jag att hon drar upp min klänning och därför ser det lite kul ut haha. så efter den här festen stack vi till kåren och festade loss där.

dinchek med sitt hårburr

sedan skulle flickorna beställa in shots. innan det hade alla druckit vin och det var alldeles lagom, man var lullig och skön, men eeh allstå efter övertalning *grupptryck* och tequillan så mådde jag inte för bra. trodde jag skulle svimma av på dansgolvet. sjukt fjortisbeteende i know.

edz och jag. edina har rätt många smekisar märker jag nu. det här vet jag itne när det togs, men det var fint, nått ödmjukt skimmer över hela bilden haha.

och här är andreas och jag. jag vill inte ens erkänna det för att jag SKÄMS men jag (skäms för min del) och andreas sjöng oss genom hela alla flickor utom jag. jag hatar låten, jag gör verkligen det, det är sån bonnesvennekmusik, men nu så gick det visst bra. dessutom så är andy schlagernörd och han kan sjunga refreängen på de flesta balkanschalgerlåtar HAHA jag dööör. vi sjöng ett par godingar han och jag, bland annat deens in the disco och sevves moja stikla hahah.

jag kom faktiskt att tänka på bönis när hon svingade sin väska och axelremmen gick sönder, exakt samma sak hände mig den här kvällen. jag sörjer min väska, den har varit med om så mycket, alla möjliga fester, olika länder, olika rum etc. resten av natten såg det ut som att jag gick och släpade en puppy efter mig. andy är puppyn. och exklusivt för den här bloggen så flögs sylar in till kalmar direkt från heroes-inspelningen för att ära kalmar med ett besök. edina är största idolen, märks kanske.

ja och här vi på efterfesten. jag stylade andreas, och han verkade trivas.

nämen ojojoj. här sitter jag med sylar. väldigt skeptiskt min, men det var så sent så jag har en ursäkt.

edina says enough is enough. och runt fyra tiden packade vi ihop och och gick hem, vissa flera kilometer bort och jag bara en trappa ner. hih. lyx.

jag däckade rätt snart, men hade en skitcp natt, jag har en tendens att hallucinera när jag har druckit vin och den här natten var inget undantag. drömde en massa, trodde att allt skedde på riktigt, trodde att folk befann sig i mitt rum och sen vaknade jag vid sju, gick upp, tvättade av mig sminket, borstade tänderna och la mig igen för att sova. jag minns allt men jag har ingen logisk förklaring till allt jag gjorde. bra bra. hursomhelst, den roligaste partynatten i kalmar.

ja det var det.

mitt första pirr i magen

på tal om att snoka upp människor på facebook, minns ni den gamla goda tiden då man surfade på slött modemuppkoppling och  då google inte ens var speciellt känt? det var på den tidensom jag lekte snokare. jag var kanske 14-15 bast och superbeslutsam när det gällde att hitta en gammal barndomskompis till mig. han hette Jasmin och jag var kär i honom när jag var yngre. vi lärde känna varandra genom våra mammor som umgicks, vi var även bland de första balkaninvandrarna i kycklingryd så då var det rätt naturligt för oss att umgås. jasmin var tre år äldre än mig och var då allstå 11 bast och jag 7 när jag började falla för honom. det pirrade i magen varje gång vi umgicks. i och med att han var lite äldre så tog han lite ansvar för mig, jag vet inte om känslorna var ömsesidiga, varför skulle han liksom vilja umgås med småglin?? *rationalistisk sjuåring*

men han umgicks med mig när han hade tid. i skolan delade han sina mackor med mig och följde mig hem när jag gick själv. awwwwww. jag vet inte vad hans kompisar tyckte om att han umgicks med en minderårig (ja jag fattar, båda är minderåriga, men det kändes rätt att säga det) brud som var såååå obviously in löööve, men han var sjyst mot mig, retade mig aldrig och sånt som kanske är vanligt att snubbar gör när dom känner sig hotade av brudar.

så en gång när han, hans mamma och lillebror hälsade på oss, så hettade det till lite. gud låter nästan snuskigt, men vi var BARN, remember. vi lekte en massa, abslout inte mamma-pappa-barn utan allmänt bus, jagade varandra och sånt. så plötsligt mitt i allt spring så hamnade vi i köket och han greppade mig lite gulligt om axlarna och tryckte mig milt mot väggen och skulle precis PUSSA mig när mamma kom in i köket och skulle fixa kaffet (2a påfyllningen). suuuuuuck, hon förstörde vårt moment där, jag var beredd på lite action och så kommer hon in och sabbar läget!! *frustrerad flicka 7*. både han och jag blev blyga, han backade och jag stod som ett besviket får och tittade ner i golvet.

det dröjde inte länge förrän dom flyttade till stockholm och efter det kunde inte jag komma över honom (haha på riktigt!!). jag saknade honom som fasen och hade nu inte heller någon att spana på i skolan = booooring att gå till skolan. flera år senare (pubbeåldern) kom jag att tänka på honom och påbörjade faktiskt mitt detektivarbete. det var som sagt svårt som fan att hitta någon på nätet på den tiden. jag surfade runt som en idiot på lunarstorm och skunk och sökte där *obsessed*. hittade jag någon jasmin som verkade stämma överrens med honom så mejlade jag och undrade om det var han. efter många jasmin:ar svarade en tillbaka och sa att han hade bott i kycklingryd. jag var helt chockad, helt ofattbart att jag hade hittat honom liksom. efter lite mejlande addade vi varandra på msn och chattade faktiskt. men jag var besviken, han hade ändrats jättemycket (duuuh), inte konstigt kanske, men han berättade grejer och levde allmänt skumt liv liksom. han var inte kall mot mig, men han tyckte nog att jag var lite störd i huvudet, det tyckte faktiskt jag också så det var befogat. kort efter det tog jag bort honom från msn.

så nu så eeh...när jag kom att tänka på honom igen så var jag tvungen att kolla upp honom igen. haha. det finns bara en träff på google som stämmer överrens med honom. han driver ett bolag, men han finns inte på facebook, men jag vet var han bor och hans telefonnummer *magda goes kitty*. ok, jag ska lägga av nu, är inte ens intresserad längre, men lite kul ändå.  

tack och lov så är jag förbi obsessed-perioden, ibland blev det lite väl mycket haha.

en fb-konversation

någon random dude började skriva på fb till mig. jag är verkligen inte den som glömmer ett ansikte, har sjukt bra ansiktskoll, så jag vet verkligen att jag inte känner snubben, men han är övertygad om att jag är den magda han har träffat någon gång. härligt med sånna människor.


Hej Magda ,
du kommer ihåg mig om detta är så då betyder det att det är bra ;)

hoppas allt är bra med dig ,vi hors

///IONUT

Jag:
hm...ja du...hehe. jag kan inte riktigt placera dig..har vi verkligen traffats? jag ar ledsen men jag kan inte riktigt komma pa det, har suttit och funderat lite.. hehe :)

Hallå,

Jag ska prova att hjälpa dig att komma ihåg ... k....... jag var på Kellys med en kompis av mig från blå du kommer mot mig och börja prata med mig....:) jag var bara.....vad? du var roligt.Sen jag märkte att du är jätte fokuserat på din äldre du har sagt till mig flera gånger att du är 25 och jag har sagt ok varje gång :) du vet det vad ingenting det man måste repetera hela tiden.......men.... du kommer ihåg något nu..........ok jag ska berätta allt till slut men på kort.Sen vi har pratat lite gran ,det var nice lite konstig att du var full och jag var inte men det var helt ok efter det vi gikt ute för en cig och du har fåt en samtal från en killen och drag i väg efter den .......men .innan det ... du har sagt till mig typ 10 gånger att det ska vara kolt att träffa oss igen ......så.......

