inte 17 år


ASSÅ JAG SAKNAR MINA FINA TJEJER, MINA KATTDJUR.

det går fan inte utan att vara tjejkompisar, killkompisar i all ära, men att ha brudar i sitt sällskap klår det mesta. jag blev lite senti medan jag kollade igenom gamla pics och blev det ännu mer när vi chattade, gruppchatt rules. även fast jag är den äldsta så känns det ibland som att jag är den yngsta, jag förstår inte hur tiden kan gå så snabbt, jag förstår inte heller hur vi orkade festa varenda helg, hur vi styrde upp våra egna förfester antigen hemma hos mig eller hos ida, hur vi sket i de flesta och njöt av vårt egna sällskap. det blev höst och vinter och festerna fortsatte, i varsin del av landet planerade vi ihop en nyårsfest och träffades sedan i kalmar för att fira in det nya året. tiden gick och vi packade väskorna och åkte till london över en helg. livet fortsatte och det blev sommar och nu sitter jag här och tjejerna är tillbaka i sina hemorter och tiden går bara så jävla snabbt och nu har vi två år kvar och jag ser så framemot dom. PUSSSS PÅÅÅ AJDÅ, KRISS, IDAHOE OCH SOFA.

myrors och bis död

det blev ingen ikea. snyft. nämen det är inte så farligt, det visar sig att jag ska få två vaser och blommor i "present" från mamma ändå. ett par hon har tröttnat på, jag tackar och tar emot. istället var jag i parken och solade. först somnade jag på mage, vaknade helt svettig på ena halvan av fejjan, vände om mig på rygg istället och ba jag lägger mig för att blunda lite och sedan sticker jag till ikea, men jag däckade till och vaknade en halvtimma senare. herregud vad gött det var och det var skitsvårt att vakna till helt men myrorna var asjobbiga så jag var tvungen att vakna till.

MEN PÅ TAL OM MYROR!! det jag såg idag var rätt fantastikt. jag såg att en myra rörde sig på mitt täcke, den typ traskade fram och tillbaka och såg lite stressad ut, så försvann den för att någon minut senare komma tillbaka med en annan myra som var död. allstå han bar på sin döde vän! kan ni fatta? jag har aldrig tidigare sett något sånt här. så la han sin polare på täcket och lämnade honom där. den levande myran kom inte tillbaka. allstå tänk hur det måste kännas att vara myra, att behöva se sina polare dö när folk trampar sönder dom eller bara mosar dom medan man plockar bort dom från täcket etc. de ser döda myror hela tiden, vardagsmat för dom. gud vad hemskt egentligen. jag blir alltid fundersam när det kommer till sånt här, det finns så mycket skumt på denna jordklot. har ni tex tänkt på fåglarna, tänkt om fåglarna hade haft tex en elefants storlek istället för att vara så små som dom är? det finns ju stora fåglar också, örnens vingar kan vara upp till sju meter i längd, fast det heter kanske inte längd, men ni förstår hur jag menar, vingen från kroppen och till vingens ände. men TÄNK om dom hade varit stora som elefanter, och de landade lite hur de ville, som måsarna i parken, hade de varit som elefanter hade de inte ens varit medvetna om de mosade någon stackars människa under sig. då hade vi varit som myror. den som skapade den här världen var väldigt smart på sätt och vis, allt är rätt noga planerat och det finns en orsak till allt, det finns en orsak till att fåglar inte är skitstora. men myrorna drog nitlotten när det var dags.

myrorna fick mig att tänka på en annan händelse. förra året när jag och min familj var på semester i opatija, kroatien, så var jag med om ett bis död. det var också en av dom där grejena som jag fann rätt fascinerande. jag skrev tillochmed i dagboken om detta haha. jag låg och läste när jag såg ett bi flyga mot mig och som vanligt fäktar man lite med armarna för att slippa den, men den landade framför min handduk och såg lite svag ut. den stod där i kanske någon en minut och det var så sjukt varmt så han måste nästan ha stekts på golvet (marken haha). biet började då släpa sig och hasade fram, den orkade liksom inte ens flyga. jag märkte att det var nått fel på det, så jag tog en liten pinne och knuffade fram den till skugga där den fick ligga. jag spanade på den hela tiden och man såg att han var nära att trilla av pinnen om man säger så, och det dröjde inte länge innan den lilla gulsvarta kroppen "kröp ihop" och däckade. det var första gången jag bevittnade ett bis död och han/hon dog inte ensam iaf. jag tog sedan biet och slängde i det i vattnet, kändes överflödigt att be en bön, men han fick en värdig begravning iaf.


vacker dag

hallluuu. allstå det är helt sjukt hur hela min vardag har ändrats, eller snarare min dygnsrytm. igår när min data dog för dagen (halv 1 typ) gick jag och la mig för att läsa lite, men klarade inte ens av en hel sida innan jag däckade hårt. innan kunde jag ligga tre-fyra minuter och fundera lite, men nu minns jag inte något av hur jag somnade. najsigt. jag vaknde vid halv sju och var aspigg, ba eh, var är den gamla magdan??? hon som sover no matter what. men jag blev lite glad, det innebär ju på sätt och vis att min kropp mår bra.

det är nämligen så att om man vaknar innan klockan ringer så betyder det att det är den bästa tiden för kroppen att gå upp egentligen, om man därför vaknar typ tio minuter innan klockan ska ringa så bör man gå upp!! det är kroppen som signalerar att det är det bästa att göra, om man istället väljer att fortsätta sova så kommer man vakna upp tröttare än vad man skulle ha varit om man gått upp då man vaknat av sig själv. det är sant. testa det nån gång. iaf, jag fortsatte sova, sju kändes lite väl tidigt att gå upp, men jag gick upp vid tio, vaxade benen, käkade frulle, och nu sitter jag här och ska strax ge mig ut i solskenet. är ledig idag och ska njuuuuuuuta av min "helg". tänkte sticka till ikea idag också och handla lite. måste ha en blomma, en ny lampa och klädhängare. hm, ska kanske passa på att hänga lite på rusta också.

sooooooooooooooooooooool. hehe. heeeeeejdå.

jag gick på det

måste bara berätta en kul grej som hände idag på jobbet. för det första; det är ju söndag idag!! haha, det har jag heeelt glömt bort. jag har ingen koll på dagar när jag jobbar eftersom jag inte jobbar "vanliga tider" utan lite hajhuj. på tal om ordet hajhuj, jag har nog aldrig i hela mitt liv skrivit ut det, även om jag säger det ofta, och nu när jag läser det så ser det så roligt ut! man skulle kunna översätta det som en oreda, dvs något är inte i ordning, men man talar inte om det i fysiska ting ex ett hus kan inte vara hajhuj (ostädat, stökigt etc) utan man kan säga....nu har jag glömt var det var jag skulle säga. jag vet inte ens längre vad det betyder, min hjärna allstå..man kanske kan översätta det till "hursomhelst", någon bosnier som kan förklara exakt? okej men det är ett sådant ord som inte finns i ordlistan iaf. okej det var inte en föreläsning i bosniska jag skulle hålla.
för det andra; nu är jag ledig i två dagar. woho. måndag och tisdag och då ska jag sova ut och städa och ev hinna till ikea.

det som hände på jobbet då, en av kockkillarna lurade i mig att michael jackson inte var död, utan att han hade fejkat sin egen död. först trodde jag inte på honom, jag ba näää!!det är inte sant. jag tror inte på dig. han ba jo men jag lovar, han ville skapa hysteri lagom till hans konserter. jag ba nääää....det låter ju helt dumt, var media med på det här? han ba nää alla trodde ju att han var död, det var på nyheterna i morse, jag ba men jag såg ju på star igår och då tog dom ut hans kropp och sånt, har han fejkat allt det? han ba ja kan du fatta att alla gick på det? och jag ba nää, helt sinnesjukt ju, tänk på mtv som gjort en sån tribute som rullar var tredje minut typ (orka) och alla hysteriska fans osv, ja dom blir ju glada nu.

