den bästa partykvällen 2

haha. ok. jag ska sova snart. för min kära familj kommer imorgon, med farmor som släp förmodligen. härligt. det ska verkligen bli skoj att se dom.

men jag tror att jag fortsätter med gårdagen faktiskt. så here it comes. vi tar vid där vi slutade, nämligen i taxin. och sedan blev det mellanfest (förfest för andra) hos nicole. redan här började det spåra ut lite. brorsan blandade drinkar och vi dansade. vi hade bra musik, härligt sällskap och en alldeles egen bartender. efter allt flumm så hamnar vi till slut i en taxi igen.

som tar oss till herkan. lång kö, många människor och vi går förbi alla i kön. lite coolt faktiskt. jag tycker inte att det är coolt när andra går förbi i kön, men när jag gör det så tycker jag att det är ascoolt. kan inte låta bli att dra på smilbanden åt alla sura människor bakom oss. ja ja. och så inne på herkan. bästa service som möjligt of course. brorsan tog hand om allt.  våra jackor hamnar före alla andra jackor och  drinkar beställs in. färgglada sådana. med andra ord; jag slösade noll kronor igår. man blir lite pengagirig när man är fattiglapp i tre av fyra veckor i månaden.

frankan verkade nöjd (a desi breee, frankan är makedon fick jag reda på) och snackade en jäkla massa skit med mig. ok najs frankan. han minglade vidare för att se till att alla gästerna trivdes. och det var mycket folk igår. och trump kom också. men då hade redan det mesta börjat spåra ut, så det var ingen överraskning att han var där. brorsan släppte loss på dansgovlet, annika gick hem tidigare och jag och nicole tog på oss skulden för det som hände och snackade med tunnisen och frankan.

ja som sagt. det var en av de bästa kvällarna. det finns ett par sådana som har varit den här terminen. fyfasen vad skoj vi hade det igår haha.

    
chickens - päääännika - inne på toan - ja det här vet jag inte vad det är

    
brorsan blandade drinkarna - våra kära pose - herkperk - party

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0