lördagens få bilder

ok, jag infogade ett par bilder som var ifrån lördags men jag blöggade aldrig om dom.

hm, lördags allstå, jag minns att vi var lite opeppde och sega som kola innan vi skulle dra ut. men vi kom iväg iaf och det var knökfullt inne på herkan, oh my, kommer inte ihåg när det var så senast, kanske berodde det på att sveriges rugbylandslag var på plats och firade sin seger mot serbien, haha.
hur vi vet detta beror på att nästan varenda en av snubbarna i laget envisades med att hm... ska man kalla det för att "skryta" i hopp om att vi skulle bli impade. jag tror alla stackars tjejer fick höra samma visa den kvällen. några av dem fick nog med sig ett eller två ragg hem.

vi kom i rätt lagom tid och fick kraftigt rabatterade drinkar av Brorsan, fattiga som vi är så trivs vi (jag har inte ens csn nuförtiden (eller cns som min mamma kallar det för)) . på väg till toan stötte vi på Bankis (nattklubbschefen) och han drog nån cheesy replik som jag har glömt, men som nicole kan, kort därefter släppte han in oss "bakom kulisserna" om man säger så. det var jag, nicole och bratsen tills dom öppnade undervåningen helt och då kunde rugbysnubbarna (dom tog upp halva herkan tror jag) joina oss. det är så jäkla gött att bli behandlad på ett någorlunda sjyst sätt av dom som jobbar på herk, spec bankis som släpper in oss, och vi har inte ens gjort något speciellt. dom får tänka med snoppen så länge det är till vår fördel. missuppfatta mig inte nu, bankis är makedon (djesi bre? srce, kako si mi?) och jag är bosnier, så där har vi kirrat läget haha. bankis är väldigt snäll.

Koftan var DJ,men låtarna sög rejält eftersom han ÄNNU en gång mixade sönder allt, för mycket av allt helt enkelt. dock var det inte så många skabbisar ute, och det är väl tur det, fast nicoles lilla fejk-indier (kort, indie-liknande snubbe ca 35 bast) var där, men nicole låtsades som om han inte existerade, haha, och jag kände inget behov av att hälsa, orka få folk på halsen som man sedan inte kan skaka av sig. jag stör mig ärligt på folk som spelar "snälla" på krogen, typ aaah jag är så mysig, sitter här och smuttar på mitt vin, men innerst inne har dom kåtblicken påkopplad. vid sådana tillfällen har jag också min speciella min påklistrad, fast den är inte så påklistrad, den är mer ÄKTA liksom, och därför har snubbar en tendens att gå fram till mig och nicole och undra varför ser ni så uttråkade ut tjejer?. jag är genuint intresserad över tankegångarna (eller de icke-existerande tankegångarna) som pågår i dessa snubbars huvuden. tror dom att brudar blir mer vänligt inställda till dom då? jag är väl för fan inte där för att skratta och vara glad för att han eller andra skabb ska se att jag är HAPPY. superirriterande.

det sägs även att snubbar är rädda för att gå fram till tjejer som hänger två och två för att dom ser tighta ut (HAHA), typ vi pinkar revir och sedan vågar sig ingen fram. det är asbra.
113361-1501
irakie-woman och hennes son. jag ser ut som en snubbe, och jag skulle nog vara en rättt sjyst snubbe.
113361-1493
ok, ett smärre psykfall på g. det var nicole som tvingade på mig de här strumbyxorna113361-1492
nicole kör hooker style, det passade fint tyckte hon
113361-1496
jag kör också samma stil, så vi smälter in bland övriga bruds.113361-1498
113361-1500113361-1499
ps. vi hade leggings under. vi är fortfarande lite gammalmodiga och frusna av oss.


barbie-lovin

det skulle sitta fint med en elstöt just nu, efterosm jag känner mig så seeeg, helt sjukt seg trots att jag har sovit som en stock i natt. jag vet inte riktigt vad jag ska berätta för er, känns ändå som att ni vet det mesta.

mamma flänger omkring här i huset som en dåre, städar undan, hänger tvätt och hennes beloved daughter sitter vid datan och stirrar håglöst på skärmen hon har framför sig. jag förstår ärligt talat inte hur mammor orkar, hur dom orkar slita ihjäl sig på jobbet, hur dom orkar sedan komma hem, oftast fixa mat, städa undan, ta hand om barn och man. det är rätt fantastiskt att dom ens är helt psykiskt stabila med tanke på allt dom gör. idag ska jag klippa och färga mamma. askul att få experimentera lite.

när jag var yngre så var jag inte den typen av unge som klippte bort håret på sina dockor och barbiesar, jag var väldigt mån om deras hår. endast två gånger har jag tagit till saxen för att transformera om två barbisar. ena gången var när jag klippte en ny frisyr på min ken. han hette egentligen matt, "ken" har alltid för mig varit själva benämningen på den manliga barbien, allstå ken. matt var ett snyggt namn, och han var uppkallad efter matt i baywatch. jag hade drygt trettio barbiesar och alla hade sitt egna namn som jag kommer ihåg än idag...eeeh hehe. matt var, tillsammans med Sindy-med-cykeln, en bajram-present för många år sedan, båda inköpa på Ekohallen och dom skänkte så mycket glädje. speciellt ken eftersom jag nu kunde leka flickvän/pojkvän med honom, inte jag, utan barbien allstå. alltid när jag och irma satt och lekte med barbiesarna och när det kom in någon vuxen in i rummet så sköt vi in kenen under sängen bara för att dom inte skulle fatta att vi lekte snuskigt *aaaaaawww* HAHA.

anyways, matt var inte den hårlösa typen av ken, utan han var utrustad med ett brunt backslick och en kam. asfult backslick som jag störde mig asmycket på, så efter ändå en rätt lång tids tänkande klippte jag av honom håret och han fick en lite kortare frisyr som jag var mer tillfreds med. han blev lite av en hottie.

tiden flöt på och jag lekte med mina barbiesar, vid alltid någon "större" dag (typ bajram, nyår, födelsedag, nu-har-jag-varit-så-duktig-dag) tiggde jag om en ny barbie. någon gång, helt sådär spontant köpte mamma en barbiedocka till mig. dock köpte hon den på ICA så det var lite low-class över den, jag fastnade aldrig riktigt för den dockan och kunde inte fatta att mamma köpte en docka på ica istället för på faetter BR eller Eko. trots att den inte var min favvobarbie så fick den namnet Summer, även här en stor baywatach inspiration, men jag var besatt av baywatch på den tiden. något år när vi var i bosnien och mormor och morfar bodde i zenica så fick jag en riktig (!!) baywatch barbie av min morbror (kum), hon hade röd baywatch baddräkt och en sån livboj haha, och så namnet CJ of course, något annat hade inte passat.

CJ och matt blev snabbt mitt nya barbiepar, men det var lite hotat det förhållandet eftersom jag var lite kluven över hurvida Summer skulle bli hans nästa flickvän. detta var riktiga problem på den tiden, jag var megaseriös med mitt lekande.
när jag lekte barbisar med irma så valde sällan någon av oss summer-dockan eftersom hon inte var lika snygg som dom andra dockorna. hon såg så tantig ut, så jag tänkte jag skulle transformera om henne också, så hon gick från att ha fult mellanlångt hår till en kort stubbig frilla. hon var ASHET and since that day så har hon alltid varit min "trendsetter" barbie som jag och irma ofta ville leka med när vi väl lekte.

omg, jag skulle fan kunna babbla på i en evighet om min förkärlek för barbiesar, jag älskade varenda en av dem och varje hade sin speciella historia. ska sticka och leta efter dom i förrådet nu!!! aaaaaaah, faaan vad kul. hejdå.


idag

idag önskar jag bara att det kunde sluta blåsa. det får bli en mer praktiskt dag idag, jag ska färga håret, göra pedi- och manikyr, ansiktsmask och hela kitet typ. ska sitta ute och dega. snart har jag hela huset för mig själv jeeeah.

ikväll ska pappa, deno och jag till värnamo. det är nån bosnisk teaterföreställning på g. mer vet jag inte.


nu är jag hemma

vafan har ni dött eller?
på tal om död, idag när jag satt i bussen, jag satt i tre timmar, kanske värt att nämnas, men jag trodde jag skulle få blodpropp i mitt högra ben. det var inte så roligt med tanke på att medelåldern i bussen var 65 bast och så får den yngsta bussresenären blodpropp. vilken tur att jag inte fick det va, det hade ju varit en så stor förlust. anyways när jag kom fram till värnamo fick jag GÅ hela vägen från ica (kvantum?), den vid östboskolan till stationen där jag sedan fick vänta 45 minuter på att tåget skulle gå. kändes skitpepp.

det kändes även skitpepp att visa my two skinks för halva värnamo, det blåste så jäkla mycket så att jag blev typ nästan sådär förbannad för att inget gick som det skulle. håret blåste helt åt helvete, klänningen försökte jag hålla ner med ena handen, den andra drog resväskan och väskan som jag hade över axeln dängde över halva ryggen. fan vad opeppad jag var, ville bara bete mig skitbortskämt och ringa efter pappa. men jag kom hem trygg iaf, men inte önskad. min bror hejade lite och pappa och mamma var inte hemma. bara lilla farmor som var megaglad, betedde sig som att jag hade varit borta i ett halvår. kändes skönt, nån ska väl fan sakna mig.

image1502

barn och sånt

hej hej.
vi ligger här båda i soffan och kollar på barnmorskorna och ibland är det ju lite väl detaljerat så då stirrar jag mig blind på dataskärmen istället. på tal om barn, nicole kan ju intyga det mesta som skrivs här i bloggen, men jag har tackat det mesta för att jag inte har barn. det är säkert alldeles, alldeles underbart, men just nu känns det verkligen alldeles, alldeles underbart att inte ha barn haha. med risk för att låta alldeles för fjantig och fjortis men seriöst fan vad härligt att slippa allt ansvar, allt skrik och gnäll, alla asjobbiga ungar på bussar och alla skitjobbiga barnvagnar inne i alla affärer. och bara för att jag nu verkligen är antibarn så kommer jag säkert bli befruktad, bara för att liksom.

och på tal om föräldrar och barn här nu igen, vi sitter ju som sagt och spanar på programmet, men allstå det kan nog inte vara så kul att vara en fyrtioårig mamma och ha en bebis på en månad, man är ju så gammal, de hinner typ dö innan de får några barnbarn, om deras barn bestämmer sig för att skaffa barn lika sent i framtiden. hemskt ju.

okej. så idag har vi allstå sovit rätt dåligt på grund av allt buller i korridoren. vi käkade frulle och två timmar senare beställde vi pizza som vi käkade ute i solen. senare var vi nere på stan och degade på torget, träffade på lite människor. sedan dess har vi degat på soffan och gjort massor med småsaker. vi är supersega båda två, finns ju inget härligare än att ligga i soffan med alla viktiga saker inom räckhåll, typ mobil, data, fjärris, pizza, chips, cola och godis.


