adam brody

adam brody lorene scafaria 01
gud vad manlig han har blivit! det tar lite tid för babyface pojkar att få ett lite manligare ansikte. är det bara jag, eller är det så att han verkligen BARA passar ihop med rachel bilson?

får det lov att vara en mäck?


ny favvomacka:
- lite smör på
- rökt lax på
- keso
- lite gurkish

MMMMM yummie.

parachutes och morgontidningar

har ni hört den låten? senaste cheryl cole. okej lägger in den här också. videon är lite boring, men vafasen orka göra värsta spexiga videosarna om kärlek när hennes husband är en cheating asshole. kan inget annat än känna medlidande för henne även fast hon dras med knasiga rykten om att vara värsta bitchen/rassen/etc.

allstå tänk att verkligen behöva sjunga om typ att hon inte behöver en fallskärm eftersom hon alltid kommer ha sin baby som fångar henne istället, ok inte för att hon skrev låten, men man har nog ändå en tanke om någon när man sjunger sånna här lovesongz. hang out there girlfriend!

jaha, då var ju tentan avklarad också, var hemma inom mindre än en timme. började tentan 13 och var hemma 13.55. det är ju rätt underbart. jag tror nog att jag kommer bli godkänd, rättare sagt jag måste fasen vara det, finns ingen chans att jag failar på den här.

jag brukar inte sitta överdrivet länge och plugga, började plugga på den här tentan i tisdags ex och då hade jag en hel vecka att ta igen, missade när jag var sjuk i bihålesnorbajsinäsan. problemet med mig är att jag är så LAT när det gäller plugg, jag börjar verkligen näst sista dagen, för jag har tyvärr inte det där drivet som många andra har som sätter sig en vecka tidigare. disciplin är inte min starkaste sida när jag MÅSTE göra grejer.

men det positva med mig är att jag är sjukt STRUKTURERAD. överdriver inte. jag måste ha kontroll och struktur över det mesta, i det här fallet mina anteckningar. jag går igenom anteckningarna, renskriver dem i vanlig skrivbok och där strukturerar jag upp allt, och det är det som tar mest tid. men när jag väl har struktuerarat upp anteckningarna så kan jag också allt. behöver inte repetera spec mycket mer.

min hjärna är fantastikt på det sättet, men tyvärr kass när det gäller att verkligen sätta sig ner och påbörja skiten. jag har nog inte det där som kallas fotominne fullt ut, men jag memorerar alla mina sidor automatiskt i skrivboken dvs hur dom ser ut och vad som står vart, och sen när jag sitter och skriver tentan så drar jag bara fram den sidan och vet ungefär vad som står där. jag skulle nu lätt kunna rabbla upp alla sidor jag har skrivit ner.

jaha. nä nu måste jag nog bajsa! hoppas ni inte blev äcklade! jag brukar alltid läsa bloggar till frukosten, orkar ej TRÅKIGA morgontidningar, och då är det kanske inte så kul att läsa om bajs när man äter.

på tal om morgontidningar, det är så himla PK att som journalist äääälska att läsa morgontidningar, typ jaha du läser inte DN till ostmackan, okej då måste du automatiskt vara en kass journalist. allstå morgontidningar är så sjukt överskattade, för att inte snacka om kultursidorna........döööööööööööööör lite. har läst en kultursida i hela mitt liv och kan väl säga att jag slösade fem minuter som jag kunde ha lagt på vettiga grejer. stör mig så fruktansvärt på journalistnissar (JA DET ÄR MÄN) som anser sig vara lite bättre och lite smartare och lite mer intellektuella när de kan författa en torr bokrecension eller skriva en krönika om strindbergs betydelse inom svensk litteratur. SNARK.

okej på tal om tidningar, i senaste SOLO kan ni läsa en del grejer som jag har skrivit! jag ska ta en bild senare så att ni får se. har inga PDFs än så länge.

men nähe! hejdå!

min egna :DDD

Aftonbladet ringer idol-eddie och frågar "har du flickvän?", "ja", och så har han inte det :PpPp

senaste nytt

idol-eddie är homosexuell. YEEEEEAHHHH GOOD FOR HIM!!