Sorry för min svenska att jag skriva så dåligt men jag känner inte just att leta efter rätta former om du fattar vad jag menar..;)


Man du få hade så kolt i Bosnien och om du har mera frågor jag är här


Schooo

//Ionut

Jag:
okej, men du jag tror att du har misstagit for en annan person, for jag vet inte ens vad kellys ar for nogot, och jag röker inte. hoppas du lyckas hitta rett person. ha det bra och lycka till :)

hahaahaa,man jag är ingen roker heller men det är så roligt du var så full, man ,så du kommer inte ihåg ,coolt.du är rätt pers men det spelar ingen roll om du vill inte prata mer, men det var du man.jag hoppas du få ha det så bra oxo och om du minns nånting senare det blir coolt att snaka lite mer med dig,peace
Jag:
eh okej. jag har ingen aning.

i dont know who u think i am

det här är tråkigt att behöva göra det när det är en så skitfin dag med sol och allt, men jag måste verkligen ta en nap.

hurra

idag fyller världens finaste poppa 48 bast. min bästa tajko, min bästa vän.

m&p i somras

pppppppppppppppappppppppaaaaaaa!!!

homosexuella och alla ni andra

det luktar lite bränt här, datan frigör lite väl mycket energi i mitt knä. jag är oinspirerad till bloggen, kan bero på att jag börjat skriva ner viktigare saker ner i en dagbok. ibland är det lite paranoiakänsla över bloggen allstå *vilsen flicka*.

men en sak som jag har gått och stört mig på är den här homo-/gayparaden i sarajevo-debatten som har spårat ut totalt på en blogg. alla dessa haters med sina haterkommentarer baserade på propaganda som finns i diverse religiösa skrifter och böcker, och som även kommer ifrån renodlade homofober. jag har vänner och bekanta som är homosexuella, så ni vet var jag står i frågan. jag ser inte något som helst fel i att älska någon av samma kön, det kvittar väl vem man älskar bara man älskar någon (och nej, snälla skippa att blanda in pedofili och andra dåliga argument in i det här nu).

jag blir fan rädd på riktigt när jag läser all skit ni skriver, hur mycket ni hatar och hur ni anser att det är en sjukdom. borde inte vi som invandrare/bosnier/muslimer vara snäppet ovanför alla andra eftersom vi faktiskt vet hur det är att vara den utsatta gruppen? vi vet hur det är att vara invandrare, kanske har vi eller våra föräldrar blivit diskriminerade pga det. vi vet hur det är att vara bosnier som fördrevs från sitt land på grund av att vi var muslimer. vi vet hur träffade vi blir när någon kritiserar islam och hur vi försvarar islam och muslimer i vartenda jävla sammanhang? BORDE INTE VI VETA HUR DET ÄR??  har vi glömt bort hur det är att vara hatad, utanför och diskriminerad på grund av dom vi är?? HAR VI INTE LÄRT OSS ETT JÄVLA SKIT? borde inte VI ha lite mer förståelse för utsatta grupper? men neeeej, trots allt som har hänt så hoppar ni ÄNDÅ på en grupp som kämpar för sina rättigheter och för sin kärlek. hur jävla korkade är ni? lever ni i en jävla kartong så att ni inte vet hur verkligheten DÄR UTE fungerar?

vad lär ni er ute i moskeerna egentligen? är det hodja som lär ut er att det är rätt att kalla det för en sjukdom? är dom verkligen så pass otoleranta?  det här gäller i för övrigt alla religioner som anser att homosexualitet är en sjukdom, inte bara islam, så alla ni andra religiösa nissar där ute kan också ta åt er. släpp bibeln/koranen/toran och ta upp en tidning, surfa runt på wiki eller vadsomhelst annat och läs på om omvärlden. finns det verkligen inte värre saker där ute i världen som är mer upprörande än två snubbar som gillar att ta varandra i rumpan?

gud säger blablabla. gud säger inget, gud är den som dömer, inte ni gullpuckon där ute. jag är så jävla glad över att det finns vettiga bosnier i bosnien som har en mer liberal syn på det här hela, i ett land som dessutom ligger ca 15 år back i utvecklingen jämfört med alla andra länder i europa, jämfört med alla er här i sverige.

herregud, började rätt lugnt men känner att jag lackar totalt nu på grund av människor som har en så sjuuuukt begränsad syn på det mesta.
shit, min farmor som är nästan 70bast (gotta love farmor) har en mer tolerant syn på homosexualitet än dagens "kloka och öppensinnade" ungdomar...

förresten, alla DUBBELMORALISKA människor som raggar bloggbesök via kommentarer som ex "vad fin tröja du har köpt", har ni möjligtvis tänkt på att de flesta av dom människorna ni lämnat kommentar hos förmodligen har, eller känner någon, vars kompis/syster/kusin är homosexuell? jag undrar om ni verkligen har så pass mycket  mod för att uttrycka era hatiska åsikter där ni säger att homosexualitet är en sjukdom, att det är onormalt och att det är äckligt, till SAMMA personer som har vänner som är lesbiska eller bögar? jag tror fan inte att ni har det. för ni är så jävla svaga, det går att tjafsa runt på en blogg där alla haters samlas och delar ruttna åsikter för att minuten senare skriva "fan vad fin du är på kortet gumman".

ma muka mi je vise od vas. det är ni som är äckliga som inte inser att människor är människor oavsett läggning, ras och allt det andra.

men tänk på det nästa gång ni beslutar er för att ragga besök. sram vas i stid bilo.


m

ah äntligen hemma. inte så farligt lång skoldag idag, rätt skoj. jag tycker det mesta är ändå askul att lära sig om så det blir inte superansträngade att sitta och lyssna på nån som föreläser i tre timmar. okej, allstå det händer inte dömycket grejer precis, har mest lite spridda tankar om lite olika grejer. men dom kommer senare. nu ska jag äta.

znark

nähe ska man kanske ta och zzzzzova nu?

thats ok baby, coz in time u will find what goes around comes around

ahhh hade två skumma drömmar i natt.

den första handlade om en snubbe som jag hade det på g med i drömmen. vi träffades tydligen men hans ex spökade lite väl mycket. hela drömmen gick ut på att vi gick fram och tillbaka med vårt på-g:ande. till slut började jag hata en brud jag inte ens kände, men var nyfiken på vem hon var. det mest irriterande var ändå att han inte kunde bara säga åt henne to back off istället hoppade han på hela karusellen och lekte "hjälplös" snubbe. skitirri.

så händer typ det värsta, bruden skickar mig ett sms där hon talar om för mig att hon är gravid med snubben i fråga!! gud, jag fattar inte varifrån jag får allt, men i drömmen så reagerade jag som jag hade reagerat i verkligheten också, blev först svartsjuk sen asförbannad. gött att få ut lite av sin ilska omedvetet egentligen. jag konfronterade snubben (lite väl mycket Cheaters över det här nu) och undrade vad fan han höll på med, jag trodde vi hade nått på g och så gör han så här. han fattade först inte hur allt det här kunde hända, men han "dumpade" mig för att satsa på ett liv tillsammmans med psykobruden. men han och jag fortsatte att chatta och vara "vänskapliga" mot varandra trots att vi båda egentligen visste att vi ville ha varandra *snyyyyyyyft* värsta kärleksdramat här, inga dåliga och tråkiga drömmar jag har.