och så gick det någon timme och han ba till mig, a just det ja, glömde säga att jag skojade om mj, du såg ut att tro på det så ja, nu vet du, han är död. på riktigt. jag ba *kul*.

till parken igen

hahaha assssssssssssssssssssssså kollar på runs house och känner att jag vill vara en av deras familjemedlemmar, kanske inte foooo evaaaaah men typ en vecka eller så. dom är så pedagogiska och skriker ej, iofs är inte min familj inte så skrikig men ändå. anyhoes har lite (mycket) svårt att slita mig från teven just pga programmet. jag borde ut och sola men jag sitter här i bikinitrosor och degar och ba *orkar inget*. jag har fått en fin bränna eftersom jag har varit noga med att olja in mig. kände mig dock småpatetisk när jag igår satt i stadsparken och smorde in mig, det var så långt ifrån beach men jag försöker återskapa den där strandkänslan man brukar ha när man är utomlands. tittade mig omrking lite och hoppades på att ingen smygskrattade åt mig *osäker*. men ijallafall faaaaaaaan vad fin jag blev, låg och blev kåt på mig själv hehe. hade svårt att koncentrera mig på min bok.
nu ska jag iväg igen.

fejklugg


*intressant*

böcker

det är ju typiskt det här. nu är jag pigg, vid halv åtta var jag cptrött i hövve och ben. när jag reste mig för att hämta cookiesen så spände det i vaderna så jag gick stel som en pinne efter min efterätt och softade i soffan och sitter kvar här igen. blev assugen på att beställa böcker, det finns så mycket jag vill läsa!! åh, längtar efter semestern för då har jag sparat mig till nya marian keys boken och då ska den avnjutas. hatar bara att söla ner böcker och det kommer man ju göra med största sannolikhet, typ olja in den när man oljar in sig själv ba eh jahaaapp.... böcker ska tas om hand på ett fint sätt. och dammas helst en gång i veckan. har ni inte läst något av marian keys så föreslår jag att ni gör det. det är ungefär som att kolla på en väldigt kul serie med inslag av både seriositet (är det ett ord?) och humor och jag garvar högt! assåååååååååå jag älskar alla hennes böcker, jag lovar ni kommer inte ångra er när ni väl börjat läsa. jag glömmer bort världen runtomkring mig när jag gör det,så tjaa...DET SKA BLI SÅ KUL ATT BESTÄLLA BÖCKER!! iaf, är det någon som kan rekomendera någon annan bok att läsa? jag läser allt förutom sf och fantasi och krigsromaner och sånt bajs. deckare, rysare, allt allt annat går bara bra.

en annan genre jag småhatar är faktiskt sådana "självupplevda" böcker, tänk "den vita massajen"-typen: en bra historia som skulle kunna bli ännu bättre men som blir sååååå kass på grund av att alla inte ska ge sig på att skriva för alla kan inte skriva. hur snyftig och "bra" magdalena graafs historia är så skulle jag aldrig läsa boken just på grund av att språket är sjukt fattigt. likaså carolina gynning och alla dom här andra brudarna (typ nicole richie, blondinbella (även om den inte har kommit ut än, men komigen hur bra kan det bli? ärligt.)). jag läste traci lords (porrskådisen ni vet) självbiografi (även om hon inte vill kalla det för sb) och jag var tvungen att tvinga mig sjäv att läsa ut den. först tänkte jag äh men det blir säkert bättre runt 30e sidan, sen äh det blir säkert bättre mot mitten, sen så var det bara plågeri, men jag läste ut den och kan väl säga att nivån på språket är i ungefär med en gymnasieelevs vars favvoämne är gympa och inte svenskaC. den enda boken som jag kan rekomendera i den här genren är boken "såld" (zana muhsen), rätt gammal, men handlar om en familj som kommer ifrån någon av arabländerna, pappan i familjen åker tillbaka till hemlandet på semester med sina tre döttrar, och där säljer han dom. boken handlar i princip om mammans kamp om få tillbaka sina döttrar. den här berättelsen kommer inte ens i närheten av "inte utan min dotter" (vilken jag hatar) utan är på en helt annan nivå där fokus inte ligger på "vår-och-deras-kultur" utan mer på en mammas desperation och kärlek till sina döttrar. vilken mamma som helst kan "förlora" sina döttrar oavsett vilken kultur man är uppväxt/lever i och därför blir den på något sätt mer trovärdig än ex inte utan min dotter där de svartmålar alla som typ inte är amerikaner. hata sånt. boken såld finns i tre delar har jag för mig och jag kan säga att jag BÖLADE mig rakt igenom sidorna. allså LÄS säger jag bara.

okej nu blev det här om böcker men jag älskar böcker så skitsamma. tänkte egentligen säga att jag verkligen trivs på mitt jobb och det känns som att jag har jobbat där i en månad och inte fyra dagar eftersom jag har lärt mig nästan allt. jag är rätt snabb på att fixa och samla mig inför grejer så det känns bra och jag är ztolt. igår förresten, så kom allan svensson in och köpte fralla och kaffe. han ville ha en extra ostskiva på frallan=dryyyygt, men jag fixade det åt honom. jepp det var det. imorgon är det dags att gå upp igen vid sex. pusshej.

trött

allstå om jag inte börjar blogga nu så kommer jag inte blogga senare. jag däckar vid datan och pallar inget när jag kommer hem. det första jag gör INNAN jag sätter mig i soffan är att gå på toa, tar en pink, tvättar fötterna och händerna, tar på mig padjamas och släpar mig till soffan. och där sitter jag i två timmmar och glor innan jag bestämmer mig för att göra annat. tex äta, kolla på tv (the real housewives of OC och New York (asbra ju) Mommas boys, The bachelorette och den där danssåpan som går på femman. asså min tvsmak är väl kanske inte av den högre rangen men VEEEEAAM bryr sig, det viktigaste är att jag har kul medan jag kollar och attt jag typ "relaxar" asså fattar inte ens varför jag rättfärdigar detta, har alltid älskat den här typen av program haha), och promenera. den här sommaren kallar jag lite för min egosommar eftersom jag tillbringar så mycket tid med mig själv och gör bara grejer som jag själv bestämmer att jag ska göra. även om jobbet är stressigt och tufft (men riktigt kul) så var det valbart från min sida för att jag ska tjäna cash och sen skämma bort mig själv HIHI.

okej nu börjar housewives of OC. ska ta en tittpaus. 


menstajm

var på toa nyss och upptäckte att jag bara har tre tampisar kvar :| not funny. jag vet inte riktigt hur jag ska försöka spara in på dom som är kvar. finanskrisen har slagit till. skojar bara. är det så farligt att sova med dom egentligen? jag tror jag tyvärr måste göra det den här gången, hoppas jag inte drabbas av TSS mitt i natten och ba *för chockad för att vakna* ha ha.

asså1 apotekets reklam för apoliva är så jävla läskig!! och låten också. undrar hur det går för försäljningen av dom varorna. hoppas de inte har avskräckt alla kunder.