113361-1487
mcflurry for meee
113361-1489
bönis och jag på mårtenstorget,  ser nu att min ena polisong är förjävlig, ibland ser jag ut som en snubbe med mina pollisar.
113361-1488
torg, inte THE torg, men den duger
113361-1490
jag i min pimpade kalott.
113361-1491
gravidmage på g, fast den här var inte lika farlig som den brukar vara

brittan är på g!!

PAAAAAAAAARTTTTYYYY FÖR FASEN.

något längre

jaha, det kanske är dags för ett riktigt fylligt inlägg. det har inte blivit så många de senaste dagarna. jag sitter och sörplar på en dricka medan nicole försöker få sina strumpbyxor över mitt huvud. det känns rätt fräscht.

anyways, jag bor på soffan och min garderob är i resväskan. tidigare har jag bara släpat med mig en mindre väska men eftersom jag stannar allt längre och längre så behövs det ju en större väska, just nu en på hjul eftersom jag inte orkar kånka allt på ryggen och leka åsna. jag har uppgraderat mig.

hm. har suttit här och andats rätt djupt, men det här med att blogga och skriva, man tappar typ lusten om man inte gör det superregelbundet. det enda jag och nicole gör regelbundet är att vi rapar, sover, äter och degar. hade man inte vetat vilka vi var så hade man trott att vi var bebisar. mest har vi suttit på stortorget och spanat, finns inget härligare ju. vi har till och med fått lite bränna

igår degade vi också och vid sju (på kvällen) var och nere och käkade på Fredag och sedan gjorde jag mig iordning och blev upphämtad av ajdin, mirza, manja samt fishie och nermin i den andra bilen. och så befann vi oss i helsingborg i bosniska klubben där etna spelade. dom var så jäkla bra och det var mycket folk. vi dansade så att svetten rann, bokstavligt talat. inte så hett kanske men så jävla kul. jag kom hem vid halv fyra eller nått och nicole låg uppe i sin säng som en mamma och väntade. aaaw. medan jag var på toan och fräschade upp mig hade hon hunnit däcka och jag däckade också rätt snabbt.

vi gick upp vid halv elva idag och så var jag snäll och gjorde pannkakor åt mig och nicHole. nicole är som ett barn, hon klarar inte av att vänta tills pannakakorna blir färdiga, så hon sprang runt mina ben hela tiden. efter maten stack vi ner till stan och sedan nova där vi strövade runt. jag köpte en liten paljettmössa på rea inne på gina och den sitter typ som en kalott på huvudet. känner mig väldigt judinne-aktig. aaaaaanyways nu sitter vi och degar och gör oss i ordning för herkan ikväll. men först ska jag äta en bulle. hejochhå.
113361-1480
pancakes. på tal om inget, vår lilla pancake-snubbe Jasur från malta hörde av sig eftersom han tydligen är i sthlm imorgon, nej fel, idag är han det. är inte det roligt? nu kan han starta sin lilla pannkaksbuisness här i sverige också.
113361-1481
och här har vi nova. inget A6 men det duger.
113361-1483
vi stötte även på månsan, han hälsade till alla sina fans via bloggen. vi chitchatade lite med honom och tyckte att det var tråkigt att han hade hoppat av den där musikalen.
113361-1484
här är vi i ett omklädningsrum. nicole provade typ världens fulaste kjol med fickor på sidorna. man måste seriöst vara stinalee för att hypa sönder kjolen till snygghet om den ska funka att ha på sig utanför hemmets fyra väggar.
113361-1485
jag plåtar mig själv medan nicole är inne och provar nått linne.
113361-1482
ännu ett provkort, fast här är det bara nicole som provar på en "kontorsskjorta", hon ville ha en lite "seriösare" outfit om hon mot någon konstig förmodan skulle få ett jobb på ett kontor, jepp, det var hennes ursäkt. jag står i bakgrunden och har lite tråkigt.
113361-1486
här väntar vi på bussen. i bakgrunden syns en tjej som måste typ ha varit stinalees tvillingsyrra.

idag

festen igår i hgb var skitkul och etna är så jävla bra!!

nu ska vi fixa oss och så ska vi till nova och shoppa lite kanske.

etna

ikväll ska vi till helsingborg och festa.

jaru


det senaste inlägget blev aldrig avslutat eftersom vi skulle äta frukost. så vi käkade frulle och sedan gick vi ner till stortorget och degade i typ en halvimma innan ajdin kom och han och jag stack till nån pizzeria medan nicole gick till sin förleläsning. efteråt möttes vi upp igen alla tre och fortsatte degandet fram tills nu.

så trött.

här är två bilder från igår.
113361-1479113361-1478
"nichole och madde", som det stod så fint, fast ingen av oss ens hade uppgett namn till fotografen.

frukost för fan

nu ska vi äta frulle och sen ska vi möta upp ajdin och jag och han ska träffas och

dagens bilder

113361-1477
käkade även hamburgare utanför konsum. stekta som fan.
113361-1475
på väg til SOL
113361-1472
nämen plutten, kan du inte fixa till håret, awww.
113361-1476
bönis och jag på stortorget
113361-1473
mat på mikai. maaaaaat tack.
113361-1478
okej, en excusive förhandstitt på nya frissan. har haft håret uppsattt så det lite skevt ut. ser ni att jag knappt har hår??

nähe

AAAAAAAAAH SERIÖST JAG HATAR SUGBLOGG.SE

har hållit på med bilderna i typ tjugo minuter nu och dom vill inte läggas upp. nähee men skitiderå.


hår2

hej en lite update. nicole har duschat och jag har plattat håret och jag måste nog säga att det inte var så pjåkigt. håret ser ungefär nästan likadant ut som det var innan bara att det är tunnare och jag trivs. jag funderar även på att börja spara ut håret för det växer så snabbt, nästan för snabbt för alla mina frisyrer lyckas vara "frisyrer" i knappt en månad sedan är det lite utväxt överallt, så varför liksom inte slå två flugor i samma smäll undrar jag. det är bekvämt med långt hår som man bara kan sätta upp.

okej, en liten bild kanske om jag hittar sladden.

update: nähe det blev ingen bra bild, jag var typ rätt ful. jag tog typ tio kort och inte ett enda bra haha.

hår

e förresten. jag klippte mig hos disa och hon skar bort så mycket hår att jag nu äntligen vet hur det känns att vara tunnhårig. ikväll ska jag platta mina tre hårstrån till hår. det känns så tunnt, jag ska aldrig mer klaga. men samtidigt är det skönt när det är tunnare.

trööt

idag har vi varit på stan hela dagen. underbart väder ju. jag är såååå trött så jag orkar inte skirva men ikväll så ska vi till Vgs och festa lite.

i lund

tjenis, nu är jag på plats hos nicole och hennes tangentbord som inte tycker om mig. jag är såååå trött, håller fan på och däckar.

imorrn ska jag klippa mig hos disa och sen ska vi också möta upp tobbe på SOL för att få pepp inför uppsatsen.
trött. hej och hå.

sims del 4: preggers

image1471

okej, på tal om absolut allt och inget.....
MAGDA ÄR GRAVID!!! här har hon precis var och kissat och gjort ett graviditetstest. både hon och adnan är typ superlyckliga.

dom vet inte huruvida dom ska göra när det gäller mammaledighten, men magda tänkte att hon är mammaledig för den här ungen och adnan är pappaledig för nästa unge, saken är bara den att magda kommer förlora ett par "sims-dagar" då hon är hemma och mår illa, så risken finns ju att hon förlorar sitt jobb. men dom får se, än så länge är hon ju bara nygravid.

peeeeeppp.


take out the baaaaaaby

jag är nästan lite svettig efter att ha legat i solen i en timme typ. så jävla najs alltså.

ska dra igång en duschprocess alldeles strax, men jag måste bara berätta om drömmen jag hade i lördags natt. samma kväll, på lördagen då, satt jag och farmor och kollade på barnmorskona på ettan. första gången jag såg programmet, och samtidigt som man blev rörd över allt gulligullande och lipande så blev jag iaf både äcklad och avskräckt. som den här kvinnan som inte kunde föda ut sin moderkaka, hon låg typ och väntade och sedan kom en äcklig klump ut. allt blod och gegga och allt på en och samma gång. jag kunde inte kolla.

i framtiden vet jag verkligen inte hur det kommer att gå för mig. jag vet att det är vanligt att man lider av förlossningsskräck men jag vill seriöst antigen vara helt nerknarkad när jag föder eller så kör man på kejsarsnitt. och det mest lamaste är när någon säger "a men kvinnor har ju fött barn i så många år, du kommer nog också klara det". OMG, DÖ SNÄLLA. det kvittar väl fan hur många trilarjder kvinnor som har fött barn, det kommer ändå alltid vara första gången för varje kvinna och ingen kvinnas upplevelse kan jämföras med en annan kvinnas.

flera gånger har jag bläddrat i en sån bok typ bonniers-gravid bok, eller den typen av böcker som heter "handbok för blivande förstföderskor" och alla är så TYDLIGA och illustrerande. det bränns typ i mina fingrar varje gång jag bläddrar fram en sida, fasar alltid för att nästkommande sida kommer  vara nån jobbig bild med blod och annat tjafs. och varje gång jag läser om nått som verkar göra ont så får jag sånna ilningar down there, och så kniper jag ihop med benen, försvarsmekaninsmen NO 1 for all girls out there.

aaaanyways. min dröm. drömde att jag var megagravid och jag satt hos farmor, allt var liksom som vanligt. så plötsligt ligger jag i farmors säng och ska föda och farmor står redo för att ta emot ungen. jag håller på och krystar och skriker och farmor peppar. så säger hon "jag ser huvudet" och i drömmen gör det tydligen så ont så att jag tuppar av och vaknar senare i drömmen igen av att jag håller en liten flicka i famnen. hon är helt skrynklig och söt och pytteliten. ja det var fint att uppleva en förlossning, har aldrig tidigare drömt nått sånt här. hoppas att det flyter på så bra i verkligheten också nån gång in the future.

just det på tal om graviditet och sånt, här är en jättebra avskräckande artikel. känns superpepp att skaffa barn nu. not.


jassåru

ikväll ska jag till Lund. yeeah. längtar verkligen!