*sörjer lite*

sallad

gjorde precis en gottig sallad till mig, tog en paus i tentapluggandet. känns rätt soft, är inte det minsta stressad över den här tentan, men ska fortsätta nu.

måste sova

jaha, då har jag suttit någon timma med mitt tentaplugg. känns som att det börjar bli dags att sova nu om man ska orka med redovisningarna (zzzZZz - snarkvarning på många idag) imorgon. problemet nu är att jag inte kommer att kunna somna, inte när jag har blivit pigg nu.


snark

ikväll extrasänder vi muttation, ni lyssna på mig och aida ikväll kl 19.00.

nu ska jag sätta igång med tentaplugget.

nu är det nog dags att sova

det fanns en tid, när jag var runt 18 kanske, som jag tyckte att oliver dragojevic var "mamma&pappa"-musik, dvs musik som bara ens päron lyssnar på när dom dricker dricker kaffe i soffan, båda fortfarande i pyjamas. och det stämmer, för så har det sett ut hemma hos oss.

oliver har i alla fall alltid varit med, under hela min livstid, men ändå har jag ibland hånat folk för att dom lyssnar på musiken. inte för att den är dålig, långt ifrån, utan för att den handlar om kärlek. fast kärlek på det där sättet som bara par som har varit ihop länge, länge, kan relatera till, inte vi snorungar som blev kära i ny kille varannan månad. jag tyckte verkligen det var töntigt att sitta och lyssna på oliver, för det är ju ändå en viss typ av stämningsfull musik som man kanske lyssnar när man är på ett speciellt humör, och inte något man bara sitter och degar till. jag ser alltid ett par som dricker vin framför mig när jag tänker på hans musik, jag kan liksom inte slå den bilden ur huvudet på mig! har försökt många gånger trust me.

jag vet inte om det kommer med åldern, men idag har jag en helt annan uppfattning om låtarna. för dom är underbara. glöm allt annat smör, för det här är dom ultimata kärlekslåtarna. det finns ingen som oliver.

och på tal om musik. min granne lyssnar också på musik. det är jobbigt att få sin sömn störd. och även fast musiken inte är så jättehög, så blir det plötsligt jättehögt när man ligger själv i en helt tyst lägenhet. då är till och med kylen ett störningsobjekt.

och jag är lite stressad pga att jag inte hittar min ena öronpropp. jag proppade i dom i fredags när det var sånt jävla ståhej i huset, men när jag vaknade på morgonen hade jag bara den ena kvar. den andra är fortfarande spårlöst försvunnen.

mange schmidt feat vanessa falk - allvarligt talat

jag tycker inte om mange schmidt, inte alls verkligen. men hans nya låt är riktigt bra, och då är det tack vare vanessa falk. hon gör fasen hela låten. heja tjejer!

lite mat


jag älskar mat!! jag älskar frukostar när jag hinner ta tiden och njuta av frukosten, typ helger. dagens frukost bestod av laxmacka och havrekuddar med bananaz, russin och fågelfrön. min frukost ser alltid ut så här, jag kan inte ändra mina frukostrutiner. måste alltid ha en macka och så flingor.

men man kan byta pålågg och det finns ju olika flingsorter eller byta vanlig mjölk mot jordgubbsfilmjölk eller yogurt. det finns ju ändå en del att välja på.

men igår gjorde jag en asgod, enkel och snabb middag. jag hatar matlagning som tar tid, då skiter jag hellre i det. vill ha mat NU om jag är hungrig.

till den här färgglada rätten behövs följande:
- köttfärs
- kidneybönor
- sådana stora vita bönor
- kikärtor (alla tre bönsorterna finns i konservburkar)
- sweet&sour sås
- creme fraiche
- vinäger
- tomatpuré
- lite bladsallad
- nachochips

1. använd hur mycket du vill av allt, men ha ungefär lika mycket kött som bönor. stek köttfärsen och krydda med salt och peppar. jag är askass på kryddor, tidigare använde jag bara salt som krydda eller vegeta (allkrydda) haha.
2. lägg i alla tre bönsorterna  och låt dem bli varma
3. lägg i en "sträng" tomatpuré, ca två msk sweet&sour sås och tillräckligt med creme fraiche så att det blir lagom grötigt. häll i lite vinäger också.
4. servera med hackad sallad och nachochips. jag brukar mosa chipsen och sedan strö över och blanda med röran eftersom det blir lite lättare att käka.

skitgott! pruttvarning dock. gå ej på dejt efter den här fina middagen.

god morgon

men gud, är det inte världens uslaste söndag när man inte kan somna om när man har råkat vakna en gång? inte nog med att jag inte kunde somna, somnade vid fem och nu är klockan inte ens elva och jag sitter och kollar på nyhetsmorgon.

gäsp.

nämen om man ska ta tag i dagen nu. börjar kanske med lite disk. hurra.

brukar du ta hundra bilder?, "nä", och så gör man det. (förlåt haha)

ikväll var jag, aidå och sofa ute. vi stack till krogen med uteservering på larmtorget (som jag inte kan namnet på) och satt där en lång stund med varsin cider. därefter drog vi till corner och fajkade och käkade.

och nu ska jag gå och sova.

