Herr Kules

jag har verkligen tappat den där bloggvanan, att blogga om bara en massa skit. nu har jag knappt tid till det, när jag bara sitter på torget. jag har blivit värsta kärringen, nu fattas det bara att jag ska börja mata duvorna som flyger runt där som vilsna själar.

det blev en liten spontankväll ikväll. det var väl inte meningen att vi skulle gå ut egentligen, men sista veckan i lund ska det partas. jag får lite sådana panikkänslor som jag brukar få sista veckan i jajce. när jag vet att jag ska åka och att jag kommer att sakna allt. så då vill jag passa på att njuta av det helt och hållet, och göra allt samtidigt helst.

kvällens kväll då. mycket trevlig. först lite seg, trångt mycket folk och Koftan som bara spelade housemusik. inte så najsigt. men annika och nicole tyckte ju om det. annika fick dessutom en snubbe på halsen som envisades med att dansa med henne. och det var väl inte ens meningen att dansgolvet skulle öppna, men det gjorde det, och housemusiken ersattes med rnb. Jeeeeah! och så blev det party.

gubbklubben hade stämt möte på herkan ikväll verkade det som, eftersom många skabbisar var ute och raggade på småtjejer, eller så stod det och sliskade fast sig utmed väggarna. fattar fan inte det. har dom inget hem att gå till? och kan dom inte hänga nånstans där folk i deras ålder hänger? en gubbe gick fram till nicole och frågade om hon ville dansa med honom. HAHAHA. men seriöst??! ja ja.

frankan var på gott humör, men brorsan lyckades irritera honon lite. så vi var ju tvungna att göra frankan glad. han shejkade loss lite på dansgovlet med oss och försökte sig på ett dansmove med mig. det lyckades dock inte så bra.

en trevlig kväll med brudsen ikväll. nu är det nog dags att sova.

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0