men det slutar inte här, hon bruden var helt väck så hon messade mig och skrev typ att hon väntar en flicka och att hon ser framemot att hon och snubben ska bli ett par igen. så chattade han och jag igen och han säger aa men kan du fatta att jag ska bli pappa till en liten pojke. jag ba whuuuuuuuut..pojke??!! hon väntar en flicka, inte en pojke, allt var verkligen superkonstigt, men jag sa inget för att förstöra glädjen, tänkte att det är upp till dom att lösa det här själva och satsa nu när dom väntar barn.

allstå jag var ändå så rationalistisk i drömmen, ville att dom skulle vara en familj trots allt,  samtidigt tyckte jag att det var så sjukt synd att det blev som det blev.

det är intressant hur lätt man kan förstöra ett förhållande, inte alls svårt att göra det. bara ett litet snedsteg och så är det kört. men det gäller också att satsa när man känner att det är rättttt. okej, mina lite "djupare" sida kom fram nu. jag är egentligen kall som sten när det gäller kärlek och känslor!!!


srce nije kamen

idag är det faktiskt exakt tre veckor sedan jag kom till kalmar för första gången. när eddie hämtade upp mig på busstationen och när vi sedan låg hela natten och snackade. vid tolv började vi bli trötta så då föreslog edina att vi skulle bädda. bäddningen tog en timme eftersom jag satt på golvet och snackade och edina försökte sig på att bädda. sedan la vi oss vid ett och skulle sova, men då var någon av oss tvungen att berätta något och sedan skulle vi sova igen, men det kändes bara konstigt att vara tyst så efter typ trettio sekunder började båda skratta högt och ba visst är det konstigt att vara tyst, ja ba aa haha, jag bara väntade på att du skulle säga något haha.vi somnade vid halv fyra typ. och dagen efter var det första skoldan. iiiiiiiiiiiiiiih *pepp schoolgirl*.

det känns som att det var typ ett år sedan och inte bara tre veckor sedan. jag har haft det riktigt bra, inga klagomål so far haha. nu ska jag äta och sen är det dags för ett partyblogginlägg. eeee ni på???

just dääääääääänse

okej men nääää ska vi dara den slutsatsen att vi hade det riktigt skoj ikväll eller?? det tycker jag.

heeeeeeeeerååå

ppppppppppppppppppppppppppppppparttttthhyyyyyyyyy.
nu ska jag nog sova.

pinkish

om människor bara kunde sluta vara så komplicerade.
först tror man att man lever ett komplicerat liv, sedan träffar man på någon annan som har det ännu mer komplicerat och så undrar man hur detta nu ska gå.

negdje postoji spisak razloga

jaha. så här sitter man och myser, käkade middag precis (kellogs med banan och annat tillbehör aka fågelmat) och såg ett project runway avsnitt. mamma skulle bli galen om hon visste att jag faktiskt bara käkar mackor och kellogs, hon skulle på något sätt försöka med att skicka över mat antigen med tåg eller buss så att hennes dotter kan äta lite normal mat och få i sig vitaminer. det är tråkigt att äta när man inte gör något utöver alla basrätter man kan. ja jag vet, man kan lära sig, men det är inte kul.

idag var jag nere på stan en sväng tillsammans med linda från klassen, träffade lite folk och nu sitter jag här och degar.

ikväll ska vi på förfest hos någon brud och sen är det väl kåren som gäller.


vad har du lagt i kaffet?

köksphotoshoot i min nya fina långklänning. im in l-o-v-e. tråkigt bara att den inte kommer att kunna användas nått nu. bläh.

erase and rewind

aaaah *skickar den där nöjda smilien nu* ikväll umgås jag bara med magda. det behövdes verkligen en sådan kväll där jag bara är med mig själv. det är verkligen mysigt att bo själv, helt sjukt att jag vaknar varje morgon och tackar gud (allstå på riktigt nu) för att jag har det så bra. en egen liten fin lägenhet, ingen korridor, inga människor, bara jag och jag.

ok, lite väl mycket tjat om mig nu. idag gick jag (haha) på stan, tänkte faktiskt shoppa lite och jag GJORDE det. kände mig rätt lycklig efter att jag hade köpt lite fina grejer *hedonist 4evvvvah*. sedan träffade jag på edina och maria och så fortsatte vi kolla shoppingutbudet. måste säga att new yorker sög, skitkonstiga kläder, inte alls som på NY i kbh eller på center syd. hoppas på att det blir bättre. herregud vad många människor man träffade på som man kände, ja kalmar är litet men det var många människor.

nu är jag hemma ska fixa naglarna nu och sen kolla film. MYYYYYYS.


så gick det med det

gud vad pepp jag är nu. vädret är helt sjukt underbart, lite att ta i, men har man levt med regn och tråkighet i en månad nu så är man NÖJD.

jag har precis blivit färdig med en krönika till skoltidningen (låter väldigt seriöst, är mycket mindre seriöst än vad det låter) och det var så jäkla svårt att skriva den, har haft lite brist på ämnen att snacka om, har inte orkat blogga för att vissa saker har rubbat lite andra saker och det har lett till att jag har tänkt på mycket. men PEPP nu. anywho, jag gjorde så att jag tog ett gammalt blogginlägg och gjorde en remake på den, känns surt men hey det är ändå jag som har skrivit den så det känns som att det kvittar. det jobbiga var att korta ner allt, jag kan inte skriva kortfattat, 2tusen tecken är INGET, det är typ en tredjedel av en a4sida. asjobbigt. men skitsamma. varken min första eller sista krönika jag skrev.

det har varit rätt mycket grejer i skolan, men ändå inte, dagarna är rätt långa och sen plugg hemma. jag sover middag varje dag, känner mig som morfar och skalman.

men nu till det viktiga. idag hade jag möte med Per, han som är ansvarig för studentlägenhterna här i Kalmar. han kom vid 11 och så satt vi en stund hos mig och pratade, jag sa exakt vad jag tyckte och lindade in orden lite finare men sa i princip att deras besiktning sög och att de inte gör sitt jobb som dom ska. jag hade ju även tagit bilder och han förvånades faktiskt lite över att det kunde gå igenom besktningen, men duh. och så använde han sig av ett argument som jag hatar "a men du vet studenter, dom flyttar ofta, dom blabla", ja men inte ALLA studenter. jag bajsar inte ner min vägg och jag lever inte med spindlar i vanliga fall så jag tillhör inte den skaran TYVÄRR. bara för att man är student så ska man acceptera vad som helst? dont think so faktiskt. han skulle kolla upp saken och komma tillbaka om en timma, och för någon timma sen var han här igen och brände över bilderna på skiva.

så till det viktiga nu. han ringde upp mig nästan nyss efter att dom hade diskuterat lite och gissa vad?? HIHI, min oktoberhyra kommer att kosta mig bara 1800 som kompensation för skiten. WOOOOOOOOOOOOHOOOO. shoooooppping. allstå fatta vad pepp. jag hade inte förväntat mig cash, ville egentligen bara att han skulle ge mig rätt i frågan och inget mer för jag hade svalnat rejält när det gällde det här. men nu så FAN VAD BÄST JAG ÄR. älskar att jag är så övertygande och jobbig när det verkligen krävs *eeeego i knoooooooooooow and dont caaaaaare*


bästa jag

jag är BÄÄÄÄÄÄÄST!!!! bäst bäst bäst. i looooooooooooooove meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


hejdå

jag skojar bara. sov gott.

.

hej horor.

say goodbye and just fly away

det är lite kul det där hur man kan känna olika från dag till dag och från kväll till kväll. äh skitsamma. iband så bara, så

jag har börjat skriva dagbok igen iaf.