även fast jag inte vill. älskar sådana nätter som den här.
godnatt.

kass humor, "ja", och så är det inte det :PpPPP

kom på den själv. haha.

nä men, dom här :PPPPp-grupperna som finns på fejjan är ju för jäkla kul allstå. jag garvar åt dom iaf. några exempel:

Di Leva frågar:"Vem ska jag tro på?", "Gud!?",så gör man inte det ;PpPpPPpP

Man ropar till Kissie att hon är snygg så tycker man hon är skitful ;pPppPp

Haddaway ringer: " what is love? , "vet inte", men så vet man ;PpPpPpp

den här kom jag också på själv: sov du?, "nä", och så gjorde man det :PPppP
HAHA. allstå *lättroad*

forward

jag har gjort något oehört skämmigt idag, något som man absolut inte ska göra eller får göra om man vill framstå som professionell, så skämmigt att jag fortfarande får en ÅHHHH-klump i magen när jag går in på min mail. jag kan inte skriva ner vad det är jag har gjort men ni kan säkert sätta ihop det själva när jag säger "söka jobb+mail". vad kan möjligtvis gå fel? eh, JÄVLIGT MYCKET.

alltså skäms varje gång jag tänker på det! ha ha ha.

bryn christopher - the quest

okej jag vet att folk aldrig klickar in sig på andras youtuberekomendationer, jag bland de många, men den här låten är faktiskt riktigt fin. allstå fin på ett "uppvaknande" sätt, men det är kanske bara så jag tolkar det.

minns att jag hörde den i samband med ett greys avsnitt för något år sedan och bölade, så, hm det är nog bara jag som tolkar den så som jag gör haha.


usher ft will.i.am - omg

dagens låt! tycker dock att den suger i början, lite väl mycket lil wayne vibbar över det och det gillas inte. men sen kommer den igång.

sova

åh herregud får man ta en nap?

JONAS, din skit!

jag tar en paus i mitt artikelskrivande för att uttrycka mig angående detta. det handlar allstå om Tora, hon som påstås ha legat med Jonas Bergström, prinsessan Maddes fästman.

tjejen är 21 år gammal och kommer förmodligen alltid förknippas den här affären. hon har valt att tala ut om flörten/ligget med jonas i norska se & hör. så här säger en bekant till tora: – Tora har skrutit om det här. Men jag trodde att hon ljög. Hon är en tjej som alltid vill synas, säger en bekant.
om det på riktigt är en bekant så har hon jävligt sugiga kompisar, men eftersom det är aftonbladet som har publicerat artikeln så kan man väl säga att den "bekanta" oftast är journalisten själv i fråga som har skrivit artikeln. de bekanta finns inte i verkligheten, antigen har de ett namn är så är det inga.

okej för att aftonbladet sysslar med nöjesjournalistik, som jag oftast läser och ibland försvarar, men att journalisten väljer att skriva en sådan här artikel som endast stämplar tora som trash är bara så jävla fult. behöver jag ens nämna att journalisten som har skrivit artikeln är av det manliga könet? säga vad man säga vill, men det är inte helt orelevant. 

kul att han dessutom har lyckats catcha två killar som naturligtvis ska säga sitt. de går på hennes skola i england och säger bland annat: – Jag skulle inte heller känna igen en svensk blivande prins. Men som norsk borde man nog ha gjort det, säger Phil, 22.
Phil, som förmodligen blev dissad av tora någon gång på någon töntig studenfest. så klart att han ska säga sitt. allstå fyfan för dig phil, tora vet med all säkerhet inte ens vem du är och så tycker du att du har rätten att uttrycka dig om henne om sådant som du hört på omvägar, via kompisars kompisar, för du hänger med all sannolikhet inte med henne.

okej, så hon låg med jonas. och hon talade ut om det i medierna, OCH hon tog betalt. jag kan ju säga att jag inte heller skulle göra det gratis. smart gjort av henne. och hon gör ju faktiskt madde en tjänst när hon visar vilken idiot till kille han egentligen är. det här är inga rykten, det har hänt. och har dom inte legat så har han förmodligen flörtat runt med andra random brudar i skidbacken. ingen rök utan eld som man brukar säga.