så nu ska jag packa min lilla resväska och sedan dega på terassen.

gwen stefani som en sim



haha, allså kolla på det här, det finns olika videos som är gjorda i sims. och jag älskar typ varenda en :D

sims del 3

ok, en lite försenad update, men här kommer den iaf.
113361-1470
både adnan och magda har varit och klippt sig hos disa. adnan har en schnygg frilla som hans fru inte kan låta bli att dra handen genom.
113361-1467
maggan klippte sig också. är det svårt att gissa vems bild hon hade rivit ut SOLO? ok, kanske lite svårt att gissa, men katie holmes stod för frissan den här gången. det är lite jobbigt med lugg när man inte är van, så plattången används jämt!
113361-1469
ok lite sent här är iaf dagens outfit.
klänning: röd tight klänning med urringing där fram istället för bak (den nya modellen) från american apparel
kofta: en svart finstickad kofta från Pull&Bear
skor: svarta flats från Din Sko

telefonen igen

var hos lilla farmor igår och sov över. jag har en till telefonhistoria jag kan dra. farmor kan uppenbarligen inte vara utan sin sladdlösa, eller heter det bärbara?, telefon, den följer liksom med överallt. 

hon och jag satt och kollade på det där nya programmet som gick på femman och jag översatte alla frågor som han stackaren, som förlorade allt i slutet, fick och farmor tycker det är så underhållande på hög nivå liksom. dagens människor är ju vana vid att man är lite mer vulgo i tv liksom så när jag översatte frågorna där vissa hade en sexuell anknytning så brast hon ut sådär lite förtjust; hur ska han kunna svara på DET? kolla hans fru nu, kolla henne, vad ska hon säga?, VARENDA gång. farmor gick på repeat resten av kvällen.

så skulle jag gå på toa och när jag är på väg att trycka ner handtaget så känner jag att den är omöjlig att trycka ner liksom, hackade asmycket, så den som inte vet bättre hade trott att någon redan var inne på toaletten och gjorde det man typ gör på toan. jag kämpade på lite med handtaget och kom in till slut. allstå farmors toa är lite intressant, hon har typ de flesta prylar och hon är supernoga med att alltid ha mousse i skåpet för hon klarar sig typ inte utan den, den behövs för hennes permanterade lockar, och så har hon lite andra prylar som hon har för att piffa upp sig med. för nån månad sen så peelade jag hennes ansikte, gjorde sån ansiktsmassage och satte på en ansiktsmask, och hon var så himla glad, kunde typ inte låta bli att smeka sig själv över kinden för att den var så mjuk haha *awwww*. så samma vecka köpte jag niveas peelingkräm till henne som hon typ använder nån gång i veckan och varje gång säger hon "ev, evo vidi, sto je mekano". gullegullfarmor.

ok anyways, när jag var tillbaka i soffan så berättade hon om sitt handtag då, som är väldigt skumt, och den gången för några veckor sedan när hennes två tjejkompisar kom på besök. hon hade tydligen ringt dom och bjussat över på kaffe och glamour-tittning, men så kom farmor på att hon var tvungen att sticka ner till tvättstugan och antigen hämta sin tvätt eller boka tid, jag vet inte, men hursomheltst hon lämnade iaf sin ytterdörr olåst. samtidigt som hon var nere med tvätten så kom brudarna och de trodde att hon var inne på toan. så dom knackade på toadörren och hälsade liksom, men det kom inget svar från toan. så dom knackade och ropade på farmor och en av bruttorna drog i handtaget, som naturligtvis inte funkade haha. dom fick lite panik och stod och bankade på dörren och försökte med handtaget när farmor dök upp mitt framför dom. vi skrattade lite och farmor sa haha dom trodde jag hade typ dött. haha ja farmor är bra på practial jokes.

och därför tar hon nu alltid med sig telegonen in på toan ifall hon inte skiulle kunna komma ut.
och hon är fyndig också, lilla farmor.

göteborg

igår var vi i göteborg. pappa gick på nån konstmässa medan jag och mina två följeslagare "shoppade". usel shopping när jag går där med min mamma och bror, så jag köpte inget. man kan inte gå med vem som helst i affärer, helst går man själv eller med någon som har ungefär liknande shoppinghumör. så att gå med föräldrar, syskon, inte för bra kompisar eller killar är sucky-suck big time.

något annat positivt/negativt med gbg är att det finns alldeles för många snygga människor.
image1465
vi blev typ verkligen asfula på varenda bild så här kommer en matbild istället. vi käkade på nått ställe som jag inte kan namnet på men hursomhelst entrecote med pommes och bearniesås. gott.
image1466
okej här promenerar vi då.


*rrrrrrring rrrrrrrrring*

jag har tre väckarklockor i mitt liv.

den första väckarklockan: mobiltelefonen
vem äger inte en mobiltelefon som används som väckarklocka, eller snarare, vem äger en riktig väckarklocka nu för tiden? min mobilVK är värdelös, så fort den ringer stänger jag av den, oftast vet jag inte ens om att jag har gjort det. den är värdelös så att jag överväger att köpa en riktig VK som spelar musik varje gång jag vaknar.

den andra väckarklockan: ajdin
här kan väckningen variera i styrka eftersom vissa dagar är ajdin pigg och pratar, medan andra dagar är han lika jävla seg, men han ringer för att jag ska vakna och gå upp tidigare. oftast ringer han runt 10-11 då jag sover som allra djupast, men jag är alldeles oförmögen till att stänga av mobilen helt och därför fortsätter ajdin att ringa tills jag till slut svarar.

den tredje väckarklockan: nicole
den här väckningen är ofast den mest stabilaste eftersom risken är stor att jag vaknar till liv direkt, detta eftersom nicole oftast ringer mellan 13-15 på eftermiddagen. mitt dåliga samvete spelar en stor roll och när väl nicole ringer för att tjööööta lite så är det kört och efter ca 40 min på telefon är det dags för mig att gå upp och kissa.


jamen flytta nångång då

blogg.se är så suuuugig så här dags på dygnet. det går knappt att logga in. jag dör.

skolan och det där

pissblogg.se funkade inte igår, men här är inlägget som skulle ha postats igår.

klockan är 00:01. gott nytt år allihopa!

det känns lite som att det var nyåret man väntade in och nu när det är såhär försent för att göra en massa förändringar så känns det skönt.
jag har lyckats bestämma mig hur jag vill göra. jag har tjatat sönder mina päron idag, men de är gulliga som lyssnar och ger en massa råd och pepp.

jag har funderat fram och tillbaka och kommit fram till en del funderingar som faktiskt är värda att tas upp i detta blogginlägg, känner mig lagom högtidlig haha. okej så här är det, efter att ha vägt fördelar med nackdelar och annat krafs har jag som etta sökt produktionsledar-programmet i malmö. jag är övertygad om att det är ett sjyst program och jag har läst en massa om det, vilka kurser man tar etc, och det duger. inget som man kanske hojtar till över och hoppar av lycka, men när är skolan egentligen så superduperbra? det viktigaste av allt är att jag är peppad som fan.

jag har peppat mig rejält och jag tycker det ska bli riktigt skoj att gå. sen om det blir det när det väl kommer är en annan fråga, såvida jag ENS kommer in. bläh om jag inte gör det, men jag tror nog jag gör det hade sjysta gymnasiebetyg, snittade 18,9. hoppas på att det inte är några genier som söker till programmet nu haha.
mamma hade en poäng när hon sa att jag fortfarande är väldigt ung (22 snart blääh) och det stämmer. jag har tid till att plugga och jag kommer inte heller att vara gammal om jag bestämmer mig för att plugga journalistik senare, sant mammsen.

pappa menar att oavsett vad jag utbildar mig till så är det inte säkert att jag kommer att jobba med just det jag är utbildad. jag kanske uppptäcker något som är typ mycket roligare än det jag kommer att göra, och saken är den att sverige är asbra när det kommer till det, man kan hoppa mellan yrken och man kan byta jobb när man tröttnar på sitt gamla. möjligheterna är många.

ok, det blev lite väl mycket "framtidssnack" nu och jag tycker egentligen att diskutera någon tid som inte ens har kommit, man behöver inte helt leva för nuet, men ibland är det skönt.

jag är egentligen inte det minsta orolig eftersom jag vet att jag reder mig, men just det här med att ta beslut är jag skitdålig på, tycker helst om när någon gör det åt mig. min mest använda uttryck, eller vad man nu ska kalla det, är "ma ne znam..." eller då "jag vet inte..." och så väntar jag på att personen i fråga ska besluta saker åt mig.

är det någon mer förresten som har bestämt sig för att plugga i höst?

okej, så då ses vi i malmö i höst? *PEEEPPP*


Sims del 2

för att byta spår här lite, tänkte jag skulle uppdatera er om magdas och adnans liv.

det har inte varit en dans på rosor sedan de flyttade in tillsammans. för det första har husbygget tagit längre tid än vad de trodde att det skulle göra och sedan var även möblerna försenade i två veckor. nästan lite panik eftersom de därför fick sova på maggans gamla sunksoffa (den hon har sedan lunda-tiden). lite skrik, lite bråk, men för det mesta har det fungerat ändå rätt bra, med tanke på att mggan är en förhållande-fobiker.

en fin dag, sådär mitt i veckan och efter jobbet, gick adnan ner på knän och friade till sin kära brutta. det var absolut inte en ful och alldeles för bling-bling titta-på-mig-ring, utan en liten diamant som fick pryda henns finger *happppyy*
113361-1459
det dröjde ett tag, all bröllopsplanering tar tid, men till slut var det dags. en privat och liten ceremoni i deras trädgård. ett fåtal vänner och familjen var på plats. dock hände det lite saker som inte fick hända, adnan visste inte vart han hade lagt ringen men hittade den till slut (i sin egen byxficka) och ceremonin kunde påbörja.
113361-1461
maggan bjussar på den här bilden också, sedan får det räcka med bröllopsbilderna sa hon. här är bruden i alla fall, hon ska precis utbringa en skål för sin husband, den hon ska älska men samtidigt hata resten av hennes liv typ. i bakgrunden kan man se maggans bror deno, den blonda saken där, adnans två tjejkompisar och så även nicole där i svart klänning. nicole genomgick drastiska förändringar, färgade håret helt svart och extraknäckte på solarium, allt för den äkta irakie-känslan. hennes snubbe är i för övrigt, om ni inte fattat det vid det här laget, Brorsan (inte min bror utan Brorsan från Lund), han står där vid fönstret.

