skolan och det där

pissblogg.se funkade inte igår, men här är inlägget som skulle ha postats igår.

klockan är 00:01. gott nytt år allihopa!

det känns lite som att det var nyåret man väntade in och nu när det är såhär försent för att göra en massa förändringar så känns det skönt.
jag har lyckats bestämma mig hur jag vill göra. jag har tjatat sönder mina päron idag, men de är gulliga som lyssnar och ger en massa råd och pepp.

jag har funderat fram och tillbaka och kommit fram till en del funderingar som faktiskt är värda att tas upp i detta blogginlägg, känner mig lagom högtidlig haha. okej så här är det, efter att ha vägt fördelar med nackdelar och annat krafs har jag som etta sökt produktionsledar-programmet i malmö. jag är övertygad om att det är ett sjyst program och jag har läst en massa om det, vilka kurser man tar etc, och det duger. inget som man kanske hojtar till över och hoppar av lycka, men när är skolan egentligen så superduperbra? det viktigaste av allt är att jag är peppad som fan.

jag har peppat mig rejält och jag tycker det ska bli riktigt skoj att gå. sen om det blir det när det väl kommer är en annan fråga, såvida jag ENS kommer in. bläh om jag inte gör det, men jag tror nog jag gör det hade sjysta gymnasiebetyg, snittade 18,9. hoppas på att det inte är några genier som söker till programmet nu haha.
mamma hade en poäng när hon sa att jag fortfarande är väldigt ung (22 snart blääh) och det stämmer. jag har tid till att plugga och jag kommer inte heller att vara gammal om jag bestämmer mig för att plugga journalistik senare, sant mammsen.

pappa menar att oavsett vad jag utbildar mig till så är det inte säkert att jag kommer att jobba med just det jag är utbildad. jag kanske uppptäcker något som är typ mycket roligare än det jag kommer att göra, och saken är den att sverige är asbra när det kommer till det, man kan hoppa mellan yrken och man kan byta jobb när man tröttnar på sitt gamla. möjligheterna är många.

ok, det blev lite väl mycket "framtidssnack" nu och jag tycker egentligen att diskutera någon tid som inte ens har kommit, man behöver inte helt leva för nuet, men ibland är det skönt.

jag är egentligen inte det minsta orolig eftersom jag vet att jag reder mig, men just det här med att ta beslut är jag skitdålig på, tycker helst om när någon gör det åt mig. min mest använda uttryck, eller vad man nu ska kalla det, är "ma ne znam..." eller då "jag vet inte..." och så väntar jag på att personen i fråga ska besluta saker åt mig.

är det någon mer förresten som har bestämt sig för att plugga i höst?

okej, så då ses vi i malmö i höst? *PEEEPPP*


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag har tyyyp bestämt mig för att plugga i höst, men inte 100 % och inte i Malmö...

Kram

2008-04-19 @ 22:29:38
URL: http://pelicaistoravarlden.blogg.se
Postat av: mags

gött. har du sökt också eller? london eller?

2008-04-20 @ 00:17:11
URL: http://missmagzi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0