eks fajls

hur kommer man över någon människa man har varit kär i eller liksom gillat? vad är rätt sätt? är det att sitta hemma, sörja, kolla bilder, lyssna på musik som påminner om den gemensamma tiden och bara gråta sönder sig själv? bara för att liksom plåga sig igenom allt och sedan är det  slut, då har man fått sörja och nu är det färdigt?

eller hoppar man mellan olika tjejer/killar bara för att man tror att det lindrar smärtan? fast det kanske är lättare när man umgås med andra människor bara för man inte tänker på den personen just då. eller okej, det är en sak att umgås och en annan att ragga i förträningssyfte.

allstå egentligen vet jag inte ens vad jag ville ha sagt med det här, det är bara att det är lustigt med vissa människor som spelar intresserade av en i just förträngningssyfte, för att komma över sitt ex. irriterande verkligen. verkligen. vem vill vara den som feed their ego bara för att de själv är okapabla till att ta sig samman? vem vill vara någons "andra alternativ" och behöva oroa sig för att man kanske kommer att bli lämnad direkt så fort exet hör av sig till den som blev dumpad. därför är det nog viktigt att verkligen komma över någon innan man hoppar in i nya förhållanden.




Kommentarer
Postat av: M

Hej!Jag googlade just hur man ska göra om man är kär i ngn som fortfarande är kär i sitt ex, och fick så upp ditt blogginlägg. KLOCKRENT! Jag håller verkligen med om att den som flörtar med ngn annan och får den andra att tro att den är intresserad av en, fast han eller hon nga veckor senare säger att de fortfarande är kära i sitt ex, ja asså det borde ju inte få hända. Jag håller med dig. Om man skall träffa nya människor, så ska man först ha kommit över sitt ex, det är en ritkigt bra början! :)

2010-10-28 @ 15:16:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0