hursomhelst, festen var väldigt lyckad, alla dansade och Brorsan blandade drinkar medan Koftan var DJ, han spelade gratis, och det var en av bröllopsgåvorna, eller tjänsten kanske man ska säga. väldigt gött. nya såväl som gamla hits spelades, bla lite nelly furtado, crvena jabuka, justin och gänget. ALLA var lika nostalgiska.
113361-1458
jag glömde även att meddela att maggan faktiskt är en smart brud, just nu är hon AT på götebörgs universitetssjukhus, och det går bra, än har hon inte lyckats ta livet av någon. men hon har en docka hemma som hon kan öva på och det är ju alltid positivt.
113361-1460

maggan hälsar så mycket till alla, hon har inte tid till att blogga (hon menar att det är lite old-fashion), men hon lovar att maila mig fler bilder.

vilken färg då?

ok typ maaajor issues, vilken färg ska man ta den här gången? jag jag faktiskt vettigare val att ta, men just nu tänker jag ändå bara på vilken färg jag vill ha i håret.
jag ska gå och köpa hårfärg så kanske jag kommer på hur jag ska göra. jag kanske hinner bli överkörd av en bil innan jag beslutar mig hihi. okej det var väldigt smaklöst det skämtet.

skrift för de döva

tjock och mätt. nu kan man sova gott. zzzzzz, wish i could säger jag bara.

seriöst, jag lider just nu av en otrolig obeslutsförmåga (det är sent, jag vet inte vad vissa ord heter, men kanske obeslutsamhetsförnmåga? who knows, anyways) jag vet inte om det är ett tecken från den mörkare sidan, eller snarare ljusare sidan, men saken är den att jag har blivit godkänd på den där tentan som jag gjorde när jag var hos nicole. det här är första gången i mitt liv som jag känner att jag önskar att jag inte hade blivit godkänd. den här tentan ställer till med problem i mitt annars så förvirrade system i huvudet.
asdtunvesnrpjgorgtöorutävareutäapreutä. var bara tvungen att avreagera mig lite.

så här är det (jag måste skriva ner allt, mest för att förklara situationen för mig själv): för att kunna ansöka till journalistprogrammet i lund måste man ha 90p i avslutade kurser. i och med att jag inte hade klarat av en tenta (den här som jag klarade idag) och en c-uppsats så har jag inte 90 p än. fram tills dess att jag fick reda på resultatet har jag varit övertygad och peppad till det här programmet som jag vill plugga i malmö, verkligen övertygat mig själv och jag tycker fortfarande att det låter riktigt lockande. journalistprog har jag därför liksom inte tänkt på så mycket iom att jag inte ens hade behörighet till att ansöka till den.

idag har jag alltså 60p i avslutade kurser, malta poängerna räknas inte samt inte mitt fiasko på somebody-kill-me-snaaaark-tråkiga-svenska kursen som jag hoppade av efter en termin. så saken är den att OM jag och nicole kirrar c-uppsatsen nu till sommaren så har jag behörigheten till att ansöka. den tredje maj är det tre prov man ska göra och sedan ska de bästa tas ut för personlig intervju.

så hur ska jag göra nu? jag blir så förvirrad, så genuint förvirrad. jag har liksom inte ens ätit upp hela min macka.

mina föräldrar är underbara som peppar mig till max oavsett vad jag väljer och mamma är så övertygad om att jag är duktig på att skriva och jag blir helt lipig av hennes tro på mig själv som jag inte ens själv verkar ha. hon brukar typ nästan drömma sig bort när hon pratar om mig med mig (inte med andra herregud), hon brukar säga att jag är så stark och så optimistisk och att jag sällan låter saker och händelser rubba mig så lätt. okej, det är typ det nästan varenda kid får höra av sina päron, men seriöst, man blir ju så rörd och peppad samtidigt *mammapower foreva*.

Ajdins förslag var att jag skulle gå utbildningen i malmö och sedan hoppa på journalistprogm efter det. och det låter inte heller så dåligt, jag skulle lätt palla det om jag brann för det. sen som min mamma sa, hon ser inte mig som någon journalist som springer runt och jagar människor för en intervju, utan mer någon som gör något mer kreativt av sitt skrivande. och jag håller med henne. jag är sugig på att vara objektiv, jag kan inte hålla mig objektiv, jag är typ en jävla åsiktsmaskin.

samtidigt så känns det som att jag vill prova på att komma in på programmet, bara för att liksom bevisa för mig själv att jag kan, och jag är typ lite sådär, kanske inte "lite duktig på allt", men jag är nog lite av en sån typ ändå, men en sak som jag VET att jag är bra på och som jag kan använda mig av är min kreativitet. ingen kan övertyga mig om motsatsen. jag vet jag inte platsar på någon torr lokalredaktion, åka runt och intervjua folk om typ årets älgjakt eller skriva reportage om stöld i tvättstugor. jag vill liksom ha Magdas show i tv haha, jag vill ha mitt barnprogram. så om jag kommer hamna i nån liten pissig förort med bittra birgitta 55 och lars-åke 37 så avstår jag helst ifrån det.

så vad ska man ta? en "trygg" utbildning där jag fördmodligen kommer att få jobb, och jag tycker om utbildinigen också, eller en utbildning med pretty much oviss framtid men som jag både känner för och inte?
gud, seriöst,give me a sign ikväll typ haha.

okej pepp.

förlåt, det här blev megalångt, har ni orkat läsa ända ner hit så är ni true magda-läsare (god bless typ), men jag kan fan inte sluta.
jag måste få ut lite till så att jag kan somna i natt. på något vis så blir jag så grymt besivken över mig själv, så länge som jag har typ drömt om att plugga journalism och nu när jag är relativt nära så bara skiter jag i det. va fan maggan, seriöst måste nästan bitchslap-a mig själv. MAAAAAAAGDAAAAAAAAAAAAAAAA JOOOOJ BONA.

vad ska jag göra?
nej skit i det, skriv inget.


 


sendvicic

haha jag borstade tänderna idag vid kvart i tio. försökte lura mig själv till att inte äta mer efter tandbortstningen, och nu sitter jag här och funderar rätt stillsamt över hurvida jag ska göra en macka med smör, ost, meso (jajjamäen) och gurka, eller en macka med enbart sljivovi dzem? tiden och resurserna får utvisa och sedan ska jag börja beklaga mig.

mat för fan

jag är så jävla hungrig. men man får tydligen inte äta så här sent såvida man inte vill bli tjock!

jiiiihaaa

SHOOOOOOOOOOOPPPPPPPING.

grynet

på tal om grynet, var inte hon typ SVTs bästa tillgång. fredagar kl 19, eller var det 19,30, satt man i soffan med glass och grynet på högsta volym. hon är bäst.

här blir det inga modeller gjorda

hm, upptäckte nu att jag har missat top model. egentligen har jag missat alldeles för många top models eftersom det varje onsdag har varit någon form av fotboll. och när man har missat för många avsnitt tappar man typ känslan för alla deltagare, man "tycker" inte lika mycket om dom längre, så tjaa.. .jag skiter i det nu. jag skiter i fysik och jag skiter i matematik och jag skiter i all annan satans teknik som uggla skulle säga, men jag föredrar grynets version.

anyways. har spelat sims i en evighet nu och ska käka.

fyyyy

image1457
allstå boot-cut har väl alltid varit den perfekta byxan för brudar med former? så var kommer posh in i bilden, hon se bara helt upp-och-ner vänd ut när hennes vader är tjockare ön hennes lår.

jag är en sömnpillerburk

igår somnade jag strax efter halv ett och vaknade av att mobilen vibrerade. först tänkte jag, aha det är morgon fan vad bra, för jag kände mig verkligen överpigg och utvilad, så tog jag upp mobilen och det var bara ett sms och klockan var 02 något. så tänkte jag hm, jag kommer ju aldrig att somna om nu igen eftersom jag kände mig så pigg, men jag somnade och vaknade idag kl 15.15.
jag tror ärligt att jag kan sova hur länge som helst, hade fortsatt idag också om inte min bror hade tjaaaaatat så mycket som han gjorde.

sommar?

har jag missat något, eller är det sommar i stockholm?

lääängta till herkan

113361-1456
bönis, du, jag och herkan forever!

what to say

jaha det var visst framflyttat till 18 april haha. med tanke på att det inte ens går att komma in på mah.se så kan jag lika gärna vänta. haha.

black cat, white cat

jag bad ajdin att ringa och väcka mig och efter lite snack på mobilen så gick jag lyckligtvis upp, hade fan inte pallat att sova till tre igen och sedan vända på dygnet igen. lyxproblem med stort L typ.

jag tänkte jag skulle ansöka till skolan nu, deklarera och sedan ta en runda för att fira att dagens två stora uppgifter är avklarade. sedan blir det sims resten av dagen hihi.


roll it gal

jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här blogginlägget, men jag har iaf klarat alla sju tentor som jag hade i höstas på malta. det är helt amazing med tanke på att den sista hemtentan satt jag med dagen INNAN jag skulle åka hem, stressade som en idiot i datasalen. blir meganostalgisk nu, eftersom det verkligen var sista kvällen i lägenheten. darren var där för att ha lägenhetsvisning, joe var nästan lite sorgsen över att jag skulle åka och nån timme därefter mötte jag upp sanjo och jocke.

aaaaaaah nostalgi på helt hög nivå här. jag vill inte ge intrycket av att jag skryter (öh haha), men hittills har jag haft ett så jävla underbart liv, inga klagomål soooooo faaaar. jag förstår ibland inte själv att saker ordnar sig så som jag vill ha dem, jag anstränger mig inte ens för mycket, men kanske är det för att jag nöjer mig och inte kräver för mycket? förutom när det gäller snubbar då haha.

på tal om snubbar, allstå även bönderna (seljaci) har greppat det här med klädsmak och stil. plötsligt har det blivit svårare att känna igen seljak, men när dom väl öppnar munnen så...är det kört.

AKTA ER FÖR DOM FÖRKLÄDDA SELJACINE!!!!

