mer på rullen

bläh lite stressad nu. reklamerna till reklamkursen är färdiga iaf. så om eddo skriver en bra reklamanalys så blir vi godkända och det är jäkligt skönt.

håller på och lagar mat. och sen brått och fixas, Metro ikväll! wohoo länge sen!

män är dåliga förare

jag blir så irriterad på alla bilförare som blir irriterade när dom måste stanna vid ett övergångsställe. man ser verkligen hur dom suckar.
men det värsta är fasen när dom börjar vinka fram en. han tänker väl att nu var han så snäll så han stannade men jag är så korkad som inte fattar att jag ska gå över gatan nu, så han blir ännu mer irriterad och stirrar på mig.

men du din idiot hur i helvete ska jag veta att du inte kommer att köra på mig, när du kör som en dåre och bromsar in precis i sista stund?

det står till och med i körkortsboken att man inte ska vinka fram gående, utan låta dom ta tid på sig. jag kan det här och jag har inte ens körkort.

om det är nått som gör mig så skitförbannad i trafiken så är det dom här idioterna. idag hände det två gånger. jävla män. för det är så att det bara är män som är så otrevliga. aldrig en kvinna. inte vad jag har varit med om. man ska inte köra bil när man är irriterad.  

orka hälsa

metodkursen var lika tråkig som igår. det är inte kul med metoder och maria babblar på som aldrig förr. fast tiden går ändå snabbt när jag sitter där med nicole och skriver snacka-skit-lappar. det gör man allstå inte bara på högstadiet, utan även på universitet.

efter föreläsningen var jag på akademibokhandeln. rean suger. det finns inga bra böcker. bara en massa thrillers och deckare. jag ville köpa Spelet, den av neil strauss, tänkte jag skulle ta och lära mig hur den manliga hjärnan fungerar. så jag får beställa den istället.

det här var en av dom dagarna då man träffar många människor. inne på bodyshop såg jag Håret från A-kursen. jag "kände inte igen henne" och hon "kände inte igen mig". himla bra knep när man vill slippa hälsa.

någon som jag ville hälsa på var emil som kom gående med nån polare. ett kärt återseende måste jag nog få säga att det var. jag tjatade lite om att han skulle komma och hälsa på i datasalen, emils f.d hem, och han tjatade om att vi skulle komma till wermlands. haha härligt. men på onsdagar är det metro som gäller.

och vid netto träffade jag jack. alltid en massa människor.
och jag ställde mig inte i nettosnubbens kassa. jag vet inte varför.

regler är till för att brytas

jag har satt upp regler för nip/tuck-tittande; inga avsnitt efter klockan 23. detta för att minimera risken för deppiga dagen-efter-morgonar.

idag  vaknade jag och ville bara ligga och tycka synd om mig själv. jag ville inte gå till skolan, jag ville inte gå på toa och jag ville inte logga in på msn. jag mådde piss och när jag hade fixat mig i ordning för att gå till skolan kände jag mig skitful och ville skolka enbart för utseendet. ibland är jag för utseendesfixerad, men samma sak med partyn, känner man sig inte snygg så vill man inte gå och festa.

hur jag tog mig till skolan med dessa deppmoln över mig?
jo, med cykel.


svartjobb är kanske bäst ändå

har precis suttit och knåpat ihop en sommarjobbansökan. det tog mig en timma att skriva och en timma till att hitta en anständig bild på mig själv som jag kunde bifoga med dokumentet.
det finns inte en enda normal bild på mig! inte en enda där jag ser någorlunda normal ut, där jag inte flinar för mycket eller ser partajfixad ut.

det är svårt det där, att balansera mellan att se seriös, men samtidigt se glad ut, och fin men ändå inte stylad. dessutom har jag inte några megameriter som jag kan stoltsera med och det gör ju sitt.

vilken bild jag la till? den här.


och det var den absolut mest seriösa, men ändå glada, bilden på mig. och jag ser ut som ett besatt freak. och det är en webcam bild haha.

går dom på bilden så är jag körd, och går dom på meriter så är jag körd även där.
vad har jag att se fram emot då? en härlig och slapp sommar! aaah. ser redan hängmattan framför mig.

morötter är fina

morötter är jäkligt underskattade. nu har jag ätit fem stycken. och jag ska nog skala en till. det är inte speciellt mättande men man känner sig duktig iaf.

jag hörde min granne nyss. jag tror han sjöng. det lät inte så fint, men så tänkte jag på hur högt jag brukar sjunga ibland och det låter nog säkert inte speciellt finare.

på tal om underskattning, något som å andra sidan är riktigt överskattat, är den här bloggen.

dåliga rubriker

jag går emot mitt egna bloggprinciper och tänker börja ha vettiga rubriker på bloggingläggen, istället för bara ett ord. jag vet inte varför egentligen för jag är kass på rubriker. en sak är positiv, tycker ni att rubriken suger så gör förmodligen innehållet det också, och så behöver ni inte slösa tid med att läsa inlägget. bra va?

seg blogg

jag hinner dö och födas om på nytt innan den här bloggen fixas. den har krånglat hela dagen. undrar när man ska ta tag i det här problemet och fixa till det som behöver fixas. stackars alla abstinensgalna bloggare.

fixa! fixa! fixa! fixa! fixa! fixa! fixa! fixa! fixa!
ok, jag upprepar mig lite väl mycket.

skit

det här avsnittet var megasorgligt. jag vet inte om jag kommer att somna nu riktigt. det handlade om döden rätt mycket. och jag lipar rätt mycket till sånt. jag lipar varje gång till oprah, så varför inte till nått som är så äckligt realistiskt. jag hatar nip tuck, jag måste sluta kolla på det. det får mig bara att må konstigt. och imorgon kommer jag att vakna upp och vara alldelles förstörd.

ok dags att sova nu.

besatt

jag känner att jag börjar bli lite deppig och det är för att jag lever in mig så mycket i den äckliga handligen in niptuck. känner typ att jag blir irriterad. samma sak var det med satc. fast då var det värre. jag hatar det egentligen men jag kan inte låta bli att titta trots att det påverkar mig.

så nu ska jag ta ett avsnitt och sen sova.
dålig bloggdag idag. dålig stil.

kär

bloggen segar sig och det stör mig.

jag kör niptuck maraton här. jag är så förälskad i den serien. nu måste jag fortsätta kolla.

besviken

jag hade tänkt att lägga mig vid 12, men eftersom min s.k discplinförmåga är nedsatt sedan länge, blev det inte så.  
istället ska jag skiva lite honungsmelon och kolla på ett avsnitt av niptuck. sen kommer jag defintivt sova gott.