asså2 jag har sån mensvärk. jättemenspensvärk. det gör typ ont i hela min undre del av magen, jag antar att det är äggstockarna och äggledarna och allt vad det är som finns där i men ändå, fast det är väl värt det om man sedan i framtiden ska få sjysta kids. det jobbiga är också att jag konstant är hungrig, måste käka varannan timme. jedem ko krava på riktigt. förbränningen är väl lite snabbare än vanligt, men som idag, käkade först 2 mackor hemma innan jag skulle iväg och jobba och sedan käkade jag två mackor två timmar senare på jobbet och lite frukt, två timmar senare käkade jag kellogs med bananer hemma, lite choklad, tre timmar senare käkade jag spagettiz med köttfärssås och så massa mercichokladbitar *hungrig flicka* men ärligtttttt känns lite som att det här är för mycket för att vara jag men det går inte att stoppa mig och nu är jag svullen och bajsig och sådant. känns som att man är konstant bajsnödig också när man har mens. är det mensen som triggar igång bajset kanske? det är en sån där liten skön bajsnödighet som drar över en, ingen attack precis, men usch vad jag hatar offentliga toaletter så där vistas jag sällan förutom när jag ska kolla håret och kissa stående (om det inte finns toapapper att tapetsera toastolen med). jag vet att man inte kan få massa äckliga sjukdomar, typ hiv, gonorre och grejer, men man vet aldrig! typ kräksjukan smittas ju genom toastol ex, herpes också kanske för den delen. palla.

nej nu är detverkligen dags att sova, jag ska upp om sex timmar och det kommer ta mig lite tid att somna också. ska smörja mina fötter och händer och sedan är det dags att snarka. godnatt alla bloggläsare som typ aldrig palla skriva en kommentar (förutom ni som alltid kommenterar, ni vet vilka ni är! PUSSSSS PÅ), ni andra förtjänar inte mina inlägg haha. hejdå.

jobb och park

eh välkomna till mitt nya liv. jag har varit uppe sedan 5.50 idag och känner att det är dags att sova snart igen. det är en liten skillnad för mig som är van vid att vakna lagom till middagen. hela den här veckan kommer jag att gå upp vid den tiden eftersom jag börjar vid sju, sedan kommer det ändras och jag kommer att börja halv sju istället (dör inombords lite) på grund av att jag kommer att ansvara för frukosten och kassan själv utan hjälp. så här kommer det vara i tre veckor plus att jag kommer att jobba eftermiddagar med lunchen. jag hade väl föredragit att jobba lite senare men nu är det så här och det visste jag ju om redan när jag sökte jobbet haha. kan ändå inte låta bli att hata morgonar. kände mig lite självmordsbenägen idag.

från och med typ nästa vecka eller något sånt kommer jag även att jobba sex dar i veckan. say no till helger, förutom en av veckorna då jag får ledigt två dagar. MEN saken är den att det inte är en helg utan måndag-tisdag och eh...............ja det blir väl lite svårt att hålla igång kärlekslivet när det är så va. kommer ju inte kunna ses med iman nått. nä det är verkligen inte kul. hoppas iman hinner ringa mig innan han läser det här inlägget eheh. måste lägga upp det här på något fint sätt annars blir han nog lite tjurig över att jag är kass på att förhandla och sådant. jag slutar iaf jobba den 15augusti och efter det är det planerat att jag och min finaste assy ska åka iväg. jag har redan börjat drömma om stränder, allstå känna solen värma och sedan i ren desperation bara slänga sig i vattnet och ba MMMMMMM. asså ja det var det. nu ska jag ta på mig bikinin och lägga mig i parken.

så här måste jag ha det varje natt för att kunna somna, det är för ljust annars. den där grejen som ser ut som en enorm ihoprullad kondom ovanför fönstret är bara min lampa som hänger i taket men råkade komma (HAHA ibland är jag funny) med.

mitt tidigaste tagna kort ever, halv sju typ. jag var på väg till jobbet, såg väl helt okej pigg ut, men det brukar man ju vara när man precis har vaknat. ögonen ser lite crazy ut dock.

sedan kom jag hem och var.....tröttzzzzzzzz. ser jag inte lite knäckt ut och mina pupiller är huge. kul.
allstå jag ser ut som två helt olika personer. sjukt att man kan se så olika på olika kort.
'
den här borde ha rubriken: jag orkar verkligen inte städa undan. så här har det sett ut rätt länge.

dom här hämtade jag ut för några dagar sedan. dom är rätt cuteish tycker jag.

nu är det dags för sololja och park. haha. heeeeeeeeerrrrrå.

suck it bitch

nu ska jag dammsuga. mamma köpte ett nytt dammsugarstycke till mig när hon var i ullared. jag hade längtat länge efter det.


solning

sov lite halvkefft inatt, det trodde jag inte att jag skulle göra precis med tanke på hur trött jag var i benen. nu är jag uppe, käkat frukost och så. tänkte dammsuga först men jag skiter i det och går och lägger mig i parken istället så får jag städa senare ikväll.

en ytlig tanke: jag fixade mina naglar i förrgår. då var dom jättefina. idag är nagellacket borta till hälften på alla naglar.dom är jättefula *vänder bort blicken*

nu ska jag fixa det sista sen sticker jag. herrå.

första dagen på jobbet

jag funderar på att köpa en spikmatta, en sån man kan skaffa på claes ohlson. jag tror att det kommer att behövas för att lindra min rygg. på min allra första dag fick jag jobba från 11 till 21, kan väl inte direkt ärligt säga att det var det jag trodde att jag skulle göra haha men tack och lov gick det riktigt smooth för att vara första dagen. på sätt och vis är jag riktigt stolt över att jag klarade mig bra (i mina egna ögon, sen hur det ser ut i andras...förmodligen ännu bättre :D). jag jobbar som sagt på ett cafe/restaurang/hotell, en bransch jag tidigare aldrig satt min fot i förutom en praktivecka jag hade på nån minirestaurang i klevshult (smålandsrasta) där uppgifterna mestadels gick ut på att stoppa ner potatis i en automatisk potatisskalare (det var lite häftigt) som skalade av hela potatisen ren och fin. innan dess visste jag inte ens om att det fanns något sådant.

allstå jag är faktiskt lite rädd för att skriva för mycket om arbetet och hur det går osv för jag känner mig själv, förr eller senare kommer jag få ett tillfälligt utbrott och skriva ex FYFAN VAD PISSIGT DET ÄR ATT JOBBA och sedan kommer bloggen hamna i fel händer och ba hm magda gillar inte sitt jobb, kanske dags att kicka henne? och där vill jag inte hamna eftersom jag vill kunna åka på solsemester och shoppa den här sommaren he he. har tyvärr redan hamnat där en gång tidigare, blev inte kickad, slutade i tid, men man kan väl säga att jag sabbade det rejält för mig själv. allså nu är det ju en kul historia, kan kanske dra den någon dag för jag råkade ut för det jag aldrig trodde att jag skulle göra; jag bloggade om jobbet, skrev lite skit om en arbetskompis och sedan läste hela arbetsplatsen bloggen haha. usch minns hur kasst jag mådde men jag pallar inte dra den historien nu.

iaf jobbet idag var, det var rätt tufft, mycket att göra för någon som inte gjort det innan. kände mig mest i vägen men va fasen det är väl det man får göra innan man lär sig allt. hellre tjatig en extra gång än att göra fel. det var bara så jävla stressigt då det serverades buffe, hann knappt uppfatta allt som skulle göras eftersom alla bara springer runt. runt eftermiddag blev det lugnare *torkar lite svett* och jag kunde åtminstone vila i en minut, asså jag ljuger inte. restaurangbranschen är verkligen jobbig och jag förstår inte hur många klarar så många år springandes med tallrikar.

imorgon är jag ledig och jag känner bara att det är så välförtjänt haha. det kommer vara en utmaning att jobba här men jag ser framemot det.

nu ska jag sova. hejdå.