113361-1455
ok, jag ackompanjerar inlägget med en bild då jag degade på balkongen istället för att plugga. jag låg och käkade choklade därav minen, men let me tell you, det här är 3 februari, jag ligger och steker på balkongen enbart i linne och leggings och har till och med börjat utveckla fräknar igen. aaah ge mig sooool och värme, finns fan inget skönare än att känna solens strålar som värmer kroppen. SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL tack.


konsert

113361-1445
på väg till växjö
113361-1453
ma keeeemica, ett sömnpiller, men vilken raring som hänger på dessa konserter.
113361-1452
träffade även ameeela, vilken skön brud ska ni veta
113361-1444
jag, nadja och hennes kompisar från danmark. jag är sugig på namn så jag kommer inte ihåg vad dom hette hehe.
113361-1450
danny och hans polare, som visst var lite sömnig
113361-1448
träffade även min kusse shemsa. ihoptryckt är bara förnamnet
113361-1447
plutläpparna, nadja och jag. nadjas kommentar: oj jag hade visst lite för mycket rouge hihi
113361-1446
twinsen aida och adisa, här kände jag mig hemma, alla tre lika bleka, medan jag kände mig som en albino tillsammans med plutläpparna och nadja
113361-1451
tuggummi fastnade på ett skitkonstigt ställe
113361-1454
sen kom jag hem och var tvungen att käka blåbärspaj med vaniljsås haha. hejdå.

bajs för fan

seriöst jag dööööööööör här pga av det här med att besluta sig.
måste få i mig lite socker.

det här med antagning

tjenis på riktigt nu då. nu är jag laddad för ett blogginlägg, men det kommer vara riktigt tråkigt eftersom jag enbart kommer att ventilera mina tankar med mig själv. det är sista dagen imorrn för anmälning till skolor och annat krafs.

under dessa två dagar har jag funderat lite fram och tillbaka vad det gäller min framtid. jag börjar typ alltid några dagar innan istället för att sätta mig ner ett halvår innan, bläddra igenom alla kataloger och redan då veta vad jag vill bli. men tjaa... jag är inte riktigt den typen. och här är jag, mitt i en röra av en massa sladdar och bronhi-godispapper. allstå det slog mig nu att bronhi faktiskt är lakrits, eller lakrits extrakt och man ska extra petig. vem hade trott att bronhi skulle ta sig all the way from balkan till sverige, bronhi-godisarna har invandringen på 90-talet att tacka för sin expansion och framgång.

anyways, jag har kommit fram till tre olika alternativ. här kommer förslagen + en kortare diskussion, ingen speciell rangordning heller, eftersom jag inte vet nått än. gud.

1. Programmet för Medieproduktion och journalistik 180 högskolepoäng (kalmar)

okej, det här är ett alternativ som jag vägde mellan för snart tre år sedan, men till slut blev det lund. det positiva med det här programmet är att jag tycker att absolut hela programmet verkar vara skitkul. jag har kollat igenom alla kurser som kommer att gå och då verkar typ alla skitroliga, sådär magda-roliga som jag kan tycka. man blir liksom något inom media, jag vill typ sitta och läsa nyheter i tv eller sitta i nyhetsmorgon på tv4, ok, lite naiva tankar här, men seriöst det verkar så himla kul. programmet verkar också sådär megamysigt, snälla studenter, allt verkar så idylliskt haha.

det enda negativa med allt det här är att utbildningen ligger i kalmar, känns som att det är helt åt helvete. ligger det ens i sverige typ,  långt ifrån hemma, långt ifrån lund, långt ifrån  gbg, långt ifrån det mesta. så det jag funderar på är om det är värt att flytta någonstans där man inte känner någon och där man är långt ifrån alla man känner? jag vet fan inte det, klart man kommer träffa nytt folk, men aaah allstå jag tycker extremt mycket om dom jag redan känner.

2. Produktionsledare - Media, 180 högskolepoäng (malmö)

ett annat alternvativ. det känns inte riktigt som att jag ens vet vad det här innebär :S haha, bra sätt att starta en utbildning på *tummen upp*. okej, nämen jag har någorlunda koll liksom, och det mesta känns kul, strukturerat och organiset, verkar vara ett sjyst program, fast här gäller det väl mer att man håller sig just i mediaprocessen och inte så mycket just med mediaproducerandet.

å andra sidan, är det här är rejäl grund eftersom man får med sig det mesta inom det mesta inom media. jag känner lite att jag är en mer praktiskt än teoretiskt människa och tycker om när det finns lite mer praktiska övningar vilket det här programmet har mycket av. efter att ha läst media i 2 år känns det som att jag är rätt mätt på allt det teoretiska.

det postiva är att det ligger i malmö, med andra ord kan jag lätt få en lägenhet i lund innan jag kirrar nått boende i malmö. orkar inte pendla. själva ordet produktionsledare väcker rätt heta känslor inom mig eftersom jag skulle vilja vara den som styr och ställer, vara en ledare, den som bestämmer hit och dit, pallar egentligen inte med att vara mega-underordnad och längst ner i den jävla hiearkin som finns typ på varenda arbetsplats.

3. Design och visuell kommunikation, 180 högskolepoäng (malmö)

mitt tredje alternativ som jag känner både för och inte. hur mycket jag än tycker om att hålla på med sånna här mer kreativa grejer så är det ändå lite för mycket design för min del. jag är ändå mer för skrift än bild och därför känns den här inriktningen lite fel, men samtidigt väldigt rolig.

positivt är att även den här är i malmö=nära till omvärlden.


mitt absolut första val var att egentligen söka till journalist i lund eller göteborg. helst göteborg. jag känner mig sugen på gbg, men ja, jag är sent ute, kollade förra veckan att man tydligen måste ha gjort det här superdumma högskoleprovet för att ens kunna ansöka. HAAATA JÄVLA HÖGSKOLEPROVET. högskoleprov är för dummies som inte pallade gymnasiet och insåg lite för sent att dom visst inte kommer någonstans med sina betyg. vilket jävla påhitt om jag får säga mitt, så därför kan jag tyvärr inte ansöka till journalistprogrammet pga jag aldrig ens tänkte tanken att man ens kan göra ett HELT urval enbart baserat på högskoleprovet. är inte det helt jävla väck? okej för att man tillsätter platser, där 30% får vara HP, men inte ALLA?

sedan finns det en sån folkhögskola i närheten av jkpg, en sjyst enligt rykten, där man kan plugga journalistik, men det första som man läser när man klickar in sig på sidan är att skolan är typ religiös. man kan läsa om bibeln etc. allstå jag är emot alla typer av religiösa skolor, jag tycker inte sånt ska få finnas. religionen ska inte beblandas med vardagen på något sätt. alla ska få tro på det dom vill men inom vissa ramar, ex husets :D så att gå till den här skolan och vara musse känns superlockande. not.

ja det var väl det.

nu har jag två alternativ:
1. söka och plugga till det jag söker. HUR ska jag kunna bestämma mig? HUUUUR?

2. jobba i ett år och sedan ansöka till journalist i lund och gbg, blir jag inte antagen någonstans så söker jag något av de andra tre alternativen som jag har däruppe.

igår drömde jag mardrömmar om skolan. ikväll kommer jag också sova dåligt. jag vill besluta mig nunununu!!


tjenis

ANTAGNING FÖR FAAAAN.

nej, vi ska inte vara så grova i mun, och det här är ett allra högst internt skämt mellan mig och bönis, men du vet nog vad jag syftar på.

LUND FÖR FAAAN nästa vecka. lääääängtar.

vavava?

sover alla eller?

dont disturb

JAG SPELAR SIMS!!!!!

vi bloggas imorrn.

aeki

jag lite roligt på ikea när vi var där i onsdags, plåtade bland annat dagens outfit.
113361-1443
lite sugig min, men man kan inte alltid varar glad. eller hur?
113361-1442
samma gamla vanliga outfit typ. jeans, tshirt, kappa, sjal och gympadojjs. det är rätt bekvämt med vinter och kyla, för man bara kränger på sig kappan och så behöver man inte se snygg ut under den. skitpraktiskt.

fisk och potatismos

whuzap? ni tror fel om ni tror att jag precis har gått upp, jag gick upp vid halv tio idag. långt innan 12 var hela huset färdigstädat. hemmafrustyle idag och sedan var jag helt slut. nu är jag sömnig men vi ska käka middag snart så då piggnar jag till.

idag när jag dammsög under pappas skrivbord så hittade jag min mobilladdare, helt grå av dammet, men jag var SÅ glad. hade redan börjat planera in  när och var jag skulle få ladda min mobil i bosnien. men nu slipper jag hänga på internetcafeet woho. sladdisen ska med! ok det var dagens enda roliga nyhet.


godnatt sverige

förresten imorrn ska jag gå upp halv nio och dammsuga. jag uppskattar verkligen min egna tid här hemma när alla är på jobbet och i skolan. riktigt najsigt att bara gå upp, göra frukost och kolla på tv hela morgonen. nästan så att jag har lust att sova på soffan nu bara för det liksom. ingen som pratar med mig, allt är tyst och det enda jag hör är min egna röst.

nähe kära ni. jag blev lite bajsnödig nu, men jag vet inte om jag orkar bajsa, hela den här proceduren liksom *suuuuuck*. orka. jag kanske bara ska gå och sova.

dagen då vi blev far och dotter igen

i söndags var vi på ikea. jag var på ett trött humör. om ni minns, vilket jag inte tror att ni gör eller att ni bryr, men den natten sov jag iaf fyra timmar efter irmas fest.
 
halv 12 knackade mamma på dörren, klampade in, ställde sig bredbent och stirrade ner på mig där jag låg alldeles död i sängen. säg inget, sa jag åt henne, då satte hon sig på sängen och smekte mig på kinden (sådär som bara mammor kan göra!!) och gullade lite med sin underbaraste (mest underbara) och ofräschaste dotter. minuten efter kommer pappa in i rummet och säger att vi ska till a6 och köpa ny data. vi började prata lite och sedan var det som att vi aldrig hade varit osams. det händer ibland att vi glömmer bort att vi är osams (men jag hade rätt, jag vann, för pappa började prata med mig först och inte tvärtom haha), så söndagen är dagen då jag och min tajko officiellt blev sams. det är på något sätt svårt att vara osams med pappsen eftersom vi alltid är i behov av varandra så det går liksom inte riktigt ihop med vårt schema. han behöver mina datakunskaper och jag behöver hans skjutsande hit och dit. en relation som bygger mycket på att vi kompenserar varandra med det vi inte har.

hursomhelst. GUD vad jag var trött, gick mest runt där på ikea medan mamma pratade, allstå jag hörde nog inte ens hälften av det hon hade att säga. till slut valde dom ut en garderob, jag var lite oförmögen till att göra det, handlade lite annat krafs, bland annat då en data. allstå dom där på PC city, dom är så jävla lömska, försökte pracka på mig en data som är waaaay to good, när det räcker med en som är hälften så bra. mitt enda krav var att sims skulle kunna spelas normalt utan att hacka. så det blev en data från elgiganten och även där försökte försäljaren tobias pracka på mig en försäkring för datan. allstå hos oss är det jag som sköter affärerna om ni inte har fattat det än, klart att pappa står jämte, men jag sköter snacket med försäljare. inte att pappa på något sätt är korkad, långt ifrån, men han litar på mig. hygglo pappa jag har va? fast iofs så är det nog så för dom flesta invandrarkids; de flesta tar hand om sådana här grejer istället för päronen.

