o kakav mjesec, o kakvo more

whuza. är redan på g med gäspning. sjukt tråkigt att läsa att någon är trött typ jämt, jag orkar inte läsa det iaf, men ändå skriver jag samma sak hela tiden.

det hände en äcklig sak idag när jag borstade tänderna. ni vet den där "vattentäpparen" man har i handfatet som täpper till hålet när man drar i spaken som ligger bakom kranen, jag har iaf tagit dragit ut min sån vattentäppa-grejs bara för att den sjunker ner alltför mycket så att knappt något vatten kan rinna ner i handfatet när den inte ens är igentäppt. därför är det bara ett tomt, brunt äckligt gapande hål mitt i därnånstans och det är gegga i och ah bara en massa bajs helt enkelt. lite svårt och äckligt att rengöra det, men kanske kan man spruta ner det med klorin? vet ni det? men anyways, jag var färdig med borstningen och drog av tandborsthuvudet (eltandborste snackar jag om nu) och skulle precis till att tvätta den när jag tappar ner den i det äckliga bruna "avloppet". jag höll på att dö av äcklighet, på riktigt. så ba hur fasen ska jag få upp den?? jag har inga verktyg som man pysslar med när man ska skruva grejer, så jag hämtade en vanlig sax *snille* och  greppade tandborsthuvudet med saxen. smmmmmmmart. ibland förvånar jag mig själv med min smarthet/praktiskhet. men det var så äckligt, brun gegga på tandborsten eeeeeuwwww, tror faktiskt att jag måste koka upp borsten i varmt vatten så att jag får bort alla baciller.

allstå det går fan segt för mig att göra iordning här i lägenheten. jag har satt upp krokar, det är det jag i princip har gjort den senaste timman.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0