fest

lite livebloggande från nicoles rum. nu ska vi tre ut och festa på Sydskånskan. wohooo. mina skor är dygnsura och jag kommer med stor sannolikhet bli förkyld, men vad gör man inte för att få sig ett bra partaj.


bränd

jag vet inte hur många gånger jag har petat bort skorpan på örat, som jag brände när jag plattade håret. när ska det växa fast ordentligt så jag inte tar sönder det?

jag har inte gjort något vettigt idag, och det gör man inte, speciellt om man heter Magda och bor själv. jag måste skärpa mig.

bilder

jag har skickat in bilder för framkallaning nu. det blev 330 bilder sammanlagt som sedan omsorgsfullt ska placeras i mitt nya fotoalbum! längtar!

jag tror att man uppskattar sitt liv som mest när man kollar på fotografier, för då inser man allt man har varit med om och allt sånt.

måste laga middag också. vet fortfarande inte vad jag ska göra, men jag är lite sugen på nudlar.
ikväll är det party med nicole och mia som gäller. ska bli skönt att komma ut och socialisera lite.


helvete

jag hatar pundaren. igår kom han hem runt 4 på morgonen tillsammans med några polare och hade fest med musiken på högsta volym, det kunde lika gärna ha varit hos mig. hur kan människor vara så hänsynslösa? jag vet inte om det är surkärring-varning på mig, men jag pallar fan inte av honom. och ju mer jag funderar på det så blir jag mer arg. ska jag behöva gråta av irritation över detta? jag blir så jävla arg.

sova

det kanske är dags att sova nu. så gulligt med alla kommentarer. jag antar att jag nöjer mig med det få jag har.

gud vad jag är seg ibland. tur att jag har köpt en eltandborste annars hade jag fan inte orkat borsta tänderna nu.

god natt.

bra

varför är ingen på Msn? jag är typ den enda. varför festar alla? jag blir fasen lite smådeppig av att lyssna på Crvena Jabuka.

men en sak är rolig!

det är spikat iaf. jag och Ajdin ska till Dublin! woohhhhooooo!


sjuk

jag är så sällskapssjuk just nu. jag har käkat lite nutella mackor för att få i mig lite socker.

det är party på alla sidor om min lägenhet, Pundaren har fest, han som bor jämte mig och den andra som bor jämte mig. själv lyssnar jag på Crvena Jabuka på nästan högsta volym och tycker synd om mig själv haha. det är så skönt. så skönt.

guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag älskar allt med CJ. det är så befriande att bara höra musiken och inget annat.

förresten här är min nya gardin, den gömmer sig bakom den bruna.


bild

på bilden där nere ser mitt huvud enormt ut, men det är bara för att jag står närmast kameran. haah. ni tror mig säkert inte, men det är så det är haha.

familj

så nu har jag chattat lite med min bror också, få tillfällen där vi chattar loss så att säga. jag saknar dom alla jättemycket. det ska bli så kul att åka hem till Bajram.

men det händer att när mamma ringer ibland så blir jag bara irriterad för att hon drar ut på allt så himla mycket, och ibland kan jag inte hålla mig och blir bara irriterad, jag borde istället förklara för henne att det är mormors-varning på henne. sen blir jag själv ledsen över mitt så fula beetende och lovar mig själv att jag ska ändra på det och ändå händer det igen.

loveeee my maaamcic

 
113361-5
tajko, mamcic och jag


113361-6
Deno

glad

Det är så roligt att se att favvo-Nerko läser min überegocentriska blogg, och han kommenterar. naaaw. så gulligt.

jag har nya högtalare som verkar funka som dom ska, bara att den där basen eller vad det är, är så himla hög och dunkar för mycket. det måste kunna gå och sänka ner den lite.

annars så har jag köpt nya panelgardiner som matchar min snygga blomma.


godnatt

nu ska jag försöka gå igenom den där texten som jag halvt fattar och halvt inte har en aning om. sen ska jag sova, jag är i stort behov av sömn. blä. sovgott vänner

duktig

nu har jag duschat så nu kan jag äntligen plugga. fan vad segt det ska vara att sätta igång med pluggandet. vaaaarför har jag absolut ingen självdisciplin? varför?!

Metro

orsaken till att jag är seg är för att vi var ute igår.  det var en kul och annorlunda kväll. vi festade på som vanligt och frammåt stängningsdags var dom flesta killar på oss. de andra tjejerna var smarta nog att dra i tid, så där stod vi på dansgolvet och typ hundra killar. alla fulla och småflummiga. gud vad man ska behöva stå ut med egentligen.

senare hängde vi på korren och käkade freidrichs födelsedagstårta. jag kom hem sen och tittade på Par på prov och sen somnade jag när det blev alltför pinsamt i programmet. usch.

