the hills: 3 personer jag inte tycker om

följande person stör jag mig på just nu. en liten lista samt motivering.

1. Spencer
hur kan man inte hata spencer? finns det ärligt talat någon människa som helt ärligt kan säga att han är en sjyst typ? jag tror inte det. han är en manupulativ idiot vars främsta intresse är han själv. slår man upp ordet egoistisk hittar man en bild av honom. han är elak mot heidi och behandlar henne som en piece of trash. heidi å andra sidan är HJÄRNTVÄTTAD och svag nog att inte se allt detta, men om alla hennes vänner, syster och mamma är EMOT honom så borde det väl säga rätt mycket. jag hatar spencer varje gång jag har sett ett avsnitt av the hills. han är dryg och kall och jag skulle egentligen kunna skriva ett hatinlägg bara om honom, men jag pallar inte.

2. Lo
åh, en svag människa helt enkelt. hon är inte svag-svag på det där viset så att man tycker synd om henne (som ex heidi) utan hon är elakt-svag. beter sig som en bitch mot audrina och fjäskar för lauren heeela tiden. jag stör mig asmycket på personer som är medvetet elaka mot någon för då känner dom sig starka, medan dom innerst inne är så svaga, varför skulle hon annars alltid hålla med om alla lauren säger typ? allstå nä, lo kan kickas från serien hon också, ingen hade saknat henne ändå.

3. Lauren
det här var kanske lite oväntat va? saken är den (vad seriös jag låter haha) att jag under de senaste avsnitten faktiskt har börjat störa mig på lauren, men gav henne ännu en chans to prove herself. nu har jag dock definitiv vandrat över till den andra sidan. det som stör mig med lauren är att hon är så bossig och krävande. hon kräver så mycket av sina tjejkompisar men hon  själv kan bete sig lite som hon vill. ex nån gång när hon och audrina var osams pga Lo (who else), så fattade inte lauren det utan skyllde allt på audrina, hon är också manupulativ och lyckas alltid på något sätt få sina vänner skyldiga och skuldmedvetna trots att det egentligen är hon som gör fel. alla ska dansa efter hennes pipa typ, därför har hon blivit jävligt irriterande. nej jag orkar inte med lauren och hennes jag-är-så-mycket-bättre-än-alla-andra-attityd.

jepp det var det.

Kommentarer
Postat av: A D I S A

för mig är det inte oväntat att du inte gillar lauren. jag gillade henne fram tills bråket med audrina. efter det började jag hata henne av exakt samma anledning som du skriver.



2008-11-27 @ 17:27:00
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: maaagggggzaaa

ja allstå jag stör mig varje gång jag ser henne i serien. nekako, i cant stand her anymore. najbolja je audrina i whitney :)

2008-11-27 @ 17:46:58
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Irena

Bråket mellan henne och Audrina var fullständigt Audrinas fel. Hur kan man anklaga sin bästa vän för något sådant, och det värsta av allt var ju att Audrina inte trodde på Lauren, utan hon var tvungen att se med Justin först, och höra Justins version. Och som även han påpekade, väldigt omoget beteende. Sedan att Audrina även sms:ar till alla hon känner för att berätta vad hon har hört om Lauren och Justin, kan man komma ner på en lägre nivå? Så där visade man att Audrina är fett omogen, och inte Lauren. Många fjäskar för Lauren, man om Audrina och Lauren är "så kallade" bästa vänner så frågar man fint och tror på en, hon har aldrig gjort henne någonting, utan det är Justin som är en så dålig kille för henne, och att Audrina kunde falla så lågt för honom att hon tom. väljer en kille framför sin bästa vän.Och tror mera på sin kille än bästa vän är något som visar direkt att vi inte är bästa vänner, jag litar inte på dig.



Det du skriver om att alla dansar efter hennes pipa kan jag hålla med om, men varje person väljer själv vad man vill göra, en person med personlighet gör inte något sådan, så därför är inte det Laurens fel, utan hennes vänners fel som själva valt att dansa runt omkring henne.