lax

trots den enormt sega dagen så har jag hunnit tvätta och dammsuga. nu är jag segare än segast. men jag ska ta och steka mig en laxbit och kolla på desperate h. sedan blir det väl och sova.det finns inget härligare än att krypa in under nytvättade lakan. aaaaaaah. härligt härligt.

niptuck

den här mannen är het. han är så otroligt sexig!
Ja, jag har börjat titta på Nip/Tuck igen! en av de bästa serierna. så äckligt bra, man äcklas verkligen av intrigerna och varje avsnitt tackar man gud att man lever ett så odramatiskt liv.
och så tackar man gud för att julian mcmahon är med.

krympling

ok. hon hette allstå inte rosa. hon heter olduz. kommer man från turkiet om man heter det?

jag tvättade min kära gråa kofta i för hög temperatur, så nu har den krympt lite. drog i den som en idiot för att stretcha ut den lite. suck.

jag måste nog dammsuga också. det är för många hårstrån på govlet.

mackor

ett glatt kylskåp leder till glada maträtter och mitt motto just nu är ju gladare det är, desto bättre.

vanliga ostmackor med ajvar över och nerdroppat majs. äcklig, men god gegga.

tvättstugan

man träffar på människor överallt. jag var nere i tvättstugan nu. trodde jag skullfre komma undan med min skabbighet för i vanliga fall möter man inte någon där nere när man har bokat tid, men nu var det en tjej som frågade om hon kunde låna torkskåpet en stund för grejerna var inte torra.

och så stod vi och snackade i en hel evighet. jag vet inte varför, men hon känns som en sån tjej som skulle kunna heta Rosa. inte för att hon var rosaklädd eller nått, utan bara så där.

den där nettotjejen som jag antar är bosnier, hon skulle kunna heta typ sabina eller selma.

ja. jag har sovit det mesta av dagen. känns jäkligt skönt att veta att man inte måste fixa nått. haha.

natti

ok. det blir inte så mycket mer från mig ikväll. nu ska jag duscha och sen sova. vi ska se nu, jag varit uppe i 33 timmar. det är nog rekord. sov gott alla ni andra. p&k

uppdrag: kylskåp

det slutgilitga resultatet. blir man inte glad? jag blir megaglad varje gång jag öppnar den.

nytta

jag var innte på netto. nettosnubben var inte där som tur var. jag var megavuxen idag och storhandlade,min korg var överfull, fick dra den på marken när jag inte orkade bära.

allt kostade 219 kronor. gulp. det är hur mycket pengar som helst. jag kunde ha fått ett helt byxben för dom pengarna, en halv byxa med andra ord.

sedan när jag ändåså var i gång så tömde jag mina två papperskorgar, banaflugornas paradis, och jag blev nog lite förvånad när jag hittade nutellaburkarna.
jag menar, jag vet att jag äter hur mkt nutella som helst, men detta var ändå lite för mycket.

min fina fyllda nettopåse (2 vuxenpoäng) och on the top of it sallad (typ 10 vp). tycker ni inte att salladen harmoniserar fint med mina gröna matta? 



nutellaburkar. jag räknade ut att jag äter cirka en burk i veckan.


så här går det med ljusen när jag är frustrerad.

zombie

det är fan inte kosntigt att mina musar har en livslängd på cirkus en månad när jag tappar dom i marken hela tiden. så många sladdar som jag trasslar mig in i.

jag kom på att innan jag går och lägger så måste jag gå till netto och köpa mat. och jag ´vet inte om jag vill snacka med nettosnubben så jag får ta och ringa mamma då.

ikväll är jag skitsuegn på att gå ut och festa, men jag vet att bristen på sömn gör mig till ett vrak och jag blir bara tråkig. men har jag turen så är jag normal när jag vaknar.

just det, i morse när jag skulle lägga mig och sova i två timmar, så kunde jag inte somna direkt, jag var övertygad om att jag skulle dö. jag kände mig lite desperat, jag har aldrig känt så innan, det bara kom och jag väntade på att jag skulle få hjärtattack eller nått liknande. helt jävla paranoia. funderade ett tag på att ringa micke och säga åt honom att ringa efter ambulans. onödigt. då kunde jag lika gärna ringa själv.
jag lever. hurra.

sorg

med risk för att låta allför nedvärderande mot mig själv (jag tycker om mig själv väldigt mycket) så kommer det här att svida:

IBLAND ÄR DU FÖR KORKAD! JAG VET INTE OM DET ÄR DIN PÅSTÅDDA LATHET, SOM INTE VERKAR LIGGA I SLÄKTEN, SOM STÄLLER TILL DET FÖR DIG, ELLER OM DET ÄR DIN HJÄRNA SOM HELT ENKELT INTE KAN DISCIPLINERAS.
jaja. jag tycker om dig i alla fall.

nu ska jag nog sova. har varit uppe i 28 timmar. det är INTE rekord. först måste jag ringa mamma och beklaga mig lite.

men det absolut mest sorgliga är att jag inte ens har lust att dammsuga. min städlust är borta. så sorgligt.

govno

ja sam jedno glupo govno. i mrzim skolu.

godnatt

dags för en liten tupplur. jag är så trött så att jag får hjärtklappning känns det som haha. ja herregud vad man ska utsätta sin kropp för. stackars, stackars min kropp som har en så korkad hjärna till ägare.

vi hörs vi 9, då ska jag upp igen.

---

nähe. jag hatar människor som duschar på morgonen. skitgranne.

tidigt

gud vad knäppt. jag hörde min grannes ringklocka alldeles nyss. antigen är väcksingnalen riktigt hög eller så har jag superhörsel.

vissa människor går allstå upp så här tidigt...

micke

kl 05:12

Magzi säger: du micke
Magzi säger: har du lust att göra mig en megatjänst?
Magzi säger: du vet inte om du orkar gå ut nu och bara möta mig med din genusbok?
 -->>>!GaNgStA' - MiCkE!<<<-- säger: jo, det kan jag väl göra, fast jag känner mig skabbig just nu, har i stort sett bara suttit inne och skrivit i 3 dagar nu
Magzi säger: du jag är skabbigare tro mig
Magzi säger: det är natt
Magzi säger: det syns inte ändåså haha
-->>>!GaNgStA' - MiCkE!<<<-- säger: hehe okej, men jag rör på mig nu då... SKYNDA!

