min lilla födelsedagsfest

   


det var lite hårt att stiga upp idag. men jag tvingade mig upp och började röja undan grejer. klädhögar överallt, fullt med disk och småsaker här och där.

men fasen vad glad jag blev över att se dom. det var megalänge sen. och dom var glada över att se mig. min kära härliga familj. farmor hade krympt lite kändes det som, man fick nästan huka sig för att krama om henne. och så fick man lite presenter. jag hade lyckats tjata till mig en ny mobil och av farmor fick jag pengar och den obligatoriska aladdin-asken (najkvalitetnija, enligt henne).

dessutom hade min kära, och oerhört gulliga kusin Ajla (irmas syrra) sytt en sån värmehållare, vet inte ritkgit vad det kallas, men en sådan "tygvante" som håller värmen. jag minns när jag var hos dom sist jag var hemma och så skrattade jag skitmycket åt den flummiga saken och fattade inte ens vad det var för något förrän ajla förklarade. jag tyckte den var så jäkla gullig så jag sa på skoj att jag ville ha en sådan i födelsedagspresent. och gissa om jag blev förvånad och asglad när jag öppnade paketet haha. hon sydde en veckan därpå.

pappa hade tydligen gått upp tidigt för att plocka ihop till en blombukett. han plockade säkert från andras trädgårdar haha, och mamma fixade buketten. naw. det var lite gulligt faktiskt. dessutom hade han framkallat en bild på mig och honom och ramat in den. och han har ju typ ingen koll på hur man framkallar digitala bilder så det var ju storslaget. jag är pappas flicka.

suck. jag blev lite rörd över alla grejer de hade gjort. förutom allt så hade dom även orkat släpa med sig farmor. men farmor är som hon är. hon var bara tvungen att titta på mcleods döttrar för hennes inspelningsband som hon hade kört igång där hemma, skulle inte räcka , så hon tittade färdigt på den hos mig.


och mamcic hade gjort tåååååårta. mycket gooood tårta. hon satt tydligen uppe halva natten, enligt deno. hon sliter ut sig när det gäller mat och mig.  och deno har blivit aslång. ja min kära familj det, och sedan åkte dom. mamma tröstade sig med att jag skulle komma hem om två veckor. ah. snart ju.


ja ja. nu är jag 21. härligt. 
113361-602 

Kommentarer
Postat av: jag heter nermin

Magda grattis!!! Snart är du 27 haha
Vi ses...

2007-06-03 @ 22:29:53
Postat av: Magz

haha hvala! :)

2007-06-03 @ 23:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0