american inventors

haha american intventors finalen på fyran nu. undrar vem som vinner. asså han ed som lipar vid varje tillfälle är så jobbig, hoppas han inte går vidare. på varenda en av utslagningarna har han typ lagt sig på golvet och bölat man ba *byter kanal för att slippa se*. okej nu är det spännande, hoppas han förlorar. fuuuuuuuuuuck nej. fel trillade ut. acnecnubben (vars acne har läkt allt bättre genom programmen) francisco ("my name is francisco patino and i AM an inventor" HAHA) åkte ut. lite synd, han gråter. aww asså det här var ju lite gulligt trots att det var cheesy.

ja okej nu är det dags att sluta. fast nu fick franse en praktiplats på nån cykelfirma. eller inte firma, utan någon slags produktutveckling.

allstå hoppas janusz vinner, hans var faktiskt bäst, uppfinningen med den krocksäkra bilbarnstolen.

okej fel åkte inte ut i den andra eliminationen, J är fortfarande kvar. nu står det mellan honom och den där som bölar. jag hoppas inte han vinner, undrar hur bölet kommer att se ut då.

undrar om iman kollar nu? det här var vårt gemensamma hata/älska program, jag hatade och iman älskade mest. det här inlägget är tillägnat dig iman, för att du ska hänga med.

förretsen iman, hon kvinnan som är en av domarna, det är inte hon som spelar mamman i ensam hemma haha, men dom var lika.

HAHA jag googlade janusz och det var han som vann hela skiten!!! kan ni fatta??

ASSÅÅÅÅÅ OMGGG den där duden lipar igen.

janusz ser så lugn och fin ut medan den där lipsillen bara ser överdramatiskt ut. okej nu vet jag vem som vinner men det är kul att se lipsillens min när han inser att han har förlorat HAHA.

pernilla

allstå jag blir lite ledsen över att pernilla (wahlgren känns så överflödigt att skriva ut, hur många pernillor finns det förutom the one and only) inte har bloggat något. oftast brukar jag ta min kvällsmacka till hennes inlägg men nu fick det bli en mäck utan inlägg och det kändes faktiskt inte lika gott.

jobb

nu är det dags att sticka snart. ska klä på mig och sedan är det dags för lite jobb. jag hoppas på att det inte blir för lång dag idag eftersom jag har så mycket att fixa här hemma. när allt är fixat här då kan jag ägna mig fullständigt åt ett annat. det är ett heltidsjobb att vara hemmafru! 


back

jag är tillbaka i kalmar och det känns så sjukt gött. trots att jag verkligen har haft det soft (och småtråkigt) hemma så känner jag att det är skönt att vara tillbaka hemma i kalmar.

nu är jag assömnig och ska väl sova, fast jag sover aldrig lika gott någonannanstans förutom i mitt rum hemma haha.

imorgon börjar jag med någon slags introduktion på mitt jobb och får också reda på när och hur jag ska jobba, än så länge vet jag inget, men jag hoppas på att det blir rätt mycket eftersom jag inte kommer ha något annat speciellt att göra i sommar.

kollar på twins nu på trean haha, den är ju lite småkul. nä usch jag har verkligen ingen filmsmak om jag ska vara ärlig. fast jag funderar på att börja kolla på någon ny serie, helst kriminalserie, fastnade för någon idag men kommer ej ihåg vad den hette, så är det någon som kan rekomendera nån krimserie?

nähe nu är det dags att bädda ner sig. puss

mitt första födelsedagsfirande

när jag ändå är inne på det här med födelsedagsfirande. på min riktiga dag sjöng dom för mig i klassen, folk ringde, sedan minns jag att jag stressade eftersom jag sulle göra iordning mitt radioprogram och det var döstressigt (men jag blev godkänd!) och strax efter det var jag på arbetsintervju där jag fick mitt sommarjobb. det var en naaajs dag.

det här fick jag av min arbetsgivare i födelsedagspresent haha. cute.

hemma i brevlådan väntade ett paket från ajdin. världens godaste choklad!
mötte sedan upp iman på stan där han väntade med en bukett rosor, sju för att vara exakt eftersom vi har varit tillsammans i sju månader. allså SJU, sen när liksom? tiden går ju för snabbt men den tiden med classy har varit askul.

efter det tog vi en "promenad", väldigt internt här, men den var ju lite onödig, det tyckte inte iman. iaf efter promenaden tog han ut mig på en italiensk restaurang där han käkade nått och jag käkade pasta. asså vill bara PUSSSSSAA PÅÅÅÅ min iman när han ser så här snäll på det här kortet, så fin och så *bububububu* *bebisläten*. awwww. nu är det exakt en vecka sedan vi sågs.

och här är min food. det var typ två portioner i en, så som vanligt käkar iman upp resterna.

vi kom hem och iman ba kan inte du hämta öl, eller vad det nu var, i kylen och jag var väl pigg så jag protesterade inte och så där i systempåset låg en tååååårta. haha.

den var goooood. vi käkade på den i tre dagar tror jag, två bitar om dan haha. en efter middagen och en på natten. min största rädsla är att vi ska bli "sambotjockisar". vi käkar nästan hela tiden och gympar inget. eller iman gympar ibland men jag gör det verkligen aldrig, måste börja. nu i sommar kommer jag avvänja mig vårt bekväma samboliv lite, sorgligt men nyttigt. det sägs att det är bra att sakna varandra ibland.

jahapp. jepp det var det. nu har det slutat hagla också.

magdas dag idag

idag...
...gick jag jedva upp vid 13. asså det var assvårt trots att jag hade en oskön sovpose så var det typ omöjligt att vakna till.
...käkade jag 3 korvar med bröd till frukost. jag funderade på det, dom där korvbröden dom är ju rätt små så dom lämpar sig verkligen bäst till kycklingkorvarna man kan köpa, men så finns det sånna griskorvar som är alldeles för långa för korvbrödet och det ser asfult ut när det sticker ut 4 cm korv på vardera sidan av korvbrödet. det ser liksom inte visuellt attraktivt ut, ser bara ut som en korv som är på g ut ur anus.
...sedan surfade jag en stund, hjälpte pappa med fejjan igen.
...löste inget korsord. fan dom börjar bli svårare och svårare mot slutet av korsordstidningen. men jag fyllde på med ett par ord.
...sedan kollade jag topmodel och assy ringde också. vi snackade en kort stund. jag tror jag drömde något postivit om honom så jag kände mig naturligt glad när vi pratade.
...käkade middag. lax och pasta och pappa var så stolt.
...käkade överbliven tårta och nu sitter jag här.

så vad ska jag göra nu? korsord igen kanske. ge det en andra chans.

tråkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt

A JA DOOOOOSADE, jag sa det alldeles precis högt och det betyder vaaaad tråkigt på svenski. jag hann knappt uttala det förrän min kära pappa sa pa idi napravi krug som direktöversatt betyder gå och gör en ring men som man skulle kunna översätta som gå ut och ta en runda. asså snälla pappa, orkar inte ta fler fighter med dig just nu så jag skriver det här, SNÄLLA sig mig vart jag ska ta en runda? här runt i kycklingryd a.k.a spökstaden, där alla människor sitter inlåsta i sina hus och spanar på andra levande varelseler genom att sitta vid köksfönstret och glo? i en "stad" där det regnar var femte minut och där det typ bara är så.sjukt.tråkigt. asså vi har inte ens bio!! inget. och så ska jag gå runt som en luffare här på stan, hänga vid Q8 eller hemköp som alla fjortonåriga moppekillar eller de andra "tuffa" kidsen som leker smårassar. det känns som att så många är konservativa och sitter inne med sjuka åsikter (seljaci) och det är så mycket som gör att jag bara vill inte gå ut ur huset bara för att slippa se alla.