     

seg

jag är lika seg som nicole. fattar inte hur jag ska ta mig genom dagen utan att åtminstone somna en gång i fåtöljen. så himla trött och önskar bara att det inte fanns så mycket att plugga på.

dröm

innan jag gör något annat måste jag berätta om drömmen jag hade i natt. det hela började med att vi var på ett bröllop, Nadjas bröllop, det är jättesjukt i know. hursomhelst så var det på en strand och jag kom dit tillsammans med Irma. vi var äldre också för vi stod vi ett bord och kollade i ett fotoalbum där vi var yngre, och jag kom fram till en albumsida där det enbart var bilder av oss tre när vi var yngre, sånna innan-kriget-bilder. jag blev ledsen  eftersom jag inte hade dom bilderna så jag letade efter någon som kunde kopiera bilderna. och plötsligt säger Emanuel (från klassen) att han har en scanner och han kan scanna in bilderna åt mig. jag blir skitglad.

vi bläddrar vidare i albumet och tittar på bilderna på nadjas snubbe, som inte är Daniel, utan det är en kille med långa dreadlocks och både jag och irma blir lite förvånade över detta eftersom vi antog att det bar daniel.nadja kommer och säger att visst var han söt när han var liten och vi håller med.

sedan är det dags för oss att gå och sätta oss på våra platser och vänta på att det ska börja. mitt i allt så händer det något (kommer inte på vad), som gör att jag blir konstig och bara går därifrån och irma hänger med mig. plötsligt är bröllopet avblåst och jag kommer ut där och emanuel säger att  nu behöver han inte scanna in bilderna eftersom alla bilderna har hamnat i Metro, så det är bara att klippa ut dom istället.

nästa scen och vi är i ett gammalt hus och på soffan sitter jag med B och av någon anledning börjar han klia min arm men slutar när A kommer in, eftersom A är kompis med B och tydligen var han intresserad av mig just då (i drömmen).

A börjar tjura men jag är så himla trött då så jag säger nu sover vi och så somnade vi.

hela drömmen var så konstig, för för två dagar sen drömde jag om Nadja igen, och då hade hon fått barn och allt sånt.
det var en väldigt konstig men samtidigt bra dröm, jag träffade folk jag inte har sett på länge. det var bra.

humör

var nyss ute och slängde skräp och adisa höll mig sällskap samtidigt som hon höll i min dammsugare som hon lånade.

är lite seg, men jag vet ju att jag kommer att vara på bra humör ikväll. ska bli kul att festa loss lite. det var liksom lite länge sedan.

mina naglar är lite spröda och skivar sig lätt trots att jag äter nyttig mat och smörjer med nagelolja och allt sånt. jag vill ha mina långa naglar nu!


bokrea

idag tog jag en sväng till åhlens, efter att ha suttit och skrattat med Nicole och Linda på Sol. mysigt, men sen kände jag att det var dags att åka. 

det är ju någon bokrea på åhlens, fattar inte varför dom sätter igång så tidigt. jag köpte bara två bra böcker. den ena var En riktig våldtäktsman. jag kom att tänka på Amanda, hon och jag diskuterade våldtäkter ofta. det var en bok jag velat läsa länge men alltid glömt bort den. så nu har jag den! jeeej.

den andra boken var Hjälpa, rädda, förebygga. goda råd som klarar krisen. jag har ju blivit lite extra paranoid sedan Pundaren ovanför mig somnade i duschen, så jag är väl medveten om att vad som helst kan hända nu, därför har jag införskaffat mig en riktigt bra bok ifall fall. men förhoppningsvis klarar jag mig.  

Pundaren hade i för övrigt fest igår runt tre på natten. han får ju absoluuut inte bryta sina vanor trots missödet i duschen. fyfasen.

tackade min härliga mamma som beväpnat mig med öronproppar.

puss

hej igen

jag vet att jag är rätt jobbig med mina bloggar, men nu lovar jag att inte hålla på och byta runt hela tiden. den andra bloggen krånglade lite mycket, och medan jag skriver här så märker jag att den här har också en tendens att sega ner sig. jag blir aldrig nöjd.

hursomhelst, nu är jag back!


hej

fan vad jag är jobbig

RSS 2.0