-stoooooppa tjuuuuven


den här snodde jag i skolan. fin va?

hoppas

vaknade precis efter min lilla eftermiddagslur. känns bättre nu. jaha, då ska jag gå och spana in tvättstugan och kolla så att det verkligen är jag som ska ha den.

update: woho. nu tvättar jag!! *stolt*

danke kön

vi slutade 12, klockan är 2 och jag är hemma nu. orkar verkligen, verkligen inte laga mat så jag ska bre mackor, sen så köpte jag glass också så det får duga som en del av middagen. jag ska även premiärtvätta idag, fördmoligen kommer det gå bra.


aaaaaaaaaaaaaaah jag är så trött. pallar inte prata i telefon, pallar inte klä på mig, pallar inte laga mat, pallar inte lägga mig i sängen istället för att sitta här, pallar inte med per, pallar i princip inte med något.

nemoj sreco, nemoj danas

det är så härligt med humörsvängningar, ena sekunden känner jag mig som världens mest deprimerade person och andra som världens lyckligaste. jag pendlar mellan skratt, skrik, gråt och ilska. det är verkligen, verkligen intressant hur man kan leva så här när lilla lisa har översvämning hemma hos sig.

folk här i kalmar går visst inte runt i mjukisbyxor (=trenerka), träffade inte på en enda, bara mig själv. det är verkligen kul att betrakta folk, jag kom fram till vissa saker. det är mest par som handlar på söndagar, sånna par som är irriterande och helt klistrade vid varandra och där diskussionen kan låta så här: älskling ska vi ta den gröna salladen eller vad tycker du? a välj du, det kvittar. det kvittar för mig med, välj du. nej, välj du. nej välj du. and it goes on and on and on. boring. det är även rätt många mammor som handlar, glider runt med sina supersöta och superjobbiga bebisar, men mammor är fasen starka, dom handlar, tar hand om bebisen och packar ner maten i kassen samtidigt som dom pratar med någon eller stoppar in nappen i bebisens mun.

en annan sak jag tänkte på var hur fredliga och tålmodiga svenskar  är (generaliserar nu). sjukt tålmodiga. jag ställer mig alltid i fel kö och den här gången var det en kvinna som inte kunde få sitt kort att fungera, hon stod säkert i tre-fyra minuter bara med kortet och kön var evighetslång, men ingen sa något, inte ens en suck hördes, folk stod bara och tittade, helt kolugna. i bosnien hade folk börjat sucka, prata och tjafsa direkt typ men hallå ser du inte att ditt kort inte funkar?? jag har faktiskt bråttom!, alla har bråttom i bosnien, men ingen vet vad dom har bråttom till. inte så konstigt att det aldrig krigar här i sverige.... *krigsungen talar*.

ja ja, sen bokade jag tvättstuga också. jag är säker på att jag har gjort fel.

jag tror att mina grannar kommer att börja hata mig

jaha, jag är extremt slö idag, klockan är snart halv tre och det enda jag har gjort är att jag har ätit och legat i sängen och degat. men nu ska jag till ica, hoppas på att inte träffa någon för idag är jag inte mig själv, jag mår piss och jag är skabbig och hela jag är liksom jakhdsöahds.

Poludjeli vjetrovi svuda su me bacali
al na kraju price opet ista stvar
godina vise i sjecanja
o Boze kako duga, kako pusta noc

en liten konversation

någon gång i april -08. i-landsproblem, fast hormonella besvär är inga i-landsproblem egentligen. en sen kväll när jag var mitt uppe i en fet depression som iofs varade i några dagar, men ändå. jag tror jag har roligast konversationer med nicole, det är nästan så att jag skulle vilja trycka upp det i en bok så att jag kan blädda tillbaka och minnas när jag är gammal och grå och har tråkigt.

Nicole: haha det är nog för att du är trött
N: man blir så där lipig då

Magda: mm jag är typ extremt lipig
M: mm det är så jväla svårt att lipa när hela familjen är hemma också
M: dom märker ju sånt driekt
N: ja usch ja
N: det gäller att passa på när dom är på jobbet
N: eller har gått och lagt sig

någon minut senare.

M: gud allstå jag är så extremt blödig, sitter och lyssnar på chris brown
N: aaaaaah haggan
N: lyssna inte på sånt
M: kan du fatta vilken nivå jag är på då, sjukt depp
N: vafan håller du på o förvandlas toill mig el?
N: du
N: stäng av musiken
N: [Nicole skickar Arabic.rar]
N: här
N: lyssna på detta

M: jag har fan lyssnat på with u hundra gånger nu tror jag
M: du är gullig
N: oj det kommer ta tid, det är alla arbalåtar

tyst någon minut.

N: men stäng av chris b
N: och sätt på amr diab
N: NUUUUUU


tystnad.

M: ok nu lyssnar jag på habibi
N: BRA!
M: men det är så svårt att lyssna på sånt här när jag bara vill böla
N: nämen inte böla nu

i miss you böööööööönis och våra underbara dagar tillsammans!!! *kärlek*

världens finaste bönis.

fatta det

seriöst, jag är så jävla trött på alla som bor i jajce (och övriga bosnien) men som anser sig vara "kroater" (och det ENBART pga religionen). ni är så jävla patetiska och vilsna. finn er själva för fan eller skaffa ett eget land som ni kan lalla runt i.

watch the sunrise

igår var vi på insparkningsgrej då vi blev ettor och lite mer värda än vad vi var som nollor. om man ska vara kritisk och objektiv så: sög själva tillställningen men om jag ska vara personlig och inte så objektiv så: hade jag faktiskt kul ändå. jag fattar inte hur jag lyckades, men jag skrattade okontrollerat ibland. att kombinera drink med en nästan tom mage och lite trötthet gör faktiskt att man typ tycker att ALLT är roligt. jag måste nästan ha varit lite jobbig för tjejerna som var med mig.

kul att se klassen så himla uppklädda och stiliga. snubbarna såg jag knappt, mest tjejer. väldigt trevliga. vi får hoppas på att det inte enbart är en fas. så satte vi fem tjejer, som kom tillsammans, i sofforna typ långt ifrån alla, bara för att sitta och snacka liksom. men efter en stund, från att ha varit anonyma soffsällskapet så hamande vi centrum där allt kretsade kring våra soffor. inte för att vi gjorde något, utan för att vi satt nedanför scenen där allt hände. hela klassen stod samlad på golvet framför sofforna och lekte lekar och sprang, hoppade, allt möjligt medan vi fem satt som förskräckta hönor och tittade på. allstå jag skrattar kanske åt torra grejer, men haha, det var som att vi slängdes in i teven och mitt i ett galet tvprogram, allt var surrealistiskt (förmodligen bara i mitt huvud), men det var kul. sen att jag och k sitter och skrattar åt exakt samma saker gör det inte värre. haha.

men sen fick vi slita av oss banden *woooooohooo* kul va? vid nio stack vi till mig och mellanfestade lite. haha, allstå jag skrattade sönder mig under kvällen åt alla verkligen torra skämt men som jag tycker är så roliga. det är verkligen svårt att hitta nån som skrattar åt samma saker. vi satt hos mig och garvade till 11 och så stack vi till palace och festade där lite. rätt skoj, men jag vet inte om jag kommer gå dit någon mer fredag eftersom det bara är kåta 18åringar som hänger där då. jag fattar inte att det kan vara en sån stor skillnad på en artonåring och en tjugoplusare. det var en hel del konstiga snubbar som försökte sig på att "ragga" (haha) men det är klart att det inte går bra för dom när dom är som dom är *orka skilja på dem och dom*. jag stör mig lite på att jag glömmer detaljer, men jag hade kul iaf.



