parzypicsz från lördagen

okej, helgen är här snart igen, nya bilder kommer att komma, men nu är det dags för lördagens bilder.

linda var den som kom först. sedan kom edina, maria, andy och mycket senare andreas polare. vi satt och tjötade hos mig rätt länge innan vi stack upp en våning i huset och gick på inflyttningsfest. allstå nu när jag tittar på dom här bilderna så slår det mig verkligen hårt hur jävla keff s.k inredning jag har i lägenheten haha. mår fan lite dåligt varje gång jag ser alla kartonger, mitt mattlösa golv, blåa soffa (fast nu är den vit =)), mina tavlolösa väggar, hyllor som ska upp på väggen (någon som har borr och starka armar?) och annat krafs som gör det mysigt, men jag har verkligen inte TID eller lust att göra något när jag kommer hem trött och hungrig. varenda helg säger jag ba nu ska jag ta tag i det, sen kommer helgen och jag ligger däckad på soffan med datan i knät. men nu ska jag ragga borrar så att det kan bli nån ordning på lilla lägenheten. känns mer som att jag ursäktar den, eller typ ursäktar mitt beteende, och eh...det gör jag nog också haha.

anyways. här är vi på inflytt.festen. massa folk, mest tvåor har jag för mig. men här är jag och min lilla gulleposer edina. jag har inte hört någon säga något ont om edina, iofs så är inte jag kanske den rätta personen att säga det till haha, men alla har bara så fina grejer att säga om henne. sjukt pepp människa.

jag och linda var nog dom enda ettorna. och nördglasögonen snodde jag av någon som dom är inte mina. fast jag har alltid velat ha glasögon. skoj på festen, massa folk man pratade med.

dinchi och jag igen. myyyyyysbild. ok, jag gillar den verkligen haha. edinas hand kör en cp-pose, dock tror jag att hon drar upp min klänning och därför ser det lite kul ut haha. så efter den här festen stack vi till kåren och festade loss där.

dinchek med sitt hårburr

sedan skulle flickorna beställa in shots. innan det hade alla druckit vin och det var alldeles lagom, man var lullig och skön, men eeh allstå efter övertalning *grupptryck* och tequillan så mådde jag inte för bra. trodde jag skulle svimma av på dansgolvet. sjukt fjortisbeteende i know.

edz och jag. edina har rätt många smekisar märker jag nu. det här vet jag itne när det togs, men det var fint, nått ödmjukt skimmer över hela bilden haha.

och här är andreas och jag. jag vill inte ens erkänna det för att jag SKÄMS men jag (skäms för min del) och andreas sjöng oss genom hela alla flickor utom jag. jag hatar låten, jag gör verkligen det, det är sån bonnesvennekmusik, men nu så gick det visst bra. dessutom så är andy schlagernörd och han kan sjunga refreängen på de flesta balkanschalgerlåtar HAHA jag dööör. vi sjöng ett par godingar han och jag, bland annat deens in the disco och sevves moja stikla hahah.

jag kom faktiskt att tänka på bönis när hon svingade sin väska och axelremmen gick sönder, exakt samma sak hände mig den här kvällen. jag sörjer min väska, den har varit med om så mycket, alla möjliga fester, olika länder, olika rum etc. resten av natten såg det ut som att jag gick och släpade en puppy efter mig. andy är puppyn. och exklusivt för den här bloggen så flögs sylar in till kalmar direkt från heroes-inspelningen för att ära kalmar med ett besök. edina är största idolen, märks kanske.

ja och här vi på efterfesten. jag stylade andreas, och han verkade trivas.

nämen ojojoj. här sitter jag med sylar. väldigt skeptiskt min, men det var så sent så jag har en ursäkt.

edina says enough is enough. och runt fyra tiden packade vi ihop och och gick hem, vissa flera kilometer bort och jag bara en trappa ner. hih. lyx.

jag däckade rätt snart, men hade en skitcp natt, jag har en tendens att hallucinera när jag har druckit vin och den här natten var inget undantag. drömde en massa, trodde att allt skedde på riktigt, trodde att folk befann sig i mitt rum och sen vaknade jag vid sju, gick upp, tvättade av mig sminket, borstade tänderna och la mig igen för att sova. jag minns allt men jag har ingen logisk förklaring till allt jag gjorde. bra bra. hursomhelst, den roligaste partynatten i kalmar.

ja det var det.

Kommentarer
Postat av: Edina

HAHA! sista bilden är katastrofal, men eh, enough is enough! :D Partypepp igen då! Puss magoo!

2008-09-25 @ 08:43:37
URL: http://omgedina.blogspot.com
Postat av: nerko

ma dobri ste svi. i ja bi sad u kalmar da studiram mrsko mi raditi vise haha

2008-09-25 @ 16:44:47
Postat av: magziigazigaah

haha ma haj suti, tebi je super, imas slappt jobb ju :D ne trebas raditi previse

2008-09-25 @ 16:57:53
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0