Micke är dagens hjälte! jag kommer kanske klara genusfrågan nu! haha. ibland är det bra att bo på vildanden, där alla känner alla.


kryp

hallå, vad fasen gör den där lilla äckliga bananflugan mitt framför mitt ansikte? det är ju för fasen vinter då ska dom sova. vet inte om jag tid till att slå ihjäl den.

dessutom såg jag ett äckligt litet kryp, typ nyckeligans avlägsna släkting, svart med gula prickar (eller var det tvärtom?) på min lampskärm. var kom den ifrån? den ska ju också sova.
istället fick den simma runt i toastolen tills den dog.


jävlapisstenta

jag är duktig på att inte vara duktig.
det är också något.

den här tentan suger musten ur mig och man säger så. min blogg blir lidande. jag skriver bara en massa skit. det gör jag iofs då jag inte har tenta. men ändå.

imorgon. när jag har lämnat in tentan, då ska jag göra det jag har sett framemot hela veckan. nämligen städningen. jag ska dammsuga! woooooooho. jag längtar! det är helt sjukt vad jag älskar att städa efter en tenta. jag har nog gjort det till en sån psykisk grej, typ att jag städar bort tentan ur min lägenhet. hihi.

collage

        
jag hade lite tråkigt


mys

snöstorm

snökaos i lund. inte så farligt som tidningarna skriver om det. några cyklar begravda i snön men Redhed, hon står fint i cykelstället och låter sig inte knäckas av lite snö.

113361-249

två

ingen god morgon.
jag har gäspat cirka tusen gånger. jag tänkte jag skulle gå upp vid 12 och fortsätta mitt slappande, för pluggar är ju inte precis det jag gör.

jag är en liten okoncentrerad skit som inte kan skärpa sig. så vet du vad magda, imorgon kommer du vara så stressad så att du vill spy. och det är rätt åt dig! du har skrattat dig igenom hela veckan och slappat så du får fasen skylla dig själv imorrn.

och du är så dum som inte gör omtentan på fredag. så otroligt dum.

men jag har planerat in omtenta omtentan i slutet av mars och då ska jag fixa den.

det hoppas jag verkligen! annars är det slut med dig.

hjälp

varför blir jag inte klokare av att läsa? jag har läst en massa nu, men har fortfarande inte riktigt koll på vad medborgarkultur är. vad fasen är medborgarkultur? jag är lost.

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP MIG!
hallå du kära riddare, kan du inte bara komma och göra min tenta och sen dra?

utbyte

idag, för första gången på hela veckan, kände jag mig megainspirerad. eller inspirerad. mega är väl lite att ta i.

jag, nicole och miniatyrerna var på mötet som handlade om utlandsstudier. och vi har väl varit lite inne på att åka utomlands och plugga, nånstans inom eruropa, men när hon började snacka om australien så kändes det sååååååå lockande. och jag vill verkligen dit.

men jag blev lite skraj när hon började prata om högt rankade studenter, jag fick nog lite huvudvärk just då.

men jag viiiiiiiiiiiiiiiiiill. så nästa vecka ska ansökningarna fixas så att vi kan lämna in dom. det hade varit skoj och plugga lite media utomlands. helst i holland eller england. eller australien.

jajce

ok. det här är nattens sista inlägg. och den har speglat hela natten eftersom jag har bara lyssnat på aldino. men den här låten här nere är så mycket mer.

jag var tvungen att lägga upp den. och tyvärr så är det jag som hörs mest.


jag minns då vi var i City när han spelade, när låten kom och jag och irma tittade undrade på varann, visste inte riktigt vilken låt det var. och när han började sjunga så kom tårarna direkt. så obeskrivligt många känslor som kom från ingenstans och alla kände likadant.

just då, var vi enade allihopa.

Jajce forever and ever.

hagga

jag har börjat sova. inte sova din dumma hagga. plugga! NU!

sandlåda

uuuuu! jag saknar min familj. jag är mänsklig allstå. det var länge sedan jag kände att jag verkligen saknade dom.
jag tror att det beror på att jag tittar fortfarande på sommarbilderna. måste sluta vara ett känslomonster och bli till sten igen om jag ska kunna göra något vettigt av den här natten jag har framför mig.

dosta blogganja.


safet

jag lyssnar på safet isovic. jag fattar inte vad som har tagit åt mig.

det värsta är att jag sjunger med. ori se, som man säger på bosniska. mina grannar måste älska mig.

folksjukdom

nostalgi borde klassas som en folksjukdom.
idag har jag drabbats två gånger. ena gången då jag läste nicoles gamla blogginlägg, vårterminen förra året i lund. den andra gången lider jag fortfarande eftersom jag tittar på gamla sommarbilder. jag fattar inte att de kan få mig att känna så här. en sån äcklig desperatkänsla när man vill tillbaka. suck. hemtentan är inte ens att tänka på just nu.

chokladmjölk först tack.

balkan

är du från balkan möjligtvis?, undrade nettosnubben idag när jag handlade nutella och bröd. ja det är jag, från bosnien sa jag och du då? han var från kosovo. ungefär det vi trodde, jag och adisa.

förr förra gången vågade jag inte ställa mig i hans kassa, jag var inte så pratsugen, blev lite orolig över att han skulle börja prata. en sån dag då jag inte kände för att prata med någon.

för tre gånger sedan när jag var inne på netto sa han att han pluggade i Malmö och att han jobbar extra på netto.
vi hälsar alltid och småpratar i kassan, men det känns onödigt att uppehålla de andra kunderna som står bakom. fast han verkar inte tycka det.

tråkig

omg. jag är lite stressad. jag skrev in fel lösenord tre gånger innan mina fingrar blev normala och kunde fylla i det korrekt.

idag vill jag absolut inte gå på reklamkursen eftersom jag inte hinner. tyvärr så måste jag, redovisning idag och näst sista lektionen. sen är det bara reklamanalysen kvar och efter det är reklamkursen avklarad.

den här tentan består av tre feta frågor, varav jag har NÄSTAN klarat en av dom. den näst svåraste, eller näst lättaste, beroende på hur man ser det. jag måste klara den svåraste idag och genusfrågan imorgon. den roligaste frågan också. wihu.

jag la mig vid fem igår, inte så vettigt. jag var bara tvungen att kolla ett avsnitt av heroes, så jäkla ovettigt.

nu är det dags att fortsätta. inga roliga blogginlägg här inte.

duvor

jag funderade på en grej idag när jag satt i läsesalen. utanför fönstret finns det en sån brandtrappa och brandväg som går runt hela byggnanden, och eftersom detta var tredje våningen så är det inte ovanligt att man ser duvor som går runt där och degar.

just då var det en duva som stod precis på kanten av den här gången, eller vad men ska kalla den, och den bara stod där med typ halva kroppen "utanför" den. allstå om den lutade sig lite bakåt skulle den ramla ner med sjärten först.

