dagen då vi blev far och dotter igen

i söndags var vi på ikea. jag var på ett trött humör. om ni minns, vilket jag inte tror att ni gör eller att ni bryr, men den natten sov jag iaf fyra timmar efter irmas fest.
 
halv 12 knackade mamma på dörren, klampade in, ställde sig bredbent och stirrade ner på mig där jag låg alldeles död i sängen. säg inget, sa jag åt henne, då satte hon sig på sängen och smekte mig på kinden (sådär som bara mammor kan göra!!) och gullade lite med sin underbaraste (mest underbara) och ofräschaste dotter. minuten efter kommer pappa in i rummet och säger att vi ska till a6 och köpa ny data. vi började prata lite och sedan var det som att vi aldrig hade varit osams. det händer ibland att vi glömmer bort att vi är osams (men jag hade rätt, jag vann, för pappa började prata med mig först och inte tvärtom haha), så söndagen är dagen då jag och min tajko officiellt blev sams. det är på något sätt svårt att vara osams med pappsen eftersom vi alltid är i behov av varandra så det går liksom inte riktigt ihop med vårt schema. han behöver mina datakunskaper och jag behöver hans skjutsande hit och dit. en relation som bygger mycket på att vi kompenserar varandra med det vi inte har.

hursomhelst. GUD vad jag var trött, gick mest runt där på ikea medan mamma pratade, allstå jag hörde nog inte ens hälften av det hon hade att säga. till slut valde dom ut en garderob, jag var lite oförmögen till att göra det, handlade lite annat krafs, bland annat då en data. allstå dom där på PC city, dom är så jävla lömska, försökte pracka på mig en data som är waaaay to good, när det räcker med en som är hälften så bra. mitt enda krav var att sims skulle kunna spelas normalt utan att hacka. så det blev en data från elgiganten och även där försökte försäljaren tobias pracka på mig en försäkring för datan. allstå hos oss är det jag som sköter affärerna om ni inte har fattat det än, klart att pappa står jämte, men jag sköter snacket med försäljare. inte att pappa på något sätt är korkad, långt ifrån, men han litar på mig. hygglo pappa jag har va? fast iofs så är det nog så för dom flesta invandrarkids; de flesta tar hand om sådana här grejer istället för päronen.

ok så jag står där och vi för en diskussion kring försäkringen. jag var så jävla gnällig, orkade inte ens tjafsa sa bara NEJ tack, datan går ändå sönder efter typ tre år så då har jag pejjat för en försäkring i onödan så det kvittar, och då kommer tobias med andra argument, allstå hur orkar dom hålla på så med varje människa? beundransvärt. så sa han ba a men om ni spiller läsk så får ni ju en ny data, så tänkte jag att en försäkring kanske inte är en så dålig investering ändå. man "råkar" spilla läsk veckan innan garantin går ut och sedan har man en ny data för  999 spänn (3års försäkringen), men då var allt redan påskrivet. 
113361-1436
jag fick äta i bilen. macka och zingo. egentligen hatar jag den här grejen som man fäller ut, det här lilla bordet, det skriker liksom FAMILJEBIL, men innerst inne så älskar jag det här lilla bordet, så praktiskt när man äter frukost i bilen. skitofta man gör det. not. men ändå.
113361-1438
jag spanade in två heta röda stolar inne på fyndavdelningen och sedan var dom våra. inget monterande bara torka av stolarna lite och så var det klart, städoutfiten var såklart på. mamma ville föreviga detta moment då jag är "duktig" och "gör något". omtänksamt va?
113361-1437
okej här har vi värsta seriösa posen, plutmunnen är där för att intyga min duktighet. lite puts här, lite puts där. sådärrrjaaaa.
113361-1439
nämennämen vem är det som är så flitig???? awwwwww.
så när jag är vuxen kan jag peka på bilder och säga att jag var sååå duktig som ung och gjorde allt hemma. all denna propaganda som mina föräldrar envisas med, dom var sååååå hjälpsamma minnsan när dom var i min ålder. yeeeeeah right.

Kommentarer
Postat av: a

när dina föräldrar var i din ålder då hade de dig :P

2008-04-11 @ 12:10:21
Postat av: magz

HAHA sant. jag har låtit mig luras alldeles för länge nu.

2008-04-11 @ 12:54:08
URL: http://missmagzi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0