my type of guy

update: jag tror att mina hormoner skrev det här inlägget och inte JAG, jag som Magda allstå.

har suttit nu och funderat om jag ska orka skriva ett inlägg. idag somnade jag vid sex, på morgonen allstå, och gick upp vid tio. sedan dess har jag hunnit fixa allt tjafs med papper som rör lägenheten, bostadsbidraget, csn ETC when does it end???

jag har absolut inget vettigt att dela med mig så jag delar med mig lite hotness istället. det här är julian mcmahon, universums SEXIGASTE man, omg får tjejstånd av att tänka på honom. julian är my long lost love och nu när jag hittade dom här bilderna på datan så inser jag nu att jag egentligen aldrig kommer att komma över honom helt. han är så snyggggg, hans ögon, blicken, den där blicken och hans gorgeous mouth, kroppen, han är så lång (läng är VIKTIGT!!), but its the look in his eyes and the way he behaves... daaayyuumm!! *faller som en fura och hyperventilerar just nu* (fattar inte varför engelskan var nödvändig, men det kändes bara rätt att blanda in den lite).

dr christian troy som hans rollfigur heter i Nip/Tuck, allstå han är en sån riktig bastard i serien och trots att jag verkligen hatar sånna bastards i verkligheten så är han så sjukt oemotståndligt het och övertygande i sin roll att man blir cepe. "det är så typiskt tjejer att bli kära i sånna riktigt badass bastards", kommer någon säkert tänka nu, men allstå jag funderar på det, det ska inte vara en asshole som skiter i en och dumpar en var tredje dag (DET är en ÄKTA asshole), UTAN en som kan kan spela oberört cool och dissa en vid "rätt" tillfällen och ha fett med självförtroende för att få en att vekna vid minsta lilla befallning från honom, då kan vi snacka om en sexig bastard som lever ut sina bastardintentions tillräckligt nog för att man ska vilja dumpa och cutta honom i bitar men SAMTIDIGT bara vilja honom ännu mer. en sån. *PUUUUUH lemme breath* gud, vet verkligen inte vad jag svamlar om. känns som att det var en eeevig mening, men fattar ni åtminstone vilken typ av kille som jag snackar om?

jaja enough. här är han.

ok försöker att tänka på honom utan hatt. det går....sådär. ändå så lyckas han se schnyyygg ut!
allstå nu hör jag nicoles röst här i huvudet, hon säger: "ahmen han har ju sånna flikar och är nästan flintis, näru baggis, det ska vara mycket HÅR". jag har umgåtts för mycket med nicole tror jag. hursomhelst, ja han är lite flintis men han är faktiskt 40 bast. varken mer eller mindre. fokus på munnen istället. titta!!! suck.
SUUUUCKKK allstå kolla posen, hur han sitter, hur han liksom viker ut sig själv, den där halvöppna munnen...aaaaah.
ja här har vi halvöppna munnen igen. jag vill bara make out with him!!!!

den bästa sparar vi till sist, som en sista bild för att ni verkligen ska fatta vad jag snackar om. de föregående bilderna är ju  tagna lite ur sin kontext om man säger så, här posar han, och gör det han är bäst på; att se ut som ett vandrande kåtobjekt. jag döööör!! kolla blicken och munnen, hur han liksom "snörper" den, hans självsäkerhet som strålar ut på det sättet han sitter, sådär lite nonchigt/laid back-igt i soffan/fåtöljen, allt är så....haöhsdöhöss!!! *doing* /bruden som svimmade


Kommentarer
Postat av: nicole

okey magda. Nu tror jag det är dags för dig att lämna s-ryd och komma ut i den verkliga världen igen. Känns som dte är dags igen. Och ja du har så rätt. Det hänger på håret, men det har vi ju redan gått igenom.men okey jag är snäll å godkänner hans kalufs, det är inte en av de bästa men helt dugbar! Men mycke hetare män hittar du nog i Kalmar, jag kommer å hjälper dig å letar! puuuusss

2008-08-22 @ 02:08:16
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: Alma

HAHAHHAHA så jävla kul inlägg Magda ja umirem ovdje! :D

2008-08-24 @ 18:51:08
URL: http://madeinbih.blogg.se/
Postat av: magziiigazziiiggaaah

haha verkligen kul att kunna roa människor :D

2008-08-24 @ 21:53:36
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: lisa

du har rätt han var värkligen något att hänga i julgranen.

2008-09-17 @ 14:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0