det mest irriterande med den här artikeln är inte att toras äckliga klasskamrater kommer till tals och håller låda för aftonbladet, eller att hon inte kommer palla gå tillbaka till skolna pga det som har hänt eller det att hon kommer att förföljas för det här länge.

det mest jävla irriterande är att journalisten framställer, OCH låter andra framställa henne som värsta slampan som ligger runt för pengar, medan de är knäpptysta om jonas och vad han har gjort. det är ju trots allt JONAS som är förlovad med madde, det är trots allt HAN som har varit otrogen, inte tora, det är trots allt HAN som är en officiell person som dessutom är på god väg att flytta in i kungahuset. alltstå är det HAN som är skyldig till hela den här karusellen. skyldig till allt. 
toras enda "misstag" var att tala ut om det. och jag hejar på henne.

so YEAH här har vi en presskår som slickar kungahusets alla rövar, för det vägrar verkligen måla ut jonas på något sätt. har vi läst en enda negativt vinklad artikel om jonas? nej. har vi läst en enda artikel där man pekar ut jonas som en otrogen man? nej. är inte jonas mest skydig och borde vara den som ger fetaste ångerintervjuerna? eh...JO.
 
för det första bör kungahuset skrotas eventuellt göras om till ett aktiebolag, för det andra ska inte mina hårt intjänade sommarjobbspengar gå till jonas knullkalas och för det tredje; varje tjej har rätt att få reda på om hennes kille är otrogen!


glömde presentera er för bongo

säg hej till min lilla mango! det är han till vänster allstå. han till höger är en föräldrarlös bambusstjälk. ni vet en sån man kan köpa på ikea för tio spänn, en sån avlång grön pinne? den pinnen dog iaf och det här var vad som blev över. kunde inte låta den dö.

min lilla mango är faktiskt en riktig mango! jag kallar honom för bongo (engelskt uttal), det kommer ifrån: mango (frukten) -> mongo i precious -> bongo (rimmar på mongo). jag planterade en enorm mangokärna efter att jag hade ätit upp mangon och nu har den slagit ut. tänk vad fantastiskt. jag tar hand om den jättebra. och växer den på så kommer den få en större vas.

säg nu att den är fin och världens gulligaste mango ni har sett!! även fast den är ful.


fula bebisar

jag fattar inte grejen med folk som ska skriva om andras bebisar ÅHHH GUUD VAD SÖÖÖT och VILL ÄTA UPP HONOM, och så är ungen asful. asså riktigt ful. alla bebisar är INTE söta. när ska folk inse det? bara för att alla tycker att ens egna bebis är göllig så betyder det INTE att ungen är söt i andras ögon. antigen så är man snäll eller så ljuger man vid en uppenbart ful unge.

kupus i love u


nu ska jag äta kupus (kålgryta, vet inget bättre namn) för andra dagen i rad.

gottigott.

radiosändning

okej ett till inlägg här innan jag drar täcket över huvudet.

det var en lång dag idag. från tio till fem i skolan i datasalen. vi håller fortfarande på med ekonomijournalistik och det går väl sådär....nä men det går OK kan vi väl våga påstå. har ej känt av konkurrensen bland klasskamraterna än, kanske för att jag ignorerar det lite. sitter istället med aidå och sofa och bara driver om allt och inget. till slut är ju allt kul, och det är minst sagt uppskattat.

klockan sju sände vi muttation. första gången på drygt två månader och det kändes skönt att vara tillbaka i radiostudion. vi snackade om vulkanen på island, politikernas hemliga näste, gud och otrogna partners!

aida skötte spakarna. blev till och med en liten låtmix. mmm.

jag i all min helhet.

krästijn (extremt skånskt uttal) i sin egenstickade harry potter-halsduk.

MAAAAAGGGZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzz....gonatt.

somnar typ nuuuu

då har jag bäddat ner mig i sängen. är egentligen mer van vid att tjata på min män om att vi ska gå och lägga oss, men nu har jag faktiskt ingen att tjata på! jag är AAAAALLL BYYYY MYYYSEEEEEELF (celine dion) den här och typ halva nästa vecka eftersom iman är i stockholm och spelar in en kortfilm med ett par klasskompisar.

och på tal om det så är dom faktiskt ute efter statister som kan ställa upp den här veckan. här på fejjan kan ni läsa mer om det och få en chans att synas i en bra kortfilm, även om jag nu inte tror att så många av er bor i sthlm. har en känsla av att de flesta av er som läser kommer från småland. var fasen kommer ni ifrån förresten?! blev lite nyfiken nu, ni får ursäkta mig.