ida och kristin *förväntansfulla tjejer*

ja här här vi andra delen, sofia och al-qaida. okej, aida kommer bli sur på mig, men visst var smeknamnet fyndigt??
in the sofa innan det blev lite "livligare"

nämen vilken skärpa!! har aldrig sett en mer tydlig bild.

inne på palace sen. allstå sofia har världens finaste ögonfärg.

ok lite egobilder nu, men när jag såg mig i spegeln igår så märkte jag verkligen att mitt hår har blivit jättelångt på kort tid. jag har vuxit förbi övergångsfrissan. myyyyyycket bra. ok lite keff min här, inte världens mest charmerande bild men kolla håret! stolt jag är.

ok en framifrån bild. togs igår ca halv tre på natten. GUD vad PEPP jag ser ut. not. efter att kameran hade klickat av bilden så sattjag kvar kanske en minut och bara stirrade in i kameran. mina seg-gener sviker mig aldrig.

u know im no good

ah vaknade precis. gött att nappa lite då och då. det känns ibland bara så deppigt när man vaknar.


why dont u come over valerie?

kjolen är här!!! fan vad härligt. nu sticker jag ner och shoppar. wish me good shopping. heeeeeeeeeeråååååå
update: vi kör en lägenhetspose också så att ni lär känna hela min lägenhet, här är jag tillsammans med mina banankartonger.

presidenter och afghaner

godmorghon, lite fantastiskt att jag lyckades gå upp vid elva trots att jag la mig vid halv fem i morse.

aaaah jag är så hungrig, orkar inte ens skriva, men ett par tankar som slog mig så här tidigt:
- alla modebloggsbrudar (i synnerhet frida fahrman) som går runt i shorts och tshirtar, min spontana tanke var "befinner vi oss verkligen i samma land?". här är det kallt, men dom trippar runt kjolar och sandaler.

- en annan tanke var att fasen vad skönt att bo själv. ok, man har ingen som kramar en, ingen färdig frukost, inget är fixat liksom, MEN man slipper alla röster, man äter exakt vad man själv vill äta och man får vara superego. mitt ego var sjukt stort det här halvåret jag bodde hemma, jag var odräglig och allamänt jobbig *magda goes fjortis*, därför är det skönt att bara vara sjääälv. love it.

- en tredje tanke var att det var depp väder ute, regning och molnigt, MEN här kan man åtminstone bara ta en promenad NERE PÅ STAN något som var och är omöjligt i kycklingryd. mycket trevligt. fast shoppingen suger här, FAST new yorker öppnar snart (det känns som att jag har motargument till varenda sak jag själv påstår).

- och så ett tips: har ni skoskav eller skor som kanske skaver efter en viss tid, skit i plåster och testa istället att tejpa med sånt gult tejp (den där sorten som gjord av "papper" och är lätt att dra av), mycket bättre än plåster och håller hela kvällen och det bästa är att man inte får några gnälliga fötter.

nu ska jag äta.

okej en sista grej, 60 minutes på tv nu och en av programledarna intervjuar barack obama och hans vicepresidentkandidat..... *googlar namnet* joe biden. hela intervjun är boooooooring och rövslickeri på högnivå, alla är megatrevliga och skrattar lite lätt åt allt.

nej, det här är sista grejen, nu är det ett inslag om afghanistan och bombningarna som har varit där. det slog mig typ hur vackra människor afghaner är, dom har en mattare olivfärg i fejjan, mörkt/brunt hår och oftast ljusa ögon, nu var det iofs bara snubbar som var i inslaget och en pojke som pratade och han var så fin, vacker liksom. det är sånna ungar jag vill ha. väldigt vackert folk. dit ska jag åka nån gång i framtiden då läget är liiiiite mer stabilt och skaffa mig en donator.

mat. NU!!!


älskade kvinnor i mitt liv

tjabbbbbba kvinnor (och män).

allstå seriöst måste bara säga det här: underbara kvinnor ni gör mitt liv så jävla bra!! ni vet vilka ni är. en kvinna utan andra bra kvinnor runt omkring sig är som en hund utan sitt hundben.

i love u!

you just ditch, grab another lover

lite update kring lägenheten:

- jag har äntligen hittat min fjärrkontroll!! wooohooo. tv-party, nä men inte riktigt, men det började bli lite jobbigt att sträcka sig fram mot teven varje gång man skulle byta kanal eller höja/sänka. fast egentligen var inte det nått problem heller eftersom jag bara har ettan, tvåan och fyran. logiskt att jag kollar på fyran, när jag väl kollar.

måste dra listan snabbt nu eftersom jag måste passa på att sova.

- jag har fortfarande inte satt upp min pappersbollslampa i taket, det meste är fortfarande stökigt.

- jag grovstädade toan faktiskt. äcklades lite av hålet i handfatet. men en sak jag tänkte på var hur sjukt svårt det var att få bort typ sånna "beläggningar" (vad heter det egentligen?) som var runt kranen. äckliga människor som typ inte städar ordentligt och sedan gror all smuts in och jag får inte bort allt.

- jag började med att hänga upp krokar på en vägg, men det var betong, så det gick inte så bra.

- imorgon är vi lediga. HURRAA!! nu kommer jag bli en sån som längtar efter helgen och som varje fredag eftermiddag tänker "jag förtjänar verkligen helgen nu". trevligt.

det här hade inte så mycket med lgh att göra men skitsamma.

- imorgon är sista dagen då vi är nollor, på kvällen blir vi officiellt ettor och då ska vi gå på någon slags tillställning. finklädda och allt, och jag har inte en enda finklänning med mig. stressshopping som gäller imorrn.

- jag måste verkligen toppa håret.

hejdå.

pestomacka. det här är min frukost oftast, middag ibland, och kvällsmat rätt ofta det med.

okej. vi kör en lägenhetspose. fokus på teven där, nått tråkprogram på fyran fördmodligen, men det här, det är min allra härligaste soffställning. visst kommer folk tro att man är släkt med quasse i notre dame när man blir äldre, men vad gör det nu, när man är ung, formlig och snygg.

ok en soffpose här också. jag har långt kvar till den mänskliga bryggan men im at least trying!! det viktiga är inte att vinna utan att deltaga, det lärde jag mig på gympan i fyran när valeska tvingade oss att vara med på idrottsdagar på movala. sedan dess så lever jag efter det mottot. soffan ska i förövrigt kläs om till vitt och i veckan hann jag även fläcka ner den med soja. mycket fint.

det här är den enda bilden från igår, en toabild. vi var på pubrunda med klassen och sedan var vi på mellanfest hos brasses kompis tillsammans med typ sjutton andra killar. eh gott sällskap, men vi stack efter nån timma eller så. lite väl mycket testesteron för min del.

guten nacht.


världens sexigaste man


var bara tvungen, men seriöst, den här blicken möter mig varje dag. den där känslan återkommer alltid när jag ser honom. nästan så att man vill sätta på datan. HA HA. fan allstå jag skrattar åt mina egna skämt, det är inte bra.

o kakav mjesec, o kakvo more

whuza. är redan på g med gäspning. sjukt tråkigt att läsa att någon är trött typ jämt, jag orkar inte läsa det iaf, men ändå skriver jag samma sak hela tiden.