deras fötter är ju jättespinkiga, hur klarar de att hålla upp den runda duvkroppen utan att mista balansen och trilla omkull? och, händer det att duvor faller ner med ryggen mot marken, kan de ändå flyga trots att de faller så?

undrar verkligen.


pepp

nu. nu är min tid inne. det är nu jag skriver som bäst. när det är tyst och jag hör inte ens grannen kissa.
jag har knappt satt igång men jag har en bra känsla av att jag kommer att klara första frågan ikväll. jag är pepp. jaaa det är jag. jag är pepp som fan.

försök

usch det här går segt. jag har varit i skolan nu i två timmar och haffat alla tre böckerna jag måste ha. dagen började iaf bra. men nu så är jag megasömnig och trött. skulle behöva ta en liten tupplur.

först satt jag inne i tysta läsesalen, men det var helt omöjligt att sitta där. det kändes som att jag störde alla med min hosta. så jag gick. och datasalen är ju inte den bästa för mig, för risken är att jag bara sitter på msn och bloggar.

nu ska  jag faktiskt försöka fixa det här.

mögel

nu ska jag sova. efter att ha degat hela dagen. dumma jag som inte har en enda bok som man ska ha. jag blir så jävla stress och less. när ska jag ta mig i kragen och ställa allt iordning som det ska vara?
imorgon är det fyra dagar kvar och sedan ska tentorna vara avklarade.

och jag blir så jävla asfärbannad över att det är nån som håller på och flyttar, bär tunga grejer ute i den gemensamma hallen (kako se kaze hauster på svenska?) och dörren smäller varje gång.
och det är patrik och då känns det lite fel att gå ut och säga att klockan är fan 11, jag har två skittetentor tills på fredag, kan du låta bli att smälla i dom jävla dörrarna??!!!! jävla asshole.
 
ok. godnatt.

hoppas

nä det blir inte så mycket blogg idag. har tänkt vara lite seriös. vet inte riktigt hur jag ska tvinga mig själv till det, men det brukar ju sägas att hoppet är det sista som överger en.

men, jag måste diska först. alltid dessa grejer jag måste göra innan jag sätter igång. alltid!

gåta

bläh. dags att sova kanske. undrar om jag NÅGONSIN kan bli någorlunda discplinerad och göra saker i tid istället för att sitta med dem i sista sekunden.
det är en stor gåta att jag ens lyckas komma undan med detta varje gång. men imorrn, då startar allvarliga veckan och jag kommer att vara duktig!

jag är så jäkla trött så jag vet inte om jag orkar borsta tänderna. fast jag borde. men en dag hit eller dit gör ingen skillnad. det intalar jag mig i alla fall.

guldig

jag sitter som fastklistrad och tittar på golden globe galan som går på danska tvåan. alla kändisar som är så himla snygga och uppklädda. alla är så underbara. undrar om alla kändisar som sitter där tänker att de sitter med andra kändisar och undrar om de imponeras av andra.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah brad! fast han ser lite schleten ut.

mental

jag har gjort en lite mental och fysisk rensning här i lägenheten.

sen jag var liten har jag älskat papper och pyssla med det, men på senare tid har det blivit så att jag bara har lagt undan allt i en hög och intalat mig att jag ska ta hand om högen så fort som möjligt. efter att den här högen legat i en månad så gjorde jag iordning den nu.

mitt soffbord var proppad med tidningar och handkrämer. men nu är allt borta. det ska se tomt ut och där den här veckan enbart kan lägga datan och skolböckerna. inget annat! och det känns faktiskt väldigt skönt att inte se en slarvig hög.

jag har inte pluggat något. och jag vet inte om jag kan skylla på min förkylning, men jag tror att jag gör det i alla fall eftersom jag är så seg och vill bara sova. tyvärr så hänger jag vid datan istället för att sova.

dessutom har jag en till sån hang-up grej som jag stör mig på. och det är mina naglar. det fattas lite nagellack på varje nagel och dom ser ovårdade ut och jag kan bara INTE sitta och stirra på dom när dom är sånna här. så next thing är att jag gör manikyr och sedan imorrn börjar allvaret.

ja

jaaaaaaa måns!! han måste ju komma vidare! hurra.

jag är sugen på glass. men jag har inget sånt i frysen. det får bli musli eller nått.

måns

det här med måns zelmerlöv. han är ju så jävla snygg! sitter här och chattar med nicole samtidigt som vi kollar på melodifestivalen.

det räcker med att tänka efter nån gång, eller förresten det året då måns var med i idol, de gångerna jag och annika satt och tittade på idol tillsammans. och eftersom måns är från lund, så har vi ju en viss tillgång till en studenttelefonkatalog. efter att ha letat upp honom i den så ringde jag och annika upp honom. han svarade och vi la på. töntigt, jag vet, vi kände oss som två små skolflickor. men han var så het!

förra året i maj, lundakarnevalen. jag, nicole och cissi råkade få syn på måns i det där mattältet. han var så snygg, vi tre stod stumma och stirrade. så himla charmig var han och folk runt honom hela tiden. vi stod, som tre små skolflickor, och försökte ta kort. och det blev en jäkla massa kort som olyckligtvis försvann från nicoles kamera. gud, det var så sorgset. haha. jäklar vad han var snygg!

bilder

det var lite svårt med poserna igår. men det blev ett par bilder.
kvällen var lite seg för  min del. satt bara och gnällde för nicole kändes det som. och jag vet inte vad det var med oss igår, men en massa äckelgubbar var runt oss hela tiden. en som hade kunnat vara vår far började snacka med oss och skulle bjuda på drinkar. när vi gick trodde vi att han skulle fatta, men nehäeeee, han kom tillbaka. och jag fösökte vara hövlig och sa tack men nej tack, vi är lite upptagna här, han fattade inte förran nicole sa vi sitter här och diskuterar och utdelade ett the eeeeeeeye. då gick han. ja herregud. bra att jag har nicole. dessutom var den korta- fula och gubbklubben ute igår. förlåt för att vi är sånna som vi är, men igår var det verkligen kritiskt.


     
ovillig pose - världens fluff - tveksamt


höjdare

slut

har legat och degat i soffan hela dagen. sitter fortfarande kvar och funderar på alla saker jag måste göra den här veckan. det gör mig lite lätt deppig. en hemtenta på tolv sidor och jag äger inte en enda bok. en omtenta som jag har glömt det mesta av och en reklamuppgift. puh. jag är slut.

hälsa

mitt pyttelilla munsår, min förkylning och min rygg gör mig riktigt nedstämd. jag känner mig inte kapabel till att göra något utan att säga aaaahj.

