watch the sunrise

igår var vi på insparkningsgrej då vi blev ettor och lite mer värda än vad vi var som nollor. om man ska vara kritisk och objektiv så: sög själva tillställningen men om jag ska vara personlig och inte så objektiv så: hade jag faktiskt kul ändå. jag fattar inte hur jag lyckades, men jag skrattade okontrollerat ibland. att kombinera drink med en nästan tom mage och lite trötthet gör faktiskt att man typ tycker att ALLT är roligt. jag måste nästan ha varit lite jobbig för tjejerna som var med mig.

kul att se klassen så himla uppklädda och stiliga. snubbarna såg jag knappt, mest tjejer. väldigt trevliga. vi får hoppas på att det inte enbart är en fas. så satte vi fem tjejer, som kom tillsammans, i sofforna typ långt ifrån alla, bara för att sitta och snacka liksom. men efter en stund, från att ha varit anonyma soffsällskapet så hamande vi centrum där allt kretsade kring våra soffor. inte för att vi gjorde något, utan för att vi satt nedanför scenen där allt hände. hela klassen stod samlad på golvet framför sofforna och lekte lekar och sprang, hoppade, allt möjligt medan vi fem satt som förskräckta hönor och tittade på. allstå jag skrattar kanske åt torra grejer, men haha, det var som att vi slängdes in i teven och mitt i ett galet tvprogram, allt var surrealistiskt (förmodligen bara i mitt huvud), men det var kul. sen att jag och k sitter och skrattar åt exakt samma saker gör det inte värre. haha.

men sen fick vi slita av oss banden *woooooohooo* kul va? vid nio stack vi till mig och mellanfestade lite. haha, allstå jag skrattade sönder mig under kvällen åt alla verkligen torra skämt men som jag tycker är så roliga. det är verkligen svårt att hitta nån som skrattar åt samma saker. vi satt hos mig och garvade till 11 och så stack vi till palace och festade där lite. rätt skoj, men jag vet inte om jag kommer gå dit någon mer fredag eftersom det bara är kåta 18åringar som hänger där då. jag fattar inte att det kan vara en sån stor skillnad på en artonåring och en tjugoplusare. det var en hel del konstiga snubbar som försökte sig på att "ragga" (haha) men det är klart att det inte går bra för dom när dom är som dom är *orka skilja på dem och dom*. jag stör mig lite på att jag glömmer detaljer, men jag hade kul iaf.



ida och kristin *förväntansfulla tjejer*

ja här här vi andra delen, sofia och al-qaida. okej, aida kommer bli sur på mig, men visst var smeknamnet fyndigt??
in the sofa innan det blev lite "livligare"

nämen vilken skärpa!! har aldrig sett en mer tydlig bild.

inne på palace sen. allstå sofia har världens finaste ögonfärg.

ok lite egobilder nu, men när jag såg mig i spegeln igår så märkte jag verkligen att mitt hår har blivit jättelångt på kort tid. jag har vuxit förbi övergångsfrissan. myyyyyycket bra. ok lite keff min här, inte världens mest charmerande bild men kolla håret! stolt jag är.

ok en framifrån bild. togs igår ca halv tre på natten. GUD vad PEPP jag ser ut. not. efter att kameran hade klickat av bilden så sattjag kvar kanske en minut och bara stirrade in i kameran. mina seg-gener sviker mig aldrig.

Kommentarer
Postat av: A D I S A

fan vad het du e på den sista bilden :D



haha al-qaida kallar jag min syster också för :D hehe

2008-09-14 @ 03:40:16
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: magziigazigaah

adisa: tycker du? vad snällt haha :) jag tycker bara att jag stirrar helt meningslöst, men tack:D



haha al-qaida, sjukt kul tyckte jag iaf :D

2008-09-14 @ 04:03:38
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Sanela

du är verkligen jättesöt (:

2008-09-14 @ 11:57:02
URL: http://sanelaaa.blogg.se/
Postat av: magziigazigaah

sanela: åh tack söta du :)

2008-09-14 @ 12:19:34
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0