det hände en äcklig sak idag när jag borstade tänderna. ni vet den där "vattentäpparen" man har i handfatet som täpper till hålet när man drar i spaken som ligger bakom kranen, jag har iaf tagit dragit ut min sån vattentäppa-grejs bara för att den sjunker ner alltför mycket så att knappt något vatten kan rinna ner i handfatet när den inte ens är igentäppt. därför är det bara ett tomt, brunt äckligt gapande hål mitt i därnånstans och det är gegga i och ah bara en massa bajs helt enkelt. lite svårt och äckligt att rengöra det, men kanske kan man spruta ner det med klorin? vet ni det? men anyways, jag var färdig med borstningen och drog av tandborsthuvudet (eltandborste snackar jag om nu) och skulle precis till att tvätta den när jag tappar ner den i det äckliga bruna "avloppet". jag höll på att dö av äcklighet, på riktigt. så ba hur fasen ska jag få upp den?? jag har inga verktyg som man pysslar med när man ska skruva grejer, så jag hämtade en vanlig sax *snille* och  greppade tandborsthuvudet med saxen. smmmmmmmart. ibland förvånar jag mig själv med min smarthet/praktiskhet. men det var så äckligt, brun gegga på tandborsten eeeeeuwwww, tror faktiskt att jag måste koka upp borsten i varmt vatten så att jag får bort alla baciller.

allstå det går fan segt för mig att göra iordning här i lägenheten. jag har satt upp krokar, det är det jag i princip har gjort den senaste timman.


bajs

är forftarande irriterad över vissa saker men ORKA.

nu ska jag sova. hejdå.

ps. världen gick inte under idag. skönt va?

schnygg

pubic-runda med klassen nu. ahhhh.

ångest

allstå HUR ska jag kunna gå upp imorrn??

till deno

idag är det en fin dag, det är nämligen exakt nitton år sedan min lillebror Denis föddes.

Jag var för liten för att minnas när mamma var gravid, men jag minns första gången jag fick träffa honom. pappa och jag hälsade på mamma som låg på sjukhuset och jag undrade nyfiket om hon hade gömt honom under täcket *stupid kid*. det hade hon inte, han låg inne tillsammans med andra bebisar. deno var den finaste bebis jag någonsin hade sett, han var halvtjock, blond och hade världens gosigaste kinder.

de första dagarna efter att han hade fötts och kommit hem så hade vi många släktingar och vänner på besök, alla ville se deno. jag satt alltid stolt klistrad vid mammas/pappas sida när dom hölli deno. alla människor skulle gulla med honom och jag hade fetinglust att bara klappa till dom händerna *dont touch my brother*. jag blev snabbt overprotective, ingen skulle kela med honom, det var bara jag som fick göra det.

deno växte snabbt och utvecklades till en fin liten unge som var väldigt kvicktänkt och snäll. jag hade höga visioner om deno, hur han skulle göra det och det och det *räknar upp*. vi hängde rätt mycket när vi var små, jag är trots allt bara tre år äldre än honom så det var inte farligt. vi brukade leka affär, skola och bibliotek och jag läste mycket böcker för honom, därför var jag megastolt när han vid fem års ålder lärde sig att läsa. ibland tyckte deno nog att jag var jobbig som tvingade honom att leka med mig, han ville helst sitta och läsa eller kolla på tv, men jag körde alltid nån avancerad lek så han kunde aldrig säga nej, för då blev jag sur och lovade att ALDRIG MER leka med honom igen, när inte det funkade så började jag gnälla, och när inte det heller funkade så drog jag mitt triumfkort och började att gråta. det funkade oftast och han kom kramandes och sa flåt, vi ska leka nu magda. awwwwwww.

deno var världens sötaste människa enligt mig, han pratade gulligt och han betedde sig så ödmjukt och moget mot alla, han var verkligen en speciell och fin unge som alla gillade.

så nu sitter jag här och tänker fan vad snabbt tiden har gått, det var inte länge sen vi lekte och hade det kul, det var ju typ bara...tio år sedan *nostalgiker*. jag älskar deno så mycket att jag inte kan tänka mig ett liv utan honom, jag vill inte ens tänka mig något sånt. så eh.. vi slutar där.

jag har känt mig otillräcklig så många gånger, elak hundratusen gånger, dum i huvudet lika många gånger, jag känner aldrig att jag är helt bra som syster, det finns alltid något man kan göra bättre, jag borde ha ställt upp flera gånger då jag kanske inte gjorde det och helt enkelt bara varit en bra syster. men kanske är det så att man aldrig känner sig tillräcklig och nöjd som syster/bror/förälder, man strävar alltid efter att vara bättre, ibland lyckas man en annan gång failar man totalt. jag beskriver mig själv som en sentimental bitch. jag kan vara så dum i huvudet och rå och äckligt elak men fem minuter senare så vill jag bara dunka huvudet hårt i väggen och gråta sönder mig pga av mina egna elakhet *luktar lite schizofren i know*. men så är det också så att deno alltid har varit och kommer att vara den bättre människan och inte jag. jag kan vara ond, men han, han har aldrid sagt ett endaste elakt ord till mig, aldrig skrikit eller menat en massa skit. han är, tillsammans med mamma, snällheten personifierad (jag har mer av pappas gener på gott och ont hehe).

han är en genuint bra människa och det är det bästa med honom.

okej, lite "bekännelsebrev" över det hela, inget glatt liksom, tråkig jag är, men jag ÄR glad. så sjukt glad över att du är min bror och inte någon annans.

sretan rodjendan deno! =)

kjutisch beba

nördglasögon var visst inne

i koprivnica 1993 tror jag, tillsammans med en av mammas väninnor och hennes kids. mamma kör krigsfrilla, deno ser lite bajsnödig ut och jag kör topless.

ok deno var visst lite seriös här haha, men så söt.

du är bäst deno, glöm aldrig det.


godeftermiddag

gäääsp - vaknade nästan precis, tog en nap, så sjukt skönt att sova.

allstå egentligen så har jag jättemycket att göra men jag kommer hem och gör inget. det står fortfarande ouppackade lådor här i hela lägenheten. jag tar extreeemt lång tid på mig att inreda med sånna smågrejer.

kommer ni ihåg att jag hatade mina väggar och att jag skrev ett superlångt och superupprört mail till hyresvärdarna? nu har iaf den ansvarige hört av sig och vi ska ha möte imorgon, han ska komma och kolla på min lägenhet och vi prata. i mailet krävde jag att de skulle skicka någon som kunde måla om väggarna eller att de ersatte min pappa, jag är den giriga sorten men seriöst jag hatar verkligen om jag eller min pappa eller någon annan ska behöva göra ett jobb som vanligtvis sköts av hyresvärdarna. jag tror dock inte att jag får någon ersättning eller så, men jag kommer åtminstone att säga vad jag verkligen tycker och hur dåligt det har skötts. jag fattar bara inte att lägenheten kunde gå igenom besiktningen! jag tjatar om det, men allstå jag fattar inte det. det var ostädat, skitiga köksskåp, skitigt kylskåp med fläckar, fläckar överallt på väggarna och spindelnät i fönster INOMHUS. fresh. not. jag hade typ sju inneboende spindlar i mina fönster. dom tog jag kål på. usla jävla vaktmästare som lever i smuts och äter bakteriehärdad mat, han tyckte nog säkert att det "inte var så farligt" i min lägenhet. ska jag bo här i tre år så ska jag trivas. och det ska dom fatta.


turkosa is the thäääääääng

hej. jag är trött för det mesta. det händer mycket grejer och det enda jag gör när jag kommer hem är att jag däckar. har ingen ork eller kraft till att göra något förutom att stirra eller att sova. trevligt, det är så här mitt liv kommer att se ut de kommande tre åren. undrar hur det blir när man får familj och barn, allstå jag kommer vara en sån som kommer att anställa städerskor och eventuella nannys när det behövs. räknar verkligen inte med att jag kommer att ha en snubbe som ser jämlikheten i hemmet som en självklarhet. måste tyvärr sänka min ribba om det ska gå att ens haffa nån snubbe. på tal om snubbar, det här skulle absolut inte ledas in på snubbar, men nu när vi redan är inne på det så kan jag säga att det är fina mörkingar här i den här staden. mycket fina invandrare som man kan spana på. jag tror dock att det bara är nicole som förstår sig på det på samma sätt som jag gör.

