- men allstå, om du tar på din egen mus då funkar det inte längre att styra

(om fjärrkontroll (eller vad det heter) över msn, en djuuup diskussion med adisa)

jag har verkligen bloggabstinens mest på grund av mig själv och mitt behov av att skriva ner allt som händer mig så att jag inte glömmer bort allt i framtiden, lite intresseklubben antecknar-varning över det här inlägget med andra ord. anyways, vet inte ens hur jag ska börja för det händer så mycket och jag hinner inte med att sitta vid datan lika mycket som innan, ha ha. förut hade jag aldrig blivit stressad över att klockan har varit tolv, men nu ba aaaah panik måste sova minst åtta timmar, men det är redan kört eftersom jag kommer sova sju timmar om jag hinner lägga mig innan halv ett.

på tal om inget, allstå the voice är helt sjukt bra radiostation, känns lite dumt att säga radiostation eftersom den sänds över både data och tv, men ja ja, orka göra djupdykning i ämnet radio just nu. den är väldigt bra, spelar bara musik i min smak, slipper alla fjantiga idolvinnare, EDM och allt vad dom heter, inga patrik isaksson-wannabes heller för den delen *RNB-lovern har ordet* jag hatade mest dom låtarna, typ sanna nielsen, allstå jag hyser verkligen hat för henne, hon är så "pryd" och "härlig" och "folkkär" och fjantig och tantig, ser ut och beter sig som 35, act ur age girl och inte nån gamling. ja, så mest glad är jag allstå över att slippa 1. FOLKKÄRA artister 2. reklamen (MYCKET mindre reklam på the voice) 3. allt snack (sällan mkt snack i the voice, uppskattas när man verkligen bara vill lyssna på musik). ja det var lite om den nyfunna kärleken.

gud, är helt jävla sne när jag sitter här på madrassen, känner mig öm som fan i svanskotan som tar all stryk, tur att jag tecknade en föräkring idag. på tal om försäkringar, tänkte faktiskt krascha min data eftersom drulleförsäkring ingår, får man göra så? tål att funderas på iaf.

anyyyyyyyyyyyyyways. måste komma till saken någon gång.

det pågår aktiviteter för nollor hela dagarna typ, och kommer fortätta så tills nästa fredag. mest party, men jag är för trött för att partaja, 22 år och sliten, nä men ärligt, har inte orkat, det har varit för mycket annat att fixa, hitta runt i stan, städa lägenheten, packa upp lite prylar, även om jag inte har någonstans att göra det egentligen, lever här i mina banankartonger. men imorgon har jag köpt biljett till något gardenparty där tydligen 900 studenter får plats, impas tyvärr inte av siffran eftersom chansen att lära känna någon minimeras eftersom man måste konkurrera med tusen andra personer. orka. ok, lite neggovibbar, men seriöst allstå det är för mycket folk överallt.

idag var det samling utanför något som kallas fängelset och vi var rätt många nollor, vissa som spelade trattfotboll (jag var INTE en av dom) andra degade osv, sedan kom favvo-edina (hon har blivit en favvo på väldigt kort tid, älskar fasen att hänga med henne) och så stack hon, jag och aida (en bosnisk brutta från klassen (hon är född-90, hjälp!! *ålderskomplex)) hemmåt, de spanade min lägenhet och sedan tog vi selle till maxi. där inne köpte jag Ben&Jerrys glass, SÅÅ länge som jag har längtat, drömde till och med glassen när jag var nere i jajce i somras *obsessed*. jag anar en viss känsla inombords som kommer att leda mig till glasskylskåpet på maxi typ rätt...OFTA!!

under dagen hörde adisa av sig, hon och hennes killpolare munja skulle till kalmar, så vi passade på att ses. det var skitkul med dom två, först käkade dom och sedan stack vi och fikade. adisa såg jag sist på konserten halid&kemo och vi hann inte riktigt snacka, men nu umgicks vi i någon timma. det känns verkligen skönt att träffa människor man känner sedan innan, inger (är det ett ord?) någon viss trygghet när man befinner sig i hoods man verkligen inte har någon aning om. det tog oss dock cirka tjugo minuter att köra hem mig eftersom jag har noll koll på vägen hem, jag är värdelös på att komma ihåg vägar och gator, ingen inbyggd GPS som vissa andra verkar ha. men vi hittade hem till slut och sedan dess har jag suttit och ätit glass.

fett långt inlägg, men varför ens påpeka det när det är så uppenbart.

halvkeffa miner, men så här ser jag och aida ut i skolan nuförtiden, måste gå runt med ett turkost band runt huvudet för att alla ska fatta att vi är nollor.

eddie och jag!!

och så adisa och jag. lite pinkish ton över hela bilden haha

försökte ta en bild så att ni fattar hur jag lever. haha ser nu att det ser ut som att jag inte har någon underkropp utan som att benen sitter vid titsen typ, värsta mongostyle över min madrasspose. har inte tillgång till matta heller så lite papper fick duga eftersom golvet fortfarande är skitigt, pallar inte att smutsa ner datan. jag har vant mig vid skabbfläckarna lite, ser dom inte längre ens, kanske för att jag ignorerar dom?, men ändå. underbarrrrrrrrrt va? åh längtar tills allt är på plats då ska ni se hur fint det har blivit!!


Kommentarer
Postat av: A D I S A

*alltså, så fort du rör vid din egen mus.." hahahaahah :D

2008-09-03 @ 16:47:47
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: Adis

asså.. DUuu, du e väl medveten om att ditt vänstra ben ser helt CP-felplacerat ut i den sista bilden?? ko da nije tvoja, boze sacuvaj =D . .hahaha omg*

2008-09-04 @ 21:45:33
Postat av: magziigazigaah

ja men adise om du hade varit tillräckligt uppmärksam så hade du nog sett att jag redan har påpekat det :D ja det ser lite cp ut, jebiga

2008-09-04 @ 21:48:15
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Adis

aaah . .du ser. jag är oftast trött på att läsa på kvällarna. Only pictures =D . .

2008-09-04 @ 23:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0