thats ok baby, coz in time u will find what goes around comes around

ahhh hade två skumma drömmar i natt.

den första handlade om en snubbe som jag hade det på g med i drömmen. vi träffades tydligen men hans ex spökade lite väl mycket. hela drömmen gick ut på att vi gick fram och tillbaka med vårt på-g:ande. till slut började jag hata en brud jag inte ens kände, men var nyfiken på vem hon var. det mest irriterande var ändå att han inte kunde bara säga åt henne to back off istället hoppade han på hela karusellen och lekte "hjälplös" snubbe. skitirri.

så händer typ det värsta, bruden skickar mig ett sms där hon talar om för mig att hon är gravid med snubben i fråga!! gud, jag fattar inte varifrån jag får allt, men i drömmen så reagerade jag som jag hade reagerat i verkligheten också, blev först svartsjuk sen asförbannad. gött att få ut lite av sin ilska omedvetet egentligen. jag konfronterade snubben (lite väl mycket Cheaters över det här nu) och undrade vad fan han höll på med, jag trodde vi hade nått på g och så gör han så här. han fattade först inte hur allt det här kunde hända, men han "dumpade" mig för att satsa på ett liv tillsammmans med psykobruden. men han och jag fortsatte att chatta och vara "vänskapliga" mot varandra trots att vi båda egentligen visste att vi ville ha varandra *snyyyyyyyft* värsta kärleksdramat här, inga dåliga och tråkiga drömmar jag har.

men det slutar inte här, hon bruden var helt väck så hon messade mig och skrev typ att hon väntar en flicka och att hon ser framemot att hon och snubben ska bli ett par igen. så chattade han och jag igen och han säger aa men kan du fatta att jag ska bli pappa till en liten pojke. jag ba whuuuuuuuut..pojke??!! hon väntar en flicka, inte en pojke, allt var verkligen superkonstigt, men jag sa inget för att förstöra glädjen, tänkte att det är upp till dom att lösa det här själva och satsa nu när dom väntar barn.

allstå jag var ändå så rationalistisk i drömmen, ville att dom skulle vara en familj trots allt,  samtidigt tyckte jag att det var så sjukt synd att det blev som det blev.

det är intressant hur lätt man kan förstöra ett förhållande, inte alls svårt att göra det. bara ett litet snedsteg och så är det kört. men det gäller också att satsa när man känner att det är rättttt. okej, mina lite "djupare" sida kom fram nu. jag är egentligen kall som sten när det gäller kärlek och känslor!!!


Kommentarer
Postat av: therese

haha , herregud . ganska jobbigt att sova ibland ? ;>

2008-09-21 @ 21:10:39
URL: http://susannattherese.blogg.se/
Postat av: magziigazigaah

haha verkligen. kul att vakna som ett känslomässigt vrak.

2008-09-21 @ 21:13:31
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Amanda

snygg bakgrund

2008-09-21 @ 21:14:06
URL: http://www.metrobloggen.se/Dotteralberta

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0