so basically im gonna be a gräsänka de kommande dagarna. det känns befriande på ett ångestfyllt sätt. känns som att iman har försvunnit ur mitt liv forever typ. nä men nästan. det känns ju aningens tomt att komma till en lägenhet, ropa hallå jag är hemma och inte få något svar. tröstar mig med att ha teven på extra volym och snacka med mina päron varje dag. måste liksom tillgodose mitt sociala konto, får ej gå back. men ja, det blir mycket egentid så att säga. försöker lära känna magz igen, vet inte hur man umgås med sig själv längre. det är spännande.

andra natten jag sover själv. brukar göra så att jag lägger mig exakt då jag vet att jag kommer däcka DIREKT utan att behöva vrida mig och leta nya sovposer. jag breder inte ut mig speciellt mycket heller eftersom det är något jag tar för givet även när jag har en sovande iman jämte mig. han ligger alltid intryckt mot väggen stackarn he he, och jag ligger tätt inpå honom som en ryggsäck klängandes runt honom.

känner ni att jag bloggar "mer" när jag är själv? för mig känns det så iaf. det blir liksom lite mer inlägg av det hela. kanske för att jag äntligen har tid till det? kanske.

men jag saknar dig ändå min lilla grisis!

Lyssna på oss ikväll!

Det var länge sedan vi sände radio, all praktik och ledigheter har gjort att vi nästan har glömt hur man sänder radio. ikväll är det allstå dags för Muttation med mig, aidå och kriss. klockan sju börjar sändningen och då trycker ni här för att lyssna. i relationsakuten kommer vi att snacka om otrohet och en massa annat kul och bra musik! så tune in!


dammsugarkris


ska strax iväg och duscha. visste ni att bosnier bara duschar på söndagar? det är nämligen då elen är billigast. okej halvskämt där. delvis sant. minns att mamma badade mig bara söndagar och så har det väl hållit i sig. fast med någon mer gång i veckan nuförtiden.

anywho. idag inveg jag min nya dammsugare. så glammigt det kan vara i min värld ibland! det hela började i förra veckan när jag genomled en smärre dammsugarkris. jag och iman skulle byta påse i dammsugaren och när jag skulle stänga till locket på den så gick det inte. jag har tidigare haft problem med just det så jag fasade varje gång inför påsbytet. det gick inte att stänga igen den så iman smällde till den och sedan lossnade en platsbit och det var omöjligt att fixa skiten så vi slängde dammsugaren.

och då ba: BUHU HELA VÄRLDEN SUGER, jag satt i mina gula diskhandskar och gnällde om livet och iman försökte trösta och fick mig att skratta. han har fått mig att skratta så många gånger (gråta också HEHEH men det är en annan grej. lets focus on the happy things), alltid när jag mår som sämst så får han mig att le och garva. allstå guld värt. love u för det.

för att rädda situationen så plockade han fram den lilla sopspaden och sopade resten av det vi inte hann dammsuga. böjd som en liten gumma (påminde om mormor när hon håller på) och sopade runt. jag vet att jag inte säger det ofta, men herregud jag är lyckligt lottad! jag skrattade och typ smågrät inombords. det är det jag uppskattar riktigt mycket hos iman; att han försöker rätta till felen direkt och drar inte med grejer.

så igår var vi på mediamarkt för att införskaffa en ny liten rackare. och den är så fin och suger så bra. och jag är så glad!

na zadnjem sjedistu moga auta

sitter och lyssnar på bijelo dugme och njuter av mina nya skor som jag stressköpte idag. är fotrfarande väldigt snorig och hostig av mig. idag firar vi att jag har varit sjuk i exakt 2 veckor. underbart. hoppas det inte håller i sig ytterligare två till.

ärligt. har världens äckligaste diskhög som väntar på mig och borde väl ta tag i det nu.


festis på mitt bord

hallåj. sitter kvar här i skolan. aidå och sofa har gått, men jag kände att jag var tvungen att bli färdig med min artikel.