men så tänkte jag på hur bra kroppen är konstruerad och att vi tar den för givet att den alltid kommer att funka som den gör nu.
för varje dag så har min rygg blivit bättre och jag brukar prata med den. det känns som att det hjälper om jag peppar den och säger bra ryggen! idag mår du bättre och du har lättare för att böja dig, ska vi ta och stretcha lite extra idag?
jag tror att den förstår och gör sitt bästa för att jag ska må bra.

mina ögon rinner av allt nysande. ska nog ta och göra lite te och sedan sova. om jag inte hittar nån bra film.

ros

usch. det var patrik, grannen, som hade ringt på flera gånger idag. och jag öppnade aldrig. så när ajdindingdong var på väg hem så såg jag han i hallen och han undrade om jag ville ha möbler av honom. jag känner mig alltid tvingad till att snacka med honom, vet inte varför egentligen.

och jag vet att ajdin kommer att hata mig, men, den människan överraskade mid idag med en ros och choklad. HAHA. mysigt. fast ingen tacky-röd ros, utan en vit. gulligt. jag mnåste öva mig på att bli snällare mot honom.

nä nu ska jag käka lite musli och sen blir det herkan ikväll med nicole.

dagens...

...stjärna


mysigaste låten.

zombie

jag som skulle lägga mig tidigt. imorgon kommer jag vara som en liten zombie som går runt med sne rygg. näsan rinner, fast bara den ena.

jepp. sov gott folks. jag ska proppa mig med ipren och sedan sova gott.

fnas

jag undrar om det är pms jag har eller nått, för jag känner mig överkänslig och paranoid.

dessutom, idag, när jag var på väg till skolan så tog det 45 minuter att komma fram. min rygg gjorde sjukt ont.
och en äcklig brun råtta sprang över vägen och jag trodde det var en ekorre. men en tant högg tag i mig och sa att hon hade sett råttor innan och sedan pratade hon på. lund håller kanske på att invaderas av råttor.

och jag sitter med den här skitseminarieuppgiften som vi har tills imorrn. egentligen är det intressant, det handlar om genus och sånt, men just nu känns det väääldigt segt och dåsigt.

känseln i näsan är borta och den är bara fnasig.

jävlaskitmänniskor

jag har ont i ryggen, huvudet och näsan rinner.

jävla skitallting. jävla skitmänniskor som existerar.

och alla killar som man inte tror lider av kontrollbehov, svartsjuka och allt annat, gör faktiskt det. alla killar är precis likadana. utan något som helst jäkla undantag. så ni kan släppa era underbara drömmar om att hitta den perfekta snubben och inse fakta redan nu.

och alla killar är precis likadana som alla tjejer.
så det kan vi också släppa. ingen är mer speciell än någon annan. män kommer inte från mars och kvinnor kommer inte ifrån venus, alla vi kommer från samma jord. i grund och botten är vi likadana.
lika dumma och fula och så självupptagna. och istället för att göra vettiga saker väljer vi att spela en massa fula spel, allt för att knäcka den starka fasaden den ene visar upp.

och visst lyckas vi.
eller så blir vi som dom. 
dom som ligger på marken och drunknar i sina egna tårar.

kom

vad ska man säga om dagen som har varit.

jag vaknade med världens ryggvärk och kan knappt gå efter att ha trillat ner från soffan. det gör så jäkla ont. det måste gå över tills helgen i alla fall.

natten blev morgon, och morgonen blev förmiddag. sen var jag ensam.

nicole kom förbi med donkenmuffins för att fira denna dag. och det var härligt att hon var här. annars hade jag suttit själv med min plågade rygg. nicole taaaaaack!

annika kom förbi, och jag kan bara säga grattis och join the club för oss korthåriga kvinnor. bra, starkt jobbat. skitsöt frilla.

och idag, jag vet inte om det var pga alla iprenar jag käkat, men jag fick för mig att en person jag känner hade (ne daj boze) dött. jag var helt paranoid och tillsammans med irma utförde vi ett mindre detektivarbete, där jag till slut fick veta att allt var okej.

puh. lång dag, och än är den inte slut. och jag vill festa ikväll, men ryggen är knas, så jag går och duschar istället.

film

jäklar vad jag är seg. fattar fasen inte det ibland.

fast jag har ändå gjort lite duktiga grejer, rensat i datorn bland annat och hittat en massa roliga grejer haha. det är sjukt vad folk har skickat till mig. hade nog helst lagt upp lite grejer, men det vore nog inte riktigt sjyst.

funderar på att bre en nutellamacka, få lite karies, bli lite tjockare och dega framför en bra film. låter som en toppenkväll.

laleh

igår var vi på laleh. och jag vet inte vad jag ska skriva här för att få er att fatta hur bra hon är live. hur helt underbar hon är. hon får en att förstå att det handlar inte om att ha de flashigaste uppträdandena och coolaste effekterna utan att det räcker med att flumma runt på scenen och vara sig själv för att nå ut till publiken.

jag rös hela tiden. jag och nicole stod bara och stirrade helt stumt. vi var borta i någon annan värld. vi var i lalehs värld.

     
laleh på scen och sedan när hon signar planscher.

några gånger tappade hon bort sig när hon sjöng och bara flummade på och så gjorde hon en till kul sak; när hon skulle ta upp sin poesibok som hon hade till försäljning så tog hon upp boken och luktade på den. haha. böcker luktar så gott!

här la jag upp en liten videosnutt, jag var bara tvungen. ljudet hackar lite, men det gör inget. haha.


UNDERBAR!

epilering

fysisk självmord är när man epilerar benen. det känns onödigt att behöva förklara hur jäkla ont det gör och hur mycket jag har höjt musiken allt för att bedöva smärtan.

jag sjunger väldigt högt.

julklapp

förra året, dagen när nicole skulle åka hem över julen, satt vi på donken och käkade (surprise). vi firade att vi skulle hem, och då passade nicole på att hala fram den bästa och enda julklappen jag har fått i hela mitt liv haha. den gullungen hade köpt biljetter till lalehs konsert och jag var så jäkla glad och chockad haha. hon hade verkligen lyckats med att överraska mig. hon är bäst!