anyways. planerade inte att blogga men nu när jag redan är på g så kan jag väl kort dra lite historier. i fredags var vi på sittning, där temat var turkosa. alla var turkost klädda (iom att instutionens färg är turkos) och vi var många från klassen. skulle fan kunna babbla på en evighet om klassen men eeeeeeeh känner nog verkligen att jag måste låta mig själv bilda en mer djup bild av dom alla innan jag kan börja mig på att döma gänget.

sittningen gick bra, alla var skitfulla, jag var dönykter på två cidrar, sedan drog vi på mellanfest. vi trängdes ca hundra pers i en liten etta hos en tvåa (haha fyndig jag var nu), han bor i för övrigt huset jämte mig, jag bor SUPERcentralt, har en minut att cykla till kåren och övriga stan, men hundra minuter att gå till skolan. mellanfesten var kul, lite väl trång men mycket trevligt med aida, edina och maria och resten av människorna man lärde känna. efter någon timma där drog vi till kåren, asbra musik, bara rnb, och en av djsarna var bosnier. intressant? inte helt kanske, men ni vet väl att nyhetsvärdet påverkas av geografiskt och kulturellt avstånd = bosnien, bosnier, sverige, musik = väldigt nära kulturellt samt geografiskt. anywaaaaaaaaayyyyyyzzzzzz *dör av trötthet* så festade vi där typ hela natten kändes det som, men det var bara till två. det hände massa kul grejer, jag lärde känna en del tvåor som är intressanta, vi var nästan bara med tvåor den kvällen, jag och aida dvs, :S

det hände även en lite kul grej, en snubbe gick fram till mig för att han kände igen mig från värnamo. skulle vilja, men känns fel att outa vissa personer i bloggen, men så här kan jag säga; snubben är ett s.k ex till en av mina classmates på MP. han inledde snacket med att säga att han trodde att jag var social,tyken och kaxig (hur det nu går ihop) då när vi gick gymnasiet men att han nu hade en heeeeelt annan uppfattning eftersom jag var supertrevlig och blabla. mycket smickrande, den andra delen av snacket iaf. jag har alltid sett mig själv som halvmesig, ödmjuk och social, dock eh STARK (palla skit av andra), så blir jag nästan lite stolt när han uppfattar mig så. det är jufan superpositivt, hellre att han uppfattade mig som den tykna bruden än den mesiga flickan liksom. vi förde lite djupt skitsnack den kvällen och det var det.

idag träffade jag honom när jag var på maxi. mycket trevlig kille, jag är också lite förvånad över att han var så trevlig som han var.

sellade hem den kvällen tillsammans med tjejerna.

allstå jag funderar på hur mycket jag ska skriva egentligen? jag vill avslöja allt men det känns lite fel, men så att ni vet jag har ett lite mer "djupare" liv än så här haha *DET var djupt skitsnack*

nu ska jag sova. hejdå.

en del av klassen, samling utanför kårhuset

jag och aida

the sittning

mellanfesten hos björn. dinchi, jag och aJda, som man uttalar det så fint på svenska

väldigt moget att peka finger

the parthhyyy

hahha finn ett fel.


våra parthyoutfits


trött

godmorgon.


shutup

det pågår värsta efterfetsern här nånstans i huset. känns svårt att sova, får väl sova med min muisk på för att det ska gå att somna.

baby make your move

gud kul att gå upp vid åtta imorrn för att måla väggar tillsammans med mina pärpon.

men fan ´vad kul vi hgar haft det iaf.

och det borde vara ooooolagligt att vara så nssygg som trump är.

some unholy war

sitter och pratar med min mamma i telefon nu men har lite bråttom. ikväll ska vi ha turkossittning med klassen, eller instutionen är det nog.

här är lite lägenhetsposer.


parzypikz

ska strax kolla på made of honor och käka glass. jag är inne på min andra b&j burk och cookie dough hade fortfarande inte kommit så det fick bli den där browniesorten. guuuud vad pepp jag är på att äta glass nu! okej, här är lite bilder från gårdagens partaj.

aida, eddie och magzgazgaagza

den här bilden är så sjukt söt. det är nog kvällens finaste fotografi, både edina och maria är supersöta.

och så jag och maria inne på dansgolvet i thinks. jag får alltid chingchongstyle på mina ögon när jag typ ler som en idiot.

okej, jag var inte riktigt med på bilden, men tydligen skulle det vara en pusskedja, kändes fjantigt men alla var på.

brazzze, aida, jag, maria och dado. kanske tillhör dado kabbalah??? who knows.

idol snart

min rygg börjar verkligen kröka sig, nuförtiden kan jag antigen ligga på madrassen eller så står jag och hänger i köket. jag har inga stolar att sitta på, vi glömde bort att planera in dom i packningen som kom i måndags. det är liksom bara skitjobbigt att sitta här och surfa för jag klarar inte av det så jag står för det mesta.

näheee, nu ska jag gå och inviga min dusch. låter lite äckligt att jag inte har duschat sen jag kom hit va? men jag har typ inte haft tid till att duscha haha, iofs så har mina hormonvärden varit väldigt normala (ovanligt normala) så jag har inte ens svettats, en antydan till en liten svettpöl igår när solen stekte på, men annars inget mer. lite coolt faktiskt. eller nej fel haha, jag svettades som en gris igår på gardenpartyt. ja, ännu en orsak till att duscha då.


party

okej nu är jag lite mer partypepp, hela dagen har jag varit trött och grinig speciellt efter mitt spacklande. känner mig sjukt ouppskattad som hyresgäst här på grund av det här med mina väggar och att det behandlas så dåligt, så jag orkade inte med min egen grinighet och skrev ett fett långt mail till dom på kalmarhem. GUD orka spackla och färga och hela jävla skiten på grund av idioter som har bott här och som har bajsat ner väggarna typ. det är så orättvist! och pappa vill jättegärna göra jobbet men jag vill inte att han gör det, han BÖR INTE göra det, det ska dom göra. så tja vi får se vad som händer.

spännande.

okej, har gjort mig en drink och förfestar själv. jaapp! herååå

whuza

jag vaknade nästan precis nyss. vaknade dessutom rätt gnällig, hade någon varit här i rummet hade jag definitivt sätt till att bråka, men jag gick upp och hämtade glass istället.

ska spackla min vägg nu och senare ikväll så kommer aida förbi och så sticker vi till det här megabiga gardenpartyt.


mamma, pappa, bror

ah just det, allstå mina päron, herregud, jag älskar och uppskattar dom så mycket mer när dom är ifrån mig. det är verkligen hälsosamt att vara ifrån människor, man älskar dom verkligen bara mer. dom är underbara, både mamma och pappa är urgulliga, ringer och skickar sms, pappa av den mer sentimentala versionen, gotta love him. han var på g och lipa när vi skiljdes åt *pappas flicka*, jag var tvungen att vara den starka och peppa honom. mamma å andra sidan är av den mer caring-sorten, hon kör inget sentimental tjafs som pappa, utan hon utrycker all sin kärlek genom att ex packa all mat jag kan tänkas att behöva i mitt kylskåp, allstå även sånna små grejer som jag inte tänker på (gud blir alltså lite lätt lipig här när jag tänker på min underbara mamma som verkligen, verkligen är av den speciella sorten. jag vill bara cryyyy när jag tänker på hur god hon är som människa, hon är så ödmjuk, tålmodig, hjälpsam, allt som jag verkligen INTE är. måste.sluta.NU *ser knappt längre av allt vatten i mina ögon*). mamma och pappa är underbara, blir jag hälften så bra förälder som dom är och har varit mot mig och min brorsa så är jag nöjd.