JAG ÄR SÅ JÄVLA SÖMNIG. allstå förlåt för detta tröttgnäll, men orkar ej sitta uppe sent längre och gå upp tidigt. trots att solen skiner på så vill jag inte gå upp. skulle behöva åka iväg på sov-rehab.

måste sluta gnälla nu, förlåt gud för allt du får höra.

idag har jag lovat mig själv (hoppar till och med grillning) att skriva arbetsansökan och hänga på ams. väldigt omotiverande. MÅSTE FIXA JOBB.

darko rundek

dagens låttips: darko rundek - apokalipso

hörde den för några år sedan då jag fick den skickad över msn av en riktigt bra vän, en bästa vän rättare sagt.
men poängen är att jag har hittat liveversionen, som är mycket bättre än den riktiga och den finns på spottan Darko Rundek & Cargo Orkestar – Apocalypso

älskar bosnier!

haha som sagt, bosnisk humor är den bästa. såg nyss den här facebookgruppen: 

Nismo mi sretni kao Poljaci da nam se sruši avion pun političara :)

som betyder något i stil med: vi har inte lika mycket tur som  polackerna vars politiker dör i flygplanskrasch.
kanske inte den bästa översättningen, och låter typ inte lika kul för någon som inte "förstår" skämtet, men den är riktigt bra.

svart humor när den är som bäst.

sov

måste tyvärr sofva nu om jag ska orka vara pigg inför mina gruppkamrater; aida och sofa. är inte så pigg på ekonomigrejen vi gör just nu men man får väl ta sig i kragen (även om jag hatar kragar) och skärpa sig lite.

inte så god morgon

ASSÅ ÅHHHHH!!! klarar fan inte en enda mer dag av den här äckliga förkylningen! vaknade nu för tjugo minuter sedan med asjobbigaste hostattacken. är så trött och sömnig men var tvungen att gå upp och take care of this shit. fixade te med citron och honung, drack tablett och sitter just nu med en sugtablett. jag försöker att inte gnälla för mycket, men det här har seriöst varit en av mina värsta förkylningar skulle jag tro.

jag borde inte ha gått ut igår (fredag) thats for sure iaf. gick ut någon gång vid 17 för att bara spana av läget snabbt och hitta en concealer. hittade inte speciellt mycket, träffade på lite folk, stod ute och snackade rätt långa stunder, kom hem och en halvtimme senare gick jag, iman, parham och två kompisar till på bio. vi såg kick ass och den var asbra. efter bion hängde vi några timmar på dream och sedan har det bara gått utför.

ikväll spelar dessutom iman och parham på palace och yeah man vill ju gå, men jag mår så jävla dåligt just nu. förhoppningsvis blir det bättre till ikväll.

iman sover i sängen, snusar och småsnarkar lite då och då. och jag är så avis. det är omöjligt att sova normalt med den här hostan.

lilla liv

i'm so blessed. på riktigt.

vet ej om det är mensen som styr min hjärna just nu, men fan vad jag är blessed allstå. jag är så tacksam för mig själv för att jag har bloggat om mitt liv, även om en stor del inte står skrivet här. det är kanske lite ego att vara tacksam för det, men nej det är det inte.

när jag ibland läser om grejer som hänt mig för säg typ, två år sedan, så blir jag så glad över det faktum att mitt liv står nerskrivet här och många detaljer som jag förmodligen hade glömt bort för länge sen står nu förevigade i bloggen. det betyder så mycket för mig.
ibland får man sina dagar då man tycker att allt är värdelöst och att ens liv suger, men så läser jag gamla inlägg och påminns om hur underbart mitt liv har varit (och är fortfarande). det finns så mycket som jag har gjort, så många galna saker som har hänt, så många underbara människor jag har träffat, så mycket som har spelat roll, så mycket om jag nu i efterhand tänker att "men det var väl inte så farligt" och... jag vet inte vad längre! det är iaf väldigt mycket crazy things going on och jag uppskattar mig själv för att jag gör det här för mig själv, för att jag i framtiden kommer kunna läsa och minnas och uppskatta det liv jag hade. nej, jag ska inte dö om ni tror det he he. okej smaklöst skämt.

bloggen är min väckarklocka som får mig att vakna upp ur de negativa tankarna som ibland kommer smygande. den påminner mig om att jag aldrig får underskatta eller nedvärdera saker och händelser i mitt liv och framför allt inte mig själv.

sedan är jag verkligen tacksam över min familj som alltid finns där för mig, oavsett situation. jag har världens klokaste och snällaste föräldrar och världens finaste bror. sen har jag världens finaste släkt, vänner och pojkvän. och jag inser att jag har haft väldigt mycket tur.
samtidigt skapar och ansvarar man för sin egen lycka.

horay, horay, its a holi-holiday *pb rmpmpm*


boney-m uppe i rubriken.