113361-240
så ikväll är det laleh som gäller! wohoooo! fasen vad skoj vi ska ha det!

marykateolsen

haha. jag hade en så rolig dröm. det tråkiga är att jag inte minns så jättemycket.
anyways, jag drömde att jag låg på en solstol och solade vid någon pool och det var jättevarmt ute. en servitör kommer förbi för att fälla upp en parasoll och i samma stund kommer mary-kate olsen. jag blir chockad över att en kändis kommer och blir lite nervös och förväntansfull.

hon lägger sig ner bredvid mig och jag märker att hon har en ny frisyr och inte den där överblonderade frillan. så jag frågar henne vilken frisyr hon tyckte passade henne bäst och hon himlar med ögonen lite och jag fyller snabbt i och säger att hon är jättesöt i den här frillan och säger att hon passar i lite mer guldblonda toner. hon skrattar lite och så ligger vi där och snackar.

för mig är det fortfarande lite oklart varför hon hänger här med mig, men hon envisas att följa med mig vart jag än går. lite som att hon inte hade någon kompis haha.

jag köpte en glass också. i drömmen. en exakt likadan som jag käkade i fredags i malmö. det var det bästa med drömmen.


ringring

emil, den bästa mannen som vi redan har konstaterat för länge sedan, ringde nyss. han träffade nicole på lunds och de festar och han undrar var jag är. och jag sitter här och gråter nu haha. jag saknar gruppen och alla gångerna vi satt nere i datasalen och tjötade. eeeeeeemil din buse kom och hälsa på nån gång!


sunshine

113361-239om det är någon film man ska se så är det little miss sunshine. så himla underbar film och man känner

sig så glad efter att ha sett den. jag skrattade högt många gånger och, och, och man vill bara krama om hela världen för att man är så glad.


pannakakor

jag är rätt duktig.
när det gäller att göra pannakakor i alla fall. jag gjorde smeten på mindre än tre minuter. å andra sidan hade jag en stavmixer till hjälp, men snabbt gick det.

den här gången får jag äta dom själv. ingen som kan imponeras av mitt sätt att göra dom på och ingen som kan säga att det är äckligt att äta med nutella; det ska vara jordgubbssylt. jeah right. nutella is the best! haha.


bacill

ibland är det bara skönt att flasha upp sig och sedan ta en promenad. var inne hos libanesen för att köpa nutella, men orkade inte stå i den evighetslånga kön som ringlar sig runt i hela pytteaffären.
det blev en riktigt lång runda genom stan och det är så skönt att bara promenera och tänka.
gick förbi slibbet och hans girlfriend, men fattade först inte att det var han, vi hälsade sen.

alla affärerna var stängda så jag gick in på apoteket. jag köpte lysterin, ni vet den där produkten där en snubbe tar en slurp av en grön vätska och sedan exploderar det i munnen på honom. munskölj eller vad det heter.
jag är så lättlurad. trots att jag pluggar medie & komm.vetenskap OCH reklam, så borde jag fasen inte gå på allt som reklamerna lurar i oss. men så är det.

och istället för att tvätta händerna och sedan sätta mig vid datan gör jag bara så att jag sätter mig med skitiga händer här och bloggar. jävla baciller.

ut

jepp och nu är jag hemma igen. mysigt att sitta hos annika. en flummboll det är vad hon är. vi är bra att prata om seriösa saker, typ saker som att flytta hemifrån, plugg och om tjejer som gifter sig för tidigt.

igår var jag i malmö och träffade ajdin, men det blev ingen bild eftersom ajdin aldrig vill ta kort. vi satt på nått cafe där 70 procent av alla är invandrare, BKS:are allihoppa. jag snackade hela tiden, ibland med mig själv eftersom han inte var så pratsugen, men det gjorde väl inte så mycket.

sedan tog jag bussen hem och passerade det gulligaste namnet på en hållplats; sockerbitstorget. aaaaah är det inte övergulligt?

nu funderar jag starkt på att ta en promenad in till stan eller så ska jag städa. det blir nog en promenad och kanske stöter jag på nån.

te

jepp. och det är en underbar dag och jag ska iväg till annika nu och dricka te. mysigt.

köpenhamnbilder

och här kommer lite bilder från gårdagen.

     
morgon på tåget till köpenhamn - lagom pigg - två turister i storstaden


     
omkram tillsammans med duvor - miniatyrnicole kan joina klassens miniatyrer nu - turkisk mat


     
vem hinner plåta först - så här använder man en gaffel - mätt och glad utanför ankara

     
danmarks brunnar ser annorlunda ut - lite lam sats - och hopp

  
pang och partyhatten är på

köpenhamn

puh. lång dag! haha. jag överraskade nicole med en fin liten tripp till danmarks huvudstad; Örestad.

haha. nu gick ni på det. nä, vi åkte till köpenhamn och shoppade loss. fast det blev inte några ritkigt sånna där fullträffar som man känner att nu, nu nu är jag complete!, fast lite småkickar fick jag iaf. köpte ett linne, en vet inte vad jag ska kalla det, men kortare kavajjacka som används över tröja och ett par vårskor.

så där spenderade vi dagen med att flumma runt på gatorna och i affärerna. nicole fick för sig att "tryk" betydde dra i dörren, så hon stod och envisades men kom sedan på att det trots allt betyder tryck.

resten av tiden spenderade vi genom att jaga folk på gatorna för att fråga om vägen till den där turkiska resturangen (S hade varit stolt) som jag o ajdin åt på när vi var där. det lättaste var väl att hitta dit, det svåraste var att förstå danskarna. jag tror att vi frågade tio personer innan vi fattade helt. så satt vi där och käkade och sedan blev vi dåsiga, jag blev det iaf. hade suttit bra med en liten tupplur.

och sedan tog vi tåget till örestad och kollade igenom affärerna på Fields. men jäklar vad vi var sega. jag släpade efter nicole som en hund och sedan tog vi tåget igen och snabbade oss till H&M i Malmö. haha. det var en sån tur att vi inte hade några killar i släptåg. dom hade aldrig klarat av detta tror jag. nåja. nicole köpte en dundersöt klänning och jag köpte en glass, allt för att pigga upp min kropp.

tåg igen hem och sedan redhed och barb som tog oss hemmåt. haha.
en riktigt lång dag. haha. lägger upp lite bilder sen.


burp

inte nog med att jag svär, jag rapar också. fast när ingen hör mig. jag tycker synd om min framtida man. det är inget fint som väntar honom.

nuja

helvete jag måte få svära lite. jag är så trött så att jag knappt vet vad jag ska göra. jag ska nog lacka naglarna nu och sedan ska jag sova. jag orfkar inte något annat. godnatt

axplock

     
det är på donken det händer

     
thaimat - klappa händerna när du är riktigt mätt klapp klapp - lägg dig ner när du är riktigt trött lägg lägg

  
the pose - the fluff

högt

först började jag på en lagom låg nivå. sedan höjde jag ett snäpp. och nu jag har jag det på riktigt högt. musiken dånar, allt för att jag inte ska somna.

