mamma, pappa, bror

ah just det, allstå mina päron, herregud, jag älskar och uppskattar dom så mycket mer när dom är ifrån mig. det är verkligen hälsosamt att vara ifrån människor, man älskar dom verkligen bara mer. dom är underbara, både mamma och pappa är urgulliga, ringer och skickar sms, pappa av den mer sentimentala versionen, gotta love him. han var på g och lipa när vi skiljdes åt *pappas flicka*, jag var tvungen att vara den starka och peppa honom. mamma å andra sidan är av den mer caring-sorten, hon kör inget sentimental tjafs som pappa, utan hon utrycker all sin kärlek genom att ex packa all mat jag kan tänkas att behöva i mitt kylskåp, allstå även sånna små grejer som jag inte tänker på (gud blir alltså lite lätt lipig här när jag tänker på min underbara mamma som verkligen, verkligen är av den speciella sorten. jag vill bara cryyyy när jag tänker på hur god hon är som människa, hon är så ödmjuk, tålmodig, hjälpsam, allt som jag verkligen INTE är. måste.sluta.NU *ser knappt längre av allt vatten i mina ögon*). mamma och pappa är underbara, blir jag hälften så bra förälder som dom är och har varit mot mig och min brorsa så är jag nöjd.

deno, om du läser det här, vilket du kommer att göra, allstå jag hann och fick inget riktigt tillfälle att säga hur stolt jag är över dig, och hur sjukt stolt jag är över att ha dig till min bror. jag är skitövertygad om att du kommer att klara din skola utmärtk, och även om det inte går så är inte det hela världen heller, för det mesta fixar sig. du har alltid varit den smartaste familjemedlemmen och din kunskap kan aldrig mätas med min eftersom min kunskap ligger i att kunna platta håret så att det ser bra ut medan din kunskap ligger i att kunna allt det som inga andra människor kan. du är bäst. jag är dålig på att berömma dig, men kom ihåg att du aldrig kan göra mig besviken oavsett vad du än gör, my löööve för dig är liiiiiite starkare än så. haj eto uglavnom, znas da te volim najvise i ako sam ett asshole most of the time *sistahhlove*.

ah just det, en sista sak: ge INTE ut bloggadressen till mamma och tajko (dom kommer att fråga) pravi se glup i reci da je ne znas haha.

okej godnatt.


Kommentarer
Postat av: Selma

HAHAHA sista meningen är veerkligen BÄSTaste! :D

2008-09-03 @ 01:56:42
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: Selma

ehm..menar inte 'ok, godnatt'. vrickad är jag, ali nisam bas toliko :P

2008-09-03 @ 01:57:11
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: Selma

i samo da napisem da je stvarno slatko to sto si napisala o svojima, i meni je tako bilo kad sam provela cijelo ljeto sama. u gotta love em, ur family is the best maen :'( <3 (fjortishjärta, men JA, it counts on this one!)

palla ..nu ska jag sova.

2008-09-03 @ 01:58:45
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: i...

vilket fint inlägg. =)

2008-09-03 @ 12:05:45
URL: http://mojereci.blogspot.com
Postat av: magziigazigaah

selma: otydligaklubben.se igår eller? haha salim se, fattar vad du menar iaf :D ja seriöst, man kan fan inget annat än att älska sina familjer!!



i: tack :)

2008-09-03 @ 13:17:49
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Selma

haha du förstod ju ändå, thank goood! riktigt jobbigt att försöka skriva nånting när man är dead ass tired.

2008-09-03 @ 16:35:06
URL: http://selmyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0