yeeey! jag är friskare. inte helt frisk eftersom jag fortfarande har asont i halsen och hostar som en gamma gubbe med KOL, men det är bättre. bihåleinflammationen verkar släppa taget om bihålorna. idag var första dagen sedan söndagen som jag kände att "okej nu kan det bara bli bättre".

vilken enorm skillnad det är på mig idag jämfört med igår! plötsligt orkar jag så mycket: orkar diska, orkar bädda sängen, som jag annars tillbringat alldeles för många timmar i, orkar sitta i soffan och actually ta mig igenom hela americas next top model cycle 10 (HEJA FATIMA) utan att smådäcka eller tappa koncentrationen. så pass bra var jag idag att jag orkade duscha och tvätta håret!! azzå gotta give me cred, för det är verkligen inte något jag hade orkat göra igår.

jag har inte heller sovit ordentligt på tre dagar. igår var jag i himmlen, jag vaknade endast två gånger under natten och sedan fick jag sova som en drogad. avbrotten bestod av nästömning på slem och snor, älskade balkannäsa vad du har fått stå ut med dom här dagarna! puss på. annars har min mun varit så torr att saharaöknen varit avundsjuk, detta pga att jag ej har kunnat andas normalt. torrheten har slitit ut boxningsbollen i munnen och gommen är röd av uttorkning. med andra ord har jag sovit med öppen mun och snarkat högt att iman har varit tvungen att puffa på mig flera gånger. jag har också dreglat så fruktansvärt mycket att en handduk på kudden har varit ett måste, detta för att inte dregla ner kudden totalt...CHARMIGT.

med andra ord: JAG HAR MÅTT SÅ JÄVLA DÅLIGT OCH DET HAR VARIT SÅ SYND OM MIG. BUHU.

nu är det iman som mår sämre istället. he he.

ove ruke sto me miluju su hladne

kako se osjecam sama. i bolesna.

syk, nu på riktigt


hallåj i stugan. bilden är ungefär en exakt avbilning av hur jag känner mig. mitt huvud känns enormt och svullet. mina ögon är påsiga och min näsa är såsig. jag har legat i bihåleinflammation hela helgen. SCHMRC (snyft på svenski). jag har nog inte heller sovit så här mycket på länge. den här inflammationen ligger vid mina öron, runt min näsa och börjar smått krypa uppåt pannan. har inte gjort så mycket och inget verkar hjälpa.

var ute i lördags, första gången sedan nyår? något sådant. insåg att jag inte hade missat speciellt mycket. vi var på palace hur som helst, och även på en kompis födelsedagsförfest. lördagmorgon började jag känna av den här BHI men struntade lite i det  och drack alvedon under dagen och djusvodka på kvällen.

man skulle kunna tro att kombinationen var förödande och det var den på sätt och vis. jag var knappt alkoholpåverkad men desto värre alvedonpåverkad vilked medförde en oerhörd seghet under hela kvällen. senare fick jag ont i huvudet och ba VILL HEM SOVA NU. så efter någon timma på palace drog vi till pizzerian och senare hem.

söndagen sov jag bort och nu är det måndag och skola imorgon. hur ska jag orka??

äru sjuk eller?

jag är syk!! eller sick på engelska, nej förlåt, ILL som det egentligen heter. sick är när man mår illa (ex sjösjuka) medan ill är när man är ex förkyld. det fick jag lära mig i sexan i grundskolan. jeanette stod för den kunskapen.

vaknade väldigt tidigt idag av att jag hade svinont i mina halsmandlar eller bihålor, eller vad det är nu som gör ont när man har ont i området mellan öronen och svalget. gick upp och fixade mig te och en macka. skänkte en tanke åt min pappa som brukar gå upp runt 6-7 lördagar, dricka kaffe och sedan gå och lägga sig igen.
rent tankemässigt drack vi te och kaffe samtidigt.

nu har jag duschat och tvättat håret. jag ska visa er sedan en mirakelstylingprodukt för håret.


pms-monster

jag: jaha, då var det näst-sista pillret på kartan då!
iman: mmm.
jag: det betyder pms de kommande dagarna.
iman: var det inte förra veckan?