jag är så fruktansvärt trött. funderar på att gå och göra manikyr, för att sysselsätta mig tills klockan blir åtta och jag kan gå och sova.

förresten är det någon som vet hur man tar bort den där Yahoo och Google toolbar som lägger sig längst upp på typ menyn eller vad den kallas. jag är så trött på dom.

dusch

åh herrregud vad jag är seg. tänkte jag skulle duscha nu, det börjar bli dags. nicole satt här och tjötade och vi är analysexpterter och professionella skitsnackare. två starka titlar jag kan lägga till efter mitt namn.

nä nu har jag pillat färdigt i håret.

framtid

N och N, det låter som ett jäkla par. typ de kommer över på en kopp kaffe (eller chokladmjölk) hos tant Maggan och barnen får vara ute och leka på gården. haha. ja vilken framtid säger jag bara.

ljus

så nu har jag snabbstädat lägenheten lite och gömt undan mina pyjamasbyxor. näsan och nicole kommer snart. och nicole har varit söt och köpt ljus till mig! jees, glömde att inhandla sånna på ikea jag var där sist med m&p.

det är så skönt väder. jag älskar det! det har varit soligt hela dagen och jag längtar efter sommaren. dagarna blir allt längre och det har aldrig varit sådär riktigt jävla kallt som det brukar vara i februari.

jepp så är det.

mama

"pravim rucak i slusam Olivera i njegovu Magdalenu i samo da ti kazem da te puno volim! slijedeca pjesma na cd-u je Suada i Plavi Orkestar ha ha"



en låt som tar mig så många år bakåt i tiden, då jag satt i mammas knä och klappade händerna, hon sjöng och pappa spelade. fasen vad jag saknar den tiden.


kupus

jag är så pissseg och ser verkligen schleten ut. det är helt sjukt vad kroppen gör när den är i ett tillstånd där sömn fattas. nu ska jag käka kupus och sedan försöka läsa igenom reklamhäftena.

spanishlulluby

I want to be where the sun warms the sky
When it´s time for siesta you can watch them go by
Beautiful faces, no cares in this world
Where girl loves a boy
And a boy loves a girl

och det är för tidigt att känna nått, men jag rycks med, trots att kontrollen är det sista jag vill mista. ibland är det oundvikligt.

skarpt

allstå det absolut bästa är att stänga av musiken och klicka ner bloggen så att jag inte har något kul att läsa eller lyssna på och sedan skriva ner uppgiften. och jag tror jag ska göra det. sedan sova.

trumma

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.
jag hatar när jag är okoncentrerad.

yooooooooooooooooou are my everyyyyything.
jag är inne lite på al green och marvin gaye på sistone.  undrar när denna period dundrar förbi.

inte nog med att han spelar, han sjunger bra också. ah suck.

himmel&helvete

trubbel i paradiset. grabben på andra sidan väggen bråkar med sin tjej. och det hörs övertydligt när han säger men hur fan ska jag klara av att du gör slut, och sedan säger tjejen något knappt ohörbart och han svarar nä men jag pallar inte längre. sen blev det tyst.
stackars mig framförallt som får stå ut med detta, men sedan tycker jag nog synd om min granne också som inte verkar ha det så bra.

sedan funderade jag på alla tusen gånger jag har skrikit som en idiot i telefonen mitt i natten. för det mesta är jag lugn och lite flum, men när jag får mina aggressiva ryck så går ingen trygg. och så kommer blackouten och när jag väl har fått ur mig min ilska så blir jag eftertänksam och tänker att var det här verkligen nödvändigt?

svordom

jag svär som en borstbindare. undrar om jag kan botas från detta. det var nån snubbe som sa till mig det att fan vad du svär ofta magda. och jag skämdes. fattar egentligen inte varför. det anses väldigt obildat att svära och man är fåordig om man gör det, men hur fasen kan man undvika det.

sen säger alla att tjejer inte ska svära för att det låter så fult. och jag kan hålla med om det, men det låter lika fult i mina öron även när killar svär för mycket.

för det mesta säger jag fan, och sedan blev det fasen, för det låter lite mildare. och jäkla skit säger jag hela tiden. på bosniska svär jag knappt, det grövsta jag säger är glupo govno, och det är när jag är riktigt förbannad.

killar

KILLAR KIILLLLLAR KIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLAR KILLS!

trött

gud, jag tror nog jag tar alla rekord i lat- och seghet.
en himla seg uppsatsföreläsning idag och sedan satt jag, nicole och micke i bibblan och snackade en massa skit istället för att plugga på uppgiften. sen blev vi aströtta och åkte till donken i mickes racerbil och där fortsatte vi snacka skit. och det slutade inte där för sedan fortsatte jag och nicole på reklamföreläsningen också.
när jag kom hem var jag tvungen att hoppa och dansa lite för att piggna till.


fuj

fanfanfan. jag hatar när jag lägger mig så sent trots att jag höll på att somna när annika satt hos mig innan. och jag blir helt stress när jag tänker på morgondagen. fuuuuuuuj.

ok sov gott magda.

nacke

jag har sån jäkla nackspärr. fyfasen det gör ont, är tvungen att vända hela kroppen om jag ska ex titta bakåt. undrar när den släpper.

dagens...

...gårdagens kväll


hittad

jag har gjort jättemycket saker nu, jag känner mig fantastiskt duktig. iiih.

och förresten, jag är så dum, men jag hittade min tavla och den låg bakom min bokhylla, fast den hade verkligen åkt in jättemycket bakom, så när jag höll på och flyttade den så hittade jag den!
jaaaa nu är min vägg glad igen. och allt är så dundermysigt. och jag är så dundertöntig. hihi

tvåsteg

aaah, det har varit fina morgnar att vakna till de senaste dagarna. idag gick jag upp vid halv 10 för att tvätta, sedan gick jag och la mig igen och sov 40 minuter och sedan gick jag upp igen för att hänga upp tvätten och sov sen igen och nu är jag här. jag sover i skift. nu är jag lagom pigg.
det finns många grejer jag ska fixa idag. måste hänga upp ett par nya tavlor och så måste jag pynta lite här. men först frulle och ett avsnitt av heroes. jeeeah.

natti

nu jag jag typ ägnat en timma till att klicka in mig på folks presentationer på novaraja och varje gång har jag sagt åh boze. av någon anledning klickar jag alltid in mig på människor jag förfäras över.

det är dags att sova nu. lite mkt att göra imorrn också. puss puss

snyft

allstå jag saknar min tavla som fasen. var har den tagit vägen? jag blir helt jäkla paranoid eftersom den kan INTE försvinna från min lägenhet. det finns inte en chans. vem har den? hittelön utlovas till den som kommer fram med den eller ger förslag på var den kan vara.
snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyft.