deno, om du läser det här, vilket du kommer att göra, allstå jag hann och fick inget riktigt tillfälle att säga hur stolt jag är över dig, och hur sjukt stolt jag är över att ha dig till min bror. jag är skitövertygad om att du kommer att klara din skola utmärtk, och även om det inte går så är inte det hela världen heller, för det mesta fixar sig. du har alltid varit den smartaste familjemedlemmen och din kunskap kan aldrig mätas med min eftersom min kunskap ligger i att kunna platta håret så att det ser bra ut medan din kunskap ligger i att kunna allt det som inga andra människor kan. du är bäst. jag är dålig på att berömma dig, men kom ihåg att du aldrig kan göra mig besviken oavsett vad du än gör, my löööve för dig är liiiiiite starkare än så. haj eto uglavnom, znas da te volim najvise i ako sam ett asshole most of the time *sistahhlove*.

ah just det, en sista sak: ge INTE ut bloggadressen till mamma och tajko (dom kommer att fråga) pravi se glup i reci da je ne znas haha.

okej godnatt.


- men allstå, om du tar på din egen mus då funkar det inte längre att styra

(om fjärrkontroll (eller vad det heter) över msn, en djuuup diskussion med adisa)

jag har verkligen bloggabstinens mest på grund av mig själv och mitt behov av att skriva ner allt som händer mig så att jag inte glömmer bort allt i framtiden, lite intresseklubben antecknar-varning över det här inlägget med andra ord. anyways, vet inte ens hur jag ska börja för det händer så mycket och jag hinner inte med att sitta vid datan lika mycket som innan, ha ha. förut hade jag aldrig blivit stressad över att klockan har varit tolv, men nu ba aaaah panik måste sova minst åtta timmar, men det är redan kört eftersom jag kommer sova sju timmar om jag hinner lägga mig innan halv ett.

på tal om inget, allstå the voice är helt sjukt bra radiostation, känns lite dumt att säga radiostation eftersom den sänds över både data och tv, men ja ja, orka göra djupdykning i ämnet radio just nu. den är väldigt bra, spelar bara musik i min smak, slipper alla fjantiga idolvinnare, EDM och allt vad dom heter, inga patrik isaksson-wannabes heller för den delen *RNB-lovern har ordet* jag hatade mest dom låtarna, typ sanna nielsen, allstå jag hyser verkligen hat för henne, hon är så "pryd" och "härlig" och "folkkär" och fjantig och tantig, ser ut och beter sig som 35, act ur age girl och inte nån gamling. ja, så mest glad är jag allstå över att slippa 1. FOLKKÄRA artister 2. reklamen (MYCKET mindre reklam på the voice) 3. allt snack (sällan mkt snack i the voice, uppskattas när man verkligen bara vill lyssna på musik). ja det var lite om den nyfunna kärleken.

gud, är helt jävla sne när jag sitter här på madrassen, känner mig öm som fan i svanskotan som tar all stryk, tur att jag tecknade en föräkring idag. på tal om försäkringar, tänkte faktiskt krascha min data eftersom drulleförsäkring ingår, får man göra så? tål att funderas på iaf.

anyyyyyyyyyyyyyways. måste komma till saken någon gång.

det pågår aktiviteter för nollor hela dagarna typ, och kommer fortätta så tills nästa fredag. mest party, men jag är för trött för att partaja, 22 år och sliten, nä men ärligt, har inte orkat, det har varit för mycket annat att fixa, hitta runt i stan, städa lägenheten, packa upp lite prylar, även om jag inte har någonstans att göra det egentligen, lever här i mina banankartonger. men imorgon har jag köpt biljett till något gardenparty där tydligen 900 studenter får plats, impas tyvärr inte av siffran eftersom chansen att lära känna någon minimeras eftersom man måste konkurrera med tusen andra personer. orka. ok, lite neggovibbar, men seriöst allstå det är för mycket folk överallt.

idag var det samling utanför något som kallas fängelset och vi var rätt många nollor, vissa som spelade trattfotboll (jag var INTE en av dom) andra degade osv, sedan kom favvo-edina (hon har blivit en favvo på väldigt kort tid, älskar fasen att hänga med henne) och så stack hon, jag och aida (en bosnisk brutta från klassen (hon är född-90, hjälp!! *ålderskomplex)) hemmåt, de spanade min lägenhet och sedan tog vi selle till maxi. där inne köpte jag Ben&Jerrys glass, SÅÅ länge som jag har längtat, drömde till och med glassen när jag var nere i jajce i somras *obsessed*. jag anar en viss känsla inombords som kommer att leda mig till glasskylskåpet på maxi typ rätt...OFTA!!

under dagen hörde adisa av sig, hon och hennes killpolare munja skulle till kalmar, så vi passade på att ses. det var skitkul med dom två, först käkade dom och sedan stack vi och fikade. adisa såg jag sist på konserten halid&kemo och vi hann inte riktigt snacka, men nu umgicks vi i någon timma. det känns verkligen skönt att träffa människor man känner sedan innan, inger (är det ett ord?) någon viss trygghet när man befinner sig i hoods man verkligen inte har någon aning om. det tog oss dock cirka tjugo minuter att köra hem mig eftersom jag har noll koll på vägen hem, jag är värdelös på att komma ihåg vägar och gator, ingen inbyggd GPS som vissa andra verkar ha. men vi hittade hem till slut och sedan dess har jag suttit och ätit glass.

fett långt inlägg, men varför ens påpeka det när det är så uppenbart.

halvkeffa miner, men så här ser jag och aida ut i skolan nuförtiden, måste gå runt med ett turkost band runt huvudet för att alla ska fatta att vi är nollor.

eddie och jag!!

och så adisa och jag. lite pinkish ton över hela bilden haha

försökte ta en bild så att ni fattar hur jag lever. haha ser nu att det ser ut som att jag inte har någon underkropp utan som att benen sitter vid titsen typ, värsta mongostyle över min madrasspose. har inte tillgång till matta heller så lite papper fick duga eftersom golvet fortfarande är skitigt, pallar inte att smutsa ner datan. jag har vant mig vid skabbfläckarna lite, ser dom inte längre ens, kanske för att jag ignorerar dom?, men ändå. underbarrrrrrrrrt va? åh längtar tills allt är på plats då ska ni se hur fint det har blivit!!


korta inlägg

har nästan precis kommit hem, ska fräscha upp mig lite snabbt och så ska jag möta upp adisa och hennes polare.

trött

nu ska jag sova. aaaaaaaaaaaaaaaaaaah så trött.

hej igen


den omtalade sunkfläcken som fick mig att flippa och tvinga vaktmästaren till att komma och spana läget. senare fick jag åka och köpa målarfärg. så sunkfläck get out of my way.

jag och mina tattarpåsar, inne i vardagsrummet

jag i köket som är bigt, lite för bigt för min del då jag sällan lagar bra mat, men nu har jag en orsak att bli mer duktig på det.

äntligen för fan!!

jag är vid liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv!! ja herregud, sitter på golvet och surfar lite snabbt, har inte tid till något. har ´lång historia att berätta. edina är underbar. skolan är skitfräsch. många brudar i min klass. lägenheten är stor, skitiga väggar, men jag ska måla om. allstå herregud de knappt 12 timmar jag har varit här har ändå varit skitroliga.

RSS 2.0