ok så jag står där och vi för en diskussion kring försäkringen. jag var så jävla gnällig, orkade inte ens tjafsa sa bara NEJ tack, datan går ändå sönder efter typ tre år så då har jag pejjat för en försäkring i onödan så det kvittar, och då kommer tobias med andra argument, allstå hur orkar dom hålla på så med varje människa? beundransvärt. så sa han ba a men om ni spiller läsk så får ni ju en ny data, så tänkte jag att en försäkring kanske inte är en så dålig investering ändå. man "råkar" spilla läsk veckan innan garantin går ut och sedan har man en ny data för  999 spänn (3års försäkringen), men då var allt redan påskrivet. 
113361-1436
jag fick äta i bilen. macka och zingo. egentligen hatar jag den här grejen som man fäller ut, det här lilla bordet, det skriker liksom FAMILJEBIL, men innerst inne så älskar jag det här lilla bordet, så praktiskt när man äter frukost i bilen. skitofta man gör det. not. men ändå.
113361-1438
jag spanade in två heta röda stolar inne på fyndavdelningen och sedan var dom våra. inget monterande bara torka av stolarna lite och så var det klart, städoutfiten var såklart på. mamma ville föreviga detta moment då jag är "duktig" och "gör något". omtänksamt va?
113361-1437
okej här har vi värsta seriösa posen, plutmunnen är där för att intyga min duktighet. lite puts här, lite puts där. sådärrrjaaaa.
113361-1439
nämennämen vem är det som är så flitig???? awwwwww.
så när jag är vuxen kan jag peka på bilder och säga att jag var sååå duktig som ung och gjorde allt hemma. all denna propaganda som mina föräldrar envisas med, dom var sååååå hjälpsamma minnsan när dom var i min ålder. yeeeeeah right.

lite liv tack

dumma blogg. ok jag forstätter i Anteckningar. anteckningar kan man lita på i alla fall, inget krafs, tjafs eller rättstavning. jag är inte anti word, men allstå rättstavningen i word tar ju för fasen bort hela skrivkänslan. finns det ingen känsla i inlägget så har man ett tråkigt inlägg.

eller iofs så klarar jag inte av att läsa felstavade inlägg, men just den här jävla petigheten som word har (stor bokstav etc) är så korrekt, sådär akademiskt korrekt. jag tycker inte om den här akademiska torra och vissna synen på hur man ska skriva felfritt och strikt. jag fasar för min och nicollans c-uppsats, eller nej, jag fasar för att läsa alla andras trista uppsatser haha.

om jag nu tänker efter så där i djupet av min hjärna så slår det mig att jag verkligen, verkligen är anti det akademiska livet . lunds univerisitet för att ta ett exempel, den jag har mest erfarenhet av, är så jävla TORRRR. snustorr, fuktfattig, träig, vadsomhelst men den kommer absolut inte ens i närheten av ord som uppiggande, käck, färgglad. färglad är kanske inte ett adjektiv för att beskriva något så seriöst som ett universitet, men när jag tänker efter, allstå vad fan kan dom inte lätta upp lite. sluta vara så snoffsiga och GRÅA. nu tänker jag så att det knakar *kliar mig i huvvet* så är det bara vår f.d syo (peppängeln) tobbe som är den som inte riktigt passar in i mallen, och det är så jävla skönt.

sen finns det elever, och jag har ett special exempel som dras upp vid sådana här tillfällen, en brutta som jag och nicole kallade för klassmamman. OMG, let me tell you, tänk er en grå sten, alltså en klassisk sten som man ex hittar på stranden, men en grå sådan. tänk er sedan att ni pratar med stenen, vilken typ av respons får ni av stenen? respons? NOOO respons, ingen respons. klassamamman är allstå ett stoneface, att säga att man har blivit nominerad till nobelpriset är som att säga typ att min hund dog igår, man hade fått EXAKT samma reaktion. ett "vad kul" ersätts bara med ett "vad tråkigt", allstå kan ni förstå, hon rör inte en enda av de 58 ansiktsmuskler vi har i fejjan. inte en enda känsla, inte en enda ryck i mungipan, inte en enda rynka i pannan, allstå nothing! hade jag fått för mig att börja gråta hade hon bara helt entonig sagt "vad tråkigt. gråt inte". jag förstår mig ärligt talat inte på alla dessa stenansikten, hur orkar dom? lever dom ett tråkigt liv? det måste dom göra. typ sitter hemma och petar sig i naveln och spanar kritiskt på sitt navelludd.

sen tar jag en titt i spegeln och upptäcker alla mina rynkor. jag har ingen läderfejja, men fan allstå rynkor runt ögonen och munnen och antyyyyyydan (betoning på antydan) till rynkor i pannan. jag är way too much åt andra hållet däremot. jag är fan ett extremt fan av skratt och gråt och ilska och då blir det lite rörigt bland mina ansiktsmuskler.

jag tror inte ens att klassmamman kan skratta. jag har *handen på hjärtat* aldrig hört denna brud skratta.



djes, shima?

är detta inte typiskt, bloggen funkar inte nu, nu när jag ska posta detta inlägg.

vad mysigt det är nu. jag sitter här och riktigt myser medan jag skriver. alla sover, musiken är på, jag är halvsömnig men sådär härlig av mig.

medan jag tvättade håret idag över badkaret funderade jag över varför jag egentligen hellre tycker om tvätta håret så som jag gör, allstå över badkaret, hellre än att stå och duscha, och det simpla svaret är att jag känner mig så bortskämd, som att jag är hos frissan som tvättar mitt hår. det är liksom samma känsla eftersom jag bara fokuserar mig på håret just då. vettifan varför jag skulle skriva det, känner att jag ändå inte kan riktigt förklara det, men det kändes liksom viktigt att bara säga det.

det verkar dessutom som att det blir halle och kemo konsert på lördag. wihu. ser framemot det lite faktiskt, mest för att träffa halid. haha, njääääää inte riktigt, mest för att träffa människor.

så då ses vi där? vavavavava?


nya tag

godmorgon! skithärligt väder idag. ska käka frulle nu och läsa senaste se&hör.

volim te kad pricas

det är typ nu jag borde gå och lägga mig. undrar om jag kommer att göra det.

kolla maaaannen, en ny kamera mannen

en rolig grej i min annars så spännande tillvaro är att min kamera har kommit. den kom i förra veckan och jag kan glädja er och mig själv med en massa bilder. kameran är alltid med och jag beställde en exakt likadan som jag hade innan. jag är trygg av mig.

hursomheltst, jag kan verkligen inte uttrycka min lycka över att ha en kamera. den är liksom underbartunderbar och jag uppskattar den mycket mer än vad jag gjorde innan. efter att ha använt min sketna mobilkamera i en alldeles för lång tid  har jag även kommit fram till att jag verkligen inte uppskattar mobilkameran det minsta. så extremt sugig.

nu ska jag spela sims en stund.


mr muscle; loves the jobs you hate

på senare tid har jag blivit lite väl bakterienojig. jag tycker inte om när andra människor sitter vid min data. det är inte precis någon allmän data jag har, men tre andra människor får ibland för sig att sätta sig här och vem vet vad dom har gjort.

därför har jag tagit in mr muscle och en trasa till min hjälp. jag torkar av varje gång innan jag trycker ner en tanget. känns mycket tryggare så.
image1441


sims

113361-1440
aaaaaah!! nu har jag spelat i typ fyra timmar, och det får räcka. under dom dryga fyra timmarna hann jag skapa en familj och bygga deras hus. gud i love sims, jag klarar mig inte utan det här spelet.
det är så mycket bättre än verkligheten hihi.

update: ok, var tvungen att spana här på spelet igen, och jag är verkligen sugen på att ha en diskussion kring sims. allstå en diskussion med mig själv om mina fina simmar. det här är då magda och hennes snubbe. värsta snyggingen är han, OMG, kan man träffa en sån i verkligeheten också? maggan är rätt het hon också, även om det inte liknar mig, jag gjorde henne så snygg som möjligt. ni ser att de båda är väldigt casual klädda; maggan i avklippa jeansshorts (värsta inne till sommaren nu ju!), en sliten, lite rockigare tshirt med tryck, visst den är lite kort, men jag har hört att de korta magtröjorna är på ingång nu. till det har hon svarta, låga converse och sina glasögon.

snubben, som jag i för övrigt (helt ärligt) satt i fem minuter och funderade på vad han skulle heta. det blev det gamla klassiska valet som jag har använt i flera år nu; adnan. helt enkelt för att det är ett riktigt snyggt namn. även han lite schleten, han kör lite kortare gympabrallor och till det en röd hoodie som framhäver hans gröna ögon och svarta hår (HETT!). han kör på sina mörkblåa converse och allmänt sjysta utseende. jag längtar tills dom får barn HIHI!

ok nu får det räcka, men jag uppdaterar er gärna *ler stolt*

mozda ti ides na seciju

vi har ju som sagen sie skaffat en ny dator och nu har mamma occuperat den och jag kan inte spela sims! men nu har jag fått bort henne så naaaaattten är min!!

ge mig nått nytt nu

de mest fula inläggen jag har skrivit är dom som är superkorta, en mening och punkt. jag spanar rätt mycket efter hur en blogg ser ut, och det är klart ögonen typ våldtas när dom ser inlägg som är en halvmeter i längd, men hellre sånna som är bra och roliga än korta, innehållslösa och tråkiga. i för övrigt så läser jag inte så många ruuuuliga bloggar, jag fastnar inte för modebloggar men kollar gärna igenom elin klings blogg då och då, mest kanske för att hon är så jäkla snygg.

de ändå mest intressanta bloggarna är dom som tillhör människor jag känner. i för övrigt så är många bloggar innehållslösa (:/) eller så har jag bara inte hittat dom bra än. dom är liksom så...torra och tråkiga. ingen uttrycker sig på något sätt, man får inte reda på något om människan bakom bloggen. det är så jäkla kul med människor som man vet har en åsikt om något och kan argumentera för den åsikten. hursomhelst jag har en finne mitt i pannan och ska gå och smeta in den med tandkräm nu.


irmas inflyttningspartaj

söndag:
eller förresten när jag väl sitter här så ka jag lika gärna dra historien om irmas inflyttningsfest som jag var på igår.

nä jag pallar inte. fortsätter senare istället.

idag:
jag var sjukt trött i söndags eftersom jag däckade vid sex på morgonen och gick sedan upp vid tolv för att åka till jönköping igen.