familjebilder

lite familjebilder från idag

     
pappa slappar och min nutellamacka väntar på mig - m&p tittar i fotalbum - mutti och jag i storstaden malmö

     
peace out bices - kladdakaka med vaniljsås, en ny form av födelsedagstårta - m fick ett halsband av mig i födelsedagspresent och pappa tittar kritiskt på det

  
m blundade på varje bild, men här höll hon sig vaken, tittade oroligt upp på pappa medan han monterade fast min lampa

lite flummföräldrar som håller på och skojbråkar och skrattar hela tiden. vi skrattade hela dagen idag. haha. älskar dom helt jävla för mycket haha.

bort

ajdin har låst in sig på toan och kommer inte ut. vet inte riktigt vad han håller på med. vi satt och tittade på film och jag vet inte, men jag blir alltid lite depp efter att ha sett sånna bosniska filmer.

försöker peppa upp mig själv här lite. är så jäkla trött egentligen, och trots alla fester som pågår här i huset känns det som att jag kommer att sova som en stock i natt.

jepp. och nu blir jag bortkörd från datan också.

verkstad

haha kan inte låta bli att blogga trots att värsta verkstaden pågår här i min lägenhet. mamma håller på och syr in mina jeans, hon tog med sig symaskinen och pappa håller på och fixar min nya lampa. ja det är härligt. dom är härliga, dom fixar allt. vad skulle jag göra utan dom. jag hade inte kunnat sånt här själv.

spegel

kan dom inte komma nu!! jag känner mig så sprallig, vill bara kramas med min mamma. måste käka frulle nu. vi ska dessutom till ikea och handla en spegel till mig! haha.

hjälte

gårdagen. den var minst sagt annorlunda och oväntad. det är herkules vi snackar om, så det är inte så konstigt haha.

jag och nicole flashade upp oss och satt på herkan och snackade skit tills S och hans polers kom. så var vi med dom resten av kvällen. nicole mös lite med S och jag snackade politik med F haha.  så himla klok kille, jag snackade lite bosniska med honom också.
och KJOL kommer aldrig bli sig lik när Näsan har åkt iväg.

(jag filade ner mina naglar helt nu, och det är jätteovant att skriva på tangentbordet, är så van vid att glida runt här, men nu är det som att mina fingrar är stora ploppar som bara klankar ner här)

sedan så, blev det bättre. trumpeten kom. hihi.

        
HAHA, den bästa bilden - U, N och S - gullegull

     
pose HAHA - vi tre - jag och min ängel

föräldrarfällan

hallå, vi är ju inne på februari nu! haha. jag har tappat kollen helt på månaderna och datumen. jag har ingen koll på något längre. vet aldrig om vi har föreläsning, läxa eller om jag ska jobba. innan älskade jag kalendrar att fylla i, men nu har jag knappt använt den. min slibb-kalender som jag aldrig riktigt fattade tycke för.

anyways, egentligen vill jag bara ha sagt att det är en underbar dag idag, jättesoligt och hela lägenheten lyser upp. och jag vill ha sommar, sitta på stortorget med nicole, käka donkenglass och gå runt i flipflops och tights. och så tänkte jag på den gången, den allra första gången jag såg the trump.

mina föräldrar kommer snart, och jag längtar så jättemycket efter dom! nu känner jag att jag har saknat dom så mycket. och mamma ringde nu, och vi båda iiiiiiiiiiade. min gullemamcic.

pojke-tavla

en jättekonstig sak som jag inte vet hur jag ska förklara.
för några dagar sedan när jag vaknade såg jag att min pojke-tavla hade trillat ner från väggen, och den dagen när jag vaknade så tänkte jag vad konstigt att jag inte hörde att den hade ramlat ner, för annars hör man när dom ramlar ner.

så idag när jag skulle ta upp båda tavlorna, dom brukar ramla där bakom tven, så ligger bara flickan-tavlan där. pojken-tavlan är borta. jag är helt lost, för det är inte precis så att jag kan ha lagt den någonstans. det är omöjligt att tappa bort något på den här lilla ytan. helt jäkla omöjligt, men tavlan är spårlöst försvunnen.

jag undrar om någon bara har gått in i lägenheten och snott den. det är så oförklarligt.
jag vill ha min tavla!


rapport

razradila sam se se pravo, kao sto bih mama rekla haha :) jag har varit duktig.
nu är det bara att dammsuga och sedan är allt klart. ikväll ska vi till herkules och sitta och dansa. hoppas det blir skoj, eller det blir det oftast. bara man inte bara sitter hemma.

jepp, det var en liten rapport, så jäkla tråkig haha.

oreda

aaaaaah jag sov i typ en halvtimme innan idioten ovanför mig tappade något i golvet och väckte mig. sorterade foton och det är så jäkla kul.

syndade idag med nicole på bk och nu ska jag fixa lite grejer snabbt, måste köpa en present till min mutti som fyller år på söndag. dom blir bara äldre och äldre.

det ser ut som att en minitornado har dragit framn i min lägenhet och jag måste faktiskt städa IDAG med tanke på alla gäster som kommer i helgen. jajajjajajajjajajajaj. hihih.

tystnad

idag sa jag något på föreläsningen, för första gången haha. jag tycker inte om att prata, speciellt inte när det bara är vissa i klassen som pratar hela tiden, och då känns det som att man "förstör" deras gäng genom att man flikar in med någon kommentar. haha. jag sa nåt vettigt idag, har helt glömt bort vad det var.
clark kent sa också något och heidrun blev helt till sig och ropade "fantasiskt, das ist fantastisk!". bra bra. och clark är lite skum, alltid så råkar han hamna bakom mig på något sätt. han väntar in och sedan går han bakom mig. lite skum.

och så var jag på netto idag. jag köpte mat. jaaaa. och nu ska jag äta. är väldigt hungrig faktiskt.
och jag har en så jäkla kul helg framför mig. min familj kommer på lördag och imorrn ska vi ut på herkan förmodligen och, och på söndag ska jag titta på film och äta pannkakor.

jaaaa

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Hhihihihih.

platt

lägenheten är stökig. jag håller på och tvättar. käkade frukost nyss och måste hinna läsa igenom lite i reklamkompendiet så att jag har någorlunda koll. idag plattade jag håret för första gången på länge, säkert en månad sen sist. och jag vet inte om jag trivs i det så mycket, det är så skönare när det är lite krulligare. onödigt vetande, jag vet. nu ska jag fixa lite grejer sedan är det dags att cykla. puss

RSS 2.0