när jag hade fått reda på att vissa som jag hade gått på högstadiet med tillsammans hade skaffat barn eller väntade barn så blev jag så glad över att jag själv inte har barn för mina barn ska fan aldrig i hela mitt liv hänga med den här typen av människor. tänk om jag hade haft barn nu och de var födda samma år, sannolikheten är ju rätt fet att dom skulle hamna i samma klass. jag spyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyr vid tanken. men så blir jag glad över att jag aldrig kommer att bosätta mig här i framtiden, och den tanken gör mig happy.

jag och tårtan

igår hade jag som sagt kalas.

då såg jag ut så här. lite huge bild. finnarna i pannan hade också kalas, släktkalas. asså min hud dör av bristen på sol. jag måste verkligen utomlands för att känna värmen och svetten och saltvattnet för först då vaknar typ hela jag till liv och först då återställs allt i pannan också. måste bara "inflika" här med att jag ser så neutral ut med min min. det händer inte ofta, typ no passion i my eyes, nä men skitsamma, känner bara att om jag hade varit en utomstående så hade jag bara velat gosa med den här magdan på kortet *myser*.

ijallafall. här är en tårtbit. det var lite svårt att skära loss bitarna från tårtan.
och självklart var det inte bara jag som var närvarande på detta jippo, utan även min pappa som envisades med att spela gitarr aslänge, så pass länge att farmor undrade hur mycket han hade druckit (inte mycket), mamma hann duka flera gånger och hennes mat är godast, deno hann käka en tårbit, sedan tvingade mamma på honom ytterligare en ("så stor kille ska kunna äta mer"). familjen K hann mysa i soffan, och jag och irma snackade skit om de flesta och gick även igenom vår galna högstadietid. och som alltid blir dom här träffarna nostalgiska och skitkul.

ufo

allstå utanför vårt hus, eller ovanför rättare sagt, låter det som att något ufo flyger. det har ett dovt, vibrerande och djupt ljud och nu är det borta. jag vågade inte kolla genom fönstret.

pa sta vise

a ja dosade. vad gör man så här sent? i vanliga fall hade jag varit i säng nu och löst korsord men ikväll pallar min hjärna med att sitta vid datan. jag har även börjat spela tetris online. och igår började läsa om en bok av marian keys som jag läste ut 2004. det är först nu när jag skriver ner det som jag inser att det låter så ickelockande att umgås med mig just nu. min bror vill inte umgås med mig och mamma och pappa vet jag inte riktigt. fast idag var dom riktigt duktiga, lagade massa mat, köpte tårta osv osv eftersom vi firade mig idag, femton dagar försent men ändå. jag tror att dom behövde den här stunden då dom kunde fira av mig och sedan låta mig åka och fortsätta med mitt s.k liv i kalmar.

nu lyssnar jag på din gata och då kan jag adda till en låt som jag hatar, eller snarare artist, lorentz och sakarias. jag antar att det är två dudes. två dudes jag hatar faktskt mycker mer än han mange. allstå verkligen hatar hatar, de är i samma grupp som alla turbofolkartister från balkan. insatta är kanske medvetna om hatgraden.

allstå egentligen har jag så mycket att skriva. det mesta kommer från mitt huvud och inte från typ saker jag har gjort eller något jag har hittat på, fattar ni, allstå jag har inte gjort något som är värt att bloggas om utan det är bara lösa tankar jag kan blogga om. ALLSTÅ, vad skriver jag egentligen? blir lite förivrrad själv här. skitsamma.

iaf. jag känner mig aldrig så oduglig som när jag är hemma. jag gör absolut inget och att sitta vid datan när typ mamma eller pappa går förbi och ser mig gör att jag känner mig asoduglig. typ mamma och pappa lagar mat, magda sitter och surfar, mamma plockar undan, magda surfar, pappa osv osv. jag har inget att göra, jag vet inte man gör något i det här huset längre för dom har sina rutiner och jag har ju verkligen mina. speciellt sovrutiner, dom är lite svåra att ändra på. varenda dag sedan jag kom hem har jag sovit till minst klockan 13 förutom söndagen då jag gick upp vid tio. det känns lite som att jag är nerdrogad när jag sover i min säng här, jag kan inte förklara det. det måste vara luften för det bara ÄR så tungt att andas och då bara fortsätter jag sova trots att dörren är öppen och tvn är på ashögt och mamma och deno pratar skithögt dom med och regnet smattrar ashårt mot fönstret. nista. hopplöst verkligen.

ja......................

tävling


okej, den som gissar rätt på vem som är min favvodoktor vinner en dejt med mig och min fjärrkontroll. obs. jag har box nu så vi ska nog säkert kunna hitta ett program som passar oss båda. svara snarast.


stäng av eller byt radiokanal

om det är någon låt som våldtar mina öron varje gång jag tvingas lyssna på den så är det alla mange schmidts låtar. HATA. hatar överskattade människor som tror att dom är till för att förgylla människors vardag när dom egentligen bara förpestar den.

prljava

uppe med regnet. nu ska jag duscha.

jag&nicole på malta

haha assså, dom som har hängt med länge vet att jag och nicole bodde ett halvår på malta för några år sen. eller några och några, hösten 2007 om man ska vara lite petig. det var en av de sjukaste tiderna i mitt liv tror jag på alla sätt och vis men vi hade det skoj.

nu kommer det här inlägget bli asinternt men nicole kommer du ihåg det här?
vårt spanjorhat på resan till gozo?
favvouttrycket
porraladdin

saker jag saknade när jag var där och hur 97% av alla maltas killar är, de ser ett potentiellt ragg i alla och på alla sätt och vis.

jag garvade som sagt asmycket idag och det är väl egentligen bara nicole som förstår mig helt till hundra när det gäller dom här ämnena och sakerna. awww det var en najs tid!

magdas underbara dag

min dag kan sammanfattas i ett par rader. jag har...
...ätit frukost och middag
...ätit ananas och sluppit ananassår i munnen
...klippt mutti
...hjälpt vati med hans facebook. vart är världen på väg om ens pappa skaffar fejjan? han är den minst tekniska personen i världen, på riktigt.
...hjälpt vati ytterligare en gång. nu med hans mptspelare. han hittade inte shuffleinställningen.
...ringt min arbetsgivare som inte verkar ha varit medveten om att jag har ringt ett flertal gånger. han hade i för övrigt snackat med aldino.
...löst korsord. dagens ord var melodimakare.
...kollat på oprah i morse.
...spelat sims.

och nu ska jag äta igen.

klippning

jag käkade precis kupus, dvs kokad kål i massa kryddor och grejer, och det är så GOTT!! fast det har jag nog redan sagt några gånger. asså jag har såå tråkigt hemma. jag gör inget och känner mig superoduglig hela tiden. hänger bara vid datan eller i soffan med min korsordstidning. jag är så glad att jag tog med mig den för jag har typ inget att göra här. okej nu ska jag visst klippa mamma hehe. soft. jag fick "experimentera" sa hon.

bajs

ASSÅ VA, jag höll på att skriva värsta deppinlägget här just nu och det ligger fortfarande som ett utkast men så började jag bläddra i min blogg, långt bakåt och blev så glad haha.

hemma

jaha då var man på plats live i kycklingryd. jag sitter här i datarummet och chattar lite medan pappa ligger på soffan och däckar. mamma och deno kollar på ett avsnitt av desperate housewives som farmor har spelat in eftersom mamma oftast missar serien då den går normaltid. mamma vill egentligen att alla sitter och kollar med men ingen pallar riktigt förutom deno som gör det av snällhet.