2008-11-27 @ 20:12:09
Postat av: Nicole

haha oj här har vi en kvinna me STARKA å mycket åsikter om The Hills.hahaaaa

2008-11-27 @ 20:22:53
Postat av: maaagggggzaaa

irena, vilken passion!! äntligen någon. det där bråket mellan audrina-lauren-justin kan jag hålla med om att det är audrinas fel, är man bra polare så ska man inte ens behöva fråga om hon har varit otrogen med ens snubbe, MEN samtidigt kan jag förstå audrina lite också, hon gör ju inget fel i att fråga eller hur? lauren kunde ju bara lätt ha sagt nä men du audrina jag gjorde inte det, varför ställa till med sån stor grej? audrina är osäker när det gäller justin, så det sabbar mycket för henne, och det är ju nått lauren vet om. men frågan är känslig,så jag förstår lauren också, men hon överdrev lite.



fast audrina har väl inte valt justin? han stack väl ifrån deras träff? fast du syftar kanske på i framtiden? a det gör du nog säkert. dock tror jag inte att det bara var det här bråket som fick dem att avsluta vänskapen. det hände ju mycket innan det också.



i inlägget så syftade jag på bråket mellan audrina-lauren-lo, när de tre flyttar in i huset. då betedde sig lo som en barnrumpa (as usual) och försökte hela tiden "övertyga" lauren om hur dålig person audrina var (vilket ju hon senare erkände när de blev sams), DÅ tyckte man att lauren kunde ha stått på sig lite och försvarat audrina. lauren spelade jävligt dum och taskig då, då hon sket i audrina och hur hon mådde.

allstå lauren är så jävla överkänslig, vill typ att man ska be på knän om förlåtelse. har lite svårt för sånna människor.



btw, lauren miste sin personlighet någon gång i början av the hills, annat var det när hon var med i laguna beach.

2008-11-27 @ 20:34:30
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Irena

Nicole: har inga kompisar som tittar på The hills, finally någon man kan diskutera detta med=)



Magzi: Som du säger en bra vän ska man inte ens fråga om något sådant, men hon hade rätt att fråga. Hade det hänt mig hade jag nog frågat fint, och inte anklagat som Audrina typ gjorde, fastän Lauren sa nej flera gånger, så frågade hon om och om igen, och hon trodde inte på henne. Ska Lauren säga ja, fastän hon inte gjorde någonting? Det kändes mera som en anklagelse från Audrinas sida än en fråga.När Audrina frågade Lauren så sa Lauren är du normal eller driver du med mig, det betyder alltså nej. Hon nekade till det tydligt med ändå trodde inte Audrina på det, och det är Audrina det är fel på i detta fall tycker jag iaf. Hon är så osäker på sig själv, det känns som om att hon är så avundsjuk på Lauren att hon hade kunnat tänka sig att hon och Justin har haft någonting. Hon är så svag, hon får utspel direkt. Något som speciellt inte var schysst var deras bråk i klubben, där var Audrina rikigt iskall, helt okänslig.



Jag syftade mera på framtiden ja, att hon var så naiv och allt för att hon valde Justin, men syftar även på att hon litade/trodde mera på Justin, fastän Justin inte sa mycket för att det var så omoget av Audrina att ens tro något sådant. Men hade han bara sagt nej det har aldrig hänt någonting mellan mig och Lauren så hade hon trott på det direkt.





det bråket som hände innan om hur okänslig Lauren var då, håller med helt och hållet, väldigt omoget av dem. 23 år och så omogna, kan knappt tro det. Men det hon och Lo gjorde, hur de betedde sig mot Lauren var verkligen inte schysst. Och att folk dansar runt Lauren, kändes som om att Lauren dansade runt Lo ett tag där, när Lo då störde sig på Audrina och de bara satt där och himla på ögonen.Både två var riktigt falska där. Lauren var jävligt taskig ja, och bara frös ut henne. Hon ställde sig helt enkelt på Lo:s sida, som inte var rättvist. Lyssnade bara på Lo och brydde sig inte ett piss om hur audrina mådde och så. Väldigt fult.



Ps. tog upp det om bråket i tisdagens avsnitt då bara för att jag såg en kommentar där en tjej kommenterat på din blogg om att hon började störa sig på Lauren eftter hennes bråk med Audrina, tycker inte Lauren har gjort något i det hela, tyckte hon reagerade som en helt vanlig tjej hade gjort. Hon var tom. mycket snällare än vad de flesta av oss hade varit, hon förklarade gång på gång att det inte har hänt ngn, och tänkte inte ens tanken på att hon litar mera på Justins ord. För det gjorde Audrina.



Sant sant, hon har ingen personlighet, men folket som då dansar efter hennes pipa, har verkligen ingen personlighet.



btw det du skrev om Spencer. Riktig tönt är han.Hemsk. finns inte ens ord för hurdan han är.

2008-11-27 @ 23:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0