sims del 4: preggers

image1471

okej, på tal om absolut allt och inget.....
MAGDA ÄR GRAVID!!! här har hon precis var och kissat och gjort ett graviditetstest. både hon och adnan är typ superlyckliga.

dom vet inte huruvida dom ska göra när det gäller mammaledighten, men magda tänkte att hon är mammaledig för den här ungen och adnan är pappaledig för nästa unge, saken är bara den att magda kommer förlora ett par "sims-dagar" då hon är hemma och mår illa, så risken finns ju att hon förlorar sitt jobb. men dom får se, än så länge är hon ju bara nygravid.

peeeeeppp.


Kommentarer
Postat av: Sanela

syrran laddade ner sims härom veckan, och jag skulle spela,, vilket jag har inte gjort på typ 5 år.. haha och det ända jag gjorde var att klicka på alla dem där "passionerade kyssar" och "Leka i sängen" för att dem skulle få barn ;D men fan, gubben ville inte :P

2008-04-22 @ 20:51:28
URL: http://sanelaaa.blogg.se
Postat av: D

men vad är det adnan tänker på med sin tankebubbla medan han kysser magda? inte tänker han väl på nån annan?

2008-04-23 @ 16:57:55
Postat av: mags

sanela: haha, fast dom måste ju ha starkt förhållande innan dom börjar nuppa i förökningssyfte. hos mig gick det på första försöket :)

D: haha, lite tufft att tänka på nån annan medan han hånglar med sin fru, men det är faktiskt maggan som är i tankebubblan bara att kameran "högg av" henne huvvet.

2008-04-23 @ 20:00:57
Postat av: A D I S A

hahaah grattis till magda o adnan :D
vad ska ungen heta? :)
jag tycker Adisa om det blir tjej och Adis om det blir kille :)

2008-04-23 @ 22:18:19
URL: http://adisa.blogg.se
Postat av: mags

adisa: haha dom har inte funderat så långt, men adnan tycker att det är lite tacky om typ hans barns namn ska börja på samma bokstav som hans.. lite skumt :S men så är det :D

2008-04-24 @ 02:08:06
URL: http://missmagzi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0