anyways här är lite bilder från festen och jag är inte den som kan välja ut ett par bilder, utan jag lägger upp rätt många. men samtidigt är det här ett PAR bilder med tanke på hur många jag tog. först var vi hos irma och förfestade lite. det var ändå sjukt mycket folk i hennes etta. vi fyra kom sist och nadja slängde sig över bålen, goodie goodie. jag sörplade cider och jag blir alltid extremt skrattig av mig, det går liksom inte att sluta utan det rycker i kinderna så att jag MÅSTE få ut skrattet. ok, änaff om mina drinkvanor, som inte egentligen är några vanor eftersom jag numera festar en gång per termin.

irma var nyklippt, och hon har aldrig haft kortare hår! once you go short you never go long typ, känns som att man kan mynta ett nytt uttryck typ. första gången jag hörde once u go black u never go back var på den gamla goda tiden då ricki lake gick 18.15 på trean. härliga tider och man kände sig alltid så bra efter att showen var slut, långt ifrån alla misslyckade-tankar man kan komma. PEPP på högsta nivå typ. inget kunde mäta sig med ricki på den tiden. allra bäst var i slutet när alla sjöng med i låten GO RICKI, GO RICKI, GO RICKI. aaaw, nostalgi på g här känner jag.

anyways2, vi stannade väl hos irma i typ fyra timmar innan vi drog ut på stan. under dessa fyra timmar hann jag ta del av allas historier, nadjas alkosnack, dinos zezanje, värsta pargullet mellan lana och sassan och nadja och daniel, inte tillsammans allihop allstå, utan varje par var för sig, men även irmas organiserande, hon hade stenkoll på läget, lanas operasång (jag blev tårögd, IGEN. jag måste kolla upp mina tårkanaler, lipar åt minsta lilla grej nuförtiden), eniz snack om den blonda bruden och allmänt snack. superaskul. mot slutet blev det lite panik eftersom vissa skulle med bussen medan jag, nadja, eniz och dino skulle med daniel och bilen in till stan. men något hände med nyckeln, kunde inte låsas, irmas fick springa tillbaka, och jag och dino fick ta bussen. en buss som vi aldrig hittade och en helt fel station som vi sprang till. efter myyyyycket snack på mobilen med diverse människor blev vi till slut hittade och tog sedan en buss och droppade av vid juneporten. därefter gick vi alla in på centrum och shejkade asses. superkul! mer sånt tack.

ok, det var historien om irmas fest. du är bäst pirmic!
113361-1425
jag och min ajniiiiiiiiiz chajniz (hata mig inte eniz haha)
113361-1424
love couple och jag håller ljuset
113361-1423
kajsa och eniz
image1436
irma irma irma!!!
113361-1426
köft is tha shit. jag skulle hoppa på bilden, gick inte så bra
113361-1422
lanic, tadja, pirmush & jag
113361-1431
nämen kääääära elma
113361-1430
min lilla lana och jag
113361-1429
kajas pajas
113361-1428
dino
113361-1427
- låt mig förklara, jag vet vad jag talar om
113361-1432
busssssss
113361-1434
dino och irma inne på centrum
113361-1433
yeeeeah

tjenispenis

det är kjoligt idag! dags att gå ut och passa på när solen är här.


vamos a bailar

allstå seriöst jag är så trött så jag sitter bara här och stirrar. ikväll blir det film och sedan sängen.

trötttt

tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööötttt

runaway

jag är snart färdigfixad, ska bli skojsigt ikväll.

men först ska jag till lilla farmor som fyller 69 bast idag och hon blir inte yngre. ska käka hos henne och sedan åker jag, nadja, daniel och ajniz till pirmush.

prutt och kram


shiloh

113361-1421
OMG, världens sötaste, just nu levande, unge!!!!!!

paaaaarty

kääänn en doft av kääärleken, deeen sveeeper tyst förbiiii, en kort sekund kan alllllt som leverrr här få känna harmoniiii

fasen vad jag älskar alla låtar ur lejonkungen!!!! lejonkungen är fan bäst!!
det är äkta partymusik säger jag bara.

piece of me

jag har verkligen lyckats vända på dygnet helt. idag somnade jag vid sex efter att ha legat och stirrat i mer än en timma, så jävla jobbigt. vaknade vid 14 idag och känner mig inte som världens piggaste varelse typ, men what can i say, vädret är underbart så man garvar ändå.

min mask på fejjan har torkat så jag borde nog gå och tvätta bort den samt ta en liten dusch.
det är när man börjar känna att man luktar som man beslutar sig för den långa duschprocessen. snabbdusch är för moderna människor, och jag är långt ifrån en sådan.

jag är skithungrig, har inte ens ätit frulle, måste hinna med det också. nä det får bli en macka först.


en tanke så här dags

jag funderar på att om man skulle göra en turrebroschyr för bosnien och man nu skulle sätta halid "bosniens största stjärna" beslic på omslaget så skulle ingen komma till bosnien?

okej här har vi bosniens största stjärna


113361-1420
nämen vilken diva!
113361-1419
nämen vilken sötnos!
113361-1418
nämen vilken charmör!

jag behöver ett par syrgastuber NUNUNU *frustar frust frust*, kan inte andas längre
HAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAAAAHAHHA

mala, cija si ti?

på tal om bråk och det. pappa var ute med sina arbetspolers och spelade bowling och så hade han tagit nån öl och däckade snabbt i mammas knä där hon och jag degade i soffan.
men innan han hade kommit så fick jag ur mig att det var bra att han inte var hemma, vila sig lite från honom liksom. och klart då att mamma undrar, whats up with that, så jag fick förklara mig varför jag tycker att han är irriterande.

ok nu lyssnar jag på kemica. kemo är verkligen en sån liten mysgubbe som man önskar sig som farfar. halid däremot, är en sådan som man inte önskar sig som sin granne. skämt åsido, halid verkar vara en mysig gubbe, men det är nånting med hans koögon och enorma näsborrar som gör att jag inte riktigt får sjysta vibbar.

ok nu blev det istället dino merlin. förresten vad är det för snack jag hör om att bijelo dugme ska ha konsert i maj? det får vi hoppas på är bara är ett rykte. where is Zera, where is Losa, where is Dino? jag vill se dom, jag är trött på BD och den här jävla hypen kring dom. plötsligt ska alla bara älska dom, människor som aldrig i hela sitt liv hört en enda låt ääääälskar dom plötsligt, människor som i vanliga fall lyssnar på kemal malcevic (malcovic?) och det turbogänget äääälskar plötsligt BD, allstå whats up with that? HUR kan man blanda turbo med rock? seriöst, choose side för det här går inte längre.

allstå det är typ seriöst det som är det absolut mest, MEST irriterande, det är så irriterande. folk som hemma och partyn lyssnar på all typ av ugly music och sedan låtsas och nynnar på konserter av bra artister. det här dubbelmoralet, och det värsta är att dom flesta är sådana här. selma bajrami går "när man är full" men annars så skäms man, öh, då kan man väl lika gärna stå för att man typ dyrkar selma och inte dra en massa bs bara för att inte verka vara som lyssnar-på-TF-människor.
det är ju typ som att jag skulle älska punkmusik men avguda britney och hela den hårt komersiella industrin, det går inte ritkigt ihop. jag uppskattar människor som säger säger ja jag älskar turbofolk och inget annat och thats is, ok fine, bra klart man ska få lyssna på vad man vill, men människor som säger aa jag älskar ceca men jag älskar crvena jabuka också, dom hatar jag i smyg, eller nu är det inte i smyg längre haha. men allra ALLRA mest älskar jag människor som säger fan vad jag hatar turbofolk och menar det av hela sitt hjärta. seriöst, då hjärtar jag er av hela mitt allt.

ok allt handlar inte om musik. men eeh... till stor del om man säger så.

jag har en tendens att glida ifrån ämnet men nu är jag back on track och då vill jag avsluta med det jag påbörjade, dvs det om min pappa.

min mamma anser att jag ska be om ursäkt för han är trots allt din pappa magda. jaha, han är min pappa men han är inte Losha!!!!! så frågade jag varför jag ska be om ursäkt om jag anser att han har fel och att han själv vet att han har fel, då menar hon att jag ska be om ursäkt (för att han är min pappa) och sedan tala om varför jag tycker att han har fel. det tycker inte jag. ska han vara så jävla barnslig så har jag väl också rätt till det. då säger min mamma att vi är så lika att när jag ser mig själv i spegeln så bör jag se pappa i spegeln som stirrar tillbaka på mig. ni kunde lika gärna vara bröder, det var det hon sa. jag förstod inte riktigt varför hon inte kunde säga att vi lika gärna kunde vara systrar för pappa är fan mer brudig än snubbig.


give me some lammkött

gud jag har så sugig musik på hela data. typ 4000 låtar men inte en enda verkar duga nu. jag är sugen på nått nytt.

smålands metropol

wzup in the hood?
min mamma hatar mig rätt mycket varje gång jag skriker det när jag kommer hem vid de få tillfällen då jag har varit ute, som idag ex. jag var ute och tog en runda till hemköp med min brolla. vi träffade på halva kycklingryds population i kassakön, lite svårt att leka anonyma klubben med andra ord. en av människor jag träffade var iaf min gamla lärare, cina, som har hängt med sedan femman och upp till nian, hon var typ allas stora stöd under hela skoltiden. när alla andra lärare bitchade var det hos henne man sökte tröst. fint va?

jag måste hinna duscha ikväll och lacka naglarna. imorrn är det irmas inflyttningsfest och det ser jag framemot eftersom folk som jag inte har sett på länge kommer att vara där, och även lana och dino vilket gör det hela extra funny.


nu är det lite tyst i huset

jag dog av ilska för en timme sedan. nu är jag lite mer normal. jag bråkade med min pappa om världens simplaste grej; disken.

aaaaaaaaah så jävla störande. det hela började med att han frågade mig om jag kunde plocka in allt i maskinen och städa undan i köket och jag sa visst, klart jag gör det. saken var bara den att jag satt och surfade och jag hade bestämt mig för att när jag hade sett färdigt hills-avsnittet så skulle jag sätta igång med köket.

så efter en stund när jag fortfarande inte hade gjort något så går pappa in i köket och jag hör honom öppna diskmaskinen och klirrar med glasen. jag ba hallå jag sa ju att jag skulle ta hand om det, han ba ja men du satt ju bara där, jag ba ja men om jag sa att jag skulle göra det så gör jag det, han ba jaha men då kommer det här ligga till klockan nio innan du gör något. och seriöst här vet han själv att han överdriver och förväxlar mig med deno för jag är knappast den som väntar i flera timmar innan jag gör något.