jag är fortfarande lite förkyld, men det blir bättre så det är ju gött. resan hit var helt okej. jag satt iofs i tågvagnen där djur var tillåtna så jag äcklades faktiskt lite. jag vet inte varför jag gör det men jag är så antidjurhår och typ djurlukt att jag inte riktigt pallar att utsätta mitt psyke för det. som tur var fanns inga djur på vagnen just då. hela vägen satt jag och läste solo och proppade i mig marabou, snöt mig säkert sjuttio gånger och hela papperskorgen var fylld med mitt snytna toapapper. i någon liten håla hoppade en kvinna på tåget, hon satt snett mittemot mig så jag såg när hon lipade. det var lite jobbigt. det var även lite alkoholist över henne, speciellt när hon började gräva i sin väska och man kunde höra glasflaskorna klirra mot varandra, så jag sa inget. dessutom var hon kanske en sådan som ville bli lämnad i fred när hon lipar, för jag är sådan, tycker det är asjobbigt om någon kramar mig när jag lipar för risken finns alltid att jag typ BRISTER ut i gråt helt och hållet och börjar hicka och hela kitet, sedan finns det sånna som vill bli omkramade när dom släpper tårar så då är jag gärna den som kramar om.

iaf. nu är jag lite hungrig.

fortfarande syk

iman är iväg och köper glass så jag passar på att "sno" internet, även om det tekniskt sätt är mitt egna internet jag snor. han brukar ta den och jobba så det har inte gjort något dom här dagarna eftersom jag ändå för det mesta har degat. jag vet inte vad min förkylning vill mig, den velar liksom mellan att bli bättre och sämre. jag gör allt för att bli bättre men det funkar fan inte. det börjar göra ont i typ lungorna och det känns som att mina tits och mage tar stryk av allt hostande.

wwwwwwwwwwwoho nu kom icekrämen hihihi.

imorgon ska jag åka hem. HOOORRRAAA HOOOOOOORRRAAAA!! jag har verkligen saknat min familj så det ska bli skoj att bli lite ompysslad och sånt dära. och få lite mat och sånt dära. fast mat har jag fått här eftersom iman alltid står för den. jag stannar hemma en vecka så jag skulle uppskatta att ingen rånar min lägenhet medan jag är borta.

ja kära ni. jag mår piss men tack för de omtänksamma kommentarer jag har fått. de lyser upp min vardag då jag inte ligger och sover.


hapchiha

i morse duschade jag och sedan gick jag till apoteket för att köpa halstabletter. jag var så trött och så nikakva. jag vaknade även för en halvtimma sen efter att ha sovit i knappt en timma. var vrålsvettig över hela fejjan och så hade jag dreglat ner både kudde och täcke. ako je bal nek je maskenbal som man säger på bosniska which means att när man väl gör något så kan man lika gärna göra det "ordentligt", asså fattar ni? om jag har dreglat lite så kan jag lika gärna ha dreglat asmycket, om jag nu ska översätta det så. ja det var lite om dregel. asså jag tycker nog lite synd om mig ändå, fast jag vägrar att ge upp, men det är bara för att jag vet att jag inte får ge upp för jag måste kunna ta hand om mig själv.

på maxi köpte jag lite ingefära, citroner och clementiner och en korsordstidning. sån där skön, lätt med roliga korsord. jag gillar det, ett skönt tidsfördriv.
snart kommer iman och jag längtar lite eftersom jag är lite sällskapssjuk just nu även fast jag är halväcklig.


if i could escape

jag har inte sovit något alls i natt. jag har varit vaken sedan kl 14 igår. jag mår askasst just nu BUHU stackars mig typ. det är faktiskt rätt sinnessjukt hur trött och slut jag känner mig i kroppen och bokstaven G på tanentbordet krånglar fortfarande. jag måste alltid trycka ner den extra hårt om den ska stämplas.

än så länge är jag positiv och försöker typ att testa massa kurer allt för att hålla förkylningen borta för den har inte slagit ut än helt om man säger så. det är lite kvar och im really trying to keep it away, massa äckliga virusar. nu är jag inne på min tredje liter av ingefära-citron-te och jag är så sugen på nått salt men jag vet inte vad. i natt hade jag svårt för att somna pga det kliade i halsen så jag tog en krpa, blötte ner den i varmt vatten och andades i den men det resulterade (vilket vuxet ord!) i blöt kudde och inget mer. så jag gick upp, duschade, messade min arbetsgivare klockan halv sju och nu väntar jag på att mina potaoesar ska bli färdiga. jag gör polutice, det är det enda salta jag kan komma just nu. ska bli gott med lite turkish yogurt över, salta lite och yummi. men egentligen borde jag sova.

dessutom ringde jag nyss min arbetsgivare och förklarade att jag mår piss och han var så förstående och cuuuuteish, på ett omtänksamtsätt allstå. jag nämnde nog inte att dom var bosnier, ägarna, han och hans fru som driver stället jag ska jobba på. han ba ring om du behöver frukter och alvedon, och du ät massa citroner det är asbra, ba TACKKKKK för att du är så förstående, men jag hade superdåligt samvete faktiskt. det här skulle vara min första "lära-mig-dag" men jag får ta det nästa vecka. jag börjar jobba under midsommarhelgen och sedan förmodligen (hoppasssss) till mitten av augusti.

nu ska jag ta ut mina potatishalvor och kolla på tv.

piss

JAG MÅR PISSSSSSSSSSSSSSSSSS. PISSS I ANUUUUUUUUUS.

hur ska jag kunna ta mig upp imorgon, eller rättare sagt idag om fyra timmar?? ja det tål ju att funderas på medan jag ligger i sängen med en hals som skriker KLIA MIG FÖR IHELVETE men jag kan ju inte klia utan bara svälja en massa snabbproducerad saliv som fuktar min sjukt torra hals. och mitt huvud känns som, asså sju kilo säkert, och det väger flörmodligen sex i vanliga fall men ändå och min ena näsborre är helt igentäppt och det känns som att det lever i ett vakuum av snor. klockan är halv fyra och jag ska upp snart och mitt hår är asflottigt och det får mig att må ännu sämre!!! hatar ofrivilligt smutsigt hår, men jag hann inte tvätta det eftersom jag var för upptagen med att dega i soffan av trötthet. och medan jag skriver det här så krånglar bokstaven G på mitt tangentbord och jag snyter mig i medhavda mcdonalds servetter och dom är inte mjuka mot näsan. jag har inte råd att slösa toapapper på den eftersom jag idag såg att jag bara hade en enda kvar. den som ligger i toahållaren. helvete. i eto to je to.

jobb och förkylning

jag mår kasst. al eto, jag måste nog ändå ta i trä eftersom jag inte har varit förkyld en enda gång i år. det är fantastiskt för att vara jag eftersom jag är den i min familj som är känd för att vara förkyld länge och därefter hosta i en månad utöver förkylningsperioden. fixade iordning min citron-ingefära-te och har druckit en liter. tar en ibumetin innan jag däckar för imorgon måste jag vara pigg och redo.

för typ två veckor sedan sökte jag jobb. ena jobbet var på ölands djurpark och det andra var på ett café/restaurang som ligger här i kalmar. och jag vet hur kass jag är på sånt här, jobb har aldrig varit så motiverande för mig speciellt inte eftersom jag inte vill slösa mitt sommarlov på att jobba men jag tänkte att jag skickar in ansökningarna så har jag gjort det iaf. den jag skickade till café var så jävla fiiiiiint och jag var så stolt över mig haha. två dagar senare hör dom av sig och vill att jag ska komma på möte. förra veckan var jag allstå på möte och jag antar att jag har fått jobbet eftersom jag ska testa på att jobba imorgon för första gången. jag vill inte skriva ut namnet (med risk för googling) men dom som bor i kalmar kan nog säkert klura ut var jag ska jobba.

här har ni ett rebus: ett väderstreck + port

ägarna har varit så trevliga och härliga att prata med så jag tvivlar inte på att jag kommer att hare najs. jag är aspepp inför jobbet och även om jag aldrig har jobbat inom den här branschen så vet jag att jag kommer att fixa det. lite funny att jag fick det på min födelsedag också hihi.

