Sims del 2

för att byta spår här lite, tänkte jag skulle uppdatera er om magdas och adnans liv.

det har inte varit en dans på rosor sedan de flyttade in tillsammans. för det första har husbygget tagit längre tid än vad de trodde att det skulle göra och sedan var även möblerna försenade i två veckor. nästan lite panik eftersom de därför fick sova på maggans gamla sunksoffa (den hon har sedan lunda-tiden). lite skrik, lite bråk, men för det mesta har det fungerat ändå rätt bra, med tanke på att mggan är en förhållande-fobiker.

en fin dag, sådär mitt i veckan och efter jobbet, gick adnan ner på knän och friade till sin kära brutta. det var absolut inte en ful och alldeles för bling-bling titta-på-mig-ring, utan en liten diamant som fick pryda henns finger *happppyy*
113361-1459
det dröjde ett tag, all bröllopsplanering tar tid, men till slut var det dags. en privat och liten ceremoni i deras trädgård. ett fåtal vänner och familjen var på plats. dock hände det lite saker som inte fick hända, adnan visste inte vart han hade lagt ringen men hittade den till slut (i sin egen byxficka) och ceremonin kunde påbörja.
113361-1461
maggan bjussar på den här bilden också, sedan får det räcka med bröllopsbilderna sa hon. här är bruden i alla fall, hon ska precis utbringa en skål för sin husband, den hon ska älska men samtidigt hata resten av hennes liv typ. i bakgrunden kan man se maggans bror deno, den blonda saken där, adnans två tjejkompisar och så även nicole där i svart klänning. nicole genomgick drastiska förändringar, färgade håret helt svart och extraknäckte på solarium, allt för den äkta irakie-känslan. hennes snubbe är i för övrigt, om ni inte fattat det vid det här laget, Brorsan (inte min bror utan Brorsan från Lund), han står där vid fönstret.

hursomhelst, festen var väldigt lyckad, alla dansade och Brorsan blandade drinkar medan Koftan var DJ, han spelade gratis, och det var en av bröllopsgåvorna, eller tjänsten kanske man ska säga. väldigt gött. nya såväl som gamla hits spelades, bla lite nelly furtado, crvena jabuka, justin och gänget. ALLA var lika nostalgiska.
113361-1458
jag glömde även att meddela att maggan faktiskt är en smart brud, just nu är hon AT på götebörgs universitetssjukhus, och det går bra, än har hon inte lyckats ta livet av någon. men hon har en docka hemma som hon kan öva på och det är ju alltid positivt.
113361-1460

maggan hälsar så mycket till alla, hon har inte tid till att blogga (hon menar att det är lite old-fashion), men hon lovar att maila mig fler bilder.

Kommentarer
Postat av: Fia

Hej. NU är min tävling igång. var gärna med och tävla. Trevlig kväll :)

2008-04-19 @ 00:04:00
URL: http://bergden.blogg.se
Postat av: nicole

Du är ju knäpp. Du måste verkligen börja komma ut mer ;) Förvrigt va Brorsan jävligt het som sims, kanske ska börja dejta honom istället, känns som om det skulle vara mindre komplicerat. hahaha

2008-04-19 @ 01:11:37
URL: http://malta.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0