barn och sånt

hej hej.
vi ligger här båda i soffan och kollar på barnmorskorna och ibland är det ju lite väl detaljerat så då stirrar jag mig blind på dataskärmen istället. på tal om barn, nicole kan ju intyga det mesta som skrivs här i bloggen, men jag har tackat det mesta för att jag inte har barn. det är säkert alldeles, alldeles underbart, men just nu känns det verkligen alldeles, alldeles underbart att inte ha barn haha. med risk för att låta alldeles för fjantig och fjortis men seriöst fan vad härligt att slippa allt ansvar, allt skrik och gnäll, alla asjobbiga ungar på bussar och alla skitjobbiga barnvagnar inne i alla affärer. och bara för att jag nu verkligen är antibarn så kommer jag säkert bli befruktad, bara för att liksom.

och på tal om föräldrar och barn här nu igen, vi sitter ju som sagt och spanar på programmet, men allstå det kan nog inte vara så kul att vara en fyrtioårig mamma och ha en bebis på en månad, man är ju så gammal, de hinner typ dö innan de får några barnbarn, om deras barn bestämmer sig för att skaffa barn lika sent i framtiden. hemskt ju.

okej. så idag har vi allstå sovit rätt dåligt på grund av allt buller i korridoren. vi käkade frulle och två timmar senare beställde vi pizza som vi käkade ute i solen. senare var vi nere på stan och degade på torget, träffade på lite människor. sedan dess har vi degat på soffan och gjort massor med småsaker. vi är supersega båda två, finns ju inget härligare än att ligga i soffan med alla viktiga saker inom räckhåll, typ mobil, data, fjärris, pizza, chips, cola och godis.


113361-1487
mcflurry for meee
113361-1489
bönis och jag på mårtenstorget,  ser nu att min ena polisong är förjävlig, ibland ser jag ut som en snubbe med mina pollisar.
113361-1488
torg, inte THE torg, men den duger
113361-1490
jag i min pimpade kalott.
113361-1491
gravidmage på g, fast den här var inte lika farlig som den brukar vara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0