så jag började skratta för att det blev så seriöst och inte ska vi väl bråka om disken, men han fortsatte med sin lite "klagande" röst som jag i för övrigt älskar lika mycket som jag älskar grisar, dvs INTE MYCKET. och jag är sällan den som håller mun när jag bråkar med pappa för jag vet att han kan ta det så jag säger åt honom att sluta spela the good guy, typ han röjer undan disken och vill visa att han är en sååå snäll kille (ok ingen kille men ni fattar), så jag blir lite smågalen och säger åt honom att sluta spela ett jävla offer (haha jag blev lite lack), men jag höll en normal samtalston, kanske lite gäll men wtf ska man säga när ens far försöker framställa sig själv som en good guy och mig som en bad guy. då höjer han rösten lite och börjar på riktigt bli sur och så säger han åt MIG att JAG inte ska skrika åt honom! hallååå?!? hörde jag ett buzz i mitt öra eller? NEEEJ. så jag säger åt honom att det var han som började skrika, men han ba om inte du hade skrikit så hade inte jag heller.

allstå seriöst ibland känns det som att jag bråkar med någon i min ålder och inte med någon i övergångsåldern, min pappa kan vara en sån klimakterikärring ibland. så jag började snyfta och han går och babblar fortfarande om att han hade rätt blablabl ni vet det snacket som varenda föräldrar envisas med att dra när det passar. jag stänger köksdörren och diskar omsorgsfullt tepsijan och känner mig plötsligt väldigt lugn.

när allt är färdigt i köket går jag in i datarummet och stänger dörren, gnäller för lite människor på msn, och sedan kommer pappa in i rummet igen och börjar dra SAMMA visa igen, sedan säger han mot slutet om du vill så kan jag vara tyst och jag säger ja det skulle uppskattas, bra säger han, bra säger jag och sedan dess har vi inte pratat.

jag tänker inte ge mig i den här fighten, innerst inne lär han väl veta vem som har rätt, men jag har ändå en känsla av att han inte gör det, han är liksom så starkt övertygad om sin pappa-förmåga och att han har rätt no matter what, jag är barnet, den underordnade och jag har fel.

bajs i anus.


its payback time

en konversation mellan mig och vedran tidigare idag.

Magza: eller hur, sta ima
Magza: vad händer i ghettot?
VedoMedo: Var e du nu?
VedoMedo: jag e i sydafrika
VedoMedo: är på studiebesök med 3 andra från klassen
Magza: hur kommer det sig att du har svenska bokstäver då
VedoMedo: Finns något som heter språkfältet i windows XP
VedoMedo: man kan byta
VedoMedo: De är hur fuktigt som helst här
Magza: men seriöst
Magza: skojar du inte eller
VedoMedo: nej allvar
Magza: fan vad skoj
Magza: när är du hemma då?
VedoMedo: Ska resa tillbaka om 3 dar, de är livsfarliga människorna här, folk blir skjutna hela tiden :$
VedoMedo: helt sinnessjukt

Magza: men det är ju inte krig där, sydafrika är väl det rikaste landet i hela afrika?
VedoMedo: men de har högst brottsstatistik i hela afrika, kolla http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=175&module_instance=12
Magza: men vad ska ni göra där då?
VedoMedo: Kollar en del automationsprojekt som har byggts där
Magza: okej fan vad skoj allstå. jag vill resa till sydafrika nångång
VedoMedo: ah riktigt kul :D
VedoMedo: gör inte det...
VedoMedo: alltså vi går inte ut på kvällarna, det är för farligt. turister rånas, vissa tjejer har tom blivit våldtagna

Magza: :S okej, låter sjukt
VedoMedo: APRIL APRIL

okej skitskoj verkligen vedran.
vedran sitter allstå i sitt rum hemma kycklingryd och inte i svettiga sydafrika.

"Blago Budalama"

en uppiggande sak som jag hittade på nätet idag var irmas gamla hemsida, typ den som passagen.se inte glömde vid rensningen av alla andra websidor som hade passerat bäst-före datum. anyways, sidan är genialisk!

jag har absolut ingen koll på om det är några som jag känner läser den här bloggen, men jag önskar verkligen att ifall ni gör det att ni tar en titt på irmas hemsida. irma byggde upp hela sidan kring sin familj och vänner och under vännerkategorin beskriver hon hela vårt gäng som vi umgicks med på den tiden (grundskolan-gymnasietiden). hon beskriver oss tjejer och killar med sådan träffsäkerhet att det är sjukt, alla våra citat som står skrivna är sanna. hon lyckades pricka in killarna som ingen annan innan har gjort tror jag. alltifrån eniz, semirs och sinnis klädbyten, alla tjejbyten mellan sinni och semir, deras lilla band, amers "nakenbilder" (som jag och irma hade tusen diskussioner med amer om HAHA), matos "sexighet" och allt annat. det sjukaste är ändå citaten för jag kan verkligen höra alla dom människorna yttra just dom meningarna.

för varje kategori som jag betade av (vilket vuxenord haha) blev jag mer och mer nostalgisk, sådär skönt nostalgiskt. jag var så glad över att ha växt upp med det här knäppa gänget, det har aldrig varit starkare än vad det var under 7-9an, visst var vi barn, men vi var alltid tillsamans både i skolan och på fritiden.

jag sitter och garvar just nu när jag tänker tillbaka på den gången då jag, irma och sinni blev sams efter att inte ha pratat med varandra ett halvår, kan ni fatta? jag tror inte att det var någon som fattade efertsom alla hela tiden försökte få oss att bli sams. vi bråkade som världens löjligaste grej; sinni brukade alltid ta irmas pennor för att han aldrig hade egna, så någon gång fick irma nog och blev sur och sen blev sinni sur och jag vet inte varför jag blev sur men jag hade väl min lilla orsak haha. gud, jag kan knappt fatta att vi bråkade om en jävla penna. hursomhelts dagarna gick och vi tre pratade inte med varandra. jag var åtminstone positiv och trodde verkligen att vi skulle bli sams, men tiden gick och ju längre tiden gick desto envisare blev vi alla tre. vi snackade inte under hela vårterminen.

mot slutet av terminen, sommaren var nära och likaså sommarlovet, alla längtade efter skolavslutningen och resan till liseberg. någon gång där i början av juni hände det ett mirakel. amer hade alltid ovanan att ta min nyckelknippa (åter igen en fjantig grej haha) och leka med den, till slut gick det så långt så jag blev sur och ville ha min nyckelknippa, då hotade amer med att slänga den i papperskorgen och jag sa surt ja men gör det då om du vågar. och han slängde den i papperskorgen! haha GUUD jag var SÅÅÅ sur på amer då, som vägrade ta upp nyckelknippan och jag blev ännu mer uppretad och vet ni vad som händer då? som en skänk från ovan (HAHA) så ser man sinni som går fram till papperskorgen och gräver upp min nyckelknippa. vid det här laget var det knäpptyst, ingen sa något, och sinni gick fram till mig och sa evo ti nyckelknippa. seriööööst hur jävla gulligt är inte det, efter så lång tid liksom. man skulle kunna tro att relationen mellan oss blev bättre och det blev den men aldrig riktigt helt förran då på liseberg då vi blev sams helt och hållet. den resan allstå, fasen vad kul vi hade det.

och jag sitter fan här och saknar det gänget, vårt lilla invandrargäng som höll ihop i vått och torrt, sommar och vinter och allt möjligt. det finns så mycket minnen, händelser och allt möjligt som gjorde den tiden så jävla underbar. högstaideperioden var lätt en av de bästa perioderna i mitt liv.

ok, hoppas någon nu av dom som är nämnda på irmas hemsidor läser det som står om dem och blir lika nostalgisk och glad som jag blev. så jävla roligt vi hade det!


freeze the moment, its never been better

jag satt precis och kollade på de nya hills-avsnitten. om man nu ska försöka se det ur ett user & gratification approach så kan man säga att jag får ett utbyte i form av flykt från vardagen när jag kollar på den serien. det uppskattas.

jag tycker inte om spencer. ibland påminner han mig väldigt mycket om en annan person. det är synd om heidi som inte ser allt det.

det regnade hela dagen idag. när klockan var 20 hade jag varit vaken i två timmar. jag uppskattar verkligen att mina föräldrar inte undrar för mycket, inte ställer krav på när jag bör sova och när jag bör vakna. jag har inte ritkigt pratat med dom alls den här veckan, och inte heller med min bror trots att vi är en familj som älskar sina egna röster, förutom deno då.

imorgon hoppas jag att det inte regnar i alla fall.


you are pravo nice

det är typ lite skumt, men hursomheslt så har jag bett min familj om lite förståelse för mitt nuvarande humör och sinnesstämning. jag vill bara sova konstant, det är inte det att jag är nedstämd eller deppig, jag är bara typ sömnig.

jag har gått och lagt mig sent och sedan har jag sovit tolv timmar, från sex till sex. och jag tycker inte ens att det är något konstigt.

nu är det som det är, men jag är tillbaka till mitt forna mig nästa vecka.

ok, seriöst det lät, men jag är bara lite ur form, det finns så mycket som jag vill göra men jag känner att jag inte orkar med något och jag stör mig om fan på att jag bor här i kycklingaryd. jag tycker att svenska staten borde bjussa på ett par gratistimmar  hos psykologoen för kycklingryds alla invånare.


nya frisyrer

jag hittade en sida som jag satt vid någon timme eftersom det var så kul. man kan ändra frisyrer och man kan sminka sig. haha askul, jag testade ett par frisyrer, vissa bättre andra sämre. vilken frissa var hetast?
113361-1412113361-1416113361-1415113361-1414113361-1413113361-1413

resa nurå

jag skulle verkligen vilja åka till iran någongång, sitter här och spanar flygbiljetter, dom ligger på drygt sextusen spänn. åka och uppleva något helt annat. mellanöstern och afrika lockar mig mer än thailand och los angeles.
reskompis någon?
image1417
äni me mig eller?

4 minutes

wzup partyppl?

jag är så otroligt seg, det här är andra dagen jag vaknar vid halv fem typ. jag känner mig så äcklig just nu, typ smutsig fast jag duschade igår, fast det kan bero på mitt smutsiga hår och mitt avflagnade nagellack. jag blir liksom helt pillig och nervig för att jag känner mig så här.

jag tycker inte om den här dagen i alla fall, trots att den är solig.


03:03

jaha då säger vi hej igen då, för nu verkar det som att blogg.se äntligen fungerar. nu kan man äntligen börja blogga igen.

RSS 2.0