KUL.

känns som att det var evigheter sen jag hade mens, vet inte ens hur man gör längre. vad är en tampong liksom?

men för att återkoppla något som helst vettigt till bilden som finns i det här inlägget. saken är den att det blir en massa photoboothbilder eftersom den riktiga kameran används så sällan och den här i datorn används ett par gånger om dagen.

på bilden syns iaf allt kaos som för närvarande finns i vår hall. där är alla kläder som behöver tvättas och alla kläder som ännu inte har packats upp sedan jag kom tillbaka från stockholm. det är så trist att packa upp och speciellt när jag är i behov av mer platsutrymme för kläder för nu är det verkligen inte mycket. och eftersom imans kläder tränger in sig i min byrå så blir det ännu mindre.

tanken var att vi skulle städa idag eftersom mina peers skulle komma och häsla på imorgon, men de ändrade sig och vi sket i städningen.
det ser inte speciellt hälsosamt ut med den här oredan och jag skäms men är samtidigt så avtrubbad att jag inte orkar bry mig.

nu ska jag läsa ett kapitel ur min bok och sen är det dags att sova.

sallad


det här var dagens middag som min män hade gjort. världens godaste sallad och jag överdriver inte! allt finns i den här salladen och inget saknas. MMM.

långfredag

vaknade för en timme sedan  och det är underbart väder idag också. jag drömde så mycket i natt. drömde bland annat att min farmor sa att min parfym luktade så gott. farmor är rätt parfymkänslig och hon brukar älska mina parfymer. och jag ba tack, jag tycker också det, men iman tycker inte det. och så säger iman – jag gillar den visst.

nähe, nu ska jag iväg och gymma en kort stund. måste komma hem rätt snart för jag har massa kläder som ska röjas undan från hallgolvet och så måste jag färga utväxten.

nailz


som sagt, jag fixade mina naglar idag och känner fortfarande viss oro över att dom ska gå av lätt, kan inte känna av "gränsen" än. men jag tror nog att jag måste fila ner dom aningens om jag ska kunna skriva någorlunda normalt.

lilla vietnameskvinnan som gjorde det var rätt trevlig men naglarna har lite slarv över sig, som man inte ser såvida man inte kollar asnoga. men priset var riktigt bra, 400 spänn kostade det att förlänga i akryl, och sedan får man gå och "fylla på" naglarna när dom har vuxit ut, efter ca 3-4 veckor beroende på hur snabbt ens naglar växer.

jag kan göra det mesta med dom, tycker inte något känns speciellt jobbigt förutom att knappa på tangenbordet. det är asjobbigt, på riktigt. vill inte gnälla för mycket eftersom jag har sexiga händer just nu, men ni vet hur datakär jag är, så hur ska det här gå?

jag har precis lagt en skön fuktmask i fejjan, vet inte varför men jag har blivit så torr i ansiktet på senare veckor. på morgonarna smörjer jag in mig med dr hauschkas fetaste creme och på kvällen kör jag ansiktsolja, och ändå hjälper det inte. om det är något jag är besatt av så är det mitt ansikte och min hy. kan gå on and on om den, men vi tar det en annan gång.


1 april

idag firar jag och iman 1 år och fem månader tillsammans! nej, det är inget skämt, det är faktiskt sant även om man kanske skulle ta det för ett 1a april joke. vi har dessutom bott tillammans i snart ett år! ja, det blir jävligt krisigt ibland, ex när vi bråkar om disken, men till och med det har vi löst nu då nya diskregler infördes i förra veckan.

den här dagen började vi fira med en härlig sovmorgon och det var riktigt tacksamt, så tack för det skolan! efter frukosten drog jag till stan för att leta efter den perfekta concealern, är det någon som kan rekomendera en vältäckande sådan? passade även på att göra mina naglar dagen till ära, så nu sitter jag här och kan knappt knappa. men tänkte att det var en perfekt tid att förlänga dom och vänja mig över påsklovet.

rände runt på MUS efter en concealer som sagt, men hittade inget som passade. tycker bara att deras concealers är kakiga? och jag kan väl inte vara den enda.

mötte upp iman sen och vi stack för att käka hamburgare på o'learys. olearys! sportbaren! alltså inte det första stället jag skulle välja att hänga på och käka. men jag var skitsugen på pommes och enligt iman så hade dom sjysta burgers så vi valde att käka där. oturligt nog sändes någon hockeymatch också och ett grabbgäng satt och skrämde livet ur mig vid varje målchans.

och nu sitter vi här och myser med våra datorer. iman med sin valenciamatch och jag med min blogg och kämpar på med mina naglar. det här inlägget har tagit tid att skriva ska ni veta. hur fan pallar blondinbella blogga med sina?
i kylskåpet väntade en tårta på mig, en gul sådan. nu har jag och iman satt i oss varsin bit.

det är sånt här jag blir glad av! och jag har en så fin män vid min sida. puss på honom.


RSS 2.0