men iaf, nu vet jag inte hur mitt schema kommer att se ut men jag kommer förmodligen inte att åka till bosnien i sommar. känns pizzigt men jag kommer hitta på lite annat grejs i sommar förhoppningsvis. men hoppas iaf jag får jobba i två månader, imorgon får jag planera ut mitt schema så får jag fixa det.

men IAF slutsatsen är att jag är riktigt bäst. haha skicka in ansökningrna så sent och dessutom få napp på en av två jobb haha. ahhhhhh *tusen klappar på axeln*

shopping

nu har jag shoppat på h&m också. på nätet. det var najs. imorgon kommer jag ha glömt bort det tror jag. asså nu är jag astrött. undrar om man ska sova? men jag är sugen på spagettiz. ASSÅ JAG ÄR ASTRÖTTTTTTTT. nu vill jag sova.

varför sover vi inte?

jo för att nu har jag mtv som är på konstant.


tv

HA HA!! jag har fått låna imans tvbox över sommarlovet. det känns jättelyxigt att kunna vakna upp astidigt för att sätta på mtv och ha musik runtomkring sig medan man fixar sig. eller kolla på star tv när jag har astråkigt. ÅHHH. lyx.

en soft måndag

iman diskar och jag blir lite glad över det. än har vi inte kommit till det där stadiet då det känns självklart att båda diskar lika mycket men det blir kanske bättre i framtiden. han lagar iofs all mat så det väger väl upp det hela lite. det var mycket disk den här gången, hoppas inte stekpannan lämnas halvflottig för jag tror att jag mår lite dåligt på riktigt om disken är smutsig. dessutom håller jag på och tvättar.

det hände en lite halvkul grej igår. jag var astrött och gick och la mig i sängen vid tre på natten. däckade rätt direkt men iman satt kvar uppe och surfade. hoppas inte på porrsurf men man vet aldrig med killar. så minns jag att jag vaknde och var varm och svettig, sneglade på klockan och ba *panikslaget* IMAN, klockan är ju halv fem!! gick upp och öppnade upp persiennerna, kollade ut genom fönstret och såg att det var jätteljust ute, vände mig mot iman och sa med asklagande röst men iman vi har ju sovit hela dagen! *mer panik* och han försökte väl förklara att det fortfarande var natt och inte eftermiddag och jag ba nää du lurade mig, du lurade mig. iman pekade sedan på klockan på mobilen och jag ba *fattar noll*. det tog en stund innan jag insåg att jag hade fel.

idag stack iman och hämtade pizza och jag laddade ner filmen now and then, typ en av de bästa barnfilmerna. min och irmas favvofilm när vi var 10-13 bast haha. awww den var bra.

EU-valet

nu är vi mätta och glada och helt dåsiga. pallar inte ens snacka med varandra, synd att vi bara har en bredbandsuppkoppling och inte två.

idag var vi och röstade. till skillnad från alla andra som verkar ha svårt, alternativt skäms, för vad de röstade på så kan jag säga att jag stolt gav min röst till gudrun schyman. iman röstade på nån turk. egentligen tänkte vi båda ge våra röster åt några invandrare allt för att egentligen jämna ut det hela lite eftersom det är så få invandrare med i parlamentet, men jag hittade ingen duglig, bara en serb som stod på sverigedemokraternas partilapp och jag kände att jag inte riktigt kunde stå för varken honom eller partiet. från början var det tänkt att iman skulle rösta på gudrun schyman också eftersom jag köpte hans röst, men han bröt det löftet så tyvärr inget FI i parlamentet (inte vad jag vet) de kommande fyra åren.

iaf. jag tycker faktiskt det är lite konstigt med folk som har svårt för att säga vad de röstar, typ som att det är skamligt att rösta på sossarna eller moderaterna om man råkar befinna sig i värsta vänsterkretsen men ok, men ska få behålla sin politiska uppfattning privat och det är väl delvis därför vi har rätten att rösta så att ingen ser vad vi har röstat på. samtidigt tycker jag att det är för jävligt att många är av den åsikten så man vet aldrig om man har någon smygrasse i klassen eller på jobbet. sverigedemokraterna tog sig inte in i parlamentet och det är ju ett hurra: hurra.

nu kom jag igång på det här snacket, men en annan sak jag funderade på är alla dom här s.k missnöjespartierna. varenda land har varsitt missnöjesparti som inte trivs med den sittande regeringen eller hur invandrarfrågorna sköts. i nederländerna kom ett invandrar- och islamfientligtparti på andra plats i euvalet och i slovakien kom ett liknande parti också långt, i danmark tog sig danske folkeparti långt etc etc. det är kanske naivt av mig att fundera så här men är inte gemenskap, stärkta relationer mellan länderna och fri flytt från olika länder till olika länder samt många andra grejer (fiskepolitiken, säkertspolitiken etc) huvudsyftet med EU? så varför ska dom ta sig in i parlamentet, ska dom sitta där och diskutera invandrarpolitiken och förhindra att det kommer fler flyktingar och arbetskraft från andra länder in i deras länder när allt går ut på att skapa ett rörligare europa med alla sorters blandingar av människor? ja, det var en väldigt förenklad version av min tanke i huvudet som jag inte pallar skriva ner just nu men in fattar kanske ändå. så jävla onödigt. kan inte bara alla missnöjesmänniskor snacka ihop sig och flytta till en ö.

ah nu börjar det bli segt.

men en sista grej, idag, som i den 7:e juni fyller min bästa kusse år!! Irma fyller 23. Sretan rodjendan!

lördagens bilder

jag måste nog verkligen skärpa mig. nu sitter jag här och ska blogga upp lite bilder från gårdagen. men jag är så sockersugen så att jag inte vet hur jag ska klara det.

update: jag har käkat glass och nu har jag käkat en banan så nu kommer lördagens bilder. haha, jag och iman sitter och kollar på american inventors och det är såååååå roligt med alla som typ lipar varje gång de ska presentera sin uppfinning. och nu har jag garvat oavbrutet i typ tio minuter eftersom iman är så bra på att imitera mig med mina hysteriska skrattanfall. ja vi har det roligt tillsammans.

men iaf.
här är dom. vi var på vallen igår, första gången ever. och det var kul, men jag var fan lite seg ändå. trist ju. träffade även adis!! men blev ingen bild, lite synd ju, men han finns på riktigt iaf så att ni inte tror att jag hittar på. och det var funny. jag tycker att han borde kommer oftare till kalmar. okej nu ska jag pancakes eftersom iman tvingar mig.

ein, zwei, drei, tanzen!

nu är det ju paaaarreeeefarreee dvs party för en hel slantish. snart kommer brydarna och jag smuttar på  mitt vin och är PEEEEEEEEPPPPPP. asså ÅHHHHHH de här senaste veckorna har varit så kul så det bvorde ju uppskattat om kvällen ikväll också blir asbra, heslt som förra lördagen. assssååååååå jaaaaaaa det vare.

förresten grattis sverige!! du har aldrig varit snyggare med så många färglada människor i dig och det här med att vara mångkulturell är så jävla najs och alla nassar och rassar suuuuger.

ok på tal om verkligen INGENTING, för exakt fyra år sedan utbröt det ett rassebråk utanför bistro där en man blev grovt misshandlad och vi var på den rättegången för någon månad sen så jag hoppas verkligen att det inte blir något skit ikväl.l. festa lugn ppl. det ska inte jag hahaha,. herrå.

måste skärpa mig

jag tycker det är assynd att jag inte hinner blogga ikapp allt som händer. så jävla tråkigt för det här är ju min oprivata dagbok juuuh. hur ska jag kunna bläddra tillbaka och minnas när jag inte skriver något? mitt minne klår alla guldfiskars.

 sitter just nu och lyssnar på p3 och försöker partypeppa mig. det är inte så svårt när det är najs väder ute men jag är nog lite seg trots allt. kom nästan precis ut ur duschen och känner mig så fräsch och fin och blommig och pudrig och allt det där fina man brukar känna när man är ren. ska börja mejka mig alldeles strax. ikväll ska vi till vallen som hade premiär i veckan så det är väl lite drag ikväll också. sista partykvällen i kalmar med tjejerna den här sommaren iaf. därför ska vi vara bääääääst på stället ikväll. puzzzz i annuuzzz. fuj. förlåt jag har tillfällig tourettes syndrom.


fuuuuuuckkk u verrryy verrryy much

asså jag lever ett så haaaaapyyyyyyy liv. bara så att ni vet. hahahohohihi.

vvvvvvvvakkkk

godmorgon nu är man vaken.

gonatt

asså jag har så mycket att blogga om att jag inte vet vart jag ska börja. så jag börjar imorrn med att borsta tänder.

hvala ajdine za poklon!

bombattacken (al -q)aida

joj UMIREM od umora på riktigt. herregud. fattar inte hur jag kan vara så här kroniskt trött. men innan jag lägger mig måste jag uppmärksamma bejb som fyller 19 år idag, idag som i fjärde juni. nitton bast, kommer själv ihåg den fina tiden då man äntligen slapp gymnasiet och fick flytta hemifrån, men det här inlägget ska inte handla om mig utan om aida. tidigare trodde jag aldrig att jag skulle umgås med en brud som var så mycket yngre än mig själv men där ser man, she proved me wrong, man kan visst hänga trots ålderskillnaden. nu är det bara ett år kvar tills du fyller lagligsystemålder, tills dess köper vi ut åt dig. puss

GRATTIS BEJB!


nema vise vremena, citav svijet pijan je, hajde samo ljubi me

klockan är inte ens tio och jag är up with the tupp. jag var inte så tvungen att gå upp så tidigt men eftersom jag brukar vara rätt antistress så går jag upp tidigt för att slippa just stressen. idag stressar jag lite inför mitt radioprogram. jag tror att det är 13.30 jag ska sända eller så är det halv tre, jag är liksom inte ens säker på tiden! suck. dessutom är inte mitt manus helt färdigt heller, men jag ska sitta och pilla lite med det nu. det kommer att handla om kändisar, något jag är BRA på, så därför hoppas jag på att det inte blir några tysta sekunder i radio. alla verkar ha varit så nervösa inför det här men jag känner mig någorlunda lugn.

åhh nu är jag hungrig.
måste käka frulle väldigt SNART *drömmer om mina mackor*

orsaken till att jag inte kunde somna om när klockan ringde utan låg istället och fällde ett par tårar är den här låten.

jag lyssnade på den i drömmen och grät jättemycket, min brorsa tröstade mig men inget funkade. sedan kom irma och jag lipade ännu mer. den crvena jabukalåten (och alla andra) påminner mig om min hysteriska crvena-jabukatid då jag typ rättade mitt liv efter deras låtar haha, sjuk tonåring, men ALLT handlade om CJ och jag hatade alla som inte verkade fatta hur bra bandet var. det var länge sedan jag hörde låten faktiskt så jag blev superemotional och ba *buhuu* för allt påminner mig om tiden då jag var yngre och bosnien och en tid som inte kommer komma tillbaka och nu sitter jag här och är lite skönt emotional eftersom det har lagt sig nu och jag kan lyssna på den utan att cryyyy.

jepp ska fixa frulle nu.

e al stvarno, evo sada je opet slusam, FAN VAD BRA LÅT DET ÄR!!! herregud CJ var så jävla bra på den tiden.

fire burning on the dancefloor

JAG ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTTTTTTTT!!!!!

HIHIH. ni får reda på snart varför. nu fräser min lök bort i stekpannan., herorå

23

idag fyller jag 23 bast och det regnar. det regnar!!
men jag fyller 23!!!!!!!!!!!! HIHI.


beachparty

jag har ingen koll på dagarna för alla har gått in i varandra och smält samman. i fredags har jag för mig att vi efter skolan stack ner till stan och gick i affärer, handlade på systemet och sedan stack jag och iman hem till mig. vi handlade också och lagade mat. vi kollade förmodligen också på någon kass film (som iman har valt ut) och sedan däckade vi. jag tror att det var så här.

i lördags gick jag och iman på stan och degade en stund i stadsparken, sedan fixade vi oss och det var dags för beachpartyt utanför och på kåren. asmassa folk och alla lika packade. jag och assy kom lite sent men vi trängde oss in i kön och stod sedan med tre "överförfriskade" brudar vars namn jag inte tänker nämna, men det är iaf tre brudar som jag umgås med dagligen (vi saknade dig kriss). där stod vi och så blev jag också småpackis (äckligt att skryta om sånt här och jag skryter verkligen inte utan återberättar hur det var och jag är väldigt sen i min s.k alkoholutveckling så ni får ursäkta mig) och typ alla var egentligen fulla. när man själv har lite alkohol i sig så stör man sig mycket mindre på folk som är fulla än när man inte har det och jag brukar störa mig asofta speciellt när vi är ute på palace, men det är ju en annan historia.

iaf. vi stod säkert 40 min i kön innan vi fick komma in på kåren. under dessa fyrtio minuter hann icareklamens manamana sjungas säkert tre gånger av tre olika gäng, en kille hann börja grilla och aida fick vin över sig som resulterade i det mest hysteriska utbrottet, och förvånansvärt nog var ida den som var mest lugn och som "tillrättvisade" aida haha. ja det var skojigt. hela kåren var sandfylld och det var egentligen rätt äckligt med kall sand mellan tårna men man sköt undan alla otrevliga tankar och fokuserade på att ha kul istället. och det var askul!! jag har inte varit ute på länge och festat egentligen så det var rätt efterlängtat. och det var så svettigt!! herregud tror att jag hade värsta ryggsvetten, jag fick till och med svettmusch. lite usch men det är ju lite av att bevis på att vi pallade att festa i fem timmar konstant. när jag kom hem fattade jag först inte varför jag hade träningsvärk i benen och axlarna men faaaeeeen vad skoj det var.

nähe det här inlägget har skrivits som ett utkast eftersom jag har inga bilder att lägga upp nu för tillfället. nu ska jag iväg på radiomöte och sedan kommer jag nog och surfar igen.

och nu ska ja pubba inlägget eftersom jag är hemma och har lagt upp bilder från helgen.

iman och jag på dagen

utanför kåren

i kön väntandes på att få komma in

familjeporträtt

aida och idahoe


assnygga L

ash posar


i skolan

just nu sitter jag i skolan. lite tidigt för min del eftersom jag börjar 10 o'clock men jag gick upp med iman som supportsällskap till skolan eftersom han har gjort det några gånger för mig. på trosdag (ha ha) ska jag sända mitt radioprogram så jag borde sitta och skriva manus egentligen. det kommer att handla om kändisskap och folk som är lite besatta av kändisar (typ jag, men man får inte använda sig själv). det kommer bli bra bara jag kommer igång med manusskrivandet. men ärligt, hur mycket manus kan man skriva egentligen? känns ju lättast att spalta upp grejer och sedan snacka fritt, men förmodligen är det inte så lätt när man väl sitter där i studion.

de senaste dagarna har jag bara tillbringat ute. det har varit skönt väder och då är det ju liiite synd att sitta vid fejjan och msn även om man ibland skulle vilja det. imorgon ska det regna och då kommer jag ha tid till att catcha upp alla bloggar och nya fotoalbum på ze fejj.


RSS 2.0